Kärpät - Jokerit, 28.10.03 Raksila

  • 6 237
  • 49

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko paikallismatsi vienyt kaikki mehut kirjoittajista, kun Kärpät-Jokerit matsille ei löydy edes ketjua ?

Tänään odotettavissa erittäin vaikea peli Jokereille. Illan isäntäjoukkue on vakuuttavassa vireessä ja matka Helsingistä Ouluun on tunnetusti pitkä. Tappion vaara on siis olemassa.

Luotetaan kuitenkin siihen, että Jokerit jatkavat samaa taistelua mitä paikallisderbyssä nähtiin. Tältä pohjalta tulosveikkaus voisi olla vaikka 3-3 ja jatkoajalla Kärpätkin saavat sitten pitkästä aikaa havaita, että jatkoajallla voi myös hävitä.

Mielenkiintoa illan peliin lisää huomattavasti se, jos Hodson saa suorittaa ensiesiintymisensä sm-liigassa. Mikäli hodari maalille laitetaan, tulosvetoon voisi toki koettaa hieman toisenlaisiakin lukuja.
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Mielenkinntoinen peli on illalla toivottavasti luvassa Raksilassa. Warriner ratkaisi paikallispelin Jokereille ja kovasti toivon, että mies nousee parrasvaloihin tänäänkin. Vopat ja Helge "korkkasivat" tämän kauden "tappelut" ja olisikohan todennäköistä, että ex-NHL-miehet ottaisivat tänään(kin) yhteen muutenkin kuin pelillisesti.

Tulosvetoarvaus 2-3

Maalitekijöinä Palsola, Lievers, Warriner, Filppula ja Jantunen...
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Viestin lähetti bozik
Onko paikallismatsi vienyt kaikki mehut kirjoittajista, kun Kärpät-Jokerit matsille ei löydy edes ketjua ?


Aika vähän oli Kärpät-Jyp ketjuunkin kirjoitettu. Liekö muillakin Oulun kolleilla vaivana sama p*skamainen viirus joka itseä on jo viikon ajan kyykyttänyt. Tänään kuitenkin raahaudutaan peliin ja istumapaikkoja oli eilen vain kourallinen myytävänä eli menisköhän 7000 katsojan raja rikki.

Huilaako iso-Sami sen yhden pakollisen, vai kurvaileeko ja kieputtelee Raksilan iloksi?
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
matka Helsingistä Ouluun on tunnetusti pitkä.
Taitaa ajallisesti olla lyhyimpiä pelimatkoja.

Noh, illan pelistä on vaikea mennä ennustamaan mitään. Kärpät otti lauantaina Jypistä voiton väkisin. Jokereilla oli luultavasti astetta kovempi matsi Perjantaina HIFKiä vastaan. Paljon varmaan riippuu siitä millaisella asenteella joukkueet lähtevät peliin. Ja kuka pelaa Jokereiden maalissa. Lähtisin veikkaamaan tasapeliä jos Kärpät eivät olisi pelanneet niitä niin paljon jo tällä kaudella. Laitetaan nyt jotain tyyliin 2-1 tai 1-2.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Warriner

Warrineria huhuttiin kovasti Kärppiin alkukaudesta. No meille tuli Smyth. Katsotaan nyt sitten menikö Junnon & co. pihistely tai kiirehdintä käteen. Warrinerille ekassa pelissä 2 maalia, Smythillä tähän mennessä saldona 1.

Illan taistelupari: Smyth - Warriner
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
istumapaikkoja oli eilen vain kourallinen myytävänä
Eilen illalla kun kävin istumapaikka lipun ostamassa niin vapaat istumapaikat pystyi laskemaan kahden käden sormin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Warriner

Viestin lähetti Black Adder
Illan taistelupari: Smyth - Warriner

Tämä on muuten täysin mahdollista. Toivotaan kuitenkin, että nämä heput keskittyisivät pelkästään pelaamaan. Ainakin Warrinerin osalta on niin, että se mitä ukko juuri nyt tarvitsee on mahdollisimman paljon pelejä. Pahimmassa tapauksessa muutaman matsin pelikielto tulisi kyllä todella pahan saumaan.

Tuossa aikaisemmin hermano pohti pelaako Helenius tänään ja kyllä minun käsitykseni on, että pelaa. Mielestäni sekä Vopat että Helge saivat molemmat pelirangaistuksen, joka siis tarkoittaa sitä, että asiaa ei sen enempää käsitellä ellei otteluvalvoja sitä pyydä. Eli niin olen ymmärtänyt että Helge kehiin, ainakaan minun silmiini ei ole osunut uutista, jossa kerrottaisiin että asia on Muukkosen harkinnassa.

Kuulostaa muuten hyvältä, että siellä Oulussa lienee tupa lähes täynnä. Miten Kärppien alkukauden osalta, onko sielläkin yleisömäärät olleet laskussa vai vieläkö kiekkobuumi jatkuu ?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
H-linnan ohella pahin vierashalli Jokereille, muttei mitenkään mahdoton. Aina silloin tällöin voitto rapsahtaa plakkariin pohjoisestakin, enkä näe mitään syytä siiihen jottei niin voisi käydä tänäänkin. Helenius on kehissä, mutta onkohan myös Hodson. Jokerit muuttivat ketjukokoonpanojaan Warrinerin pestaamisen takia ja saa nähdä milloin Tomek pääsee maalien makuun ykkösessä, toivottavasti tänään.
Samalla tahdolla ja sykkeellä kuin perjantaina mentiin, niin voitto tulee etelään. Häkkinen mieluummin veskaan tähän matsiin ja Hodsonille näytönpaikka vasta Lukkoa vastaan kotona.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Viiruksen kourissa ollaan täälläkin, prkl. Se on fifty / sixty, että menenkö matsiin, voisi oikeastaan jäädä kuuntelemaan Stenkkaa. Perinne jatkuu omalta osaltani, yksi runkosarjamatsi kotona kaudessa jää väliin.

Jos Hodson on narrimaalissa, niin luotan siihen, että Kärpät voittaa. Häkkisellä on tosin nollapeli alla ja Pasi on muutenkin liekeissä, tarvitaanko yksi huono peli ennen kuin Jortsu vaihtaa maalivahtia? Toivottavasti ei tule viime kauden kaltaisia 0-1, 1-2 - nyhväyksiä, ja allekirjoittaneen liigapörssi-joukkueelle tekisi ihan hyvää, jos Jokerit tekisivät 3-4 maalia.

Tulosvetoon Kärpille 3, 4, 5 ja Jokereille 2, 3, 4. Pelin taso riippuu siitä, että olenko minä seuraamassa matsia paikan päällä vai en.

bozik:

Yleisömäärät ovat hieman laskussa, tai sitten ne ilmoitetaan realistisemmin, kuin aikaisemmin. Kärpät ovat budjetoineet yleisökeskiarvokseen 5500 (5700?) ja tuohon ehkä päästään. Loppuunmyyty Raksila ei ole ollut vielä kertaakaan tällä kaudella, mutta eipä ole ollut alle 4000 katsojaa koskaan vielä tällä ns. uudella ajalla (00-01 - 03-04).
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Käsittääkseni Jortikka pisti Warrinerin Metropolitin ketjuun jotta Warriner pääsee mahdollisimman hyvin sisään joukkueeseen kun rinnalla on toinen Kanukki sekä maailmaa nähnyt Jantunen ja näin kavereiden on helpompi sopia kuvioita, ja käydä läpi taktiikoita kun välissä ei ole ainakaan kielimuuria.

Itse pelistä veikkaan niukka maalista ja tiukkaa, tasapeli saattaa hyvinkin olla erittäin lähellä, vaikkapa numeroin 2-2. Jos Hotdog saa tulikasteensa niin veikkaan Kärpille astetta helpompaa iltapuhdetta ja numerot voisi silloin olla Kärpille jotain 6-3.
 

Cimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Gold Kings
Viestin lähetti PeteX
H-linnan ohella pahin vierashalli Jokereille, muttei mitenkään mahdoton. Aina silloin tällöin voitto rapsahtaa plakkariin pohjoisestakin
Viimeisen kahden kauden aikana runkosarjan Kärpät-Jokerit -otteluissa voitot ovat vierasjoukkueelle 3-1, joten ainakin tässä valossa ihan hyvin ovat Oulun matkat menneet. Pleijareistahan ei sitten puhuta..

Jos Häkkinen on maalissa, tulos lienee vähämaalinen. 1-2 on aika lähellä totuutta, veikkaan ma.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Maalivahti-tilanteesta: Itsehän näkisin asian niin, että tänään pelaa Häkkinen ja huomenna Hodson. Se olisi mielestäni selkeästi järkevämpi ratkaisu, koska keskiviikkona pelataan kotikaukalossa ja vastustajana on ainakin materiaaliltaan heikempi ryhmä kuin Kärpät. Täytyy toivoa, että Jortsu ajattelee samoin ;)

Itse pelistä: Oulusta Jokerit on onnistunut viime kausina nappaamaan pisteitä n. kerran kauden aikana. Joka vuosi on ainakin yksi voitto napattu ja tänään olisi oiva mahdollisuus napata ne pisteet ja ottaa samalla revanssi viime kauden välieristä. Samanlainen taistelu ja tsemppi mitä oli perjantain pelissä, pinnat voivat hyvinkin lähteä Jokereiden mukana Helsinkiin.

Warrinerin ja Smythin välinen "taistelu" on mielenkiintoinen. Tuskin mitään tappelua nähdään, vaan homma ratkaistaan pelaamalla.

Veikataan:

Kärpät - Jokerit 3-1 (2-0, 0-1, 1-0)

1-0 2.41 Viuhkola (Lehtonen, Saarenheimo)
2-0 17.10 Viuhkola (Saarenheimo)
2-1 37.47 Pesonen (Filppula, Turunen)
3-1 56.36 Lievers (Pesonen, Jaakola)yv
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti flintstone
Käsittääkseni Jortikka pisti Warrinerin Metropolitin ketjuun jotta Warriner pääsee mahdollisimman hyvin sisään joukkueeseen kun rinnalla on toinen Kanukki sekä maailmaa nähnyt Jantunen ja näin kavereiden on helpompi sopia kuvioita, ja käydä läpi taktiikoita kun välissä ei ole ainakaan kielimuuria.

Tätähän Jortikka tosiaan tavoitteli. Metron rinnalla ei ole kieliongelmia ja jos ei nyt aivan puukäsi ole, niin ei pitäisi olla maalinteko ongelmiakaan. Saa nyt vain nähdä miten pelit jatkuvat Warrinerin osalta. Ihan selvä juttu on, ettei ukko ole vielä parhaassa iskussaan. Laittakaahan Raksilaan menijät matsin jälkeen raporttia Warrinerin otteista, täältä on pikkaisen turhan pitkä matka lähteä matsia katselemaan.

Kokoonpanot käsittääkseni ilmoitetaan viimeistään klo 15.00. Silloin siis selviää se, onko Hodson maalissa vai jatkaako hän hodarien pureskelua vaihtoaitiossa. Tosiasiahan on, ettei Häkkisen hyllyttämiselle ole mitään syytä. Toisaalta kun päättäjänä on Jortikka, kuka tietää.

En tiedä jäikö paikallispelistä ns. vaihde päälle, mutta odottelen matsista aika lämmintä. Jotakin pientä nokkapokkaa on varmasti tulossa ja se harmittaa, että täytyy tyytyä kiekkoyön aktiiviseen seuraamiseen.

Polliisiille kiitokset yleisömääriä koskevista tiedoista.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tästä illasta

Jokereiden pelistä kertokoot enemmän ne, jotka siitä enemmän tietää. Meikäläisen silmiin se on ollut hakemista vielä koko kauden. Hyviä peruselementtejä sieltä kuitenkin löytyy ja laadukkaita pelaajia. Pelin painopiste on selvästi enemmän syöttöpelissä viime kauden suunnanmuutoksen sijaan. Suunnanmuutokset tai pikemminkin kiekonsiirtäminen saisi ollakin huomattavasti nopeampaa, sillä turhan usein puolustaja veivaa pakolliset pari piruettia omassa päässä ennen kuin laittaa kiekkoa liikkeelle. Kilpailutilanne joukkueen sisällä kovenee ja toivottavasti se potkii joukkuetta eteenpäin myös näissä vähemmän sytyttävissä matseissa.

Kärpät on pelannut koko alkukauden aika vaisua kiekkoa. Viime kaudella hyökkäysalueelle leveänä kolmen miehen rintamana vyöryyneestä joukkueesta on jäljellä vain ajoittain Lieverssin ketju. Puolustuspäässä kiilataan miehet pois maalintekoalueilta ja hyökkääjät auttavat hyvin siivoamaan kiekot pois. Minun silmiini jonkin verran samanlaista kiekkoa, mitä Jokerit ajautui pelaamaan viime kauden jälkipuoliskolla.

Luultavasti tulossa on aikamoinen nyhjääminen. Väittäisin Jokereiden olevan tällä hetkellä liikkuvampi joukkue, mutta Kärppien peruspaketti (siis peräpäässä) on tiukkaa. Maalinteko on kummallakin joukkueella paria yksilöä lukuunottamatta myrkynjuomista.

Lopputulosveikkaus: Kärpät 1,2 - Jokerit 1,2.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kutina päällä

Taas on sellainen kutina päällä että Jokerit yllättää ennakkoon vahvemmaksi arvioidun vastustajansa ja vie pisteet mukanaan Helsinkiin, kovan ja tasaisen väännön jälkeen tosin. Luulen että Hodson on maalissa, yleensä näihin ensiesiintymisiin ei ole ladattu kotiyleisön painetta. Oiva jos menet matsia katsomaan, olisi mukava kuulla kommentit Hodsonista, jos nyt siis pelaa.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin oudolta kuin kuulostaa nyt ei ole kyseessä kuitenkaan kärkiottelu. Jokerit on pienessä ajassa tipahtanut sarjan kärkipaikalta seitsämänneksi joukkueeksi, joka ei ilman karsintaa jatka pudotuspeleissä. Se on kaksi tappiota, tasapelin ja kaksi voittoa viimeisistä peleistään. Voitto HIFK.sta antaa uskoa paremmasta, mutta kaksi tappiota (tosin kovia joukkueita vastaan) ja tasapeli Pelicanssia vastaan kertoo pienestä alavireisyydestä. Jokerit on elänyt Metropolitin ketjun tehojen varassa hyvin vahvasti.

Kärppien meno on ollut vakuuttavaa, se on voittanut neljä viidestä peistä viimeistään jatkoajalla ja yksi peli tasan. Kärpät ei näytä suotuvan häviämään. Edeliisessä ottelussa tuli 2-1 taakkin Jokereilta ja Kärpillä jäi varmasti hampaan koloon. Ottelu meni silloin pitkälle Kärppähalinnassa, mutta Jokerit rankaisi parista Kärppien virheestä.

Viimeajan kunnon perusteella uskon Kärppien vääntävän voiton niukasti edellisen pelien tapaan. Vastakkain on kaksi sarjan suurta, joilla molemmilla on ollut ongelmia maalien kanssa. Kärpät on esittänyt viime peleissä piritymisen merkkejä ja sillä on ollut kolme maaleja tekevää ketjua Jokereiden yhtä vastaan. Nyt muutkin kuin keskusmiehet ketjuista on saanut maalitiliä auki. Toinen selkeä ero on mielestäni maalivahti sektorilla. Kärppien Bäckström on ollut liigan ehdotonta kärkeä, kun taas Häkkinen on ollut jopa yllätävän hyvä, mutta kuitenkin mielestäni vain liigan keskitasoa. Hodson on tosin vielä kysymys merkki, hän voi olla vielä kova kortti, mutta nyt mieheltä ei kannata odottaa suuria Jet lagien sun uiden vuoksi. Viimeisen viiden pelin maalikeskiarvo Jokereilla on 2 per peli ja Kärpillä 3 maalia per peli. Tästä tulosveikkaukseni.

Kärpät-Jokerit 3-2
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Jaahas vois sitten tänään eksyä raksilaan katsoon peliä, kun olis muutakin tarjolla kuin koukkua ja kahvaa. Eli mielenkiinnolla odotetaan peliä ja toivotaan paljon maaleja.

Kärpät on viime pelit pelannu hyvin ja voittoja on tullut, mutta vastus (jyp,lukko,ässät,saipa) ei ehkä kuitenkaan ole ollut siitä kovimmasta päästä. Tänään tulee vastaan ehkä parempi tasonmittari jokerit, nähdään taas missä mennään.

seurattavia peliin:
-jatkuuko smythin ja warnierin maalinteko
-pysyykö helge mukana "lentokentällä"
-löytyykö kärpillä pysäyttäjää ketjulle jantu-metro-warni
-heittääkö piku taas kassin
-jussi-pertti-janne -> millaisia kiemuroita tänään
-kuka on kärppien heikoin lenkki, dawe, jämsen vai haataja
-jokerien maalivahtipeli


Kärpät tänään:

Pyörälä-Palsola-Aarnio
Saarenheimo-Viuhkola-Smyth
Jokinen-Lievers-Pesonen
Haataja-Dawe-Jämsen

Myllykoski-Vallin
Jaakola-Mikkola
Stepanek-Korpikari
Palomäki-Aaltonen(h)

Bäckström/Rinne
 
Viimeksi muokattu:

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jokerit tänään:

32
Kevin Hodson, Maalivahti

33
Pasi Häkkinen, Maalivahti AK


1. kenttä

81
Arto Tukio, Vasen puolustaja AK

26
Jan Latvala, Oikea puolustaja AK

11
Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä AK

20
Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK

37
Timo Vertala, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

77
Martti Järventie, Vasen puolustaja

12
Markus Kankaanperä, Oikea puolustaja

90
Marko Jantunen, Vasen laitahyökkääjä

50
Glen Metropolit, Keskushyökkääjä

22
Todd Warriner, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

2
Sami Helenius, Vasen puolustaja

40
Sami Lepistö, Oikea puolustaja

39
Tommi Turunen, Vasen laitahyökkääjä

51
Valtteri Filppula, Keskushyökkääjä

29
Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

6
Olli Malmivaara, Vasen puolustaja

13
Thomas Sjögren, Oikea puolustaja

92
Teemu Laine, Vasen laitahyökkääjä

14
Tomi Mäki, Keskushyökkääjä

15
Arto Koivisto, Oikea laitahyökkääjä


Häkä siis maalissa, kuten uumoilinkin. Kokoonpanoissa ei ole muutosta perjantain ketjuihin.
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti bozik
Kuulostaa muuten hyvältä, että siellä Oulussa lienee tupa lähes täynnä. Miten Kärppien alkukauden osalta, onko sielläkin yleisömäärät olleet laskussa vai vieläkö kiekkobuumi jatkuu ?

Kysyitkin sopivasti, nimittäin 70-luvulla alkanut Oulun jääkiekkobuumi valitettavasti päättyi toissapäivänä. Ihmiset yhtäkkiä väsähtivät jääkiekkoon ja nyt keskitymme pääasiassa lentopalloon.

Jos Tamminen kehuu joskus luoneensa Oulun kiekkobuumin, nyökkäilkää ymmärtäväisesti. Se luulee vieläkin niin kun ei sitä kukaan viitsinyt aikoinaan korjata, se oli niin innoissaan. Sillä on muutenkin ihan hyviä juttuja.
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
On semmoinen kutina että matsi päättyy Kärppien voittoon. Jos lähdetään vertailemaan maalivahtiosastoa, niin siinä missä meillä on viime kaudella Mestiksessä torjunut kasari, niin Kärpillä on maajoukkueestakin tuttu vastaava.

Puolustuksen laskisin olevan Kärpillä vahvempi. Profiilipakkeja kuten Mikkola ja Stepanek. Meillä naurettavaa palkkaa nostava Martti Järventie, sekä muuten vaan naurettava Helenius. Miehen uho loppuu kyllä heti kun Kärppien kovanaama Antti Aarnio tulee vähän rupattelemaan.

Hyökkäyksessä on aika tasaista, tosin Kärpillä piirun verran parempi sekin osa-alue. Löytyy timantin kovia ulkomaalaisia esim. Dawe ja Smyth, sekä liekeissä oleva Jari Viuhkola ja kaikki katsojat taidoillaan sokaiseva J. Pesonen. Kyllä siinä meidän omat Turusemme kalpenee.

Eli Kärpät voittaa 3-0 (tai 4-0 mikäli tulee käsimaali) ja saan tulosvedosta palsamia haavoille.
 

seisnauraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit + muut kestomenestyjät
Sinne heilahtaa tasoitus! Warriner jatkaa mainioita otteita! Kolmas maali ja vasta toinen peli! Ei turha jätkä!

Edit: Jaahas, ei nähny Megan selostaja maalintekijää oikein, vaan SM-liiga kertois Kankaanperän tehneen maalin.
 
Viimeksi muokattu:

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
1-0 Ilkka Mikkola (Mika Pyörälä, Antti Aarnio)
1-1 Markus Kankaanperä (Marko Jantunen)
2-1 Sakari Palsola (Antti Aarnio, Mika Pyörälä)
3-1 Brad Smyth (Pekka Saarenheimo)

"Kauden paras ottelu Oulussa" - Ari Stenius

Ja allekirjoittanut ei ole paikanpäällä. Voi tun ttu.

Ensimmäinen runkosarjavoitto kotona Stadin kakkosjoukkueesta vuoteen.
 

ilego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti ilego
Vaikeaa tuntuu olevan Jokereilla siellä pohjoisessa,
yksi tehty panee miettimään.

Onnittelut Ouluuun.

Yhden u:n saa kyllä poistaa
ja Polliisille tiedoksi, että kyllä se Stadin kakkosjoukkue asustelee edelleen siellä jossain , Tölikän suunnalla...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös