JYP - TPS Ti 1.3.2005

  • 8 720
  • 55

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Säälittävää, aivan vitun säälittävää!

Missä on Jukka Koivun kootut selitykset? Eikö kukaan pelaajista ollut kiimassa, vai onko kaikilta pelaajilta napsittu munat pois jo lopullisesti? Vittu mitä velliperseilyä! Lukko meni ohi ja pudotuspeleissä Tepsiä vastaan asettuu paineeton HPK, jolle Tepsin tasoinen joukkue on pieni suupala - 7-0 ja hyvää yötä Tepsi ja hyvästi Jukka Koivu.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
KIITOS JOUKO!!

...saa kohta nähdä kuinka oma verkko heiluu. Nää Åbon omat ovat porukkata reiluu. Vaik joskus kesken matsin hierojatkin huutaa! Jouko! Jouko! Jouko se on jumalauta hunajata hunajata hunajata mulle! Hunajata hunajata hunajata sulle...

Hohhoijaa! Jos nyt kuitenkin hävitään ekalla kierroksella kenelle tahansa, niin näkisin kyllä mieluummin muutaman peli HIFK:ta, kuin Kerhoa vastaan. Varsinkin kun olen itse sitä mieltä, että Kerho on nyt HIFK:hon verrattuna huomattavasti paremmassa kunnossa, vaikka esim. tämän päivän peleistä voisi päätellä muuta.

Onneksi olkoon JYP! Toivottavasti aiheutatte mahdollisimman paljon päänvaivaa kärkijoukkueille säälipleijareiden jälkeen ja sitä kautta viihdettä meille kesälomalaisille.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jopas on synkkää tekstiä heimoveljiltä. Kyllähän nämä tappiot alkavat korpeamaan ja Jokkea nyt on jo moitittu niin paljon etten hänestä sano enää mitään. HPK olisi play-offeihin vastustaja, joka olisi huomattavasti helpommin lyötävissä kuin HIFK. Kerholle tänään kolmas tappio putkeen ja peli ei vakuuttavaa ole. Kyllä meillä on vielä sana sanottavan tässä sopassa. Mestaruudesta nyt ei kannata puhua, mahdollisuudet ovat kuitenkin vaikka mihin kunhan saadaan pelistä se ekstralataus play-offeihin. Onhan tämä ehkä yltiöoptimistista, mutta uskoa on sen verran jäljellä, että luotan Tepsiin. yllätysmahdollisuudet ovat olemassa. Eipä olla ainakaan ennakkosuosikkeja missään otteluparissa tulevana keväänä.
 

moukari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, OTTAWA SENATORS
Re: Säälittävää, aivan vitun säälittävää!

Viestin lähetti Ohmi
Missä on Jukka Koivun kootut selitykset? Eikö kukaan pelaajista ollut kiimassa, vai onko kaikilta pelaajilta napsittu munat pois jo lopullisesti? Vittu mitä velliperseilyä! Lukko meni ohi ja pudotuspeleissä Tepsiä vastaan asettuu paineeton HPK, jolle Tepsin tasoinen joukkue on pieni suupala - 7-0 ja hyvää yötä Tepsi ja hyvästi Jukka Koivu.

Ohmi puhuu asiaa. Palloseuran nykykunto on niin syvältä että pahaa tekee, siihen kun lisätään huono valmennus ja kiiman puuttuminen tai muu paska selittely hävittyjen matsien jälkeen niin kusessa ollaan eikä pintaa näy.
Aivan sama kuka tulee vastaan, näillä otteilla hävitään kaikille. Hävettää joukkueen puolesta. PS! meidän viime hetken "lohi" on ollut odotetun tehokas pelaamissaan otteluissa (0+0)..........
Eihän kaverin tarvitse paikata kun Ykkösen laituria ja kakkosen sentteriä. Voi paska mitä pelleilyä.
 

Koivureki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hokki, PuRy
Re: Saku update?

Viestin lähetti Pressiboxi
Radio Merisään mukaan Koivu jätti ottelun kesken? Luistellut toki omin voimin pois kaukalosta?

Heh, nythän meillä on siis sentterilinjassa Kauppila-Lius-Rautee-Makkonen/ Ojala? Mestaruusainesta tuo nippu, totta mooses!
Jospa se Big Daddy vaan penkitti poikansa kun kuului ottaneen pari lepsua jäähyä. Mutta taitaa olla turha toivo, tietysti huomenna kerrotaan Sakun kauden olevan ohi. No tulispahan siinä samalla arvoisensa kruunu tälle umpisurkealle kaudelle.

Niin mitäpä me Sakulla edes tehtäisiin, siinähän on viisi toinen toistaan parempaa, ratkaisuihin kykenevää ja peliä tekevää sentteriä. Nämä vielä yhdistettynä huippu laituri kalustoon. Kyllä mahtaa jo Pentillä fööni vapista kun se miettii pelokkaana mahdollista Palloseuran kohtaamista.

Näillä otteilla se ja sama joutuuko säälipleijareihin vai ei. Ja aivan sama mikä joukkue sieltä tulee vastaan lomalle lähtö se on kuitenkin edessä mitä pikimmiten. No sittenpähän on tämäkin kausi kärsitty pois alta ja voi alkaa odottaa taas uutta ja parempaa kautta, sekä ennen kaikkea toimitusjohtajan eroilmoitusta.

Hyvä peli Jypiltä ja varmasti ansaittu voitto. Voittoputki kotona sen kun vaan jatkuu. Onnea!
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Viestin lähetti Juippi
Jokkea nyt on jo moitittu niin paljon etten hänestä sano enää mitään
Mikset? Jouko on edelleen turkulaisen jääkiekkoilun edustujoukkueen toimitusjohtaja ja Tepsin nykytilan päätirehtööri. Joukoa on haukuttu tarpeeksi sitten kun hän lähtee livohkaan seuran kannattajien epäluottamukseen vedoten. Vittu, kuinka voi äijällä edes olla pokkaa jatkaa hommissaan tässä tilanteessa? Itse en Joukon housuissa uskaltaisi nyt edes kävellä Turun kaduilla.
 

Leopold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Säppi
SYVÄ KUMARRUS !

Kiitos Jyp !
Autoitte meitä sopivasti palloseuran ohi ja ipa turvallisesti
takana.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Viestin lähetti AnaMasa
Mikset?

Koska en jaksa toistaa itseäni ja n. sadan muun TPS-henkisen lausahduksia. Ne on kuultu, mutta toki jos haluaa mesota lisää niin antaa paukkua vaan. Itse olen kantani kuitenkin tehnyt selväksi ja niin kuin totesin en lähde toistamaan itseäni montaa kertaa. Kaikki tietää Joken virheet ja varmasti myös mies itse.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Viestin lähetti Juippi
Itse olen kantani kuitenkin tehnyt selväksi ja niin kuin totesin en lähde toistamaan itseäni montaa kertaa. Kaikki tietää Joken virheet ja varmasti myös mies itse.
Ihan fiksu pointti, ei siinä mitään, mutta kritiikin vaimenemisen myötä Hannun, Joukon ja kumppaneiden on helppo jatkaa syksyllä samaan malliin aivan kuin tätä kautta ja Jalosen aikoja ei olisi koskaan ollutkaan.

Jypin tilanteesta sen verran, että loppupeleissä voisin kuvitella Tapparan olevan nousukuntoista Ässäryhmää helpompi kaadettava, varsinkin kotiedun turvin. Maalivahtien tasapäistämisen lopettaisin heti ja antaisin Wallinheimolle ykkösvahdin paikan. Tuohon soppaan ripaus hillopullaa ja vastustajan (mieluummin Kärppien) ylimielisyyttä, niin välierät voi olla lähempänä kuin uskottekaan.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Täysi tupa oli todistamassa JYPin...ööö...kahdeksatta perättäistä kotivoittoa. Kuten pahaksi tavaksi on tullut, niin annetaan ensin vastustajalle ainakin yksi maali eteen. Vasta sitten aloitetaan pelaaminen. No, sama se kuinka voitetaan, kunhan voitetaan. Tosin playoffseissa mainittu taktiikka ei välttämättä ole yhtä tehokas kuin viime aikoina...

Itse pelistäkin jotain. Ensimmäinen erä oli tylsää kiekkoa, TPS teki nopeasti maalin ja myös erätauko tuli vastaan todella nopeasti. Keskialueen tasapaksua kiekkoilua ja miekkailua, joka jatkuikin läpi ottelun. Torjunnat 4 (JYP) ja 9 (TPS) kuvaavat, että hyökkääminen ei ollut kovin aktiivista.

Toiseen erään JYPiltä löytyivät jalat jalat. Hytösen maali oli erityisen komea, ja se taisi vapauttaa peliä paljon. Kun Korhonen tinttasi erän loppuun vielä YV-maalin, alkoi jo tuntua turvalliselta. Edellisen Ilves-pelin juonta seuraten: vastustaja päästetään karkuun, toisessa erässä rinnalle ja ohi ja kolmannessa erässä tehdään pari maalia ja leikitellään raadolla.

Aivan samalla juonella tänään ei kuitenkaan menty, siitä piti Tyler Bouck huolen. Ilmeisesti Wallinheimo otti päivätörkkuja JYPin YV:n aikana, kun ei huomannut toimittaa päädystä ponnahtanutta kiekkoa väljemmille vesille. Huolimatonta toimintaa. Onneksi reilua minuuttia myöhemmin TPS-puolustus nukkui ja Janne Hauhtonen pääsi Martinsin nappisyötöstä nostamaan maalin edestä 3-2. Tämän maalin jälkeen Saku Koivu lähti pois päätyovista. Kun Carlo Grünn iski suoraan aloituksesta neljännen maalin, oli homma selvä.

Tuomaristo oli hieman unessa, muutama jäähy jäi viheltämättä ja muutama paitsiovihellys oli epäselvä. Kaikkein koomisin oli tilanne, jossa TPS pelasi noin puoli minuuttia kuudella kenttäpelaajalla ilman että kukaan tuomareista tai kenttäpelaajista huomasi tilanteessa mitään outoa. Kun yleisö alkoi huutaa tilanteesta, vihelsi tuomari tovin mietittyään vihdoin jäähyn. Kertooko tämä jotain TPS:n vaihtoaition hereillä olosta?

Vaikka voittaminen merkitsee jonkinlaista onnistumista, niin olihan pelissä myös paljon parannettavaa. Purkukiekoissa ja aloituksissa tuli aika pahasti turpiin, niitä täytyy parantaa. Nyt TPS:n lepsu pelaaminen ja kutien pihtaaminen säästivät pahemmalta. Positiivisia asioita on tietysti maalipaikkojen hyödyntäminen ja paikoin railakas taklauspeli. Jäähyjä tuli myös vähän, mikä on positiivista. Ossi Louhivaaran peli on nyt hienoa katseltavaa, syksystä on menty eteenpäin. Henrik Forsberg pelasi hyvin. Filppulakin oli ketjuineen vireessä. Juu, taas olisi kehuttavia melko paljon.

Tällä voitolla JYPin kotietu sääliplayoffsien ensimmäisellä kierroksella on taas askeleen lähempänä. Hyvältä näyttää!
 
Viimeksi muokattu:

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Juippi
Kaikki tietää Joken virheet ja varmasti myös mies itse.

Joukolla ei ole aikuisten oikeasti mitään hajua eikä kykyä myöntää että hommat ovat menneet aivan päin helvettiä. Narvanmaan mentaliteettiin ei moinen kerta kaikkiaan mahdu. Jouko ei koe olevansa kenellekään mitään velkaa, kaikkein vähiten kannattajille. Narvanmaa ei vaivaudu selittelemään mitään, kaikki on hyvin näet. Päinvastoin, pienikin kritiikin poikkiteloinen sana ja sen sanoja haukutaan pystyyn. Virheistä ei opita mitään, vuosi toisensa jälkeen suoraan sanoen luokatonta puuhastelua kerta kaikkisen väärissä kuvioissa ja liian isoissa saappaissa. Taidot ei riitä mihinkään puhumattaaan kyvystä ymmärtää edellä mainittua.

Mikä siinä on, että kaikki muut tosiaan näkevät tämän syöksyn kiihtyvän muttei itse puikoissa olevat? Kone sakkaa hulluna muttei tunnu haittavaan. Yksi Jyp-peli ei tässä konkurssissa tietysti vaikuta suuntaan tai toiseen mutta on se yksittäisenä ilmiönä kuvaava. Kyllä ennen näissä paikoissa olisi yritetty ja jumalauta onnistuttukin.
 

Morgoth

Jäsen
Re: Säälittävää, aivan vitun säälittävää!

Viestin lähetti Ohmi
Vittu mitä velliperseilyä! Lukko meni ohi ja pudotuspeleissä Tepsiä vastaan asettuu paineeton HPK, jolle Tepsin tasoinen joukkue on pieni suupala - 7-0 ja hyvää yötä Tepsi ja hyvästi Jukka Koivu.

TPSllä on mielestäni kuitenkin paremmat mahdollisuudet mielestäni voittaa HPK kuin HIFK. HIFKn peli on kuitenkin vielä vähän perseilyä, mutta tuskin enää playoffseissa. Mahdottoman kova HPK, mutta jotenkin tuntuu että se voisi olla voitettavissa.

Jos mahdollisuudet menestyä siinä on, että vältetään joku tietty joukkue niin ihan vitun syvällä ollaan.. Tosin tällä menolla me ollaan kyllä sääliplayoffseissa, joten se siitä taktikoinnista.

Jos menee sutta karkuun niin karhunan sieltä vastaan tulee...
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Saku Koivulla vasen polvi pipinä. Huomenna kuvataan. Tämä juuri Tulosruudusta.

Sakua ei kyllä tuo rosteri kestä menettää. Alkaa optimismi siinä vaiheessa hiipua jo minullakin. Nyt sormet ja varpaat ristiin, että kaikki on kunnossa.
 
Viimeksi muokattu:

Spinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jyppiä ja pastaa...

Joskus tuossa ihan lähihistorissa Koivu kertoili tilanteiden liigassa muuttuneen siten että joskus aikoinaan , "mentiin jonnekin Jyväskylään, pelailtiin, voitettiin joku 7-0, syötiin pastaa ja tultiin takas Turkuun...Enään se ei vaan mene niin."
Tuhanteen kertaan hoettu - hallittu alasajo - on lähestymässä kliimaksia. Itse en viitsinyt seurata peliä enää mistään mediasta. Lähinnä nyt kiinnostaa ehtiikö Ilves vielä ohi näiden muutaman pelin aikana. Eikös ensi viikolla, "meillä ei nyt ole käyttöä tämän tyyppiselle pelaajalle"- Poro saavu ketjukavereineen Turkuun? Pitäisi varmaan mennä katsomaan dominointia Elyseelle, tosin Ipan ykkösen toimesta...
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos JYP, kiitos Janne Hauhtonen! Kapteenimme teki kauden piste-ennätyksensä rikastuttaen samalla kirjoittajaa eurokossun verran.

On se vaan kumma, miten kotipelit kulkevat noin hyvin. Eipä olisi uskonut, että samainen joukkue kävi häpäisemässä sunnuntaina itsensä televisiokameroiden edessä.

Nyt ei kykene taaskaan analysoimaan mitään tämän kummempaa. Haluaisin kuulla nimimerkki Köpin kommentit tämän illan voitto-osumasta..
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Juippi
Saku Koivulla vasen polvi pipinä. Huomenna kuvataan. Tämä juuri Tulosruudusta.

Jos polvi on pahasti pipi, niin ei voi kuin ihmetellä jo huonoa tuuriakin näiden luokkaantumisten suhteen. Viime vuonna Eloranta&Vahalahti pipinä playoffseissa ja nyt Aalto ja ilmeisesti vielä Koivukin. Huoh...Tällä kaudella ei ilmeisesti taida olla mitään rajaa, miten huonosti voi mennä. Vielä säälipleijarit ja putoaminen suoraan Ässille niin tämä olisi siinä. Ei näytä tuo skenaariokaan kohta enää edes kauhean epätodennäköiseltä..
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Odottiko joku ihan oikeasti, että TPS voittaa tänään?

En minä ainakaan. Teksteevestä katsoin lopputuloksen ja se oli juuri sitä mitä odotinkin.

Itseasiassa toivon, että pudottaisiin säälipleijareissa. Emme ole pleijaripaikan arvoinen. Parempi että siellä on joku, jolla on edes teoreettisia mahiksia haastaa isompia.

Kyllä kausi on ollut jo jonkin aikaa pulkassa.

Paska tj, paska rosteri, hyvää yötä.


EDIT : Onnittelut JyPille ja erityisesti Virtasen Analle :) Onnea jatkoon!
 
Viimeksi muokattu:

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Ei tullut toivottua voittoa Turkuun vaan turpiin tuli ja Jyp jatkaa kotivoitto putkeaan.

Ei ollut Tepsin peli sitä mitä olisi sen toivonut olevan ja Jyp painoi vauhdilla päälle. Sakun loukkaantuminen oli ikävä uutinen, mutta Hippokselta kuuluneiden puheiden mukaan Saku pystyi kävelemään ottelun jälkeen kunnolla, että mitään todella vakavaa se ei ainakaan ole.

Tepsin pelin pitäisi parantua, jos edes viidennestä sijasta halutaan taistella.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiekko-Keskisuomalaisen videosivulle on tullut maalikooste pelistä sekä Jukka Koivun ja Kai Nurmisen haastattelut. Erikoisia maaleja oli kyllä tänään pelissä puolin ja toisin. Kukahan lienee JYPin ekassa maalissa se epäonninen TPS-puolustaja, jonka Hytönen ensin kahvittaa jalkojen välistä ja joka seuraavassa tilanteessa jättää sitomatta Hytösen mailan, minkä seurauksena Hytönen saa laitettua paluukiekon sisään? Videolta ei valitettavasti saa selvää numerosta.

Ei ihan nappipeli tänään JYPiltä, mutta onneksi maaleja saatiin tehtyä ja hyökkäyspeli oli kuitenkin pirteää, vaikkei puolustuspeli ihan täysin sujunut. Forsberg on kyllä ylittänyt odotukset liigassa, vaikka junnupelien pohjalta tiesin hänen olevan melkoinen taistelun ilmentymä jäällä. Tänään hän ekassa erässä väänsi Alatalon kanssa JYPin maalin takana ja kun ei muuten saanut kiekkoa pois, nappasi Alatalosta kiinni, kaatui ja veti Alatalonkin mukanaan jäihin. Alatalo kuumeni ihan syystä ja ihmetteli varmaan, mikä ihmeen junnu tällaisia otteita viljelee, mutta tuomari ei reagoinut ja katsomossa hymyilytti.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Suomi-Salama
Nyt ei kykene taaskaan analysoimaan mitään tämän kummempaa. Haluaisin kuulla nimimerkki Köpin kommentit tämän illan voitto-osumasta..

Tekemällä tehty maali, jossa Martins ja Louhivaara rakensivat niin hyvän paikan, ettei edes Hapa voinut epäonnistua.

JYP otti taas askeleen lähemmäs sääliplayoffsien kotietulla nujertamalla kohtuullisen esityksen jälkeen TPS:n. Kohtuullisen siksi, että jälleen kerran esitys oli 40 minuuttia hyvä, mutta yksi erä pelattiin vähän heikommin. Noh, eihän sitä sovi kauheasti valittaa kun pisteitä kuitenkin tulee ja alkaa olla jo sitä vanhojen aikojen tunnelmaa, kun Hippos oli todella vaikea paikka vierailijoille.

Jotakin on kuitenkin selkeästi muuttunut. Aikaisemmin kauden aikana samassa tilanteessa, kun vastustaja olisi tullut tasoihin halvalla maalilla, kuten tänään TPS alivoimalla JYP:n pelaajien sekoillessa, olisi JYP:n nuori joukkue menettänyt itseluottamuksensa ja vierasjoukkueen voittomaali olisi ollut vain ajan kysymys. Nyt kuitenkin meni vain muutama minuutti, kun JYP iski voittomaalin.

Alatalolle myös propsit tällä kertaa oikeaan paikkaan otetusta aikalisästä, sitä ennen TPS:lla paha pyöritys ja JYP:n peli oli aikamoista seisomista.
Senjälkeen TPS:n paikat jäivät aika vähiin ja JYP korjasi ansaitut kolme pistettä.

Tästä on helppo lähteä runkosarjan viimeiseen rypistykseen. Kunhan vaan ei enää yhtään loukkaantumista, ainakaan pakistoon.

EDIT: FourForty, tämä pakki jota kyselet lienee Antti Hulkkonen. Vitonen vilkahtaa pelipaidassa ja kypärän alta repsottavat hiukset antavat vahvaa näyttöä Hulkin syyllisyydestä. Lisäksi kentällä oli Vykoukal, jonka parina Hulkkonen pelasi.
 
Viimeksi muokattu:

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Olipa kyllä melkoisen sekava peli. Mutta kyllä 2. ja 3. erän perusteella Jyp ne pisteet ansaitsi. Ottelusta on jo analyyseja annettu sen verran, että tyydyn jakamaan omat suurimmat risut ja ruusut tähän peliin, vaikka kokonaisuutena koko joukkueelle taas kiitosta:

Ruusut:
-Filppula: mies on oppinut taklaamaankin? Muutenkin pirteä esitys.
-Muu neloskenttä: hyvää peliä taas, ei kärsinyt suuresti hätää edes TPS:n ykköstä vastaan
-Korhonen: Fyysistä puolustuspäässä, ärhäkkää myös hyökkäyspäässä.
-Martins: Pörrää, pörrää ja polkee. Ja jaksaa. Mies jatkaa ulkomaalaisvahvistukselta näyttämistä. Pelasi muutaman hyvän paikan ketjukavereille, huonoa tuuria että ei pisteitä enempää kuin 0+1.

Risut (omaan tasoon nähden alisuorittaneet):
-Virtanen: taas selviä laukaisupaikkoja, mutta silti haki lähes poikkeuksetta syöttöjä. Hieman suoraviivaisuutta takaisin, niin avot. Hyvää luisteluvoimaa kuitenkin
-Westcott: olipas pitkästä aikaa ei-ilmiömäinen peli mieheltä. Hieno alustus Korhosen maaliin, mutta kiekko pomppi yllättävän paljon tällä mr. Kiekollisella Varmuudella. Tosin yllättävän paljon pomppi muillakin, olikohan jäässä peräti jotain vikaa? Ja jotenkin tuntui olevan se normaali puhti Duviell poissa. Ihan hyvä suoritus silti, ei vaan ihan ollut oma itsensä. Toivottavasti oli vain tämän ottelun pituinen herpaannus.
-Virolainen: on se vaan hidas ja kankea, eikä kiekkonäppäryyskään ole se vahva laji. Hyvin hoiti TPS:n 2-1 hyökkäyksen kuitenkin, joten annan anteeksi miehelle.

Tässä on nyt Jypillä hyvä paikka tehdä neljän voiton putki ennen säälipleijareita, kotona kulkee lujaa ja jospa vierasilmekin paranisi lappeen Rannassa ja Lahdessa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Säälittävää, aivan vitun säälittävää!

Viestin lähetti Morgoth
TPSllä on mielestäni kuitenkin paremmat mahdollisuudet mielestäni voittaa HPK kuin HIFK. HIFKn peli on kuitenkin vielä vähän perseilyä, mutta tuskin enää playoffseissa. Mahdottoman kova HPK, mutta jotenkin tuntuu että se voisi olla voitettavissa.

Vaikkei tämä asia nyt välttämättä tähän ketjuun kuulu muuta kuin siltä osin, että Jyp ajoi Tepsin vastustajaksi HPK:n pudotuspeleissä, Hifk olisi ollut mielestäni yllätettävissä helpommin kuin HPK. Materiaali "ylivoimasta" huolimatta Hifkillä on tällä hetkellä kaikki mahdolliset mestaruuspaineet. Kannattajat ja sponsorit ovat varmoja parhaan joukkueen ikinä missään mestaruudesta ja Aravirta pyrkii lopettamaan HIFK-aikakautenssa mestaruuteen. Aravirralla on todellakin huikea tehtävä saada joukkueensa miettimään 100 prosenttisesti vain seuraavaa vaihtoa näitä Tepsukan ja Lukon tasoisia joukueita vastaan, jos pukukopissa haaveillaan jo nakkikattilasta. Eikä itselleni olisi mikään yllätys, jos Lukko pystyisi tuon pelisarjan kääntämään itselleen.

HPK tuskin haihattelee mistään mestaruuksista ja tulee Tepsiä vastaan viime vuotisia pelejä muistellen nöyryyttämään Tepsiä Kari Jalosen aikojen malliin...

Ja lisätään nyt vielä, ettei kukaan vedä hernettää nekkuun - Hifk on selkeä mestariehdokas numero 1, yllätysmahdollisuudet piilevät kuitenkin juuri tuossa ensimmäisen kierroksen mahdollisessa lepsuilussa. Mikäli Hifk selviää ensimmäiseltä kierrokselta vastaan astuu Kärpät tai Jokerit, jotka ovat Hifkin päävastustajat ja silloin Hifkiläiset painavat jo varmasti sata lasissa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Re: Re: Säälittävää, aivan vitun säälittävää!

Viestin lähetti Ohmi
Ja lisätään nyt vielä, ettei kukaan vedä hernettää nekkuun - Hifk on selkeä mestariehdokas numero 1, yllätysmahdollisuudet piilevät kuitenkin juuri tuossa ensimmäisen kierroksen mahdollisessa lepsuilussa. Mikäli Hifk selviää ensimmäiseltä kierrokselta vastaan astuu Kärpät tai Jokerit, jotka ovat Hifkin päävastustajat ja silloin Hifkiläiset painavat jo varmasti sata lasissa.

Jokerit ja Kärpät ovat mestariehdokkaita ehdottomasti myös. IFK:lla on ongelma johtajuuden puutteessa ja pelikurin puutteessa. En olisi ihan varma johtaako Arapuuro joukkuetta enää. Kuinka paljon tämä haittaa vai haittaako ollenkaan finaaliin saakka etenemisessä jää nähtäväksi. Paketti on potentiaalinen mutta haavoittuvainen.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti FiveHole
-Virolainen: on se vaan hidas ja kankea, eikä kiekkonäppäryyskään ole se vahva laji. Hyvin hoiti TPS:n 2-1 hyökkäyksen kuitenkin, joten annan anteeksi miehelle.

No tuon takia tuskin kannattaa Vaasan Myllyä haukkua ja arvostella, koska ne kaikki jo tietävät.
Minusta Virolainen pelasi eilen taitoihinsa nähden täysin mukiinmenevän pelin, yhden heikon purkukiekon muistan, mutta sekin selvitettiin kentällisen toimesta.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Kuten jo HIFK-pelin jälkeen totesin, Forsbergissä on potentiaalia. HIFK:n kannattajatkin rupesivat kuolaamaan miehen perään tosissaan.

Rööki-Ana voisi tosiaan ruveta vetämään itsekin, kun tuntuu tuon ketjun peli menevän pelkäksi syöttelyksi.

Pittäpä käydä kohta kuittaamassa MTV3+:n pleikkarikortti. Tuntuu siltä, että JYPin otteita saa ihailla säälipelien jälkeenkin, jos TPS voitetaan puolihuolimattomasti pelaillen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös