Kärpät - Ässät Su 7.11.2004

  • 5 835
  • 38
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kärpät - Ässät, Su 7.11.2004, Oulun Raksila

No niin.

Vielä yksi koitos ennen maaottelutaukoa...
Kärpillä todennäköisesti väsymys ja fatigue näkyy, kun viikon otteluruuhka kuormittaa etenkin pakistoa.
Tosin, Ässilläkin on edellisenä päivänä ottelu kotonaan, IFK:ta vastaan.

Ässillä taasen, alkaa sävel jälleen löytyä, vaikkakin eilen nyhjäsivät varsinaisella tasan Pelicansin kanssa.

Lisää analyysia tulevasta, kunhan Kärppien Saipa-ottelu, sekä Ässien IFK-matsi ovat lauantailta ohitse.

Ja jo etukäteen anteeksipyyntö Kärppäfaneille, pahanilmanlintu ilmaantuu tähänkin otteluun. Sori.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämän ottelun kohdalla on pakko ihmetellä sm-liigan ohjelmaa. Neljän viikon aikana tämä on jo kolmas kerta kun joukkueet kohtaavat Oulussa, eli kaikki mitä koko kaudella keskinäisiä siellä pelataan. Vastaavasti Porissa nämä joukkueet eivät vielä tällä kaudella ole kohdanneet kertaakaan.

Onhan se tietysti ihan hyvä asia, että nämä pisimmät matkat saadaan tehtyä jo kauden alkuvaiheessa pois (ellei sitten play offeissa kohdata). Ja luulisi Raksilan olevan jo niin tuttu paikka, että mitään suurempaa kammoa siellä ei ole. Eikä ole tällä kaudella ollutkaan, sillä ensimmäinen peli päättyi Ässien voittoon jatkoajalla 4-5 ottelussa, jossa Pasi Peltonen teki 3 maalia ja Ässien kaikki maalit syntyivät ylivoimalla. Toinenkin ottelu pysyi tasaisena ja Kärpille voitto kirjattiin vain 4-2.

Lähteeköhän Ässät reissuun jo heti huomisen HIFK-pelin jälkeen? Kärpillä peli Lappeenrannassa lauantaina, joten matkaväsymys on tasapuolisesti molemmilla. Otteluruuhka huomioiden tuskin mitään mielettömän korkeatasoista peliä on luvassa. Toisaalta tämän jälkeen on huilia tiedossa ja ehkä saunomistakin(?), joten tässä kaikki peliin, niin voi hyvillä mielin lähteä tauolle.

Ja alkavasta tauostahan sitten tänä vuonna ei ala 20 ottelun tappioputki!

Jos Ässiltä löytyy latausta kuuman HIFK-ottelun jälkeen, niin pieni yllätyssauma on olemassa, jos ei muuten niin Williamsin rankkareilla. Vaikea kuitenkaan uskoa, että Kärpät kolmea ottelua putkeen kotona häviäisi. Niinpä perus-pessimistinen veikkaus - Kärpät voittaa tämän väännön about 4-1.
 

Jande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Arsenal
Viestin lähetti teemu73
Lähteeköhän Ässät reissuun jo heti huomisen HIFK-pelin jälkeen?

Ässät lähtee jo tutuksi tulleen Oulun kaavan mukaan lauantaina pelin jälkeen asap pelimatkalle, yöpyminen on Vaasassa, jossa luultavasti taas pikainen aamujää ja sen jälkeen Ouluun. Kyllä Ässät tosissaan pisteitä lähtee hakemaan, eri asia vain on miten käy. Kyllä 5 peliä liki viikossa varmasti näkyy, kun vielä miehiä tippuu tasaseen tahtiin sairastuvalle. Toivottavasti ei mitään murskatappiota ainakaan tule, ettei maaliero painu taas pahasti pakkaselle.. Onneksi ei ole mikään hockeynight tv-kamppailu, olisi varmaan aika tylsää seurattavaa, kun väsyneet miehet roikkuvat mailoilla toisissaan..
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kenellä nyt enää mitään Raksila kammoa olisikaan? Kärpät on hävinny melkein puolet kotiotteluistaan joten se siitä "hornankattilasta". Minua vituttaa ainakin suunnattomasti tuo kotiotteluissa lepsuilu. Blues pelikin meni aivan selkeästi puolivaloilla. Huolimattomuusvirheitä tuli läjäpäin ja näennäinen yrittäminen kesti kutakuinkin yhden vaihdon ajan. Pelatkaa prkl kotona kunnolla ja vieraissa vaikka vähän huonommin.

Ässä pelejä alkaa olemaan jo hieman liikaa. en minäkään ymmärrä noita otteluohjelmien laatijoita. Mutta eipä minun tarvitsekaan. Taitaa olla kolmas kerta about kuukauden sisällä kun tuo kellertävä bussi on raksilan edessä parkissa.

Veikkaan, että maalissa pelaa Pekka Rinne. Tenkrat palaa kokoonpanoon ja toivottavasti virtaa löytyy nyt kun on saanut vähän lomailla perheen parissa. Muuten ihmeempiä tuskin tulee tapahtumaan. Toivottavasti kärpät vaivautuu yrittämään edes silloin kolmannessa erässä kun ollaan 2-3 tappiolla.

3-4rl
Ässille ratkaisee Williams.
 

JPL

Jäsen
Otit kyllä zamboni-kuski hieman ennakkoa... pelataan nyt kuitenkin Saipaa vastaan ensin huomenissa ja keskitytään tähän otteluun sen jälkeen ;)
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti JPL
Otit kyllä zamboni-kuski hieman ennakkoa... pelataan nyt kuitenkin Saipaa vastaan ensin huomenissa ja keskitytään tähän otteluun sen jälkeen ;)
No pitihän minun jo ennakkoon lisätä se raskas painoarvo tulevaa tulosta veikkaileville... Eli, olen paikalla ottelussa. 5/6 ottelusta joissa olen ollut paikalla, on tullut turpaan. Niin kait sitten vissiin sunnuntainakin. hymiö, sellane vittuuntunut.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kolmas ja viimeinen kerta

Hoh, tosiaan SM-liigan otteluohjelma pistää Ässien viikon hulinaksi. Lauantaina HIFK kotona, sunnuntaina Kärpät Oulussa. Pitäisi siis jaksaa vielä pyhänä - toisen pyhän perään - keskittyä ennen kuin viikon pelit on lusittu alta pois.

Kauden avauspelissä Oulussa haettiin pisteet, toisessa otettiin takkiin. Molemmissa maalissa Nissinen. Kuten jo kahteen ketjuun mainitsin, niin saa nähdä jatkuuko sama tarina nyt. Entä kumpi pelaa Kärppien maalilla, Bäckström vai Rinne? Rinteellä olisi paikka kerätä peliminuutteja tässä pelissä.

Kärppien hyökkäys on jäätävä, siitä ei pääse mihinkään. Turhaa lähteä kumartelemaan. Mennäänhän tässä yksi yhteen Kärppä-joukkueiden hyökkäysten suhteen. Se perinteisempi Kärpät, Porin vastaava, rynnii omalla hyökkäyksellään tuhoisasti kaukalopalloliigassa.

Ässät antaa kolmen (?) hyökkääjän edestä tasoitusta, kun muutama tärkeä profiilipelaaja on vammojen takia pelistä sivussa. Toivon mukaan HIFK-pelissä ei kohtalo puutu lisää peliin.

Uskoisin tämän pelin olevan Ässille henkisesti jo sen verran raskas, että takkiin tulee. Silti mielessä on pari voittoisaa Oulun kertaa, joka edesauttaa siihen tunteeseen, että me voitetaan tää peli. En tiedä sitten. En veikkaa mitään, ainakaan vielä. Katsotaan lauantain HIFK-peli alta ensin pois.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Toivottavasti huominen ei ihan mene kunhan-tässä-nyt-ennen-taukoa-pelaillaan-otteluksi. Viikolla ovat molemmat pelanneet 4 ottelua, mutta Ässillä bonuksena vielä viime sunnuntain tv-peli. Saa nähdä, mihin suorituksiin yltyvät. Itselläni on hieman sellaiset fiilikset asian suhteen, että pisteisiin olen tyytyväinen, ihan haarukalla 1-3. Kolme olisi todella loistavaa, ei vain kovin realistista.

Ässät ei tällä viikolla olekaan hävinneet, nyt se vaara on ilmassa. Kärpät on kaksi viimeistä peliään hävinnyt, mutta ei kuitenkaan varsinaisen peliajan puitteissa.

Parhaimmillaan huomenna pelataan sitä hyvää hokia, huonoimmillaan kaksi väsynyttä joukkuetta vain puurtaa päämääränä loppusummeri.

Optimistin veikkaus: Kärpät-Ässät 2-3 (1-0,1-2,0-1)

Voittomaalin tekee....Aki Heino


EDIT Laittaisin Tuomas Nissisen maaliin, mutta epäilen, että siellä on Lankku.
 
Viimeksi muokattu:

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti peruspata
Laittaisin Tuomas Nissisen maaliin, mutta epäilen, että siellä on Lankku.


Erittäin tyhmää peluutusta, jos Langkow jatkaa maalilla, eikä Nissinen pääse kehiin. Uskoisin ja toivon, että tästä tulee Nissen kauden kolmas Oulu-peli.

Kentällä nähtäneen väsynyttä kiekkoa, eli ei sitä kuuluisaa hyvää hokia. Pahasti pelkään, että takkiin tulee. Veikataan vaikka Porojen voittoa 4-0. Levokari 5+20 min.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Pelko persiissä huomista odotellessa, nimittäin oikein hävettää myöntää, ettei omiin kertakaikkiaan voi luottaa.

Jalosen kuviot ovat ainakin allekirjoittaneelta täydellisen avautumatta. Jotenkin alkaa hiipiä mieleen ajatus siitä, että Jalonen on juuri niin hyvä valmentaja kuin TPS-aika osoitti. Kärpät kerää pisteitä vain loistavan rosterinsa avulla, tuskin valmentajan avustuksella. Sääli sinänsä, laittaa noin iso pino euroja todella matalatuottoiseen riskisijoitukseen.... Puhumattakaan siitä, että kuinka paljon liian pitkä se Jalosen sopimus onkaan.

Molemmat joukkueet ovat taatusti väsyneitä. Kärpillä vieläpä orastava tappioputki, vaikka pisteitä molemmista hävitystä on 2. Eli pelailuksi menee. Maajoukkuekomennukselle joutuvat miehet joutavat jäähdyttelemään katsomon puolelle, nimittäin reservejä riittää todella pitkälle! Olisiko jo aika peluuttaa esim A-junnuista muutamaa, sekä paria Hokin apua? Itse ainakin peluuttaisin. Olisi sentään tuoreita jalkoja, sekä takuulla kovaa yritystä. Tappioputki nimittäin venähtää kolmeen, jos näin ei tehdä. Uskokaa pois.

Kärppien ainoat mahdollisuudet, ilman tuoreita miehiä pelissä, ovat 3 tärkeää kohtaa:
1. Rinteen peli! Ei Nikkeä maaliin, laitetaan kaveri keskittymään Karjala-turnaukseen, joskos sieltä se uusi motivaatio ja tarkkuus toimitaan palautuisi?
2. Laukaukset. Ei säästellä niitä! Liian nättiä ei tarvitse yrittää, vaan lauotaan nyt välillä edes, saattaisi muutama eksyä maaliinkin?
3. Avaukset ja suunnanvaihdokset. Kärppien ylivoimaisesti heikoin osa-alue, jota Jalonen nyt ei luonnollisestikaan ole analyyseissään tajunnut, saatika asian eteen mitään tehnyt... Jos se kääntäminen keskialueella ei tapahdu heti, ei sitä tule ollenkaan. Jos taas pakit eivät 2 sekunnin sisään saa avattua vauhdissa olevalle hyökkääjälle omasta päästä, menee sekin vituiksi.

Joten, 1-2 rl.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Tulossa ehkäpä kauden huonoin peli Oulussa?

Ässät tulee olemaan todella väsynyt joukkue huomenna, eikä Kärpätkään varmaankaan parhaimmassa mahdollisessa pelivireessä ole. Ässät ei lauantaina HIFK:ä vastaan kolmannessa erässä juurikaan jaksaneet omaa peliä pyörittää. Palautumisaikaa ei ole paljon yhtään ja sekin menee miltei suurimmalta osin bussissa istuessa. Kansa kiittää sarjaohjelmaa. Hyvä liiga!

Toivola totesi Lahdessa torstaina että Nissinen pelaa loppuviikon peleissä Ässien maalissa toisen pelin, joten eiköhän Ässien maalinsuulla seiso jo lähes perinteiseksi Kärppävahdiksi tituleerattava mies.

Pelkään pahoin että Ässien kiekollisesta pelistä vastaavat miehet ovat liian väsyneitä. Paljon odotan herroilta Uusikartano ja Nielikäinen. Virkkunen on varmasti raastavan pelityylinsä takia todella väsynyt, toivottavasti jaksaa painaa vielä tämän yhden pelin. Williams voisi tehdä vähitellen niitä pelitilannemaalejakin, herrahan ei ole tehnyt kuin vasta yhden maalin pelitilanteessa. Neljä onkin tullut todella hienoista rangaistuslaukauksissa. Kiva olisi nähdä mies läpiajossa...

Pisteitä tuskin Poriin Oulusta tällä kertaa lähtee, tosin eipä niitä koskaan ole ennakkoasetelmissa Poriin ennustettukaan. Itse olen tyytyväinen jos Ässät siirtyy höpöhöpö-tauolle maalieron pysyessä plus etumerkkisenä.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Tästä pelistä en odota sitten yhden yhtäkään pistettä. Jos yksikin tulee, niin olen tyytyväinen. Pääasia on, kunhan ei hävitä rökäletappiota eikä kukaan loukkaannu.

Nissinen oletettavasti maalissa, voisihan Tumpille antaa muitakin masteja pelattavaksi kuin näitä Kärppä pelejä.

Ässiltä edelleen siis pois Korppi, Mave, Classen ja Kuparinen.
Eli tiedossa peliaikaa junnuille.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Olen samaa mieltä että rohkeaa peluutusta junnuille. Toivottavasti Hietamäki tai Takala on jätetty A-junnujen pelin jäljiltä Ouluun ja jompikumpi saa komennuksen pelaamaan. Nyt olisi tärkeää saada neljä ehjää ketjua kasaan jotta kuormitus olisi kaikilla mahdollisimman pieni.

Tuosta peliohjelmasta tuli mieleen että Kärpilläkin oli peli Lappeenrannassa ja vaikka he lentokoneella ovatkin liikkeellä niin silti joutuvat kiertämään Helsingin kautta eli kotona ollaan vasta näillä paikkeilla (kaksi yöllä)...

Piste olisi hyvä saavutus, mutta jos se saavutetaan niin kilpikonnapuolustuksella jatkoajan ohi ja rankkarikisaan. Vaikka onkin Nissinen maalissa niin meillä on kaksi rankkariratkaisijaa messissä, eli Nisse saa yhden päästääkin ;)
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllähän otteluohjelma on vähintäänkin hölmö. Olisin suonut pojille saunaillan IFK-ottelun jälkeen. Jos tauko olisi alkanut jo lauantaina, niin ehkäpä Ässillä olisi jopa riittänyt aavistuksen enemmän puserrusta IFK-pelin kolmannessa erässä. Tuskin nytkään tietoisesti säästeltiin, mutta alitajunnassa ehkä jyskytti tieto siitä, että pitää vielä jaksaa tehdä raskas matka Ouluun.

Jos en ihan väärässä ole, niin tämä sarjaohjelman kummajainen johtuu lähinnä Kärppien tulevasta supersix-turnauksesta. Eli alkuperäisen suunnitelman mukaan tämä peli olisi ollut ohjelmassa joskus tammikuussa, mutta Kärppien Venäjän seikkailun takia matsille etsittiin uusi pelipäivä.

Nissinen saa taas Raksilassa torjuntavuoron, jonka hänen olisi mielestäni pitänyt saada jo aiemminkin. Langkow ei ole missään nimessä ollut parhaimmillaan tämän viikon peleissä. Uskon, että Nissinen pystyy jopa pitämään Ässiä pystyssä, mutta mahdottomiin hän ei sentään pysty.

Tässä pelissä tulee näkymään Kärppien laajempi materiaali, jonka avulla joukkue luistelee rutiininomaisesti väsyneeltä patapakalta jalat alta. Ässät oli hyvin väsynyt jo lauantaina kolmannessa erässä, ja vaikka voitto vähän virkeystasoa parantaisikin, niin fysiikan lait ovat sikäli armottomat, etteivät runkopelaajien energiavarastot ole ainakaan täydentyneet bussimatkalla Porista Ouluun. Siihen ei auta edes yö aurinkokuninkaan valtakunnassa.

Ässien olemattomat mahdollisuudet pisteille ovat Nissisen unelmapelissä ja kolmos-, neloskenttien huikeassa venymisessä. Yhtälö vaikuttaa kuitenkin mahdottomalta, joten oletettavasti Kärpät korjaa potin helpohkosti. Tulosveto natsaa, kun ruksaa Kärpille 4, 5 ja 6 sekä Ässille 1 ja 2.

Eikä sillä ole juurikaan edes väliä, vaikka kuokkaan tuleekin. Ässien alkukiihdytys on ollut jälleen siinä määrin onnistunut, että tämä peli on oikeastaan aika merkityksetön.
 

metsänpeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Samoilla jannuilla näyttää Ässät vetävän tämänkin pelin, ei ylimääräistä avustusta A-junnuilta. Ainoana muutoksena Nissinen maalissa.

No, kai ne pojat vielä yhden pelin jaksaa vääntää. Oikeastaan aivan sama miten pelissä käy.
 

The Rock

Jäsen
Ässät tänään:

Maalivahdit:

#30 Tuomas Nissinen, Maalivahti AK
#35 Scott Langkow, Maalivahti

1. kenttä:

#6 Pasi Peltonen, Vasen puolustaja
#55 Pauli Levokari, Oikea puolustaja
#25 Pasi Nielikäinen, Vasen laitahyökkääjä
#31 Aki Uusikartano, Keskushyökkääjä
#8 Kristian Kuusela, Oikea laitahyökkääjä

2. kenttä:

#33 Atte Pentikäinen, Vasen puolustaja AK
#10 Marko Toivonen, Oikea puolustaja AK
#22 Teemu Virkkunen, Vasen laitahyökkääjä AK
#29 Jason Williams, Keskushyökkääjä AK
#19 Pasi Tuominen, Oikea laitahyökkääjä AK

3. kenttä:

#23 Olegs Sorokins, Vasen puolustaja
#14 Mika Rontti, Oikea puolustaja
#37 Juha Kiilholma, Vasen laitahyökkääjä
#11 Mika Niemi, Keskushyökkääjä
#9 Samu Wesslin, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä:

#77 Aki Heino, Oikea puolustaja
#18 Jesse Joensuu, Vasen laitahyökkääjä
#38 Petteri Tasku, Keskushyökkääjä
#41 Juha-Pekka Ketola, Oikea laitahyökkääjä

Lähde: www.sm-liiga.fi

* Ässät lähtee Oulun otteluun samalla kokoonpanolla millä HIFK kaatui eilen Porissa. Pienenä erona eiliseen on Tuomas Nissisen pelivuoro jota moni odotti jo torstain Pelicans-peliin. Nissinen saa pelata jo kolmannen Kärppä-pelinsä Oulussa tällä kaudella.
 

El Samuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Saattaapa tulla melkoinen kiekkkoviihdeilta tänään, kun näin on kätevästi sarjaohjelma tehty. Eihän tässä oikeen ole järjenhäivääkään.

Toivottavasti tepi pelaa taas hyvän pelin, niin saadaan kotikylän pojalle meriittejä! Vieläkun tulisi muutama ylilyönti The Pasilta, niin tästäkin ottelusta tulisi mielenkiintoinen. Eli, Pasi aja Lotvonen sairaslomalle. Siinä illan odotusarvot...

Ainiin, peli päättyy 9 - 1
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja

Olisiko jo aika peluuttaa esim A-junnuista muutamaa, sekä paria Hokin apua? Itse ainakin peluuttaisin. Olisi sentään tuoreita jalkoja, sekä takuulla kovaa yritystä.

Tätä olen itsekkin miettinyt viime aikoina kun Kärppien "pelaaminen" on ollut tätä puolivaloilla surffailua. Kannattaisi tosiaan antaa enemmän peliaikaa Aarniolle ja junioreille. Todennäköisesti vanhemmatkin jarrut heräisivät pelaamaan kun nuoret painaisivat veren maku suussa vaihdosta toiseen. Jos apuja ei löydy omista riveistä, niin toivotaan sitten että The Pasi soittaa suutaan Kärpille niin paljon että Kärpät syttyvät pelaamaan ja hiljentävät Nielikäisen muutamalla maalilla.

Tämä on ensimmäisiä kertoja seitsemään vuoteen kun minä tosissani mietin, että jaksanko lähteä hallille vaiko en. Minulla olisi muutakin tekemistä sunnuntaina kuin lähteä hallille katsomaan jotain tahdotonta pakkopullaa. Toivottavasti Kärpillä on sen verran ammattiylpeyttä, että ottelussa keskitytään itse asiaan, eikä vaan suunnitella tulevan viikon ryyppyreissuja.

Eiköhän sitä kuitenki tule hallille lähdettyä. Toivotaan että Raksilan taika voittaa Jääkoneenkuljettajan kirouksen.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kärpät tänään

Maalivahdit:

33 Pekka Rinne (maalissa)
32 Niklas Bäckström

Kentälliset:

I kenttä
26 Mikko Lehtonen, Vas puolustaja
3 Lasse Kukkonen, Oik puolustaja
62 Petr Tenkrat, Vasen laitahyökkääjä
24 Jari Viuhkola, Keskushyökkääjä
11 Viktor Ujcik, Oikea laitahyökkääjä

II kenttä
82 Mikko Palomäki, Vasen puolustaja
5 Ari Vallin, Oikea puolustaja
8 Jussi Jokinen, Vasen laitahyökkääjä
12 Pekka Saarenheimo, Keskushyökkääjä
20 Janne Pesonen, Oikea laitahyökkääjä

III kenttä
6 Ilkka Mikkola, Vasen puolustaja
29 Kimmo Lotvonen, Oikea puolustaja
92 Michael Nylander, Vasen laitahyökkääjä
39 Sakari Palsola, Keskushyökkääjä
75 Eero Somervuori, Oikea laitahyökkääjä

IV kenttä
4 Antti Ylönen, Vasen puolustaja
21 Tommi Paakkolanvaara, Hyökkääjä
17 Mika Pyörälä, Vasen laitahyökkääjä
28 Toni Sihvonen, Keskushyökkääjä
27 Juha-Pekka Haataja, Oikea laitahyökkääjä

Pää- ja linjatuomarit:
Jyri Rönn, Päätuomari
Juha Kautto, Linjatuomari
Jaakko Männikkö, Linjatuomari

* Kysymys kuuluukin tässä vaiheessa, että minkä ihmeen vuoksi Pyörälää sorsitaan, taas? Mies kyllä tekee juuri sen mitä mieheltä pyydetäänkin, onnistuen lähes aina. Perusvarma työkalu paikkaan kuin paikkaan, mutta miksi ihmeessä nyt kun pisteitäkin tuli, ei anneta samalla linjalla jatkaa? Ei niin suuria lahjoja mitä miehellä on, kannata tuhlata tehdessä toista Sihvosta... Huono liikku.
Toinen kysymys on, että minkä ihmeen vuoksi niitä pienten vammojen kanssa pelaavia miehiä rasitetaan? Reservejä olisi kyllä mitä käyttää, mutta ei, Kojo se senkuin peluuttaa, jo riskirajoilla (vammat tuskin pitävät siitä, ettei anneta aikaa palautumiseen!!)... Noh, ei yllätä minua tippaakaan.

Aarnio ei taaskaan mahdu kokoonpanoon? Juuri näin, lähtään sitten pelaamaan sitä tylsää ja tympeää keskialueen sählinkiä, pusketaan päätä seinään keskialueella kun avaukset antavat odottaa itseään (ei silti, ei hyökkääjätkään kyllä hae riittävän nopeasti)... Turhaa rusettiluistelua.

* Onneksi tuomariosasto on juurikin sitä, miltä on parhaimmat esitykset nähty tällä kaudella. Linjuritkin on nyt saatu siksi pariksi minkä tiedetään toimivan!

5/6 -> 6/7? Toivottavasti ei...
 
Viimeksi muokattu:

henkka87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tästä pelistä ei tarvitse paljoa odottaa Kärppien kannalta. Kärppien peli on ollut aivan sekaisin jo viikon verran. Viime kaudella Kärpille sopi tiukka otteluohjelma, mutta nyt näyttää että se vain pahentaa peliä. Ässät on ollut kovassa vireessä ja jatkaneekin voitto putkeaan Kärppien kustannuksella. Ainoa mielenkiinto kohdistuukin Rinteeseen joka on tänään maalilla. tulosveikkaus: 2-3
 

The Rock

Jäsen
Loppurutistus ennen taukoa

Molemmille joukkueille illan ottelu on jo neljäs tällä viikolla. Ässät pelasivat lisäksi vielä viime sunnuntaina TV-ottelun JYPiä vastaan joten mehut ja eväät on varmasti aika pitkälti syödyt. Se, joka odottaa illan ottelusta irtonaista ja rentoa esitystä tulee kyllä pettymään rankasti. Kiitos SM-Liigalle tästä erinomaisesta sarjaohjelmasta.

Ässät matkaa siis jo kolmannen kerran kuukauden sisään Ouluun ja kohtaa paikallisen Kärppä-joukkueen. Onneksi tämä koitos on ainakin runkosarjassa viimeinen Oulun vierailu sillä pitkä bussissa istuminen ottaa voimille varmasti jokaisella pelaajalla eikä Oulu muutenkaan ole männä vuosina kuulunut Ässien suosikki vieraspaikkakuntiin pisteiden valossa.

Ässät porskuttaa 5 ottelun voittoputkessa, mutta jutut eilisestä IFK-pelistä kertovat kotijoukkueen olleen totaalisen puhki kolmannessa erässä ja sitä seuranneella jatkoajalla joten jalat eivät varmasti ainakaan porilaisleirissä ole tuoretta laatua varsinkaan kun heti matsin jälkeen piti lähteä bussimatkalle kohti pohjoista. Ässät toki voittivat kauden ensimmäisen kohtaamisen Oulussa jatkoajalla, mutta Kärpät palautti marssijärjestyksen oikeaksi nappaamalla pari viikkoa sitten valtikan takaisin. Vaikka Kärpät viime aikoina huonosti kotonaan ovatkin pelanneet ei oikein mikään tosiseikka puolla Ässien vierasvoittoa. Luulisi jo Kärppien laajemman materiaalin takaavan sen, että joukkue luistelee viimeistään kolmannessa erässä Ässiltä jalat.

Toivottavasti tulee edes kohtalainen kiekkonäytös jossa pelaajat eivät itseään säästele ja voitosta tapellaan veren maku suussa. Pistekin tästä matsista olisi jo mannaa Ässille, mutta tottahan toki joukkue lähtee Tuomas Nissisen johdolla kaatamaan Kärppiä sillä eihän tässä "leikissä" muuten olisi mitään järkeä.

Taistelua pojat, taistelua.
 

The Rock

Jäsen
Kuokkaanhan sieltä tuli kuten ounasteltiin, onneksi maaliero säilyi silti plussan puolella (66-65) kun tauolle lähdetään.

Eipä tainnut olla väsyneestä Patapakasta Kärppien haastajaksi edes. Ensimmäinen erä oli ilmeisen tasaista vääntöä, mutta toisen erän alkuminuuteilla Kärpät sitten ratkaisi matsin ja loppu olikin jo pikkujoulusaunaillan sekä päätössummerin odottelua. Kärpille ansaittu 5-1 voitto, ei siinä paljon nokan koputtamista ole.

Tähän onkin sitten hyvä vetää vielä pieni jutun tynkä siitä asiasta, että Ässien alkukausi (21 ottelua) on sujunut todella komeasti eikä yhdenkään pelaajan tarvitse hävetä suorituksiaan kun pohjamutiin "kiekkonerojen" toimesta povattu porilaisjoukkue lähteekin ensimmäiselle sarjatauolle nelostilalta (4.) takanaan mm. sellaisiakin mestarisuosikkeja kuin TPS & HIFK. Hienoa Ässät!
Loma on ansaittu ja nyt ei muuta kuin pientä palauttelua ja treeniä, otetaan loukkaantuneet pelaajat pikku hiljaa takaisin kehiin ja täysi höyry taas päälle kun liiga jatkuu 16.11 kotiottelulla Lukkoa vastaan.
 
Voittohan sieltä tuli. Ja kiitos Jokinen.... Taas piti tulosveto. Harmi kun en päässyt hallille (riistoporvari pakottaa nöyrän työläisen tekeen kärppäpelien aikaankin joskus töitä).

Oletan, että paikalla olleet haukkuvat tuomarin ja perustelevat? Radiosta "nähtynä" tuntui että Levokari kävi aika-ajoin kuumana. Ja että Ässä leiristä protestoitiin jäähyjä kovasti. Mutta mene ja tiedä.

Tulos oli hyvä.
 

Noviisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT & #21
No joo...Juuri pelistä kotiutuneena ja mieliala varsin odotettu. Ottelun alkuhetkistä lähtien ottelun juoni oli selvä Kärppien painaessa päälle raivoisasti. Ässien luistin ei todellakaan liikkunut siihen malliin millä Kärpät olisi ollut kaadettavissa ja jotenkin tuntuukin että ajatukset olivat jo alkutreeneistä lähtien aivan muualla kuin tässä pelissä.

Kiekko pomppi tänään Kärpille eikä Nissistäkään voi maaleista syyttää. Maalit tulivat karkeista oman päänvirheistä kun purut ei onnistu niin ei onnistu. Tuomari oli mielestäni ihan hyvä..yllättävänki hyvä mitä tällä kaudella on nähty. Estämiset ja koukut otettiin tarkasti pois ja linja säilyi läpi ottelun.

Mitähän vielä...Tylsää kiekkoa ja tylsiä maaleja joista ei yksikään syntynyt kauniin kuvion päätteeksi.
Ässien ykkösen peli oli samalla tasolla kuin koko muu joukkue poislukien ensimmäisen erän 2 vaihtoa joissa pystyttiin luomaan pari hyvää maalipaikkaa...ilman tulosta.
Heinosta ja Levokarista en viitsi sanoa yhtään mitään........

Eipä tässä sen kummempia. Peli hävittiin odotetusti ja piste.

5 ottelun härkäviikko saatiin kunnialla suoritettua saaden 15 pisteestä 10 pojoa johon olen erittäin tyytyväinen. Oma pistetavoite ylitettiin 1 pisteellä.

Onnittelut tänne Ouluun. Olitte paljon parempia. Ja ettehän te tätä peliä olisi enää voineetkaan hävitä tai Raksilassa olisi ollut seuraavassa kotipelissä n. 2700 katsojaa.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti Pula-ajan Tretjak
Oletan, että paikalla olleet haukkuvat tuomarin ja perustelevat? Radiosta "nähtynä" tuntui että Levokari kävi aika-ajoin kuumana. Ja että Ässä leiristä protestoitiin jäähyjä kovasti. Mutta mene ja tiedä.
Itseasiassa, tuomari oli erittäinkin hyvä, minun mielestäni. Jyri Rönnistä on tällä menolla kehkeytymässä liigan kiistaton ykkösdumari. Hyvää työskentelyä tänään, vaikka pari kahvaa unohtuikin viheltää. 9½

Selkeä ottelu, jonka vei kentän selkeä ykkönen. Tarkemmi ottelusta huomenna.

Harmitti vain se Virkkusen onnenkantamoinen (?) jolla rikkoutui muuten varmasti pelanneen tulevan ykkösvahtimme nollapeli.

EDIT: Niin, ja nähtiinhän tänään 1,5 ensimmäistä liigamaaliakin, Palomäki ja Sihvonen. hymiö.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös