snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Kolmannes kaudesta on pelattu, JYP ui syvällä suossa, tämä enteilee 1985 alkaneen liigakauden huonointa kautta, Paljon huudetaan että nykykiekko sitä nykykiekko tätä. Se on totta että jääkiekko pelinä nopeutuu vuosi vuodelta. Mutta on täysin kakka puhetta että SM-liigassa pärjäisi vain yhdellä pelitavalla. Miten JYP pelaajat jotka voitti euroopanmestaruuden olisivat tällä hetkellä liigan huonoimpia pelaajia. Joukkue ei niin merkittävästi muuttunut valtaosa pelaajista pärjäsivät tässä sarjassa aikaisempina vuosina, miten yksi kesä romauttaa tämän. Aikoinaan jalkapallossa Kreikka voitti euroopanmestaruuden libero taktiikalla minkä piti olla niin vanha pelitapa millä ei pärjätä, niin vaan voittivat.
Tärkeintä on että joukkueen kaikki pelaajat pelaa "samaa peliä" väitän että JOS esim Marko Virtanen olisi valmentanut tuota joukkuetta, JYP ei olisi sarjan toiseksi viimeinen, jossain keskikastin tienoilla pyörisi, Mutta sama itku täällä kävisi pitäisi olla korkeemmalla tuolla rosterilla. JYP ei ole liigan TOP 4 joukkue materiaalilta joten käriki sijat on/olisi haihattelua mutta ei se ole liigan heikoimmasta päästäkään.
On lähdetty tekemään muutosta mutta mihin? Nopeampaan, kiekollisempaan suuntaan, MITÄ? tätä ei todellakaan ole näkynyt missään, eli aika perseelleen on mennyt tämä suunnan muutos.

Mistä JYP on tunnettu tämän vuosituhannen periaatteessa koko historian ajan, JYP on luisteleva joukkue, JYP on kurinalinen joukkue, JYP on työteliäs joukkue. JYP on periksiantamaton. tätä JYP on ollut vuodesta 1985 vuoteen 2018 asti. Merikivi astui joukkueen perämiseen Toukokuussa 2018. 6kk myöhemmin JYPn kivijalsta identiteetistä ei ole MITÄÄN jäljellä.
Merikivi oli pakko palkata kun muita ei saatu. hyvin luotettavasta lähteestä kuulin, ainakin Antti Törmäselle tarjottiin pestiä ja hän kieltäytyi kohteliaasti. JYP ajautui umpikujaan. Merikivi palkattiin ja tämä lanseerattiin Ilmapiiri valmentajana, koska auktoriteettistä käskijää eivät saaneet. Kaikki muut onkin unohdettu, pelitapa, kurinalaisuus, kova työnteko. kunhan ilmapiiri on hyvä. SE on totta ja vamaan näkee päälepäin, Merikiven kanssa on mukavampaa hävitä otteluita kun Veltsun kanssa voittaa. Veltsu oli vaativa valmentaja, mutta tämä ei enää kelvannut muutamalle paluumuuttajalle, josta yhdestä ollaan leipomassa JYPn pääkäskijää tulevaisuudessa #15

Kuka johtaa JYP nimistä jääkiekko joukkuetta otteluissa. Merikivi ei ainakaan ohjeista, pelaajat heiluu flappitaulu kädessä liigan mainoskatkoilla. Merikivi on kuin kirjastonhoitaja taustalla. Myhäilee tyytyväisenä, tällä miehellä ei ole pätkääkään auktoriteettia.

Jopa pipolätkässä joukkueilla on enemmän ideaa, JYPn pelaajat ei pelaa samaa peliä ketjukavereiden kanssa. tämä näkyy selkeästi monessa asiassa, kun peliä pitää kääntää nopeasti kaikki ajoitukset on pielessä, kun hyökkääjä kääntyy nopeasti. JYPn pakki peruuttaa hups tilanne meni jo, sitten kiekko heitetään minne sattuun, tai jos pakki saa nopean syötön ylöspäin hyökkääjä tulee vastaan ja kiekko menee pitkänä päätyyn. tai sitten kolmas vaihtoehto kolme kaveria lähtee suinpäin kohti vastustajan maalia ennen kuin edes kiekkoa on saatu haltuun, tätä se on ollut 20 ottelua, mitään muutosta ei ole näkynyt, eli sitä parempaa huomista ja kehitystä ei ole näkyvissä.

Puolustus pelaaminen täysin katastrofaalista mikä on vähän tiiveytynyt mutta vain vähän. Nyt se ei ole alue puolustamista tai mies miestä vastaan, joku ihmeellinen välimuoto, puolella puolustajilla ei ole taitoa puolustaa yhtään, joten se menee perässä hiihtelyksi ja aikansa kun vastustaja pyörii niin JYP on sekaisin kun seinäkello, avopaikka maalin edessä jyppiläisiltä miehet hukassa, tämän näkisitte on otettaisiin katosta kuvia niin näkee JYPllä ei ole mitään loogista asetelmaa omalla puolustusalueella, Aikoinaan opetettiin ja sama sääntö toimii nykykiekossakin kun hukkaatte kiekon tai miehen, pidetään treffit oman maalin edessä, tätä ei prkle tapahdu koskaan. vastustaja puttaa 2-3 metristä kiekkoa verkoin perille meillä puolustajat on kulmissa tai b pisteen yläkaarella, täysin muualla missä tapahtuu.

Mistä tämä kaikki johtaa, Joukkue ei ole kurinalainen jokainen toimii miten itse parhaiten katsoo, Louhivaaran Ossia ei penkintettä teki se mitä tahansa tosin mitään hän ei ole tehnyt vuonna 2018 mutta omistajapelaajien kaveri kun on niin helppohan siellä on pyöriä.
Roobert Roobassa näkee sen pelaajan mistä JYP on tunnettu. Vetää täysillä kokoajan, yritystä on, virheitä Rooballe tulee mutta yritystä on joka vaihdossa.

Ai niin ei liity tähän, RD on nähty Jyväskylän hallilla useita kertoja, olisko hän ehdokas Holtarin jättämälle paikalle jos huhu pitää paikkansa että Holtari jättää JYPn urheilujohtajan paikan kauden jälkeen.
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Ilman muuta juuri noin. Kunnianhimoinen, nälkäinen ja sopivasti meritoitunut utj on se, mitä tässä tarvitaan. Sitä kautta täytyy laatia uusi strategia, jota lähdetään pitkäjänteisesti toteuttamaan.
Nimenomaan pitkäjänteisyys on se mitä nykyorganisaatiosta puuttuu, vaikka se voi toiselta näyttää. Ei ole suuntaa, vaan tehdään pitkiä soppareita vanhojen pelaajien kanssa.

Mua ei haittais häviäminen, jos tietäisin että tässä kehitetään pelaajia ja ensi kaudella jokainen on edellistä parempi! Mutta kun nämä ei enää kehity vaan taantuvat, niin feels bad man..
 
Aleksander Barkov FLA - Mikko Rantanen COL - Sebastian Aho CAR - Teuvo Teravainen CAR - Patrik Laine WPG - Kaapo Kakko NYR - Roope Hintz DAL - Mikael Grandlund NSH - Jesperi Kotkaniemi MTL - Kasperi Kapanen TOR - Eeli Tolvanen NSH

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Laitetaan tämä Ilkka Kulmalan juttu vaikka tänne, kun tämä kausi on ollut tähän asti melkoista kipuilua.
Linkki johtaa alla lainattuun Keskisuomalaisen juttuun.

Uutisen takana: JYP käpertyi itseensä. Jos ei pidä varaansa, taikinajuureen voi juuttua.

"Jääkiekon liigaseuran sompaamisessa on otettava riskejä.

Joskus riskinotto tuo hyvän tuloksen. Joskus karautetaan metsään.

JYP on valinnut viimeisen 12 vuoden aikana rajuja ja rohkeita ajolinjoja. Niitä pitkin huristelemalla seura on kestänyt komeasti ojien välissä.

Tänä syksynä G-voimat ovat kuitenkin Hippoksen alueella tavallista väkevämmät. Ne ovat suistamassa hurrikaaniyhteisön tieltä ulos.

Siitä on reilut puoli vuotta, kun JYPin iso pomo Jukka Seppänen raotti Keskisuomalaisessa jyväskyläläisseuran vahvuuksia.

Taikinajuuri.

Seppänen korosti JYPin ydintä, ydinosaamista, tietoa ja perimmäistä filosofiaa, joka siirtyy ja linkittyy taikinajuuren tavoin kaudesta toiseen ja tekijöistä uusiin.

Hyvä juttu, omaleimaisella ajattelutavalla ja itseensä uskomalla voi edetä pitkälle. JYP on edennyt, upeasti onkin. Mutta taikinajuuri-tematiikassa on vaaransa. Jos ei pidä varaansa, omaan taikinaan voi juuttua.

Juuri nyt vaikuttaa siltä, että JYPille on käynyt näin.

Hurrikaaniseura käpertyi itseensä.

Se rakensi kehikkoaan ja joukkuettaan omaansa uskoen, kirkasotsaisesti, mutta omapäisesti. Oli kaunis ja mahtava ajatus antaa JYPin kultakauden pelaajille vielä kerran mahdollisuus rouhaista kirkasmetallia. Koko Jyväskylän kiekkokööri, mediaa myöten, kannatti "luokkakokousta" ja hurrasi äänekkäästi.

Tässä huumassa JYPin ison linjan ohjaus petti ja operatiivinen johto teki pahan virheen.

Se unohti vilkuilla sivuilleen.

JYP turvasi kokemukseen, sen koko tämän kauden paketti on valettu meritoituneisiin pelaajiin, joita meritoituneimpia saa Liigasta hakea.

Loistavia pelimiehiä, jotka ovat tarjonneet Jyväskylän urheiluväelle ikimuistettavia hetkiä.

Mutta jotka ovat jo jokin aika sitten sivuuttaneet uransa lakipisteen.

Samaan aikaan toisaalla jääkiekko lajina otti oman evoluutionsa mahtiloikkaa. Peli nopeutui, vaateet kasvoivat, urheilullisuus samoin: juniorimyllystä puski ja puskee pelaajia, joiden nimet eivät vielä kerro jääkiekon semiseuraajille paljon.

Mutta teot arkisina peli-iltoina jo kertovat.

Kaukalossa liikutaan tänä päivänä aivan eri tempolla kuin vaikkapa keväällä 2012, jolloin JYP kaappasi toisen kerran Kanada-maljan itselleen.

JYPin johto, Seppänen ja urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari, varmasti näkivät kehityksen, mutta jostain syystä sivuuttivat sen. He jäivät oman filosofiansa vangeiksi.

Siitä seura saattaa joutua maksamaan kovan hinnan.

JYP tosiaan on kahleissa. Taloudellisesti kaksi raskasta vuotta eläneen yhteisön mahdollisuudet pikaiseen korjausliikkeeseen ovat rajalliset.

Okei, puolustukseen voidaan hankkia huokeammalla artistisopimuksella pelaaja koodinimeltään "jake newton". Valmentajapakettiakin voi aina sohaista.

Mutta kas kun tässä ei ole kyse yhdestä Newtonista tai Lauri Merikiven sysäämisestä syrjään. Niillä toimenpiteillä ei väärin rakennettua joukkuetta heivata uuden kivijalan päälle.

Merikivi ei ole onnistunut, mutta totuuden nimessä on sanottava, että nuori mies työnnettiin suu ammollaan odottaneen pedon kitaan. Hänen selkäänsä mätkäistiin valmiiksi pakattu ja paineinen reppu.

Erikoista sekin, että kokemattomalle luotsille värkättiin suora kolmen vuoden sopimus.

Urheilu on ilkikurista touhua. Sillä on tapana potkaista tulevaisuuden ennakoijaa ja saletisti-näin-käy -besserwisseriä rivosti sääreen.

Sanotaan siis varovasti, että JYPin tässä kaudessakin piilee yhä mahdollisuus. Eihän näistä tiedä: jos puolustamiseen saadaan edes jonkinlainen tolkku, jos avauspelaaminen alkaa yllättäen napsua, jos ajatuksen nopeus oikeasti korvaa luistinliikkuvuuden, jos itseluottamus ja tunne tekevät paluun, niin mikä ettei.

Mutta ollaan myös rehellisiä ja realisteja: nyt heilutaan pienissä todennäköisyyksissä ja nojaillaan ihmeeseen. Kovin leveältä baana ei näytä.

Siksi seuran on katsottava jo tiukasti yli tämän mahdollisesti kirotun "se on siisonin", tutkittava tuiki tarkasti, mitä laji nimeltä jääkiekko tänä päivänä on – mitä se vaatii.

Taikinajuurtaan JYPin ei pidä nakata biojätteisiin. Mutta avautuminen on välttämättömyys.

Muuten tämän syksyn tunnelma kantaa kauas."
 
I never lose. I either win or learn.

Huikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
Hyvin puhuttu.
 
Edesmenneen Marko Virtaselle kenkää ry:n kunniapuheenjohtaja
* Eric Perrin JYPin päävalmentajaksi 2023 *

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Arsenal
Tajusin vasta äskettäin, että viime vuodet olen ollut sokaistunut tähän menestykseen. Voitot ovat tuntuneet arkipäivältä, ja top 4 pääsy on ollut pakko, enkä ole tuntenut edes oikestaan iloa play-off paikasta. Jatkossa osaan arvostaa voittoja ja top 6 paikka tuntuu jopa hyvältä saavutukselta. Tänä vuonna jos sääleihinkin päästään niin olen erittäin tyytyväinen. Tämä kausi on siitä hyvä että se palauttaa meidät kaikki maan pinnalle
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Laskin nopeasti, että 21p olisi tosi hyvä ekaan kymmeneen matsiin. Paljon kyllä vaikuttaa kotimatsit päävastustajia HIFK:ta ja Tapparaa vastaan.
Heh, pelattu 19 ottelua ja pisteitä on 18 :D Odotukset ja realistisuus kyllä meni vähän pahasti ristiin.
 
Aleksander Barkov FLA - Mikko Rantanen COL - Sebastian Aho CAR - Teuvo Teravainen CAR - Patrik Laine WPG - Kaapo Kakko NYR - Roope Hintz DAL - Mikael Grandlund NSH - Jesperi Kotkaniemi MTL - Kasperi Kapanen TOR - Eeli Tolvanen NSH

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Arsenal
Tuossa juuri katselin, että ketäs siellä on tauon jälkeen vastaan tulossa ja sanotaanko, että vähän kauhistelin: HPK, SaiPa, Ilves, Tappara ja luojan kiitos Ässät. Jos Seastone ei ole peliä hiukkaakaan paremmaksi, niin hyvä jos pisteitä keltään muulta kuin Ässiltä tulee :/
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Itse ajattelin olla optimistinen ja luotetaan, että joukkue kairaa 10-12p noista peleistä. Tähän asti nähty ei siihen kyllä mitenkään riitä, mutta jos tauko olisi tehnyt hyvää... Uskotaan ja toivotaan..
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuossa juuri katselin, että ketäs siellä on tauon jälkeen vastaan tulossa ja sanotaanko, että vähän kauhistelin: HPK, SaiPa, Ilves, Tappara ja luojan kiitos Ässät. Jos Seastone ei ole peliä hiukkaakaan paremmaksi, niin hyvä jos pisteitä keltään muulta kuin Ässiltä tulee :/
Äkkiseltään jos normaalisti katsoisi että top 6 jengistä 4 joukkuetta kohdataan heti tauon jälkeen ja joukkueen peli noin sekaisin ollut niin ei kovin hyvältä näytä, mutta toisaalta sarja on niin huipputasainen että isoja eroja ei kyllä 3-11 sijoilla ole joten turha sijoituksia liikaa katsoa.

Urheiluromantikkona toivoisi että suurin osa näistä peleistä hoidettaisiin jolloin sarjatilannekin kyllä menisi todella jännittäväksi, mutta tietenkin tärkeintä on löytää se oma peli ja parantaa edes pistetahtia niin että edes siitä top 10 pysyy toivo yllä.
 
Hockeyarena.net

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Ihan turhaa tässä vaiheessa laskea mahdollisia pisteitä. Jokainen peli on alkukauden suoritustasolla valtava haaste. Itse haluaisin jo tiistaina nähdä:
  • Asenteen!
  • Jotain järkeä pelin avaamisessa
  • Oman maalin edustalla lihaa
  • Enemmän maalipaikkoja kuun vastustajalla
  • Muutaman maalin
 
"Pitäisi tehdä elämällä muutakin kuin seurata lätkää.
Mutta tiedä sitten olisiko se elämää ensinkään?"
- Minä, elokuussa 2020.

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet
Laitetaan nyt vähän neutraalimpaan ketjuun. Mikä ihme tuossa JYPin pelissä mättää, että tuota peliä ei saada toimimaan?

Aivan alkukaudesta JYP kuitenkin pelasi ihan kohtuullisesti, vaikkei pisteitä tullut. Enemmän kyse oli niistä huonoista hetkistä pelin sisällä, jolloin pelit käytännössä hävittiin. Ei se mitään häikäisevää tietenkään ollut, mutta sellainen perinteinen Virtasen ajan syksy.

Nyt se on tuollaista puskemista, ja siihen kun lisätään karmaisevat merkkausvirheet, niin eihän tuosta yhtään mitään tule.

Mitä siellä tapahtuu? Tai paremminkin, mitä siellä ei tapahdu?
 
JYP on seura, jota kannatan.

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Laitetaan nyt vähän neutraalimpaan ketjuun. Mikä ihme tuossa JYPin pelissä mättää, että tuota peliä ei saada toimimaan?

Aivan alkukaudesta JYP kuitenkin pelasi ihan kohtuullisesti, vaikkei pisteitä tullut. Enemmän kyse oli niistä huonoista hetkistä pelin sisällä, jolloin pelit käytännössä hävittiin. Ei se mitään häikäisevää tietenkään ollut, mutta sellainen perinteinen Virtasen ajan syksy.

Nyt se on tuollaista puskemista, ja siihen kun lisätään karmaisevat merkkausvirheet, niin eihän tuosta yhtään mitään tule.

Mitä siellä tapahtuu? Tai paremminkin, mitä siellä ei tapahdu?
Koko joukkue on kipsissä, ei siinä sen ihmeempää. Tarvittaisiin joku tai jokin, mikä aukaisi tuon ja toisi rentoutta.
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä voitto tänään SaiPasta ja tästä on hyvä jatkaa lauantaina Ilveksen nyljentään. Kokoonpano oli tänään muuten aika optimi, mutta kaipaisin kyllä Micke Saarta tuohon Markus Jokisen paikalle. Jotenkin Jokinen ei saa oikein mitään aikaan kuin sitä turhaa pörräämistä. Puolustuksessa taas Yogi ottanee itseoikeutetusti tuon Lindroosin paikan haltuun.
 
"Kyllä Dufva siinä jo varoitteli aikaisemmin, ettei menisi överiksi, mutta niinhän se taas keuli yli näköjään", Wallinheimo hauskutti toimittajia.

-Sinuhe 15.1.2010 jouduttuaan ulosajetuksi kesken rankkarikisan.

Huikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
3-1 tilanteessa Yonkmanin kanssa vessassa samaan aikaan. Jätkät tulee ulos sieltä turinan jälkeen ja peli onkin 3-3. Pääsi kirosana. Ostin varmuuden vuoksi paitoja ja huiveja parilla sataa, ettei jää areenarahaa roikkumaan kortille, jos ei jaksa enää hallille.

Tänäänkin taisi olla kolme läpiajoa, joista kaksi alivoimalla. JYP olisi uponnut ilman Laurikaista jo varsinaisella peliajalla. Miika Lahti pelasi energisesti.

Parempaa, mutta kenkälankilla jatkettu paska on silti pääsosin paskaa.
 
Edesmenneen Marko Virtaselle kenkää ry:n kunniapuheenjohtaja
* Eric Perrin JYPin päävalmentajaksi 2023 *

Huikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
Hubacek oli muuten hallilla tänään ...
 
Edesmenneen Marko Virtaselle kenkää ry:n kunniapuheenjohtaja
* Eric Perrin JYPin päävalmentajaksi 2023 *

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Helpottaako kiristys Jyväskylässä? Maalikoosteen varassa näyttäisi siltä, että oli paikkoja ja kaiken järjen mukaan JYPin olisi pitänyt voittaa varsinaisella peliajalla. Mielenkiintoinen juttu urheilussa on se, että kun itsellä on niin pirun vaikeaa niin sitten nuo pelit kääntyy lopussa aivan käsittämättömästi. Vastustaja pääsee iskemään parista halvasta paikasta maalit, vaikka eivät ole edes kummoisia paikkoja. Kun on vaikeaa, ei todella ole helppoa.

Kuitenkin JYP oli koko pelin ilmeisesti pelin päällä ja tältä osin suunta on oikenemassa. En oikeastaan mitään muuta ole odottanutkaan. Kaikki on hyvin kunhan Tappara ensi viikolla voittaa Hakametsässä. Sen verran usein ootte saanut pomput ;)
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Helpottaako kiristys Jyväskylässä?
Jatkoaikavoitto joukkueesta, jolle vieraspelit on olleet yhtä tuskaa alkukauden? no eipä sentään. Ongelmat siellä loistaa edelleen, tänään vaan vastustaja toheloi omissa ja tunaroi keskialueen pelinsä ja silti meinasi käydä kylmät. Joukkueella edelleen on vissiin kokonaista kolme täyttä pistepottia kun mennään marraskuun puolta väliä, joten pipolätkä kyllä kiristää edelleen ja tulee kiristämään pitkään, ehkä koko loppukauden.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olisiko JYP ja Merikivi tehnyt viilannut kaikkia linssiin ja treenannut loppukesän ja alkusyksyn aivan hulluna, jonka takia jalat on Louhivaarallakin ollut alkukauden aivan tukossa. Nyt marraskuun MJ-tauolla lepäiltiin ja odoteltiin jalkojen aukeamista. Kohta kun jalat aukeaa lopullisesti niin JYP:lle ei löydy pysäyttäjää.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Olisiko JYP ja Merikivi tehnyt viilannut kaikkia linssiin ja treenannut loppukesän ja alkusyksyn aivan hulluna, jonka takia jalat on Louhivaarallakin ollut alkukauden aivan tukossa. Nyt marraskuun MJ-tauolla lepäiltiin ja odoteltiin jalkojen aukeamista. Kohta kun jalat aukeaa lopullisesti niin JYP:lle ei löydy pysäyttäjää.
Toiveissa ja haavekuvissa varmasti näin, mutta en ihan allekirjoittaisi tätä. Eipä tässä kauan mene kun näemmä miten peli ja pelaaminen kehittyy tai ei kehity.
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Listataanpa tähän voittomaalien tekijät, kun kautta on kolmannes takana:
Immonen (2), Ratinen ja Eklund.

Ja voittolaukaukset: Tomasek (2) ja Nättinen.

Saas nähdä, piteneekö listat.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olisiko JYP ja Merikivi tehnyt viilannut kaikkia linssiin ja treenannut loppukesän ja alkusyksyn aivan hulluna, jonka takia jalat on Louhivaarallakin ollut alkukauden aivan tukossa. Nyt marraskuun MJ-tauolla lepäiltiin ja odoteltiin jalkojen aukeamista. Kohta kun jalat aukeaa lopullisesti niin JYP:lle ei löydy pysäyttäjää.
Ainakin tässä Ahon ja Virtasen aikaan aina joukkueen peli on lähtenyt toimimaan kunnolla vasta tammikuussa, että jotain harjoittelussakin voi olla tietenkin. Aika moni pelaaja on myös viimevuodet pelannut isoja määriä maajoukkue , CHL tai muita pelejä joten se varmaan myös kropassa alkaa näkyä. Ihan hyvä varmaan tällekaudelle että CHL pelit loppui näin aikaisin ja kovin moni pelaaja ei saa maajoukkuekutsuja. Tauot tulee tarpeeseen treenaamisen ja vammojen paranteluun. Louhivaaran kohdalla taitaa olla jotain loukkaantumistakin takana sen verran hiihtelyä välillä ja tuntuu että ei pelaa tilanteita loppuun kuten aikaisemmin uralla olisi tehnyt. Tietenkin jotain henkisiäkin lukkoja voi olla.
 
Hockeyarena.net

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt kun eilisestä pelistä on aikaa kulunut niin ei tuo vieläkään suurta hurraamista aiheuta. 1.erä oli parasta pitkiin aikoihin, mutta sen jälkeen taso laski.
Oliko meillä vastassa Liigan huonoin vai toiseksi huonoin vierasjoukkue? Niin tai näin, SaiPan huonous teki myös JYPistä paremman.

Oli siellä toki hyviäkin juttuja, mutta ei tuollaista sulamista vaan saa jatkuvasti sattua. Vieläkin on vaikea nähdä, että pystyttäisiin ottamaan useampia voittoja putkeen ja sitä kyllä tarvittaisiin mahdollisimman pian. No huomenna ollaan taas vähän viisaampia ja nähdään mennäänkö tässä eteenpäin vai ei.
 
I never lose. I either win or learn.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy