JYP - TPS Ti 1.3.2005

  • 8 718
  • 55

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
Re: KIITOS JOUKO!!

Viestin lähetti AnaMasa
Hohhoijaa! Jos nyt kuitenkin hävitään ekalla kierroksella kenelle tahansa, niin näkisin kyllä mieluummin muutaman peli HIFK:ta, kuin Kerhoa vastaan. Varsinkin kun olen itse sitä mieltä, että Kerho on nyt HIFK:hon verrattuna huomattavasti paremmassa kunnossa, vaikka esim. tämän päivän peleistä voisi päätellä muuta.

Itse henkilökohtaisesti näkisin mielummin Lukko - HIFK otteluparin. Lukko pystyisi lyömään todella hyvin kampoihin HIFK:lle ja olisi Aravirran naama näkemisen arvoinen, jos Lukko menisi parista jatkoon.

Meillä ei olisi mitään jakoa HIFK:ta vastaan tällä hetkellä, jos Koivulle tulee lomaa. Joukon kaappaama Rauteekin on sitten pelannut kuusi matsia tehoitta. Hyvä Jouko!
 

Tomba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kai Nurminen
Juu, turpaan tuli odotetusti. Onnea Jypille hienon kotiputken johdosta! Onko se kotivoittopuki nyt sitten 8 ottelun mittainen, nauttikaa, koska voitte tällä kertaa olla korkeammalla kuin luulettekaan, varsinkin jos ja kun pääsette sääläreistä jatkoon, on varmasti koko joukkueella kova halu mennä mitalipeleihin ja se jos mikä olisi hieno kruunu tähän kauteen! Toivottavsti teille tulisi Kärpät vastaan, koska olisi hienoa, jos nykyään niin kovin ylimieliset Oululaiset lähtisivät lomille, Jortikan Jokerit taas tuskin hötkyilee ja siihen tod.näk. loppuisi teidän kautenne. Onnea vielä kerran voitosta, olette sen ansainneet.

Ja sitten enemmän tai vähemmän off-topicia:

Toivottavasti ei jouduta säälipleijareihin, koska jos tulee Ässät vastaan, niin mitä veikkaatte, kumpi tulee tuohon ottelupariin latautuneemmin?? Ässät vie voitot 2-0 ja TPS:n "tähtirosteri" lähtee lomille. Tosin en väitä etteikö Kerhoa ja HIFKiä vastaan lähdetä lomille, mutta lähdettäisiin mieluummin kesälaitumille sentään ns. "paremman" joukkueen toimesta. Itse toivon vastukseksi HIFKiä, koska yleensä ainakin Turussa on HIFKiä vastaan pelatut ottelut olleet niitä viihteellisesti kauden parhaita. Kerho taas on minulle hieman mauton ja väritön= tylsä vastus. En sano etteikö Kerho kova ole, mutta en koskaan ole jaksanut innostua HPK-otteluista mitenkään erityisemmin, ne ovat aina näitä 1-3 kotitappiollisia otteluita. Enkä kyllä muutenkaan tiedä olisiko Kerho niin hirvittävästi helpompi vastus kuin HIFK, koska vaikka heillä on nyt menossa huonompi vaihe, on heillä kuitenkin aikaa tulla parempaan kuntoon ennen kuin "kunnolliset" play-offsit alkavat ja tarvitseeko Kerhon olla huippukunnossa Tepsiä vastaan vai meneekö Kerho puolivaloilla välieriin? Motivaatiovaikeuksia heillä tuskin on, tiputtihan TPS Kerhon viime kaudella välieristä pronssiotteluun. Toivottavasti saitte jotain selvää kuumehöperön selittelyistä ;)

Edit: Hienosäätöä
 
Viimeksi muokattu:

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Viestin lähetti Köpi
Tekemällä tehty maali, jossa Martins ja Louhivaara rakensivat niin hyvän paikan, ettei edes Hapa voinut epäonnistua.

Kuulostaa kyllä katkeran miehen tilitykseltä. Ettet vain olisi huono häviäjä? Mielestäni Hauhtonen haki hyvin paikan, ja pisti nätin, juuri oikean korkuisen kudin takakulmaan. Ei tuo mikään ihan helppo "lapa jäähän jne" -tilanne kuitenkaan ollut, kyllä se ihan tekomaali Hapalta oli. Hieman samalla tavalla kuin Ilvestä vastaan 25.11.2004. Toki noista paikoista pitääkin mielellään laittaa, mutta niin usein ne on jäänyt JYPiläisiltä käyttämättä. Myös Hauhtoselta. Tällä kertaa kuitenkin hyvän kuvion siisti päättäminen kapteeniltamme.

Muutenkin oli ihan komeita maaleja, pl. Hytösen rebound-maali. Korhonen iski lämärillä, joka on suht harvinaista, koska Korkin dominoiva laukaustapa on ranne. Sitten oli vielä Grünnin vihainen kuti suoraan aloituksesta, nämä ovat aina hienoja. Muutenkin hyvä, että Capo ja J-P saivat nuo kaivatut maalinsa. Korhosen ja Hauhtosen maalivire lämmittää myös mieltä. Miehet Immosten takaa alkavat heräillä juuri sopivasti ennen ratkaisupelejä. Vielä kun VIU löytää tehonsa, niin tästä voi tulla pitkäkin kevät...
 

Vipu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti greatLeo
[B
Miehet Immosten takaa alkavat heräillä juuri sopivasti ennen ratkaisupelejä. Vielä kun VIU löytää tehonsa, niin tästä voi tulla pitkäkin kevät... [/B]

Samaa mieltä. Kun vielä Shelley ja Huczkowski saadaan pelikuntoon ennen pleijareita, niin tilanne alkaa oikeasti näyttämään melko hyvältä.

Pelkillä kotivoitoilla ei tosin toista kierrosta pidemmälle mennä.
 

bundolo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pelikaanit, Chiefs, Flyers, Modena

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti greatLeo

Muutenkin oli ihan komeita maaleja, pl. Hytösen rebound-maali.

Tuo maalia edentänyt tilannehan oli varsin hienosti rakennettu. Jääskeläinen syötti oikealta siniviivan alta ns. perssilmäsyötön keskeltä tilaa hakeneelle Hytöselle joka jallitti Hulkkosen (?) laittamalla kiekon längistä ja pääsi nokikkain Lassilan kanssa. Tämän jälkeen kiekko ajatui Korhoselle ja loput voi lukea historian kirjoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös