JYP kaudella 2020–2021

  • 416 306
  • 2 267

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Antamalla vastuuta ja päästä nuoret pelaamaan. En ymmärrä tätä kiukuttelua, rahaa ei ole piste. Jos olisi olisi helppo kritisoida aiheesta. Kukaan ei pystynyt näkemään millainen kaudesta 20-21 tulisi ja millaista liigaa pelattaisiin.

Voi ottaa talteen, usea näistä 2000-luvun pelaajista ottaa ison tsepin (Ja osa on jo ottanutkin jo nyt) urallaan sen vuoksi että pelaa nyt isoja minuutteja. Näin ne ilveksen artturuotsalaisetkin syntyivät. Paskaa tuli sielläkin faneilta aikanaan ja haikeiltiin mennyttä, nyt samat nimimerkit hehkuttaa seuraa. Näin se menee, kun paska osuu tuulettimeen osa valittaa, osa tekee töitä ja kehittyy, niin urheilussa kuin elämässä yleensä. Jokainen voi valita ja päättää mihin leiriin haluaa kuulua.

Töissä kun tuppaa tulemaan sitä porukkaa joka on hyvä arvostelemaan, muttei muuhun kykene, niin kysyn mielenkiinnosta, mitä pitäisi sinusta tehdä. Ihan vaikka urheilun osalta ja talouden ja ennen kaikkea millä rahoittaisit sen. Jään odottamaan mielelläni ratkaisuasi, toivon mukaan on muutakin tarjottavaa kuin Jukka ja co pussille meno.
En maininnut sanallakaan rahasta, Ihmettelin vain että onko tästä hyötyä nuorille. Enkä vertaisi tässä tapaukseen ilves mitenkään. Ymmärrän nuorennusleikkauksen ja nuorille pitää antaa peliaikaa, siten he kehittyvät ja että harjoituksissa on laatua. Sitä en tiedä millainen tekeminen on treeneissä jos siellä on laadukas ja hyvä meininki, se ei ainakaan näy peleissä. Nyt kun parhaillaa pelaa yli puolet alle 20v ja peleissä ei ole päätä eikä häntää. selkeä punainen lanka puuttuu. Ei tuollainen haahuilu voi kehittää. Esim eilinen ottelu näytty pahemmalta kuin pipolätkä takapihalla. nuorennusleikkaus ja heidän sisäänajao pitää tehdä hallitusti jos siitä haluaa tulosta.
Nyt tuota on selitetty että rakennetaan tulevaisuutta ja rekennetaan tulevaa runkoa. ja paskat, otetaan tuosta nuo keihään nuorten terävin kärki ketkä jyp hommasi, Puistola, Lambert, Helenius, näistä kaksi ei tasan tarkkaan pelaa JYPssä kaudella 22-23 jos sellaista JYPn osalta koskaa tulee eteen. Kyllä sellaisilla tulevaisuuden runkopelaajilla/kivijalalle pitää olla hurrikaani muotoinen sydän ja oikea halu pelta seuran värien puolesta. joille kirjaimet JYP oikeasti merkitsee jotain eikä muuta kuin että tililaskelmasta näkee maksajan. Näitä tulevaisuuden tähtiä voi kyllä tulla joukkueeseen mutta ei pikkubussillista kerralla joista ei ole jatkossa iloa, Kasvattaja rahaahan niistä voi saada jos siirto NHLn sattuu suotuisasti. siirtoa edeltäinäiden 4v periodilta (25% vuosittain koko summasta laskettuna) mutta sattuuko kehitys etenemään, esim tapaus Puistola kyllä se NHL sopimus on nyt kauempana kuin vuosi sitten melkein voisi sanoa että kehitys on mennyt JYPssä taaksepäin.

Eihä varmasti Viitanen osannut myöskään arvata kun on tarjonnut Immoselle ja Tuppuraiselle vuoden jaktoa että molemmat on ollut puoli kautta enemmän pedessä vedettäviä, eikä hirveästi ole esimerkkiä ainakaan otteluissa antaneet ammattilais urehilun toiminnasta. Mutta on vuosi ollut poikkeuksellinen ja väitän että kaukalon ulkopuoliset asiat on ainakin kapteenin tekemistä tylsyttänyt isolta osalta.

Ulospäinhän tuo nyt enemmän näyttää että ei JYP.llä ole selkeää kuvaa tulevaisuudesta edes joukkueen rakentamisen suunnasta, Eikä tuo Korpelan haastattelu ylelle selkeyttänyt yhtään, peräkkäisissä lauseissa puhutaan ensikuun jälkeen lähes tuhosta, mutta tarkennus kysymyksen jälkeen ei kuitenkaan toiminan lopettamiselta. kyllä oli niin ympäripyöreä vastaus jossa ei loppupelissä sanottu yhtikäs mitään, tai jokaiselle jotain mitä haluaa tulkita. Eikä myöskään Immosen sanomisesta voinut vetää muuta johto päätöstä kuin mitä pienomistajan toiveissa, hänhän oli sitä mieli että homma jatkuu, kunhan ei tarvitse kuvetaan kaivaa.

Lopun puolikkaan kaudelta ottelun tuloksillahan ei itselle ole enää mitään merkitystä jokainen voitto tai piste on plussaa, enemmän toivon että siellä kentällä tekemisessä on järkeä ja jokin idea miten peliä viedään eteenpäin, tosin puolia joukkueita vastaanhan se on vain roikkumista ja perässä luistelemista. että pirin vaikeahan sitä omaa peliä on kehittää kuin vastustaja vie kuin pässiä narussa
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Harvemmin olen kirjoitustesi kanssa eri mieltä. Kaikkea en välttämättä perusjätkänä ainakaan heti edes ymmärrä, mutta tästä olen kyllä eri mieltä. Omaan silmään ei näytä aina siltä, että parhaansa yrittävät.

Voipi olla, että oot oikeassa. Useasti vaan sillon kun ollaan se kilometri perässä kaikessa, homma näyttää katsojalle lonkan vetämiseltä. Ne kun asiat ei katsojalle näy millä sitä tulosta luodaan muulloin kun toimiessaan. Olen siis niitä miehiä, joille selvyys on tuloksen puuttuessa vajavaisen tekemisen summa eri osa - alueilla, mutta ei mulle ole tullu tunnetta, että siellä suuremmin jätetään yrittämättä, ei vaan pelata yhdessä, vaan kukin suihkii miten suihkii.

Nythän on kiinnostava katsella, mitä nelonen laittaa tiskiin. Louhivaaran paluu jo yksin on kiinnostavaa seurattavaa, mutta ketju tuossa muodossa voi olla huti tai kymppi.

Se on kiva, että kuitenkin rämpimisen keskelle löytyy aina hyvä syy väijyä JYPin peliä.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Ensi viikolla alkaakin sitten taistelu jumbosijan välttämisestä. Tänään se varmistui, vaikka nämä eräät on yrittäneet vikistä koko kauden siitä.
 

Hexa

Jäsen
Parin viikon päästä alkaa aivan järkyttävä ottelutahti. Pelin olisi syytä olla siinä vaiheessa aika hyvin kuosissa. Jos nyt tästä kaudesta enää niin suuria odotuksia onkaan. Kunhan pellaillaan.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Parin viikon päästä alkaa aivan järkyttävä ottelutahti. Pelin olisi syytä olla siinä vaiheessa aika hyvin kuosissa. Jos nyt tästä kaudesta enää niin suuria odotuksia onkaan. Kunhan pellaillaan.

Olisi syytä olla kyllä. Viittaako mikään siihen suuntaan että olisi?, ei. Siellä otteluruuhkissa tulee vielä paremmin esille ongelmat ja pelaajat tulevat käymään uransa hirveimmän jakson läpi. Ennustan ,että tällä kaudella menee hävittyjen otteluiden ennätys rikki. Toki haluan uskoa että peli vielä alkaa kulkea mutta en vain näe sitä mitenkään realistisena. Lupa yllättää!.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Parin viikon päästä alkaa aivan järkyttävä ottelutahti. Pelin olisi syytä olla siinä vaiheessa aika hyvin kuosissa. Jos nyt tästä kaudesta enää niin suuria odotuksia onkaan. Kunhan pellaillaan.
Aika ihmeitä pitäisi tapahtua että nyt viikossa olisi saanut pelin kohdilleen kun ei ole onnistunut koko kaudella ja varsinkaan joulun jälkeen. Ei kait tässä loppukaudella juurikaan mitään tavoitteita enää ole joukkueena, yksilöinä "junnuilla" oma kehittyminen. paineen alla pelaamiseen kyllä tulee joka ilta oppia yllin kyllin, Pitäisi kysyä joltain todella ammittilaiselta että kehittääkö se esim puolustajaa kun on koko ajan jyrän alla ja juoksee muutaman potkun perässä.

Itse en usko pelin paranemiseen joukkueena, kun meidän valmentajilla kellään taida olla osaamisalueena pelin johtaminen, viisikko pelaaminen, erikoistilannepelaamisesta puhumattakaan.
Viitasen Mikko voisi siirtyä sinne omiin hommiin, ja lähteä kiertelemään mestispaikkakuntia etsimään ens kaudelle pelaajia. jos sellaista tulee, kait ne sen jo toimistolla tietää, pystyvätkö liigaa jatkamaan.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Parin viikon päästä alkaa aivan järkyttävä ottelutahti. Pelin olisi syytä olla siinä vaiheessa aika hyvin kuosissa. Jos nyt tästä kaudesta enää niin suuria odotuksia onkaan. Kunhan pellaillaan.
Tuskin sieltä sen enempää voittoja tulee. Yksittäisiä Parempia hetkiä pelin sisällä, jopa taistelua pisteistä, mutta tuskin peli alkaa toimia yhtäkkiä kun mitään merkkejä siitä ei ole ollut tähänkään asti.

Kouvolassa vastassa oli hyvin valmennettu joukkue, joka ihan toimivalla peruspelillä meni menojaan, koska JYP ei pystynyt toteuttamaan mitään järkevää ja jatkuvaa peliä.

Huonommassa jamassa olevat joukkueet saattavat kokea pistemenetyksiä JYPiä vastaan, kun yksilöt saavat jotain aikaan ja maalivahti onnistuu puolustuksen kanssa.

Itse olen alkanut vain etsimään niitä positiivisia hetkiä Peleistä ja odottelemaan seuraavaa kautta. Harmi että tämä meni nyt näin.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Huomenna sitten nähdään, onko viikon tauko auttanut, pahentanut vai onko sillä ollut mitään vaikutusta (jos verrataan viime viikon otteisiin). Kauheasti en HPK: n pelejä ole katsellut mutta ainakin HIFKiä vastaan pystyivät pelaamaan hyvin, tänään taas ilmeisesti heikko peli vaikka sen voittivatkin. Edellinen peli HPK: ta vastaan hävittiin aikalailla Larmin takia, nyt on todennäköisesti sitten Edi maalissa. Kolme pistettä ois erittäin tärkeää saada ja ihan mahdollistahan se on, kunhan viime viikon tyyliset virheet ei toistu.

edit. Näköjään torjunnat olikin viimeksi 15-29, miten muistelin että JYP ois ollut selvästi parempi...
 
Viimeksi muokattu:

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Jyppi kun häviää vielä viisi peliä niin ollaan 24 tappion kohdalla. Jos häviää vielä kuusi peliä niin sitten ollaan tilanteessa, jossa ei olla oltu sitten kauden 2006-2007. Eipä jäädä kauas siitäkään että viimeksi kaudella 2000-2001 on hävitty yli 26 peliä runkosarjan aikana. Veikkaan että tuo 26 tappiota menee rikki ja tässähän tullaan tekemään jonkinlaista historiaa tällä menolla. Ainakin 20 vuoden mittapuulla!.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Se olisi positiivista, jos tämä heikko kausi jäisi edes historian kirjoihin, se jos ollaan heikkoja mutta silti liian "hyviä" ei ole positiivista. Pudotuspelipaikasta tuskin kukaan enään haihattelee, niin kunhan pelaajakehitys pystytään nyt maksimoimaan, niin ei väliä vaikka rikotaan seuran huonous ennätykset, se itseasiassa olisi jopa positiivista.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Pudotuspelipaikasta tuskin kukaan enään haihattelee
Itse en tosiaankaan vielä oikeasti pysty luovuttamaan... Niin kauan, kun teoreettinen mahdollisuus on niin niin kauan multa löytyy edes pientä uskoa. Realistista se ei toki todellakaan enää ole.

Se olisi positiivista, jos tämä heikko kausi jäisi edes historian kirjoihin, ei väliä vaikka rikotaan seuran huonous ennätykset, se itseasiassa olisi jopa positiivista.
Siis että mitä?
 

Hexa

Jäsen
Jyppi kun häviää vielä viisi peliä niin ollaan 24 tappion kohdalla. Jos häviää vielä kuusi peliä niin sitten ollaan tilanteessa, jossa ei olla oltu sitten kauden 2006-2007. Eipä jäädä kauas siitäkään että viimeksi kaudella 2000-2001 on hävitty yli 26 peliä runkosarjan aikana. Veikkaan että tuo 26 tappiota menee rikki ja tässähän tullaan tekemään jonkinlaista historiaa tällä menolla. Ainakin 20 vuoden mittapuulla!.
Nythän tuohon 26 tappioon on vieläpä paremmat mahdollisuudet, jos peli ei kulje, kun runkosarjassa pelataan 60 kierrosta. 2001 kaudella taisi olla 56 peliä.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Siis että mitä?
Noh tehtäisiin edes historiaa, jota voidaan sitten myöhemmin uusina menestyskausina muistella ja naureskella. Pahinta olisi huono peli ja silti hmv- tulos sarjataulukossa ala sija 11. Mitään mahdollisuuksia ei realistisesti pudotuspeleihin, mutta silti sija 11. Kunnon HMVtä. Mieluummin niin jos ei suju, niin vedetään sitten kunnolla vihkoon.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noh tehtäisiin edes historiaa, jota voidaan sitten myöhemmin uusina menestyskausina muistella ja naureskella. Pahinta olisi huono peli ja silti hmv- tulos sarjataulukossa ala sija 11. Mitään mahdollisuuksia ei realistisesti pudotuspeleihin, mutta silti sija 11. Kunnon HMVtä. Mieluummin niin jos ei suju, niin vedetään sitten kunnolla vihkoon.

Joo ei kauheasti tule harmitusta vaikka pelit on mitä on. Antaa mennä vaan... Ainakaan yleisö ei äänestä tänä vuonna jaloillaan. Nautitaan pienistä asioista!
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Onneksi pelataan poikkeuskautta niin voidaan historiankirjoissa mennä sen taakse piiloon, että kolkutellaan konkurssin ovella. Totuushan on se, että tällaista peliä olisi katsomassa tiistai-iltaisin ehkä 7 katsojaa.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Osaisiko joku äkkiseltään heittää pikaista analyysia siitä miksi tämä kausi on ollut niin katastrofaalinen? Olkoonkin palkanalennukset ja valmentajakarusellli, niin kyseessä on kuitenkin ammattilaisjoukkue jossa on suuri osa urallaan eteenpäin haluavia jannuja. Honka, Lambert, Helenius, Kalapudas, Turkulainen, Puistola. Ei nuo nyt paperilla mitenkään käy järkeen että toi jengi on voittanut vähemmän kun joka neljännen matsin. Itse en ole yhtään peliä nähnyt sitten vuoden takaisen taaperruksen. Antti Kalapudas 2+1.... Immonen huikeassa 28 pisteen vauhdissa mikä on kaverin varsinaisen ammattilaisuran ylivoimaisesti kehnoin kausi. Ei yhtään pelaajaa edes 20 pisteessä tältä kaudelta.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Osaisiko joku äkkiseltään heittää pikaista analyysia siitä miksi tämä kausi on ollut niin katastrofaalinen? Olkoonkin palkanalennukset ja valmentajakarusellli, niin kyseessä on kuitenkin ammattilaisjoukkue jossa on suuri osa urallaan eteenpäin haluavia jannuja. Honka, Lambert, Helenius, Kalapudas, Turkulainen, Puistola. Ei nuo nyt paperilla mitenkään käy järkeen että toi jengi on voittanut vähemmän kun joka neljännen matsin. Itse en ole yhtään peliä nähnyt sitten vuoden takaisen taaperruksen. Antti Kalapudas 2+1.... Immonen huikeassa 28 pisteen vauhdissa mikä on kaverin varsinaisen ammattilaisuran ylivoimaisesti kehnoin kausi. Ei yhtään pelaajaa edes 20 pisteessä tältä kaudelta.
Tähän voi lyhyesti sanoa valmennus tai sen puuttuminen, edelleen ihmettelen miten 2020-luvulla ammattiurheilussa kaikki ei tunnu tajuavan, että osaava valmennustiimi on merkittävin asia joukkueurheilussa, kaikesta muusta voidaan varastaa hieman ja silti menestyä, mutta jos valmennus sakkaa niin sakkaa kaikki muukin, tuo on se peruskivi jonka varaan kaikki rakentuu.

Eli vaikka olisi kuinka hyvät pelaajat, niin jos valmennus ja joukkueen pelisuunnitelma/pelikirja(sto) on sekava niin todennäköisesti tulos on heikkoa. Osaava valmennustiimi taas voi saada nimettömän joukkueen suorittamaan erinomaisesti ja yhtä-äkkiä joukkue ei olekaan nimetön.

JYP on kipuillut ja sekoilut valmentaja asioissa jo useamman kauden, toivottavasti nyt viimeistään täälläkin tajutaan tuon pestin tärkeys ja toimitaan asiaan kuuluvasti.
 
Viimeksi muokattu:

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Uskotteko kotona? se on siinä, se on siinä, eli sarjan jumbosija hallussa. Katsellaan luovutetaanko tätä enään tällä kaudella pois.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Harmi vaan ettei sarjasta voi pudota. JYP ankkuroitui sarjan pohjille ja sitä ei saa sieltä edes kampeamalla pois

Jos pelattaisiin putoamiskarsinnat niin ne olisivat kyllä mielenkiintoisimmat miesmuistiin. Mestiksen kärki on hyvin lähellä ellei paremmalla tasolla kuin JYP tällä hetkellä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itseä ei haittaisi putoamiskarsinnat. Pelissä olisi loppukaudesta ihan eri lailla latausta ja yritystä. Jumbofinaalit olisi oikeasti jänniä pelejä. Ja jos karsintoihin jouduttaisiin, niin silti olisi vielä mahdollista että surkean kauden jälkeen olisi kuitenkin ihan hyvä mieli.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Puolustaja Niko Seppälä (kuka?) JYPiin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. HIFKin sopimuspelaaja on mutta on pelannut tällä kaudella Kiekko-Espoossa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös