JYP - Tuppura

  • 1 186
  • 20

rocks

Jäsen
Ei tainnu ihan Tapparan valmistautuminen play-offeihin onnistua!
<BR>
<BR>Jypille kiitos mässäilystä, mutta se on toisaalta sivuseikka. Voipi olla, että paniikki tulee Papparan poikien housuihin tän katastrooffisen häpeän seurauksena, ha haa!!
<BR>
<BR>Pitäiskö Tampereen ylpeyden hoitaa joukkueeseen VIELÄ muutama pelaaja JYPistä, jotta pudotuspelit sujuis suunnitelmien mukaan????
 
Suosikkijoukkue
ILVES
Nämä paikallispelit on aina yllätyksellisiä, tänäänkin Jyväskylässä <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Kiitos JYPille kauden näkyvästä päätöksestä. Ne kaksi vieraspeliä ovat vain muodollisuus, kun toinenkin niistä pelataan päivää aiemmin kuin muiden joukkueiden viimeiset pelit. Aina meitä sorsitaan.
<BR>
<BR>En ole kyllä muuten vuosiin nähnyt kenenkään JYPin pelaajan poistuvan joukoista yhtä näyttävin menoin kuin mitä Jussi Pesonen. Loppusummerin soitua Kiitos Jyppi-huutojen seasta raikui sambaryhmän aloittama Kiitos Pessi-versio. Taisi mies olla itsekin hieman hämmentynyt, ainakin mitä Keskisuomalaisen artikkelista sai irti revittyä.
<BR>[addsig]
 
Jyp - Tappara pelin nähneenä tulee väkisin mieleen Tapparan \"pikku\" ongelma. Nimittäin se että se täysin yhden maalivahdin joukkue.
<BR>
<BR>Mitäpä jos Markkanen loukkaantuu ? Jos vaikka tuleva playoffs vastustaja \"vahingossa\" teloo hänet.
<BR>
<BR>Vähän myöhässä ontavat peliaikaa järviselle. Jos Järvinen syystä tai toisesta joutuu Markkasen tuuraajaksi voi Tapparan viime kauden tragedia toistua.
 

axe

Jäsen
Parasta valmistautumista playoffeihin murskatappio ei varmastikaan ole, mutta nyt kyllä jotkut lukevat ihan liian hätäisesti ihan vääriä asioita yhden täysin merkityksettömän ottelun tuloksesta.
<BR>
<BR>Tosiasiahan se on, ettei tällä tasolla nykyaikana tällaisia romahduksia saisi tulla edes ilman panosta pelattaessa, mutta nyt sellainen tuli. Jos Tappara on 95-prosenttisesti pelannut hienon kauden (kuusi pitkää kuukautta) ja kaksi päivää aiemmin ratkaisi itselleen runkosarjan kolmannen sijan jota kenties vähän juhlittiinkin tai sitten ei, niin miten kahden päivän kuluttua siitä tullut merkityksetön murskatappio olisi sitten merkki jostain vakavammasta ongelmasta? Tappara on edelleen jollain lailla kokematon nippu menestymään eikä pysty pitämään jotain TPS:n kaltaista rutiinitasoa illasta toiseen. Tappara tarvitsee onnistuakseen sen jonkinlaisen intohihom ja tunteen peliinsä.
<BR>
<BR>Tapparan voitot saattavat olla aika niukilla loppurunkosarjassa. Edelleenkään Tapparalla ei ole panosta ja vastassa taas kolme kovasti elämästään taistelevaa joukkuetta (SaiPa, Kärpät, HPK). Toivottavasti Tapparalla riittää ammattiylpeyttä ja myös fiksuutta ylläpitää hyvää pelivirettä pudotuspelejä varten, mutta joka tapauksessa enpä isommin yllättyisi jos runkosarja Tapparan osalta päättyy neljän ottelun tappioputkeen. Siinäkään tapauksessa en olisi kovin huolissani playoffeista.
<BR>
<BR>Ehkä Tappara häviää taas pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Ehkä se ei häviä. JYP-tappiolla ei tule kuitenkaan olemaan asian kanssa mitään merkitystä.
<BR>
<BR>Kaikki kunnia Jyväskylään ja onnea voitosta... mutta ihan rehellisesti, luuletteko JYPin murskanneen runkosarjan kolmosjoukkueen? No teoriassa kyllä joo. Samat paidat ja pelaajat paitojen sisällä siellä oli. Käytännössä kuitenkin vastassa oli joukkue, joka olisi jäänyt kirkkaasti playoffien ulkopuolelle mikäli olisi pelannut noin surkeasti ja asenteettomasti koko kauden.
<BR>
<BR>Torstaista lauantaihin, Hakametsästä Hippokselle, oli Tapparalla matkaa valovuosi. Ja se oli alaspäin. Yleensähän joukkue on juuri niin hyvä kuin sen viimeisin ottelu, mutta tässä tapauksessa kaikki yhteenlasketut muuttujat tekevät Tapparasta poikkeuksen sääntöön.[addsig]
 

Juice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, CCCP
Ei Tapparaa sitten tuon enempää kiinnostanut mahdollinen runkosarjan toinen sija? Jokerithan ois ollu ainakin ennen lauantaita vielä saavutettavissa, ainakin jossain määrin teoriassa.
<BR>Ja joukkue on aina yhtä hyvä kun viimenen peli, siitä ei todellakaan käy kiistäminen. Jos ei pelaaminen huvita niin joukkue on sillä hetkellä niin huono kun on. Tuskin Tapparakaan tulee bussilla 200km että sais ottaa selkäänsä 9-1 sarjan toisiks viimeseltä joukkueelta.
<BR>
<BR>\"mutta ihan rehellisesti, luuletteko JYPin murskanneen runkosarjan kolmosjoukkueen? No teoriassa kyllä joo.\"
<BR>
<BR>Sekä teoriassa että käytännössä Tappara oli runkosarjan kolmannella sijalla kun Jyp voitti sen 9-1. Voisin kääntää asian toisinpäin, luuletteko tosiaan että Tappara hävis sarjan toisiks viimeselle joukkueelle? No teoriassa ehkä joo. Mutta jos joukkue ois pelannu koko kauden niinkun eilen niin se ois pleijareissa.
<BR>
<BR>Mutta onnea vaan Tapparalle loppupeleihin. Ois ihan virkistävää saaha taas pitkästä aikaa mestaruus Helsinki-Turku-alueen ulkopuolelle. Hävishän Suomikin Saksalle 2-3 ennen \'95 MM-kisoja ja sillon aattelin että vittu noi meinaa niinkun ottaa kultaa vai?
<BR>NO Jyp-Tappara ottelun vertaaminen Saksa-Suomi-peliin oli kyllä täysin aiheetonta <IMG SRC="http://jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
 

axe

Jäsen
Vastauksena kysymykseen: Ei, Tapparaa ei isommin enää tässä vaiheessa kiinnostanut runkosarjan toinen sija. Se oli yksi asia mitä viime kaudesta opittiin: turha paukkujen tuhlaaminen viimeisillä kierroksilla vielä parempaa sijoitusta jahdatessa. Varsinkin kun se Jokerien tavoittaminen oli vieläpä niin teoreettinen mahdollisuus.
<BR>
<BR>Toivottavasti viime kaudesta opittiin muutakin. Toivottavasti myös eilisestä opittiin.
 

fanityttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Makkonenhan on jo kerran sanonut että Tapparan pelaajia on vaikea saada motivaatioitumaan loppupeleihin joilla ei ole merkitystä enään tässä vaiheessa. No toisaalta olishan ollut mahdollisuus saada runkosarjan kakkostila joka olisi vaatinut myös Jokereiden konttaamista loppupeleissä. Mutta ilmeisesti Tapparalle riittää kolmas sija.
<BR>Mutta kyllä minäkin soin voiton Jypille heidän tän kauden viimeisessä kotipelissään. Että onneksi olkoon vaan Jyppiläisille eilisestä voitosta!
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-03-11 00:17, Tuamas kirjoitti:
<BR>
<BR>Törkeää nimenvääntelyä!
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR><IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_lol.gif"> <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_lol.gif"> Veit sanat suustani <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_lol.gif"> <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_lol.gif">
 

ippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En oikein ymmärrä mitä Hiili nauraa, no hupinsa kullakin.
<BR>
<BR>Kiitos kuitenkin isännille olutalesta. Harvoin saa jäähallissa ison tuopin kymmenellä markalla ja vieläpä koko pelin ajan. Itse pelissä ihmettelin eniten sitä miten paikkaliput myydään vääriin päihin, tai vaihtoehtoisesti miksi joukkueet hyökkäävät väärin päin. Tapparan fanit saivat lipun siitä päästä, minne JYP hyökkäsi kahteen otteeseen ja taas se JYPin orkesteri näki läheltä omiensa maalitekoa vain toisen erän ajan.
<BR>Toisekseen tässä kun on kiertänyt eri halleja läpi, niin voin todeta miltei hallin kuin hallin sopivan jääkiekon pelaamiseen, mutta ne hallit joiden katsomoiden kulmia ei ole pyöristetty häviävät kohtuuttomasti katsomon viihtyvyydessä. Hakametsän hallin alimpien rivien näkyvyys ongelmat on luvattu ensi kesänä korjata, mutta Jyväskylässä (muutama muun hallin lisäksi) pitäisi tehdä kaarteet!
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-03-11 21:05, ippe kirjoitti:
<BR>
<BR>En oikein ymmärrä mitä Hiili nauraa, no hupinsa kullakin.
<BR>
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Se lausahdus vain tuo mieleeni erään tapauksen Kiekkopesästä. Jos et kyseistä tapausta tiedä: unohda koko juttu!
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Olen tämän tason otsikot monta kertaa jo jättänyt väliin, mutta nyt oli jotain pientä pakko sanoa. Aika surkeata, kun tämän tason kirjoittajat esiintyvät palstalla, eiköhän kirjoittajan taso tule esille jo otsikosta/topicista.
<BR>
<BR>Huomattavasti rakentavampaa tuo NHL-puolen keskustelu, vaikka sekin joskus turhaa mielipide riitelyä. Ilmeisesti kuitenkin sinne kirjoittaa enemmän ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet aiheesta ja joilla on kypsyyttä keskustella järkevästi asioista.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suo anteeksi olemassaolomme, eagle. Kiistaton fakta kuitenkin on, että kaltaiseni luku- ja kirjoitustaidottomat hylkiöt eivät lähde tältä palstalta kulumallakaan. Lauomme päättömiä mielipiteitämme tällä palstalla jatkossakin, ellei joku moderaattoreista laita meitä pelikieltoon. Elämä kusee, sitten kuolet.
<BR>
<BR>Aina on olemassa vaihtoehtoja! Voit joko jättää täysin lukematta kaikki huonolla otsikolla varustetut viestit tai osallistua itse keskusteluun. Voit itse olla nostamassa kyseisen keskustelun tasoa kirjoittamalla hyvän vastineen, joka mahdollisesti innostaa muitakin luku- ja kirjoitustaitoisia ihmisiä osallistumaan keskusteluun ja nostamaan sen tasoa entisestään. Lisäksi hyvä ja perusteltu vastine lyö meikäläiselle helposti luun kurkkuun ja jauhot suuhun. Katsomalla nenänvartta pitkin meitä kypsymättömiä ihmisiä ja kirjoittamalla halveksivan vastineen, et saavuta mitään. Korkeintaan kyseinen ketju loppuu siihen, mutta parin tunnin päästä olemme taas avanneet uuden vastaavan otsikon. Näin se käy. Netissä sovelletaan viidakon lakeja.
<BR>
<BR>Lisäksi haluan kommentoida seuraavaa lausetta: \"vaikka sekin joskus turhaa mielipide riitelyä.\" Vaikka sanonta kuuluukin \"Makuasioista ei voi riidellä\", mielestäni mielipiteistähän sitä juuri riidellään. Ja tuleekin riidellä! Kukas sellaista keskustelua jaksaa seurata, jossa vain esitetään pelkkiä puhtaita faktoja. Faktahan on kiistaton tosiasia! Mitä keskustelemista siinä enää sitten on??? Mehevimmät riidat (=parhaat keskustelut) tulevat eriävistä mielipiteistä. Saa olla eri mieltä. Ja pitääkin!
<BR>
<BR>Anteeksi vielä kerran.
<BR>
<BR> - Hiili
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Joo, kannattaisi myös ottaa huomioon näiden surkeiden otsikoiden perustamisajankohdat. Tämäkin on tehty lauantai-iltana yhdentoista aikaan, joten kirjoittaja on saattanut olla hivenen maistissa. Silloin ei ole juurikan ihme, jos sattuu vähän heikonlaista asiaa suoltamaan. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
 

Juice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, CCCP
Kannatetaan tuota kaarrekatsomoiden rakentamista Jyväskylään. Ja muutenkin Hallin vähän nykyaikaistamista. Tosin ei uudemmasta hallista ole kovinkaan kauaa iloa jollei peli parane, se on ikävä tosiasia.
<BR>
<BR>Mites jos Etelä-Suomen joukkueet(TPS, Tappara, Ilves, HIFK, Jokerit) maksais tuon Jyväskylän hallin remontoinnin kun vieraspeleissä kannattajat joutuu aina niin surkeille paikoille. Jotain vastuuta hei sielläkin päässä! <IMG SRC="http://jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_biggrin.gif">
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Lähinnä tuo mielipiteistä riitely käy tylsäksi kun eräät tahot NHL-puolella tappelevat aina siitä kumpi on parempaa P-Amerikkalainen vai Itä-Eurooppalainen kiekko. Toki mielipiteistä on mukavaa keskustella ja kinastella, mutta jos olet katsellut noita tekstejä mihin viittaan, ymmärrät kyllä että kun tuhannetta kertaa lukee. \"V-tun ryssä kiekko on paskaa ja turhaan väität muuta\" tai sitten \"kyllä NL:n aikana pelattiin todellista kiekkoa ja kaikki hyvät pelaajat tulevat sieltä\", kyllästyy sitä väkisinkin.
<BR>
<BR>Mitä tulee taas tuohon ajankohtaan, myönnän että se voi vaikuttaa tasoon, mutta voiko pitää järkevänä, jos lähtee keskusteluforumiin kirjoittelemaan, jos on pienessä hiprakassa? Voisi keskustella kavereidansa kanssa, jos on niin kova fiilis.
<BR>
<BR>Hiili sinulle vielä sen verran, että en itse pidä itseäni kovinkaan hyvänä kirjoittana, mutta kyllä mielestäni niin naurettavaa kun tietyt viestit ovat niin mielettömän naurettavia. Mielummin olen itse kirjoittamatta ja katson fiksua kirjoittelua, kuin osallistun typerään keskusteluun. Lähinnä kyseenalaistin vain tämän muodon että aivan jokainen talliainen saa kirjoittaa, jos keskustelun taso on tätä tämmöistä \"Narrit on paskat, Tuppura on perseestä\" jnejne.
<BR>
<BR>Ja vielä sen verran, että Rocks voisi lukea erään tekstin, missä puhuttiin \"hyvistä häviäijistä ja voittajista\". Kavereiden kesken joskus tulee piikiteltyä(kun ei monikaan läheinen kaveri kannata Tapparaa, vaan useimmat Jokereita), mutta se on vähän eri asia, kuin heittää tuon tason tekstiä foorumissa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Unohtui tietenkin lopusta jotain. Eli tämä aiheesta, parempi etten kommentoi enempää, joskus vain tulee kuppi täyteen. Tänään kuppi täyttyi ja mainitsin asiasta, nyt ei enempää. Lipsui jo tekstikin yleiseen keskusteluun.
 

ippe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Se on outoa ettei vastustajaa kunnioiteta sen vertaa, että siitä käytettäisiin oikeaa nimeä.
<BR>
<BR><a href=\"http://members.surfeu.fi/tfc/index.html\"><img src=\"http://koti.mbnet.fi/~ippe/leevi/tolppa.jpg\" width=638 height=222 border=0></a>
<BR>Tarvainen vetää hirmu lämärin tolppaan.
<BR>
<BR>Täältä: <a href=\"http://members.surfeu.fi/tfc/index.html\">TFC - TapparaFanCenter</a>, löytyy kuvia ja raporttia kyseisestä ottelusta.
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-03-12 03:06, ippe kirjoitti:
<BR>
<BR>Se on outoa ettei vastustajaa kunnioiteta sen vertaa, että siitä käytettäisiin oikeaa nimeä.
<BR>
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Eikö olekin?
<BR>
<BR>terv. Homo Ilman Fyysistä Kuntoa
<BR>
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös