Kärpät - JYP 27.11

  • 7 188
  • 85

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYP pelaa toisen vieraspelinsä tällä viikolla, kun huomenna Raksilassa kohdataan rakas vihollinen Oulun Kärpät.

JYP:llä on neljän tappion putki (2 tappiota vasta jatkoajalla), joten nyt olisi syytä alkaa jo voittaa. Tosin Raksila on kyllä mahdollisimman vaikea paikka tappioputken katkaisemiseen.

Vieraspelit ovat olleet tällä kaudella myrkkyä JYP:lle. Neljä kertaa voitettu ja kolme tappiota taitaa olla tullut jatkoajalla, joten parannettavaa on.

Eilen tappiosta huolimatta nousi esiin positiivisia seikkoja.
Immosen poissaolo herätti hieman unisia Sillgreniä sekä Drouinia pelaamaan. Toivottavasti Immosen todennäköisestä paluusta huolimatta muutkin kentät onnistuvat huomenna, koska voittoon vaaditaan huippuonnistuminen koko joukkueelta.

Sairastuvalta ei liene vieläkään apuja luvassa.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Eiköhän Kärpät ole sisuuntunu sunnuntain Lukko tappiosta sen verran, että pisteet jää torstaina Ouluun. Kärpät lähtee otteluun käsittääkseni parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Onko nyt jo jopa pitkäaikaispotilas Lotvonen pelissä mukana?

Kärpät: 4,5,6
JYP:0,1,2,3
 

acidjazz76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kalpa
Viestin lähetti Jeff
Kärpät lähtee otteluun käsittääkseni parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Onko nyt jo jopa pitkäaikaispotilas Lotvonen pelissä mukana?

Minä kun luulin että meillä on nyt ollut pari peliä paras mahd. kokoonpano kun Lotvonen on ollut potilaana ;)
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joo, nyt voisi odottaa voittoa, kun ei ole live-tv-kameroita surraamaassa ja seuraavaan tv-peliinkinkin(siis valtakunnalliseen) on aikaa(siihen pistänkin sitten 10 euroa Pelsujen voitolle).

Kärpillä siis Nikke sata-varmasti maalissa, which is nice. Joni Myllykoski kakkosena. Toinen mielenkiintoinen juttu on se, miten yv- ja av-tilastot ovat kääntyneet päälaelleen. Nyt av on liigan heikoimpia ja yv toimii, ainakin tuloksellisesti. Tämä lisännee tämän pelin voittomahdollisuuksia, riippuu tietenkin paljon tuomarilinjasta.

Sopiva napautus Lukolta voittoputkessa ja niinpä voisi odottaa taistelevaa peliä Kärpiltä ja luulenpa, että vähintään kolmen maalin voitto päsähtää.

Tietysti JYP voi saada lisäpontta Alatalon lähes varmasta jatkosopimuksesta.

Kiken mahdollinen paluu herättää myös lisämielenkiintoa ja ehkä myös taistelua pelipaikoista. Pakisto ei ole ollut terävimmillään, varsinkin Vallinin otteet ovat olleet aika köykäisiä viime aikoina. Nivusvaiva(?) estää miehen parhaimman osa-alueen eli nopeuden täysipainoisen hyödyntämisen.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liverpool F.C.
NY Rangers
Kyllä Lotvonen on terveenä ollessaan parempi kuin Jaakola tai Korpikari. Tuskin pelaa kuitenkaan huomenna.

Itse pelistä sitten. Viime keväinen kova playoff-sarja toi mukanaan sen, että nykyään Jyp-peleissä on pientä extralatausta (ainkin minulla). Häviö Jypille kirvelee melkeen yhtä paljon kuin häviö Jokereille. No huomenna ei kuitenkaan ole häviötä tiedossa, sillä Kärpät on todella kovassa iskussa. Lukko-pelin kolmas erä pistetään väsymyksen piikkiin. Torstaina väsymyksestä ei ole tietoakaan ja Jyp saa kyytiä niinkuin Kärpät sai viimeksi Jyväskylässä.

Petr Tenkrat jatkaa maaliputkeaan. Jari Viuhkola nousee pistepörssin kärkeen. Kärpät voittaa 4-1.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
jaahas

Jyppi. Pohjoisen rahajengi vs. Köyhät Keski-Suomesta

Kahvaa luvassa. Silti kattomaan, jos Immonen pelaa. Onneksi ne teidän pelletshekit on potkittu.

Viime keväinen play-off sarja toi tosiaan extralatausta. Ja antipatioita. Mutta ei viime keväästä sen enempää.

Jos JYP tulee Raksilaan pelaamaan sitä ns. omaa vieraskiekkoaan, niin ottelusta tulee jumalaton nyhjäys joka päättyy 1-1 tai 1-0 jommalle kummalle. Ja tämä onkin valitettavasti erittäin todennäköistä.

Jos Kärpät taas pelaa hyvin ja saa yhden eteen alussa, niin eiköhän tässä käy saipat ja Kärpät voittaa useammalla maalilla.
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: jaahas

Viestin lähetti Polliisi
Jyppi. Pohjoisen rahajengi vs. Köyhät Keski-Suomesta

Kahvaa luvassa. Silti kattomaan, jos Immonen pelaa. Onneksi ne teidän pelletshekit on potkittu.

Tähän peliin on tulossa kauan odotettu uudistus. Nimittäin Jypin pelaajien mailat ovat kahvan muotoisia, jotta niillä paremmin voisi toteuttaa heiltä odotettua perässä roikkumista. Jyp on se legendaarinen ja ikuinen kahvajoukkue, joka ei ikinä voi pelata muunlaista kiekkoa.

Hetkinen, ketkä pelletshekit ja potkittu. En oikein ymmärrä tarkoitustasi. Jos ideasi on provosoida tai yrittää loukata Jypin kannattajia asiattomuudella, niin jätän lauseen omaan arvoonsa, mutta siitä huolimatta pyydän hienoista kunnioitusta. Jypissä ei ole ketään tshekkiä tällä hetkellä ja niistä tshekeistä, joista yhdestä Kärppäporukkakin on saanut nauttia, minulla on vain hyviä muistoja. Eivät siis pellejä.

Viestin lähetti Polliisi
Jos JYP tulee Raksilaan pelaamaan sitä ns. omaa vieraskiekkoaan, niin ottelusta tulee jumalaton nyhjäys joka päättyy 1-1 tai 1-0 jommalle kummalle. Ja tämä onkin valitettavasti erittäin todennäköistä.

Jypin vieraspelit tällä kaudella eivät ole päättyneet 1-1 tai 1-0 jommalle kummalle. Voit tarkistaa asian esimerkiksi Sm-liigan virallisista pöytäkirjoista ennen kuin tulet läpisemään epämääräisiä totuuksia. Ainoastaan vieraspelissä Lukkoa vastaan on saatu vaivaiset kolme maalia aikaiseksi, muutoin vierasiltojen kokonaissaldo on ollut neljä byyriä tai enemmän.

Sitäpaitsi useasta eri vierasottelusta on kuulunut vastustajan kannattajien kirjoittamana, että Jyp on pelannut hyvää vieraskiekkoa, jopa parhaimpana. Toki jos haluat niin ajatella, niin näet varmasti Jypin pelaavan paskaa vieraskiekkoa, sitä ns. omaa peliään. Itse en pysty olemaan niin subjektiivisesti sulkeutunut.

Noniin, ehkä tämä vuodatus riittää tämän polliisin tekstistä.


Sitten yleensä ottelusta. Pohjoisen mestaruusotteluista 3/6 lähtee torstai-iltana käyntiin. Jypin asemat ovat kovin heikot, koska loukkaantumiset ja sairastumiset varmasti heikentävät iskukykyä. Kuitenkin oletan nyt profiilin nostoa ja näin kuvainnollisesti toivon, että pelin jälkeen keräillään kärppäraatoja jäältä pois. Eli Jyp jyrää selkeästi tai vähemmän selkeästi voittopisteet kotiin vietäväksi.

Alatalon sopimus ei ole vuorenvarma, vaikka siitä monenlaista huhua liikkuukin.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jypin vire on ollut mollivoittoinen. Neljä viimeistä ottelua on hävitty, edellinen voitto on ottelusta, jossa loukkantui Jypiltä ykköseksi noussut maalivahti Tommi Nikkilä. Lieneekö siinä syy Jypin tappioputkeen? Jokatapuksessa sen jälkeen Jypille on tehty joka pelissä 3 maalia tai enemmän. Jypin sairas lista on muutenkin pitkä, viiime Kärppäpelissä loukkaantunut Tremblay, Tenkanen ja Loikas. Lisäksi Jarkko Immonen ja Tuomo Kortelainen jouti jättämään tiistain ottelun kuumeenvuoski pelaamatta. Jari Korhonen pelasi ottelun puolen kuntoisena. Kaikkien pelaaminen on epävarmaa.

Kärpät pääsee peliin lähes parhaalla kokoonpanollaan ainoastaan Juha-Pekka Haataja ja Kimmo Lotvonen ovat sairas tuvalla. Tilanne on parempi kuin pitkiin aikoihin. Kärpät on lisäksi vahvistunut viime kohtaamisesta Petr Tenkratilla. Kun peli pelataan vielä kotona lähtee Kärpät kaikin puolin viime aikaisen kunnonkin peruteella suosikkina otteluun. Se sai näpäytyksen Raumalla ja asenne pitäisi olla taas kohdallaan. Jyppi on kaikesta huolimatta paha vastustaja Kärpille. Siit saatiin osoitus jo tällä kaudella Jyväskylässä ja viime kaudella playoffeissa. Se iskee terävästi vastaan ja sen ylivoima on todella tehokasta, vastaavasti alivoima on ollut Kärppien heikkokohta. Tuomarilinja näytteleekin suurta roolia. Jyp on ollut erikoistilanteissa huomattavasti parempi. Jos erikoistilanteita tulee paljon on Jyppi vahvoilla. Tasakentin Kärpät on vahvempi.
 
Viimeksi muokattu:

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Tepa
edellinen voitto on ottelusta.

Ihan tosi?

Juha-Matti Loikas

Kukas toi on? Mä en oo ainakaan kuullu, että Jyppi ois ketään ton nimistä jätkää hommannu. Ja varsinkaan loukkaantunutta.

Ite pelistä sen verran, että kyllä pahasti pelottaa, että Kärpät takoo huomenna tauluun samantyyppiset lukemat ku vähän aikaa sitten SaiPaa vastaan.Varsinkin jos Korhonenkin on pois. Tulosveikkaukset: 8-2 tai 1-3(koko joukkueen pelatessa unelmapelin)
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Viestin lähetti Tepa

Jypin vire on ollut mollivoittoinen. Neljä viimeistä ottelua on hävitty, edellinen voitto on ottelusta.
Ai niinkö? Että ihan viimeinen voitto on ottelusta...Mielenkiintoista.

Viestin lähetti Tepa
Jypin sairas lista on muutenkin pitkä, viiime Kärppäpelissä loukkaantunut Tremplay,
En tunne.
Viestin lähetti Tepa
ja Juha-Matti Loikas.
Tätäkään kaveria en tunne.

Viestin lähetti Tepa
Lisäksi Jarkko Immonen ja Tuomo Kortelainen jouti jättämään tiistain ottelun kuumeenvuoski pelaamatta. Jari Korhonen pelasi ottelun puolen kuntoisena. Kaikkien pelaaminen on epävarmaa.
Kortelaisesta ei niin väliäkään. Muuten, Korkki kyllä pelasi ottelun puolikuntoisena. Silti tehot 1+2. On se Korkki sitten kovassa kunnossa. Mitäköhän Korhonen tekee terveenä?!? Korkki ja Immonen olisi syytä saada takaisin torstaiksi.

Niin ja sitten muihin spekulaatioihin. Huomenna ottelu siis Kärppiä vastaan. Allekirjoittanut rukoilee silmät ristissä ettei tällä kertaa kukaan meidän pelaajista loukkaannu. Kärpät kun tuntuu olevan spesialisti vastustajan "tähtipelaajien" telomisessa... Tai sitten se on vain sattumaa. Joka tapauksessa olen tyytyväinen kunhan kukaan meidän pelaajista ei loukkaannu.

Tällä hetkellä olemme voitottomien otteluiden kierteessä joka pitäisi saada kipeästi poikki. Muuten karkaa se tavoiteltava kuudes sija. Kirjoitellaan lisää kunhan nuo kokoonpanot ilmoitellaan.
 
Viimeksi muokattu:

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
No joo.

Mosabacka:
Jyp on se legendaarinen ja ikuinen kahvajoukkue, joka ei ikinä voi pelata muunlaista kiekkoa.

Aivan totta. Ainakaan Raksilassa Kärppien vieraana.


Mosabacka:
Hetkinen, ketkä pelletshekit ja potkittu. En oikein ymmärrä tarkoitustasi.

Ensiksi tarkennetaan, otetaan monikko pois. Meinasin JYPissä vielä viime kaudella vaikuttanutta hyökkääjää, joka kai pelaa Venäjällä nykyään. Viime kevään play-offeissa ihan kivasti hyppyjä, filmausta ja Bäckströmin ajelua. Nimikirjaimet TC. Tätä miestä en halua enään ikinä nähdä SM-liigassa. Käytin myös lauseessani väärää verbiä, potkittu ei taida olla oikea sana.

Mosabacka:
Jos ideasi on provosoida tai yrittää loukata Jypin kannattajia asiattomuudella, niin jätän lauseen omaan arvoonsa, mutta siitä huolimatta pyydän hienoista kunnioitusta.

Minä en ole ikinä provosoinut, enkä provosoi. Minulla ei ole mitään Jypin kannattajia vastaan. En vain kunniota tätä viime kaudella teidän riveissä pelannutta tshekkihyökkääjää. Tämä ei kai mitenkään liity kannattajiin, eikä oikeastaan edes tähän kauteen. Anteeksi, että toin asian esille.

Mosabacka:
Jypin vieraspelit tällä kaudella eivät ole päättyneet 1-1 tai 1-0 jommalle kummalle. Voit tarkistaa asian esimerkiksi Sm-liigan virallisista pöytäkirjoista ennen kuin tulet läpisemään epämääräisiä totuuksia...

...Toki jos haluat niin ajatella, niin näet varmasti Jypin pelaavan paskaa vieraskiekkoa, sitä ns. omaa peliään. Itse en pysty olemaan niin subjektiivisesti sulkeutunut.

Niin. Taidan elää vielä viime kaudessa.

La 16.11.2002 Kärpät-JYP 1-1
Ti 21.01.2003 Kärpät-JYP 2-1
Ti 18.02.2003 Kärpät-JYP 2-0

Kyseiset ottelut olivat hirveintä kiekkoa Raksilassa tällä vuosisadalla. Kahdella sanalla ne olivat hirveätä paskaa. Rahan tuhlausta. No, ehkä se oli molempien huonoutta, koska Jyppihän pelaa sarjan parasta vieraskiekkoa.

Olen nähnyt Jypin kerran Raksilassa tällä kaudella, ja ottelu päättyi 3-1 Kärpille. Selkeä parannus viime vuoteen, mutta silti yksi huonoimmista peleistä Raksilassa tällä kaudella. En haluasi olla subjektiivisesti sulkeutunut, mutta kai minä sitten olen. Anteeksi siitäkin.

Jyp on vaan viimeisen kahden vuoden aikana Raksilan
runkosarjaotteluissa laittanut viiden miehen muurin keskialueella ja jumalatonta kahvaa. Tehokastahan se on joo, mutta ei sen katsomisesta jaksaisi maksaa. Tai no, näköjään jaksan. Totta kai myös muut joukkueet harrastavat tätä, mutta Jyp käy Oulussa useasti, johtuen näistä ihme välisarjoista.

No, nyt odottamaan vaan kiihkeätä paikallispeliä! Toivottavasti tulee paljon maaleja, ja ottelu päättyisi vaikka Kärppien reiluun voittoon, ettei Sinun tarvitsisi lukea minun valituksiani. Anteeksi niistäkin.
 

tiikeri

Jäsen
Re: jaahas

Viestin lähetti Polliisi
Jyppi. Pohjoisen rahajengi vs. Köyhät Keski-Suomesta

Kahvaa luvassa. Silti kattomaan, jos Immonen pelaa. Onneksi ne teidän pelletshekit on potkittu.

Viime keväinen play-off sarja toi tosiaan extralatausta. Ja antipatioita. Mutta ei viime keväästä sen enempää.

Jos JYP tulee Raksilaan pelaamaan sitä ns. omaa vieraskiekkoaan, niin ottelusta tulee jumalaton nyhjäys joka päättyy 1-1 tai 1-0 jommalle kummalle. Ja tämä onkin valitettavasti erittäin todennäköistä.

Jos Kärpät taas pelaa hyvin ja saa yhden eteen alussa, niin eiköhän tässä käy saipat ja Kärpät voittaa useammalla maalilla.

Jaahas, on tainnut Lapin hyytävä pakkanen tehdä tehtävänsä Polliisille, kun tuollaista itkuvuodatusta taas pitää tänne postata. On se jo tullut selväksi, että sinulla on kovasti hampaankolossa JYPiä vastaan, joten ei tarvitse siitä erikseen mainita joka kerta näissä ketjuissa. Mene vaikka vapaan keskustelun puolella sijaitsevaan vitutus-ketjuun itkemään pahaa oloasi.

Onneksi sieltä Kärppä-leiristä löytyy järkeviäkin kirjoittajia.

Ainiin, itse pelistä pari sanaa. Kärpät lähtee tosiaan vahvana suosikkina matsiin ja ilman suurempaa ihmettä se nappaa JYPistä helpohkon voiton. Toivottavasti Immosen kuume ei nouse takaisin/pahene siellä pakastimessa, jos kaveri nyt edes pelikunnossa on ja reissuun lähtee. Eipä taida JYPiä pelastaa, vaikka pelaisikin.
 

Naughty_S

Jäsen
Kärpät on kyllä aika ristiriitaisia tunteita herättävä joukkue.. Ehkäpä yksi SM-liigan parhaiten liikkuvista tiimeistä ja samalla ehkäpä pahin halonhakkaajaporukka. Onneksi sentään Kukkonen saatiin heivattua AHL:ään. Niin lahjakkaita kuin nämä jussijokiset ja kumppanit ovatkin niin ainakin allekirjoittaneelta lähtee kaiken sen filmauksen, tökkimisen, suunsoiton ja ed. mainitun halonhakkuun takia aika helposti järki tähän poropoikien joukkueeseen.

Noh, siitähän ei tietysti pääse mihinkään, että tasoero joukkueiden välillä on tällä hetkellä jumalaton. Kärpät luistelee JYPin kumoon 6-1, kunhan nyt eivät vauhdin hurmassaan huitoisi kovin montaa JYP-pelaajaa sairaslomalle.. JYP on jo nyt ihan tarpeeksi siipirikkoinen.

Btw, pakko kysyä Polliisilta: Millaista vieraskiekkoa luulet Kärppien pelaavan?
 

Scout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pakkipari kirjoitteli
" Allekirjoittanut rukoilee silmät ristissä ettei tällä kertaa kukaan meidän pelaajista loukkaannu. Kärpät kun tuntuu olevan spesialisti vastustajan "tähtipelaajien" telomisessa... "


Ketäköhän kärpät on TELONUT tarkoituksellisesti? annatko esimerkkiä...

Lotvonen ei pelaa huomenna. aamulla irvisti ja sano Hillille ettei tätä voi liikuttaa ja pistää ihan Vi****i...

itse matsiin luulen että kärpät jatkaa Kotikatsomon hemmottelua ja takoo taululle sellaiset lukemat että jyppi löytää heikommin jyväskylään ku saipa reilu viikko sitten lappeenrantaan.

ottelu päättyy 11-0 Tiernapoijjaat veivaa ainakin 2 mieheen ja sit lieversit ja palsolat hoitaa loput...

tenki3
Smyth 2
Viuhkola2
Palsola
aarnio
lievers2
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Viestin lähetti Naughty_S

Btw, pakko kysyä Polliisilta: Millaista vieraskiekkoa luulet Kärppien pelaavan?

Vaikka en poliisi olekkaan niin vastaan kuiteski.
Tällä kaudella on nuita vieras pelejäkin tullut jo jokunen nähtyä digi-boxin kautta ja yksi jopa paikanpäältä, niin voi hyvällä omatunnolla ilman musta/kelta laseja sanoa ettei lähellekkään semmosta sontaa mitä jyppi on oulussa parin viimekauden aikana pelannut.
Näyttää molemmilla osapuolilla jääneen kevään pleijareista jotakin hampaankoloon, sen verran kärkkäitä tuntuu fanit olevan.

Kärpät on saanu pienen loman pidettyä ja tenkiä on luultavasti ajettu ylivoimaan sisään, eli ylivoimista voi toivoa vielä enemmän onnistumisia. Jämseeniki on saatu pois kokoonpanosta sotkemasta muiden peliä, niin ei pelistä voi odottaa kuin voittoa.
Kärpillä on 3 ketjua joista mikä tahansa ratkaista pelin hyvänä päivänä yksin ja vielä loistava nelonen tukemassa omilla tehoillaan peliä. Kärpät murskaa huomena jypin ainaki 7-2, eiku 8-2, tai siis 9-2...eli peli päätty 4-2 kärpille.
Peliin ei voi toivoa muuta kuin maalia kärpille heti alkuun ja toista perään, sen jälkeen peli vapautuisi eikä tarvisi katsoa kahvaa koko ottelua. Vaikka eihän sitä tiiä vaikka jyp pelaisikin oulussa hyvää kiekkoa...jaa taisin taas alkaa unta näkeen :)
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Naughty_S

Btw, pakko kysyä Polliisilta: Millaista vieraskiekkoa luulet Kärppien pelaavan?

Ei ole kyllä tämäkään polliisi huomannut kovin isoa eroa Kärppien koti- ja vieraspelaamisen välillä. Vieraspelaaminen on ehkä toisinaan vähän puolustusvoittoisempaa, mutta kyllähän Kärpät sunnuntainakin pelasi suorastaan leikittelevän näyttävää hyökkäyspeliä. Tyhjän maalin edestä vielä poikittain ja karkki sisään, ai että oli ihanaa pelleillä ottelussa, joka oli jo etukäteen voitettu. Loistavaa kikkailua kaiken kaikkiaan.

Ihmiset tietysti laittavat rahojaan vanhasta muistista vähämaalisille nyhväyslukemille. Sen verran makea oli viime viikollakin kuitata tulosvedosta hillot himaan kertoimella 330, että jospa nyt viimein pitkästä aikaa Kärpät latoisi rökälenumerot JYPpiäkin vastaan. Pitää sitä ainakin kokeilla, meni syteen tai saveen. Asennevamma toivottavasti jäi tuonne Äijänsuolle.

Jyväskyläläisten kanssa ei kyllä kannata inttää jääkiekon pelityyleistä, sen verran poikkeava kiekkokulttuuri paikkakunnalla on. Lopettaisivat nyt jo herranjestas ainakin tuon Kukkos-vittuilun. Melkoisella myötähäpeällä katselin töllöstä sitä ämmittelylakanaa, sehän oli suoraan verrattavissa kuuluisaan Raipe on homo -kylttiin, joka kuulemma joskus oli jossain esillä. Ei vissiin Kärpissä ollut ketään oikeasti vittuilun arvoista.

Suomi-Jyväskylä-Suomi -sanakirja toisessa kädessä JYPin viimekauden tsekeistä jäi päällimmäisenä mieleen, että Nikolov aina pelasi hampaat irvessä joukkueen eteen (suom.: kaatui pienestäkin hipaisusta ja hyppäsi pudotuspeleissä pää edellä laitaan kalastaen 5 minuutin jäähyn vastustajalle) ja Chlubna käytti kaikkia keinoja voiton saavuttamiseksi rehdissä urheiluhengessä (suom.: kampitti ja huitoi vastustajan maalivahtia joka toisessa vaihdossa). Ei minulla ainakaan ole jäänyt mitään negatiivisia muistoja näistä hepuista (maailmanmiehenä yritän katsella asioita myös vieraiden kulttuurien vinkkelistä maailmankuvaani avartaakseni).

Minun puolesta tässä Kärpät-JYP -intossa on ainakin puolet huumoria, joten älköön kukaan suivaantuko verisesti. Peli on peliä.
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Scout
Pakkipari kirjoitteli
" Allekirjoittanut rukoilee silmät ristissä ettei tällä kertaa kukaan meidän pelaajista loukkaannu. Kärpät kun tuntuu olevan spesialisti vastustajan "tähtipelaajien" telomisessa... "


Ketäköhän kärpät on TELONUT tarkoituksellisesti? annatko esimerkkiä...

Joo, no itsellä tulee ensin mieleen Ojasen loukkaantuminen, josta ei luotettavaa tietoa ole tullut mistään suunnasta. Mahdollinen mailanisku. Tietysti JYP-faneja eniten kyrsinee Tremblayn loukkantuminen, joka ei ollut kenenkään syy, kuten myös Uusikartanon tapauksessa.

Olen sitä mieltä, että Kärppien(kään) vieraspelit eivät kyllä ole olleet mitään taitokiekon juhlaa, ainakaan viimeaikoina(EDIT:siis lähinnä ennen viime viikkoa). Joten täytyy muistaa se, mutta yhtä hyvin kyllä muistaa JYPin viime- ja tämän kauden Raksilan vierailut ja näillä perusteilla on helppo odottaa kamalaa matsia. Kyllähän kieltämättä JYP on tuossa omassa vierastaktiikassaan ollut aika hyvä, kun kerta ovat siihen pyrkineet. Syksyn aiemmassa kohtaamisessa eivät JYPiläiset oikein päässeet iholle ja liikkeessä ja sujuvassa kiekon liikuttamisessa piileekin mahdollisuus jopa yli kahden maalin voittoon Kärpillä huomennakin.
 
Viimeksi muokattu:

tiikeri

Jäsen
Viestin lähetti dodi
Vaikka eihän sitä tiiä vaikka jyp pelaisikin oulussa hyvää kiekkoa...jaa taisin taas alkaa unta näkeen :)

No vaikka JYP pelaisi kuinka hyvää kiekkoa ilman kahvaa, niin pommin varmasti ne samat narinat saa täältä pelin jälkeen käydä lukemassa. Sama juttu Heikkilän Kaken kohdalla. Tällä teidän koutsilla kun on tapana syyttää aina vastustajaa kahvauksesta, jos oma joukkue sattuu häviämään pelin. Naurettavin esimerkki viime Hockey-Night peli Lukkoa vastaan. Ei edes puusilmäisin kannattaja voinut nähdä Lukon kahvaavan pelissä normaalia enempää. Heikkilällä on vielä yleensä tapana esiintyä ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa normaalisti ja aloittaa ne itkut vasta myöhemmin jollekin oululaiselle toimittajalle. Ei ole kaverilla ilmeisesti munaa sanoa mielipidettään naamatusten vastustajan valmentajan, tai vieraspaikkakunnan median edessä. Tälläinen toiminta ei ole minusta kovin suoraselkäistä, vai mitä mieltä olette?
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Oulun kyrp oho eiku siis kärpäset vastaan Jyväskylän kahva. Ei ole tästäkään pelistä voittoa odotettavissa. Mikäli Immonen ja Korhonen todellakin ovat kuumeen takia sivussa voidaan unohtaa myöskin se jatkoaikatappion mahdollisuus. Eli kärpäset voittanee pelin helpohkosti tyyliin 6-2. Eihän mopolla kuitenkaan mahdottomia.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Heikkilälle taisi jokaikinen tappio JYP:lle ainakin pleijareissa olla tuomarin syytä tai sitten joku muu syy. Ikinä syy Kaken mielestä ei ollut omassa joukkueessa. Kaikkein huipuksi itku meni Jyväskylän pelissä, kun Chlubnalle olisi pitänyt antaa ulosajo mukamas samanlaisesta tilanteesta mitä jääkenttien herrasmies Nielikäinen teki. Ei silloin voinut muuta kuin nauraa tuolle miehelle.

JYP:n tarvinnee vetää kokosuojamaskit päähän, kun Tenkrat luistelee jäällä. Kuinkahan kauan menee, kun jonkun JYP:n runkopelaajan hampaat ovat kurkussa neiti Tenkratin poikittaisen mailan jälkeen tai sitten taklaa puhtaasti luistimet ilmassa ja kädet korkealla jollekin JYP:n pelaajalle aivotärähdyksen..

Samaa mieltä kuin wade, jos Immonen sekä Korhonen joutuvat jättämään pelin väliin, JYP kärsinee ruman tappion.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Viestin lähetti Scout
Pakkipari kirjoitteli
" Allekirjoittanut rukoilee silmät ristissä ettei tällä kertaa kukaan meidän pelaajista loukkaannu. Kärpät kun tuntuu olevan spesialisti vastustajan "tähtipelaajien" telomisessa... "


Ketäköhän kärpät on TELONUT tarkoituksellisesti? annatko esimerkkiä...

Missään vaiheessa en väittänyt Oulun Kärppien teloneen pelaajia tarkoituksella. Jos luit kirjoitukseni loppuun niin huomaisit myös pohtineeni jos kaikki onkin ollut vain sattumaa. Joka tapauksessa fakta on se että eniten loukkaantumisia on tullut ottelussa Kärppiä vastaan.

Niin ja kyselit nimiä. Näin aamulla mieleen tulee nimet J.Ojanen, Uusikartano, Tremblay sekä Drouin. Näistä Ojanen, Uusikartano sekä Tremblay edelleenkin loukkaantuneena.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Ei jumalauta että sai hyvät naurut tälle aamulle tätä ketjua lukiessa :D.

On se hienoa, että lätkä saa aikaan tunteenpurkauksia ja mielestäni nämä Kärpät-Jyp-ketjut vetävät vertoja jo kohta Hifk-Jokerit- ja Ässät-Lukko-ketjuille ja Hpk-Tappara-yhdistelmä on jo ohitettu.

Itse ottelusta sen verran, että tämän kauden otteluissa ensin Jyp vei meikäläisiä Hippoksella kuin litran mittaa tv-pelissä ja täällä pisteet jäivät kotiin ilmeisesti aika rutiinitason pelillä (en nähnyt tuota matsia kuten en näe tämäniltaistakaan). Hieman eri lähtököhdista lähdetään liikkeelle. Jyp on näköjään siipirikkoinen ja meillä kuta kuinkin paras kokoonpano käytettävissä. Samoin viimeaikaiset otteet lupailevat voittoa Kärpille, mutta mikään varma tapaus illan ottelu ei tule olemaan. Harmi jos Immonen ei ole mukana.

Jatkakaa.
 

vsop

Jäsen
JYP kohtaa Kärpät hyvin vajaana, hyvä että JYP on saanut kasaan kolme kentällistä. Ukkoja on kuumeisena useita ja ovatko kokoonpanossa olevatkaan täysin pelikuntoisia.

Jos Kärpät pelaa tasan tai häviävät ottelun, niin voidaan todeta JYPin ansainneen pisteen tai pisteet ja Kärpillä olevan itsetutkistelun paikka.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Asiallisia kirjoituksia ketju täynnä. Hyvä homma.

Voisiko joku Jyväskylän kaveri tempaista esille varmat poissaolijat illan koitoksesta. Lähinnä kiinnostaa saada varmistusta pelaajille: Immonen, Kortelainen ja Korhonen. Toivottavasti kirjoitin nimet oikein.

Jos nämä kaverit ovat poissa Jypin vahvuudesta, voisi haistella ykköstä pitkävetoon pienemmälläkin kertoimella.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Täällähän on heti täysi rähinä päällä. Hyvä, hyvä! Saadaan vähän eloa näihin Kärppienkin otteluketjuihin. Ja varsin tylsään kiekkoiltaan.

Mielenkiinnolla olen näitä loukkaantumis yms. juttuja lukenut. Ihan jopa pisti välillä naurattamaan. Kun ei kyetä muuten vastaamaan, keksitään sitten olemattomia. Ja toinen porukka jauhaa samaa virttä vuodesta toiseen, kahvaa, kahvaa.

Onhan noilla pakkiparin mainitsemilla Ojasella, Trembleyllä, ja Uusikartanolla yksi yhtäläisyys. Ne kaikki ovat loukkaantuneet Kärppiä vastaan. Mutta se, että näitä loukkaantumisia pidetään Kärppien aiheuttamina pistää jo huvittamaan. Uusikartanoltakin hakattiin jalka poikki törkeällä Pyörälän päälle kaatumisella ja Trembleyn nivuset meni paskaksi luistimen jäädessä törkeästi jään railoon. Linnaan koko porukka, perkele! Ojasesta voidaan jatkaa keskustelua, sikäli kun olet asiaan perehtynyt.

Ei se Kärppien peli ole tällä kaudella silmiä hivellyt. Ei kotona eikä vieraissa. Ja totuushan on se, että niillä keinoilla pelataan mitkä säännöt sallii. Jos tuomari ei ole kykeneväinen ottamaan näitä "kaikkia kahvaamisia" pois, on vastustaja tällöin onnistunut. Säännöt on tehty kierrettäväksi ja sitä tapahtuu jokaisen joukkueen toimesta.

Fakta on myös se, ettei vierasjoukkue monestikaan saavu Ouluun viihdyttämään, vaan pelaamaan kahdesta pisteestä. Toistaiseksi P.Skriko on ainoana valmentajana kehdannut sanoa tuon ääneen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös