Kärpät - Jokerit 7.8.2003

  • 15 125
  • 88

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Re: Stathos

Viestin lähetti bozik
Tää ei kuulu tähän ketjuun, mutta Stathos ei missään nimessä ole huippuveskari. Ei ole edes provo, jos sanon että liigassa jonnekin 8-10 veskarin joukkoon.

Tuo oli provo niinkuin monet muutkin viestisi ja tyhmähän minä olen kun tartun siihen mutta...

Jotenkin tulee kirjoituksistasi mieleen muuan edesmennyt Waverunner.

Viime kaudella harhailevan puujalkapuolustuksen takana torjuntaprosentti 91,71.

Itse näin viime kaudella kaikki Stathosin kotipelit + lukuisia vierasmatseja, monta sinä näit? Ai näit vain ne playoff-ottelut joissa Jokerit jyräsi ja Dave jätettiin yksin maalinsa suulle kenttäpelaajien seikkaillessa ties missä. Niin arvelinkin.

Stathos oli runkosarjassa maaginen, pleijareissa ei.
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Helasesta.

Yleisö nauroi kun helanen sai jotain kiinni.
Äijällä oli vaikeuksia jopa puolestakentästä tulleiden vetojen kanssa.

Torjui räpylällä yhden "maalin" ja otti kiinni yhden läpiajon.
vastaavasti jokisen jussi piti läpiajossa helasta pilkkanaan.

Huolestuttavasti kaveri oli maalissa pötköllään..
harkkapelejähän nämä vain, ja kun katteli lämmittelyssä Häkkistä niin ei naurattais jokerileirissä ollenkaan..
Pieni mutta vastaavasti kankea :) no Häkkisestä ei voi sanoa koska eihän se ny tosisaan siellä niitä kiekkoja lämmittelyssä toriju.. tietenkään.

Helanen oli Bäckströmiin verrattaessa kuin alemmansarjan maalivahti.
Bäckström otti kaikki mitä otettavissa oli, ja teki ne erittäin rauhallisesti ja varmanoloisesti voisikin kääntää näin että jos Niklas olisi ollut jokerimaalissa niin peli olisi ollut ehkä kärpille vain
3/4-1


edit: kärppien pakkiosasto oli laaudukas ja rauhallinen sekä tehokas ja läpi ei tultu kertaakaan, jokereilla oli vaikeuksia päästä edes alueelle.

ottelun ratkaisu oli kärppien paremmassa pakkikalustossa ja maalivahtipelissä.
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näin noin 20-25 peliä Stathokselta ja tein pojan torjunnoista tilastot. Tarkoitus ei kyllä ollut provota, mutta pääasiahan on että keskustelu jatkuu-...
 
Keskustelun vääntäminen otsikon aiheesta sivuraiteille, sekä harmittomiltakin tuntuvien provoviestien lähettäminen saa loppua tähän paikkaan, bozikille tästä huomautus.

Keskustelun säännöstön voi käydä myös kertaamassa muistin virkistämiseksi.

terveisin

Moderaattorit
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Näin on saatu ensimmäinen peli alle uudella jengillä

Tulos ei kylläkään ollut ihan toivottu mutta en mä tosta kyllä viitsi peliverkkareita repimäänkään kun kyseessä on joka tapauksessa harjoituspeli ja vasta kauden ensimmäinen sellainen (niin tosin oli Kärpilläkin) ja näiden pelien tuloksia ei lasketa mukaan runkosarjan pisteisiin ja sijoituksiin saatikka että nämä vaikuttaisivat pleijareihin pääsyyn.

En peli nähnyt joten mitään isoja johtopäätöksiä tai mielikuvia pelistä ei tietenkään ole, mtta oletuksena voidaan sanoa että Jokerit oli luultavasti aikas paska ja maalivahtipelikään tuskin onnistui kovinkaan hyvin.

Jos nyt kuitenkin jotain johtopäätöksiä tehdään niin tilanne on niin kuin oletinkin että Jokerit tuskin tällä porukalla taistelee mestaruudesta, realistinen tavoite on pääsy kuuden parhaan joukkoon ja täysin nappi suorituksella pronssipeliin selviäminen on mahdollinen. Kärpät sen sijaan on Kerhon ja Bluesin ohella ne vahvimmat ennakkosuosikit mestariksi.

Onnitelut kuitenkin Kärpille ylivoimaisesta voitosta...
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse en päässyt paikanpäälle katsomaan kyseistä peliä, joten on tullut luettua fanien raportteja kyseisestä pelistä. itseäni lämmitti kovasti Kärppien valmiin oloinen peli jo ensimmäisessä harjoituspelissä, jossa oli mukana lähes kaikki muut paitsi Martin Stepanek. Syötöt tuntui löytävän nopeasti perille, ja kiekko liikkui mallikkaasti hyökkäyssuuntaan.

Kärppien paketti tuntuu olevan jo kovassa iskussa, vaikka Martin Stepanek ei ollutkaan pelaamassa kyseisessä pelissä. Nuoret pelaajamme ovat taas vuoden kokeneempia, joten kehitystä on tullut roppakaupalla lisää viimekeväästä. Heikkilän sanoin " Meillä on täällä pohjoisessa monopoliasema määrättyihin asioihin", ja tämä on tulevaisuudessakin iso asia Kärpille saada pohjoisen lahjakkuudet Kärppien siipien suojiin. Mielestäni Junnon kannattaa hommata yksi kovatasoinen hyökkääjä ennen kauden alkua, ja toisen hommata sitten ajan kanssa syksymmällä. Kiitoksia kovasti faneille, jotka jaksoivat raapustaa tänne peli-illan tapahtumista. Rauhallisin mielin tässä jatketaan liigan käynnistymistä kohti, ja sitten se alkaa tosi taistelu niistä tärkeistä sarjapisteistä.
 
Viimeksi muokattu:

fani#x

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viimeksi muokattu:
Re: Näin on saatu ensimmäinen peli alle uudella jengillä

Viestin lähetti flintstone
joka tapauksessa harjoituspeli ja vasta kauden ensimmäinen sellainen (niin tosin oli Kärpilläkin)

Kärpät pelasi kyllä jo Raumalla Pitsiturnauksessa, mutta siellä pelaillut joukkue oli kyllä täysin eri kuin tuo Jokerit eilen kaatanut Kärpät, sillä joukkueessa oli lähinnä A-junioreista nostettuja pelaajia.
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan hauska ketju tämä, lähemmä 100 viestiä elokuun alussa jossain Kempeleessä (Kempeleellä?) käydystä harjoitusottelusta. Hyvin on Jokereiden markkinointi onnistunut, toivottavasti se näkyy myös kauden aikana yleisömäärissä.

Itse ottelusta ei paljoa kannata johtopäätöksiä vetää, ehkä pari asiaa kuitenkin. Muutama häviö alkuvaiheessa ei haittaa, jos sillä saadaan turhat luulot karistettua. Leijumiseen ei tällä joukkueella ole varaa ja parempi uskoa heti kättelyssä, että menestyminen edellyttää pirusti töitä ja hikeä.

Toinen juttu on maalivahdit, joiden esityksiin ei yhteispelin puute ja muut joukkuejutut pitäisi kovasti vaikuttaa. Helanen on nyt kovassa prässissä. Viime kauden hyvätkään pelit eivät auta, sillä tilanne on toinen. Ykkösvahdin paikka pitää ottaa ja nousta liigan kärkitasolle, muuten ei hyvä heilu. Joulua pitemmälle ei haparointeja katsota, se on varma, ja jo paljon ennen voi uuden maalivahdin scouttaus alkaa.

Turha on Kärpistäkään ruveta mestarisuosikkia tekemään tämän jälkeen. Joukkueen materiaali on edelleen tasapaksun oloinen. Niin tosin taitaa olla kaikkien muidenkin SM-liigan joukkueiden, kun tähtiä ei enää juurikaan ole jäljellä.

Kuka näistä tasapaksuista vääntäjistä sitten päällimmäiseksi pullahtaa, on täysi arvoitus.
 

railwayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät (& Devils)
Merkityksistä ja vähän muustakin

Kuulin pelin aikana ja jälkeenkin monesta suusta kommentteja, että näillä peleillä ei ole minkään valtakunnan merkitystä. En usko Jokereiden ihan huvikseen Kempeleeseen asti matkanneen kuitenkaan. Näillä peleillä on merkityksensä ja valmentajille ne antaa paljon tietoa. Todennäköisesti ottelusta oli enemmän hyötyä Jortikalle kuin Heikkilälle, ainakin hänellä tuntuu olevan enemmän ja suurempia kysymyksiä, joihin etsiä vastauksia ennen kauden alkua.

Ottelu sinänsä oli tyypillinen yhden joukkueen matsi. Kärpillä sujui kaikki, Jokereilla ei mikään. Kun Helasella oli vielä huonompi päivänsä, niin se antoi Kärpille lisäpotkua, mutta vastaavasti teki illasta Jokereille raskaan. Mukava oli nähdä kotijoukkueen onnistumiset laajalla rintamalla. Kimmo Lotvonen oli toisen maalinsa jälkeen kuin Naantalin aurinko ja iloinen mieli näytti olevan muillakin onnistujilla.

Mutta ei Jokeritkaan täysin alle riman pelannut. Ainakin Metropolit ja Jantunen olivat vaikeasti pideltäviä Kärpille, värkkäsivät Jokereiden ainokaisen ja pari kolme lisäosumaa olisi hyvinkin voinut olla mahdollista, mutta laukauksissa oli epätarkkuutta avopaikoissa ja Kärppien maalivahti Bäckström pelasi hyvin ja taisipa pari osumaa pelastua ihan tuurillakin.

Ei liene yllätys että Jokereiden yhteispeli on vielä hakusessa. Joukkue uusiutui melko lailla kesällä eikä yhteistä pelijuonta vielä ollut. Kuitenkin joukkueessa on paljon taitoa ja pakiston osalta Jokerit on varsin kova nippu. Kun Helenius ja kumppanit sopeutuu liigavauhtiin, niin otteet tulevat näyttämään paremmilta.

Hyvältä näyttää Kärppienkin puolustus. Jo nähty ryhmä oli hyvä kauttaaltaa ja vahvistuu vain entisestään Stepanekin tulon myötä. Kärppien yhteispeli oli luonnollisesti Jokereita valmiimpaa ja tosi on, että tuollakin ryhmityksellä liigakauteen voi lähteä luottavaisin mielin.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Stathos

Viestin lähetti bozik
Tää ei kuulu tähän ketjuun, mutta Stathos ei missään nimessä ole huippuveskari. Ei ole edes provo, jos sanon että liigassa jonnekin 8-10 veskarin joukkoon.

Toki toivon, ett Stathos on ifk:n ykkönen. Saadan ainakin muutama "ilmainen" mali.

No mielipiteitä on monia kuten voidaan todeta meidän kirjoituksista. Itse Lasken Stathoksen top-5:teen, mutta hei se on minun mielipide vain. En laske sanomaasi provoksi vaan mielipiteeksesi.

Harjoituspeleillä en näe suurta funktiota arvioitaessa menestystä.
Menestys arvioidaan siten liigan alun jälkeen tai oikeastaan myöhemmin. Eli itse ottelu ei minulle kerro joukkueiden mittasuhteista vielä mitään.

Yleinsäkin kokoonpanot eivät ole harjoituspeleissä kenelläkään parhaimmillaa, joten sekin on turhaheitto.

Kaikille hyvää kaudenalkua ja taistelua itse liigassa.
 
Viimeksi muokattu:

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti cobol
Aikaisintaan. Aloitti harjoittelun vasta kun liittyi pari viikkoa sitten joukkueeseen. Jouluun mennessä on jo mainiossa kunnossa.

Näin siis cobol Helgestä. Hauskaa miten tuuliviiri taas pyörii, varsinkin verrattuna niihin hehkutuksiin mitä on omassa ketjussaan ja vieläpä ihan "virallisessakin" haastattelussa esitetty. Veikkaanpa että Jerekin on jo kunnossa jouluun mennessä.

Kieltämättä nostaa hymyn huuleen, kun tuollaisen lopputuloksen kuulee tai näkee. Varsinkin kun jalkeilla näkyi olevan pääosin tulevan kauden runkomiehistö. Kuten jo moneen kertaan on todettu ja KiVa-Tappara -pelikin osoitti, nämä ovat vielä harjoituspelejä. Mutta töitä näkyy olevan vielä edessä.

Tuossa jo muutama viikko sitten laitoin kaverin kanssa pienen vedon, että Jortikka ei valmenna narreissa tätä kautta loppuun asti. Saas nähdä kuin käy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös