JYPin harjoituspelit kaudella 2013–2014

  • 88 613
  • 228

Kendojanari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eli JYPin virallista linjaa fiksummin ilmaistuna huomisen kokoonpano siis:

Abid-Perrin-Tuppurainen
Wärn-Lahti-Louhivaara
Hubacek-Löfman-Jaatinen
Nenonen-Myttynen-Salmio

Luoma-Auvitu
Näkyvä-Auvinen
Välivaara-Salonen
Viitanen-Hietanen

Tarkki
Rajaniemi

Ykkös- ja kolmosketjun peliä tulee seurattua erityisellä mielenkiinnolla. Ykkösessä potentiaalia olla liigan kovimpia ellei kovin ketju ja kolmosessa todella mielenkiintoista nähdä miten herrojen yhteispeli lähtee toimimaan.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuosta kokoonpanosta voisi sanoa, että yllättävän odotetunlaisilla ketjuilla mennään. Yleensä kesällä mennään milloin milläkin miehityksellä. Itse taisin jonnekin keskusteluun nuo samat kolme ketjua laittaa ja nelonen sitten kasataan niistä ketä sattuu olemaan tarjolla. Mutta kuten todettua, yllättävän yllättämätöntä.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Samaa mieltä Marcus Juslinin kanssa. Se on ihan hyvä että Löfmania nyt kuitenkin koitetaan aluksi keskellä, jos sieltä sattuisi se kultasuoni löytymään.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit, LahenRami
Toivottavasti Myttysen näyttöpaikat ei jää tällaisiksi vaan annetaan ihan oikeaakin vastuuta. Höntsäpeleissähän siihen olisi hyvä tilaisuus.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Huomiseen peliin on Jypin sivujen mukaan ilmainen sisäänpääsy. Kaikki siis paikalle :)

Fyysinen Pelote: onhan niitä näyttöpaikkoja ollut aiemminkin. JOS Löfman tosiaan pelaa keskellä, ei Myttynen senttereihin mahdu kun Jonne palaa kuvioihin ja mielestäni tuo on hyvä juttu Myttysen kannalta.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Huomiseen peliin on Jypin sivujen mukaan ilmainen sisäänpääsy. Kaikki siis paikalle :)

Kertaus ei tietenkään koskaan ole pahitteeksi, vaikka tämäkin oli täällä jo mainittu. Hyvä ja tärkeä muistutus mahdollisille uusille silmäpareille.

Ketjut näyttävät ihan hyvältä muuten, mutta haiskahtaa siltä, että Löfmanista tehdään sentteri ja Myttynen ei edelleenkään saa mahdollisuutta. Se on pienoinen harmituksen aihe. Toisaalta tuo nelonen näyttää semmoiselta hyökkäävältä kolmosketjulta roolituksen osalta.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Nenonen-Myttynen-Salmio

Tässä kolmikossa piilee allekirjoittaneen silmään joku kiero potentiaali. Myttynen ruokkii, Nenonen viimeistelee, Salmio häärää yleisesti. Aijai kun onnistuisi tämä kolmikko ja saisi ennenkaikkea vastuuta.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ketjut näyttävät ihan hyvältä muuten, mutta haiskahtaa siltä, että Löfmanista tehdään sentteri ja Myttynen ei edelleenkään saa mahdollisuutta.
Täytyy muistaa, että esim. pronssiottelussa nelosketju oli muodossa Nenonen-Myttynen-Virtanen, kuten taisi olla muutamassa muussakin ottelussa, joten eipä se niin varma ole tuo Myttysen näyttöjen antamisen finito.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja lisää näistä kokoonpanoista: ihmettelin, että ketjut kasattiin käytännössä täysin Ahon viime vuoden ketjurakenteluja seuraten. Taitaa siis olla niin, että hyökkäysketjujen kokoonpanot on viime kaudella laatinut Virtanen?
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Pari erää tuli katsottua Pelicans matsia paikan päällä, ja pakko todeta että Mikko Luoma on kyllä jäätävä jätkä. Puolustaa kuin Malmivaara, hieman ehkä fyysisempikin, ja käsiä on reilusti enemmän kuin Malmila. Hienoja oivalluksia ja pieniä harhautuksia nähtiin jo ekassa erässä.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kausi on avattu vihdoin!

Itse peli oli sitä mitä kuvitella saattaa kauden ekaan harkkapeliin. Taklaukset pystyi laskea yhden käden sormilla joten uuden turvakaukalon kestävyyttä ei koeteltu. Molemmin puolin hakemista niin tasakentällisin kuin YV/AV vaikkakin molemmat onnistuivat YV:llä. Peli ratkesi hienoon 2-1:n AV:lla kun Perrin lämäsi suoraan ykkösellä Tuppuraisen poikkarista. Rankkarit vei Pelicans 2-1 (Tuppurainen ja Löfman ohi, Nenonen sijoitti yläbörsään). Halli tuntui aika täydeltä.

Muutama huomio:

Luoma oli yllättävän hyvässä vireessa heti alusta alkaen, hieno harhautus ja passi Auvitun maaliin.

Itse olen aina pitänyt Auvitusta ja tuntuu ettei moni tajuakaan kuinka hyvä kaveri oikeasti on.

Tuppurainen oli oma tuttu itsenä vaikka jalka välillä painoi.

Löfman ei hyökkäyssuuntaan ainakaan juuri erottunut, mitä nyt yhden paikan ja RL-kisan rankkarin missasi.

Pelasiko Jaatinen? Jos pelasi, niin hyvin oli piilossa.

Roinetta kokeiltiin mutta ei jatkoon tänäkään vuonna.

JYP on sama JYP kuin ennenkin vaikka koutsi vaihtui.
 
Viimeksi muokattu:

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kivasti oli tosiaan väkeä löytänyt paikalle ja käsiäkin jopa välillä hakattiin yhteen. Luomalta tosiaan hyvää peliä, pari erinomaisesti pelattua 1vs1 tilannetta ja hyökkäyspäässäkin juonikkuutta löytyi. Jalkakin tuntui liikkuvan kepeästi. Nenoselta jälleen jäätävän eleetön rannelaukaus rankkareissa. Ihan kiva läpsyttely, tulipahan kiekkokausi avattua.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Tuohon viimeiseen, twitteristä luin että olisi kiekollisempi pelitapa. Onko vai eikö?
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse olen aina pitänyt Auvitusta ja tuntuu ettei moni tajuakaan kuinka hyvä kaveri oikeasti on.

Välillä väläyttelee, mutta sitten on vaisumpaa. Ehkä tuossa pelaamisessa edelleen vielä näkyy, että pelannut suurimman osan urasta hyökkääjänä ennen edelliskausia ja vielä kesken kaudenkin välillä hyökkääjän roolia pelannut. Vähän turhaa höntöilyä välillä ja välillä taas tuntuu että johonkin katoaa se hyvä liike joka mieheltä löytyy. Omia vahvuuksia pitäisi vain enemmän pystyä hyödyntämään. Lupaava pelaaja, mutta jotenkin se viimeinen läpimurto vain edelleen tekemättä, pitäisi vain päästä toissakauden kevään tasolle niin voisikin olla hyödyllinen joukkueelle. Vähän ehkä pelottaa jos kauden alussa parina on Luomala-Auvitu, hyökkäyssuuntaan hyvää pelaamista, mutta taitaa omissa soida paljon jos tuo parivaljakko jatkaa.

Taisi Jaatinen ja Wärn käydä lämmitteleen, eipä paljon näkynyt, taisi Abid saada myös iskua toisessa erässä vai antoiko sammalmaalle ja roineelle vain tilaa?
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Pahoittelut lyhyestä kysymyksestä, mutta paljon peli päättyi, ja ketkä tekivät pisteitä?
 

Kröni

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Harkkapelin viivoja:
-Löfman: potentiaalia kyllä uudeksi JP:ksi. Jatkuva pelivalmius ja -asento ja hyvin tuntui keskikaistalla kiekkoa pitävän. Aloitukset eivät tosin sujuneet kummoisesti
-Luoma: kokemuksen tuoma maltti kyllä näkyy selkeästi. Pienessä tilassa pystyy tekemään kiekollisesti järkeviä ratkasuja, tuntuu myös ohjeistavan muita kiitettävästi
-Auvitu: olisko tämä vihdoin se läpimurtokausi, aktiviinen peliote ainakin näkyi tänään hienosti.
-Tuppurainen: tuttuun tapaan vauhtia tuntui löytyvän. Sitä kyllä tullaan tarvitsemaan tänä vuonna, jo ennakkoon huolestuttaa tuo Abidin ja Perrinin jalkanopeus etenkin puolustuspäähän
-Välivaara: näyttäviä nolook-passeja jälleen kerran
-Lahti: kaatumisia erinomainen määrä, hommasi pari jäähyä sekä ainakin kahdesti takakarvasi heittäytymällä kiekkoa kohti
-Louhivaara: vauhti tuntuu olevan heti kohdallaan kauden alussa

Pelitavasta: vaikea tietty sanoa vielä, mutta mitään suuria mullistuksia ei vielä mielestäni nähty. Melko paljon kiekko pyrittiin kuljettamalla tuomaan alueelle ja ränniheittoja ei juurikaan nähty. Painottoman puolen laituri tuntuu pitävän pelin aika leveänä.

Toivottavasti Abid ei nyt pahempaa hittiä ottanut, joku kolaus siinä 2. erän loppupuolella tapahtui. Kävi vielä kokeilemassa jäällä muttei pelannut eikä tullut aitioon ollenkaan 3. erässä.

Maalit: Auvitu, Auvinen, Perrin. Syöttöjä keräsivät ainakin Luoma ja Tuppurainen
 

MattiM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Yllättävän hyvä höntsäpeliksi. Kyllähän Pelicans oli selvästi ottavampi osapuoli ja mielestäni Jyp vei peliä. Luoma oli tosiaan todella hyvä.

Hyvin lähti harjoituskausi liikenteeseen.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko mun laskut ihan perseellään, mutta mielestäni Nenonen on nyt vetänyt JYPin paidassa 4:stä rankkaristaan 3 maalia - kaikki niitä ylänurkka-ranteita. Yksi ranne osui maalivahdin kypärään jossakin viime kauden pelissä ja maalia ei tullut. Saatan toki muistaa väärin...
 

Hubacek

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Vegas Golden Knights, altavastaajat
Ja seisomakatsomotkin käytössä. Mitenkähän ne aitioiden istumapaikat? Kyllä tuonne varmasti mahtuu vaikka koko suku.

Ei ollut koko suku mukana ja silti teki tiukkaa mahtua istumaan vaikka oltiin "jo" 10 yli hallilla. No, onneks just ja just mahduttiin koko porukalla vierekkäin.

Pelistä.
-Luoma jo mun lemppari.
-4.ketju väläytteli parissa eka erässä.
-Auvinen ja Salonen ok, vähän innokkaasti ajettiin alimpana miehestä ohi kun haettiin näyttävää taklausta.
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taisi Jaatinen ja Wärn käydä lämmitteleen, eipä paljon näkynyt, taisi Abid saada myös iskua toisessa erässä vai antoiko sammalmaalle ja roineelle vain tilaa?

Tosiaan wärn ei ollut edes pukenut ja Jaatinen, sekä Ramzi, jättivät leikin kesken muistaakseni toisessa erässä...
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Auvitulta tosiaan hyökkäyspäässä ihan hyvää tekemistä, mutta edelleenkään se omiin päin pelaaminen ei oikein vakuuttanut.

Olispa komeaa kun tuollaisilla paidoilla pelattaisiin myös liigaa, eikä niillä mainosten raiskaamilla. Turhaa haihattelua toki vaan, kun ei tule toteutumaan.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minulla olisi taas aikomus kerätä ylös tilastoja harkkakauden otteluista. Tämän pelin osalta en ole mitään virallisia raportteja nähnyt ja kun en kerran pelissäkään ollut, niin voisiko joku kertoa, keille pelaajille tulee antaa "meriitit" syöttöpisteistä. Auvitu, Auvinen ja Tuppurainen tekivät siis maalit ja Luoma sekä Perrin on näissä maaleissa mainittu syöttäjinä. Oliko muita "syöttöpisteen" saaneita?
 

Handyy

Jäsen
Minulla olisi taas aikomus kerätä ylös tilastoja harkkakauden otteluista. Tämän pelin osalta en ole mitään virallisia raportteja nähnyt ja kun en kerran pelissäkään ollut, niin voisiko joku kertoa, keille pelaajille tulee antaa "meriitit" syöttöpisteistä. Auvitu, Auvinen ja Tuppurainen tekivät siis maalit ja Luoma sekä Perrin on näissä maaleissa mainittu syöttäjinä. Oliko muita "syöttöpisteen" saaneita?
Voittomaali taisi olla kuitenkin Perrin AV (Tuppurainen, Viitanen). Muita en varmaksi osaa enää muistaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös