Kärpät - HIFK, 5. ottelu 4.4.2004 Raksila

  • 49 789
  • 327

Viima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ah... Mä en voi uskoa tätä. Mun fiilis on niin onnellinen... Wau.

Pikkusen tuli katkera maku voitosta tuon Niken loukkaantumisen takia, mutta toivottavasti ei mitään pahempaa. Nyt vaan tsempataan koko joukkue kuntoon kaatamaan entisiä pääkaupunkilaisia :)

Pertti ei voinut sitten maalia makiampaan paikkaan tehdä... Mahtavaa.

Tuosta Lundellista. Minun mielestäni EHKÄ tuo Postin kostajan maali olisi voinut olla otettavissa, mutta Vallinin ja Pertin maalit oli todellakin varmasti vaikeita ottaa.

Kuhdan maali oli todella nätti. Ottaa vaan pirusti sydämestä, kun 'näkee', että vastustaja tekee maalin.
Nätti maali.

Finaali, täältä tullaan!
 

Filosofem

Jäsen
Onnittelut Ouluun! Mielestäni täysin ansaittu voitto. En kuitenkaan usko, että Kärppien rahkeet enää TPS:n kukistamiseen riittää, eikös se hopea ole jo muutenkin tuttu juttu oululaisille. Pitkälle IFK sinnitteli kärjistetysti pelkän ykköskentän avulla, mutta ei se nyt helvata voi yksin riittää. Kuten ei riittänytkään.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tiukka ja jännityksen täyteinen matsi. Ja makea lopputulos.

Tekstitelkasta tarkistin 1-1 tilanteen ku Maikkari puski nauhotettua lähetystä. Kärppäylivoima ei saanu kiekkoa reppuun, ei Hifkinkään. Hifkin tehoista vastas täysin ykkönen, eka oli Pärän taidokas kaaripallo pakiston taakse, sitten Machulda sähläs Lundellin avustuksella tasotuksen. Pakki myöhäs, tosin tuuripomppu yllätti.

Vallinin 2-1 maalissa Saarista tuskin kiiteltiin ku Lehtonen pienellä tönäsyllä vei kiekon maalin kulmalla. Aika riskillä Kärpätkin tuli, 4-4 vastaan tilanteessa kaikki miehet maalin ympärillä ja Lehtonen-Vallin maalin kulmilla. No, pienellä riskillä ne tilanteet saadaanki..

Kolmannessa erässä Kärpät vetäyty aika selkeesti vaikka ekalla kympillä saikin muutaman tilanteen ja vastaiskun.
Pakeista Saarinen, Söderholm ja Karalahti pääs kävelemään takamiehen paikalle ja vetämään rannarin loistopaikasta. Tasotus roikku ilmassa mutta ku vajaat viis oli jäljellä, alko toivo johdon säilymisestä nousta.

Mutta...sitten Kuhta kiepautti komeat piruetit, taituroi one-man-showlla kiekon verkkoon ja jatkoaika alko häämöttämään. Stepanek jäi aika pahasti Kuhdan jalkoihin. Bäckströmin loukkaantuminen muutti vielä asetelmat aika mielenkiintosiks, etten sanos, ainakin Kärppälasein katsottuna.

Jatkoajat playoffseissa on kyllä hienoimpia mutta samalla hirvittävimpiä, jännitys kohoaa sfääreihin, virheistä rankastaan, etenkin vahteja. Rinne pompotteli sen ajan mitä kerkes maalissa olemaan aika paljon, kovaan paikkaan poika laitettiinki. Karalahden nousu ja veto viivan jälkeen pomppi vähän yli maalin. Lundellkin harrasti pienimuotosta seikkailua oman maalin takana, mutta nyt rännikiekkoa ei saatu heitettyä maalille.

Tenkrat huudatti Raksilaa ja allekirjottanutta kolmen minsan jälkeen. Pelimiehen temppu, vai luuliko oikeesti käyneen maalissa? Sitten tuli se kuulusa virhe: Turunen pomputteli kiekkoa viivalla ja joutu koukkaamaan kiekon perään lähteneen Jokisen. Oisko tilanne oikeesti ollu niin vaarallinen että piti kahvata? No, Levonen vihels, vaikka aiemmin mm. Karalahden kauhea kahva Aarniota vastaan jätettiinki vislaamatta. Muuten Levonen oli aika tasapuolinen ja selvis suhteellisen puhtain paperein.

Hifki pääs reilun minuutin alivoimaa pelattuaan 3-2 hyökkäykseen, mm. Söderholm oli messissä mukana. Tosta ei vielä seurannu mitään mutta sitten Hifki vaihto surkeesti ja Kärpät pääs ylivoimahyökkäykseen, lisäks väärä vaihto-jäähy tulossa vierasjoukkueelle. Tenkrat polki oikeeta laitaa, imi pakin iholle ja jätti kiekon Lieversille jollon tilanne muuttu 2-1 hyökkäykseks. Lieversin tarkka lerppu livahti Lundellin ohi etunurkasta ja nyt se män sinne sitten oikeesti. Saukkonenkin rauhottu kummasti ku Jore, Kibe, Pärä tai Söde ei päässy ratkaseen.

Huikee sarja ja viimenen finaali,Kärpät tosiaan vei kaikki kolme jatkoaikaottelua mikä on kyllä loistava suoritus. Tasasta vääntöä jonka Kärpät onnistu kääntämään. Kärppien henkistä puolta pelaajien ja valmennusjohdon osalta on kritisoitu aika paljon mutta aika komeesti Kärpät vaan nous kuilun partaalta toissapäivänä ja vei taas jatkoajan kotikentällään. Tuttua kauraa Aravirralle, hävitään isot pelit jatkoajalla.

Kiitos Kärpät, kiitos! Loistava voitto! Ilman Nikkeä sitten Turkuun (?), tiukka paikka mutta nyt sitä kanttia taas punnitaan. Veis vaan Heikkilän pojat sarjan, mutta ”mahtaneeko Heikkilä tälläsella pelillä koskaan mitään voittaakaan”. Jep, jep...
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Sanonpa vaan että kyllä sai IFK kaikki avaimet käsiinsä siinä 2-2 tasoituksessa. Ikävä loukkaantuminen Nikelle, ja nyt Kärpistä on tuskin mitään vastusta levänneille turkulaisille. Vittu että vituttaa! Niin paljon kiekko tuntui pomppivan Rinteellä. Hirveä taistelu, mutta pitää sanoa että koko ottelun vikoja 17 minuuttia lukuunottamatta Kärpät vei. Paikoin jopa ylivoimaisesti.

Pronssipeli. Ei vittu kiinnosta yhtään, mutta pakko se on halliin mennä vielä kerran kiittämään tätä jengiä. Huikeita sarjoja pelasivat, nyt vaan kävi näin. Vituttaa kovasti mutta siihen on jo totuttu.. Finaalit nyt on ihan paskanhailee mitä käy.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:lla oli voitonavaimet käsissään viime pelissä Helsingissä, kun johti 2-0. Siitä romahdus ja vaikka IFK tänään taistelikin hienosti, niin omasta mielestäni tuo oli tämän sarjan käännekohta.

IFK:lta taktista kypsymättömyyttä, huonoa onnea ja kaiken lisäksi Kärpät oli tasaviisikoin parempi joukkue. Monestihan nämä erikoistilanteisiin ratkeavat, mutta nyt se ei riittänyt.

Onnea Kärpille finaaliin. Paha juttu tuo Bäckströmin loukkaantuminen.

Pronssiottelu ei voisi vähempää kiinnostaa. Ensi vuonna vähän paremmin. IFK:lle sellainen vinkki, että niitä aloituksia napsivia senttereitä ja lisää fyysistä voimaa tuonne hyökkäyspäähän.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Joo, ei mahda mitään. Kärpät ansaitsi voittonsa, sen verran paremmin se hyökkäsi, puolusti ja pelasi molaria. IFK:n hyökkäykset saatiin jumiin jo keskikentällä. Kultanen täys susi. Lundell muuten ok, mutta pronssipeliin Sakke vois taipata länkien väliin maalarinteippiä, niin monta molee meni jalkojen välistä. Onneksi huomenna on maanantai ...
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Onnea Kärpille finaalipaikasta ja kiitos Hifk:lle hyvästsä taistelusta ja miksei myös onnen kerhon kaatoon.

Pienet on marginaalit. Ainoa mitä olisin kaivannut otteluun enemmän oli Kärppä-jäähyjä. Melko paljon sai kärkikarvaajaa estää. Varsinkin Pärssistä kävi jo toisessa erässä sääliksi. Noh, niin kuin aikoinaan Ilveksellä, samoin myös Hifk:lla oli omat etsikkoaikansa, mitä eivä pystyneet käyttämään ja niin kaveri tuli ohi ja meni jatkoon.

Toivottavasti Bäckströmin loukkaantuminen ei ole vakava, muuten finaalissa ei ole sitäkään vähää jännitettävää.
 

bull

Jäsen
Viestin lähetti aika epeli
Lundell muuten ok, mutta pronssipeliin Sakke vois taipata länkien väliin maalarinteippiä, niin monta molee meni jalkojen välistä.

Menihän ne längistä, mut kerros mulle et jos oot torjumassa ja kaveri tekee nokkas alla harhautuksen toiselle puolen, niin eikö sulta silloin toinen jalka sinne liiku?

Ja mites liikut poikittain, jos jalat pitää kiinni pitää? :o) Enemmän tossa tokassa maalissa syytän pelaajien sijoittumista, esim Vihko oli ihan yksin siniviivan tuntumassa...
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Pihvi
Pronssipeli. Ei vittu kiinnosta yhtään, mutta pakko se on halliin mennä vielä kerran kiittämään tätä jengiä. Huikeita sarjoja pelasivat, nyt vaan kävi näin.
Näin ulkopuolisena sanoen tässä lainauksessa kiteytyy se olennainen. Hifk:n kannalta nyt kävi näin, mutta kuten todettua, marginaalit ovat pienet. Yksi onnekas pomppu toiseen suuntaan, niin lopputulos olisi ollut toinen. Ihan turha syytellä/haukkua Hifk:ta joukkueena tai joitakin pelaajia. Mun käsityksen mukaan ihan hienosti taisteltu ja urheiluun kuuluu myös tappiot.

Pronssipeli sucks. Ihan turha juttu nyt ja aina. Paskaako se ketään kiinnostaa, Hifk voisi mun puolesta voittaa ja antaa pronssimitalit Hämeenlinnaa. EVVK.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
kamraterna: Jos mä sitten koetan väsynyttä pelaaja-analyysiä liittyen maaleihin. Machuldan maali ei ollut edes veto, Vallininkin laukaus tuli suoraan kohti ja kolmas oli selkeä häviö hyökääjälle 1-1 tilanteessa. Lievers onnistui melkein vetämään suoraan hanskaan. 2 maalia meni längistä. MUTTA. En syytä pätkääkään Jannea häviöstä, mies pelasi kykyjensä äärirajoilla koko sarjan ja Kultanen ainakin oli vertahyytävän paska, samoin väsynyt Saarinen, joka tarjosi Kärppien toisen maalin. Päivänselvää. Sanon vain, että supersave -osasto jäi näkemättä Lundellilta tänään ja se riitti. Moottori toimi siis 98%:sesti mutta näillä marginaaleilla sen tehon pitäisi olla 100%. Miten sen nyt oikein sanoisi; en mollaa Lundellia, mutta en kehukaan. Ja väitän, että tässäkin pleijarisarjassa hän torjui monta pahempaa kuin tänään päästi.

Kentän paras pelaaja oli -menköön sitten punalasien piikkiin- Brett Harkins. Upea maali ja 2-3 avopaikkaa mm. Jerelle, Saariselle ja Pärälle. Nämä äijät tyyliin Harkins ja Metropolit tykkäävät selkeästi pelata jääkiekkoa myös veitsi kurkulla.

Mutta onko Lundellin ei-niin-täysosuma -matsilla enää mitään merkitystä? Eipä ole. Jääkiekko on yhä enemmän tilastomatematiikkaa silloin, kun sarjat venyvät. Runkosarjan ykkönen ja kakkonen harvemmin häviävät pitkiksi venyviä sarjoja, koska he ovat pärjänneet pitkässä runkosarjassakin luomalla ja hyödyntämällä eniten maalipaikkoja yhdistäen siihen riittävän vähäiset maalien päästämiset. Siinä se kaikessa tylsyydessään, hohhoijaa. Mitä pitemmälle Kärppien ja HIFKin sarja meni, sitä korkeammaksi nousi HIFKin voittokerroin.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Kärpille. Ei ollut finaalipaikka IFK:lle tarkoitettu. Kärpät oli tänään parempi, mutta koko sarjassa vain onnekkaampi.

Onko koskaan aikaisemmin jatkoon mennyt joukkue, joka ei voita yhtään peliä varsinaisella peliajalla. Ja onko ikinä pudonnut joukkue, joka pelaa viisi peliä häviämättä kertaakaan varsinaisella peliajalla.

Sellaista se on kiekko, toisille pomppii, toisille ei. Nyt pomppi Kärpille. Ensi vuonna uudelleen. Tsemppiä finaaliin oululaisille.
 

Boyko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Arsenal
Puoli tuntia sitten kävi kyynel silmässä ja potutti yli ymmärryksen, mutta nyt paistaa ulkona ilta-aurinko komeasti että ei jaksa häviötä enää murehtia.

HIFK on minulle kaikki kaikessa, mutta se on kuitenkin urheilua, eipä vaikuta meikäläisen huomispäivään loppujen lopuksi mitenkään-pääsepä lukemaan paremmin pääsykokeisiin kun ei tarvitse finaaleja jännittää.

Keskiviikkona pakko mennä tosiaan hallille, nyt tosin tuntuu siltä että aivan sama. Jengi pelasi kuitenkin materiaaliin nähden loisto kauden, että pakko se on viimeiseen asti kannustaa. Toivottavasti löytyisi keskiviikkoon vielä snadisti energiaa ja motivaatiota että jotain muuta kuin hawaiji-kukkaset saataisiin kaulaan...

Kiitos HIFK
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hirveä vitutus...

On se niin helvetin kiva kun ei koskaan voida jatkoajalla voittaa, ja mitään vitun runkosarjajatkoaikoja kukaan ei laske. Näissä pleijareissa pelattiin kolmesti jatkoajalla, kolmesti hävittiin. 2003, ei jatkoaikoja. 2002, ei pleijareita. 2001, 2 jatkoaikaa, 2 jatkoaikatappiota. Sitten ne Suomen pelit vielä päälle. Ei vain voi mitään, ehkä sitten 350 päivän päästä taas.

Kyllä Kärpät oli parempi jos kolmesti pystyi pelin jatkoajalla voittamaan. Tuuria pitää kuitenkin olla helvetisti jos kolmesti peräkkäin voittaa saman joukkueen jatkoajalla, ei sitä pelkällä taidolla voiteta. Onnea kuitenkin Kärpille finaaleihin.

Ja Pentin lupaama kulta jäi sitten yllättäen lunastamatta, toivottavasti saa potkut. Kolme vitun vuotta piti odotella tätä kautta, kärsivällisesti paskoista tuloksista huolimatta jaksoin odottaa. Mitä vittua saat kiitokseksi? Jonkun fuckin' 4. sijan jota kukaan ei koskaan tule muistamaan.

Toivottavasti HIFK jättää pronssipelin väliin ja matkustaa kesälomalle, ketä vittua kiinnostaa joku vitun pronssi? Niinpä, sehän meillä onkin vastassa.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Isaksson
Onnittelut Kärpille. Ei ollut finaalipaikka IFK:lle tarkoitettu. Kärpät oli tänään parempi, mutta koko sarjassa vain onnekkaampi.

Onko koskaan aikaisemmin jatkoon mennyt joukkue, joka ei voita yhtään peliä varsinaisella peliajalla. Ja onko ikinä pudonnut joukkue, joka pelaa viisi peliä häviämättä kertaakaan varsinaisella peliajalla.

Sellaista se on kiekko, toisille pomppii, toisille ei. Nyt pomppi Kärpille. Ensi vuonna uudelleen. Tsemppiä finaaliin oululaisille.
Jos mulla olisi valta ja voima, niin välierävastustajastani vahvistaisin omaa joukkuettani finaaleihin ehdottomasti sen taistelutahdon, jota he ovat osoittaneet koko kevään ajan. Ykköskentän, jota parempaa ja kovempaa ei finaaliparista ei löydy. Päävalmentajan, joka saa joukkueensa pelaamaan vapautuneesti. Sekä yllätys, yllätys: maalivahti Jan Lundellin, joka pelasi aivan uskomattoman finaalisarjan.

Valitettavasti en kuitenkaan voi vahvistaa joukkuettani, joka saa jatkossa pärjätä tuurin ja loistavan materiaalin turvin. Saa nähdä mihin se riittää.
 
Viimeksi muokattu:

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onnittelut Kärpille...

ja kiitos ifklle hienoista peleistä. Nyt varmaan tiedätte, kiltä meistä tuntui reilu viikko sitten. Olkaa ylpeitä joukkueestanne, siilä se kaatui sappaat jalassa, kuin mekin aikanamme. Tänään vaan oli Kärppien päivä.

Itse pelistä pitää todeta, että Lundelli pelasi tämänkin pelin todella hyvin. Statoksen ollessa maalissa, olisi Kärpät karanneet jo toisessa erässä tavoittamattomiin. Jere on tohella kovassa lyönnissä, niin kuin Harkinskin. Kuhta väläytti kerran, mutta muuten oli Pärän kanssa aika pimennossa.

Voittomaalissa kävi hieman samoin, kuin Tenkratinkin "voittomaalissa", eli maltti ei riittänyt, vaan yritettiin liian yltiöpäisesti voittomaalia ja Kärpät karkasi. Nyt vaan oli vain 4 miestä (+1) kentällä. Kaiken kaikkiaan taisivat jatkoajat yleensäkkin ratketa joka kerta ifk:n liian kiireiseen voittomaalin hakuun.

PS Olen nähnyt Rinteen pelejä runkosarjassa ja saattaa yllättää jopa TPS:n miehetkin finaalissa.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Olipahan taas trilleri.
Aamulla kardiologille, ihan selkeesti.

Kahvata näemmä saa, vaikka niistä alussa joitain pois vihelletäänkin.

Sinänsä mielenkiintoinen fakta. Kärpille olisi pitänyt tulla 5-3 YV tuosta jatkoaikamaaliin johtaneesta tilanteesta, mikäli Lundell olisi torjunut. HIFK:llä 5 miestä AV:lla luistelee täyttä hönkää omaan päähän, mutta dumarit ovat kaikki kolme seuraamassa hyökkäystä. Heh.

Kiitokset HIFK:lle. Kiitokset Kärpille. Se on suuri vääryys, ettei tämä ollut finaalisarja, sillä parasta kiekkoa kaudella 2003-2004 nähtiin juurikin nämä 5 ottelua (no okei, Kärpät pelasi sen yhden sysipaskan, mutta HIFK oli siinä ottelussa loistava). Isot propsit HIFK:lle tänään! Ei enää filmiä, ei enää ämmäilyä. Toki molemmat kahvasi, mutta siitä ei voi muuta kuin SM-liigaa ja tuomareita syyttää.
Näin se kääntyy, HIFK ei hävinnyt kertaakaan varsinaisella peliajalla. Hupaisa fakta sinänsä. Mutta, oli jo toissapäivänä selvästi nähtävissä, että muutamilla HIFK-miehillä loppuu kunto kesken (kuten meidän Myllykoskella, Stepanekilla ja Mikkolallakin).

Onnea pronssimatsiin. Meille Käppyröille, ei onnea vaan suurta sydäntä. Tämänpäiväisestä kun vielä vähän parannetaan, niin ahvenanmaan ylpeys kaatuu.
 

trigger

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC member #24
Kiitos hyvästä näennäisestä tsempistä kundit.

Tämä peli petattiin to stadissa (peli 4).
Meillä olisi rankalla prässillä ollut stadissa paukut hoitaa porot pronssiaitaukseen,mutta pelattiin yksi kauden uneliaimmista peleistä.
Ja nyt sit pelattiin toivotaan-toivotaan peli Oulussa..
Propsit Ouluun.Ei ollut meidän vuoro.
Voi kun voisin sanoa,että parempi voitti,mutten siihen lähde.
Toivotan vain vilpittömästi onnea finaaleihin.

Ristiriitaiset fiilikset päällä tästä kaudesta.Toisaalta ollaan pidemmällä kuin uskoin,mutta kyllähän toi sylettää ihan uskomattomasti..(mutta tästä sit hieman myöhemmin).
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti mixu
Pronssipeliin sitten yksi kenttä riitti se on faktaa.

Hifkissä oli liikaa näitä Toni Häppölän tapaisia pelaajia jotka ovat todellisia puukäsiä eli ei mitään valmista saada aikaiseksi.

Tama yhden kentan ongelma on ollut Arra-cupista asti, eika se poistu ellei hanki sita kakkosketjua. Yksinkertaista mutta totta.
Kolme jatkoaikatappiota samassa valierasarjassa kertoo jo jotain.Ykkonenkaan ei voi pelata koko aikaa, jos ja kun muut eivat saa maaleja aikaiseksi niin voi voi
Ei nama Happolat&Vopatit ole mitaan kakkosketjun pelaajia. Oliko Vopat tanaan aija? Pelotteliko vastustajia? Jos pelotteli niin mita vitun valia silla?! Numerot taululla ratkaisevat, eika se keta on kaukalon ns. kovin jatka. Olisin odottanut herran ratkaisevan edes yhden matsin mutta ei niin ei, ei ole kykyja nousta ratkaisijan rooliin. Aika turha(+kallis) mies Hifkille, toivottavasti tama tajutaan myos toimistolla.

Ai niin eihan Vopatia saanut arvostella koska mies on todellinen kingi...





Viestin lähetti Parde

Laitetaan jätkät ens vuonna niistä paikoista sisään, jooko?
Tai sitten hankitaan muutama huippulaadukas maalintekija, joka naita tiukkoja peleja ratkoo.
Toivottavasti tastakin kaudesta otetaan jotain oppia


Onnea Karpille voitosta ja toivon mukaan Tepsi menee nurin
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Viestin lähetti Boyko
Puoli tuntia sitten kävi kyynel silmässä ja potutti yli ymmärryksen, mutta nyt paistaa ulkona ilta-aurinko komeasti että ei jaksa häviötä enää murehtia.

HIFK on minulle kaikki kaikessa, mutta se on kuitenkin urheilua, eipä vaikuta meikäläisen huomispäivään loppujen lopuksi mitenkään-pääsepä lukemaan paremmin pääsykokeisiin kun ei tarvitse finaaleja jännittää.

Juuri näin se on. Kausia tulee ja menee eikä kaikista jää sitä kultaa käteen. Mulle ehdotonta aikaa on kuitenkin se itse runkosarja sillä se on synkkänä talviaikana monesti se ainoa valo arjessa. Muutenkin on kivaa, kun voi käydä lätkää seuraamassa viikolla muiden rutiinien ohessa. Nämä pleijarit ovat tietenkin huipennus, mutta jotenkin ajatukset harhailevat kesässä jne. Olen varmasti tällä ajatuksella melko yksin täällä jatkoajassa, mutta näin se mulla vaan on. Loppuun asti kuitenkin katsotaan...ja hieman ehkä jännitetäänkin.
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Voi vittu portimon perkeleet pääs tuurilla finaaliin.
Noh onneksi Bäckström loukkaantu niin töpselin mahkut voittaa mestaruus parani huomattavasti.
Tuo halinallekerho ei nimittäin mestaruutta ansaitse.
Levosella ei näemmä ollut riittävästi munaa viheltää jyrsijöille jäähyjä.
Oli meinaan semmosta repimistä ,kahvaamista ja roikkumista kärpäsiltä ,mutta oikeus tapahtunee finaaleissa tepsukan viedessä kultaa 3-0 voitoin.
 

nasuankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Voi veljet mikä fiilis! nyt on aivan voittajafiilis, kiitos kärpät.
Kohta keskittymään finaaleihin mutta tän päivän saa juhlia.
Kiitos myös hifkille loistavasta vastuksesta ja onnea pronssipeliin.Itse pelistä ei näillä fiiliksillä pysty mitään järkeää kirjottaan
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Onnea Kärpät, onnea todella paljon! Ja älkää hemmetti luovuttako vaikka Nikke onkin loppukauden poissa. Nyt Rinne hoitaa homman. Teillä on ilman muuta täydet mahikset hoitaa pokaali kotiin!

IFK esitti taas jälleen kerran mahtavan taistelun. Jokainen tietää IFK:n heikkoudet, mutta silti se taisteli heikommalla materiaalillä aivan mahtavasti. Parit karmeat virheet vaan ratkaisi pelin:

1-1 taosoitus Kultasen karmeä ränni purku kun oli aikaa tehdä mitä vaan.

2-1 Saarisen karmee moka

3-2 Ensin Turusen (pelasi heikon pelin muutenkin) typerä veto helpossa paikassa syndeihin -> jäähy. Sittten typerästi pelattu 3-2 ylivoimahyökkäys ja joka jätkä pihalla tilanteesta -> 3-2 hyökkäys Kärpille. Sitten tulee se kaikkein pahin moka koko pelissä, eli Kurvinen tekee niin karmeen perusvirheen 3-2 tilanteessa kuin vain voi tehdä. Jo junnuissa opetetaan että älä nyt hemmetti aja tollasessa tilanteessa laidassa olevaan kiekolliseen äijään. No Kurvinenhan ajoi ja siitä Lievers sisään. Toki ois ollu ehkä torjuttavista, mutta kyllä ne pahimmat virheet tuli jo sitä ennen.

IFK:n puute näkyi ehkä pahiten tässä vikassa pelissä: meillä ei ole kakkoskenttää. Tänään Hirsot hävis oman pelin -2 ja ottivat kaksi tyhmää jäähyä. Hirsot ovat hyvä kolmosketju ja taistelivat sen mitä niiden rahkeista löytyy, mutta niille tämä vika peli oli liikaa. Silti isot kädet kavereille koko sarjasta, ei ole heidän vika että ei ole sitä kakkossentteriä.

Nyt vetoan kaikkiin IFK faneihin: hallille keskiviikkona EHDOTTOMASTI. Syy: tää jengi ansaitsee todellakin sen kaiken tuen ja kiitokset! Uskomaton taistelu kiistatta parempaa joukkuetta vastaan. Jokainen Kärppä fani varmaan myöntää että IFK olisi voinut mennä tästä aivan yhtä hyvin jatkoon, Nyt se oli Kärpät ja jos jollekin, niin heille tämän suon. Mutta hoitakaa homma nyt loppuun, perkule!
 

Voittaja

Jäsen
Viestin lähetti wade
Voi vittu portimon perkeleet pääs tuurilla finaaliin.
Noh onneksi Bäckström loukkaantu niin töpselin mahkut voittaa mestaruus parani huomattavasti.
Tuo halinallekerho ei nimittäin mestaruutta ansaitse.
Levosella ei näemmä ollut riittävästi munaa viheltää jyrsijöille jäähyjä.
Oli meinaan semmosta repimistä ,kahvaamista ja roikkumista kärpäsiltä ,mutta oikeus tapahtunee finaaleissa tepsukan viedessä kultaa 3-0 voitoin.

Minkä takia osa jyväskyläläisistä(tai ainakin JYPin kannattajista) on niin helvetin katkeria Kärppiä kohtaan? Kertokaa joku.

Pelihän oli aika pitkälle sitä mitä eilisessä kirjoituksessani toivoin, paitsi että ottelussa nähtiin yhteensä muistaakseni 3 taklaukseksi luokiteltavaa tapausta. Oli kyllä helvetin pehmeää peliä, mutta liigan nykyisillä säännöillä se ei olekaan ihme. Levonen oli mielestäni hyvä tässä pelissä, eikä yrittänytkään ratkaista peliä. Jos Bäckström ei pysty pelaamaan tulevissa otteluissa, niin suosikin asema menee TPS:lle. Toisaalta jos hän pystyy pelaamaan, niin Elorannan ja Vahalahden poissaolojen takia silloin suosikkina on mielestäni Kärpät. Tiukka vääntö luultavasti kuitenkin tulossa, hyvä niin. Tämä pari finaaleissa ainakin varmistaa sen, että kauden ehdottomasti kaksi parasta joukkuetta pääsivät ratkomaan kultaisten mitalien kohtalon.
 

Santtu

Jäsen
Tuosta olen samaa mieltä, että tuollaisia Vopatteja liiga ei kaipaa eikä niillä voiteta yhtään peliä. Ara on saanut HIFK:n pelaamaan lätkää monen monen vuoden tauon jälkeen ja vielä kun pääsette eroon noista vopateista niin kyllä se kannu sinne tulee rehelliselläkin pelillä. Kauden aikana kun peleillä ei ole mitään merkitystä niin osa faneista keskittyy muille vittuiluun ja toivoo, että jonkun nenä hakataan solmuun, mutta kun tuolla ei oikeiden pelien kannalta ole mitänä merkitystä, on ne nenät solmussa vai ei. Uskon, että Ara koittaa ensi kaudeksi hankkia pelaajia ja purkkatukka jättää hankkimatta ne pakolliset "petokissat" joukkueeseen.

Santtu

Viestin lähetti Kalkun rusakko
Tama yhden kentan ongelma on ollut Arra-cupista asti, eika se poistu ellei hanki sita kakkosketjua. Yksinkertaista mutta totta.
Kolme jatkoaikatappiota samassa valierasarjassa kertoo jo jotain.Ykkonenkaan ei voi pelata koko aikaa, jos ja kun muut eivat saa maaleja aikaiseksi niin voi voi
Ei nama Happolat&Vopatit ole mitaan kakkosketjun pelaajia. Oliko Vopat tanaan aija? Pelotteliko vastustajia? Jos pelotteli niin mita vitun valia silla?! Numerot taululla ratkaisevat, eika se keta on kaukalon ns. kovin jatka. Olisin odottanut herran ratkaisevan edes yhden matsin mutta ei niin ei, ei ole kykyja nousta ratkaisijan rooliin. Aika turha(+kallis) mies Hifkille, toivottavasti tama tajutaan myos toimistolla.

Ai niin eihan Vopatia saanut arvostella koska mies on todellinen kingi...






Tai sitten hankitaan muutama huippulaadukas maalintekija, joka naita tiukkoja peleja ratkoo.
Toivottavasti tastakin kaudesta otetaan jotain oppia


Onnea Karpille voitosta ja toivon mukaan Tepsi menee nurin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös