Kärpät-Jokerit 8.12.2001

  • 2 654
  • 52

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko se sitten paineiden vierittämistä omilta hartioilta...

...vai mitä se sitten lieneekään. Aika jännää on kuitenkin että joukkueen jonka tilastot näyttävät tältä:

3. Jokerit 29 16 7 6 1 100 55 40

Niin sen joukkueen fanit ovat kovasti sitä mieltä etteivät he ole ennakkosuosikkeja peliin tätä joukkuetta vastaan:

8. Kärpät 29 12 4 13 1 72 78 29

Ja vielä kun ottaa huomioon että Jokerit on vieraissa saalistanut keskimäärin 1,47 pistettä per matsi ja Kärpät kotonaan 1,00 pistettä per matsi.

Ei kai se viime kevät ja äskeinen Lukko-tappio noin koville ottanut :D

Old TJ

PS. Ai niin - olen toki itsekin sitä mieltä että peli päättyy
6-2 (2-0, 4-1, 0-1).

[edit: PS:n lisäys]
 

Illuminatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Taito
Näyttäisi Koivisto olevan taas mukana kokoonpanossa ainakin tekstarin mukaan. Eli ykköspakkipari taas muotoa Vallin-Koivisto, hyvä näin! Mielenkiintoinen peli muutenkin tulossa. Toivottavasti Jokerit vääntää tahtovoiton syyskauden viimeisestä pelistä. Peli tuskin tämänviikkoisesta mihinkään kauheasti muuttuu, nihkeää tulee olemaan mutta kaksi pistettä kyllä maistuisi.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kyllä Kärpät tässä todellakin nousee suureksi ennakkosuosikiksi, jopa niin suureksi, että Jokerit taitaa ottaa kauden tähän asti suurilukuisimman tappionsa. Vaikka sarjatilanne tällä hetkellä näyttää Jokereiden kannalta hyvältä, etten sanoisi loistavalta, niin ei tarvinne kauan odottaa kun sieltä ainakin materiaaliltaan täysin ylivertaiset TPS, Blues ja Kärpät nousevat ohitse.

Veikkaan 6-2 Kärpille.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Gags
Kyllä Kärpät tässä todellakin nousee suureksi ennakkosuosikiksi, jopa niin suureksi, että Jokerit taitaa ottaa kauden tähän asti suurilukuisimman tappionsa. Vaikka sarjatilanne tällä hetkellä näyttää Jokereiden kannalta hyvältä, etten sanoisi loistavalta, niin ei tarvinne kauan odottaa kun sieltä ainakin materiaaliltaan täysin ylivertaiset TPS, Blues ja Kärpät nousevat ohitse. Veikkaan 6-2 Kärpille.

Huu... Osui ja upposi! Onneksi kuitenkin mm. Veikkaus ja Unibet ovat säilyttäneet tyylikkäästi arvostelukykynsä antamalla Jokereiden voitolle (V:1.80, U:2.00) Kärppien voittoa (V:2.35, U:2.50) selvästi pienemmän kertoimen. Eli jos haluaa yrittää voittaa kovasti rahaa, niin kannattaa sijoittaa paljon Kärppien yllätysvoittoon. Laura Ruoholakin Ylen Urheiluruudusta sanoo, että Jokerit hävisi yllättäen Kärpille, mikäli niin kävisi.
 
Viimeksi muokattu:

belenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
RAUMAN LUKKO
Jokerit vois hoittaa homman kotii :)
saisitte samalla kärkeä kii ja Lukkoki pääsis lähemmäks playoff paikkaa.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
SM-liigan sivuilta joukkueiden kokoonpanot. Mites tuo Pasi Saarinen on pudonnut jopa neljännen pelaavan pakkiparin ulkopuolelle, kokoonpanoihin oli kirjattu hyökkääjäksi? Onko Pasi ollut loukkaantuneena, vai eikö kausi ole mennyt oikein putkeen. Ihmetyttää vähän. Jokereilta Ram aloittaa siis maalissa. Joukkueen materiaali on laajaa ja tasokasta, ja hereillä täytyy Kärppien olla tänään.

Kärppien kokoonpanossa ei ole yllätyksiä, muutoksia ei ole haettu edes neloskenttään, vaikka esim Henrik Juntunen voisi olla Kärppäfanien toivoma lisä Kärppähyökkäykseen. Mutta ei niin ei. Henkka jyrää nuorten SM-sarjassa, A-Kärpillä ei ole sarjassa mitään hätää, kun vaan rakentavat ja hiovat joukkuetta ja kuvioita kevään pelejä varten. Jotenkin vaan Henkka tunnustaisi niin mielenkiintoiselta nähdä liigapeleissä, että miten hän siellä pärjäisi. Noh, tänään A-Kärpät kohtaavat/ovat kohdanneet A-Jokerit Helsingissä ... sinänsä mielenkiintoinen ottelu sekin, kuinkahan se päättyy/on päättynyt?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Kh


Veikkaus ja Unibet ovat säilyttäneet tyylikkäästi arvostelukykynsä antamalla Jokereiden voitolle (V:1.80, U:2.00) Kärppien voittoa (V:2.35, U:2.50) selvästi pienemmän kertoimen. Eli jos haluaa yrittää voittaa kovasti rahaa, niin kannattaa sijoittaa paljon Kärppien yllätysvoittoon.

Nyt tiliä tekemään. Ja isolla rahalla.
 

Mikke^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saarinen

Aika ihme, että saarinen on heitetty neloseen ja vielä keskushyökkääjäks?! Olis luullu koiviston olevan hyökkääjänä tai sitten omista junnuista olis nostettu joku kaveri ylös ja mikkola vilttiin.
Nyt kyllä noi puollustaja parit näyttävät hyviltä (jos mikkolan läsnä oloa ei oteta mukaan). Varsinkin vallin/koivisto parilta odotan nopeaa pelin avausta ja hyökkäyksen tukemista. Törmäsen paikka ihmetyttää mieshän ei ole saanut kiekkoa mistään sisään hyvän alkukauden jälkeen luistelukin on muuttunut laiskaks vääntämiseksi. Pesosen nosto ykkös vitjaan on mielestäny hyvä homma, koska mies on joka pelissä painanut 100 lasissa. Mielestäni laine ja tömänen voisvat vaihtaa paikkoja niin pirteästi laine on pelannut.
Veikkaan jokereille 2-4.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Re: Saarinen

Viestin lähetti Mikke^
Pesosen nosto ykkös vitjaan on mielestäny hyvä homma, koska mies on joka pelissä painanut 100 lasissa

:o ???? Kuka vitun Pesonen, ja missä painanut..
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pikun kuparinen rikki

Kävi pelissä miten tahansa, niin se on hienoa, että Jari "Piku" Viuhkola avasi maalitilinsä avauserässä. Erinomainen juttu!
 

Miksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei oo totta! Taas tehdään vastustajan veskasta sankaria...
Thomasilla tais olla tokassa erässä 23 torjuntaa Ramin 5 vastaan! Lieneekö jälleen näennäishallintaa.. OIKEESTI!
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Mitäpä muutakaan. Neppaillaan niitä roikkukiekkoja viivalta maalille, kun kukaan ei jaksa lähemmäksikään itseään punnertaa.
Samaa munatonta pelleilyähän se on ollut jo monta matsia, onneksi tänään alkaa tauko.
 

Miksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Peltonen!

Harry H.: Eihän me voida voittaa ku Peltsi ei oo messissä. Peltsi ois tehny hattumaalin ja me oltas voitettu..
Olikohan Thomasilla yli 60 torjuntaa..
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipahan jännittävä matsi, Kärppien voiton arkkitehti oli Viuhkolan kenttä jenkkien säestyksellä. Loistava 5-3 voitto!
 

xps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit (silloin ennen.. ja taas kerran)
Jep,onnittelut Kärpille.

Joulutauko tulee meidän osalta hyvään aikaan ja saadaan N.Mikkola ja V.Peltonen takaisin kehiin.
Joulutauon jälkeen on jälleen kaikki mahdollisuudet esittää sarjan parasta kiekkoa,niin kuin syksyllä.

New Jersey Devilsin scoutin,David Conte (ex Jokerit sentteri) oli Jokerit-Saipa pelissä ja hänen mielestään Jokereita vaivaa tällä hetkellä huima yliyrittäminen,joka näkyy siinä että maalinteko on niin vaikeaa kun se on.Pelissä pitää löytyä jälleen se sama hauskuus joka alkukaudesta.

Yliyrittäminen näkyy hyvin nuorissa,mm.T.Laineessa ja Ruudun veljeksissä.
Eikä Summanen varmasti auttanut asiaa kun menee puhumaan nuorista paskaa julkisuuteen heidän selkänsä takana.
Toivottavasti tilanne korjaantuu joulutauolla.

Tämän päivän matsissa voitto olisi ollut erittäin tärkeä,sillä kaikki muut kärkijoukkueet ottivat turpaansa.Ei tilanne parantunut mutta ei huonontunutkaan.

Joulutauon jälkeen kaikki Areenalle Hifkin kaatoa seuraamaan!
 

Tarmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jokerit hävisi ensimmäisen kerran 14 vuoteen Oulussa.
HS 9.12.

Aika hyvin muisteltu Hesarin toimittajalta, vaikka olikin ensimmäinen runkosarjavoitto Oulussa 14 vuoteen. Täytyy kuitenkin muista, että Jokerit ja Kärpät ei ole pelanneet liigassa kuin suunilleen 14 vuotta sitten. Jokerit pelas divarissa ja pudottivat Kärpät sinne 12 vuotta sitten joten tuskinpa tuossa 14 vuodessa mitään ihmeellistä on.

Torjuntojen perusteella Jokerit vei peliä mennen tullen joten hyvä tuuria Kärpillä on ollut oikeen kahmalokaupalla jote 2 pisteeseen pitää olla enemmän kuin tyytyväinen.

:p
 

huihai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei ollut mitään näennäishallintaa

Viestin lähetti Miksa
Ei oo totta! Taas tehdään vastustajan veskasta sankaria...
Thomasilla tais olla tokassa erässä 23 torjuntaa Ramin 5 vastaan! Lieneekö jälleen näennäishallintaa.. OIKEESTI!

Ei ollut mitään näennäishallintaa, vaan peli luisti hyvin. Esitys oli hyökkäyspelin osalta samaa luokkaa kuin Porissa Ässiä vastaan eli lähes kauden parasta, ja Jokerit oli latautunut hyvin peliin. Viimeiset kaksi viikkoa päällä ollut hidastetun filmin kaltainen liike oli pois pyyhitty ja peli oli erittäin vauhdikas. Vahinko vain, että maalintekotaito oli parin viime viikon kaltaista: paikkoja oli vaikka toisille jakaa. Lisäksi maalinedustapeli oli varsinkin omassa päässä laiskaa. Ram oli eilen luokaton eli ei saanut mitään kiinni: varsinkin poikittaissyötöissä hän oli ihan pihalla. Todennäköisesti Jokerit olisi voittanut Lehtosen ollessa maalissa. Oman hölmöilyn olisi myös loputtava: joukkuerangaistuksen hankkiminen pelin viivyttämisestä juuri, kun joukkueelle oli tullut turha jäähy, oli niitti pisteiden menettämiselle, vaikkakin tuomarit (jälleen Lepaus) avittivat alivoiman lopulla tyylikkäästi jättämällä viheltämättä Kärpille jäähyn, kun Kärppien pelaaja roikkui kaksin käsin Alangon mailasta. Hetken kuluttua Kärpät tekikin ratkaisevan 4. maalin. Lisäksi ottelun loppupuolella Mikko Ruutu sai mailasta niskaan/takaraivoon ja R. Covie samalla hetkellä mailasta kasvoihinsa niin , että verta jouduttiin siivoamaan kentältä pois.
Arvasitte oikein: kummastakaan ei jäähyä.:p
 

Roy

Jäsen
Illan pellet:

1) Näyttelijä-Malmivaara. Ihanasti posautti suoraan laitaan kun Laukkanen väisti taklauksen. Oma maila nokille ja veret puseroon. Sen jälkeen armoton mussutus tuomareille, jotka eivät nähneet tilanetta. Tuomio = 2+2min

2) Näyttelijä-M.Ruutu. Pota luistelee ohi ja Ruutu pistää pientä koukkua, Pota pistää takaisin iskua. Ruutu lähes heittäytyy jäähän teatreelisesti. Taisi kontata pari kertaa muutenkin. Tuomio = Antti Aalto lähti päättömästi kostamaan Potalle. Yleisö nauraa.

3) "Aaaaanttiiii" Aalto/Törmänen. Mussuttajien aatelistoa. Puhumalla Kärpille puolet jäähyistä, mutta tällä kertaa se ei riittänyt. Saivat yleisön heräämään, siitä kiitos herroille. Törmäsen räksytykset olivat Jokereilta illan parasta antia.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Narri-fanit vois avata oman huomenna tapahtuu otsikon sillä niin aneemista on tähtisikermän peli viime aikoina.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Viestin lähetti mixu
Narri-fanit vois avata oman huomenna tapahtuu otsikon sillä niin aneemista on tähtisikermän peli viime aikoina.

Jep. Onneksi alkoi tauko, eikä tarvitse kolmeen viikkoon katsella sitä paskaa. Tulisi jo kesä ja kärpäset.
 

äijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itähelsinkivantaan Jokerit
Sillälailla...

Viestin lähetti Roy
Illan pellet:

1) Näyttelijä-Malmivaara. Ihanasti posautti suoraan laitaan kun Laukkanen väisti taklauksen. Oma maila nokille ja veret puseroon. Sen jälkeen armoton mussutus tuomareille, jotka eivät nähneet tilanetta. Tuomio = 2+2min

2) Näyttelijä-M.Ruutu. Pota luistelee ohi ja Ruutu pistää pientä koukkua, Pota pistää takaisin iskua. Ruutu lähes heittäytyy jäähän teatreelisesti. Taisi kontata pari kertaa muutenkin. Tuomio = Antti Aalto lähti päättömästi kostamaan Potalle. Yleisö nauraa.

3) "Aaaaanttiiii" Aalto/Törmänen. Mussuttajien aatelistoa. Puhumalla Kärpille puolet jäähyistä, mutta tällä kertaa se ei riittänyt. Saivat yleisön heräämään, siitä kiitos herroille. Törmäsen räksytykset olivat Jokereilta illan parasta antia.

...ja onnittelut voitosta sekä kahdesta pisteestä.
 

The Dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Re: Ei ollut mitään näennäishallintaa

Viestin lähetti huihai


Mikko Ruutu sai mailasta niskaan/takaraivoon ja R. Covie samalla hetkellä mailasta kasvoihinsa niin , että verta jouduttiin siivoamaan kentältä pois.
Arvasitte oikein: kummastakaan ei jäähyä.:p

Mikko Ruudun tapausta en nähnyt, joten sitä en kommentoi. Cowien tapauksen näin kuitenkin hyvin, siinä Cowie sai mailan väliin kärppäpuolustajan syöttöön. Kiekko nousi hänen omasta mailastaan kasvoihin.
Laukkasen 2+2 korkeasta mailasta oli aika naurettava tuomio. Malmivaara yritti taklata Laukkasta mutta Papu väisti alta ja Malmivaara loukkasi itsensä.

Muuten, tietääkö kukaan ehtikö Törmänen samalle lennolle Helsinkiin muun joukkueen kanssa? Vaikka Antti koko pelin ajan jutteli tuomareiden kanssa, asiaa riitti vielä silloinkin kun kaikki muut olivat pelin jälkeen siirtyneet pukukoppiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös