JYP - Pelicans 29.01 klo 18.30 @ Hippos, Jyväskylä

  • 2 987
  • 26

J-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin ylivoima

En kyllä ymmärrä JYPin ylivoimaa, miten pelistä toiseen on mahdollista että viivalla olevat pakit antavat vastustajalle mahdollisuuden ylivoima hyökkäyksen ALIVOIMALLA. Kiekko vedetään vastustajaa päin, kiekko yritetään pysäyttää viivalla, HUPS ja toinen pakki ei varmistakkaan. Yritetään syöttää ei osuta kiekkoon, mistä näitä virheitä tulee, koko JYPin peliä vaivaa muutenkin huolimattomuus ja pahiten ylivoimalla. Vähän offtopic, mutta että Pelicansitkin pitää päästää alivoimalla heiluttamaan meidän verkkoja.
 

vsop

Jäsen
JYPin voittoonhan tuo ottelu päättyi. Immosen ketju oli hyvä, samaa voi sanoa myös nelosesta eli Hytösen ketjusta. Hauhtosen ketju, vaikka maalin saikin aikaan, oli tapansa mukaan taas ottavana osapuolena. Welling ei esittänyt mitään tai yksi jäähy. Ottelusta olikin jo selvästi nähtävissä keille nyky-rosterin pelaajille on vielä järkevää tarjota sopimusta, Wellingille toistaiseksi korkeintaan kauden loppuun asti ulottuvaa sopimusta.

Ottelu oli siisti, muutama kamppi jäi tuomitsematta, mutta tuomiot olisivat varmaan häirinneet molempia joukkueita.

Edelliseen näkemääni Pelicans-otteluun verrattuna nykyinen Pelicans poti veren vähyyttä. Ymmärrän pelaajien suuren vaihtuvuuden vaikuttaneen asiaan. Taloudelliset asiat tietysti ovat yksi syy joukkueen rakentamisessa ja on myös hoidettava huonoina kausina.

Eipä siitä taida enempää kerrottavaa olla, pelit jatkuu ja fanit räksyttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös