JYP kaudella 2023–2024: prosessikausi 2/3

  • 772 773
  • 6 482

Eki25

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miksi sieltä on Rooba, Niku ja Lahtinen kokoonpanosta pois? Toki hyvä antaa junnuille vastuuta, mutta ei pelejä voiteta näillä b-kokoonpanoilla. Harkkakautta mennään, mutta kyllästyttää häviäminen.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sen takia pois, että ne nuoret saa niitä näytön paikkoja
Näinpä. Toivoisi toki, että nämä paikat onnistuisivat käyttämään. Saataisiin sitten ihan aitoa kilpailua pelipaikoista.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Teillä tuntuu naama olevan norsunvitulla joillakin pelaajilla jo tässä vaiheessa kautta.
 

Ciccarelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
120 minuuttia katsottuna tätä harjoituskautta. Se nyt on selvää että kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei saa vetää tässä kohtaa.
Uusista miehistä ensin:
Eronen ja Vainio on varmoja. Pulkkinen veti niin kuin nyt tuolla kokemuksella voi odottaa, potentiaalinen poika.
Tumanovs aika näkymätön mutta hoiti tonttinsa.
En halua sanoa kuka tuli välillä Welshistä mieleen koska eihän SE VAAN VOI OLLA samanlainen kuin Tev…
Estephan oli melko näkymätön, liike vähän tahmeaa mutta pistetään elokuun piikkiin.

Vanhoista pelaajista voi sanoa että:
BC ja Gardiner (ja Lahtinen eilen) oli valmiita heti kauteen, Petman todella hyvällä asenteella. Lassila saanut odotetusti jerkkua kesällä ja mennyt eteenpäin.
Siikanen loistava
Tohilassa on potentiaalia ja tulee saamaan ekat liigapelit tällä kaudella.
Turkulainen alkoi tänään piristyä, eilen vielä vaikeaa.
Malisella vähän tahmeat pari peliä.
Maalivahdit ei vakuuttanut.
Pertusta ei ole liigapelejä pelaamaan.

Ja jääkiekon ulkopuolelta:
Turun Sanomien lähetyksessä kommentaattorina tänään ollut Jani Kiviharju pitäisi saada mukaan Cmoren lähetyksiin.

Edit.lisätty kommentti Siikasesta
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Viime kevään ja tämän pelin perusteella vois päätellä ettei Leinosen paikka ole Liigassa. No annetaan vielä mahdollisuus mut toivottavasti ei venytetä toisen maalivahdin hankintaa helmikuulle asti jos tarve sellaiselle tulee.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En jaksa edes kommentoida enää näitä harkkapeleihin ylireagoimisia, kun joka vuosi sama homma.

Hyvä että heti alkuun vähän herätellään, niin ehkä se saa joukkueen skarppaamaan, kun harjoituskausi etenee. Näistä peleistä ei juuri muuta saa irti, kuin yksittäisten pelaajien onnistumisia - ja sekin riippuu paljon pelaajan motivaatiosta, joka vaihtelee harkkapeleissä todella paljon.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mä en jotenkin komppaa noita Siikasen kehuja. Teki toki maalin ja äsken selostaja kehui, kun pääsi pakista ohi ja laukaisemaan, mutta muuten ei mitään ihmeellistä, ei toki huonokaan! Jerry oli tänään hyvä. Myös Gardiner jaksaa vääntää. Perttu ollut isoin pettymys, perässä tulee Welsh. Tumanovs kun oli kuvissa, oli aina vähän niin kuin väärässä paikassa. Pulkkinen oli ihan pirteä, vaikka myös hän oli aina välillä hieman väärässä paikassa. Ei ollut Leinoselta hyvä peli tänään. Kolmas erä oli JYPiltä ihan hyvää energistä peliä, vaikka selostajat muisteli Turun menneitä aikoja ja unohti pelin kokonaan.

Paska maku jäi, mutta onhan siihen jo tottunut.
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuossa Peltola - Welsh parissa on ollut tiedossa katastrofin ainekset jo pitkään. No, kokeillahan voi, en vaan ymmärtä miksi..
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Nää on hei vasta harkkapelejä.

Ja sitten huomataan taas 10 ekan runkosarjamatsin jälkeen, että vituiks menee.

Vaikka on parit harkkamatsit vasta takana, niin kyllä hiipii vääjäämättä muutamat viime vuodet mieleen.

Ja, vaikka nämä ovat harkkamatseja, niin kyllä se voittaminen kasvattaa aina joukkuetta ja päinvastoin.
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Näistä peleistä ei juuri muuta saa irti, kuin yksittäisten pelaajien onnistumisia - ja sekin riippuu paljon pelaajan motivaatiosta, joka vaihtelee harkkapeleissä todella paljon.
Joo eihän näistä harkkapeleistä juurikaan voi oikeasti päätellä, porukka ollut kasassa pari viikkoa ja matka vasta aivan alkutekijöissä. Toki, jos jotain ennustuksia näistä voi tehdä, niin edellisinä kausina kun homma on menny täysin penkin alle, niin nämä harkkakaudet on näytellyt aika isoa kuvaa siinä mitä myös virallinen runkosarja sitten on myös tarjonnut.

Kauden mittaan ei viime vuosina kauheasti ole tullut edistystä, vaan harkkakaudesta lähtien odoteltiin, että milloin se homma alkaa rokkaamaan. Ei alkanut. Menestysvuosina harkkakaudet muistaakseni meni voittoisammin kuin nyt viime vuosina?

Ensi kausi on silti uusi mahdollisuus ja prosessi etenee.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
No vajaa pari viikko ollut joukkue yhdessä, niin äkkiseltään nyt luulis sen ajan kestävän valmentajan vittuilua vaikka päällään seisten.
Noniin nyt jäitä hattuun. Eiköhän kyse ollut ihan spontaanista tappion aiheuttamasta reaktiosta. Se kun paljon mukavampaa tehdä maaleja kuin päästää niitä omiin. Kyllä muakin höntsäsäbässä vituttaa olla tappiolla ja silloin ehkä naamakin näyttää siltä. Tuosta ei kannata tepsiläisenkään tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä vaan katsoa tulos ja pelin kulku ja pohtia ihmisen reagointia siihen mitä jäällä tapahtui.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Tuossa Peltola - Welsh parissa on ollut tiedossa katastrofin ainekset jo pitkään. No, kokeillahan voi, en vaan ymmärtä miksi..

Sentään Welshin pelipaikaa ei ole betonoitu kahteen ekaan pariin. Toivottavasti tajutaan lähettää nopeemmin eteenpäin kuin Teves. Jos peli ei parane.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Piti tänään tilata Keski-Suomalainen, että pääsee edes Kalpa-pelit katsomaan ennen kautta. Ei tainnut menestysvuosina harkkapelit niin stressata, kun voittamisen kulttuuri ja "tieto" menestymisestä oli pohjalla. Nyt jokaisesta pelistä haluaa tehdä merkitystään suurempia johtopäätöksiä suuntaan ja toiseen. Mieluummin sitä kuitenkin rakentelis niitä pilvilinnoja voitettujen harkkapelien jälkeen.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Tuntuu joskus, että katselijoilla on lyhykäinen muisti asioissa. Nää on harkkapelejä, joissa kokeillaan ja kelaillaan sitä sun tätä, tulos on ihan sama lopulta ja jos meinaa oikeasti hakea käsitystä tekemisestä niin katsoo aikaisintaan viimeiset valmistavat pelit ennen sarjan alkua, niissä voi olla jo jotain arvioitavaakin. Turhaa, tai ei toki jos haaveissa on ollut, ottaa kierroksia merkityksettömistä mahalaskuista, kun kaikki on telineissä kuka mitenkin päin. Tappioistakin ehtii väkisinkin ottamaan ne kierrokset sarjan kuluessa, ettei kukaan ilman jää.

Minä en kokemuksesta juuri koskaan viitsi nähdä vaivaa näiden harkkojen katseluun, joukkueesta saa jonkun todellisen kuvan vasta kun joukkueen on tarkoituskin suorittaa, tuntuman ottamiset on tuntuman ottamisia.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
2014-2015: 2/4 voittoa, runkosarjan 4. ja koko kauden 3.
2015-2016: lisätään jos joskus Liigan sivut suostuu sen näyttämään, runkosarjan 4.
2016-2017: 3/4 voittoa, runkosarjan 4. ja koko kauden 3.
2017-2018: 2/2 voittoa, runkosarjan 4. (+ CHL-mestaruus)
2018-2019: 2/3 voittoa, runkosarjan 10.
2019-2020: 2/7 voittoa, runkosarjan 8.
2020-2021: 2/8 voittoa, runkosarjan 15.
2021-2022: 4/7 voittoa, runkosarjan 13.
2022-2023: 4/8 voittoa, runkosarjan 13.

Eli joo, voi näistä jotain päätellä mut ei kaikkea. Kuten vaikka SaiPa joka voitti 2021-2022 kaudella yhtä lukuun ottamatta jokaisen harkkapelin mutta sijoittui runkosarjassa toiseksi viimeiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös