JYP - TPS 9.10 klo 18.30 @ Hippos, Jyväskylä

  • 5 565
  • 78

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYP jatkaa toista härkäviikkoaan putkeen kohtaamalla kotoisella Hippoksella, josta tällä kaudella pisteiden kanssa on lähtenyt kauden ensimmäisessä pelissä Espoon Blues, kauden suurimman mestarisuosikin Turun Palloseuran.

JYP:llä on alla kolme voitokasta kotipeliä ja vieläpä suhteellisen hyvällä pelillä. Olisiko nyt palaamassa se aika, että Hippos on todella vaikea paikka vierailla, viime kaudella asiahan ei ihan täysin niin ollut.

Molemmilla voitto alla, mutta molemmat kärsivät myös loukkaantumisista, JYP:ltä puuttuvat ainakin Kovanen sekä Hauhtonen, Huczkowskinkin pelaaminen epävarmaa. TPS:ltä sivussa Lassila, Seikola, Peltonen, Alatalo ja Lius eli aikamoinen sairaslista.

JYP:n yleisönsuosikit Kiviharju ja Tuokko saavat varmasti lämpimän vastaanoton, Hannu Virta ei kuitenkaan enää Tepsin vaihtopenkillä enää huutele "alas, alas".

Molemmilla maalinsuulla lienevät ennen kautta ns.kakkosmaalivahdeiksi kaavaillut veräjänvartijat, JYP:llä Nikkilä, TPS:llä Tuomo Karjalainen. Mahdollista kuitenkin on, että Nikkilä huilaa ja Tero Leinonen pääsee pitkästä aikaa maalinsuulle. Vai pitääkö Alatalo kiinni periaatteesta, että voittavaa maalivahdia ei vaihdeta. En minä ainakaan näe sille mitään syytä, etteikö Nikkilä vahtisi torstainakin JYP:n luukkua.
 
Viimeksi muokattu:

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Njuuh...TPS on ollut Jypille aina suht paha vastus ja eilinen voitto IFKsta meni(minun mielestäni)aika paljon kotijoukkueen hölmöilyn piikkiin.

Toisaalta Hippoksella ovat tällä kaudella kaatuneet jo Jokerit,Kärpät ja Tappara joten TPS olisi hyvä jatko mainioon kotipeliputkeen.

Omasta näkökulmastani Leinonen olisi ihan hyvä valinta maalivahdiksi,saisi Terokin hieman peliaikaa ja (toivottavasti,tehkää se poijaat!) voiton myötä hieman varmuutta otteisiinsa.

Kun kerran veikkauksen kertoimetkin ovat vaihteeksi kotikylän poikien puolella,niin en mene tuota arviota muuttamaan.Pika-arvio Jypille 4,5-2,3,(4).Huomattavaa on tietysti myös se,että noissa kolmessa edellisessä kotipelillä Jyp on tehnyt juuri tuon 5 maalia per jengi ;)
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Meikäläisille vieraspelit ovat toistaiseksi olleet jostain syystä vaikeita. Paikkoja on saatu luoduksi, mutta hyvätkään tilanteet eivät ole johtaneet maaliin. Tunnelin päässä on kuitenkin valoa, sillä kotona peli on kulkenut mallikkaasti ja pisteitäkin on tullut kiitettävästi. Erityinen kiitos siitä kuuluu Mikko Elorannalle, joka on alkukauden kulttuurishokin jälkeen noussut omalle tasolleen ratkaisten henkilökohtaisella panoksellaan otteluita.

Sairalomalaisten lista on lohduton. Alatalo, Lius, Seikola, Lassila, ja Peltonen ovat kaikki varmuudella pois kamppailusta. Joukkue saakoon hatunnoston siitä, että moisen suoneniskun jälkeenkin peli on kulkenut ja pistekoppa täyttynyt.

Mikäli TPS kykenee pelaaman omalla tasollaan, ovat mahdollisuudet pisteisiin erinomaiset. Kokonaan toinen asia on, jatkuuko huono onni maalin edessä vai alkavatko kiekot vihdoin mennä sisään tekopaikoista.
 
Viimeksi muokattu:

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Jahas ja Tepsin pelit jatkuvat vieraspelillä Jyppiä vastaan Jyväskylässä, joka on ollut Tepsille aika vaikea paikka viimekausina, mutta toivottavasti tähän tulee muutos, kuten myös Tepsin heikkoihin vieraspeli menestyksiin tällä kaudella ja Tepsin kauden ensimmäinen vierasvoitto näkisi päivänvalon.

Tepsin loukkaantumislista on pitkä sen tietää kaikki ja pelaajatkaan eivät sillä ole Tepsin huonoimmasta päästä, joten tällä saralla Tepsi joutunee antamaan hieman tasoitusta Jypille, mutta ei se näyttänyt hirveesti Blues pelissä haittaavan.

LT Jyp-TPS 2-4
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt pitäisi jo saada se vieraspeliputki auki. Tai itse asiassa se päälläoleva kiinni. JYP on heittänyt tämän kauden liigassa eniten byyrejä, mutta Tepsin puolustuspelin toimiessa niidenkin pitäisi jäädä vähiin. Toisaalta, jos tehottomuus hyökkäyspäässä jatkuu, niin hyötyarvoa on tasan nolla. Nyt pitäisi voitto puristaa asenteella, vaikka sairaslista on edelleenkin pitkä. Kulin tehot eivät voi pitkän päälle yksin riittää, vaikka Blues-matsissa riittivätkin. Nyt pitäisi vyöryttää JYP kumoon koko joukkueen voimalla ja sillä kuuluisalla viisikkopuolustuksella.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Viestin lähetti Deanwick
Njuuh...TPS on ollut Jypille aina suht paha vastus.

Viime kaudella ei Tepsin pahuudesta Jypiä vastaan ollut tietoakaan. Voiton voittoa ei Jyväskyläläisiltä saatu. *hymiö*
 

SergeiBautin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Joko se romahdus nyt tulisi? Se tulee yleensä aina, kun itsestä rupeaa tuntumaan siltä, että Jyppihän pelaa hyvin. Nyt on nimittäen jälleen hiipimässä hiljalleen samanlainen olo. Ketjuissa on potentiaalia ja mikäli pakisto saadaan vaan terveeksi, voidaan taistella täysin samoista sijoituksista kuin viime vuonna..

Eli todennäköisesti nyt pudotaan maan pinnalle. Tulosvetolappuun 0,1 - 3,4,5
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Torstainen JYP-peli onkin ensimmäinen kerta kun pääsen Hippokselle katsomaan matsia. Korkea aikakin. Toivon mukaan on kunnon tunnelma päällä ja hyvä peli kentällä.

JYP:n koti- ja TPS:n vierassaldoa verrattaessa on helppo ennustaa, että helpolla Palloseura ei pääse. Luistelua pitää löytyä ja oman pään pelaamisen pitää pysyä tiivillä tasolla.

Ennustus torstai-illalle: JYP painaa päälle sata lasissa ja tekee enemmän töitä. Tepsi on passiivisempi, mutta joukkueen pelastaa pari hienoa yksilösuoritusta, tällä kertaa lähinnä akselilta Koivu-Vahalahti. Pisteet jaetaan varsinaisen peliajan jälkeen lukemin 2-2.

P.S: Baarisuosituksia Jyväskylän yöelämää koskien otetaan vastaan. Missä siellä luuraa torstai-iltana enemmistö alle kolmekymppisistä immeisistä? Opiskelijabileitä tiedossa tms..?
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erkka: Täällä on torstaina Kauppakadun Appro, joten kaikki baarit ovat luultavasti niin täynnä, ettei niissä juuri mahdu edes hengittämään.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Viestin lähetti juippi
Viime kaudella ei Tepsin pahuudesta Jypiä vastaan ollut tietoakaan. Voiton voittoa ei Jyväskyläläisiltä saatu. *hymiö*

Viime kausi oli ja meni ja sieltä ei apuja tule.

Kotona ollaan pelattu hyvin ja tällä kertaa tuleekin taas astetta kovempi vastus. TPS saapuu siis Jyväskylään parin NHL vahvistuksen turvin. Jotenkin on vaan pieni pelko että lunta tulee tupaan, mutta toivossa on hyvä elää. Peli tuntuu meillä kulkevan kotona kun TPS puolestaan tuskailee vieraissa. Saumat on voittoon on molemmilla. Riippuu vain siitä miten ottelu alkaa...
 

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Tiukka peli tulossa, mikäli JYP pystyy pelaamaan samalla tasolla, mitä se pelasi Kärppiä ja Jokereita vastaan. JYP (Hippoksella) ja TPS pelaa iloista ja kovaan vauhtiin perustuvaa peliä. Mutta jos vauhtipeli tökkii ja syötöt menevät vastustajille, niin silloin kukaan ei halua nähdä JYPin taaperrusta. Kuitenkaan tämä vaihtoehto ei ehkä ole kovinkaan mahdollinen, kun mietitään JYPin viimeisimpiä kotipelejä.

Poissa ovat varmuudella Kovanen, (Huczkowski), Loikala ja Hauhtonen. Kovasen (ja Huczkowskin) puuttuminen näkyy varmasti JYPin pelinrakentelussa! Onko Korhosen vuoro astua taas ykköspakin saappaisiin? Entäpä Tremblay, milloin herra alkaa käyttämään maalintekijän vaistojaan. P.C. alkaa vertyä ja on hurjassa iskussa huomis-iltana, samoin Immonen.

Puolestaan TPS:n ykkösketju alkaa lunastamaan sille asetettuja odotuksia. Varsinkin Eloranta on kovassa vireessä. Mikäli muutkin TPS:n kentät saavat saman vireen päälle kun 1., niin JYPillä on kova tehtävä upottaa kovassa myötätuulessa purjehtiva TPS -laiva.

Edit: Loppuun pakollinen veikkaus lopputuloksesta: 4-2.

No, huomis-illan jälkeen ollaan taas viisaampia... =)
 
Viimeksi muokattu:

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Viestin lähetti Erkka

P.S: Baarisuosituksia Jyväskylän yöelämää koskien otetaan vastaan. Missä siellä luuraa torstai-iltana enemmistö alle kolmekymppisistä immeisistä? Opiskelijabileitä tiedossa tms..?

Torstaina on JKL:ssä Kauppakudun appro. Tuossa tapahtuman kotisivun osoite: http://www.kauppakadunappro.com.

Edit: Äh, FourForty kerkes ensiks
 
Viimeksi muokattu:

kloever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Koivu Bros.
Tasaista tulee olemaan.

Nyt tosin uskon, että Turun pojat saavat pelinsä kulkemaan ja maaleja syntyy. JYP-TPS 3-5
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Tattista vaan vink(e)istä Kauppakadun Appron suhteen. Hyvä tuuri että se sattuu olemaan juuri nyt, eipähän ole ihmisistä pulaa baareissa. Siksi toiseksi ei ole tähän mennessä tullut osallistuttua kyseiseen rientoon, joten tuleepahan sekin korjattua. Täytyy varmaan napata haalarit mukaan niin sulautuu joukkoon kirjavaan. Pystyypähän vaivatta huuhtomaan mahdollisen tappion välittömästi kurkusta alas jos tarvis.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Tästä voisi napsahtaa joko: a) 4-2 pattiin (Immonen 3+1) tai b) iso vierasvoitto tyyliin 2-7. Jaa miksi? Otteet heittelee Töpselillä vielä kovasti, toisaalta varsinkin Koivun ketjulla on hillittömästi maaleja tuloillaan, ketsuppipullo odottaa vain avautumistaan.

Lisäksi Paukkunen pelaa vanhassa kotihallissaan, mikä on huomionarvoista molemmissa vaihtoehdoissa.
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Pitäisi uskoa omien voitton mutta sairaslomalistaa katsellessa ei voi kuin todeta että vieraspisteet huomenna olisi lähes lottovoitto ja tasuri verrattavissa ässä-arpa voittoon. Miehiä on niin paljon poissa että on vaikea kohta ymmärtää miten saada edes kolme kentällistä matkaan.Karjalaiseen luotan täysin mutta kun ei löydy miehiä maalin edessä niin mitä tehdä.Mahtava lopputulos Blues-nysväyksessä oli merkki siitä että jottain tarttis tehrä kun täälläpäin pelataan liigan heikointa ylivoimaa. No tulos huomenna on 2-2."Miten on Mikkola, teetkös yhden?!"
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
Luulenpa, että huomenna on luvassa tiukka ja vähämaalinen ottelu. TPS:n peli on koko ajan paranemaan päin ja uskon, että ennen pitkää se alkaa kulkemaan myös vieraskentällä. JYP on ollut tällä kaudella loistava Hippoksella, häviten ainoastaan kotiavauksensa Bluesille. Hyvä kotipelaaminen on perustunut joukkueen hurmostilaan ja puolustuksen yllättävänkin hyvään pelaamiseen. Tämä hurmosmieliala olisi taas löydyttävä hurrikaanipaidoilta, mikäli TPS aiotaan kaataa. Huomenna ei tunnelmaa tule puuttumaan Hippokselta ja veikkaan, että JYP palkitsee kannattajansa jälleen kerran voitolla. Molemmat veskarit pelannevat unelmapelin ja ratkaisumaalin iskee Drouin jatkoajan alkuminuuteilla.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Dääm, ei ole tulosvetoa veikkauksella kyseisestä pelistä. No kuitenkin, toivotaan että kolmen ottelun hyvä kotipeliputki (jos tuota nyt minkäänlaiseksi putkeksi voi sanoa, mutta kuitenkin) jatkuisi myös huomenissa. Isketään taas se viisi maalia, niin luulisi riittävän. No juu. Tunnelmaa ei varmasti hallista puutu. Hieman optimistinen veikkaus kotijoukkueelle 3-2. Toivottavasti Nikkilä jatkaisi maalilla... Loistavia otteita.
 

tiikeri

Jäsen
Toivottavasti ei tiistain HIFK-matsi ei painaisi ratkaisevasti jaloissa. Tosin aika helppo pelihän tuo JYPille oli, mutta siitä huolimatta. Onhan noita poissaoloja muuten JYPin puolelta myös sen verran, että kyllä TPS aika selkeänä suosikkina otteluun lähtee. Sitä ei voi kiistää kukaan. Jospa Huczkowski olisi jo pelikunnossa, eikä uusia loukkaantumisia tulisi, niin voisi katsella peliä nimenomaan JYPin omassa päässä vähän rauhallisemmin mielin.

Toivottavasti kuume tästä hellittää sen verran, että jaksaa hallille asti raahautua.
 
Viimeksi muokattu:

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Viestin lähetti tiikeri
kyllä TPS aika selkeänä suosikkina otteluun lähtee. Sitä ei voi kiistää kukaan.

No jaa. Itse kiistän. Otetaan väitteen tueksi vaikka vedonvälittäjät. 16 firmaa löytyy (tai siis ne jotka www.tip-ex.com tuohon peliin näyttää) jotka kertoimia antavat ja niistä 15 on sitä mieltä, että JYP on ottelun suosikki, joskin yleisen mielipiteen mukaan erittäin niukasti. Yhden firman mielestä puntit ovat tasan, ja tosiaan yksikään ei pidä Tepsiä suosikkina.

Toisaalta en näe myöskään syytä alkaa maalaamaan seinille varmaa tappiota Tepsille sillä verukkeella, että äijiä puuttuu loukkaantumisten vuoksi. Palloseuralla on kolhuista huolimatta 1- ja 2-kentällisten pelaajista 8/10 ruodussa mukana, ja materiaali sinänsä kestää kyllä vertailun JYP:n kanssa. Tasaista varmaan tulee jos vaan veskarit pelaavat hyvin. Itse olen tyytyväinen jos Palloseura ottaa pisteen, tosin vieraskentällä pitäisi vähitellen jo oppia voittamaankin.
 

Stounifani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti tiikeri
Onhan noita poissaoloja muuten JYPin puolelta myös sen verran, että kyllä TPS aika selkeänä suosikkina otteluun lähtee. Sitä ei voi kiistää kukaan.
Näinkö on? Veikkauksen tarjoama 2,25 Tepsin voitolle on sitten otettava lapuille?

Mielenkiintoinen peli luvassa. Hippos ei ole helppo paikka pelata ja se ollaan tälläkin kaudella nähty. Loukkaantumistilanne Tepsillä on aika murheellinen, mutta näillä mennään mitä on. Onneksi materiaali jotenkuten sentään kestää, mutta lisää ei todellakaan sovi tulla.

Tepsillä on tässä nyt pari vaikeaa vieraspeliä edessä (to JYP ja la HPK) ja näistä henk.koht. -tavoitteeksi olen laittanut sen kaivatun ensimmäisen vierasvoiton ja eiköhän se tule tänään.

Lopputulostieto:

JYP - TPS 2-4 (0-1,2-1,0-2)
07:41 0-1 Antti Aalto (Eloranta - Hulkkonen) YV
25:26 1-1 Jarkko Immonen (Korhonen - Uhlbäck) YV
31:04 2-1 Pierre Claude Drouin (Sillgren)
36:23 2-2 David Schneider (Koivu)
52:33 2-3 Mikko Koivu (Vahalahti - Kauppinen) SR
59:40 2-4 Niko Mikkola (Kiviharju) TM

Maalivahdit:
JYP - Tommi Nikkilä 7 + 6 + 11 = 24 torj.
(pois 59.19 - 59.40)
TPS - Tuomo Karjalainen 12 + 9 + 6 = 27 torj.

Rangaistukset:
JYP 3 x 2min
TPS 5 x 2min

Yleisöä:
3 752
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Tiedot" TPS-Blues pelin tapahtumista oli sen verran kohdallaan, että pakko se on yrittää myös tätä. Ensimmäisen erän ensimmäisen puoliskon aikana Tepsi menee 0-1 johtoon joko Tuokon tai Rauteen maalilla. Tämän jälkeen tepsiläisten selät suoristuu ja Jyp päästetään peliin kiinni. Ennen ensimmäisen erän loppua Jyp onnistuu vielä tasoituksessa ja Tepsi sekoaa totaalisesti. Summerin päristessä viimeisen kerran, taululla komeilevat Jypin 3-1 voittolukemat - valitettavasti. Tepsi ihmettelee, miksei kummassa se 0-1 johtomaali riittänytkään voittoon? Karjalaiselle kirjataan noin 35 torjuntaa, Jypin maalivahdille 22.
 

Ilpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huzckowski

Joko mies on illlan pelissä kehässä ? Mikä on ollut poissaolon syy ?
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Re: Huzckowski

Viestin lähetti Ilpo
Joko mies on illlan pelissä kehässä ? Mikä on ollut poissaolon syy ?

Ei tietoa vielä. Huczkowski on sairastellut.
 

Masa1

Jäsen
Se on jo moneen kertaan nähty että JYP ei voi voittaa peliä mihin se lähtee "ennakkosuosikkina". Valitettavasti tänään JYP taitaa olla se hienoinen ennakkosuosikki ja todennäköisesti turpiin tulee ja oikein kunnolla. Ainoa asia mikä voi JYP:n pelastaa on Nikkilä, jonka kuitenkin uskoakseni Leinonen korvaa tänään. On niin huonot ennakkoaavistelut tätä peliä kohtaan että en taida uskaltaa hallille lähteä... TPS voittaa 5-1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös