JYP - TPS Ti 1.3.2005

  • 8 721
  • 55

Koivureki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hokki, PuRy
Helmikuu taittuu maaliskuuksi ja runkosarja vetää viimeisiään kun Hippoksella kohtaavat JYP ja TPS, ottelussa jonka viihteellinen odotusarvo ei ole välttämättä kaikista suurin. Ainakin jos muistelee kuluvalla kaudella käytyjä joukkueiden aiempia kohtaamisia jotka kaikki ovat olleet tasaisia ja vähämaalisia vääntöjä joissa hienouksia ei juurikaan yleisölle ole tarjoiltu. Peleistä kaksi on kääntynyt Tepsille ja yksi Jypille, kaikki maalin erolla. Tiukinta oli marraskuussa Jyväskylässä jossa ratkaisu saatiin aikaan vasta rankkareissa missä Kai Nurminen onnistui yllättämään Tommi Nikkilän tutuksi tulleella rannelaukauksellaan.

Kulunut helmikuu oli Jypille hyvin kaksijakoinen. Kotonaan joukkue oli erittäin vahva voittaen kaikki pelaamansa neljä peliä. Näissä otteluissa jyrän alle jäivät Jokerit, Lukko, Ilves ja Ässät. Muutenkin joukkueen edellisestä kotitappiosta on vierähtänyt jo tovi aikaa sillä edellisenkerran piste potin Jyväskylästä kävi noutamassa HPK tammikuun 13 päivä puhtaalla 5-0 voitolla. Sen sijaan kulunut kuukausi ei Jyväskyläläisille vieraissa juuri ilonaiheita tarjonnut. Ainoa vierasvoitto irtosi Espoon reissulla. Tappion karvasta kalkkia joukkue joutui maistamaan Rinkelinmäellä sekä kahdella Oulun vierailulla joista molemmista oli tuomisina niukka maalin tappio. Viimeisin ottelu joukkueella oli sunnuntaina Helsingissä missä se kohtasi Hockeynight- pelissä Olli Jokisen johtaman IFK:n jolle taipui maalein 4-1. Palloseuralta vastaava jakso sujui samansuuntaisesti kuin koko kuluvakausi yleensäkin, eli vaihtelevasti. Kotona kaatuivat IFK, Tappara ja Pelicaanit sekä vieraissa Saipa, näille vastapainona oli kirvelevä kotitappio rankkareilla Ässille sekä hukkareissut Helsinkiin ja Raumalle.

Kotijoukkue on käytännössä varmistanut runkosarjassa sijan kahdeksan ja näin ollen se saa arvokkaan kotiedun säälipleijareihin. Toki pisteissä ero ei ole suuri takana vaaniviin Ässiin ja Tapparaan mutta loppuohjelma Jyväskyläläisillä on kuitenkin suhteellisen helppo joten jonkinmoinen romahtaminen vaaditaan mikäli saavutetut asemat vielä menetetään. Ja toisaalta taas eteenpäinkin on sen verran matkaa että todellisia mahdollisuuksia Ilveksen ja Lukon kiinni saamiseen ei taida enää olla. Vierailijan tilanne on sen sijaan hieman tiukempi koska takana vaanivat juuri Jypiltä karanneet Lukko ja Ilves. Lisäksi Tepsin loppuohjelma on sen verran hankala että joukkue joutuu venymään ja taistelemaan kunnolla mikäli haluaa säilyttää suoran paikan pudotuspeleihin. Kotiedusta lienee turha tässä vaiheessa enää edes puhua.

Illan ottelussa ratkaisee varmasti hyvin paljon maalivahtien onnistumisten lisäksi se kuinka hyvässä pelivireessä molempien joukkueiden tehovitjat, eli Jypiltä Immosen ja Tepsiltä Koivun ketju ovat. Palloseuran maalinteko on ollut tällä kaudella harvojen miesten käsissä, pääasiassa tästä toimesta on huolehtinut kultakypärää kantava Kai Nurminen jolla osumia on kasassa 24, tämä on yksitoista osumaa enemmän kun seuraavaksi parhaalla viimeistelijällä eli Jari Kauppilalla. Jypin tehokkain maaliruisku on joukkueen kultakypärä ja suurin tähti Jarkko Immonen 18 osumalla. Puolustajista roolia joukkueissa ovat ottaneet Jypiltä Duvie Westcott ja kauden jälkeen Sveitsiin siirtyvä Jari Korhonen, sekä Palloseuralta Marko ”Kostaja” Kiprusoff ja Craig Rivet.

Näistä lähtöasetelmista ottelusta tuskin voi odottaa elämää suurempaa kiekkokamppailua ellei sitten Rautee ala jossakin vaiheessa peliä kouluttamaan Shelleyn Jodya. Motivaatio tekijät painavat vaakakuppia palloseuran puoleen mutta toisaalta taas kotijoukkue tuskin haluaa ilmaiseksi pisteitä vieraille luovuttaa ja katkaista samalla hienoa kotivoittojen putkea. Joten eiköhän pelistä tule tiukka ja vähämaalinen nuhjaaminen joka päättyy jommankumman niukkaan maalin voittoon, myös jatkoaika ja rankkarit ovat mahdollisia. Toivottavasti HC- Jouko on heittänyt pitovoiteet kotiin ja löytää peliin sen tarvittavan kiiman jolla tuo pisteet mukanaan Turkuun.

Veikkaan Palloseuralle 3-2 voittoa varsinaisella peliajalla.

edit. TPS pakkien nimet korjattu oikeaan muotoonsa, kiitti Sparrow.
Jypin sarjasijoitus muutettu oikeaksi.
 
Viimeksi muokattu:

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Varsin maittava alustus Koivureeltä, vai pitäisikö tituleerata Koivurecchiksi? Heh, sen verran korjaan osuvaa tekstiäsi, että takatukka-Markon liikanimihän tulee kirjoittaa isolla, eli Kostaja. Sen verran rajua on meininki ollut, että iso alkukirjain on paikallaan. Toinen korjaus Rivet'n etunimeen, siis Craig. Noh, jos mussutukset jätetään sikseen ja annetaan pilkun rauhassa olla pilkku, voinen heittää pari ajatusta tulevasta pelistä.

Pahoin pelkään, että TPS jää säälipleijareihin, niin nololta ja oudolta kuin kuulostaakin. Loppuohjelma ei todellakaan ole helppo ja täydet pistepotit tulisi ottaa JYPiltä, Bluesiltä ja Ilvekseltä. Kotiottelu HPK:ta vastaan saisi myös kartuttaa pistetiliä, mutta vierasottelu Kärppiä vastaan lienee jäljellä olevista peleistä vaikein. Tosin Ilveksen motivaatio Palloseuran kurittamiseen Turussa on takuulla korkea, eivätkä JYP ja Blueskaan pisteitä avokätisesti tule antamaan. Summa summarum, kotietu pleijareihin voidaan unohtaa ja keskittyä kiristelemään hampaita kuudennen sijan puolesta.

Tiistain ottelu on huipputärkeä, se on sanomattakin selvää. TPS:n pitää taas kerran puolustaa huolella, Rauman ottelun kaltainen hurlumhei ei saa toistua. Olkoonkin, että ottelu oli tällä kaudella näkemistäni matseista viihdyttävin, mutta maaleja ei ole varaa päästää kovin montaa. Tätä tukee se fakta, että Palloseura tuskin tulee mitään maalijuhlaa järjestämään yhdessäkään jäljellä olevassa ottelussa, pikemminkin päinvastoin.

Paras voittakoon, veikkaan lopputulosta 2-3. Pakko niihin on luottaa, vaikka kuinka söör Jokke takoisi kiinnostusta ja luottamusta maanrakoon.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
JYPin virallisille sivuille on ilmestynyt jo huomisen pelin ennakko. Se tietää kertoa mm. seuraavaa:

JYP lähtee tiistain pudotuspelitreeneihin lähes samalla kokoonpanolla, mikä nähtiin sunnuntaina petoluolassa. Puolustaja Miika Huczkowski jättää lihasrevähtymän vuoksi ottelun väliin ja ylimääräisenä hyökkääjänä Helsingin reissulla ollut Jody Shelley lepuuttaa selkäänsä. Shelley palannee tositoimiin kuitenkin lauantaina ottelussa SaiPaa vastaan. Tositoimiin ja torjuntatöihin muutaman ottelun huilivuoron jälkeen palaa Sinuhe Wallinheimo.

Näin ollen JYPin kokoonpano huomiseen TPS-otteluun on seuraava (ainakin alustavasti):

Maalivahdit:
Wallinheimo (Nikkilä)

1. kenttä:
Martins – Hauhtonen – Louhivaara
Kovanen – Westcott

2. kenttä:
Uhlbäck – Immonen – Virtanen
Korhonen – Virolainen

3. kenttä:
Jääskeläinen – Hytönen – Filppula
Marttinen-Forsberg

4. kenttä:
Grünn – Piispanen – Mikkonen


---

Huomisesta ottelusta ei oikein tiedä, että mitä siitä pitäisi odottaa. Mikäli JYPin peli-ilme jatkuu samanlaisena mitä se oli sunnuntaina, vie TPS mukanaan kolme pistettä. Jos taas JYP syttyy pelaamaan kotiyleisön edessä hyvin, saattaa pisteet hyvinkin jäädä Hippokselle. Saku Koivu lienee suurella osalla tarkkailun alla huomisessa ottelussa, saa nähdä miten kaveri pärjää/onnistuu JYPiä vastaan.

Muokkausta : Henrik Forsberg nostettu Jyssyn rinnalle.
 
Viimeksi muokattu:

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka kuinka eilisestä Hif-Jyp pelistä yrittäisi saada yksipuolista Hifkin näytöstä, se ei tunnu onnistuvan. Jyp oli ensimmäisessä erässä jopa parempi kuin kaikkien aikojen paras joukkue missään. Ikinä. Hifkin tasoista joukkuetta vastaan ei kuitenkaan ole varaa maalivahdin mokiin, josta Hifki pääsi helppoon ja lähes ansaitsemattomaan 1-0 johtoon. Siitä Jypiläiset eivät sitten enää nousseetkaan voitosta taistelemaan.

Virtanen-Immonen-Uhlback on helvetin kova ketju ja tämä on pystyttävä pysäyttämään keinoja kaihtamatta(poislukien vahingoittamiset) Aho-Rautee-Bouck kentällinen saattaisi olla sangen hyvä ketju repimään, raastamaan, tökkimään, hakkaamaan pohkeille ja jopa taklaamaan Jypin "kakkoskentältä" pelihuumoria pienemmäksi. Käsittely täytyisi kuitenkin hoitaa silkkihansikkain, ettei vaan Jodie herää vaihtoaitiossa, sillä silloin Jodie saattaisi repiä Rauteelta oikeastipään irti - pakollinen "fuck".

Vaikea ja vähämaalinen peli tulossa, eikä Lassilalla ole varaa päästää niitä helppoja tässäkään pelissä, muuten tule noutaja. Toivotaan ja veikataan Tepsin 2-1 voittoa.

Edit: Jodie ei ole sitten näköjään edes vaihtopenkillä, joten mahdollisuudet Jypin kakkoskentän pysäyttämiseen ovat mitä mainioimmat.
 
Viimeksi muokattu:

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Koivureeltä hyvä alustus ottelulle.

TPS tarvitsee pinnoja, ettei tapahdu putoaminen säälipleijareihin, jota ei kukaan halua. Tällä jokkeilun aikakaudella sekin olisi tietysti vielä hauska nähdä. Miten suut sitten pantaisiinkaan, jos noutaja tulisi heti kättelyssä. Olisi siinä isä Koivulla jälleen selittämistä valmistautumisen huonosta laadusta ja ties mistä.

Tasainenhan tästä JYP-ottelusta tullee. Tosin JYP voi viedä Tepsiä pahastikin mikäli peli menee Lukko-pelin kaltaiseksi säätämiseksi. Tepsi tuskin vieraskentällä yltyy mihinkään suurempiin maalintekotalkoisiin. Pelicans nollattiin ja Jukka Koivu kehui puolustuspeliä. Todennäköisesti Jyväskylässäkin puolustetaan tarkasti ja maalit tehdään jos saadaan tarpeeksi paikkoja. Melkoisia tuhlaajapoikia nykyään nämä meitin ns. maalintekijät. Todella vaikea ennakoida miten tässä käy. JYP on pelannut kotipelit viime aikoina vakuuttavasti ja jo pisteenkin saaminen on työn ja tuskan takana.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No jo on prkle, ettei se Shelley saa selkäänsä kuntoon. Noh, toivottavasti kaveri on tosi toimissa sitten viimeistään siinä Saipa pelissä, jotta saisi hänelle hieman enemmän tuntumaan pleijareita varten. Plejareissahan sitten pelataan kovaa ja Shelley on sitten polisiina paikalla, jos immosia ja korhosia kohdellaan kaltoin..

Kokoonpanoista puuttuu jälleen Tenkanen, missäs "Aarne" luuraa? Ettei vaan olisi yllätys loukkaantuneena.

TPS:lta suurin osa yleisöä seuraa tietysti Canadiens kapteenia, mutta itseä kiinnostaa pari TPS-junnua. Nimittäin Lauri Korpikoski ja Jussi Makkonen. Molemmat ovat olleet alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa tähtiä, mutta Sm-liigassa tehoja ei ole ainakaan tullut ja kokoonpanoissa kaverit ovat muistaakseni olleet aina siellä 4. ketjussa. Kovasti muistuttavat siis erästä TPS:n kirjoilla ollutta sentteriä, joka merkautti joskus 0+2. Olikohan Korpikoskesta tai Makkosesta uusia projektipelaajia JYP:lle jolloin Alatalo voisi saada taas sulan hattuun hienosta kasvattamisesta..
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
TPS-ottelu Hippoksella, 90-luvun lopulla nämä pelit oli niitä, jolloin hallille meni pelkästään tavan vuoksi. Sama asenne oli tuolloin koko joukkueellakin ja tuloksena helpot pisteet Turkuun. Alatalon aikana on onneksi ollut toisin, joten pelistä uskaltaa sentään edes toivoa pisteitä. Peleinä nämä eivät silti mitään elämää suurempia ole olleet.

Otteluun on odotettavissa melkoinen yleisöryntäys, sillä maajoukkueessakin suuria tunteita herättänyt pelaaja on jälleen mahdollista nähdä myös Hippoksella. Tämä joidenkin fanien mielissä jopa Kuninkaaksi ristitty turkulaissentteri on ollut viime otteluissa pelottavan hyvässä kunnossa ja vaikeuksissa tulee TPS:kin olemaan, mikäli Janne Hauhtosen hyvät otteet jatkuvat.

Toinen tarkkailtava pelaaja on tietysti Henrik Forsberg. Samaa peliä pelaamalla, mitä IFK:ta vastaan on mahdollisuus pelata itsensä jälleen askeleen lähemmäksi ensi kauden liigamiehistöä. Eiköhän pelissä siis ainakin yksi avojään niitti ole odotettavissa...


Viestin lähetti Ponto
Kokoonpanoista puuttuu jälleen Tenkanen, missäs "Aarne" luuraa? Ettei vaan olisi yllätys loukkaantuneena.

Tenkanen hommasi itselleen aivotärähdyksen Ilves-ottelun alkulämmittelyssä. Saavutus sekin.
 

salonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Red Wings
Viestin lähetti Kemulator

Tenkanen hommasi itselleen aivotärähdyksen Ilves-ottelun alkulämmittelyssä. Saavutus sekin.

Martins ja Tenkanen törmäs, tuloksena aivotärähdys ja ainakin yksi irronnut hammas jäällä...
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Kylläpäs Jypiä kovasti puffataan ennakkosuosikiksi. Eiköhän joukkueiden mahdollisuudet ole aika fifty-sixty, materiaaliero TPS:n hyväksi tasoittuu Jypin lähiaikojen hyvillä kotiotteilla. Helpolla ei kumpikaan tule ottamaan pisteitä.

Itse matkaan hallille nauttimaan Koivun kiemuroista, Immosen 2+1 tehoista, Westcottin kahdesta YV-maalista, Sinuhe-showsta. Elättelenpä jopa toiveita Sinuhen nollapelistä, tosin silloin ottelusta tulee varmaan tosi vähämaalinen, ja Immosen em. tehot jää näkemättä.

Ketjun alustukseen vielä sen verran että Jyp on kai lähempänä kahdeksannen sijan varmistamista kuin seitsemännen, olkoonkin että 7. sija kelpaa ainakin minulle vielä paremmin. Mutta taitaa olla jo karannut sijoitus. Mutta taisi olla kirjoittajalta vain pieni muistivirhe.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Veikkauksen kertoimia katselemalla voisi päätellä, että ottelu olisi melko selvä nakki TPS:lle. Minusta outoja kertoimia, sillä vaikka 2,50/4,00/2,05 toki ovat "sinne päin", niin ei JYP noin suuri altavastaaja ole. Oikea taso olisi jotain 2.20-2.30 välillä. Liekö Veikkaus ottanut huomioon sen, että Saku Koivun läsnäolo saa tavallista useamman pelaamaan JYPiä vastaan. Tai sitten JYPin seitsemän kotivoiton putki on saanut kertoimenlaskijat pohtimaan, että "ei kai se enää voi jatkua"...

TPS on aika ollut paha vastus JYPille. Etenkin vieraskaukalossa, mutta myös kotihallissa on monesti tuntunut, että Jokerit ovat paljon kevyempi nippu kuin TPS. Liekö se luisteluvoima, Turun murteen veret seisauttava vaikutus vai mikä, mutta jokainen TPS:lta saatu piste on ollut pienen juhlan paikka. Tosin aivan viime aikoina turkumagia on hieman rapistunut.

TPS:lla ja JYPillä on molemmilla syynsä voittaa ottelu. TPS tuskin haluaa sääliplayoffseihin ja JYP yrittää saavuttaa sääliplayoffseihin kotiedun. Samanlainen fiilinki kuin torstaina ennen Ilves-matsia. Tasaista on kuin Alankomaissa. Olen jo kytännyt sitä JYP-jatkoaikaa jo pitkään, joten jatketaan samalla mielellä. Edellinen kohtaaminen Hippoksella päättyi Nurmisen rankkumaalilla TPS:lle 1-2, joten historia voisi ihan lompakkoa tukeakseen välillä toistaa itseään. Niin, ja JYP ei ole pelannut jatkoaikaa tai rankkareita nyt 23 peliin. Melkoinen saavutus, kun ottaa huomioon että nykylätkässä maaleja ei tehdä enää takavuosien tyyliin.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuntuu keski-suomalaisiakin tuo Sakun pelaaminen kiinnostavan, kun päivän Keskisyöpäläinen tietää kertoa, että istumaliput (ainakin) on myyty loppuun jo muutama viikko sitten. Toisaalta tämä on tainnut olla tapana viime aikojen kotimatseissa muutenkin. Mutta eiköhän tuo 4000:n katsojan raja taas puhkaista. Mielenkiintoista muuten, että Shelleyn tulon jälkeen kaikissa paitsi yhdessä kotimatsissa tuon 4000:n yli on päästy, mutta senkin poikkeuksen ymmärtää, sillä olihan vastassa liigan ehdoton väritömmin, hajutommin ja mauttomin nippu nimeltään jokerit...

Viestin lähetti Leiska
Näin ollen JYPin kokoonpano huomiseen TPS-otteluun on seuraava (ainakin alustavasti):

Maalivahdit:
Wallinheimo (Nikkilä)

1. kenttä:
Martins – Hauhtonen – Louhivaara
Kovanen – Westcott

2. kenttä:
Uhlbäck – Immonen – Virtanen
Korhonen – Virolainen

3. kenttä:
Jääskeläinen – Hytönen – Filppula
Marttinen

4. kenttä:
Grünn – Piispanen – Mikkonen
Forsberg

Kokoonpanosta sen verran, että luojan kiitos Alatalo on laitannut sen paremman veskarin tolppien väliin... Shelleyn olisin mielelläni nähnyt, mutta paremman puutteessa nuori poliisi Peter...eiku siis Henrik Forsberg kelpaa kanssa. Mielenkiinnolla muuten seurataan sitäkin miten Jyssy selviää tuossa kolmannessa pakkiparissa yksinään, vai hoitavatko Westcott ja Virolainen (ehheheh!) kahdestaan tuota oikean pakin tonttia...
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
TPS tänään:
Juho Santanen, Maalivahti
Teemu Lassila, Maalivahti AK

1. kenttä
Marko Kiprusoff, Vasen puolustaja AK
Craig Rivet, Oikea puolustaja AK
Kai Nurminen, Vasen laitahyökkääjä AK
Saku Koivu, Keskushyökkääjä AK
Mika Alatalo, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
Antti Hulkkonen, Vasen puolustaja
Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja
Ville Vahalahti, Vasen laitahyökkääjä
Jari Kauppila, Keskushyökkääjä
Tyler Bouck, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
Markus Seikola, Vasen puolustaja
Kimmo Eronen, Oikea puolustaja
Marco Tuokko, Vasen laitahyökkääjä
Joni Lius, Keskushyökkääjä
Matti Aho, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä
Markku Paukkunen, Vasen puolustaja
Jussi Makkonen, Hyökkääjä
Matias Metsäranta, Vasen laitahyökkääjä
Mikko Rautee, Keskushyökkääjä
Arttu Virtanen, Oikea laitahyökkääjä
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
TPS matkustaa hyvässä kotivireessä olevan Jypin vieraaksi ja yrittää katkaista Jypin 7 kotivoiton putken ja samalla pysyä mukana taistossa neljännestä sijasta.

Tämän kauden kohtaamiset ovat olleet tiukkoja vääntöjä Tepsin otettua kaksi voittoa yhdellä maalilla joista toinen rankkareissa ja Jypin pystyttyä tähän mennessä yhteen voittoon. Tepsi pystyi ottamaan rankkari voiton joukkueiden edellisestä kohtaamisesta Hippoksella ja voittoon on Tepsillä myös tänään mahdollisuuden kunhan vain peli saadaan alusta saakka toimimaan ja se toimii täydet 60 minuuttia.

Jyp ei tule helpolla antautumaan ja se ollaan nähty jo edellisissä kohtaamisissa ja nyt varsinkin Jyp tulee taistelemaan vielä kovemmin, koska haluavat säilyttää 8 sijansa ja saada sääläreihin kotiedun.

Tuomarina tänään Toivotaan toivotaan Tero.

LT Jyp-TPS 2-3
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Edllisepelissä Hik:n paras pelaaja eli Nikkilän Tommi on aiheestakin siirretty laatu maalivahdin tieltä syrjään. Tähän otteluun toivon mukaan puolustajat hieman tsemppaisivat jottei edellis ottelun karmeat mokat toistuisi. Tasainen peli tulossa ja tasapeli edessä.

Jyp - TPS 2-2.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Forsberg - Marttinen

JYPin kolmospakkiparissa häärii erittäin mielenkiintoinen parivaljakko. He eivät välttämättä häikäise kiekollisilla taidollaan, loistavilla avauksillaan tai hurjilla laukauksillaan. Heidät voi tunnistaa jäällä yleensä siinä vaiheessa kun vastustajan kavereita alkaa tippumaan tai jostakin kulmauksesta tippuu pleksin kiinnikkeet. Tähän pakkipariin kulminoituu tänään ja ehkä myös tulevaisuudessa JYPin rämäpäisyyden ja jätkämeiningin kuva.

19-vuotias Forsberg muistuttaa erittäin paljon nuorta Marttista, joka astuttuaan liigavaloihin ihastutti Hippoksen yleisöä rämäpäisyydellään ja ennakkoluulottomuudellaan. Kuten tiedetään, Marttinen kärsi pahasta selkävammasta ja joutui muuttamaan pelityyliään hieman. Toivottavasti Forsberg herättää omalla ennakkoluulottomuudellaan ja fyysisyydellään vanhaa Marttista hieman eloon niin saadaan ehkä vähän lisää munaa tuohon touhuun.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYP:llä olisi tänään tilaisuus varmistaa suoralla voitolla sääliplayoffien kotietu käytännössä. Vaikka Ässät voittaisi Espoossa, ero pysyisi kuudessa pisteessä, jolloin hurrikaanipaidoille riittäisi paremman maalieron turvin yksi voitto kolmesta jäljellä olevasta pelistä.

Koskaan ei kuitenkaan tiedä, mitä mustapaidoilta voi odottaa, sen verran ailahtelevaisuutta on tällä(kin) kaudella esiintynyt.

TPS-ottelu? Jos sanon, että vähämaalinen vääntö ja jatkoaika hyvin mahdollinen, tuskin menen pahasti hutiin, tai sitten joukkueet poikkeavat yleisestä linjasta.

Kauden eka peli Hippoksella päättyi aikamoisen nuhjauksen jälkeen rankkarikisan jälkeen lukemiin 1-2, kun Kultaranne-Nurminen osui ja JYP:n yrittäjä Immonen epäonnistui (yllätys yllätys!).

JYP lähtee haastamaan TPS:ä varsin kapealla materiaalilla varsinkin puolustuspäässä, kun rivissä on 4 liigatasoista pakkia, yksi a-junnu ja Virolainen onkin oma lukunsa..

Hyvien kotipelien putki antaa kuitenkin itseluottamusta, joten ei TPS pistettäkään helpolla Hippokselta vie, uskotaan näin.
 

Tomba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kai Nurminen
Kovasti tuntuu tuomari jäähyjä Tepsille antavan, joku voisi pistää pientä infoa, että ovatko jäähyt tulleet helposti vai onko Jyp vaan saanut jostain niin paljon virtaa, että Tepsiläiset joutuu roikkumaan Jypin pelaajissa ja näin ottamaan jäähyjä? Voin taas uskoa ainakin, että Sakun jäähy on ollut tyhmä jäähy, Saku aina välillä ottaa täysin turhia ja tyhmiä jäähyjä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Viestin lähetti Tomba
Kovasti tuntuu tuomari jäähyjä Tepsille antavan, joku voisi pistää pientä infoa, että ovatko jäähyt tulleet helposti vai onko Jyp vaan saanut jostain niin paljon virtaa, että Tepsiläiset joutuu roikkumaan Jypin pelaajissa ja näin ottamaan jäähyjä? Voin taas uskoa ainakin, että Sakun jäähy on ollut tyhmä jäähy, Saku aina välillä ottaa täysin turhia ja tyhmiä jäähyjä.

Samaa mietin minäkin. Sakun jäähyt ovat tällä kaudella olleet pääosin tyhmiä ja turhia. Ensimmäinen erä laukauksien valossa Jyväskylään.

Saatiin otteluun unelma-alku, mutta sitten jengi hyytynyt. Wake up guys ja pinnat himaan!
 

beerhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Montreal,San Jose
Joo..ja se tais mennä sitten siinä se yv.. ja kukas muukaan kuin Koivu senkin jäähyn otti..kele..säälipleijarit oottaa
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin, siis ilmeisesti tämä meidän Aallon ja Elorannan korvaajaksi hankittu pelaaja ei mahdu edes enää nelosketjun hyökkääjäksi, vaan on ylimääräisenä hyökkääjänä kokoonpanossa.

Tilastotkin kyllä kertovat karua tarinaa, 0+0 pistettä. KYLLÄ KANNATTI OTTAA.
 

Sherlock

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti beerhunter
Joo..ja se tais mennä sitten siinä se yv.. ja kukas muukaan kuin Koivu senkin jäähyn otti..kele..säälipleijarit oottaa

Ilves häviää tänään Jokereille. Eroa Ilvekseen 5p ja paljon parempi maaliero, eikä pelejäkään ole kuin 4 jäljellä. 6. tila olisi TPS:n kannalta parempi kuin 5. HIFK paljon pahempi vastustaja playoffeissa mitä HPK. Joten tappio tästä ei olisi vielä kauhaen paha, kunhan esim. Blues voitetaan.
 
Jypin lento vaikuttaa juuri nyt siltä, että sitäkään ei oikein voi pitää mieluisana säälipleijarivastustajana. Jyp, Ässät ja Tappara tuntuvat kaikki olevan varsin mukavassa kevätkunnossa, joten laadukkaita vääntöjä on lupa odottaa heti loppupelien alusta lähtien. Ylempää sarjataulukosta tuntuisi juuri nyt löytyvän yskähtelevämpiä yhdistelmiä...
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Saku update?

Radio Merisään mukaan Koivu jätti ottelun kesken? Luistellut toki omin voimin pois kaukalosta?

Heh, nythän meillä on siis sentterilinjassa Kauppila-Lius-Rautee-Makkonen/ Ojala? Mestaruusainesta tuo nippu, totta mooses!
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jaa, että tappio vaihteeksi vieraissa. Onnittelut Jypille voitosta ja täytyy nostaa hattua kovalle vireellenne kotikaukalossa. Alkaa joukkueella kuin joukkeella olemaan kusi sukassa Hippokselle luistellessa. TPS pelasi keskinkertaisen ottelun radiosta kuunneltuna, mutta JYP teki paikoistaan tehokkaammin maalit ja otti ilmeisen ansaitun voiton.

TPS:n tappio ei sinänsä harmita, koska Ilveskin otti kuokkaan Helsingissä. Tuskin tässä säälipleijareihin enää ajaudutaan. Ja tällä hetkellä melkein olisi mieluummin runkosarjan kuudes kuin viides tulevaa play-off vastustajaa silmällä pitäen. Jännäksi pistetaisteluksi tämä loppu vielä menee. Hieman kuitenkin huolestuttaa tuo TPS:n vieraspelaamisen taso tällä hetkellä.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Juippi
TPS:n tappio ei sinänsä harmita, koska Ilveskin otti kuokkaan Helsingissä. Tuskin tässä säälipleijareihin enää ajaudutaan. Ja tällä hetkellä melkein olisi mieluummin runkosarjan kuudes kuin viides tulevaa play-off vastustajaa silmällä pitäen. Jännäksi pistetaisteluksi tämä loppu vielä menee. Hieman kuitenkin huolestuttaa tuo TPS:n vieraspelaamisen taso tällä hetkellä.

Kyllä minua vaan kyrsii vallan se että käydään häviämässä milloin missäkin. Ei tätä porukkaa nyt voi mistään ylisuorituksesta syyttää, koko kausi mennyt samantyyppisissä merkeissä. Säälipleikkareihin joutuminen on periaatteessa urheilullisesti se ja se sama, sillä ei me tällaisella pelillä voiteta ensimmäistäkään joukkuetta viivan yläpuolelta neljää kertaa.

Mikä Sakulle tuli? Se nyt olisi aivan viimeinen popniitti tähän konkurssiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös