Kärpät-JYP 21.01.2003, Raksilan jäähalli

  • 4 690
  • 55

JVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Hiukan eri mieltä ketjuista kuin JPL. Itse ainakin kokeilisin mielummin Pyörälää ja Tenkratia eri ketjuihin. Molemmat kun nauttivat kiekon kuljettamisesta suhteellisen paljon.

ps. Pyörälä ja Viuhkola eivät kyllä juniorivuosinaan ole montaakaan ottelua yhdessä pelanneet. Et silleen.
 

#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liiga: JYP, TPS
NHL: Dallas Stars
Tulee Kärpät tänään takki auki tai ei, niin kyllä kotijoukkue on ylivoimainen suosikki tähän peliin on. Siis y-l-i-v-o-i-m-a-i-n-e-n!

Tonoakin on istutettu penkin päässä miettimässä maalinteon saloja ja hetihän Tono räväytti Saipa pelissä.

Ainoa, joka voi pitää numerot siedettävinä on Mikkelin Muuri. Leiska kun saa koneen käyntiin niin ei sinne maaliin helpot mene.

Mutta Kärpiltä löytyy kyllä materiaalin leveyttä maalien tekoon.

Kyllä saa Kärpät ja Kärppä fanitkin mennä hallille takki auki, jos vaan ilmat Oulussa sen sallii.


Mutta, jos peli takkuileekin Kärpillä ja JYP pärjää kahvaamattakin, niin voipi JYPin pelaajien kädet olla kovilla.


On tainnut kahvaus vähentyä M. Alatalon valmentamassa JYPissä jonkin verran.

Sumppupuolustuksesta ei kannata itkeä, vaan siihen pittää keksiä konstit. Vaikkapa kiekko päätyyn ja perään. Voita laitakamppailut ja syötä maalille Tenkratille tai Tonolle....
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
JPL,

Miten paljon sitten Tenkratin iso rooli kiekon ylöstuonneissa johtuukaan käytännön sanelemasta pakosta, kun muista ketjukavereista ei siihen ole? Ainakin minulla on mielikuva, että pari kertaa ketjukaverit yrittävät pelata kiekon ylös, mutta kun se ei onnistu, käy Tenkrat hakemassa kiekon ja tikkaa sen kanssa hyökkäysalueelle.

Jos samassa kentässä pelaisi joku, joka osaa itsekin tuoda kiekon ylös, voisi Tenkratistakin olla vielä enemmän hyötyä, kun hän voisi keskittyä enemmän hyvien syöttöpaikkojen hakemiseen. Harvoin nimittäin kiekon ylöstuoja pääsee suoraan itse maalipaikalle, vaan yleensähän hyökkäysalueella annetaan ainakin yksi syöttö ennen maalipaikan syntymistä.

Puolustuspäähän on sitten aivan toinen kysymys, joskin toissijainen, sillä Raksilan yleisö vaatii maaleja. :) Eiköhän se Piku kuitenkin hoitaisi puolustusvelvoitteet tunnollisesti, jos Kake hänelle sellaista roolia sovittaisi.
 

haanet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Detroit
Kotiedut

Juu JPL:n kanssa samaa mieltä että tänään tehdään jo pieniä ratkaisuja siihen suuntaan taisteleeko kotiedusta jyppi vai ratkovatko BLues ja Kärpät kahestaan nuo 3-4 sijat runkosarjassa.

Raksilasta yksikin piste tuomisina olisi hyvä kotietua ajatellen, mutta realiteetit huomioon ottaen harmittaa myöntää - materiaaliero ja jypin puolustuksen sairaslistan pituus kuin nälkävuosi, niin näyttää että kärpät ovat kyllä ennakkoasetelmissa vahvemmin kiinni pisteissä.

Näyttää myös siltä että Tappara piristyy kevättä kohti ja ilmoittautuu vielä ainakin taistelemaan runkosarjan 5-6 sijoista.
Jypin onkin pystyttävä tapparan kanssa taistelemaan 5 paikasta. Mielestäni kuoleman paikat 7-8 ovat kyllä melkosaletissa että pelit ei jatku toisella kierroksella. Jos Hpk asettuu vastaan niin kyyti on ns. Kovaa ja Kylmää :)

jypin 3-kentältä odottaisin jo pieniä piristymistä, Vostrak näytti jo muutama peli sitten että kevät alkaa taas paistamaan, mutta viimepeliessä vaipunut taas melankoliaan. Kukahan kertoisi mitä nappulaa pitäisi vääntää niin että saataisiin Vostrakista se potentiaali irti mitä sillä on?

No uskotaan että jyp kuitenkin tänään taas näyttää miten hurrikaani tarvittaessa venyy ja pyörii tuhoisasti ja tuo pisteitä jyväskylään!

tulosveikkaus:

jos jypi voittaa niin 3-1 tai 3-2 muuten Kärpät vie ja ero 2-4 maalia jolloin tuloksella ei ole niin väliä!!

Mtv3 ennakon mukaan Holtari oli sanonut että alakertaan ei etsitä vahvistuksia(toivottavasti pokerimiehen pelinavaus). Jos on absoluuttinen totuus niin toivotaan ainakin, että Marttisen toipuminen olisi lähellä ja Nikolovikin kestäisi taukoon asti. Muuten pakiston vajaus ja kuormitus ei voi olla heijastumatta tuloksiin.

Yrittäkäähän saada selvää on taas sellaista tajunann virtaa tuo kirjoittaminen !!
 
Mielenkiinnolla jään odottamaan otteluraporttia. Onko odotettavissa että, "Ottelu oli tasoltaan niin huono, että valmentajien kommentit jäi ottamatta. " Toivotaan joka tapauksessa, että vastaavanlainen raportti ei toistu ja, että palstaväki ei sorru vyönallelyömisiin kohtuuttomilla kahvauspuheillaan.

Saa nähdä mitä tuuliviiri-Kari saa suustaan ulos tämän ottelun jälkeen. Tuomarit saisi jäädä haukkumatta. Toivotaan, että edes tuomari onnistuisi tänään.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Viestin lähetti JPL
Myllykosket sikiää tosiaan..... Lienekkö jo syntynytkin?

Saanko olla K#18 hieman eri mieltä noista ketjuista. Nuo on tällä hetkellä parhaat mahdolliset ketjut, jos halutaan säilyttää Jokinen-Lievers-Ton tuossa formaatissa. Tietenkin Tenkratin ja Potaitshukin voi vaihtaa pelaamaan kummassa ketjussa tahansa. Kuitenkin Palsolan ja Meton yhteispeli on hyvää ja siitä kavereilla on kuitenkin lähes sadan ottelun kokemus! Viuhkola ja Pyörälä ovat samoten pelanneet valtavasti yhdessä sekä junnuissa että miehissä ja yhteispeli sujuu. Tenkie ja Pota ei mielestäni sovi samaan ketjuun jo senkin takia että molemmat pelaavat mieluusti oikeata laitaa ja elävät kiekon hallinnasta paljon. Samoten puolustuspäässä tulisi varmasti ongelmia, varsinkin jos siinä olisi Viuhkola keskellä. Kuka siellä puolustaisi?

Mutta kohtahan se nähdään että mitä se lottokone on saanut tänään aikaan.

Saat toki olla ja usein se on jopa suotavaa.

Minä olisin halunnut nähdä Tenkratin ja Potaichukin samassa kentässä. Pyörälä puolestaan sopii kuin nyrkki silmään Palsolan ja Mettovaaran kanssa samaan koostumukseen, jossa hän on suurimman osan pisteistään myös tehnyt(mutu-tuntuma, tilastofaktaa ei ole).

Meikäläisen skenaariossa nykyiset kentät ovat pikkaisen keskeneräiset, sillä koko kaudenhan on painotettu sitä, että Palsolan kenttä on ns. jarruvitja. Täten ihmettelenkin, että mitä ominaisuuksia Potaichukilla on tällaiseen jarruvitjaan? Eikö olisi järkevä kasata Viuhkolan vierelle Tenkrat ja Potaichuk yhdeksi iskunyrkiksi? Pelko on, että Tenkrat ja Potaichuk jäävät verraten yksinään omiin kenttiinsä.

Suurin ongelma minun kentille tosiaan on se, että Tenkrat joutuisi vaihtamaan laitaa.
 

JPL

Jäsen
JVR: Mulla on ollut semmoinen mielikuva että Piku ja Spede on pelannut paljonkin yhdessä samassa ketjussa... no olet mitä luultavimmin oikeassa kun seuraat aika reippaasti enemmän noita junnupelejä kuin meikäläinen. Kuitenkin mielestäni nyt he ovat kuitenkin hyvin yhteen pelanneet. Kyllähän se Spedekin tosiaan kiekkoa paljon hallitsee, mutta tekee kyllä enemmän työtä ilman sitä kiekkoa. Siinä Pota ja Tenkie ei kovin kummoisia ole. (IMHO)
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minulla on nyt sellainen kutina, että tänään ladotaan kiekkoa Jyväskylän maaliin runsaalla kädellä. Perustan tuntumani paitsi joukkueiden jonkinasteiseen tasoeroon ja Kärppien kotietuun, myös tilastollisiin asioihin. Toki ymmärrän että henkimaailman asioita eivät esimerkiksi monet ammattiveikkaajat huomioi lainkaan, mutta silti.

JYP on tosiaan hakenut pisteitä Kärpiltä ihmeellisen usein. Paikanpäällä olleena olen pannut merkille sen, että JYPillä on käynyt Oulussa usein todella hyvä munkki. Sehän ei mikään salaisuus luulisi olevan, että tuurilla on jääkiekossa osansa. Jyväskylää vastaan Kärpät osuu tolppiin todella tarkasti. Toinen syy on, että Kärpät on salaperäisesti löysäillyt juuri JYPiä vastaan, vaikka järkisyyt eivät moista käytöstä puolla millään tavalla. Tästä syystä tuli mm. viime kauden joulunalustappio, jossa aivan käsittämättömän surffailun tuloksena oli taulussa jo 0-4, ennenkuin alettiin pelaamaan. Sama ilmiö oli nähtävissä myös tämän kauden kotipelissä.

Tänään JYPin tuuri on lopussa ja Kärpät ei sorru surffailuun. Kärpät on myös parempi joukkue ja lisäksi sillä on kotietu. 6-1.
 

Shane

Jäsen
"Saan miehen kyyneliin, se kovin helppoa on...", olisi voinut JYPin joukkue lauleskella Ouluun matkatessaan, kun taas vaihteeksi ovat nuo kahvaitkut alkaneet muutamien kirjoittajien osalta jo paljon ennen kuin jyväskäläläiset ovat lähelläkään Raksilan jäähallia..

No joo, tietääpähän ainakin, miten "vakavasti" sitä kannattaa eräiden nimimerkkien tuotoksiin jatkossa suhtautua.

Toivottavasti JYP nyt tuo ainakin yhden pisteen mukanaan. Tappio taitaa kuitenkin tulla, kyllä nuo puolustuspään ongelmat alkavat pakosti kohta näkyä myös tuloksellisesti. Toisaalta kunnon rökäletappio voisi olla JYPin jatkon kannalta hyvä asia, saattaisi jopa Jukka Seppänen huomata, miten säälittävän heikko tuo joukkueen puolustajatilanne on.
 

Jantse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Takki auki koko päivän - osan päivää kokonaan ilman

Ja kun vauhtiin pästiin, niin paljastetaan, että tulipa aamulla käytyä synnyttämässäkin.

Siinä oli sitten koko viestin asiaosuus...

JYP pelaa tällä hetkellä SM-liigan surkeinta ja tylsintä kiekkoa. Ei voi ymmärtää, miksi pitää jarrutella, peruutella, sumputtaa ja leikkiä kilpikonnaa - vieläpä ihan tosissaan. Ja kaikki vain jonkin v:n playoffipaikan tähden.

Maalimäärissä JYP on kuntopuntarissa vasta toiseksi viimeisenä, mutta ylivoimaiseen jumbotilaan kokonaisvaltaisessa tarkastelussa johtaa se tosiseikka, että JYPin tasurisaldo on aivan omaa luokkaansa.

Selkäänsä sietäisivät saada

Tänään voi onnesta ymmyrkäisenä mennä nukkumaan jo kuudelta ja nousta muutaman tunnin päikkäreiden jälkeen avaamaan pilttipurkin sekä tietenkin tarkistamaan tulokset. Nettimega ei takuulla toimi, Kärpät on tehnyt yhden maalin ja JYP ehkä mahdollisesti toisen. Miksi siis tuhlata hyvää nukkuma-aikaa notkumalla näppiksen ääressä?

Mutta entä jos Mk Prl ja Jr Vhkl juonivat tukun tilanteita ja Ptr Tnkrt tekeekin Buster -lippiksen arvoisen suorituksen? Entä jos Brtt Lvrs syöttelee ja Ptr Tn jatkaa siitä mihin SaiPaa vastaan jäi? Entä mitä tekee ketju Sm Mttvr - Skr Plsl - ndr Ptchk ?

Kärppien tshekit ovat tulessa...

Päivän kuuma

Kotijoukkueelle vähintään rukseja 7-10 ja vierailijoilla 0-3. 10€ peliä kohti, joten kokonaispanos on 160€. Kerrointa riittää viimeaikaisten esitysten perusteella varmasti.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Perrkele... Tämmönen maalin tappio syö kyllä miestä paljon enemmän kun joku selkeä tappio. Paikkoja tuntui olevan, mutta ei... Kolmannen erän alun nukahdus kostautu. No, nyt on pari paperilla katsottuna heikompaa joukkuetta sitten vastassa. Näistä peleistä tulisi sitten ehdottomasti ottaa pisteitä ja reilusti. Toivotaan parasta..
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aika tärkeät pisteet tässävaiheessa sanon ma.
Eroa on nyt tuo mainostettu 5. pistettä ja hyvä niin.

Peliin en vaivautunut koska päättänyt olen että en mene katsomaan JyPPiä vastaan pelejä, eikä tainut tänääkään radiosta katsottuna olla hääviä kiekkoa.

-Chlubna koki tonot ja istui viltissä.
-Kärpillä paikkoja vaikka kuinka.
-Vain kaksi maalia?
- Jyppi sai maalinsa tuomarivirheestä kärppäselostajan mukaan!(naurettavan helppo 5-3 tilanne)
-Fortuuna näytti jypille persettä ja kärpät sai alussa heti voittomaalin.
- Niklas Maalissa erinomainen kuten Terokin!
-Yleisöä vain 5900
- pääasia oli voittokulkueen jatkuminen ja eritoten neljä? (tätähän mainostettiin neljän pisteen peliksi :D ) pistettä!

Blueskin hävisi, joten eroa heihinki on nyt tuo 3.pistettä!

kiitos ja moi.
 

tiikeri

Jäsen
Harmittaa hävitä tuolla tavalla hirveästä mekkausvirheestä tulleen voittomaalin ansiosta, mutta ei se peli tainnut kuitenkaan täysin siihen kaatua. Jos ei saada pelissä kuin yksi maali aikaan, niin yleensä sillä ei paljon juhlita. Chlubna kolmannen erän viltissä, mutta kuulemma nivusvammakin oli osaksi tuon viltityksen taustalla, joten homma on ymmärrettävissä. Leinonen oli odotetusti omalla tasollaan, eli huikea ja toivottavasti hän saa jatkaa maalilla myös kahdessa seuraavassa kotipelissä, jotka on ehdottomasti voitettava.

JYPin tärkein tavoite on kuitenkin saada eroa takana tuleviin joukkueisiin ja ennenkaikkea viivaan, ei niinkään taistella Bluesin ja Kärppien kanssa kotiedusta. Minulle ainakin riittää aivan hyvin se, että JYP on viivan päällä kun runkosarja on hoidettu, olkoon sijoitus sitten kahdeksas tai viides.

Mutta tämä vaan oma mielipiteeni, saa kritisoida ihan vapaasti.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
thoots

Ekaksi, erittäin tärkeät kaksi pistettä. JYP teki voittamisen helvetin hankalaksi.

Kahvaaminen.

Kyllä, se on tehokas vierastaktiikka, kyllä kaikki joukkuuet käyttävät sitä. Jotkut enemmän, jotkut vähemmän, JYP kuuluu enemmistöön.

Ja vaikka tästä ollaan jauhettu jo liikaa, niin tuon tyylistä pelaamista on tylsä katsoa. Viisi äijää keskialueella ja roikutaan perässä, kahvataan, pidetään kiinni, kahvataan, roikutaan, kahvataan. Seuraava lause sitten JYP-fanien puolesta:

Tyylipisteillä ei ole mitään väliä. Niinpä, mutta...

TFavorin oli huono. Linjaa ei ollut, kahvaamisista noin 2,724% vihellettiin. Kaksi aivan käsittämätöntä jäähyä ja Perrinin munkkimaali tekivät pelin jännäksi. Onneksi voitettiin.

En ole katkera.

edit.

Uuh. Kun vituttaa, niin ei pitäisi edes kirjoittaa internetin keskustelupalstoille. Ja vitutus ei johtunut edes jääkiekosta, saati kahvaamisesta.

Anteeksi, jos joku JYP-fani veti herneen nenäänsä, peli oli paljon avoimempaa kuin viime Kärpät-JYP matsi, kahvaamista oli yhtä paljon kuin keskiverto Sm-Liiga matsissa.

Ei, en jää seuraavalla kerrallakaan kotiin kun JYP saapuu Raksilaan. Ainakaan jos joukkueessa pelaa Eric Perrinin, Tomas Chlubnan ja Tuomas Pihlmanin tasoisia pelaajia.

Pihlmanilla käsittääkseni loppuu sopimus tähän kauteen? Tommosen pelaajan mää tahon Ouluun, vaikka taitaa äijä suunnata Albanyyn. Mutta missä on JJ?

Annetaan tuon palstan ehdottomiin helmiin kuuluvan kirjoituksen olla vielä tuossa ylempänä.
 
Viimeksi muokattu:

tiikeri

Jäsen
Re: thoots

Viestin lähetti Polliisi
Kahvaaminen.

Kyllä, se on tehokas vierastaktiikka, kyllä kaikki joukkuuet käyttävät sitä. Jotkut enemmän, jotkut vähemmän, JYP kuuluu enemmistöön.

Ja vaikka tästä ollaan jauhettu jo liikaa, niin tuon tyylistä pelaamista on tylsä katsoa. Viisi äijää keskialueella ja roikutaan perässä, kahvataan, pidetään kiinni, kahvataan, roikutaan, kahvataan.

Jos ja kun se noin koville ottaa katsella JYPiä kentällä, niin tee samanlailla kuten eräs toinenkin fiksu Kärppä-fani (H.Hietaharju siis). Jäät seuraavalla kerralla kotisohvalle kuuntelemaan peliä ja nauttimaan Radion Megan ammattimaisen ja pelissä hyvin eläytyvän selostajan hehkutuksia. Ei sitten välttämättä tarvitse näin pelin jälkeen vinkua aina siitä samasta asiasta, kun ei ole kyseistä kahvapaskaa itse paikanpäällä joutunut seuraamaan.
 

Voittaja

Jäsen
Kahvaaminen? Missäs sitä on tänään harrastettu, ei ainakaan Raksilassa. Jyp pelasi sääntöjen mukaan, ilman kahvaa, tiivistä puolustuspeliä, niinkuin vieraissa pitääkin. Todella hienoa taktista pelaamista, jossa joukkueen voimavarat käytetään hyvin hyödyksi, eli kaikki lähtee puolustuksen kautta kun ei ole niin hirveästi varaa hyökkäillä.

Eka erä oli tänään täysin Kärppien, Jypillä ei mitään sanomista, mutta molari piti pelin tasaisena. Muutama hyvä paikka Kärpille tuli hyvän liikkeen seurauksena.

Toinen ja kolmas erä, karmeaa jääkiekkoa. Kumpaakaan joukkuetta ei juuri luisteleminen kiinnostanut. Tosin kolmannessa erässä tapahtui koko ottelun ensimmäinen taklaukseksi luokiteltava tapahtuma, joten plussat siitä. Onneksi sentään Kärppien Tenkrat ja neloskenttä pitivät edes hieman vauhtia yllä, muuten olisi katsomoon voinut nukahtaa.

Molemmat molarit esiintyivät todella hienosti, muita pelaajia ei juurikaan kannata mainostaa. Dumari oli ihan hyvä, harvinaista näinä päivinä.
 

MrJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: thoots

Viestin lähetti Polliisi


Kahvaaminen.

En ole katkera.

Höpö höpö.

Kahvaa tuo kiekko ei nähnykään. Otapa Pollliisi poies pari ällää nimimerkistäsi ja keltamustat lasit päästä.

Tosiasiassa kentällä näkyi kaksi aika laiskaa joukkuetta, puolin ja toisin seisoskeltiin ja ainakaan sinne piippuhyllylle ei näkynyt etukäteen mainostettua tärkeyttä pelissä. Kärpillä oli enemmän paikkoja, joten voitto oli ansaittu. Tapa millä se tuli kyllä jäi harmittamaan, merkkausvirheestä oman maalin edestä. Ei mikään tunteita herättävä peli, joten turha siitä edes tehdä sellaista. Koukkua ei yksinkertaisesti tarvittu pysäyttämään yleensä niin liikkuvaa joukkuetta kuin Kärpät.

Favorin oli Favorin, siististä pelistä en yhtäkään hänen viheltämää jäähyä olisi viheltänyt. Kiitokseksi pitänee sanoa, että linja kuitenkin säilyi loppuun asti samana. Siihenpä loppui kiitokset. Ei ihme jos on kaveri 'sattunut' olemaan jälkipuheitakin herättäneiden pelien tuomarina. Mutta ei peli tuomariin ratkennut.

Illan parasta antia olikin piippuhyllyllä viereen eksyneet kaksi kärppäfania! Tähän asti olen valitettavasti joutunut todistamaan vain niitä kännisimpiä Jyväskylän vieraita tai ylimielisiä 'kaikkitietäjiä'. Nämä kaksi kyllä palauttivat uskon myös kärppäfaneihin, asiallista kommenttia myös yli 'puolue'rajojen ilman 'meidän isä on parempi ku teidän' inttämistä. Jos piippuhyllyläiset luette juttua, ni vielä kerran kiitos!

Edit: typo
 
Viimeksi muokattu:

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Tässäpä eräs näkemys

Hermanon otteluraportti täällä jatkiksessa myös takuuvarmaa työtä.

Edelliseen vierailuun verrattuna JYP ei käyttänyt mailaa ollenkaan. Suuri kiitos ja kumarrus siitä. Alussa se ei ehtinyt mukaan, mutta Leinonen piti pelin jännänä.
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Voittaja
Kahvaaminen? Missäs sitä on tänään harrastettu, ei ainakaan Raksilassa. Jyp pelasi sääntöjen mukaan, ilman kahvaa, tiivistä puolustuspeliä, niinkuin vieraissa pitääkin. Todella hienoa taktista pelaamista, jossa joukkueen voimavarat käytetään hyvin hyödyksi, eli kaikki lähtee puolustuksen kautta kun ei ole niin hirveästi varaa hyökkäillä.

Eka erä oli tänään täysin Kärppien, Jypillä ei mitään sanomista, mutta molari piti pelin tasaisena. Muutama hyvä paikka Kärpille tuli hyvän liikkeen seurauksena.

Toinen ja kolmas erä, karmeaa jääkiekkoa. Kumpaakaan joukkuetta ei juuri luisteleminen kiinnostanut. Tosin kolmannessa erässä tapahtui koko ottelun ensimmäinen taklaukseksi luokiteltava tapahtuma, joten plussat siitä. Onneksi sentään Kärppien Tenkrat ja neloskenttä pitivät edes hieman vauhtia yllä, muuten olisi katsomoon voinut nukahtaa.

Molemmat molarit esiintyivät todella hienosti, muita pelaajia ei juurikaan kannata mainostaa. Dumari oli ihan hyvä, harvinaista näinä päivinä.

Anteeksi näin pitkä lainaus edellisestä viestistä. Tässä kai kuitenkin tuli kerrottua melkoisesti kaikki oleellinen. Ensimmäisen kappaleen lausetta hieman muokkaisin uudelleen. Voittaja sanoi "Jyp pelasi sääntöjen mukaan, ilman kahvaa, tiivistä puolustuspeliä, niinkuin vieraissa pitääkin. ". Minä sanoisin muuten samoin, mutta että Jyp kahvasi sääntöjen/tuomarin sallimissa rajoissa niin kuin vieraissa on tapana. Kyllä Kärpätkin sitä sallituissa rajoissa vieraissa harrastaa (sen mitä allekirjoittanut on nähnyt). Näin SM-liigassa nykyään vieraissa pelataan.

Nelonen jaksoi yrittää ja polkea. Tulosta ei tänään tullut. Parhaat pelaajat seisoivat tolppien välissä. Hyvä peli sekä Leinoselta että Niklakselta. Positiivisena Kärppäleiristä mainittakoon, että Korpikari alkaa kasvaa SM-liigapakin mittoihin. Sen mitä pelasi niin aika eleettömän varmasti.

Makkarat oli haaleita.

Edessä istui Jyppifani.

Lasit oli huurussa.

Tällaista on liiga näin härkäviikkoina keskellä pitkää talvea.

Pisteet ovat tärkeitä.

Hyvin menee.

Old TJ
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Viestin lähetti Kärpät#18

Hermanon otteluraportti täällä jatkiksessa myös takuuvarmaa työtä.

Juu, takuuvarmaa.

Raportin kirjoitti hermano

Jyp taas joutui tulemaan toimeen ilman kahta runkopuolustajaansa, Martikaista ja Loikalaa.

Loikalan tiedän, etunimi on Jani-Matti. Mutta kuka kumma on tämä Martikainen? Onko YUP:n keulahahmo Jarkko Martikainen ruvennut pelaamaan lätkää? Vai tarkoitetaanko sillä kenties JYPin puolustajaa nimeltä Jyri Marttinen?
Tarkkuutta, hyvät herrat. Kyllä HVM vierasjoukkueenkin mielenkiinnottomien pelaajienkin nimet olisi suotavaa kirjoittaa oikein. Pistää nimittäin tosi pahasti silmään.

No, se pilkunhöyläämisestä. Ottelusta & muusta enemmän, jahka ehtii.
 

Grove

Jäsen
Jäähy

Se Jypin 5-3 ylivomaan johtanut jäähy jäi vaivaamaan. Tono otti kyllä selkeästi korkealla mailalla kiekkoa ilmasta. Ketään ei ollut lähelläkään ja kiekko lisäksi meni vastustajan pelaajalle eli rikkonut puoli ei hyötynyt. Minun sääntökirjan mukaan pelin olisi pitänyt jatkua. Jos kiekko olisi mennyt kotijoukkueelle, peli poikki ja aloitus vastustajan eduksi hyökkäysalueelle.

Onko alivoimalla olemassa korkeaan mailaan jokin erityssääntö vai oliko kyseessä tuomarivirhe?

Peli ei tarjonnut suuria tuntemisia. Jypin pelityyli ainakin vierailla on keljumainen. Tehokas se kuitenkin on ja kaiken kaikkiaan Ryynikylän joukkue on hatunnoston tämän vuoden liigassa ansainnut jo nyt.
 

MrJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Old TJ
Minä sanoisin muuten samoin, mutta että Jyp kahvasi sääntöjen/tuomarin sallimissa rajoissa niin kuin vieraissa on tapana. Kyllä Kärpätkin sitä sallituissa rajoissa vieraissa harrastaa (sen mitä allekirjoittanut on nähnyt). Näin SM-liigassa nykyään vieraissa pelataan.

Edessä istui Jyppifani.

En varmaankaan ollut minä, taisit olla siellä toisella puolella. Nimittäin sille toiselle puolelle varmaankin sama peli näytti ihan eriltä... Tai sitten varmaankin lasien huuruisuus on vaikuttanut.

Muuten en varmaan edes viitsisi vaivautua kommentoimaan näitä juttuja mitä täällä näkee, mutta kun satuin kerran paikalla olemaan... Siis tuo peli ei kahvaa ollut nähnytkään. Oikeesti, kait JYP fani kahvan tunnistaa. Mitä tuosta pelistä pahimmillaan voi sanoa on, että se oli tylsää. Paria tiukkaa maalipaikkaa lukuunottamatta kiekko pyöri keskialueella ja nurkissa. Hirveästi hazardisyöttöjä puolin ja toisin, lepsua pelaamista ja tilanteiden kesken jättämistä. Kärpillä toimi kiitettävän tehokkaasti karvaus ja monesti veivätkin kiekon JYPltä sen omassa puolustuspäässä. Siitä alko sit sellanen parin minuutin mylly joka kerta, mutta onneksi Leinonen otti tosi tärkeitä koppeja. Ei vaan riittänyt tällä kertaa.

Pointti on se, että tuo peli ei kahvaa ollut nähnytkään. Ei viititä nyt ruveta hypettään, kyllä niitä kahvapelejä valitettavan paljon tulee, turha niitä on enää keksiä.
 

JVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Jatkoajan raportista....

On lipsunut suhteellisen paljon noita kirjoitusvirheen paholaisia alias hermannon tekstiin.

Hyvin suotuisaa olisi ainakin, että myös vierasjoukkueen nimi opeteltaisiin kirjoittamaan oikeen. JYP on JYP, jos viilailaan hiukan.

Hyvälaatuisia kuvia on sentään raportissa. Kiitos siitä.
 

JPL

Jäsen
Toivottavasti Polliisi nyt yritti pelkkää huonoa provoa?

Tuossa pelissä ei kyllä todellakaan pelattu mitään kahvakiekkoa. Vauhtiakin oli välillä (lähinnä Kärpillä) hyvin ja Jyp taasen pääsi varsinkin viimeisessä erässä pari kertaa käveleskelemään sektorille. Pitkäsen kannattaisi lyhentää liukupintaa? Perrin-Pihlman tuntui toimivan hyvin, kun pääsivät pelaamaan. Chlubna pelasi kyllä huonosti, johtui sitten mistä tahansa. Kärpiltä mielestäni kukaan ei tällä kertaa pelannut erityisen huonosti. Tasaisesti kaikki ketjut ja pelaajat rakensivat paikkoja. Toisaalta eipä kyllä kukaan loistanutkaan. Ton ja Tenkrat väläyttelivät välillä ja Pota sotki pari yv:tä ja teki pari kertaa sitten tekopaikankin. Miinusmerkin piirsin ainoastaan Lehtosen Mikolle parista huonosti pelatusta tilanteesta.

Mielestäni ottelu oli pitkästä aikaa ihan kunnon jääkiekko-ottelu. Ottelu oli rehti ja tasainen, jossa oli sopivasti tilanteita ja sydämentykytyksiä. Erikoisuutena Jyp menetti puolustusalueellaan todella monta kertaa kiekon joko liian hitaan pelaamisen tai huono syötön takia. Tuo oli mielestäni koko ottelun ominaisin piirre. Favorin antoi sen 5-3 tilanteen kohdassa jossa Lehtonen pelasi kiekkoa korkealla mailalla ja kiekko osui mielestäni Pihlmania naamaan. Favorin oli tilanteeseen selin ja antoi jäähyn siitä.
 

Voittaja

Jäsen
Tuli vielä pelistä mieleen, että olinko ainoa, vai oliko jää muidenkin mielestä todella tahmean ja huonokuntoisen näköinen?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös