JYP vai Kärpät, kummalle toivot mestaruutta?

  • 9 368
  • 96

JYP vai Kärpät, kummalle soisit mestaruuden?


  • Äänestäjiä
    408

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Vaihteeksi sellainen pari etten toivo voittoa kummallekaan. Toivonkin siis että molemmat joukkueet hylätään ja BLUES-KalPa pari ratkaisee mestaruuden.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Erittäin vaikea päättää. Toisaalta mestaruuden soisi Jypille koska Kärpät on niitä jo tarpeeksi voittanut ja Jyp ei ole ns. "perinteinen" menestyjä, mutta taas toisaalta inhoan Jyp-faneja ja Risto Dufvaa, joten vaaka tässä kallistuu kuitenkin Viitakosken Veskuun ja Alatalon Masaan.
 

d2uce

Jäsen
Saa nähdä kuinka paljon tulee näitä finaaleja seurattua, kun siellä on kaksi jengiä jotka ei oikeastaan kiinnosta paljoakaan.

No Viitakoskelle soisi kyllä mestaruuden ja onhan sille toisen jengin Mestis-jannuille ihan tarpeeksi mestaruutta jo siinä, että pääsevät ylipäänsä pelaamaan SM-Liigaa, finaaleista nyt puhumattakaan.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Ensin ajattelin että tämä on lose-lose situation mutta sitten keksin kääntää asetelman toisin päin. Kahdesta pahasta tapahtuu vain toinen.

Ironista olisi jos huipputasaisen sarjan veisi taas vanha voittaja.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Kun kerran kahdesta pahasta pitää valita niin se pienempi paha eli Kärpät.
JYP:n puolella ei voi yksinkertaisesti ikinä olla.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Kärpät on voittanut viitenä edellisenä kautena 4 kertaa mestaruuden. Nyt on vaan yksinkertaisesti jonkin muun joukkueen vuoro voittaa ja nyt se on sitten JYP.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Teoriassa aivan se ja sama, kumpikaan joukkue ei suurempia tunteita herätä, mitä nyt Jypin kanssa suhteemme läheni ja lämpeni puolivälierien aikaan. Mieluummin kannu Jyväskylään, niin tuli ainakin sitten play offeissa mestarilta käkättimeen. Niin ja on se Jarkkokin oikeasti ihan kiva.
 

TML

Jäsen
Ehdottomasti toivon JYP:lle mestaruutta. Joukkue on sen ansainnut monen vuoden rämpimisen jälkeen. Tai no rämpimistä ja rämpimistä mutta kuitenkin. Asioita on viime vuosina tehty oikein Jyskylässä ja nyt on kannun vuoro.

Plus että veikkaukseni puoltavat JYPin voittoa. Veskun kannuvoitto olisi hienoa mutta toivottavasti ei voita tällä kaudella.
 

Dolgor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Rags
Ihan sama.

Jos JYP voittaa, Blues joutuu pelaamaan CHL:ää, joka taas kuormitti ihan liikaa jengiä tämän vuoden runkkarissa. Kärpät taas on noita mitaleita saanut enemmän kuin tarpeeksi. Toisaalta, valmentajia verrattaessa Alatalo on sympaattisuudessa muutaman polkaisun edellä...
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Periaatteessa toivon, että Kärppien putki katkeaisi ja Juha Junno tukehtuisi kuuluisaan skragaansa. Mutta kun vastassa on JYP, joka on kaikinpuolin mitäänsanomaton jengi (vaikka toki heidän saavutustaan periaatteessa arvostankin), on pakko valita kahdesta huonosta vähemmän ärsyttävä:Kärpät.

Vituttaa suuresti myös nämä Maamme-laulun tulkitsijat, mutta se ei nyt vain riitä.

Sitäpaitsi, jos Kärpät jälleen voittaa, tämäkin kausi vajoaa unholaan kautena "jolloin Kärpät jatkoi yhä menestystään".

Vesa Viitakoskelle isot respectit, soisin hänelle nakit TheKattilasta.
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Toisaalta en liiemmin toivo Jypinkään vievän kannua. Mielelläni näkisin, että Jypin tj:tä voitaisiin näpäyttää hiukan. Nimittäin niin varmoin puhein mies latoi tekstiä playffien alussa mestaruudesta. Ehkä oikeutettuja sanoja, mutta silti nämä on näitä. Vaatimattomuus kaunistaa, suomalaisuus niinpä niin.

Seppänen sanoi että runkosarjan voiton jälkeen ainoa tavoite voi olla mestaruus. Ja niinhän se onkin kyllä, että ei noissa sanoissa ollut leijumista. Monihan ei kyllä uskonut Jyppiin ennen kauden alkua ja meille naurettiin kun tavotteena oli se runkosarjan voitto. Juttu harmittaakin muita siksi että kun Jyppi-fanit leijui ennen kautta ja nyt ollaan voitettu runkosarja ja sen lisäksi finaaleissa.. Näin ainakin uskosin!
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Kärpille ilman muuta, syynä Alatalon aliarvioiminen ja haukkuminen.
Onko Alatalo tehnyt valmennusuransa aikana jotain joka tekisi hänen haukkumisestaan aliarvioimista?

nimim. "Vieläkin ajoittain hikisten ja muutenkin märkien lakanoiden välistä heräävä Kerho-fani"
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Mikä tahansa muu kaikista liigajoukkueista saisi voittaa mestaruuden ennemmin, kuin kumpikaan näistä vaihtoehdoista, jos minulta kysyttäisiin. Ja koska ei kysytä, niin vaaka kääntyy, uskomatonta kyllä, Kärppien puolelle. Ihan jo tämänkin palstan käyttäjien mielenrauhan kannalta. Dufva ja JYPin täydellinen HMV-meininki tekee lopullisen, joskin pienen eron finaalijoukkueiden välille.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Onhan tää periaattessa vähän kuin valinta ruton ja syövän väliltä, mutta kuitenkin Kärpille. Hieno joukkue tänä vuonna, ja hienoa peliä. Taistelua ja hyökkäystä. Dufvalle ja ylimielisille Jyväskyläläisille ei voi oikein toivoa mitään, paitsi paluuta maan pinnalle. Riittääkö hopea siihen?
 

tiikeri

Jäsen
Dufvalle ja ylimielisille Jyväskyläläisille ei voi oikein toivoa mitään, paitsi paluuta maan pinnalle. Riittääkö hopea siihen?

Ei valitettavasti taida riittää. Hopeakin on jokatapauksessa loistava suoritus tuolta joukkueelta ja katkerille lomajanareille voi hyvillä mielin lähetellä terveisinä centterit ja huutonaurut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös