Kärpät-Lukko -ottelun joukkotappelu 20.1.2009

  • 41 810
  • 204
Voi voi... Junno "jeesuksena" paikalla. Melkein hävettäisi pelata tollaisessa organisaatiossa, jossa nokkamies puhuu vastaavia.

Toivottavasti tosiaan Oululaiset jääkiekon ystävät, jotka ymmärtävät jotain tämän lajin päälle ja nauttivat tunteesta peleissä, tekee Junnolle selväksi ettei pienet painit peliä pahenna.

Tuo tekstihän on kyllä täysin suunnattu tuolle päiväkodille ja sen natiaisille. Ei pitäisi kyllä tulla yllätyksenä, että noin puhutaan. Saman olisi sanonut todennäköisesti melko moni muukin toimari, joten aivan sama, että sinua hävettäisi. Aikuisilla tuntuu monesti olevan tarvetta antaa esimerkkiä lapsille, ja niin tuossakin. Se nyt realisoitui sillä, että vaikka vähän levisi käsiin niin pitäähän lapsille muistaa kertoa ettei tuo ole normaalia tai hyväksyttävää.

Junnoa ei varmasti haittaa nyrkkien viuhuminen yhtä paljon kuin turhautumisjäähyt sen jälkeen, jolloin ottelu olisi vielä ollut voitettavissa. Esitys oli todella aneeminen ja pelaajat katsoivat olevansa jotenkin pelin yläpuolella ("eihän nyt meidän tarvitse pelata kun näin kävi"). Se esitys on ihan varmasti vituttanut. Toisekseen Junnoa vituttaa tappiot.

Oululaiset jääkiekon ystävät Junno mukaan luettuna tietävät, että joskus sattuu ja tapahtuu. Siitä pitää kuitenkin ottaa voimaa eikä perseillä, kuten tuon rähinän jälkeen perseilivät. Lukko taas otti ohjat aivan selvästi tapahtumasta ja lopputulos olikin sitten taululla.
 

senilix

Jäsen
Jotenkin minulle tulee Junnon puheista mieleen myös valmistautuminen tuleviin loppupeleihin. Hänhän syyttää aika suoraan Lukkoa tapahtuneesta. Eli päiväkotilaisten lisäksi tämä on tarkoitettu myös liigalle, tuomareille ja erityisesti medialle. Isot tai ainakin pahat tulevat kolhimaan kilttejä pieniä kärppiä...
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Tuo tekstihän on kyllä täysin suunnattu tuolle päiväkodille ja sen natiaisille.

Ko. natiaiset näyttivät nauttivan täysin siemauksin tuosta rähinästä. Tuli ihan oma lapsuus mieleen, kun katseli skidien riemua toisen erän päätteeksi.

Ymmärrettäviähän nuo Junnon selitykset ovat, mutta silti pistää vähän kyrsimään. Sopivampi kommentti olisikin ollut "Tsori teille, lasten vanhemmat, mutta tää on hokia, hei."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös