JYP kaudella 2022–2023 – JYP 2.0:n toinen vuosikurssi

  • 652 143
  • 4 984

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itsellä vähän sellainen kutina että vähän lässähti tämä JYP.n tuleva järkyttävän kova kokoonpano. Ei kai tuonne huvikseen alettaisi maksaa palkkaa jollekin Stråkalle. Eiköhän Stråka ole tarkoitettu nelosen keskelle.

Rooba on hyvä maajoukkuetason pelaaja, valitettavasti vain Viron maajoukkueen. Silti hyvä lisä. Puustinen on ollut hyvä maalintekijä liigassa, mutta ei nyt missään hirveässä nosteessa ole ollut. JYP.ssä. oli tietysti hyvä.

Olisi tilaus jollekin johtavalle hyökkääjälle, aka. Perrin, Hytönen, Immonen ja Primetime iässä. No nykyypähän mitä tulee.
Edelleen on mielestäni turhan aikaista puhua lässähtämisestä, kun joukkue ei ole valmis. Stråka on ainakin itselleni juuri sellainen pelaaja, mitä nelosen keskelle toivoin, eli kyseinen hankinta ei todellakaan ole merkki siitä, että joukkueesta olisi tulossa heikompi kuin mitä olen odottanut.

Jos hyökkäykseen ei tule enää muita kuin Platzer, niin se on pieni pettymys, mutta ei kaada maailmaa. Etenkin, jos puolustukseen saadaan riittävän kova ykköstykki.

Katsellaan edelleen rauhassa. En ole kuitenkaan huolestunut, vaikka kaikki toiveet eivät toteutuisi, koska joukkue on joka tapauksessa hyvä ja valmennus priimaa.

Niin ja Rooba olisi myös Suomen maajoukkuemies, mikäli Suomea edustaisi.
 

Seinänen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Niin ja Rooba olisi myös Suomen maajoukkuemies, mikäli Suomea edustaisi.
Tarkenna vähän, puhutko jostain marraskuun EHT -höntsäturneesta vai puhutko ihan MM-tason pelaajasta mielestäsi?

Omasta mielestä on varsin yksiulotteinen pelaaja tyypiltään. Pelannut tasan yhden huippukauden ja yhden ihan ok kauden urallaan, muut enemmän tai vähemmän keskinkertaisia tai huonoja.

Saattaisi olla Suomen maajoukkueessa höntsäturnauksessa bottom6 roolissa, mutta ei missään nimessä muualla. Pelikäsityksessä ja taitotasossa jää jälkeen, jotta olisi kansainvälisellä huipputasolla mahdollista pelata, saati sitten shown puolella rapakon takana.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Sori, nyt tulee massiivinen postaus. Joukkue alkaa olla muutamaa isoa palasta lukuunottamatta valmis joten vielä joutuu vähän jossittelemaan, mutta samalla pystytään kuitenkin katsoa mitä on jo tapahtunut...

Valmennus:
Koko viime vuotinen valmennus lähti, ja se puoli pistettiin isosti kuntoon!
Tällä valmennuksella saadaan varmasti aika monesta jatkavasta ukosta ihan erilainen suoritus irti, kuin viime kaudella.
Ja joukkueeseen tulossa sen verran laajuutta, että jos Rautakorven porukan metodit ja työvaatimukset ei nappaa, niin saatetaan joillekin etsiä uutta seuraa jo alkusyksystä. Pelaavassa joukkueessa motivaatio on kunnossa.

Maalivahdit:
- Ruusu lähti ja Laurikainen tuli. Niin kauan kuin Laurikaisen terveys kestää, tämä osasto on vahvistunut. Parkkisen ja Leinosen kehittymistä toivotaan ja tarvitaan myös. Jos Parkkinen ja Leinonen kehittyy, voivat he paikata Laurikaista lyhytaikaisesti, mutta jos alkaa tulla kuukausien huilia, niin sitten tarvitaan peliliikkeitä kesken kauden. Mutta plussaa näyttää tälläkin osastolla.

Puolustajat:
- Honka lähti. Tämä on iso menetys, joten kova nimi tarvitaan paikkaamaan. Ykkössentterin ohella tärkein täyttämätön slotti.
- Salonen lähti. Jos Lindgren on tulossa tähän tilalle, niin huima parannus.
- Winberg oli mukana jo loppukaudesta, mutta jos Lindgren ei tule, niin jo Winberg on parannus Saloseen nähden. Jos Lindgren tulee, niin Winberg vain laittaa Koskela, Peltola, Seppälä, Minkkinen - nelikon taistelemaan seiskapakin ja loukkaantumissijaisuuksien paikkaamisesta.

Laiturit:
- poistuneita olivat Turkulainen, Brodecki, Lambert, Salmio ja Airo. Viime kautta kun katsotaan niin Airo, Salmio ja Lambert eivät pystyneet paljoa joukkueelle tuomaan. Nämä on monin verroin korvattu Petmanin, Vidgrenin, Heljangon ja Salosen toimesta.
Turkulainen ja Brodecki pyritään siis korvaamaan Rooba - Puustinen kaksikolla. Brodecki oli parhaimmillaan erinomainen, huonoimmillaan aivan kamala. Siksi otan Puustisen tähän vertailukappaleeksi. Puustinen tulee toivottavasti näyttämään, että a) ansaitsee 3 vuoden sopparinsa ja b) että peli-ilo löytyy jälleen Jyväskylässä. Uskon Puustisen siis ottavan Brodeckin paikan myös tehollisesti.

Rooballa taas on sitten Jerryn paikka täytettävänä. Taistelutahtoa ja maalintekotaitoa. Niitä Roobalta löytyy ja ennen kaikkea Roobalta odotan jatkuvasti laadukasta suorittamista. Jos pisteissä jäädään Jerrystä, niin fyysisyyttä ja johtajuutta tulee lisää.
Eli laituriosastokin on mielestäni vahvistunut, vaikka Turkulaisen lähtö harmittaakin.
Mikäli huhuttu Stransky vielä olisi tulossa, Hartikaisesta puhumattakaan, niin sitten meidän laituriosasto on jo aika jäätävä, ja leveyttäkin riittää varmasti.

Sentterit:
- Poistuneita Kalapudas, Helenius, Alanen
- Stråka korvaa Alasen aivan heittämällä, lisäksi takana tulee vielä Perttu, Koskela, Lassila, Tohila. Kaksi viimeistä varmaan U20 - KeuPa -välillä seilaa, kun taas Koskela ja Perttu tuuraavat tarvittaessa liigan puolella ja pelituntumaa pidetään yllä KeuPassa.
- Varmana uutisoitu Platzer on selvä parannus Heleniukseen, vaikka hieno mies on Heleniuskin. Viime kausi ei vaan ottanut sitä steppiä eteenpäin, mitä odotin ja toivoin.
- Nättinen jos tulee, niin nappaa Kala-Antin paikan, eli selkeä parannus tulisi siinäkin.
Näin ollen jos nuo kaksi huhua vielä toteutuu, niin myös sentteriosasto on selvästi 3-4 askelta viime vuotista edellä. Jos taas ei toteudu, niin sitten ollaan sentterien osalta aikalailla samassa tilanteessa kuin viime kaudellakin - kaikki toiveet siinä, että pelaajat pystyvät ottamaan uusia askeleita.

Platzerin tulon pidän tosiaan varmana, mutta ne jossittelut osuu sitten siihen tuleeko "Platzerin edelle" vielä sentteri? Löydetäänkö Hongalle korvaaja? Tuleeko Stransky ja/tai Lindgren? Ja näistä kaksi ensimmäistä kysymystä on todella isossa roolissa...Uskon, että Rautakorpikin haluaa vielä ykkössentterin! Kuten @Nelfor sanoi, jos Nättinen ei tule, niin sitten toiveissa on, että puolustus vahvistuu selvästi.

Esimerkiksi Pertun sopimus (2+2) voi hyvinkin merkitä sitä, että tarkoitus on pelata vielä tämä kausi isoa roolia Mestiksessä ja tarvittaessa stuntata sitten liigan puolella ja pyritään tekemään läpimurto Liigaan sitten vasta 23-24 kaudella. Ja jos se onnistuu, niin sitten optiolla kaksi lisävuotta!

Mutta jos katsotaan vielä sopimusmääriä pelipaikoittain, niin sen puolesta näkisin, että nyt virallisesti julkaistujen lisäksi puolustukseen tarvitaan vielä kaksi nimeä ja samoin sentteriosastolle. Laitureita ei tarvita määrällisesti, mutta Stransky kelpaa hyvin vielä, jos on tulossa. Hartikainen kelpais myös paremmin kuin hyvin, mutta tähän huhuun en jaksa uskoa

2022-23 kaudella JYP tekee paluun playoff-kiekkoon ja sitä kautta uskottavaan tekemiseen. Siitä sitten kaksi seuraavaa vuotta viedään projektia eteenpäin. 18 sopimusta on jo valmiina kaudelle 23-24, joten hiljaisempaa kevättä ja kesää vietetään sopimusuutisten osalta ensi vuonna.

Ja laitetaas jälleen kerran vielä pieni fantasiarosteri:

Rooba - "Nättinen" - Gardiner
Siikanen/"Stransky" - Platzer - Puustinen
Salonen - Christoffer - Kemell/Lahtinen
Valkeejärvi - Stråka - Vidgren/Petman

Heljanko - Koskela/Perttu/Lassila - Tohila


"Niku"/"Auvitu" - Winberg
Kakkonen - "Lindgren"
Ottavainen - Scotka

Koskela - Seppälä
Peltola - Minkkinen

Joukkueessa on iso kasa hyökkääjiä, jotka ovat potentiaalisia alivoimapelureita ja kylläpä sinne yv:llekin löytyy sopivaa kalustoa, ainakin hyökkääjien osalta.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tarkenna vähän, puhutko jostain marraskuun EHT -höntsäturneesta vai puhutko ihan MM-tason pelaajasta mielestäsi?

Omasta mielestä on varsin yksiulotteinen pelaaja tyypiltään. Pelannut tasan yhden huippukauden ja yhden ihan ok kauden urallaan, muut enemmän tai vähemmän keskinkertaisia tai huonoja.

Saattaisi olla Suomen maajoukkueessa höntsäturnauksessa bottom6 roolissa, mutta ei missään nimessä muualla. Pelikäsityksessä ja taitotasossa jää jälkeen, jotta olisi kansainvälisellä huipputasolla mahdollista pelata, saati sitten shown puolella rapakon takana.
Jos maajoukkuemiehestä puhutaan, eikä tarkenneta, niin itse miellän tämän aina lähtökohtaisesti EHT-tasoksi.

Rooba ei olisi Suomen maajoukkueessa missään nimessä tulosyksiköiden pelaaja, vaan nelosketjun työmyyrä. Soveltuu siihen rooliin täydellisesti.
 

Nepi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liikunnan Riemu
Hyvältähän tuo rosteri näyttää. En tosin henkilökohtaisesti halua enempää noita alaketjujen kavereita. Nyt enää ne Platzeri, Nättinen ja Lindgren niin olisin valmis ensi kauteen. Tulkoot jompikumpi Sami sitten taikka patonki jos on tullakseen.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Pääasia on myös se, ettei JYP ole antanut vielä pienintäkään merkkiä siitä, että joukkue alkaisi olla nyt tältä erää tässä. Odotellaan. Toivottavasti seuraavaksi saataisiin taas niitä kovan luokan nimiä pöytään. Tarve olisi kahdelle kovan luokan hyökkääjälle ja kahdelle kovan luokan pakille, mutten itke itseäni uneen jos tulee vain 1+1 tai 2+1/1+2. Mutta jos kovan luokan hankinnat ovat jo takana, niin pieni pettymyksen maku jää suuhun...
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
En nyt tullut lukeneeksi kaikkia aiempia viestejä parin päivän intervallilla, mutta ehkäpä on hyvä muistaa, että osa pelaajista voi hyvinkin ottaa nimenomaan Rautakorven alaisuudessa isojakin steppejä. Vaatimustaso on varmasti kova, ja tiedä minkälaisia pelaajia sieltä kehkeytyykään.

Toki tämä on sitä toivotaantoivotaan -osastoa, kuten aina ja kaikkialla, mutta juurikin nykyisen kovan valmennuksen kautta tätä voinee vähän perustellummin väittää.
 

SempreJYP

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyl se kokoonpano mun mielestä tarvitsee 1 ja 2 ketjujen sentterit. Ja pakisto ainakin Hongan korvaajaa eikä yksi varma perus pakki haitaksi olisi, huutavaa tarvetta jälkimmiselle ei ole. Mulle riittäis hyvin nuo Platzer, Nättinen ja Lindgren.

Auvitu kelpaisi enemmän kuin mielellään, mutta itellä ei siihen ole oikeastaan yhtään uskoa, että tänne tulisi, eikä siitä kyllä taida mitään huhua edes olla, vain väärin menneet arvaukset Rooba teaserista.

Laitahyökkääjä- ja veskari osasto valmiit. Olettaen, että JYP luottaa joko Leinoseen tai Parkkiseen Laurikaisen back uppina, enkä nää syytä miksei luottaisi.

Mitä senttereiden määrään tulee, niin eiköhän noista muutama putoa A-junnuihin ja/tai KeuPaan(jos yhteistyösoppari jatkuu, ei mitään tietoa siitä).
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En tosin henkilökohtaisesti halua enempää noita alaketjujen kavereita. Nyt enää ne Platzeri, Nättinen ja Lindgren niin olisin valmis ensi kauteen. Tulkoot jompikumpi Sami sitten taikka patonki jos on tullakseen.
Aika samoin ajatuksin. Platzer, Joonas Nättinen ja Lindgren, näitä nimiä odotan. Jos lisäksi tulee Niku tai joku muu hyvän tason pakki, niin vielä parempi.

Vaikka tässä pidempi projekti taas kerran onkin kyseessä, niin en haluaisi lähteä liikaa sillä kulmalla, että nojataan liikaa valmennuksen kykyyn kehittää pelaajia.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka tässä pidempi projekti taas kerran onkin kyseessä, niin en haluaisi lähteä liikaa sillä kulmalla, että nojataan liikaa valmennuksen kykyyn kehittää pelaajia.
Tuskin "liikaa" tällä kulmalla ollaankaan lähdössä, mutta on myös nähtävissä, että kaikkia paukkuja ei olla laittamassa Rautakorven ensimmäiselle kaudelle. Ja hyvä niin. Toki kaikki on aina mahdollista, mutta todennäköisempää on, että tuon valmennuksen alaisesta joukkueesta saadaan paras tulos irti toisella tai kolmannella kaudella, jolloin myös rosterin puolesta on järkevää panostaa niihin.

Itse näen tämän siten, että ensi kauden tavoitteena on palauttaa uskottavuus ja siinä sivussa toki menestyä mahdollisimman hyvin, mutta ihan kaikkia paukkuja tuohon kauteen ei laiteta, vaan jätetään vielä yhden naksun verran parantamisen varaa seuraaville parille kaudelle. Eli panostetaan nykyhetkeen, mutta ajatellaan samalla myös lähitulevaisuutta, eikä lähdetä liikaa rönsyilemään.

Toki voihan se olla, että ensi kaudenkin osalta sinne tulee vielä kaksi kovaa nimeä hyökkäykseen ja kaksi puolustukseen, jolloin alkaa olla kyllä kaikki pelissä.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos tuohon tulee sentteriksi "vain" Joonas Nättinen niin aika vähissä on juonikkuus keskikaistalla. Enkä oikein tiedä kuka tuolla olisi varsinainen YV.n pyörittäjä. Katellaan.
 

koutsikaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuskin "liikaa" tällä kulmalla ollaankaan lähdössä, mutta on myös nähtävissä, että kaikkia paukkuja ei olla laittamassa Rautakorven ensimmäiselle kaudelle. Ja hyvä niin. Toki kaikki on aina mahdollista, mutta todennäköisempää on, että tuon valmennuksen alaisesta joukkueesta saadaan paras tulos irti toisella tai kolmannella kaudella, jolloin myös rosterin puolesta on järkevää panostaa niihin.

Itse näen tämän siten, että ensi kauden tavoitteena on palauttaa uskottavuus ja siinä sivussa toki menestyä mahdollisimman hyvin, mutta ihan kaikkia paukkuja tuohon kauteen ei laiteta, vaan jätetään vielä yhden naksun verran parantamisen varaa seuraaville parille kaudelle. Eli panostetaan nykyhetkeen, mutta ajatellaan samalla myös lähitulevaisuutta, eikä lähdetä liikaa rönsyilemään.

Toki voihan se olla, että ensi kaudenkin osalta sinne tulee vielä kaksi kovaa nimeä hyökkäykseen ja kaksi puolustukseen, jolloin alkaa olla kyllä kaikki pelissä.
Tämä!
Elikä tulevalla kaudella valmennus jauhaa ja iskostaa joukkueelle ja sen jatkokausien rungolle toimivan pelisysteemin millä mennään tuleville kausillekkin. Tämän mahdollistaa monien pelaajien pitkät sopimukset. Ja kyllä tulevalle kaudellekkin saadaan vielä muutama kirsikkakin kakun päälle!
Pikantit lisämausteet tulevilla kausilla heitetään vielä sitten sekaan tarpeen mukaan.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Millainen pelaaja on Mikko Perttu? Joku Ketterän mies voisi jaksaessaan kirjoitella. Yli 190 cm 22 vuotias-kaveri joka on painanut a-junnuissa yli ppg tahtia ja mestiksen pleijarit Ketterässä 16 peliä 13 pojoa. Sentterinä pelannut ainakin Ketterässä. Sopimuksen mitta 2+2 kertoo ainakin projektipelaajasta, ja vaikea on nähdä pistenikkaria tulosyksikössä ensi kaudella. Toivottavasti ei ole uusi Airo tai Alanen.
Yritän nyt vähä jotain kertoa. Ei ole tosiaankaan mikään uusi Alanen tai Airo, nyt on oikeesti talentista kyse. Paljon riippuu kuinka valmennus saa potentiaalia kaivettua esiin. Rohkeasti pitäisi antaa vastuuta.
Ketterässä aloitti laiturina pienellä vastuulla, nelos ja kolmos kentissä. Loppukaudesta kolmosen sentterinä, mitä enemmän sai vastuuta niin pelaaminen parani koko ajan.
Isoksi pojaksi liikkuu tosi hyvin, ja käännökset sujuu mukavasti eurokolikon päällä. Käsiä löytyy kivasti, laitaväännöissä piti välillä pilkkanaan vastustajia nopeilla käänöksillä ja pehmeillä käsillä. Pelikäsitys on hyvällä tasolla hienosti järjesteli paikkoja ketjukavereille. Välillä ei vain kaverit pysynyt mukana aivoituksissa. Voimaa lisää runkoon niin hyvää tulee. Ja hieno piirre kun tuota röyhkeyttä tuntuu piisaavan. Toivon todella ettei jää vain rosterin täytteeksi, no pikkuhiljaahan tuota ruvetaan sisään ajamaan kun hommattu projekti nuoreksi. Kaikenkaikkiaan lupaava kaveri.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yritän nyt vähä jotain kertoa.

Voimaa lisää runkoon niin hyvää tulee. Ja hieno piirre kun tuota röyhkeyttä tuntuu piisaavan. Toivon todella ettei jää vain rosterin täytteeksi, no pikkuhiljaahan tuota ruvetaan sisään ajamaan kun hommattu projekti nuoreksi. Kaikenkaikkiaan lupaava kaveri.
Kiitos kuvailusta.

Katselinkin, että Perttu on ottanut jonkin verran jäähyminuutteja. Tämä röyhkeys voinee selittää asiaa? Hyvä kuulla, että röyhkeyttä löytyy. Se on minulle aina mieluinen piirre pelaajassa. Pituuttahan kaverilla on, mutta lihasta ja voimaa on varmasti hyvä saada lisää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yritän nyt vähä jotain kertoa. Ei ole tosiaankaan mikään uusi Alanen tai Airo, nyt on oikeesti talentista kyse. Paljon riippuu kuinka valmennus saa potentiaalia kaivettua esiin. Rohkeasti pitäisi antaa vastuuta.
Ketterässä aloitti laiturina pienellä vastuulla, nelos ja kolmos kentissä. Loppukaudesta kolmosen sentterinä, mitä enemmän sai vastuuta niin pelaaminen parani koko ajan.
Isoksi pojaksi liikkuu tosi hyvin, ja käännökset sujuu mukavasti eurokolikon päällä. Käsiä löytyy kivasti, laitaväännöissä piti välillä pilkkanaan vastustajia nopeilla käänöksillä ja pehmeillä käsillä. Pelikäsitys on hyvällä tasolla hienosti järjesteli paikkoja ketjukavereille. Välillä ei vain kaverit pysynyt mukana aivoituksissa. Voimaa lisää runkoon niin hyvää tulee. Ja hieno piirre kun tuota röyhkeyttä tuntuu piisaavan. Toivon todella ettei jää vain rosterin täytteeksi, no pikkuhiljaahan tuota ruvetaan sisään ajamaan kun hommattu projekti nuoreksi. Kaikenkaikkiaan lupaava kaveri.
En tiedä miksi, mutta jotenkin tästä kuvailusta tuli sellainen olo, että Perttu saattaisi olla toimiva sentteri Salosen ja Lahtisen väliin.

Mielenkiintoista katsoa miten ura lähtee etenemään.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yritän nyt vähä jotain kertoa. Ei ole tosiaankaan mikään uusi Alanen tai Airo, nyt on oikeesti talentista kyse. Paljon riippuu kuinka valmennus saa potentiaalia kaivettua esiin. Rohkeasti pitäisi antaa vastuuta.
Ketterässä aloitti laiturina pienellä vastuulla, nelos ja kolmos kentissä. Loppukaudesta kolmosen sentterinä, mitä enemmän sai vastuuta niin pelaaminen parani koko ajan.
Isoksi pojaksi liikkuu tosi hyvin, ja käännökset sujuu mukavasti eurokolikon päällä. Käsiä löytyy kivasti, laitaväännöissä piti välillä pilkkanaan vastustajia nopeilla käänöksillä ja pehmeillä käsillä. Pelikäsitys on hyvällä tasolla hienosti järjesteli paikkoja ketjukavereille. Välillä ei vain kaverit pysynyt mukana aivoituksissa. Voimaa lisää runkoon niin hyvää tulee. Ja hieno piirre kun tuota röyhkeyttä tuntuu piisaavan. Toivon todella ettei jää vain rosterin täytteeksi, no pikkuhiljaahan tuota ruvetaan sisään ajamaan kun hommattu projekti nuoreksi. Kaikenkaikkiaan lupaava kaveri.
Kuulostaa tosi lupaavalta, mutta toisaalta, aika vähissä ovat olleet ne Mestis-starat, jotkat tekee sitten samat temput Liigassa.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Kiitos kuvailusta.

Katselinkin, että on Perttu ottanut jonkin verran jäähyminuutteja.
Tämä röyhkeys voinee selittää asiaa? Hyvä kuulla, että röyhkeyttä löytyy. Se on aina minulle mieluinen piirre pelaajassa. Pituuttahan kaverilla on, mutta lihasta ja voimaa on varmasti hyvä saada lisää.
Iso poika niin helpommin tuli niitä jäähyjä. Mieluusti hakeutui pikku kähinöihin, ja mikä parasta niissäkin hymy huulilla, osaa kyllä ärsyttämisen jalon taidon. Muutenkin erittäin positiivinen kaveri, ei varmaan osaa synkistellä.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Iso poika niin helpommin tuli niitä jäähyjä. Mieluusti hakeutui pikku kähinöihin, ja mikä parasta niissäkin hymy huulilla, osaa kyllä ärsyttämisen jalon taidon. Muutenkin erittäin positiivinen kaveri, ei varmaan osaa synkistellä.
Tämä lisää mielenkiintoa :) Toivotaan, että ura lähtee kovalla työllä ja hyvällä asenteella urkenemaan.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Itsellä vähän sellainen kutina että vähän lässähti tämä JYP.n tuleva järkyttävän kova kokoonpano.

Kannattaa nyt edelleen muistaa muutama asia:
1)Seppäsen naulaus tiekkarissa. "välitila loppuu nyt". Jos tätä rohkenee epäillä viimeisen reilun kymmenen vuoden saavutusten perusteella, niin ihan vapaasti.

2) JYPin ensi kauden valmentaja on muuan Jukka Rautakorpi. Tämä mies ei tule joukkueeseen joka ei kamppaile menestyksestä. Vai voiko joku väittää vastaan?

3) Pelaajamarkkinat ovat tällä hetkellä aivan sekaisin. Joillakin pelaajilla saattaa olla ensi kaudeksi KHL:ään sopimus ja siitä yritetään päästä eroon.
Joillakin pelaajilla voi olla myös ulkomaanoptiota vaikka esim. tämän kuun loppuun. Mikä järki olisi julkistaa sopimusta nyt jos kahden viikon päästä julkaistaankin että xxx siirtyykin Sveitsiin?

Sitten tulee vielä mediahuomio, verojutut jne jne..

Kyllä sieltä vielä laatu-ukkoa tulee sisään. Aloitetaan vaikka Platzerista ja sitten siitä Jesper Lindgrenistä (jonka Björklöven on ilmoittanut joukkueesta lähtevän).
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Seppäsen naulaus tiekkarissa. "välitila loppuu nyt". Jos tätä rohkenee epäillä viimeisen reilun kymmenen vuoden saavutusten perusteella, niin ihan vapaasti.
Toisaalta viime kausina naulasi, ettei JYPissä pidetä välikausia. V***iksihan tässä on kaksi kautta mennyt.

Odotellaan, mitä tuleman pitää. Kyllähän tuossa alkaa jo porukkaa olemaan, mutta jonkun kovan julkistuksen vielä toivoisin.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toisaalta viime kausina naulasi, ettei JYPissä pidetä välikausia. V***iksihan tässä on kaksi kautta mennyt.
No siis... Eihän hallituksen puheenjohtaja voi sanoa, että nyt on välikausi, vaikka se sitä oikeasti olisikin. Tottakai julkisuuteen pyritään antamaan mahdollisimman positiivinen kuva. Olisi tietynlainen taloudellinen itsemurha lähteä puhumaan välikaudesta.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No siis... Eihän hallituksen puheenjohtaja voi sanoa, että nyt on välikausi, vaikka se sitä oikeasti olisikin. Tottakai julkisuuteen pyritään antamaan mahdollisimman positiivinen kuva. Olisi tietynlainen taloudellinen itsemurha lähteä puhumaan välikaudesta.
Näinhän se on ja varmaan itsekin olisin tehnyt samoin. Mutta mistäs sitten tietää, ettei tuorein "välitila loppuu nyt" ole samaa sarjaa?

Kyllä minä joukkueen rakennuksen näen olevan hyvässä vauhdissa, eli siinä mielessä viimeisillä kommenteilla on kovempi painoarvo. Ennen kaikkea valmennustiimin kautta.

Ymmärrän kuitenkin myös mm. nimimerkin @Marcus Juslin nostamat kysymysmerkit ja vertailun edelliskauden rosteriin - hyvää pohdintaa se.
 

Janilzki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Forza Azzurri
Vaikka hieman kieli poskella tuon edellisen viestin laitoin, niin sanoisin että ei lainkaan mahdotonta, että Platzer olisi ainoa julkaistava sentterihankinta. Voidaanhan siellä kokeilla jotakin Valkeejärvi-Lassila-Kemell -kolmikkoa kolmosessa. Voisi olla ihan hyväkin vielä.
Yhdessä vaiheessa luulin, ettet tosissasi näitä heitä, mutta taidatkin heittää.
 

Coutinho

Jäsen
Muutama teidän pelaaja bongattu Tampereella baarissa kovaan ääneen haukkumassa valmennusta sekä kertomassa tarinaa helposta rahasta:D
Nykyisistä vai entisistä pelaajista? Nykyisistä vai entisistä valmentajista? Jos molemmissa kyseessä nykyisistä niin voi olla mennyt pasmat sekaisin kun joutuu ensimmäistä kertaa kunnolla harjoittelemaan. *hymiö*
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös