Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #44, #15, Myyttinen Teutoni
Kuvittelisin Veinin katsomokomennuksen olleen lähinnä varotoimenpide / karanteeni potentiaalisen kutsun puolesta. Onnea matkaan ja kiva kun kävit ilahduttamassa, vaikka joukkue olikin sysipaska! Saa tulla jäähdyttelemään änäriuran jälkeen :)
 
"Suomessa mä luulen, että pelaan Jyväskylässä. Se on lähinnä se ainut mikä vaikuttaa ehkä enemmänkin kuin palkka." - Jarkko Immonen.

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo
Mihis Parkkisen dissaaminen jo tässä vaiheessa perustuu? jossain vaiheessa tällä palstalla toivottiin Parkkiselle enemmän vastuuta kuin Ruusulle.
Itse en ole tällaista koskaan toivonut. Mutta mitä näin SaPKon fanina oon Parkkisen otteita/pelaamista katsellut niin ihan kauheasti ei ole vakuuttanut. Toki onhan Liiga ja Mestis eri juttu mutta kun yhdistetään JYPin surkea puolustus + Parkkinen niin sehän on kuin katastrofi, jos Parkkinen ei otteitaan paranna.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Kuvittelisin Veinin katsomokomennuksen olleen lähinnä varotoimenpide / karanteeni potentiaalisen kutsun puolesta. Onnea matkaan ja kiva kun kävit ilahduttamassa, vaikka joukkue olikin sysipaska! Saa tulla jäähdyttelemään änäriuran jälkeen :)
Ei sitä karanteeniin Suomessa voi suorittaa kun pois on lähdössä, tai saahan sitä olla mutta karanteeni odottaa jokatapauksessa päämäärä päässä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, pukukoppien hikoileva osasto
Pakko on varmaan myöntää, että tämän kauden JYP, on se tämänhetkinen joukkue. Suurin voitto on se, että tästä kaudesta selvitään jotenkin.
Haaveillaan sitten uusista vahvistuksista ensi kaudeksi, tilauksessa Pessi, Kemmu ja Niku, näin alkuun.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Pakko on varmaan myöntää, että tämän kauden JYP, on se tämänhetkinen joukkue. Suurin voitto on se, että tästä kaudesta selvitään jotenkin.
Haaveillaan sitten uusista vahvistuksista ensi kaudeksi, tilauksessa Pessi, Kemmu ja Niku, näin alkuun.
Uusista miehistä ei ole mitään iloa ensikään kaudella, jos valmennus ei ole kunnossa. Minulle kelpaisi hyvin tällä samalla joukkueella ensi kausi, kunhan valmentajina osaavat kaverit. Toki meilläkin tälläiset oli ennekuin ne päätettiin lomauttaa.
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Toki meilläkin tälläiset oli ennekuin ne päätettiin lomauttaa.
Muutoin olen viestistäsi samaa mieltä, mutta lainattu lause sitten särähti. Minä en jostain syystä kyennyt näkemään heidän jälkenään sitä, minkä olisi pitänyt näkyä, jotta suunta olisi ollut oikea. Sen määrittäminen, mikä tulee kenenkin kontolle (organisaatio, pelaajat valmennus) omilla tiedoilla on eksaktisti mahdottomuus. Valmennuksen nyt kuitenkin olettaisi olevan vastuussa valmennuksesta ja sen tuloksista. Pelillisesti en kuitenkaan nähnyt siellä kun tsemppikiekkoa, taktiset ja pelitavalliset oivallukset loistivat poissaolollaan.

Voi ajatella, ettei JYPillä olisi ollut varaa vielä yhteen hutiin valmennuksessa, mutta niin taisi kumminkin kohdalle osua pahentamaan syöksykierrettä. Voi olla, että JYPin nykytilassa (krooninen köyhyys) on korkeemman käres löytyykö jostain pienin pelimerkein riittävää osaamista luomaan vaadittavaa pelitapaa vaalittavaksi ja sen seurauksena menetetään ehkä useampikin kausi pohjamudissa rämpien. Kannattaja seuraa joukkuettaan joka tapauksessa ja uskoo parempaan huomiseen, vaikka pahalta näyttää merkit kyllä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Uusista miehistä ei ole mitään iloa ensikään kaudella, jos valmennus ei ole kunnossa. Minulle kelpaisi hyvin tällä samalla joukkueella ensi kausi, kunhan valmentajina osaavat kaverit. Toki meilläkin tälläiset oli ennekuin ne päätettiin lomauttaa.
Uusi valmenta, uudet (tutut) kuviot. Jospa tässä on agendana, että Jusu saa huoletta etsiä entisiä luottopelaajiaan ensi kaudelle. Kunhan ei lähde jonkun Määtän tai Jormakan perään, niin voisi saada kohtuu huokella luottoratsuja Jyväskylään.
 
"Sen viiden minuutin peliaikani pystyin kyllä pelaamaan kohmelossakin" - tilittää Jonne Virtanen uransa alkutaipaleita IS-Veikkaajan haastattelussa 26.3.2013.

Mighty Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, SaPKo, Los Blancos

Nyt tullut siis päätös, että kausi viedään läpi vaikka sitten tyhjille katsomoille. Taloudellisesta näkökulmastahan tuo olisi hirveä pommi. Urheilullisesti tietysti nyt JYPillä on se 37 peliä jäljellä runkosarjaa, joten kaikki on mahdollista.

Täytyy kyllä toivoa kunnon pelastusrengasta jokaiselle sitä tarvitsevalle seuralle. Joko löydetään keinot saada yleisöä halliin tai tuetaan taloudellisesti seuroja. JYP ei ole ainoa seura tällä hetkellä, joka on todellisessa pulassa. Tosin monien osalta ihmetyttää pelaajahankinnat, vaikka olisikin palkat luokkaa muutama tonni kuukaudessa.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
JYP ei ole ainoa seura tällä hetkellä, joka on todellisessa pulassa. Tosin monien osalta ihmetyttää pelaajahankinnat, vaikka olisikin palkat luokkaa muutama tonni kuukaudessa.
Niin, voisi kuvitellla, että myös pelaajat tyytyvät palkkaan, joka olisi ollut ennen kuulumaton tilanteen vuoksi, mutta tässäkin asiassa on erilaisia tulokulmia, eli toiset pyrkii entisin periaattein joukkueitaan vahvistamaan hankinnoin, vaikka varat on niukat ja toiset, kuten JYP pyrkii elämään suu säkkiä myöten. Itse tykkään jälkimmäisestä ja koen, että se on myös kunnioitusta pelaajia kohtaan seuralta, että kun alennetuin palkoin joutuvat pelaamaan, eivät hankinnoilla kuse pelaajien muroihin. Niitä voi miettiä sitten kun kaikki saavat sopparinsa mukaista palkkaa ja asiat on normaalisti, ei nyt. Tämä ihan oma näkemykseni, eikä ehkä ainoa ja oikea. Pelaajia JYPillä on riittämiin ja niillä mennään ja toivottavasti valittu tie nostaa myös ylpeyttä logoon pelaajissa, sekin näkyy kentällä tekemisenä, kun henkinen pohja ja luotto seuraan on vahva.
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelitapa sikseen, yksi olennainen osa JYPin menestyksen identiteettiä pelaajiston osaamisesta riippumatta oli alusta loppuun asti taisteleva ilme. Se oli ihan sama minkä divarista nostetun Sipiläisen, Jääskeläisen tai Mikkosen kentälle heitti, jokainen antoi aina kaikkensa. Ja jos (lähes aina _kun_) lopussa puolustettiin johtoa, vedon eteen heittäydyttiin vaikka kolme kertaa putkeen a la Mikko Kuukka tai Tuomas Vänttinen.

Nyky-JYPistä tuntuu puuttuvan sekä pelitapa (ihan sama mikä, kunhan se auttaisi lyhentämään välitysaikoja ennakoinnin ja reagoinnin välillä) sekä viimeiseen asti logolle pelaaminen.
Lainattu toisesta ketjusta. Tästä viestistä (tai siis sen lainatusta osasta...) olen enemmän kuin samaa mieltä. Nykyään tuntuu siltä, että aina kun jonkin joukkueen pelit eivät kulje, aletaan miettiä syitä pelitavasta; mikä on oikea ja mikä väärä, mikä toimii ja ei toimi kunkin joukkueen ja pelaajien kanssa ja niin edelleen. Jos - ainakin täällä JYP-osiossa - pikkuisenkin vihjaat taisteluilmeen ja/tai asenteen puutteesta, niin vastaus on usein sama: ei nykypäivänä voi pelata mitenkään hullun lailla koohottamalla, tai jotain vastaavaa. Ja perään tietenkin lisätään jotain, että ei siellä nyt kukaan tahallaan löysäile, kyllä nyt ammattilaisurheilija varmasti yrittää kaikkensa...

Erilaisia näkemyksiä pelitavoista ja niiden sekoituksista löytyy kyllä, mutta että asenteen puolesta olisi vain kaksi vaihtoehtoa, täysin ylilatautuneena koohottaminen, tai sitten haluton surffailu? Kyllä siihen väliin mahtuu aika monta eri vaihtoehtoa. Omasta mielestäni yksikään taktiikka tai pelitapa ei toimi, jos pelaajat eivät yritä edes suurin piirtein täysillä. Kyllä varmasti vaikkapa nyt Kärppien ja Tapparan viime vuosikymmenen joukkueissa taisteluilmeet olivat kohdillaan, vaikka mistään koohottamisesta ei ollut kummallakaan kyse.

Voisi ottaa pienen vertauksen autourheilun maailmaan: auton säädöt, moottorin tehot, rengasvalinnat yms. vaikuttavat varmasti kaikista eniten, mutta silloin kun kisataan niistä sekunnin kymmenyksistä ja sadasosista, niin voittajaksi varmasti selviytyy se kuljettaja, jolla on eniten sitä ns. tappamisen sivumakua hommassa mukana. Samalla tavalla alivoimapelissä isot linjat tulevat vastustajan yv-kuvioita etukäteen selvittämällä ja oman nelikon sovituilla toimintatavoilla, mutta jos laukauksen blokkaamisesta myöhästyy sen sadasosasekunninkin, niin kyllä se kiekko vaan maalia kohti lähtee. Jos alivoimalla jokainen menisi em. Kuukan ja Vänttisen tapaan kiekkojen eteen asenteella "sinähän saatanan kyrpä et siitä pääse laukomaan", niin ei se ole yhdestäkään pelitavasta mitään pois.

Sama homma kaksinkamppailuissa. Niitähän tulee joka ikisessä jääkiekko-ottelussa sarjatasosta riippumatta, joten sen osa-alueen olisi ihan hyvä olla kunnossa. Vaikka olisi kuinka etukäteen mietitty kaikki tilanteet läpi, miten esim. irtokiekkojen kanssa toimitaan (mihin pakki jatkaa kiekon oman maalivahdin torjuttua kulmaan jne.), niin jos vastustajan nälkäisempi pelaaja ehtiikin siihen kiekkon ensin, tai saa sen karvattua pois, niin jälleen kerran ei pelitavasta ole apua.

Mitä Dufvan ja Ahon aikaan tulee, niin eiväthän esim. Sami Vatasen soolomaalit olleet mitään jalkakynää selkä suorana -osastoa, vaan taitojen lisäksi ihan jumalattomalla tsempillä painamista. Varmasti niissäkin vastustajan pelaajat koittivat hampaat irvessä huitoa Vadun käsivarret verille tai vähintäänkin ajaa tämän pystyyn, mutta Vadun tsemppi oli vielä sen kuuluisan piirun verran kovempi, joten verkko heilui. Lisäksi, vaikka Vatanen oli tuohon aikaan 18-20 -vuotias ja painoi hädin tuskin 80 kiloa, niin eipä siellä omissakaan niin mahdottomasti kolissut. Vaikka se vastustajan hyökkääjä olisi kuinka iso, vahva ja ilkeä, niin jos oikeasti painat rystyset ja ikenet valkoisina kaverin iholle ja nostat mailaa tai tuuppaiset kylkeen, niin todennäköisyys vastustajan tekemälle maalille pienenee aika merkittävästi.

Jos olisi kunnolla luppoaikaa, niin voisi keräillä JYPin viime vuosien maalikoosteista jonkin kokoelman vastustajan tekemiä ylivoimamaaleja, ja katsoa, kuinka monessa periaatteessa yritetään blokata vetoa, mutta epäonnistutaan. Saati sitten kooste kaksinkamppailuista...
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Erilaisia näkemyksiä pelitavoista ja niiden sekoituksista löytyy kyllä, mutta että asenteen puolesta olisi vain kaksi vaihtoehtoa, täysin ylilatautuneena koohottaminen, tai sitten haluton surffailu? Kyllä siihen väliin mahtuu aika monta eri vaihtoehtoa. Omasta mielestäni yksikään taktiikka tai pelitapa ei toimi, jos pelaajat eivät yritä edes suurin piirtein täysillä. Kyllä varmasti vaikkapa nyt Kärppien ja Tapparan viime vuosikymmenen joukkueissa taisteluilmeet olivat kohdillaan, vaikka mistään koohottamisesta ei ollut kummallakaan kyse.
En oikeen valaistunut mitä viestilläsi yrität tuoda esiin? Pelitapa on se työkalu jota toteuttamalla tulos on mahdollinen. Se ei sulje pois tai estä millään tavoin pelaamasta asenteella olipa se pelitapa millainen tahansa. Jos pelaajat eivät laita itseänsä likoon, on mielestäni kyse henkilökohtaisesta ymmärtämättömyydestä, he saavat palkan, eli tekevät työkseen kiekkoa, eikä lie mahdollista, ettei ammattipelaaja ymmärtäisi, että vastustajakin laittaa osaamisensa ja asenteensa likoon tulosta tehdäkseen. Itsestään selvyys pitäisi olla tämän. Kyllä, niin Kärppien kuin Tapparankin menestykset ovat edellyttäneet kohdillaan olevaa taisteluilmettä, ei ilman kukaan voita mitään mestaruuksia.

Kuitenkin ne myöhästyneet blokit ym. on juuri seurausta siitä pelitavan ontumisesta tai sen huonosta toteuttamisesta se asenne on helpompi tuoda esiin, jos pelaajilla a) ymmärrys kuinka pelataan ja miksi niin pelataan ja b) luotto omaan pelitapaan. Jos sitä sapluunaa ei ole, tai siihen ei luota, esitys on yleensä sekavaa koohottamista, virheellistä pelin lukua, myöhässä olemista ja tappioiden keräämistä vaikka asenne olisi mikä.

Näissä kirjoituksissa ainakaan minä en ole tuonut esiin mitään asenne painotuksia, kun se on itsestäänselvyys ja pitää kaikille olla ja JYPin ongelmat ei minun ymmärtääkseni johdu miltään osin yrityksen puutteesta ja huonosta asenteesta.

Mikäli viestisi ajatus oli esittää, että ongelma ja huono tulos olisi kiinni pelaajien moraalin ja ammattietiikan puutteesta ilmaisen heti olevani täysin erimieltä analyysistäsi.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Alla Korpelan näkemyksiä.

"– Jatketaan ilman yleisöä ja toivotaan, että käänne parempaan tapahtuu. Mutta kyllähän jokainen ymmärtää, millainen tilanne on, jos meiltä jää useita kymmeniä tuhansia euroja per ottelu saamatta sen takia, ettei ole yleisöä eikä oheismyyntiä, kuten aitiot, kioskit ja ravintolat.

– JYPistä voi sanoa, että hengissä ollaan, mutta että tilanne on kriittinen. Jokaisella seuralla on nyt kaikki mahdolliset keinot käytössä. Kysymys on siitä, kuinka kauan kunkin seuran kassa kestää.

Korpela puhuu kompensoivista toimista tilanteessa, jossa esimerkiksi kausilipun ostanut ei pääse jäähallin eikä yhteistyökumppani saa laitamainoksiaan katsojien silmien eteen.

– On tarjottu kausilipun ostaneille mahdollisuus katsoa pelit televisiosta jakamalla ilmaiskoodeja. Yhteistyökumppaneille on puolestaan rakennettu uudenlaista näkyvyyttä laittamalla mainoslakanoita katsomotiloihin ottelujen ajaksi
."
 
I never lose. I either win or learn.

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Miten "playoffjuna" on mennyt jo aikaa sitten ohitse? Pelattu 23/60 ottelua (olettaen, että päästään viemään 60 ottelua läpi). Jokaisessa ottelussa on kuitenkin jaossa se kolme pistettä. Teoriassa siis erittäinkin mahdollista. Peliesityksethän ei tosin puolla tätä puolta, mutta tämä kausi on niin erikoinen..
14 pistettä eroa suoraan playoff-paikkaan. Periaatteessa ei vaadi kuin 4 voiton putken. ...mutta tuo vaatisi niin monen muunkin seikan paranemista, mitä ei ainakaan omilla silmillä nähdyt otteet puolla. On sitten ollut koti - tai vieraspelit kyseessä. Töllössä tai paikanpäällä.

Erikoistilanteiden parantuminen ja ykkös-/kakkosketjun herääminen tulee mieleen ensimmäisinä "parannusehdotuksena".
 
No mistään kauneuskilpailustahan täs ei ole kyse, mutta elämässä on niin että saa helpommin uuden muijan kun kunnon kaverin! - Simo "Sörsselssön" Salminen kiteyttää elämän tosiasiat Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle - elokuvassa
CAN - FIN 55:54 1-3 Pesonen (Tyrväinen, Hakanpää)

king k

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
14 pistettä eroa suoraan playoff-paikkaan. Periaatteessa ei vaadi kuin 4 voiton putken. ...mutta tuo vaatisi niin monen muunkin seikan paranemista, mitä ei ainakaan omilla silmillä nähdyt otteet puolla.
Ymmärrät varmaan, että siinä on välissä 7 joukkuetta, joten ei se ihan noin yksinkertaista ole, että voittoputkella ollaan kuuden joukossa.
Säälipleijari viivaankin eli 10 sijaan on matkaa 12 pistettä ja siinäkin pitäisi 3 jengin ohi kammeta, joten kyllähän playoff lätkän näkeminen tälläkaudella Jyväskylässä on isojen mutkien takana.
 
NHL

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Ymmärrät varmaan, että siinä on välissä 7 joukkuetta, joten ei se ihan noin yksinkertaista ole, että voittoputkella ollaan kuuden joukossa.
Säälipleijari viivaankin eli 10 sijaan on matkaa 12 pistettä ja siinäkin pitäisi 3 jengin ohi kammeta, joten kyllähän playoff lätkän näkeminen tälläkaudella Jyväskylässä on isojen mutkien takana.
No sitähän kait @Captain Slow juuri painotti, tuo on todella todella epätodennäköistä.
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
14 pistettä eroa suoraan playoff-paikkaan. Periaatteessa ei vaadi kuin 4 voiton putken. ...mutta tuo vaatisi niin monen muunkin seikan paranemista, mitä ei ainakaan omilla silmillä nähdyt otteet puolla. On sitten ollut koti - tai vieraspelit kyseessä. Töllössä tai paikanpäällä.

Erikoistilanteiden parantuminen ja ykkös-/kakkosketjun herääminen tulee mieleen ensimmäisinä "parannusehdotuksena".
Joo toki tämän kauden osalta paras mittari on varmaan pistekeskiarvon katsominen kun joukkueilla niin eri määrä pelejä eli pitäisi pystyä oma 0,89 -> Tapparan 1,41 yli nostamaan. Tämän kauden osalta ehkä se isoin muuttuja voi olla että jos itse saa pelin toimimaan ja joku muu joutuu vaikka isoon loukkaantumismäärään niin isojenkin erojen ottaminen on mahdollista. Tietenkään mikään ei tue että JYP nousisi tuosta vielä mutta urheilun suola taitaa olla se että kaikkea voi tapahtua :) Todennäköistä ei tietenkään. Varsinkin kun moni muu on pystynyt tekemään hankintoja häntäpäässäkin.
 
Hockeyarena.net

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
14 pistettä eroa suoraan playoff-paikkaan. Periaatteessa ei vaadi kuin 4 voiton putken. ...mutta tuo vaatisi niin monen muunkin seikan paranemista, mitä ei ainakaan omilla silmillä nähdyt otteet puolla.
Suoraan po-paikkaan tarvittaisiin loppukausi suunnilleen pistekeskiarvolla 2,3 - ei tule tapahtumaan.
Viimeinen säälipaikka (siihen riittänee n. 1,7 pistettä/peli kausi loppuun) on vielä teoriassa mahdollinen, mutta mikään JYPin pelissä ei vihjaa sen onnistumista (ehkä Ruusu poislukien). Tällä kaudella ei urheilullisia odotuksia ole, ellei viimeisen sijan välttäminen, vaikka sekin on kierros kierrokselta epätodennäköisempää.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Suoraan po-paikkaan tarvittaisiin loppukausi suunnilleen pistekeskiarvolla 2,3 - ei tule tapahtumaan.
Viimeinen säälipaikka (siihen riittänee n. 1,7 pistettä/peli kausi loppuun) on vielä teoriassa mahdollinen, mutta mikään JYPin pelissä ei vihjaa sen onnistumista (ehkä Ruusu poislukien). Tällä kaudella ei urheilullisia odotuksia ole, ellei viimeisen sijan välttäminen, vaikka sekin on kierros kierrokselta epätodennäköisempää.
Tällä ja seuraavalla kaudella omat odotukset on lähinnä siinä et JYP selviää kuivin jaloin tästä, ei kaadu nurin, oppii kenties jotain ja nousee fenixlinnun lailla takaisin kärkikahinoihin.

Huumoria jos repii tilanteesta niin JYPin viime kausien onnistumiset ja/tai ongelmakohdat on olleet nimenomaan maalivahtipelissä. Se on joko sakannut eniten, tai toiminut kuin rullakebab darra-aamuna konsanaan.
 
No mistään kauneuskilpailustahan täs ei ole kyse, mutta elämässä on niin että saa helpommin uuden muijan kun kunnon kaverin! - Simo "Sörsselssön" Salminen kiteyttää elämän tosiasiat Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle - elokuvassa
CAN - FIN 55:54 1-3 Pesonen (Tyrväinen, Hakanpää)

Northern Wind

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin todellakin kannattaa keskittyä rakentamaan uutta 100%- painoarvolla.

Ennen tätä kautta uuden rakentamisessa on oltu puoliksi raskaana: uudistumisen ei ole haluttu liiaksi vaikuttavan lyhyen tähtäimen menestykseen.

Nyt kun Korona näyttäisi runtelevan tappiokierteessä olevaa JYPiä suhteellisesti jopa enemmän kuin muita seuroja, huomaan ilokseni että lusikka on otettu kauniiseen käteen. Kauden päätavoitteena ei näytä olevan tämän kauden menestys vaan selviytyminen taloudellisesti ja uuden rungon rakentaminen.

Pitkäaikaisena fanina ilonaiheet tällä kaudella onkin haettava enemmän nuorten pelaajien kehittymisestä kuin toivoen hurrikaanidominanssin kuin ihmeen kautta palaavan. Se ei tarkoita etteikö toivoisi joka pelistä voittoa mutta mielenrauhansa säilyttää paremmin kun tunnustaa realiteetit ja yrittää löytää positiivisuutta sieltä mistä sitä voi löytyä.

Tällä hetkellä koen roolini fanina olevan, paitsi loputon joukkueen kannustaminen, JyPin taloudellinen tukeminen mahdollisuuksieni mukaan esim ratkaisemalla ikuista saunailtojen kiistaa tähtikentällistä äänestämällä tai keräämällä pahviukkoja hyllylle.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Nyt kun Korona näyttäisi runtelevan tappiokierteessä olevaa JYPiä suhteellisesti jopa enemmän kuin muita seuroja, huomaan ilokseni että lusikka on otettu kauniiseen käteen. Kauden päätavoitteena ei näytä olevan tämän kauden menestys vaan selviytyminen taloudellisesti ja uuden rungon rakentaminen.
Samaa mieltä. Koronasta on jotain "hyötyäkin". Pidempään tätä palstaa seuranneet saattavat muistaa keskustelut noin 3-5 vuoden takaa, Veltsun aikakaudella. Silloinhan keskusteltiin paljon siitä, pitäisikö JYPin ottaa yksi välikausi, jotta se voisi hyökätä seuraavalla kaudella vielä kovemmalla raivolla. Monet kirjoittajat puhuivat tässä kohti siitä, ettei JYPillä yksinkertaisesti ole varaa ottaa mitään välikausia tai alkaa himmailemaan. Varmasti olivatkin silloin ihan oikeassa, mutta nyt on pakko ottaa pieni hengähdystauko. Onko se tämä ja seuraava kausi, vai useampi? Kuka tietää. Plussaa kuitenkin siitä, että nyt karistellaan viimeisetkin ummehtuneet pölyt sieltä JYPin korpitaipaleen ajoilta. Uutta runkoa sisään ja uutta menestystä luomaan.
 
"Jokerit, pokerit, poks! Onko tänään maalissa taikuri Tarkki, kuinka vetää Synergian parkki? Muista ostaa matsi karkki!" -JYPin fb-mainos JYP-Jokerit 27.2.14

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Larinmaa ja Siekkinen (KeuPasta) ilmeisesti ensi viikon ajan JYPissä.
Tiistaina 19.1. Tappara-JYP
Keskiviikkona 20.1. JYP-Ässät
Perjantaina 22.1. JYP-KalPa
Lauantaina 23.1. SaiPa-JYP

Ihan hyvä varmaan että ovat mukana ja samalla saavat tuntumaa kun KeuPalla ei pelejä
 
Hockeyarena.net

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Larinmaa ja Siekkinen (KeuPasta) ilmeisesti ensi viikon ajan JYPissä.
Siekkinen on sentteri, mutta mitä paikkaa Larinmaa pelaa ja mitä häneltä sopii odottaa pelaajana?
 
"Pitäisi tehdä elämällä muutakin kuin seurata lätkää.
Mutta tiedä sitten olisiko se elämää ensinkään?"
- Minä, elokuussa 2020.

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Siekkinen on sentteri, mutta mitä paikkaa Larinmaa pelaa ja mitä häneltä sopii odottaa pelaajana?
Laitahyökkääjänä tunnettu, hyvinhän tuo pelasi Ässiä vastaan aiemmin tällä kaudella ja olin sen pelin jälkeen valmis itse miehen pitämään JYPissä koko kauden. Peliaikaa tuossa pelissä sai vähän vajaa 8minuuttia ja muistaakseni pelasi myös alivoimavaihtoja. Liigassa Larinmaa on ehkä vähän sellainen köyhän miehen Hubacek, mutta myös kiekollisia taitoa löytyy, liigassa rooli kuitenkin todennäköisesti myös jatkossa vähän puolustavampi mitä Mestiksessä ollut.
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy