Kärpät - Ässät La 9.10.2004

  • 19 647
  • 152

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Viestin lähetti kilonkingi
Entäs miten Nylander pelasi, teki ainakin yhden maalin. Paikalle olleilta kommenttia matsista.

Paikalla en ollut, mutta jopa RadioPorin selostaja Jussi Aho haukkui Pentikäisen lyttyyn tuossa tilanteessa.Kuulemma "lahjoitti maalin".. Harmillista, kovin harmillista.

Pentikäistä ei sitten näkynytkään enää kentällä siinä pelissä sen jälkeen..

Radiosta nähtynä Tenkrat oli ihan ilmiliekeissä..

ja hannu...
 

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Jurvanen
Jepjep. Tuuria tai taitoa - pointsit kotiin. BLEG ilmeisesti asettuu seuraavaksi vastaan... torstaina? (korjatkaa ihmeessä). On se nyt saakeli, jos ei jonkinsortin yleisöennätystä tältä kaudelta lähennellä?

Mutta mutta... ihan oikeasti "radiosta kuultuna" tuosta on paha sanoa mitään. Kertokaa te paikallaolleet sitten?

Niin. Ilolla odotan myös kärpylöiden itkua aiheesta "Ässät pelaa sikaa", "Kärpät tarvii uuden koutsin", "Kärpillä asennevamma", "Tuurikiekkoa ässiltä"

jne jne. Yllättäkää minut?

Ei Kärppä-fanit tuollaisia kirjoita! Fiksua porukkaa ne on.

Kiitos TAAS Ässät! Tässähän ei löydä sanoja..

edit. Patasydämelle: Viimekaudella muistaakseni Jypin Korhonen pisti kome reppua meitä vastaan.. en tiedä onko tuon jälkeen kukaan tehnyt..?
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
SE, mikä silti itseäni suuresti vituttaa näistä voitoista huolimatta on että jo kolme kertaa on päästetty vastustaja turhan helposti tasoihin ottelun lopulla, tosin Kärppien tasoitus tuli sentään ajassa 46.27, mutta sekä Kerho että Tepsuli ovat tasoittaneet viimeisten kahden minuutin aikana, ja ainakin TPS ihan täysin omien hölmöilyjen takia. Lisäksi Jokerien 2-1 kavennus tuli ihan ottelun lopussa. Näistä kun päästään pois on hyvä jatkaa.

Ja jatketaankin kun voitetaan Blues ensi torstaina. Vai joko Porilaiset lähtevät takki auki peliin kuten männävuosina, toivottavasti ei kuitenkaan. Jos ei ensi torstaina mene 5000 rikki niin ihmettelen, niin hyvin Ässät on napsinut pisteitä.
 

Palomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun kärpät,Carolina Hurricanes
Oma kommenttini peliin.En nähnyt kolmatta erää mutta siihen asti peli oli Kärpiltä melkoista seisomista lukuunottamatta ensimmäistä erää.Tänään petti kaikki ja silloin on tulos tälläinen kuin nyt on.Bäcström oli erittäin epävarma tänään samoin kuin muutkin kentällä olleet.Kun maalivahti pettää pettää koko joukkue.Kentällä minulle erottui pelaajista kaksi.Mikke pelasi siihen nähden,että ei ollut puoleen vuoteen pelannut loistavasti.Toinen oli P.N,kaverilla oli heti alussa nokkapokkaa Niinimaan kanssa,ilmeisesti yritti pehmittää ;)....muutenkin Nielikäinen oli jälleen se sama pelle jonka olen nähnyt ennenkin eli turhaa louskuttamista kokoajan.Myönnettävä on kuitenkin Pasin pelanneen paremmin kuin odotin.

Ja sitten Ässät --------------kunnioittaa täytyy patapaitojen yv:tä,on se uskomatonta,että tekivät KAIKKI maalit yv:llä!siitä propsit kyllä Ässille, hienoa! Peli oli Ässille juuri sellainen kuin he ehkä odottivatkin.Vastustaja vain seisoi ja katsoi kun punaiset menivät ohi,liekkö luulleet sillä tylillä voittavansa.Maaleista sen verran,että vaikka Ässät ansaitsi maalinsa,oli kyllä niiden syntymisensä apuna myös Nikke.B,aivan uskomattoman paska peli Nikeltä.

Kärpät oli täysin paska.(anteeksi toistot)
Ässät voitti,oli tarpeeksi hyvä siihen.

Karavaani jatkaa kuitenkin kulkuaan ja niin poispäin...
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
The Kaavaa taas vaan kaivamaan esiin, ennenkuin tilitys alkaa.

Onnea Ässät. Peltosen Pasille kypärätemppu, hieno homma!

Ja viimeksi kypärätempun teki viime kaudella muuan Ässiä vastaan Jari Korhonen.
 

JPA67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voi Lasse, Lasse. Jotenkin on sellainen fiilis, että Lassen itseluottamus ei ameriikan reissu jälkeen ole ollut oikein kohdallaan. Toissakauden varmuus on vielä pahasti haussa. Radiosta tietenkään ei oikein hyvin nähnyt tuota jatkoajalla otettua jäähyä, mutta järjettömältä tuntuu. Aikaisemmat alivoimat huomioiden maali oli odotettavissa. Kärppien peli on todellakin kuin laiva myrskyssä: Ylös, alas ja välillä pohjapuoli pinnalla. Jalosen pitäisi reagoida nopeammin, kun aallonpohja pelissä tulee. Jotenkin tuntuu että aikalisä on säästettävä pelin loppuun, eikä sitä "kehdata" käyttää aikaisemmin, vaikka tarvetta olisi. Onnittelut kuitenkin Ässille. Ansaitut pisteet teille ja yksi niin tärkeä meille.

Että semmosta näin ekalla kerralla
 

lenno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät on lennossa, 7 viime peliä voitettu, joista 6 viimistä yhden maalin erolla.
 

MDK

Jäsen
Kauden paras peli!

Jumalauta mikä matsi! Aivan loistavaa kiekkoviihdettä lähes koko pelin ajan.

Ensimmäisessä erässä Ässät taklasi Kärpistä paskat pihalle ja Kärpät yritti vastata edes joten kuten. Tenkrat pisti kerran jonkun ässän kunnolla seinille, mutta seuraava yritys meni yli. 2+10. Mojovia niittejä ja paljon torikokouksia, me likes. Bäckström hörppää Ässien avausmaalin sisään ihan erän alussa. Kärpät rokottaa kahdesti ylivoimalla. Ylivoimassa oli selvästi päivän teemana laukaukset. Niitä tulikin varsinkin ekassa erässä ihan riittämiin. Toisessa erässä Ässät vei ja Kärpät vikisi. Kärppien alivoima SYSIPASKAA, yhtään väheksymättä Ässien ylivoimaa. Kiekko liikkuu ja laukauksia satelee. Brilliant! Ässät nakkaa kolme häkkiä ja Bäckström pistetään ihan oikein vaihtoon. Viimeiseen erään lähdetään tilanteesta 2-4. Peli selvä? NOT!

Viimeiseen erään jäälle luistelee hurjasti taisteleva kärppälauma ja eipä aikaakaan, kun Somervuori karvaa siniviivan tuntumassa kiekon, syöttää Nylanderin vapaaksi - Nylander heittää uskomattoman veivin, Nissinen täysin ulkona; Raksila räjähtää, 3-4! Hetki edellisestä ja Tenkrat polkee tutusti oikeaa laitaa,siniviivan ja B-pisteen välistä hirmukuti ylänurkkaan, Raksilan katto nousee neljä metriä, Tenki tuulettaa villisti ja puolet oululaisista päästää onnenpissin housuun. Tämän jälkeen Ässät ottaa liudan jäähyjä mutta selviää kuin ihmeen kaupalla takaiskuitta. Lopussa Ässillä on vielä pari paikkaa ratkaista peli, mutta Peksi torjuu kaiken.

Jatkoajalla molemmat lähtevät varovaisesti liikkelle kunnes Ässät saa pyörityksen Kärppäpäätyyn, ja Kukkonen ottaa jäähyn. Maalinedushässäkän jälkeen Sorokins tinttaa Ässille vierasvoiton. Tästä on hyvä jatkaa vaikka turpaan tulikin.

ps. Raksila täynnä!
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Jurvanen
....Niin. Ilolla odotan myös kärpylöiden itkua aiheesta "Ässät pelaa sikaa", "Kärpät tarvii uuden koutsin", "Kärpillä asennevamma", "Tuurikiekkoa ässiltä"...

Virtuaalinen *LÄPS* olisi voinut jättää kirjoittamatta.

Oli ottelussa kyllä erikoisia tilastokummallisuuksia. Ässien kaikki maalit ylivoimalla. Pasi Peltonen 3 maalia. Tasakentällisin peliä tuli about 33:40. Kahdessa ensimmäisessä erässä 18:40. Kommentteja Hendriksonista ? Kovin tuntui jäähyjä antavan. Ilmeisti kovin rikkonaista peliä.

Kaiken kaikkiaan taas tuli bonuspisteitä. Nyt tulee joukkueelle ansaittu tauko ja pelit jatkuvat bluesia vastaan ensiviikon torstaina.

Edit:
Jumalauta mikä matsi! Aivan loistavaa kiekkoviihdettä lähes koko pelin ajan.
MDK:n kommentti. Oho. Onko SuviUrpo liigan kurssi kääntymässä. Taas kehuttiin peliä.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Täytyy kyllä rehellisesti myöntää, että olen iloinen Ässien hyvien otteiden johdosta sekä ennen kaikkea siitä että Ässien peleissä näyttää tulevan maaleja mukavaan tahtiin. Tänään joukkue teki 5 maalia ylivoimalla, taitaa olla enemmän kuin mitä eteläisen naapurikaupungin miljoonasikermä on tehnyt koko kaudella. Pasi Peltosen iskemä kypärätemppu oli jo sinänsä legendaarinen juttu, mutta kultaiselta 90-luvulta mieleeni tulevat myös Tommi Rajamäen ja Nemo Nokkosmäen tekemät hattutemput. On mielenkiintoista nähdä, jatkuuko Ässien kiito vielä pitkään yhtä nousujohteisena vai tuleeko joukkueelle viime vuosilta tuttu pitkä kuiva kausi jossain vaiheessa syksyä. Varmaa on se, että jossain vaiheessa Ässätkin jokusia pelejä tulee häviämään, mutta en usko että mitään suurempia notkahduksia pääsee joukkueelle syksyn aikana tulemaan. On hienoa seurata nimilistaltaan vaatimattoman joukkueen hyviä otteita vaikkakin se sattuu olemaan rakas vihollinen. Ässien menestys on hyväksi koko länsirannikon jääkiekkoilulle, jatkakaa samaa rataa mutta päästäkää Lukko jossain vaiheessa kautta edellenne!
 

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
Viihdearvoltaan peli oli aivan loistava! Muuten täytyy kyllä ihmetellä jalosen otteita - tai niiden puuttumista. Ylivoima oli kotijoukkueelta tänään aivan luokatonta ja yllättäen myös alivoima. Pelin ratkaisi jonkinlaisessa taantumayössä pelaava Kukkonen ottamalla täysin typerän jäähyn tilanteen ulkopuolelta. Ei tarvinnut kovinkaan maaginen ennustaja olla että osasi odottaa Ässien ratkaisevan peliä tuosta. Täysin ansaitut pisteet Ässille. Loisto-ottelu patapaidoilta tänään!

Nylander pelasi varsinkin kolmannessa erässä yllättävän kypsää peliä siihen nähden että herra on vielä puolenkuntoinen. Pelisilmää on vaikka muille jakaa ja maalikin oli varsin hieno. Ammattimies. Myös Tenkin maali lämmittää. Ensimmäisessä erässä mies otti varsin tyhmän jäähyn päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Täytyy vielä loppuun mainita pieni ja pippurinen ässäkannattajaryhmä, joka olivat hotellin edessä saattamassa joukkuettaan bussiin ja hallille. Meteli oli hirmuinen ja menoa riitti. Nosti kyllä hymyn suupieliin :)

Summa summarum. Viihdyttävää lauantaikiekkoa ja Ässille onnittelut pisteistä. Jokohan Stenkka - ja myös muutkin - lakkaa puhumasta heittopussiporukasta.
 

Peoplez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti julijussi
Jokohan Stenkka - ja myös muutkin - lakkaa puhumasta heittopussiporukasta.

Ei mulla oo mitään Ässiä vastaan mutta tuskin kukaan ennen kautta arvosti Ässiä kovin korkealle. Korkeintaan sinne säälipleijareitten rajalle. Saas nähdä mikä on tilanne joulun aikaan.
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mukavahan se olisi tietysti mollata Kärpät maan rakoon. Oli tämä tietysti kieltämättä vähän huolimaton ja saamaton esitys, mutta kyllä minusta Ässillä oli tässä melissä melko järkyttävä munkki. Ei siinä montaa maalipaikkaa jäänyt käyttämättä, hyvin pomppi, joskus niin käy ja ei siinä mitään. Roiskaistaan sinne päin ja kädet pystyyn. Osa Kärppien jäähyistäkin oli kyllä tasoitusjäähyjä, mutta ne pitää vain hyväksyä jos vastustaja rikkoo kovasti. Aina niitä tulee ja Henrikssonilta varsinkin.

Hyvä puoli Kärppien puolelta oli se, että pelaaminen aloitettiin vielä kesken pelin, mikä tunnetusti on hankalaa. Kun alku laiskotellaan, on pelirytmiin pääsy kesken kaiken todella vaikeaa, mutta nythän pistettiin hirvittävä karuselli päälle kolmanteen erään. Hyvä nousu ja kun vielä muutamat pikku niksit tuosta saadaan kuntoon, on ihme jos ei verkko ala soimaan. Nuo jätkät ei yksinkertaisesti ole noin surkeita ylivoimapelaajia, kieltäydyn perkele uskomasta että olisivat. Vaikka Jalonen ei sitä katso tarpeelliseksi harjoitellakaan. Hyvänä puolena myös Ässien saamat kaksi pistettä, siinä on Bluesille ja muille alisuorittajille taas enempi kuromista. Olisi nämä pisteet voineet huonompaankin osoitteeseen mennä. Älkää nyt käsittäkö veljeilyksi kuitenkaan, heh.
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea Ässille loistavasta työvoitosta, sillä heillä oli enemmän asennetta pelaamiseen tänä iltana. Ainoa lohtu oli Tenkratin maali tänä iltana, sillä siinä lenteli iso nippu apinoita miehen hartioilta kun mies juhli tekemäänsä maalia. Nylander sai myös maalihanansa auki, joten kunhan mies saa pelejä alleen niin hyvä vahvistus Kärpille hyökkäyspäähän.

Kukkonen pelaa surkealla tasolla tällä hetkellä, ja taisi olla kaksi kertaa jäähyboxissa ässien niistä rankaistessa. Ässät kuuluu tällä hetkellä sarjan kärkijoukkueisiin, sillä niin hyvää ja valmista peliä he pelaavat ajoittain. Hyviä jättöjä toiseen aaltoon ja vahvaa karvauspelaamista paikoitellen. Kärppien tehdessä kolmannen ja neljännen maalinsa meinasi yleisö ja Kärpät päästä hurmostilaan, mutta niin vain hienosti Ässä joukkue selvisi siitäkin tilanteesta.

Paljon jäähyjä molemmille joukkueille ja lähes kaikki maalitkin tulivat erikoispelaamisesta. Paljon siis onnea Ässäjoukkueelle ja heidän faneilleen, nauttikaa tästä voitosta jonka kyllä ansaitsitte tänä iltana Raksilassa.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti julijussi
Ylivoima oli kotijoukkueelta tänään aivan luokatonta ja yllättäen myös alivoima.

No enpä nyt tiedä tuosta ylivoimasta. Ihan hyvinhän tuo Kärppien pakkopeli pyöri ylivoimalla. Tuloksena ei ollut kuin "vain" kaksi maalia, mutta eväitä oli enempäänkin. Ässien mokke vain pelasi hyvin, eikä maalin edustalta onnistuttu hakkaamaan ripareita sisään.

Ässien yv oli kuitenkin todella tehokasta. Bäckström auttoi tässä ehkä hieman, mutta hienosti Ässät yv-paikkansa käyttivät.

Pelillisesti Kärpät oli niskanpäällä, mutta kiekonhallinta ei voittoon riitä. Voitettavissahan tuo olisi ollut maalipaikkojenkin osalta, joita Kärpillä oli selvästi vierailijoita enemmän, mutta nyt kävi näin.
 
Niin muuten paikallaolleilta tiedustelut. Miten pelasi Ässien maalilla Nissinen? Menikö yhtään helppoa? Miten Nielikäisen Pasi? Antoiko yhtään kunnon taklausta?

Ässillä on ehkäpä erikoisinta näissä 7 peräkkäisessä voitossa se, että niistä 6 on yhden maalin voittoja. Ässien kauden suurinumeroisin voitto on Pelicanseja vastaan 4-2. Erikoista on tuokin.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Kauden paras ja viihdyttävin matsi, kyllä. Näitä lisää vaan, mielummin hävitään 4-5, kuin voitetaan 1-0.

Eka erä oli erittäin fyysistä peliä ja ehkä matsin kovatasoisin erä. Peltosen maali meni allekirjoittaneelta ihan täysin ohi. Bäckström oli kuulemma maskissa ja liikkui "väärään" kulmaan. Maalin jälkeen Kärpät kuitenkin sisuuntui, ja nähtiin mielestäni parasta Kärppäkiekkoa tällä kaudella. Jopa Sihvosenkin kenttä sai painetta hyökkäysalueelle ja ylivoimakin toimi vielä tässä erässä hyvin.

Toisessa erässä tuli helvetisti jäähyjä molemmille, Ässien ylivoima oli loistavaa ja Kärppien av munatonta. Ässät löi kakkos- ja kolmosripareita sisään ja teki pari ihan maalin edestä kärppäpakkien ollessa jostain syystä kulmissa tai maalin takana. Bäckström ulos, Rinne sisään, ja Kärpät herää. Toisen erän loppuun ainoa hyvä vajaapeli Kärpiltä, Ässät ei saanut yhtään laukausta aikaiseksi. Rinteellä 0 torjuntaa.

Kolmanteen erään tuli taisteleva Kärpät. Nylanderin hieman tuurilla tullut maali herätti joukkueen ja myös yleisön ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Oli kyllä, anteeksi Juti-termi, jäätävä suoritus Nylanderilta. Sitten pari minuuttia myöhemmin Tenkrat osuu, Raksila räjähtää ja yleisöllä tulee, anteeksi Kuulapää-termi, onnenpissit housuun. Tenkratilta tippui kyllä se kliseinen Kummolan kokoinen apina harteilta, maalin jälkeen Tenki oli jo menossa pari kertaa yksin läpi, ja toinen kerta tuotti Kärpille ylivoiman. Joka oli jälleen koko erän tehotonta, mutta paine jatkui läpi erän. Nissisen loistoerä pelasti kyllä pisteet Ässille.

Jatkoajalla Kukkonen otti sitten jäähyn, en nähnyt tilannetta, koska seurasin puolittaisessa läpiajossa ollutta Tenkratia. Varmasti aika turha ja tyhmä jäähy, tuli täysin tilanteen ulkopuolelta.
Ässien ylivoima noudatti sitten sitä samaa kaavaa: veto viivasta, rebound Kivenmäelle, lätty takatolpalle ja Sorokins tekee. Hieno maali ja kaksi pistettä Poriin, onnea.

Yksittäisistä pelaajista jäi mieleen hat-trickin(kö?) tehnyt Peltonen, Nielikäinen oli pieni pettymys. Kärppien puolelta Somervuori tsemppasi jälleen hyvin parin heikomman matsin jälkeen, myös Haatajaa oli pitkästä aikaa mukava nähdä kentällä. Ykköskenttä toimi paremmin, kuin koskaan aikaisemmin tällä kaudella, Tenkrat oli täysin liekeissä maalinsa jälkeen. Nylanderin pelaamattomuus näkyi, luistin kulki hieman viuhkolamaisesti ja syötöt olivat hieman epätarkkoja. Hieno ja tärkeä maali kuitenkin. Sihvosen pelistä en edelleenkään löytänyt mitään positiivista. Ehkä esim. nimimerkki JPL voi valaista allekirjoittanutta. Jalosen saunakaveri pysyy kuitenkin kokoonpanossa 100% varmasti.

Nokan pitäisi tehdä poikkeus harjoitusrutiineihin ja aloittaa erikoistilanteiden treenaus. Ei taida muuten tulla kovin montaa pistettä ensi viikolla.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Sellaista. Viihdyttävää launtaikiekkoa, jossa toivottavasti nyt myös tälle Kärppien vaihtoaition toteemipaalulle tuli selväksi, ylivoimatilanteet ovat sen verran tärkeitä, että niitä on syytä harjoitella.

Hajahuomioita? Nikke oli yössä! Rinne taasen, kuin muuri. Kunhan muutamat pompottelut jää pois, niin Nikke saa todella tehdä töitä pitääkseen ykkösmoken vakanssinsa.

Viuhkola varoo luistellessaan. Jokin paikka on ilmeisesti rikki. Ei kiihdytä luisteluun kuin suoraan, kaartaminen ilmeisesti sattuu tassuun? Kentältä hyvää peliä, monipuolista. Sinänsä harmi, etteivät muut kentällä aina osaa odottaa syöttöjä Pikulta, todella oivaltava kaveri, täytyy sanoa.

Tenkura sai apina selästä, sen kyllä näki tuuletuksista. Hyvä näin.

Somervuori, huolimatta kahdesta syöttöpinnasta, voisi pelata huomattavasti enemmän joukkueelleen, eikä noin perkeleen itsekkäästi. Ei mielestäni istu oikein mihinkään kenttään, kun ei pelaa joukkueelle.

Soosi? Vie mielestäni turhaan Aarnion paikan pelaavasta kokoonpanosta. Tänään ei niin järkyttävän huono, mutta kun parempiakin on tarjolla, miksi väkisin pitää miestä riippakivenä mukana?

Niinimaa, on sitä pojalla itseluottamusta, sekä näin ollen uskallustaki. Välillä pelottaa ne hazardit, mutta enimmäkseen ne kuitenkin onnistuvat. Nielikäinen koetti lämmitellä Jannea, mutta se ei tainnut muuta tehdä kuin aiheuttaa ivallisen hymyn Jannen kasvoille. Lienee tottunut tuollaiseen?

Jokinen, saa lainata kiekkoa... Saarenheimon ketju on edelleen juurikin niin hyvä kuin tähänki mennessä. Ajottainen pakkin tuen puue (lue: Lotvonen tai Vallin kentällä) aiheuttaa ongelmia.

Pakisto oli muuten ok, mutta Lotvonen on kuutamolla. Vallin toinen, kaverilla ei kertakaikkiaan riitä se kuuluisa perushauis puolustajan tehtäviin... Kukkosella ei aina oikein toimi, mutta kyllä se sieltä tulee. Ainut rehellisesti ilkeä puolustaja Kärpillä, joita maalin eteen kaivataankin.

Syötöt nopeammiksi, parempi ajoitus ja tarkkuus! Se kun saadaan kohdalleen joukkueessa, YV:n ja ketjukoostumusten muodossa, niin jo alkaa naapureiden häkit soimaan...

Mutta kuka helkutti kehtaa Ässiä kutsua heittopussijoukkueeksi? Juurihan tuo jälleen pesi kovan joukkueen, tämän Oulun Avalanchesin. Hyvää peliä, omaa silmääni miellyttää.
Sekä erityismaininta Ässien fanilaumalle, loistomeininkiä kannustuksen muodossa! Mitä nyt ne muutamat talidomiditapaukset joille poskensoitto käytävillä oli se ottelun tärkein tapahtuma (toivotan turvallista matkaa Oulun amisten näköpiiriin).

Hanna Henriksson. Koettaa kyllä kitkeä kahvaa, mutta välillä menee kyllä pilli piiloon, kun ei ole kanttia puhaltaa enempää. Ei näin. Kuittausjäähyt aikaisemmista rikkeistä ärsyttävät, sekä muutamat "en ole nyt kyllä ihan varma..." tilanteet. Ei Rönn:n tasoista dumarointia, mutta propsit yrittämisestä. 7½

Onnea ässät!
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Loistavaa naapurit, antakaa palaa vaan, eikä tälläkertaa lopeteta pelaamista maaottelutaukoon. Pääasiassa nautin siitä, kun tehdään edullinen toimiva joukkue ja se hyvässä valmennuksessa kaataa kärkiseurat, yksi toisensa jälkeen.

Niinkun aikaisemmin totesin, taitaa olla SM-Liigassa Pasien vuosi.
Nurminen, Nielikäinen, Saarela, Tuominen... jne...

Seuraavaksi, joka ottelussa tulee helvetisti jäähyjä, johtuu kahvauksen- ja estämisen kitkemisestä, antaa tulla vaan, niin keväällä nähdään, ehkä taitokiekkoakin.

Vielä kerran, isokäsi Porin Ässille.
 

JPL

Jäsen
Onnea Ässille. Täysin ansaitut kaksi pistettä.

Älkääkä haukkuko sitä Hannua. Tuomitsi hemmetin hyvin ja tasapuolisesti. Viimeisessä erässä hieman löysäsi linjaa, mutta sehän on aivan normaalia, katsoo kiekkoa sitten Sveitsissä tai Jenkeissä. Jäätävää ylivoima Ässiltä ainakin Kärppiä vastaan. Maalinedustalla ei löytynyt Kärpillä miehiä, jotka olisivat kammenneet maskimiehet/riparimiehet pois. Siinä ottelu ratkaistiin tänään. Tasavoimilla Kärpät oli parempi, mutta alivoima ei oikein pelannut, tai Ässien ylivoima vain oli niin tehokasta.

Toki Bäckströmkin olisi voinut jonkun niistä pompuista ottaa, mutta veskarin tehtävä on ottaa ensimmäinen kiekko ja muusta pitäisi huolehtia puolustuksen.

Nylanderillä on mahtava pelisilmä. Täydessä tikissä hän ei kuitenkaan ole. Syötöt kuitenkin järkiään omille ja monta kertaa tilanteen kehittyminen jäi ketjukavereista (tai pakeista) kiinni. Silti vielä paskassa kunnossa ja parempaa on tulossa.

Niinimaalta kaksi erää umpipaskaa peliä, mutta oli silti Kärppien paras pakki. Lotvonen-Niinimaa ei kuitenkaan toiminut lainkaan. Ehdottomasti Lelun kanssa samaan pakkipariin ja Kukkonen pelaamaan Vallinin kanssa. Onneksi Ilu pystynee pelaamaan jo viikon päästä ja pakkiosastollekkin tulee hieman laatua.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Täytyy vain ihmetellä tuota Ässien hurjaa virettä ja varsinkin Pasi Peltosta, hurja kaveri. Käsittämättömän hienoa peliä on Ässät esittänyt alkukaudesta ja kärkijengit kaatuu yksi toisensa jälkeen, onnittelut tästä(kin) voitosta Ässille.

EDIT: Tyhmä kysymys poistettu.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Onnittelut Porin suuntaan, upea syksyn alku ja nyt viime viikonlopun yhden maalin tappio Porissa tuntuu hyvältä suoritukselta.

Ässät - ehdoton alkukauden yllättäjä.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiitos taas Ässät

Mahtavaa on tämä Ässien lento. Kärpät Raksilassa vastassa ja Nissinen maalissa, silti 2 pistettä! Täytyy myöntää etten olisi uskonut enää tähän. Jumalauta, tällä kertaa ei jätetä tätä mahtavuutta syksyyn. Jatketaan koko kausi! Kiitos hyvästä mielestä Ässät!
 

gege dA mAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser
Re: Mehän voitettiin tämäkin peli!!!

Viestin lähetti Patasydän

...Koska viimeksi SM-Liigassa pakki tehnyt kypärätempun?...

En tiedä onko vastaus tähänkin tullut jo, mutta eipä siitä edellisestä pakin hattutempusta aikaa ole edes kovin kauaa. Nimittäin viime kaudella ainakin Jari Korhonen teki 3maalia yhdessä pelissä. En tosin muista milloin ja ketä vastaan, enkä jaksa etsiä.

Hieno voitto Ässiltä. Onnea
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kiitos Ässät! Sanattomaksi vetää.

Nyt odotan että jatkoajan nimimerkki "poliisikonstaapeli" tulisi tänne hokemaan mantraansa Pasi Peltosen huonoudesta.

Hienoa, että myös Nissinen sai vastuuta ja voitto tuli. Ainakaan Nylanderin maalille ei voinut mitään. Tenkratin veto olisi ehkä ollut otettavissa.

Blues seuraavaksi. Lukkomatsiin (19.10) lasken jo aamuja.

Saatiinpa Ässät jo urheiluruutuunkin. Kyllä olisivat voineet peltsiäkin haastatella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös