Kärpät mediassa

  • 1 436 697
  • 5 108

OutlawPuppet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers, Ice Tigers
Sosiaalisessa median toimimista minä jaksan kommentoida. Tapahtuu sielläkin: Bumen haastattelu, kokoonpanouutiset ja viimeisimmät siirrot esimerkkeinä.
Kommentoin tätä sen verran, että sosiaalisessa mediassa Kärpistä riippumaton Pedon raapaisu on paikannut paljon Kärppien onnettomuutta somessa (mm. juurikin Bumen haastattelu ja kokoonpanouutiset).
 
Suosikkijoukkue
#71, Excel-tilastot
Saisi miettiä kärppien johtopiirin saunaillassa josko ulkoistaisi mediatuotannon kokonaan vaikka tälle Pedon Raapaisu-ryhmälle. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla; oma vastuu kehittämisestä "päättyy" ja saadaan uutta nostetta nykyään tärkeään mediamaailmaan, internetin someen (sos.media).

Olisi upea, jos joku muu taho/tahot Pedon Raapaisun tavoin lähtisi kehittämään oululaista kiekkokulttuuria. Näille Kärppäkonsernin pitäisi ehdottomasti antaa tukea; pienellä panostuksella iso organisaatio (kuten kärpät) saisi varmasti kehitettyä nykyään lähes 0:ssa olevaa omaa mediatuotantoaan. Kärpät voisi olla tässä se suunnannäyttäjä! Tällaisella tempauksella varmasti kehitettäisiin muutenkin fanikulttuuria, on nykyään aika hiljaista välillä hallilla. Asuin Espoossa vähän aikaa ja en kyllä toivo että suunta menee Bluesin malliin vaikka sitä vähän pelkäänkin.

Kärppäsivusto on nykyisellään kuin seitsämättä ikuisuusvuottaan opiskeleva teekkarin lauantailaatat talonyhtiön porrashuoneen tuulikaapissa. Layoutti on sekava, on suorakaiteen muotoisia elementtejä ja nauhaelementtejä sekaisn keskellä ruutua. Nauhaa on vielä monessa eri välissä joka katkaisee kaiken sekottaen palikoita vielä enemmän. Vielä pahemmaksi tekee asian että näissä elementeissä on sekaisin mainoksia ja asiaa. Sarjataulukkokin hilattu jonnekkin keskialueelle piiloon...ei näin huonoja sivuja tehty edes 90-luvulla yläasteella ATK-tunnilla! Saisi olla se "under construction" gif tuossa etusivulla kyllä ylimmäisenä, eikä se pahasti valehtelisi.

Tappara [<- Linkki vie tapparan kotisivuille, yh]
Mielestäni Tapparalla on hyvät etusivut. Kun avaat etusivun näet kaikki tärkeimmät asiat heti yhdellä silmäyksellä. Kuvaan mahtuu vielä parit mainoksekkin!
Värimaailma selkeyttää toimintopaneelin löytämistä. Kärpillä ei tätä päätoimintopaneelia heti löydä.
Sivuilla (kuten myös kärpillä) on kapea layout joka helpottaa tabletti/kännykkäkäyttöä. Pystysuunnassa tämä tila on jäsennetty kahden columnin tyylillä tehden selkeän jaon uutisten ja muun tilastosälän kesken (oikealla kolmas kaista mainoksille, näitähän ei voida välttää).
Kotiottelu/Sarjataulukko kohdan tekisin vain siten, että ne olisivat alekkain kokoajan nähtävillä ja kotiotteluiden sijaan näkyisi seuraavat 10 peliä ja 3 viimeisintä peliä listamaisesti vihulaisten logojen kera. Näistä voisi tässä kohtaa jotenkin korostaa edellisen ja seuraavan pelin (esim 2x fontilla).
Tällöin jäisi käyttämättä oikean yläkulman tila jossa tapparalla esitetty seuraava ja edellinen peli. Tähän kohtaan pari viimeisintä videolinkkiä kuvalla esim. Pedon raapaisu sivulta haastattelua yms.

Tadaa, täydellinen etusivu jääkiekkojoukkueelle. Kärpät on vapaa käyttämään ideoitani kun kehittää sivujaan :D
 

JPL

Jäsen
Tästä on ollut paljon puheita ja lupauksia, mutta erittäin vähän tekoja.

Viimeisen viiden vuoden aikana suunnilleen joka vuosi on puhuttu, että nyt tämä alkaa toimimaan kun "se" tai "se" ottaa tästä vastuun. Kertaakaan se ei ole alkanut toimimaan.

JJ:llä on paljon osaamista, mutta teknisten laitteiden käyttö (tai internetin hyötykäyttö) ei kuulu niihin.
 

pkane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yksi nillittämisen kohde on ilman muuta pelipaidat. Ne on vuosia jo olleet "halvan" näköiset tilkkutäkit. Moni muu seura on siistinyt pelipaitaa kaiken maailman mainoksilta jo aikaa sitten, mutta ei meidän JJ. Joka ikinen sentti käytetään hyväksi ja pahinta siinä on se, että mainoksia ei edes erota enää toisistaan vaan kaikki on sekavaa massaa. Koska ne on liian pieniä ja niitä on aivan JÄRKYTTÄVÄN paljon. Hävettää tuo rumuus.

Paljon hienomman paidan saisi, kun myisi pari sponssi paikkaa ja laittais ne vähän isommalla. Saisi mainostaja asiansa esille ja kokonaisuus näyttäisi paremmalta.

Vaikka nyt paita on täynnä mainoksia. En muista yhtäkään mainostajaa, joka kuitenkin lienee tarkoitus, että kuluttaja ne huomaisi.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Paljon hienomman paidan saisi, kun myisi pari sponssi paikkaa ja laittais ne vähän isommalla. Saisi mainostaja asiansa esille ja kokonaisuus näyttäisi paremmalta.
Tästä ei liene kukaan eri mieltä mutta valitettava tosiasia on vain se että Junno laskee ainoastaan rahaa. Tilkuista kertyy niin paljon enemmän sponsorirahaa ettei Junno raski siirtyä pariin isoon mainokseen. Jos rahapuoli olisi samalla tasolla niin takuulla Junno olisi jo siistinyt paitaa, ei hän sentään ilman selvää syytä rumaa tuosta paidasta tee.

Junno tosin on niin kettu että hän todennäköisesti hoitaa asian niin että myy ensin pelipaidan parille isolle sponsorille isolla näkyvyydellä ja täyttää vasta sen jälkeen loput paidasta tilkuilla =)
 

hanskalokero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä aihe varmaan sopii Kärpät mediassa topiciin, koska Radio Cityn sivuilta tämän bongasin.

Kärpät ja Radio City oli siis jälleen järjestänyt "kiekkoa tähtien kanssa" tapahtuman, jossa 20 lasta (18 poikaa ja 2 tyttöä) olivat päässeet Kärppäpelaajien kanssa touhuamaan jäälle. Hienoa, että tällaista järjestetään ainakin kerran vuodessa, mutta nyt kun on jo pidemmän aikaa asunut pk-seudulla ja tarkkaillut Kärppien touhua "ulkopuolisen" silmin, herää kysymys, että onko tämä ainoa tämän tapainen yhteisöllinen tapahtuma Kärppien puolelta?

Järjestetäänkö esimerkiksi kouluvierailuja, jollaisesta Raumalla saatiin jopa kohu aikaan? Onko Kärppien pelaajat/ valmentajat näkyvissä kaupungilla tai lähikunnissa muulla tavoin, kuin mainoksissa?

Tuo "kiekkoa tähtien kanssa" tapahtuma on varmasti ollut upea tapahtuma, mutta vain näille 20 junnulle ja heidän läheisilleen. Loppupeleissä se on äärettömän pieni otanta Oulun talousalueen junioreista. En tarkoita, että jokaiselle lapselle pitäisi tuputtaa Kärppiä, mutta seurasin vierestä miten Espoon Blues oli samantapaisen tilaisuuden järjestänyt. Suurelle ulkojäälle sai tulla junnut kikkailemaan ja pelaamaan Bluesin pelaajien kanssa, eikä erillistä "karsintaa" järjestetty. Paikalle sai tulla, jos vaan jaksoi tai kerkesi.
Uskon, että Bluesin järjestämästä tapahtumasta oli varmasti laajemmalle yhteisölle iloa, kuin 20 tarkkaan valitun (tai arvotun) lapsen lähipiirille.

Vaikka Bluesia pidetään muovisena seurana, jonka pelejä ei kukaan viitsi mennä katsomaan, niin ainakin he yrittävät rakentaa sitä seuraavaa sukupolvea, jotka haluavat lähteä katsomaan matseja ja kenties aloittamaan pelaamisen espoolaisissa junnuseuroissa.

Jääkiekko on kallis laji harrastaa ja se voi monelle perheelle tällaisina talousaikoina pikkaisen liian iso kakku purtavaksi. Moni junnu ei pääse edes kokeilemaan joukkueessa pelaamista ja toteuttamaan niitä juttuja joukkueessa, mitä on kenties paikanpäällä Raksilassa, tai telkkarin ääressä nähnyt.
Tämän vuoksi pidänkin tärkeänä, että näille lapsille annettaisiin myös mahdollisuus tavata idoleitaan kouluissa, fanitapaamissa tai sitten sellaisissa koko perheen ulkoilmatapahtumissa, mihin pääsisi kaikki halukkaat mukaan, eikä pelkästään sponsorin järjestämään 20 lapsen tapahtumaan.
Tuollaisista tapahtumista jää pysyvä, positiivinen muistijälki takaraivoon ja sitä myöten lisää sitä mahdollisuutta, että tulevaisuudessakin jaksaa ja haluaa kannustaa Kärppiä.
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Aralta hieno muistokirjoitus Markku Perkkiöstä sunnuntain Kalevassa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Siitä samaa mieltä että nyt pitäisi oikeasti pistää Viuhkola, Lehtonen ja Mikkola pihalle. Uutta nälkää kehiin!

Eikö Mikkola ole huhuissa jo vahvasti toinen jalka ovesta ulkona? Lehtonen taas on edelleen liigatasolla kova sana mutta äijä on aina kolmanneksen kaudesta pihalla. Vahvistaa Kärppiä pelatessaan. Viuhkolasta oikeen tiedä mitä pitäisi ajatella, kovin olisi hienoa jos pysyisi ehjänä mutta kun se on tuon tuostakin rikki. Joka tapauksessa Jarilla on ensi kaudesta sopimus joten vielä kerran päässee näyttämään. Mielenkiintoista nähdä mitä roolia hänelle ensi kaudella kaavaillaan. Kovin oli tuomiopäivä meininkiä tuossa videossa mutta minä näen valoisan tulevaisuuden. Jopa näiden imperiumin harmaantuneiden ritareiden kanssa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Siinähän se Sihvonen kertoi asiat, kuten ne ovat. Heti ensimmäisenä mainitsi Kärppien imperium-asian, jonka voi ymmärtää osittaisena viittauksena saunakaverihommiinkin. Myöhemminhän siellä sanottiin suoraan hyväveli-systeemistä. Tuo asia onkin suurin syy Kärppien alakuloon. Sihvonen kerkesi puhua noin 16 sekuntia ennen kuin hän sanoi syyksi: "heikko maalivahti". Sehän viittaa tietenkin pääasiassa Johan Backlundiin.

Kyllä minäkin sain paskaa niskaa, kun Backlundin erinomaisuuden kiistin ja varsinkin tuota hinta-laatusuhdetta surkeana pidin vaan nyt on enää kuin vain muutama pahin puusilmä, jotka ovat Backlundin fanipoikina.

Kai minä nyt tämän verran saan tehdä helikoptereita, sen verran luja on tuo ryöpytys ollut. ;)
 
Viimeksi muokattu:

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
"heikko maalivahti". Sehän viittaa tietenkin pääasiassa Johan Backlundiin.

Tietysti viittaa kun yksikössä puhutaan. Heikon jälkeen tulee heikompi, sitten heikoin. Kumpi se Karhunen onkaan? Ehkä heikoin, Wiikman lienee se heikompi.

Sihvoselta tiukkaa arviota, ainoa asia mihin ehditään reagoida on laittaa Aravirta sivuun. Tilalle joko Marjamäki kun Bluessin pelit on pelattu tai sitten joku muu. Tämä muutos tarvitaan nyt. Maalivahtia ei ole syytä vaihtaa heikoimpaan.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Sinä olet toivonut Backlundin epäonnistumista jotta pääsisit leijumaan. Haisee ja kauas.
Tuo tulkintasi on muuten ihan kiva mutta se ei perustu todellisuuteen. Täälläkin olen sanonut, että jos Backlund pelaa sillä hyvällä tasolla, jolla pelasi 2.2.2013 Jokereita vastaan pelatussa Kärppien voittopelissä, niin minun puolestani saa pelata 85-90 % Kärppien peleistä. Jos minulla olisi toiveena, että Backlund epäonnistuisi, niin moista lausumaa ei olisi sanottu. Minä en ole elänyt toiveissa ja jatkuvasti toivonut tasaisempia otteita vaan katsonut mikä se taso on ollut.

Koeta nyt oukka vaan hyväksyä ja tunnustaa se tosiasia, että minä olin oikeassa ja sinä väärässä. Ei se ole kovinkaan ihmeellinen asia. Kykysi myöntää väärässä oleminen, haisee kauas. Varmasti muidenkin kuin minun hajuhaituvissa.

Olennaisempaa tässä on se, että Kärpät hankki kalliin ja ykkösmaalivahdiksi aivan liian huonon maalivahdin. Saakohan tuo jatkaa ensi kaudellakin...
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sihvonen oli kyllä oikeilla jäljillä sylttytehtaaseen. Joskus vain on katsottava asioita rumiin silmiin, jotta eteenpäin päästäisiin.

Niin Pikusta kuin tykkäänkin, niin jos hänelle Kärpät on ykkösprioriteetti, niin hän jättää Kärpät. Ei hänestä enää tule sitä pelaajaa, jota olemme ihailleet. Toki iän myötä tahti heikkenee kaikilla yleensä, mutta nyt Pikusta alkaa olemaan enemmän haittaa kuin hyötyä, ikävä kyllä.

Lehtonen oli heittää luistimet vex jo pari vuotta sitten, kun sanoi, ettei maistu enää! Mistä kuvittelette hänen saaneen lisävirtaa, kun kaikki on ennallaan Kärpissä vieläkin? Hänenkin aikansa on ohi, ottakaa ne Lelu-fanilaput silmiltä niin näette. Mikkolalle homma on jo pitkään ollut leipäpakin juttua. Katsokaa ja seuratkaa muiden seurojen vastaavia. Into on PIKKUISEN toista luokkaa kuin meillä kaiken saaneilla. Jos nämä herrat rakastavat seuraansa, he lähtevät. Toivottavasti Ilu lähtee myös omasta tahdostaan, eikä pakotettuna. Jälkimmäisen suhteen hän ei varmasti enää kaikkeansa anna kapteenin velvollisuudessa, eli hengenlietsonnassa. Näkihän tuon naureskelun silloinkin valmentajain joukossa, vitutti, kun yksi on koko ajan suu vehnäsellä, vaikka turpiin tuli ,että raikasi. Ei löytynyt pikkupedon kulmahampaita, joilla olisi vähän puraissut ja saanut vauhtia hommiin.

Sihvonen on välillä hemmetin ärsyttävä ja omahyväinen tyyppi, mutta kyllä se piru vie välillä näyttää, miksi on ns. johtava. Osaa katsoa asioita kokonaisvaltaisesti ja löytää sen haudatun Mustin.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sinä olet toivonut Backlundin epäonnistumista jotta pääsisit leijumaan. Haisee ja kauas.

Vaikkei tämä mulle ollutkaan, niin pakko tulla toteamaan, että tuskin nyt kukaan täällä ON TOIVONUT jonkun epäonnistumista!! Eiköhän Kärpät mene meillä kaikilla yksilöiden yli ja toivomme AINA sen menestystä. Olen vuoroin kuin kahiseva tuulitakki kääntynyt Karhusen ja sitten Backin puoleen ja kumpikin pettää tasaisesti, tosin Backilla on enemmän pettymyksen antaneita pelejä mulle, kun on pelannutkin enemmän kuin Karhu. Mulle on tällä hetkellä ihan sama, kumpi laitetaan maaliin, homma on finito.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sihvonen ei ottanut mitään kantaa Kärppien senttereihin ja siinä suurin syy kompurointiin tällä hetkellä. Muu analyysi oli kyllä aivan asiaa.
 

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sihvoselle terveisiä (luethan näitä palstoja?) tänään oli Antti Raannan vuoro olla heikompi kuin heikko :-)
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kysymys sosiaalisesta mediasta:

Mistä johtuu Juhani Tammisen kiukku Kärppien entistä huoltajaa kohtaan?

.Eka kierros pelattu , golfkausi korkattu; score 85, no birdies, muutama tuplabogi, kentän nimi Golf Club Mar Menor, hieno Jack Nicklauksen suunnittelema puistokenttä. Paljon vettä, bunkkereitä ja erittäin kova "rulli" tarkoittaa, että pallo pomppi lujaa ja greeneiilä oli vaikeata!!Illallinen , ajoissa huilaamaan ja huomenna uusi kenttä!! Siitä lisää -pysykää kanavilla!! Kitisijät ; please VAIHTAKA...A KANAVAA JUKI SILTAVIRRAN; KAIKKIEN AIKOJEN KÄÄNTÖTAKIN (KÄRPÄT 1998-01 huoltaja) johdolla!! Juki oppi "pukukoppikoodinkin käänteisesti- heti POHJOIS-KOREAAN; siellä nykyjohto kaipaa LOJAALEJA VELJIÄ, ENNEN kuin JENKKI ANTAA ISÄN (=SETÄ SAMULIN) kädestä!! GOOD LUCK- it will be NEEDED; BIG TIME!!! Br JT, LION # 79Näytä lisää

Lainaus Tammisen tämän päivän facepäivityksestä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Ei jumalauta, tuollaisella jäällä pelaaminen pitäisi kieltää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös