Kärpät-Blues to 4.11.2004

  • 10 308
  • 100

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Näyttääkö Kalevan raportti myös ns. puhuttelevat tapahtumat eli aikaisemmin tässä ketjussa väitetyt korkeat mailat & laitataklaukset vai pelkästään maalit? Millon raportti yleensä valmis?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Donitsille läpiajosta maali!

This day will live in infamy... erästä kuuluisampaa puhujaa lainatakseni. No, ei ihan ehkä oikea sana, mutta mieleenpainuvaa kuitenkin. En nimittäin olisi millään uskonut, että Macleanin vauhdilla mennään kenestäkään liigapelaajasta ohi, heittämällä tai edes työntämällä.

Tuuletukset panin myös merkille, hieno homma. Tästä on, yllättävää kyllä, hyvä jatkaa!
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti Daespoo
Näyttääkö Kalevan raportti myös ns. puhuttelevat tapahtumat eli aikaisemmin tässä ketjussa väitetyt korkeat mailat & laitataklaukset vai pelkästään maalit? Millon raportti yleensä valmis?
Kyllä, vaikkakin Kärppälasien läpi, sekä tietty (erittäin piristävä, kiitos Kaleva) amatöörimäisyys paistaa läpi. Tuoretta mutta hyvää.

Yleensä, tilanteita on kosolti, ei tietty välttämättä kaikkea, mutta "riittävästi".

...vaikkakaan en ole Kalevan puhemies
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Nikke
Älä hätäile. Kaadetaan vielä lauantaina Pelicans niin sen jälkeen on pitkä maaottelutauko aikaa kadottaa mahdollinen hyvä vire.


Ei tätä enää kadoteta, mikäli tästä saadaan pysyvä tendenssi. Näin Tamia lainatakseni. Mikäli kyseessä on vain pieni valonpilkahdus sysimustaan syksyyn, pitää nyt sitten vain yrittää nauttia ja toivoa, että Pelicans kaatuu näytöslukemin kotona lauantaina. Tekisi nimittäin kyllä nannaa kovia kärsineelle katsojajoukolle.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Viestin lähetti Polliisi
tasoitusmaalin ja TElomo vetäisi muutaman kerran tyhjistä ohi. Kolmos- ja nelosketju keskittyivätkin sitten pelin rikkomiseen ja puolustamiseen.

Ottelun koomisinta antia oli pulla-Lotvosen ja donitsi-MacLeanin luistelukilpailu, joka johti lopulta 1-2 maaliin.


Kohta 1. Yllättäen Teemu on taas tuhrinut muutaman avopaikan. Tämä on se syy miksi Caloun lähti Bluesista, tarkoin varjeltu salaisuus josta ei puhuta. Teemu lue tämä: Vähemmän voimaa ja nopeutta, enemmän keskityymistä ja tarkuutta.

Kohta 2. Vai on Lotvonen hidas, ja minä kun jo tulosruudun perusteella luulin että Donalla on jalat kun se niin polki nopeasta kärppäpelaajasta ohi... no kaikea ei voi saada.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Teki Blues sen. Sihvonen joutuu Kalevan ja Jalosen mukaan Polventähystysleikkaukseen.

Itse illasta paljon puhuttanut tuomari. Sanoisiko, että paluu kahvakiekkoon on hyvää vauhtia tapahtumassa. Keskialue sumputetaan ja vauhti otetaan pois kahvalla. Pajunen oli sitä tyypillistä viime kauden SM-liigatuomari toimintaa. Ei puututa mihinkään eikä ratkaista peliä. Loppuhetkien takalus täytti mielestäni ryntäyksen, poikittaisen mailan ja laitataklauksen elementit. Siitä saa valita minkä tuomitsisi.

Blues ansaitsi pisteensä. Kaikki kentät viisikko puolusti hyvin ja ykkönen pyröritti Kolanoksen johdolla Kärppiä mukavasti. Wilson oli erityisen ärhäkkä ja vahva kaksinkamppailuissa kuten jatkoajalla tekemässään malissakin ja Wilson täydensi miehiä viimeistelemällä hyivn. Ketjulla kiekkokin liikkui huomiota herättävän hyvin. Bluesin karvaus oli myös huomiota herättävän tehokasta. häirintä aina sekoitti Kärppäpeliä hyvin ja takalukset vietiin loppuun.

Kärpistä parasta antia olivat Palsolan ja Viuhkolan viisikot, jotka loivat hyviä maalipaikkoja. Saarenheimo-Jokinen oli silmin nähden väsyneitä ottelu ruuhkasta. Kärpillä oli aivaimet pariin maaliin heti ottelun alussa parilla hyvällä maskista tulleella laukauksella, mutta Oksa ja onni pelasti Bluesin kannalta tilanteen. Varsinkin Nylander-Palsola-Somervuori ketjua vaivasi pieni suoraviivaisuuden puute. Muut kuin Palsola ei hyökkäjistä paljoa välittäneet ampua vaan kurvailu nurkkaan. Toisaalta viivasta Mikkolan ja Lotvosen kaaliperhosilla ei paljoa Oksaa peloteltu.

Viuhkolan kenttä rakensi useamman läheltä piti tilanteen ja teki maalinkin. Kenttä sai kohtuullisen mukavasti pyöritystä ja painetta aikaiseksi.

Sihvosen kenttä aloitti hyvin kentän yhden pirteimmistä Aarnion ansiosta, joka parissa ensimmäisessä vaihdossa väänsi kiekon väkevästi maalille. Sitten alkoi Sihvosen pelinrakentelu purra ts. pitkää päätyyn urakalla. Kenttä on ihmeen tasapainoton ensin kiekko vastustajan päätyyn sitten Sihvonen myöhästyy tilanteesta ja vastahyökkäys. Sitten yleensä haetaan omia miehiä ja pitkään. Pukukoppi-SIhvonen ei muista sitten pelata sitä maalinedustaa, kuten kävi mm. toisessa maalissa.

Edit: Linkki videoon: http://plus.kaleva.fi/video/041104blues.wmv
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Todella hyvältä kuulostavat tiedot Oulusta. Itse pelistä olen melko pitkälle kuulopuheiden varassa, mutta mikäli esimerkiksi Bluesin pelistä mainittu fyysisyys pitää paikkansa, olen helvetin tyytyväinen.

Kävin katsomassa Kalevan maalikoosteen. En tiedä, onko Bluesin pelissä vieläkään taitoa, mutta tunnetta näytti olevan ja paljon. Todella vapauttava voitto. En voinut välttyä hyvältä mieleltä tuota Wilsonin tuuletusta katsoessani! Mikä on aika ihmeellistä.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Semmoinen peli tällä kertaa. Aika hengetöntä meininkiä kotijoukkueelta. Blues oli ehkä sen piirun verran parempi. Kolmannessa erässä tosin näytti siltä, että Kärpät homman vielä hoitaa, koska Blues lopetti hyökkäämisen paria vastaiskua lukuunottamatta kokonaan ja antoin hallinnan täysin Kärpille. Tätä ei kuitenkaan kotijoukkue onnistunut hyödyntämään, eikä sinne KJ:n painottamalle sota-aluelle ollut menijöitä. Huono peli Kärpiltä. Bluesilta hyvää asennetta ja hienoa taistelua.

Vielä huonompi oli tosin Pajunen. Toki linja piti ja oli tasapuolinen, mutta kahvaamisen kitkevä linja on jälleen tyystin unohdettu. Ihan hirveää roikkumista puolin ja toisin. Kummallekin joukkueelle olisi voinut puhaltaa kymmenen kakkosta enemmän, eikä linja siltikään olisi ollut kovin tiukka. Surkea esitys. Kaiken huippuna tuo kolmannen erän päättänyt tilanne, jossa Kolanos taklasi pelitilanteen ulkopuolella metrin irti laidasta olleen Mikkolan suoraan pää edellä laitaan Pajusen nenän edessä. Ulosajo olisi ollut tilanteesta ainoa vaihtoehto. Jatkoajan otteluraportin kirjoittaja ilmeisesti hyväksyy halvaantumiset pelissä, koska hänen mielestään tilanteessa ei ollut mitään väärää. Palsola teki aivan oikein möykätessään tuomarille. Jos näitä ei oteta pois, niin joku vielä kuolee kaukalossa. Valitettava pimeneminen muuten loistavasti esiintyneelle Kolanokselle.

Myös linjatuomarit olivat yössä. Aloittaja vaihdettiin varmaan 70%:ssa aloituksista, koska sitä kiekkoa piti jostain syystä pilkkiä aina se viitisen sekuntia ennen kuin sen pystyi pudottamaan. Lisäksi muutama vähintäänkin kyseenalainen paitsiovihellys kuultiin eilen.

Kaiken kaikkiaan Kärpät on esittänyt viime aikoina sen verran aneemisia otteita kotikaukalossa, että taitavat katsojaluvut lähteä pikkuhiljaa laskuun. Kunpa kotonakin maltettaisiin pelata samalla tavalla kuin vieraissa.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Otanpa muuten käsittelyyn, yllättäen, herran nimeltä Pajunen. Ainakin niin sen selässä lukee.

Aivan perseestä koko linja. Kaveri oli tähän mennessä paskin tuomari, mitä Oulussa on tällä kaudella nähty. Ihan ilman minkäänvärisiä laseja. Mailahäirintä rehoitti kuin heinä Hannu Takkulan talon takapihalla, hyi satana. Tuosta ottelusta olisi varmaan saanut mielenkiintoisen, jos se mailan väärinkäyttö olisi saatu kitkettyä pois.

Toisin kuin muut lajitoverit, minä en nähnyt tuossa Kolanoksen taklauksessa mitään väärää. Eipä nähnyt taklattavakaan, joka myönsi pelin jälkeen olleensa huolimaton. Tilanne näytti katsomoon varmaan pahemmalta kuin olikaan. Itse näin sen n. kahden metrin päässä, eikä siinä mitään väärää ollut. Lisää tällaisia, jos saan pyytää!
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Minusta Blues pelasi todella viisaasti.

Nyky-Kärpät on liigan pehmein tiimi, ja tätä Blues osasi hyödyntää pikkusiallaan(taklauksia vihellysten jälkeen yms.).

Ja mikäs on hillostaessa, kun joukkueesta ei löydy vissiin yhtään pelaajaa Sihvosen ja Lotvosen lisäksi(muistelen, että nämä ovat), joka olisi hanskannut sm-liigassa tai olisi edes hiukan ns. pelote(S & L eivät sitä toki ole). Tuloksena kapteeni haistatteli itsensä ulos ja pasmat sekosivat kaikilla valmennusta myöten(olisikohan aikalisä ollut paikallaan 3-2 tilanteessa???) ja Blues kiitti ja voitti.

Myöskin käsittämätöntä on, että Blues hyökkäsi 3.- ja jatkoerässä yhteensä kaksi kertaa ja teki kaksi maalia.

Muuten jäi mieleen Bäckströmin ei nyt varsinainen surkeus, mutta epävarmuus ja kykenemättömyys omalla panoksellaan voittaa tätä peliä ja auttaa joukkuetta. Rinne maaliin lauantaina.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Muuten jäi mieleen Bäckströmin ei nyt varsinainen surkeus, mutta epävarmuus ja kykenemättömyys omalla panoksellaan voittaa tätä peliä ja auttaa joukkuetta. Rinne maaliin lauantaina.
Maaleista on turha syyttää Bäckströmiä. Yksi läpiajomaali, niissä voi käydä miten tahansa. Vastapainona yksi torjuttu läpiajo. Yksi maali käytännössä tyhjiin reboundista muistaakseni. Missä oli pakit silloin? Tasoitusmaalista en sano mitään, koska sitä en nähnyt. Jatkoajalla jälleen mies tuli vapaasti maalille. Ei omia auttamassa. Bäckström otti muutamia hienoja ja tärkeitä koppeja varsinkin toisessa erässä.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
PAJUPILLI P*RKELE

Okei myönnetään, Blues puolusti hyvin ja tuskin tänne Ouluun kannattaa lähteä yrittämäänkään mitään hienoa kiekkoa pelaamaan. Oksa oli mies paikallaan. Kolanos on ihan pelimies, MacLean kans. Wilson on ehkä hieman sääntöjen rajamailla pelaava "sika", elikkä mahdollisimman ärsyttävä pelaaja vastustajalle.

MUTTA itse pelistä vielä, ensin Blues oli viedä 3 pojoa, sit meinas Kärpät saada ne mut sit lopulta blues otti ja vei 2. Saattaisi kuullostaa siltä, että peli oli upea ja jännittävä, mutta ikävä kyllä liigan värittömintä joukkuetta vastaan ei tuntunut syttyvän raksilan yleisö eikä koko kärppäjoukkuekaan. Sen sijaan Pajunen tuomaroi itsensä tällä menolla ulos tästä liigasta ja hyvä niin. Aivan käsittämättömiä linjanvaihdoksia, molemminpuolin jäi viheltämättä, pahin farssi oli Palsolan ulosajo, kun Sakke kävi huomauttamassa Pajusen omasta virheestä.

No, kohta tulee tauko ja se on kärpille hyvä, toivottavasti pysytään kärjessä... Bluesille voi odottaa jotain hyvääkin. Ainakin jos Oksa ja puolustuspää pitää kuten piti eilen. Mitään maailman hienointa lätkää se ei kuitenkaan tule olemaan, mut so what.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Jeff
Yksi maali käytännössä tyhjiin reboundista muistaakseni. Missä oli pakit silloin? Tasoitusmaalista en sano mitään, koska sitä en nähnyt. Jatkoajalla jälleen mies tuli vapaasti maalille. Ei omia auttamassa. Bäckström otti muutamia hienoja ja tärkeitä koppeja varsinkin toisessa erässä.

Niinpä, kaikki riparit kuin tarjottimella suoraan eteen. Ja niitä tuli myös liikaa. Läpiajossa torjunta ei ollut lähelläkään.

Pointti oli se, että parhaimmillaan huippuveskarit kääntävät tällaisia pelejä joukkueilleen. Minua Bäckström ei ole viimeisen kuukauden aikana oikein vakuuttanut, kun taas Rinne on Aki Heinon maalia lukuunottamatta ollut aivan loistava.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Parit lisähuomiot ottelusta, lisättäneen niitä listauksella sitten.

  • Käppyrät
  • 1-0 maali olisi voinut olla maali jo 5 sekuntia aikaisemmin, sen verran hyvän paikan pelasivat Viuhkolalle. Paikkasi tuon kyllä, ovelasta. Kolanosta silminnähden vitutti.
  • Ykköskenttä oli joukkueen parasta antia, vaikka mitä raportissa sanottaisiin herra "turhat kiemurat ja osoitteettomat syötöt" Nylanderista.
  • Jokinen on yössä, ja syvällä. Saarenheimon ja Pesosen pelaaminen kärsii tästä maailmanluokan tähden typerästä kiekonhautomisesta.
  • 1-1 maalissa mentiin niin pahasti narussa, ettei mitään väliä. Kahta miestä yhden perään, sitten hukataan omansa, ja maalissahan se.
  • Pakkipari Mikkola-Lotvonen, täydellisen paskaa peliä läpi ottelun, hankala sanoa kumpi kärsii toisesta. 1-2 maalin jälkeen huutamani kommentti pätee edelleen, Lotvonen Hokkiin (sori sille edessä istuneelle naishenkilölle, näkyi pitelevän korviaan aika pitkään karjaisuni jälkeen, hehehe). Lotvonen on todellakin, ylivoimaisesti paskin pakki Kärpissä, saanut tuon mandaatin jo aikoja sitten kylläkin, mutta nyt muutkin sen näkevät.
    Toivottavasti ei enää koskaan YV:llä, ei mitään hyötyä.
  • Niin, se 1-2 maali, kiitokset Lotvoselle yrittämisestä, tai sen puutteesta. Ihan sama mitä tämä köntys olisi tehnyt, eipä paljon auta kun on noin jäljessä tilanteesta.
  • 2-2 taasen, kävi joulu, mutta oli aikakin. Oliko neljäs vai viides tuollainen ohjattavaksi tarkoitettu, kun se sitten vihdoinkin onnistui.
  • Pyörälä on helmi, jumalaut pojat! Kahvitti yhden jos toisenkin Bluesin pelaajan, pelaa ihan mitä vaan roolia, onnistuen siinä.
  • 3-2 oli se ainut kerta kun Nylanderin kiemuroissa oli todellakin yritystä ja järkeä! Ei turhaa pyörimistä vaan pakki kahville ja Pesoselle paikka, samanlainen kuin aiemminkin, mutta nyt ei ollut enää mahdollista sössiä sitä (paitsi jos kyseessä olisi ollut vaikka Kimmo Koskenkorva).
  • 3-3, Viuhkola, kenen mies se Kohn oli?
  • 3-4, Somervuori punttisalille! Ei näin, ei jumalavit näin.
  • Nikke ei ole muuri, vaan aita. Ihmeen epävarmaa peliä jo aika pitkään, kun vertaa viime kauteen. Onko sitten pelko persiissä, että Rinne ihan oikeasti haastaa jo?
  • Palomäki. Vaikkakin parjataan, puolustuspäässä hyvä. Ei mitään väliä kuka tai miten tulee vastaan, paskat kiekosta vaan mies irti puhtaasti. Juuri kuten pakin pitääkin! Eikä lopu nuorella jannulla näemmä hauiskaan siinä touhussa. Ehkä hieman lisää treeniä siihen hyökkäyspään sinisen pelaamiseen. Eilen yksi mainio laukaisupaikka, jossa ensin harhauttaa kärkimiehen jäähän. Mutta ei älyä siirtyä eteen tai edes sivulle parempaan laukaisupaikkaan vaan vetää suoraan edessä lojuvaan Bluesilaiseen... Hyvä tästä miehestä tulee!
  • Kokonaisuutena, hyökkäyspäässä pelattiin "ihan ok". Laukauksia enemmän, ei tuota turhaa neppailua enää, jooko?
  • Jalonen, tuo valmentajaguru vailla vertaa. Keskittyminen ei ollut kohdallaan? Kenen tehtävä siitä on pitää huoli!? KetjuKenon (enemmän vaihtoehtoja vetää homma perseelleen) tuloksena oma pää pitämättä, kun kukaan ei oikein tiennyt omaa paikkaansa ja rooliansa. Ei näin, ei perkele näin! Jos jokin kotikipsi onkin nyt olemassa, ehkäpä sunnuntaina kokeillaan vaikka sellaista, että se kiekko lauotaan maalille, kolataan perkele vaikka koko Ässäkuusikko maaliin kiekon kanssa jos ei muuta.
  • Maalinedustapeli oli paskaa Kärpiltä. Hyi hyi pojat!
  • Sekä.. Perkeleen MikkiHiiri-lauma! Fyysisyyttä! Jos Aarnio on ollutkin loukkaantuneena ja Lehtonen pelaa vammautuneena, siihenkö ne taklaukset jäävätkin!? Kukkoseltakin pehmeä peli omassa päässä...

  • Blues
  • Piti sitten seuraamani tuota Jalasvaaraa, sitä kun niin parjattiin. Oli muuten helppo löytää kaveri aina kentältä, kun näyttää ettei hänellä ole kaulaa lainkaan, vaan pää kasvaa jo harteista. Kaveri pelasi itseasiassa hyvin. Syötöt varmasti omille, puolustupäässä piti oman miehensä, mitäs tuossa enää on valittamista kenelläkään? Pakkiparinsa tosin, vietiin aika monesti kahville...
  • Bluesin Ämerriicän (Aarne Tannisella lausuttuna) ketju, on hyvä. Jos ennusmerkit pitävät paikkansa, kukaan ei muista viime kauden Pärssinen-Harkins-Kuhtaa. Tai jotain Jokereiden vitjaa, tai muuta sellaista. Hyvä että näitä riittää Suomeenkin!
  • Elomot, onko turhempaa veljessarjaa missään? Pilaavat pelin muilta, ihan sama kumpi veljes, ihan sama kenen kanssa samassa kentässä. Onneksi eivät ole Kärppien rosterissa...
  • Oksa on pelimies! Varmaa pelaamista läpi ottelun, aina mielessä se parantuminen syövästä, joten tämä mies jos joku ansaitsee aina sen pienen lisärispektin, vaikkei enää sitä tarvitsekaan kun peliesitykset ovat näin hyvät.
  • Ahosen kenttä oli aina siihen saakka hyvä kunnes TElomo sai kiekon, tai sijoittui typerästi syöden tilan lopulta ketjulta.
  • Bluesin pakki #24 erottui, pahassa, aina. Miestä vietiin...
  • Onnea voitostanne! Ihan sama millä tyylillä tai tavalla se nyt sitten tulikaan, te sentään halusitte voittoa!

Siinäpä sitä.

Sekä toki, Jeff perkeles, tulen halliin nyt jopa harjoitustenkin ajaksi. Ei ole sellaista peikkoa persiissä millään joukkueella, mitä ei voisi mielestään karistaa! Vaikka istunkin hallissa, pitää se nyt perkeles siitä huolimatta pelatakin...

Että mua korpeaa, vituttaa vieläkin niinku pientä oravaa.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kuulostaa erittäin hyvältä,
fyysisesti selkeästi heikompaa Kärppiä vastaan kuuluu pelata fyysisesti ja pikkusikaisesti. Taklauksia vihellysten jälkeen, poikittaista mailaa runsaasti ja mailaa nivusiin.

Mikäs siinä jos Kärppien kovin jätkä on maalivahti Niklas Bäckström. Pasia varmasti muutamalla ikävä.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Tommy
Pasia varmasti muutamalla ikävä.

Lähinnä Smythiä. Teki myös maaleja niistä paikoista, joita eilenkin oli ~15.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Tepalle kiitokset taas kerran. Sinulta tulee aina asia tekstiä. Loistava video kooste pelistä ja kiitos tekijöille. Ammattimaista jälkeä. Kiitos vielä.

Pelistä on vaikea sanoa kun en paikalle päässyt. Kovin on ristiriitaisia kommentit Kolanoksen taklauksesta. Tilanteet tulevat tietysti nopeasti pelissä ja kuten Kärpät #18 kirjoitti saattavat ne usein näyttää katsomoon pahemmilta.

Itse olen iloinen yllättävästä vierasvoitosta. Se on todellinen saavutus Kärppien tasoista joukkuetta vastaan. Toivotaan, että tästä lähtisi se nousu odotettu.. Ennustaa sitä ei tosiaan uskalla -eikä kannata. Muuten saldona on murskatappio Pelikaaneilta.

Tää on MEIÄN Blues. Silloin kuin ei yhtään mitään odota voi se joskus yllättää, mutta kun odotat niin varmasti petyt. Siksi en ole vuosiin pitkävetoa Bluesilla pelannutkaan.
 

JPL

Jäsen
Viestin lähetti Tepa
Teki Blues sen. Sihvonen joutuu Kalevan ja Jalosen mukaan Polventähystysleikkaukseen.

Ai minkä Blues teki? Ei Soosi tässä ottelussa polveaan loukannut, vaan se on vaivannut jo pitkään.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Daavid vastaan Goljat

Kyllähän tuo ennakon analyyttinen otsikko piti niiltä osin paikkansa, että Bluesin Goljat-ketju McLean-Kolanos-Wilson piti Kärppien kääpiöpakkaa täysin pilkkanaan pitkin peliä.

Lisää midgettejä Kärppiin Junno!
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Viestin lähetti JPL
Ai minkä Blues teki? Ei Soosi tässä ottelussa polveaan loukannut, vaan se on vaivannut jo pitkään.

Tarkotti varmaan bluesin jatkoaika voittoa vain.

Onnittelut Bluesille, sille voiton suo, jännää kyllä, että tämmöisen sammakon voi huoletta heittää suustaan. Radiosta kuunneltuna ja tuulettelin mielessäni mahtavaa viimehetken nousua voittoon, mutta kuinka ollakaan stenkka sitten yhtäakkiä: Kohn ja se on maali. Sitten somervuori tekee vielä hirveän mokan jatkiksella ja se mahtava nousu tulikin yhtäkkiä Bluesille. Tässä oli mahdollisuus karista Jokereita jaloista, mutta ei niin ei. Vieraspeleissä menetetty kokonainen piste, mutta kotona otettu jo 5 kertaa turpiin ja menetetty kaikkiaan 12 pistettä(!). No jospa tästä otetaan opiksi mitä pidemmäs kevättä painellaan. Silloin kotipelit pitäisi hoitaa paremmin.

Viuhkolalla jälleen kultainen kuuppa. On se ihmemies. Noinkin flegmaattisella pelillä, kuin varkain tehnyt jälleen huippujälkeä. Raipella on manttelinperijä täällä Oulussa, kun malttaa lopettaa.
 

Staffan

Jäsen
Suosikkijoukkue
DIF Hockey
Juu. Pajunen. Allekirjoittanutta on aina suorastaan innostanut ja jopa suorastaan ylevöittänyt päätuomari Pajusen tapa seistä liikkumatta paikoillaan, asennossa, niska jäykkänä ja suu apposen auki (taitaa sieltä pikkasen kuolaakin tippasta) tuijottaen pistettä x jossain jäähallin katonrajassa silloin kun on tullut vähä töpättyä. On se pätevän näköistä! Kapteenia, varakapteenia sun muuta pörrää ympärillä reklamoimassa, mutta PÄÄtuomari Pajunen ei hievahdakaan. Kaikesta näkee että siinä seisoo mies, jolla on linja, näkemystä, ryhtiä ja päämääriä. Olen vaakasti sitä mieltä että kuulemme vielä paljon herra Pajusen tulevaisuuden suurteoista!
Ja pelistä. Videoanalyysi on jäänyt tekemättä, mutta näin lyhykäisyydessään. Ei tuolla neppailulla ja kaartelulla pidäkään voittaa. Suoraviivaisuutta Kärpät prkl! Blues antoi amerikanapuineen hyvän oppitunnin asiasta, siittä propsit Helsingin länsilähiöihin.
Ja se ylivoima....heh, way to go nenä. Miksipä tuota harjoittelemaan, hyvinhän tuo menee, varsinkin kun katsoo rosteria. Ja eiku analysoimaan! Nauhalta!
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Re: PAJUPILLI P*RKELE

Viestin lähetti Wezah
Saattaisi kuullostaa siltä, että peli oli upea ja jännittävä, mutta ikävä kyllä liigan värittömintä joukkuetta vastaan ei tuntunut syttyvän raksilan yleisö eikä koko kärppäjoukkuekaan.

Heh, tää on aina hauskaa luettavaa. Kai se vitutus pitää jotenkin kanavoida jotenkin ulos.

Bluesia voi tällä kaudella haukkua miksi tahansa muuksi (90% menee varmaan oikeaan osoitteeseen) mutta väritön se ei kyllä ole, sen verran härdelliä on sekä kentällä että kentän ulkopuolella.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
[*]Bluesin pakki #24 erottui, pahassa, aina. Miestä vietiin...

Ei voi olla mahdollista, Niskasen Mika on ollut itse varmuus tällä kaudella. Jäätävän rauhallista peliä omassa päässä, ei mitään hasardipurkuja vastustajan mailoihin, ottaa miestä todella kovaa ja yleensä voittaa kaikki kaksinkamppailut vaikka vastassa olisi Roman Vopat, pelaa loistavaa YV-peliä viivassa, kudit ovat kovia ja tarkkoja ja ne lähtee herkästi, viiva pidetään sinisellä ja yleisestikin ottaen ehkä liigan top3 pakki tällä hetkellä, Bluesin KIRKKAASTI paras pakki...





not
 

vellinaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Re: PAJUPILLI P*RKELE

Viestin lähetti Wezah

MUTTA itse pelistä vielä, ensin Blues oli viedä 3 pojoa, sit meinas Kärpät saada ne mut sit lopulta blues otti ja vei 2. Saattaisi kuullostaa siltä, että peli oli upea ja jännittävä, mutta ikävä kyllä liigan värittömintä joukkuetta vastaan ei tuntunut syttyvän raksilan yleisö eikä koko kärppäjoukkuekaan.

Tässä on Bluesin loistava taktiikka.
Menestys tulee sillä, kun ollaan niiiiiiin väritön, ettei vastustaja syty millään. Valitettavasti vaan tällä(kin) kaudella vastustajat ovat syttyneet meitä vastaan liiankin usein.
 

El Samuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Turhaa marinaa marttaleiristä. Blues oli parempi, eikä tuomari sitä ratkaissut. Kaks jäähyä enemmän olisi voinut viheltää vastustajalle, kuten se kolmannen erän lopussa tullut sika. Siinä tuomarilla sekos pasmat täysin, mutta muuten ok.

Se vaan on semmonen juttu, että tuolla pelityylillä ja noilla mikki hiirillä, ei keväällä pitkälle mennä. Kyllä ois Smyth enemmän, kuin hyvä pelimies tuohon porukkaan.

Bluesin ykkösvitja aivan loistava. Isoja äijiä kaikki, ja kun osasivat vielä pelata hyvin, niin ei hätää teillä. Muu jengi onkin sitten enemmän ja vähemmän sitä näkymätöntä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös