Kärpät - Jokerit 17.3.04 (3. ottelu)

  • 33 346
  • 297

goosecock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä Jokerit! Nyt tuli hyvä fiilis, koska onhan koko sarjaakin hallittu. Toivottavasti tulevaisuudessakin hallitaan ja tietenkin voitetaan. Ei saa äijille nousta kusi päähän ja Kärpätkin saattaa vielä alkaa pelaamaan. Näillä mennään ja perjantaina narri nauraa Areenassa.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Onnittelut Jokereille voitosta, teitä odotellaan jo saapuvaksi Turun Shampanja-areenalle. On se Jortikka niin kone, että toistan jo vanhat sanomat: "JORTIKKA PRESIDENTIKSI!"
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Onnittelut naapurileiristä Jokereille. Ei ole pienintäkään epäilystä kuka menee tästä parista jatkonn. Jokerit taistelee ja Kärpät on aivan aneminen, aivan kuten IFK. Iso hatun nosto Jortsulle. Sen taistelua uhkuva asenne on tarttunut joka jätkään ja Jokerit on tällä hetkellä kiistatta ykkösjengi pleijareissa. Katsokaa ketä heiltä on sairastuvalla ja silti tollasta peliä! Jumaleisson mikä muodon muutos. Ei voi kun olla kade että olette löytäneet tollaisen vaihteen. IFK:lla ja Aralla ei mitään vaihdetta löydy ja sama Kärpillä. Jos tässä sarjassa ois keikko yhtään pomppinut Jokereille, tilanne olisi jo nyt 3-0. Helsingissä Jokerit oli 100-0 parempi.

Kuka Kärppä fani vielä aikuisen oikeesti uskoo etä te voitatte tän sarjan? Kärpät on täynnä runkosarjapelaajia ja kun peräsimessä on vielä luuseri valmentaja, ei voi mitään. Lohdutukseksi voin vain sanoa että noi edelliset sanat voi sanoa myös IFK:sta. Jos ei saa joukkuetta syttymään, ei voi menestyä pleijareissa. Missä on vuoden tulokas Pesonen muuten???
 

JPL

Jäsen
Re: paluu pessimismiin

Viestin lähetti Polliisi
Matsin lopussa Aarnio ajaa Metroa kahdesti samassa vaihdossa. Ensin Kärppien puolustuspäässä, parikymmentä sekuntia myöhemmin keskialueella. Metro oli hieman kyyryssä, joten Aarnion taklaus osui kait sitten päähän / olkasuojaan. Puolet Jokereiden vaihtoaitiosta (ei mehupulloja) lähtee Aarnion perään ja Häkkinen esittää tiputanssia siniviivalla. Mielestäni tämä oli kuitenkin ihan puhdas avojään taklaus, Metro oli hieman kyyryssä. Vauhtia ei ollut paljon yhtään.

Puhdas taklaus ehkä jossain mielessä, mutta Metropolit ei ollut koskenut kiekkoon aikoihin. Aarniolta päivänselvä "metsästys". Onneksi Metro ei loukkaantunut. Olisi nimittäin videoita kelattu aika tiuhaan sen jälkeen.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Hahah. Jokerit seitsemänneksi runkosarjassa valmentanut Hannu Jortikka. Ensimmäisen pelin jälkeen lähettelee naurettavia videoita liigalle, toisen pelin lähes ratkaisee heittämällä juomapullon jäälle.

Nyt hän on kone, Jumala. Kärpät pelasi päin persettä, Jokerit peruspelin. Se, että mikä vaikutus Jortikalla on normaalisuorituksessa ja Metropolitin pelikiellosta vapautumisesta onkin sitten toinen juttu. Mutta sovitaan vaan, että se on Jumala. Mr. Kuusi Mestaruutta.

Lyly Rajala: "Mainitse joku alue missä Jokerit oli tänään Kärppiä selvästi parempi."

Jortsu: "Peli päätty kaks-viis."

JPL: No eipä ollut Pesonenkaan koskenut lauantaina kiekkoon pitkään aikaan. Mielestäni kuitenkin avojään taklaukset ovat ihan viihdyttäviä, niin kauan kun kukaan ei loukkaannu. Ihan sama, taklaataanko kiekollista vai kiekotonta miestä.

Tietenkin tuo oli selvä kosto, senhän näki kaikki. Siltikin taputin taklaukselle, ehdottomasti pelin parasta antia Kärpiltä. Onneksi Metro ei loukkaantunut, viihdyttävä pelaaja hänkin.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti Polliisi

Lyly Rajala: "Mainitse joku alue missä Jokerit oli tänään Kärppiä selvästi parempi."

Jortsu: "Peli päätty kaks-viis."

Hahahah, tipahdin. Päivän paras! Niin Jortsua, niin Jortsua.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Stone Cold
Jos ei nyt tule sitä tappiota, niin...

Kahden maalin johtoasema. Kahden voiton johtoasema. Väkisin hiipii mieleen mahdollisuus ruveta säätämään ja sössimään omaa tekemistä. Jos ajatukset harhailevat, näin voi käydä.

Ja näinhän siinä sitten kävi. Vilpittömät onnittelut kaikille Jokeri-faneille ja itse joukkueelle. Tästä ei jäänyt tänne mitään muisteltavaa - sarja on vasta alussa.
 

Aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lapuan Virkiä,
Rantsilan Raikas ja
Kiteen Kirkas
Nyt täytyy kyllä sanoa, että Jokerit teki oikean miehen työn kun kaapi pakkoraossa voiton Raksilasta.

Olin onnenpekka kun kyseisen ottelun isäntänä toiminut SAS/Blue1 kutsui minut mukaan ottelumatkalle ja sain nähdä ottelun livenä paikan päällä. Siellä sitä Harkimon Leenan kanssa vierekkäin istuttiin ja olipa paikalla myös kansanedustaja Lyly Rajala Oulusta (kävi muuten tauoilla hoitelemassa joitain radiohommia). Kylläpä Leenaa nauratti kolmannessa erässä :)

No, asiaan kuitenkin. Peli näytti, näin objektiivisesti arvioiden, siltä, että Jokerit oli valmiimpi tekemään kovasti töitä ja ansaitsi voittonsa. Parissa maalissa (taas!) kiekko vähän onnekkaasti pomppi, mutta kai se oli jo ansaittuakin.

Metropolit... Ihmeellistä, kuinka tärkeä yksi mies voi olla. Toisaalta se ei ihmetytä yhtään, kun katsoo hänen loistavia otteitaan, näppäriä kääntöjään ahtaassa tilassa, ilmiömäisiä syöttöjä pelaajille vapaaseen tilaan ja varmoja ratkaisuja. Mahtava pelaaja. Ja nimenomaan playoff-pelaaja. Tänään ehdottomasti kentän kunkku niin yli- kuin alivoimallakin sekä tasakentällisin.

Kärppiä vaivasi huono tuuri. Silti sen piikkiin on turha panna yhtään mitään, sillä joukkueen esitys oli todella ponneton. Onnikin on ansaittava (kliseiden äiti, tättäkuu). Harhasyöttöjä satoi enemmän kuin oikeaan osoitteeseen menneitä ja vauhti uupui täysin. Kärppien parasta antia oli nelosketju, jota ei todellakaan ole suotta liigan parhaaksi sanottu. Tänään se oli selvästi Kärppien paras kokonaisuus. Kärppien ylivoima oli luokatonta räpellystä ja joukkueen otteista huokui armoniskun anelu; kuin olisi pää giljotiinilla odottanut teränteroittajan ilmoittavan homman olevan valmis... Tietäähän sen miten siinä käy.

Kaiken kaikkiaan minullakin ennen peliä ollut selvä kuva Kärppien ylivoimasta Jokereihin nähden saattoi löytyä siis myös Kärppien puseroista ja tulos on nähtävissä. Hieno taistelu Jokereilta ja tilanne on nyt aivan toinen. Edelleen kyllä uskon Kärppien klaaraavan homman, mutta nyt se ei ainakaan ole läpihuutojuttu.

Siitä Viuhkolan "loukkaantumisesta" vielä sen verran, että hän ei kylläkään loukkaantunut. Heikkilä voi sanoa mitä tahansa, mutta perjantaina pelaa sekä Viuhkola että Pyörälä, ehkäpä jopa Machulda. Näillä keinoin Kärpät (yrittää) yllättää Jokerit. Vauhtikin tulee olemaan jotain aivan muuta kyseisessä ottelussa, olen siitä varma. Kärpätkään ei aio alistua.

Viuhkola alkoi kiukuttelemaan Heikkilälle tullessan huonosti sujuneiden muutaman vaihdon jälkeen aitioon, pieksi mailansa palasiksi ja soitti suutansa valmentajille. Käsky kävi penkin päähän toisen erän lopuksi ja kolmanteen miestä ei huolittu mukaan ollenkaan. Hänen mahdollinen poissaolonsa perjantaina johtuisi korkeintaan siitä, ettei hän olisi saanut sovittua asioita Heikkilän kanssa (lue: pyydettyä anteeksi käytöstään).

Viimeinen kappale on kuultu luotettavalta Kärppä-taholta, mutta kohtelias vieras ei paljasta isäntänsä pyllyä... :)

Joka tapauksessa tästä alkaa kehkeytyä kuitenkin kunnon ottelusarja, vaikka uskonkin sen menevän poikki jo sunnuntaina Kärpille. Paljon silti on tapahduttava, että näin kävisi. Silti se on mahdollista ja uskonkin, että Kärpät tekee samanlaisen muodonmuutoksen perjantaiksi kuin minkä teki Jokerit tälle iltaa ja silloin se taitoero tulee näkyviin.

Vielä editointia: Täytyy muistaa mainita myös sellainen tosiasia, että Kärpät hävisi valehtelematta 98% kaikista ottelun kaksinkamppailutilanteista. Voiko silloin voittaa? No ei. Varmasti ei.

Ja vielä: Ringbom oli jopa hyvä. Ainakin tasapuolinen. Kaikki on näköjään mahdollista. Jos sama tahti jatkuu, saatan vielä illalla saada pimp***
 
Viimeksi muokattu:

Krutov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mokela: "Kyllä pahalta näyttää juuri tällä hetkellä. Jokereilla on nyt henki päällä ja henkinen yliote. Perjantaina ratkaistaan TODELLA paljon."

Jokerit oli tänään selkeästi parempi ja vaikeata Kärpillä tulee varmasti olemaan perjantaina Areenassakin. Toivottavasti Viuhkola tai edes Machulda on pelikuntoinen jo silloin. Tällä hetkellä ketjulotto vie viimeisenkin potkun.

Perjantain peli on Jokereille todella paljon tärkeämpi, silti vielä siinäkään ei ratkaista yhtään mitään. Vielä on kautta jäljellä....

Jortikka teki onnistuneen "paluun" ja näytti epäilijöille hauista, tänään Jokerit oli kaikessa parempi. Perjantai aamuna mitsu starttaa kohti Helsinkiä 08.00 :)
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Viestin lähetti Polliisi


Lyly Rajala: "Mainitse joku alue missä Jokerit oli tänään Kärppiä selvästi parempi."

Jortsu: "Peli päätty kaks-viis."

Aivan loistava kommentti Jortsulta!!! Jortsu on pelannut loistavaa psykologista peliä ja Heikkilä menee jokaiseen miinaan. Kyllä on ero valmentajalla ja valmentajalla!
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Polliisi
Lyly Rajala: "Mainitse joku alue missä Jokerit oli tänään Kärppiä selvästi parempi."

Jortsu: "Peli päätty kaks-viis."

Nyt putosin ihan täysin! Jore kuljettaa kaikkia muita ihan niin kuin haluaa - edelleen. Ei poikasten kannata lähteä Äijän kyytiin. Kylmää tuntuu kuljetus olevan. ;)
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Näin sivusta seurattuna tämä ottelusarja näyttää olevan tällä hetkellä näiden pleijareiden ehdoton helmi. Tunteet käyvät kuumina niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Ainoa huono asia näyttää olevan tuo kummankin joukkueen, erityisesti Jokereiden sairaslistan pituus. Nyt kolmosen nettisivuilla luki että Jantusen kausi on ilmeisesti ohi. Kuinka paljon Jokereilta on jo miehiä tippunut pois kokoonpanosta tämän vuoden puolella? Myös Kärpiltä puuttuu 2 tärkeää miestä eli Machulda ja tänään ilmesestikin loukkaantunut Viuhkola. Toivottavasti kumpikin joukkue välttyisi lisäloukkaantumisilta ja sarja jatkuisi loppuun asti yhtä kiihkeänä. Kuka vielä väittää että sm-liiga on aina tylsää seurattavaa?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: paluu pessimismiin

Viestin lähetti Polliisi
Jokerit voitti tänään peruspelillä, erona ensimmäiseen Raksilan matsiin oli Kärppien munattomuuden lisäksi se, että nyt Jokereilla oli äijiä maalin edessä, molemmissa päissä.
Uskaltaudun kommentoimaan tätä, vaikka maskimies on copyright Senior. Juuri tätä painotin ennen peliä, tahdolla tämän pelin voi voittaa, taidolla meillä ei ole mitään jakoa.

Rauha kuitenkin, tilanne on 2-1 ja Kärpillä edelleen julmeton rosterietu!
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Owen
Kuka Kärppä fani vielä aikuisen oikeesti uskoo etä te voitatte tän sarjan? Kärpät on täynnä runkosarjapelaajia ja kun peräsimessä on vielä luuseri valmentaja, ei voi mitään. Lohdutukseksi voin vain sanoa että noi edelliset sanat voi sanoa myös IFK:sta. Jos ei saa joukkuetta syttymään, ei voi menestyä pleijareissa. Missä on vuoden tulokas Pesonen muuten???

Etkö usko enää omiis? Ei kai tosifani noin helposti luovuta? On totta, että esitetyillä otteilla en meidän jatkoon menoon usko. Mutta voihan otteet aina muuttuua, kaikesta huolimatta. Pleijareihinhan kuuluu nimenomaan suuret muutokset eri pelien välillä. OK, kolme peliä pelattu täysin munattomasti. Mutta täytyy muistaa, että sarja on meille kuitenki vielä 2-1. Vielä on siis aikaa yrittää löytää jokin juoni tähän hommaan, vaikka hyvältä ei näytäkään.

Jortikka on voittava valmentaja, kuka sitä kieltää. Jokerit pelaa käsittämättömän hyvää kiekkoa tällä hetkellä, varsinkin materiaaliinsa nähden. Hyvä vaan, ei päästä ainakaan nähdyn kaltaisella surffailulla jatkoon.

Mutta kyllä tässä vielä taistellaan! Ylihuomenna Jaffalle kannustamaan omia, sillä eihän joukkuetta tässä vaiheessa jätetä. Suosittelen samaa sulle. Sarjat on kesken, ei heitetä kirvestä kaivoon:)

Ai niin, olisko Pesonen tehny vaikkapa maalin tänään ;)
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Täytyy sanoa, että olen todella positiivisesti yllättynyt Kärppä-fanien yleisilmeeseen tappion jälkeen. Enpä olisi uskonut, että olette noin hyviä häviäjiä. Kiitokset siitä.

Nyt on usko kova, mutta niin se oli ennen maanantain matsiakin. Lepsuiluun ei ole varaa vaan samalla asenteella on painettava perjantainakin. Meillä on nyt momentum ja me olemme The Joukkue tällä hetkellä. Pleijareissa kuitenkin kaikki on mahdollista ja kelkka voi kääntyä hyvinkin äkkiä, joten keskittyminen ei saa herpaantua hetkeksikään. Haluan tässä vaiheessa siteerata 80-luvulla Jokerien valmennusryhmässä vaikuttaneen henkilön ajatuksia voitetun playoff-pelin jälkeen: "Nyt ollaan siinä tilanteessa, jossa hyvän olon tunteelle täytyy sanoa: haistappa vaikka vittu!"

Voi olla, että Kärpät kokee tämän illan pelin jälkeen jonkinlaisen herätyksen ja näemme perjantaina ihan eri joukkueen. Tätä en toivo vaikka toki perjantailta odotan hyvää showta. Kahden joukkueen showta.

Ajatukseni pähkinänkuoressa: Tää sarja on meidän.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Re: Re: paluu pessimismiin

Viestin lähetti bozik
Rauha kuitenkin, tilanne on 2-1 ja Kärpillä edelleen julmeton rosterietu!
Niin, meillä on parikymmentä muniinpuhaltelijaa. Liekö tänään hoideltu vaihtoaitiosta etelänlomavarauksia tai soiteltu kuulumisia "pitkästä aikaa" tai ihan vain perinteisesti pitsin nypläys- & kirjopistotöitä. Järkyttävää.
Miten olis, laitetaan Kärppien A-junnut +Smyth, Saarenheimo ja Lehtonen pelaamaan perjantaina? Lopun rosterista voisi huoletta jättää Ouluun. Joka jätkä peilin eteen, ilman kampaa ja hiusgeeliä tällä kertaa, stana. Jos vielä lisätään Pikun staran/diivan elkeet (true, not true???)? Jos tämä on henki, niin se kyllä näkyi kentällä.

Onnittelut vielä kerran Jortikoille.
 

chewmeister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter Milan, Kärpät, TPS, HJK, Barca, Penguins
Re: Re: paluu pessimismiin

Viestin lähetti bozik
Uskaltaudun kommentoimaan tätä, vaikka maskimies on copyright Senior. Juuri tätä painotin ennen peliä, tahdolla tämän pelin voi voittaa, taidolla meillä ei ole mitään jakoa.

Rauha kuitenkin, tilanne on 2-1 ja Kärpillä edelleen julmeton rosterietu!

Heh heh tästä kyllä meni iltapala väärään kurkkuun ja pahasti ;)
tota ei taida bozikki uskoa itekkään.
Meiltä on Machulda ja Viuhkola sivussa ja Lievers ihan pihalla saanko kysyä missä se rosterietu on?
 
Viimeksi muokattu:

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Ehdottomasti parempi joukkue voitti tänään. Onnittelut voitosta. Jokerit halusi voittaa noin sata kertaa enemmän kuin Kärpät. Tahdonvoimaa kuvasti hyvin esimerkiksi se, että Jokerit vei aloitukset about sata-nolla. Eniten petrattavaa on kärppien pakeilla ja kapteeni palsolalla, jonka peli oli sanalla sanoen surkeaa.

Lieversin kenttä alkoi toimia saman tien kun kake älysi siirtää Pesosen siihen takaisin. Lieversit järjestivätkin yhdessä nelosen kanssa parhaat pyöritykset. Toki Routanyrkkikin loi omat paikkansa, mutta Viuhkolan jätettyä pelin senkin ote katosi. Nikke oli alussa todella epävarman oloinen, mutta loppua kohden näytti tulevan hieman varmuutta lisää.

Jos Kärpät aikoo tästä sarjasta voittajana selvitä niin nyt (HETI) pelin täytyy parantua. Tuollaista puolilla valoilla menoa ei katsele enää kukaan. Tuolla asenteella Jokerit tulee ja menee jos Kärppät ei tästä petraa. Nyt punnitaan Heikkilän taidot valmentajana.

Kake sanoi pelin jälkeen, että Viuhkolan pelaaminen seuraavassa ottelussa on epätodenäköistä. Tosin voi olla playoff sumutustakin, koska en huomannut mitään ihmeellistä Pikussa silloin kun pelasi.
 

Aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lapuan Virkiä,
Rantsilan Raikas ja
Kiteen Kirkas
Lueskelin tässä tätä ketjua läpi ja täytyy sanoa, että Kärppä-fanit osoittavat kyllä loistavaa spirittiä reilusti myöntäessään Jokerien paremmuuden illan pelissä.

On aivan turhaa lähteä tappelemaan mistään yksittäisistä tapauksista, puhumattakaan ei-mistään ja keksityistä räkytyksistä.

Monen muunkin seuran fanien soisi ottavan tuosta käytöksestä mallia, myös joidenkin Kärppä-fanienkin. Tällaista ketjua on jo mukavampi lukeakin.

Ymmärrän toki, ettei kyseisessä ottelussa tapahtunut niin paljon, varsinkaan ylilyöntejä, mutta siitä huolimatta käytös tässä ketjussa on selkeästi asiallisempaa ja miellyttävämpää silmälle. Jatketaanpa kaikki samaan malliin.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti Jeff
Toki Routanyrkkikin loi omat paikkansa.
Voi olla tymä kymysys, mutta onko tämä "Routanyrkki" yhtä kuin Kärppien ykkösketju eli Tenkrat-Viuhkola-Smyth?

Ihan vaan keskustelun seuraamisen helpottamiseksi kyselen kun on useasti tuo ilmaisu eteen tullut.

Metro muuten vetäisi ilmasta sen maalinsa sisään, joten ei ihme jos ei ihan täydellistä osumaa saanut. ;)
Kake kehui maalia erätauolla ja veikkasi nuoruuden baseball-treenien tuoneen Metrolle tämän taidon. Ei muuten ollut ensimmäinen kerta kun mies pistää tällaisen helpon polvenkorkuisen syötön kassiin. Tekijämiehiä, sano.
 

tiirailija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittaja
Olipa järkyttävän näköstä peliä Kärpiltä. Ei yrityksen häivääkään näkyvissä. Bäckströmillekään päivä ei nyt paras mahdollinen ollut.

Tuomarista sen verran että Ringbom oli jopa vähän puolueellinen, Kärppien hyväksi. Sekään ei auttanut tänään kun koko joukkue oli täynnä laiskoja luusereita.

Onnea Helsinkiin. Perjantaina jatketaan, sarja ei ole vielä ohi.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Johto
Ainoa huono asia näyttää olevan tuo kummankin joukkueen, erityisesti Jokereiden sairaslistan pituus. Nyt kolmosen nettisivuilla luki että Jantusen kausi on ilmeisesti ohi. Kuinka paljon Jokereilta on jo miehiä tippunut pois kokoonpanosta tämän vuoden puolella?
Ei mun mielestä tän vuoden puolella ole menneet kuin Helenius, Tukio, Jantunen, Begrenheim, Jalkanen. Ruutu on ollut koko kauden sivussa, mutta jos nyt ei pärjätä, eivät nuo loukkaantumiset käy selitykseksi. 6 pakkia jotka meillä nyt on (+Laine) ovat ihan kelvollisia. Ainoa joka häviää on Jokerien A-junnut. Voimia huomiseen taisteluun Tapparaa vaastaan, siel on liigamiehiä.
 

Jinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool
Nyt iisisti!

Vaikka Jokerit ilmeisen suvereenilla esityksellä voiton tänään ottikin on muistettava se tosiseikka, että kärpät johtaa edelleen sarjaa... Lisäksi on muistettava kärppien valtava rosteri ja bäckströmin ´tautinen´ tsäkä.

Jokereiden loukkaantumistilanne on kuitenkin pahin huolenaihe. Joukkue on siipirikko ja lisäloukkaantumiset tässä vaiheessa saattavat katkaista kamelin selän.

Näennäisesti huonosta tilanteesta huolimatta tai ehkä juuri sen takia, joukkue on saanut kehitettyä uskomattoman ´draivin´ ja jos sama meno jatkuu niin kärpät on helisemässä. Kärppäfanit, jos ketkä tietävät, että jatkopaikkaa ei saavuteta pelkästään vakuuttavalla rosterilla.

Vaihto kerrallaan ja täysillä joka tilanteeseen. Siinä on Jokereiden mahdollisuus.
 

Manic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti bozik
Ei mun mielestä tän vuoden puolella ole menneet kuin Helenius, Tukio, Jantunen, Begrenheim, Jalkanen.

unohdit tuosta nyt vielä Filppulan, joka pelasikin erittäin hyvän alkukauden. Jantusen loukkaantuminen tuli kyllä ikävään paikkaan, mutta näemmä toimii ilmankin.

Radiosta nähtynä tämän päivän peli oli onnistunut ja vihdoin niitä maalejakin tuli, etenkin vieraissa. Positiiviset lähtökohdat perjantain otteluun, mutta täytyy kuitenkin muistaa, että siitäkin pitäisi voitto ottaa, muuten on sarja katkolla Raksilassa seuraavan kerran.




edit.. tulipa mieleen vielä, että miksiköhän Metro ei saanut syöttöpistettä tuohon Drouinin 2-4 maaliin?
 
Viimeksi muokattu:

Orsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT, RoPS, Maajoukkue, Hollanti, Gun`n`Roses
Kun Kärpät voitti maanantaina olo oli lähinnä helpottunut. Ei niinkään iloinen. Nyt on huolestunut olo,muttei TODELLAKAAN edes Pelokas. Tieto siitä,että nämä pelit voitetaan pään sisällä antaa uskoa tuohon joukkueeseen.

PErjantaina halliin kaikki kynnelle kykenevät Tsadilaisetkin,että saadaan TUNNELMAA!

PS. Kuten hymyillen pelin jälkeen sain persoonalle itselleen maanantaina sanoa: Metro,They really need You!
Ja niinhän se Piru näytti,että niinpä tosiaan tarvivat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös