Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

JYPin vemppajaosto 2016–2017

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Köpi, 04.09.2016 klo 18.04.

 1. Tyler Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Ducks, Habs
  Kunpa pysyisi ainoastaan tuossa Louhivaarassa menetykset. Kohtalaisen helppo paikata, nostamalla Kolehmainen kolmoseen Opan paikalle ja vaikka Rooba reservistä neloseen. Ykkönen ja kakkonen pysyisi koskemattomina. Eikä muutenkaan Louhivaara ole tässä sarjassa tulosten valossa ollut mitenkään korvaamaton, vaikka runkosarja lopussa alkoikin väläytellä aiemmilta vuosilta tuttua viimeistelyä. Tuppurainen ja/tai Nättinen olisi isompia menetyksiä.
  Pakkiosastollekaan ei loukkaantumisia toivoisi, kun pakkien osalta on Jypin rosteri kovin ohut. Kalteva ei ole kyllä pelannut omalla tasollaan, mutta silti hänet mielelläni huomisessa pelissä näkisin, varsinkin jos Kuukalle lätkäistään pelikieltoa.
   
 2. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Toki tietyllä tapaa yhden pelaajan menettäminen on kohtalaisen helppoa paikata, ellei kyseessä ole koko joukkueen tärkein pelaaja, jonka harteilla on "liian paljon". Tästä huolimatta Opa on yksi kovimmista menetyksistä, mitä JYPille voi eteen tulla. Korkeintaan 1-2 hyökkääjää olisi mahdollisesti kovempia menetyksiä.

  Opa on tässäkin sarjassa pelannut ajoittain aivan huikealla tasolla. Pisteissä tuo ei ole ehkä näkynyt niin paljon, kuin olisi voinut, mutta se ei tarkoita Opan pelanneen jollain tavalla huonosti. Käytännössä jokaisen pelin jälkeen on tehnyt mieli kirjoittaa juttua siitä, kuinka Opasta näkee hänen olevan kevään mies.

  Uskon siihen, että tämä joukkue kestää Opan menetyksen, mutta toivotaan toki silti, että mies vielä pelaamaan pystyisi ja seuraavan matsin poissaolo on lähinnä varotoimenpide. Kova menetys, mutta tämä joukkue sen pystyy kestämään.

  Toivottavasti Kole ei ole se pelaaja, joka nyt heitettäisiin kolmoseen Opaa paikkaamaan. Kole on parhaimmillaan rikkovammassa roolissa nelosen laidalla, jossa hänestä saadaan eniten irti. Kolmosen toiseen laitaan Likola tai Saari, sekä Salmio/Rooba/Pile sitten nelosen toiseen laitaan. Toki oikeastaan kaikki nämä viisi pelaajaa sopivat kolmosen laitaan, mutta Kolea en sinne laittaisi.
   
 3. Tyler Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Ducks, Habs
  Lainaus:
  Tärkeä jätkä sitä en kiistä, mutta kyllä mun listassa olis enemmän kuin kaksi hyökkääjää Opan edellä. Hytöstä, Suomelaa ja Miklikiä en ainakaan menettäisi mielelläni, Löfman menköön myös edelle, koska sentterintontille ei ole liikaa tunkua kun pelkästään Kannisen sivussa olo sotki pakkaa, niin että piti peluuttaa Kolehmaista keskellä. Tuppurainen ja Nättinenkin melko tärkeitä ja molemmat kykenevät ratkomaan isoja pelejä kun sille päälle sattuu.


  Lainaus:
  Joo kyllä itsekin mieluummin Likolan nostaisin kolmoseen. Mutta ei Kolehmainenkaan mielestäni huono kolmosessa olisi. Kykenee tekemään pisteitä ja on ison osan kaudesta pelannut kolmosessa, ja rikkovan roolin pelaaminen on mahdollista myös kolmosessa, playoffeissa jopa pakollista.
   
 4. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllähän se on nyt vain niin, että Kole on kohtalaisen puukätinen kaveri. Tai no, kädet ovat ihan ok tuolle pelaajatyypille, mutta pisteiden tekoon miestä ei ole tehty. Ja siis toki Kole kolmoseenkin kävisi, mutta kuten aiemmin sanoin, niin nelosen laidassa ja alivoimilla hänestä saadaan eniten irti. Moni muu pelaaja sopii vähintään yhtä hyvin tuohon kolmoseen, mutta he taas eivät olisi nelosessa yhtä hyödyllisiä, kuin Kole on.
   
 5. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kalteva ja Louhivaara tänään sivussa. Samoin Kuukka, mutta ilmeisemmin pelikiellon vuoksi. Uotila ja Pulli mukaan, Kolehmainen kolmosessa Nättisen ja Suomelan kanssa. Pihlman - Hotakainen - Aitola 4.ketju.
   
 6. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  En kyllä ymmärrä tätä Kolen siirtoa tuohon kolmoseen. Suomelan ketjulla on kuitenkin iso tulosvastuu ja Kole ei sellaisessa roolissa ole parhaimmillaan.

  Noh, mielelläni olen väärässä. Eikä minulla ole mitään Kolea vastaan, päinvastoin. Yksi tärkeimmistä roolipelaajista koko joukkueessa tällä hetkellä.

  Oliko Opan tai Kaltevan tilanteesta jossain annettu tarkempaa tietoa? Todennäköisesti ei.
   
 7. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Likola ei ole oikein pärjännyt tuossa ketjussa mitä on päässyt pelaamaan mm. edellisessä pelissä. Pihlmanin osalta varmaan pelätään jalan riittävyyttä, että ei pääse paikoille. Ehkä tuo on laskettu, että Kolehmaisella on isompi todennäköisyys parantaa ketjun yhteispeliä, vaikka Pihlman noista kahdesta paikan tullen varmemmin sen kiekon laittaa sisään.

  Pulli-Vainio -parin peliä pitää kyllä seurata tänään vähän pelonsekaisin tuntein. Kaltevan loukkaantuminen tuli kyllä pahaan paikkaan, nyt, kun Sampobingosta tuli vielä 2 ottelua Kuukalle.
   
 8. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Luulen ettei Pullista tarvitse olla huolissaan. Playoffeissa kaikki haluavat varmasti ns. "tiivistää" omaa peliään, ettei ainakaan oma höntyily aiheuta miinuksia. Tulee mukaan tuoreilla jaloilla, ja nyt pelataan jo kuitenkin kuudetta ottelua, jolloin Puliln luisteluvoimasta voi olla vielä enemmän hyötyä kuin jos kaikki olisivat tuoreilla pohkeilla liikenteessä. Samasta syystä olisin ottanut Salmion mukaan, koska on kuitenkin luisteluvoimaisempi kuin Pihlman ja kykenee hyvään av-pelaamiseen. Salmio - Hotakainen - Kolehmainen 4-ketju ja ehkä Pihlman 3.n olisi ollut omat valinnat.
   
 9. Tukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Maajoukkue
  Luulenpa että tuossa on ajateltu että Kole vetelee kovaa raastoa ja karvaa kiekkoja enemmän kiekollisille. On se fyysinen pala kenttää joka raastaa ja vetää huomiota itseensä fyysisellä uhallaan. Osaa tarvittaessa myös viimeistellä ja varsinkin maalinedestä vaikea siirrettävä.
   
 10. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Voi olla todennäköistä että nelosketju ei hirveästi saa peliaikaa ja näin Kolehmainen menisi ehkä enemmän hukkaan. Pitää muistaa että pelasihan myös Jari Jääskeläinen vuosikaudet kärkiketjussa ja ei sielläkään mitkään samenttiset kädet ollut. Näkisin myös että 5vs5 pelissä JYPin pitää saada enemmän rikottua HPK:n 5vs5 peliä ja viedä tilaa ja aikaa pois. Kolehmainen tuossa roolissa on hyvä. Ratkaisuja sitten erikoistilanteissa enemmän.
   
 11. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Kole voi olla tuossa kentässä se tilan tekijä ja karvaaja numero 1. Jotenkin näen vaan hänet nyt sellaisessa roolissa, kiekollinen vastuu on muilla.

  Pudotuspeleissä usein pelataan sellaisessa pelikunnossa missä runkosarjassa annettaisiin vammojen parantua. Toivoa sopii ettei vammat pahene tässä matsissa.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2017 klo 15.37
 12. Rostislav Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Eilen radiossa sanottiin, että JYPiltä putosi lopussa taas yksi puolustaja, mutta itseltä meni ohitse kuka ja missä tilanteessa?

  Nättinen se vain jatkaa komistumistaan tässä sarjassa kun kiekko osui päähän ja kokomaskista löytyi ilmeisesti riittävä rako, että kipeää teki. Melko huonoa tuuria, mutta onneksi tuskin vaikuttaa pelaamiseen tänään.
   
 13. Vino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kaveri kerto, että Vainio. Ei ollu nähny tilannetta, mutta aika huonosti oli päässy jäältä pois ja sen jälkeen oli linkuttanu koppiin.
   
 14. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Vainio ei jatkiksen mukaan ole kokoonpanossa, vaan 13 hyökkääjää.
   
 15. JMA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kuukkeli saadaan mukaan Kuopioon, mutta mikäs Kaltevan tilanne nyt siis oikein on? Day-to-day?
   
 16. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Huhujen mukaan Opa leikataan ensi viikolla.
  Tänään Tavi sai pahasti kiekosta käteensä, mutta pelasi jääpussihodon jälkeen. Toivottavasti ei pahempaa.
   
 17. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Mikähän on Kannisen terveystilanne? Neloseen kaivataan oikeaa sentteriä, mitään Kolelta pois ottamatta, mutta laiturina ominaisuudet pääsee paremmin esille. Kole- Kanninen- Salmio voisi olla aika hyvä kenttä viskomaan keltapaitoja seinille, samalla se antaa lepoaikaa muille ketjuille.
   
 18. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  JYP kirjoitti kuvan kera 27.maaliskuuta seuraavaa:

  Lainaus:
  Tämän pohjalta en usko, että paluu enää järkyttävän kaukana on. Voi periaatteessa olla vallan mainiosti mukana jo huomenna.
   
 19. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Linkin jutusta alla oleva lainaus. Tuon perusteella ei tosiaan olisi iso ihme, vaikka Kanninen olisi jo huomenna askissa. Viimeistään kuitenkin KalPa-sarjan aikana. Mitään muuta yllättävää tuossa ei sitten olekkaan. Huominen sen taas näyttää.

  "- Päivä kerrallaan näiden kanssa eletään. En halua sen enempää niistä puhua, halutaan pitää nämä tässä vaiheessa omana tietonamme, joukkueenjohtaja-maalivahtivalmentaja Ari-Pekka Siekkinen linjasi.

  Toipuvista pelaajista sentään irtosi jotain. Helmikuun lopulla Juha Kiilholman jalkapyyhkäisyn seurauksena loukkaantunut keskushyökkääjä Henri Kanninen on palailemassa.

  - Rupeaa olemaan lähellä pelikuntoa, ihan näillä näppäimillä, Siekkinen luonnehti.

  Kannisen toipumisajaksi arvioitiin alkujaan 4-6 viikkoa. Kuusi viikkoa tuli täyteen viime perjantaina. JYP aloittaa puolivälierät KalPaa vastaan keskiviikkoiltana."

  JYPin avainhyökkääjän kausi ohi? - "En halua sen enempää puhua" - Kiekkoareena
   
 20. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Kanninen pelaa tänään.
   
 21. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Myös Vainio takaisin kokoonpanossa. Kalteva ei ole mukana vieläkään.
   
 22. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Lainaus:
  Fak yea! Saapi nähdä millain hööki on Kannisella päällä, toivottavasti pelaa loistavasti tänään.
   
 23. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jerry siis tuskin pelaa seuraavassa pelissä.

  Lainaus ksml.fi

  "KalPa-puolustaja Juuso Riikolan lujasta lämäristä osuman saanut JYP-hyökkääjä Jerry Turkulainen joutui jäämään yön yli tarkkailtavaksi sairaalaan muun joukkueen matkustettua Kuopiosta takaisin Jyväskylään.

  Turkulainen heittäytyi blokkaamaan Riikolan laukausta kolmannen erän puolessa välissä ja kiekko osui häntä pään sivulle.
  18-vuotias Turkulainen poistui kaukalosta omin jaloin, mutta talutettuna. Sen jälkeen hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan.

  - Kun pään seudulle tulee kiekko, on aina syytä tarkistaa, että kaikki on kunnossa, JYPin joukkueenjohtaja Ari-Pekka Siekkinen kommentoi Turkulaisen tilannetta."
   
 24. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pidän varsin todennäköisenä, että jonkin asteinen aivotärähdys sieltä tuli, joten Jerryn kausi saattaa hyvinkin olla ohi. Todella ikävä juttu, jos näin käy, mutta näitä joskus sattuu. Hienosti Jerry uhrautui joukkueen eteen, kuten on tehnyt koko kauden ajan. Taisteluhenkeä Jerryltä ei todellakaan puutu.

  Pikaista paranemista Jerrylle!
   
 25. Diesel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP