JYP kaudella 2022–2023 – JYP 2.0:n toinen vuosikurssi

  • 651 854
  • 4 984

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Tällänhet

Osaatko sanoa miksi Suhonen on noilla tilastoilla hylkiö? Mikä siellä mättää
Suhosta on ainakin minusta turha sanoa hylkiöksi, mutta Suhosen heikkous on oma puolustusalueen pelaaminen.

Jukureissa pelatessaan kun voitti puolustajien pistepörssin, hänellä ei hirveätä vastuuta ollut puolustuspelaamisessa,
Kuten meidän kaikkien tuntema Antoni Honka, ei hänenkään ominta pelaamista ollut se puolustaminen. Näitä hyviä puolustajia hyökkäyspäähän pitää olla ja JYPssä niitä on tälläkin hetkellä, mutta ei pidä unohtaa että pitää myös olla niitä joilla tuo puolustaminen on ominta vahvuusaluetta.

Minun mielestä joukkue ei voi kummoisesti menestyä jos maalien edustoja pystytä pelaamaan vahvasti oli sitten kyse puolustus tai hyökkäys päästä. Muuttuu sitten pelaaja profiilit tai tavat pelata, niin ei silloinkaan perus asioita voi tinkiä.

Valitettavasti nuo tehopisteet pistepörssissä ei kerro juurikaan millainen pelaaja hän on omassa päässään.

Se ei joukkuetta heikennä jos siellä on yksi tai kaksi 1+2 tehopistein koko runkosarjan kahlannutta pakkia jos heidän plus miinus tilasta on siedettävä tai vastustaja tehnyt mahdollisimman vähän maaleja heidän jäällä ollessa. Nämä ei vie yhtään terävyyttä hyökkäys pään pelaamisesta pitkällä juoksulla. Tällainen eu heikennä sarjasijoitusta tai play off menestystä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Vähän hankala arvioida Suhosen panosta puolustukseen, kakkos- YVlle varmaan ihan hyvä hankinta, mutta miten on puolustamisen laita? Päivän kunto on myös kysymysmerkki, mutta sehän selviää nopeasti, sikäli hyvä on tuo kolmen viikon koeaika.
Uskon kuitenkin että pakkihankinnat ei jää tähän, pakko on saada laatua ja laajuutta myös pakistoon, mikäli tavoite on poffeissa pelaaminen.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kirjoittelin jo tuonne siirto-ketjuun että Suhonen on outo haku ja tulee fiilis ettei try outia pidempään täällä pyöri.

Sitten Viitanen pamauttaa jonkun laadukkaan nk. oman pään luudan pakistoon.

Se on kuitenkin hyvä että JYP satsasi leftin pakkiin. Noista onkin huutava pula.
 

Kelmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä ja riskitön "kokeilu". Jos homma ei toimi, voidaan sopimus purkaa ilman velvoitteita ja toisinpäin. Jos miettii mikä olisi täsmä Jypille, olisi se isokokoinen fyysinen hyvin peliä avaava puolustaja. Tärkeintä olisi saada kuitenkin tuota avaussyöttöä lapaan ja päästä pois omista paineen alla. Jos tätä ei saada aikaiseksi ei hyvillä hyökkääjilläkään tee mitään.

Se mistä noita isokokoisia, hyvin peliä avaavia luistelevia pakkeja löytyy, on sitten toinen tarina. Yonkmannit alkavat olla nykypäivän kiekossa mennyttä talvea, vaikkakin itse fyysisestä pelistä kovasti tykkään. Jos kiekkoa saadaan omista nopeasti pois, voidaan puolustaa hyökkäämällä. Se taitanee olla ihan hyvä ratkaisu myös.

Työnimi Kuukat on se pahin katastrofi. Taustalla vanhat meritiit ja pelkkään ns puolustuspeliin enää kykenevä pakki, joka saa ehkä kerran kaudessa annettua syötön lapaan jäätä pitkin, mutta hintalappu on järkyttävä.

Tervetuloa Suhonen. Haukutaan ajallaan jos on tarve, itse toivotan tervetulleeksi kokeneen pelaajan pakistoon.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Vähän myös ihmetyttää, eivätkö kannattajat huomioi lainkaan sitä asiaa, että vaikka tarjolla on monentyyppiseen pelitapaan soveltuvaa pelaajaa, niin pakkia kun hyökkääjääkin, niin JYP hankinnat on selkeästi hakuja tiettyyn muottiin, eikä mitään otetaan edes joku, kun markkina on kuiva tyyppisiä hakuja. Minusta ja minun silmiin hommassa on selkeä logiikka ollut koko ajan.

Kiekollisia, luisteluvoimaisia pelaajia halutaan joukkueeseen, koska pelitapa idea ei perustu mihinkään porraspuolustuksella vastustajaa jäädyttävään ja hidastavaan, eli idealla kahden tyylin karvaus, joko aktiivi tai passiivi ja vastahyökkäys kontraus ja virheiden kyttäys, vaan siihen liikkeeseen ja paikanvaihtoihin perustuvaan kollektiiviseen viisikkopeliin. Siihen ei oikein mikään luuta omassa päässä tuo muuta kuin palasen pois pelitavasta.

Samalla on totta, että sitten viisikossa se tarkoittaa vastuita enemmän kuin vanhan ajan kiekossa, eli kaikkien on osattava puolustaa ja kaikkien hyökätä, yhdessä. Koska uusi on aina uutta, siksi ennustan alkukauteen välillä jopa kaoottista kohellusta ja turpaan ottamista, mutta valmennuksen kokemus ja osaaminen kyllä sitten vakuuttaa siihen, että homma myös kehittyy ja edelleen ja tälle kaudelle pleijaripaikka on mestaruus, kun on prosessin ensimmäinen kausi ja kokolailla nollasta lähdetään liikkeelle.
 

MiksaK

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta sitä olen kaivannut että pitäisi edes olla sellaisia jotka osaa pelata siinä oman maalin edustalla eikä ole heti paskat housussa jos vähän alkaa painetta olemaan.
Jos et ole huomannut jo muutaman vuosien ajan jos ei ole sitä oma maalinedustan osavaa pakkia niin aikamoisessa lingossa pyörii ja tätä on myös näkynyt valmistavissa peleissä että pulustuspeli on sakannut.
Kyllä se omissa pyöriminen parin viime kauden aikana on johtunut ihan muista asioista kuin siitä ettei ole ollut hyvää maalineduspakkia. Muutenkin hyvin erikoinen näkemys, että omissa pyörittäisiin sen takia.

Tämän preseasonin peleistä ihan turha vetää mitään johtopäätöksiä tämän suhteen. Pelitavallisesti haettu ihan muuta aiempaan ja osassa peleissä näkynyt, että pää ja kroppa ollut täysin jumissa.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Koska uusi on aina uutta, siksi ennustan alkukauteen välillä jopa kaoottista kohellusta ja turpaan ottamista, mutta valmennuksen kokemus ja osaaminen kyllä sitten vakuuttaa siihen, että homma myös kehittyy ja edelleen ja tälle kaudelle pleijaripaikka on mestaruus, kun on prosessin ensimmäinen kausi ja kokolailla nollasta lähdetään liikkeelle.

En ole varma mutta saattaa olla ettei tämä realismi ole oikein vielä kaikkien ymmärrystä saavuttanut vaan odotukset ovat kovien vahvistusten suhteen nousseet hieman liian korkeiksi. Nimenomaan pleijarit ovat tämän kauden mestaruus(puolivälierät), ensi kaudella sitten tavoitteet mitalipeleihin.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kokemusta pakisto tarvitsee, ja jos Suhonen pystyy tuomaan lisää kiekollista taitoa niin silloin löytyy ihan järkisyitä tähän hankintaan.

Kuten myös jo todettu, on JR:lle tuttu pelaaja ja 3 viikon koeaika laskee riskiä. Annetaan reilu mahdollisuus ja katsotaan mitä saadaan.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nämä omanpään isännät ja luudat on kyllä niin menneen talven lumia kuin vaan voi olla.
Niin. Ottamatta nyt muuhun mitenkään kantaa - ei ole. Puolustajan ensisijainen tehtävä edelleen on puolustaa. Kamppaileminen ja puolustaminen korostuu entisestään mitä pidemmälle kausi etenee. Jos katsot Kärppien tai Tapparan pakistoa niin aika puhtaita defensiivisiä luutia siellä löytyy Ohtamaasta Kivistöön ja Seppälästä Vittasmäkeen. Tai katsot Suomen maajoukkueen pakistoja viime vuosilta ja sen pelaajaprofiileja. Ei ole siis millään tavalla menneen talven lumia vaan aivan oleellinen ja kriittinen osa menestyvän joukkueen pakistoa.
 

Zen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kokemusta Suhosella on, mutta ei paljon muuta. Vähän vaikuttaa, että oli vaan pakko hankkia joku.

Ei varmaan kallis hankinta, mutta ei kuitenkaan se mitä tuonne alakertaa tarvittaisiin.

Kertokaa joku tyhmälle, että mikä tässä Suhosessa nyt hiertää? Nimi ei kertonut minulle hirveästi, mutta tilastojen pohjalta kelpo lisä meidän alakertaan. Taitaa olla heittämällä eniten Liiga-kokemusta (ja pisteitä) meidän pakeista, onko pisteitä melkein yhtä paljon kuin kaikilla muilla pakeilla Liigassa yhteensä?

JYPin somejulkaisun mukaan Suhonen on voittanut pakkien pistepörssin ja hän on pelannut niin Rautakorven (1,5 kautta Tapparassa) kuin myös apuvalmentaja-Nemon (Jukurit) alaisuudessa. Kaiken huippuna sopimus sisältää kolmen viikon tryoutin, eli jos asenne ja/tai esitykset eivät natsaa, niin voidaan päästää Suhosesta irti.

Sommitelkaapa tämän hetken pakkiparit tähän ketjuun ja ottakaa huomioon Kakkosen loukkaantuminen. Meinaatteko tosissaan, ettei Suhoselle ole sijaa?
Jotenkin olen ajatuksissani näiden kahden viestin välimaastossa. Meillä on liian paskat pakit ja pakko hankkia joku vähemmän paska...

Toisaalta, valmennukselle tuttu pelaaja , tehojakin tullut ja try out soppari. Miksi ei tartuttaisiin?
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kyllä se omissa pyöriminen parin viime kauden aikana on johtunut ihan muista asioista kuin siitä ettei ole ollut hyvää maalineduspakkia. Muutenkin hyvin erikoinen näkemys, että omissa pyörittäisiin sen takia.

Tässä on minusta siunattu totuus asiaan. Ei pelitapa voi olla, että tavoite on pyöriä mankelissa omissa ja selvitä nippa nappa rimaa hipoen vahvalla mv ja maalin eduspelillä, vaikka kuinka hoetaan jargonissa, että puolustamalla voitetaan mestaruuksia ja hyökkäämällä pelejä, niin todellisuus on ihan toista nykypelissä ja ainoa jargoni hömppä joka on totta, on niin puolustat kuin hyökkäät ja päinvastoin.
 

koutsikaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielestäni Teemu Suhonen on hyvä tuloksentekoon kykenevä lisä JYPin pakkirosteriin. Ja jos oikein muistan niin Jukureissa pelatessaan oli ylivoimalla pelatessaan JYPin surma ja alati viivaratkaisuihin pyrkivä maskintakaa laukova vaarallinen pelaaja jonka laukaukset eivät pysähtyneet blokanneihin vastustajiin! Jos Teemu on vielä samalla tasolla niin olen tyytyväinen.
Hyvä värväys 3 viikon koeajalla, siis 3 VIIKON KOEAJALLA mikä JYPille riskitön diili, jonka aikana ennestään tutut koutsit JR & Nemo kyllä näkevät miehen nykytason että missä mennään! Ja jos jatkoa saa niin varmasti ei JYPille kallis pelaaja.

Ja älkää te mahdolliset Teemu Suhosesta "säikähtäjät" pelästykö että tässäkö se kaivattu kokenut pakkivahvistus nyt oli, voin sanoa että ei ollut, antaa nyt vaan ajan vähän kulua niin perästä kuuluu...
En avaa enempää!
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rautakorpi lupaili muutamaa puolustajaa ja jotta ei ihan paskoja puhuttaisi, niin yksi sitten hankittiin. Ei mitään odotuksia mihinkään suuntaan. Luultavasti laitetaan pelaamaan Malisen tilalle - Rautakorpi(/Viitanen) haluaa selvästi kokemusta kentälle.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Tämähän on ihan mahtava uutinen vielä näin kauden alla! Kyllä on sellaista rämpimisen loppumisen paaluttamista nyt organsiaatiolta, että oksat pois.

Kokenut kiekollinen pakki kolmen viikon koeajalla. Ei voi moittia.

Veikkaan, että voi olla omatoiminen harjoittelu vähän eri tasolla kuin Niämisen ja RK:n bootcampit, mutta josko kokemus ja pelisilmä paikkaisi alkuvaiheessa sitä puolta.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
En ymmärrä, miksi tätä porukka harmittelee, kun plussia on niin paljon:
+ Kokenut, mutta ei 33-vuotiaana kuitenkaan ikäloppu
+ Taitotaso riittää tukemaan JYPin hyökkäyksiä ja saamaan laitureille kiekkoa vauhtiin
+ Valmennukselle tuttu eli tiedetään mitä saadaan ja mitä vaatia
+ Kotimainen pelaaja - riskittömämpi kuin joku ulkomaalaisarpa
+ Tryout-jakso minimoi riskin. Jos sopimus ei jatku, ollaankin pian jo verorajalla, jolloin hankkia edullisempia ulkkareita.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Puolustajan ensisijainen tehtävä edelleen on puolustaa.

Asian voi näin nähdä ja sen pohjalle rakentaa pelitapaa, se kyllä edellyttää sitten muihinkin rooleihin vähän rahakkaampaa rakentamista, kuin mihin JYPillä on varaa tai järkeä ryhtyä. Ei JYP lompakollaan tule esim. Kärppiä ikinä haastamaan, jos tarkoitus on pelata samaa sapluunaa, siksi JYPin on löydettävä muita vahvuuksia jolla haastaa ja jopa kellistää vastustajia.

Mitä tulee huomioon maajoukkueen roolituksista kannattaa laskea mihin näkemykseen siinä ympäristössä kokonaisuutta haetaan: Tiedetään, että siellä on neljä - viisi kiekollisesti ja taidoiltaan parempaa joukkuetta vastassa, joten mihin perustaa sitä edgeä jolla onnistua? Ehkä nykyään siis enää neljä, kun venäjä on telakalla määrittelemättömän ajan.

Aina voi tietty haaveilla ja leijua hokkarit ilmassa rostereilla, joissa oma lempi pelitapa on riittävä tulokseen, mutta tosielämässä ei niin ole, vaan se edge menestyä on haettava niillä palikoin, joita on ja joihin on varaa.

Lisäksi JYPin kohdalla tilanne on vielä se, että johtuen historiasta edessä on pakko löytää tapa menestyä omin resurssein ja se tarkoittaa väistämättä, että se on löydyttävä pelitavan kilpailukyvystä, ei rosterin timanttisuudesta ja ei pelkästään alkavalle kaudelle, vaan kivijalaksi tulevaisuuteen.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Asian voi näin nähdä ja sen pohjalle rakentaa pelitapaa, se kyllä edellyttää sitten muihinkin rooleihin vähän rahakkaampaa rakentamista, kuin mihin JYPillä on varaa tai järkeä ryhtyä. Ei JYP lompakollaan tule esim. Kärppiä ikinä haastamaan, jos tarkoitus on pelata samaa sapluunaa, siksi JYPin on löydettävä muita vahvuuksia jolla haastaa ja jopa kellistää vastustajia.

Mitä tulee huomioon maajoukkueen roolituksista kannattaa laskea mihin näkemykseen siinä ympäristössä kokonaisuutta haetaan: Tiedetään, että siellä on neljä - viisi kiekollisesti ja taidoiltaan parempaa joukkuetta vastassa, joten mihin perustaa sitä edgeä jolla onnistua? Ehkä nykyään siis enää neljä, kun venäjä on telakalla määrittelemättömän ajan.

Aina voi tietty haaveilla ja leijua hokkarit ilmassa rostereilla, joissa oma lempi pelitapa on riittävä tulokseen, mutta tosielämässä ei niin ole, vaan se edge menestyä on haettava niillä palikoin, joita on ja joihin on varaa.

Lisäksi JYPin kohdalla tilanne on vielä se, että johtuen historiasta edessä on pakko löytää tapa menestyä omin resurssein ja se tarkoittaa väistämättä, että se on löydyttävä pelitavan kilpailukyvystä, ei rosterin timanttisuudesta ja ei pelkästään alkavalle kaudelle, vaan kivijalaksi tulevaisuuteen.
Niin. Vastasin kommenttiin missä nämä oman pään puolustavat pakit teilattiin menneen talven lumiksi ja näin ei faktisesti mitenkään ole. Ei edes Liigassa.

Toisekseen kirjoitin että menestyvän joukkueen rakenteessa nämä oman pään luudat edelleen löytyy. Teemusuhosia pakisto täynnä ei revitä keväällä kilpailuetua kehenkään.

Kolmas asia. Aivan noin yksioikoista se ei ole että vain rahalla saa. Saa niitä saman pelaajaprofiilin ukkoja halvemmallakin ja irtoheittona esim.Kerhon Karjalainen voisi olla esimerkki onnistuessaan ko.profiilin hausta. Pakisto täynnä kiekollisia mikkihiiriä ei vain keväällä Liigassakaan menesty.

Ei ole myöskään kyse mistään lempipelitavasta tms. Tosiasia on se että keväällä on pakko puolustaa hyvin jos haluaa menestyä. Ihan samalla tavalla se Tappara löi oman pään luukut kiinni viime kevään ratkaisevassa finaalissa. Ei vain maajoukkue.
 

MiksaK

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin. Ottamatta nyt muuhun mitenkään kantaa - ei ole. Puolustajan ensisijainen tehtävä edelleen on puolustaa. Kamppaileminen ja puolustaminen korostuu entisestään mitä pidemmälle kausi etenee. Jos katsot Kärppien tai Tapparan pakistoa niin aika puhtaita defensiivisiä luutia siellä löytyy Ohtamaasta Kivistöön ja Seppälästä Vittasmäkeen. Tai katsot Suomen maajoukkueen pakistoja viime vuosilta ja sen pelaajaprofiileja. Ei ole siis millään tavalla menneen talven lumia vaan aivan oleellinen ja kriittinen osa menestyvän joukkueen pakistoa.
Luettelemasi pelaajat on hieman eri asia kuin täällä yleensä mehustellut Yonkmanit ja kumppanit.
 

Lade36

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielestäni Teemu Suhonen on hyvä tuloksentekoon kykenevä lisä JYPin pakkirosteriin. Ja jos oikein muistan niin Jukureissa pelatessaan oli ylivoimalla pelatessaan JYPin surma ja alati viivaratkaisuihin pyrkivä maskintakaa laukova vaarallinen pelaaja jonka laukaukset eivät pysähtyneet blokanneihin vastustajiin! Jos Teemu on vielä samalla tasolla niin olen tyytyväinen.
Hyvä värväys 3 viikon koeajalla, siis 3 VIIKON KOEAJALLA mikä JYPille riskitön diili, jonka aikana ennestään tutut koutsit JR & Nemo kyllä näkevät miehen nykytason että missä mennään! Ja jos jatkoa saa niin varmasti ei JYPille kallis pelaaja.

Ja älkää te mahdolliset Teemu Suhosesta "säikähtäjät" pelästykö että tässäkö se kaivattu kokenut pakkivahvistus nyt oli, voin sanoa että ei ollut, antaa nyt vaan ajan vähän kulua niin perästä kuuluu...
En avaa enempää!
Aamen!
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Nämä omanpään isännät ja luudat on kyllä niin menneen talven lumia kuin vaan voi olla. Se se nyt vielä puuttuisi, että tuohon raahattaisiin joku joka pysyy maalin edessä pystyssä vain omaan mailaan nojaten.

Vai olisiko olemassa jokin välimaasto pelaajatyyppejä pohdittaessa?

Itseäni ei häiritse niinkään Suhonen vaan JYPin tarve tuolle oman pään luudalle. Itsekin suosin modernia peliä, kiekollisesti päteviä pakkeja sekä koko viisikon vastuuta puolustuspelissä.

Eli itselleni tuo oman pään luuta edustaa joshmansonmaista pakkia. Kykenee kamppailemaan kovaa, kykenee vastaamaan pelin vaatimustasoon ja lopuksi kykenee myös antamaan sen kuuluisan avaussyötön fiksusti.

En siis kaipaa mitään hampaatonta puupäätä ottamaan jäähyjä ja nauttimaan joidenkin fanien "isännän kuuluu jakaa poikittaista" -asennetta.
 

Kelmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei ole myöskään kyse mistään lempipelitavasta tms. Tosiasia on se että keväällä on pakko puolustaa hyvin jos haluaa menestyä. Ihan samalla tavalla se Tappara löi oman pään luukut kiinni viime kevään ratkaisevassa finaalissa. Ei vain maajoukkue.
Veikkaan Rautakorven tuntevan aika hyvin mitä menestykseen vaaditaan ja millä se tuli Tapparassa. Veikkaan, että tietää paremmin kuin kukaan meistä.

Täällä on menossa prosessi ja kaikkia haluttuja pelaajia/pelaajatyyppejä ei ole vielä saatu ja eipä Jyp taida olla vielä valmiissa kokoonpanossakaan. Jyp hakee pelaajistoon liikkuvuutta ja kiekollisuutta ennen kaikkea. Puolustavalle puolustajallekin olisi tarve mutta ennen kaikkea kiekkoa pitäisi saada lapaan hyökkääjille ja päästä paineen alta pois. Kyllä. Ottaisin Ohtamaan/Seppälän heti, mutta tällaisia ei ole joka oksalla saatavilla. Mutta jos vaihtoehto on Niko Seppälä tai Suhonen pelaavaan kokoonpanoon, valitsee suurinosa meistä jälkimmäisen, mitään fyysisyydestä tai asenteesta poisottamatta.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Luettelemasi pelaajat on hieman eri asia kuin täällä yleensä mehustellut Yonkmanit ja kumppanit.

Näissä yonkmaneissa ja o'brieneissa on juuri se ongelma ettei peliäly riitä enää kuherruskuukauden jälkeen ja vastustajien oppiessa näiden pelaajatyyppien heikkoudet. Homma menee "oikotietä onneen" -tyyliseksi kun yritetään pelkällä fyysisyydellä jyrätä tilanteet itselle hyväksi. Eli ei kyetä vastaamaan enää pelin vaatimustasoon.

Viitanen on onneksi vaikuttamassa kun pohditaan mahdollista oman pään "isännän" hakua. AOB oli hyvä oppitunti ja uskon Veikonkin käsittäneen että mikä on vaatimustaso tässä sarjassa vuonna 2022.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Kelmu Toki. Siksi JYPin, tämän hetkinen, joukkueen rakenne ihmetyttääkin. Epätasapaino hyökkäys vs puolustus on melkoinen ja pakistosta puuttuu, jos ei nyt aivan kaikki, niin ainakin tosi paljon vääntömomenttia.

Mutta jos se ja kun se Rautakorpi sinne saa vielä yhden fyysisen pakin syyskuussa ja toisen vaikka tammikuussa niin eihän se nyt enää niin huonolta näytäkään. Niku-fyysinen, Teves-Winberg, Suhonen-fyysinen.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Aivan noin yksioikoista se ei ole että vain rahalla saa. Saa niitä saman pelaajaprofiilin ukkoja halvemmallakin

Taitaa se kumminkin niin olla, että sillä rahalla saa oikean taidon, jolla paikata viisikkopelin vajavaisuuksia ja kankeutta. Saman profiilin halvemmat ukot ei siihen sitten pystykään, siksi ne ovat halvempia, kun voivat olla täsmäpalasia moiseen pelitapaan, mutta heitin varaan pelkästään se pelitapa ei riitä. Sekin on viisasta huomioida, että niitä riittävän kovia kotimaan markkinoille haalittavia on vaan varsin rajattu määrä, jonka rikkaimmat kaalii pois, kun se pääosa tästä taidosta vuolee eläkevarojaan ihan muissa sarjoissa.

Eli aivan noin yksinkertaista ei ole rakennella suomessa ja liigassa moiseen nojaavan pelitavan joukkuetta, jos ei kuulu rikkaimpaan nelikkoon, ukko tai kaksi kun ei riitä, vaan kokonaistason pitää kestää läpi rosterin pelitavan mukaisena.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös