JYP - KalPa pe 18.11.2005

  • 8 079
  • 61

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
JYP: 0, KalPa: 2

Aijaijaijai...

Millonkahan viimeksi on Hippokselta haettu täyspotti? Kapanen todellakin jatkoi siitä mihin ennen taukoa jäi ja alivoimapelaaminen on kuin uudesti syntynyttä.

Kolmas voitto putkeen, uskaltaisikohan tässä vielä uneksia jopa sputnikien kaatamisella huomenna :-)
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Lainaus:
"Tämä asia on jo puitu ennen maajoukkuetaukoa, Amerikassa on tapana laittaa pelaaja vastuuseen teoistaan ja siitä oli Rossiter - Levokari nyhjäyksessä kyse. Voinet Sppedye palata sinne TPS:n foorumille ylistämään Jämtinin kovuutta."

Tietääkseni en maininnut viestissäni sanallakaan Jämtiniä. Kummasti se kirpaisee kun puhutaan tosiasioita miehestä joka pelaa KalPassa. Ja ai niin, se nimimerkin kirjoitus kuntoon Zorba. Huvittavaa lapsellista pelleilyä.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Are kirjoitti:
Kolmas voitto putkeen, uskaltaisikohan tässä vielä uneksia jopa sputnikien kaatamisella huomenna :-)
Hienoa KalPa! Hyvässä putkessa olette.

Vaikka olenkin Tepsin mies henkeen ja vereen, niin pidän ihmisinä sekä savolaisista että karjalaisista. Joten en voi olla huomenna sen enempää KalPan kuin SaiPankaan puolella. Tai no, ehkä jos valita pitää, niin kyllähän se tuonne Saimaan rannan poikien puolelle kääntyy.

Go SaiPa Go! Joutseno ja Utulan baari rulettavat!
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakko todeta näin tuoreeltaan, että KalPa oli paljon parempi kuin viimeksi. Oman maalin puolustaminen oli aivan eri tasolla kuin edelliskerralla, vaikka Tselioksen poissaolon myötä puolustuksen kokoonpano oli ihan sama kuin viimeksi. Samat pakit kuitenkin olivat kasvaneet isoiksi tässä välissä eivätkä nukahdelleet enää omassa päässä.

JYPin esityksestä voinee olla montaa mieltä, mutta minusta joukkue ei pelannut erityisen huonosti. Ainoa iso miinus tulee siitä, että maalipaikoista lauottiin liikaa ohi. Vaikka Kapanen oli erinomainen, turhan monta kertaa hänen tarvitsi vain katsoa, kun kiekko meni yli tai ohi. Onnetar oli tänään KalPan puolella, mutta se ei ole mikään selitys lopputulokselle.

JYP toimitti kyllä kiekkoa maalille ja miehiä meni peräänkin - etenkin lopun pyörityksessä ilman maalivahtia - mutta KalPan maalivahti- ja puolustuspelin yhteistyö oli yhtä jäätävää kuin JYPillä parhaimmillaan tällä kaudella. Onkohan Pieniniemi käynyt vakoilemassa JYPin pelejä ja ottanut puolustustaktiikan käyttöön omalle joukkueelleen? Vahvasti siltä näytti.

KalPan maaleista ensimmäinen oli hienosti hoidettu 2-1-hyökkäys, joka syntyi Pölläsen päästessä jäähyltä juuri sopivasti hyökkäykseen. KalPan taitavat miehet osaavat kyllä ratkaista kylmäpäisesti, jos vain saavat tilaa kentällä, ja tässä kävi juuri näin. Maltilla syötellen Huczkowski ja Wallinheimo kahville ja Pölläsen onetimer yläpesään - täydellinen suoritus. 0-2-maalissa Piispanen hävisi (yllättäen) 100-0 aloituksen, Rossiter toimitti kiekon maalille ja se pomppi pelaajaruuhkasta takanurkkaan.

Ylivoima ei tänään pyörinyt JYPillä kovinkaan kaksisesti. Osasyynä oli kyllä peluutus, joka ei tässä ottelussa ollut kovinkaan onnistunutta. Marttinen ja Niskavaara olisivat ansainneet enemmän jääaikaa, koska nämä kaksi osaavat laukoa a) paljon ja b) oikea-aikaisesti siten, että maalilla on hyökkääjiä. Kovanen ei tällä hetkellä ole siniviivapelote eikä muiden pakkien taito riitä.

Jos jotain positiivista hakee, niin onneksi tappio tuli vastustajalle, joka ei ainakaan tällä hetkellä kilpaile samoista sarjasijoituksista. Samalla joukkue sai varmasti annoksen lisää asennetta huomista varten, joka kuitenkin on sarjasijoitusta ajatellen tärkeämpi tämän viikonlopun otteluista.
 

Hack

Jäsen
Noh, eipäs tässä mitään, Kalpa pelasi hyvin ja ansaitsi voittonsa. He olivat edellä käytännössä kaikessa ja vaikka tuomari yrittikin tuoda JYP:ä peliin mukaan, Kalpa taisteli voiton. JYP:llä ei ollut montaakaan hyvää maalintekopaikkaa ja nekin mitä oli, menivät ohi maalin.

Noh, paljon pitää tehdä, että huomenna edes piste lähtisi Raksilasta.

EDIT: positiivinen asia tässä on, että tappio tuli Kalpalle. Ensinnäkin emme taistele samoista sijoista (ainakaan vielä) sekä Kalpalle on kuitenkin aina sympatiat sekä Kalpa-fanejen innostusta on mukava katsella, joillakin se tosin meni jopa yli.
 
Viimeksi muokattu:

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Speedye kirjoitti:
Lainaus:
"Tämä asia on jo puitu ennen maajoukkuetaukoa, Amerikassa on tapana laittaa pelaaja vastuuseen teoistaan ja siitä oli Rossiter - Levokari nyhjäyksessä kyse. Voinet Sppedye palata sinne TPS:n foorumille ylistämään Jämtinin kovuutta."

Tietääkseni en maininnut viestissäni sanallakaan Jämtiniä. Kummasti se kirpaisee kun puhutaan tosiasioita miehestä joka pelaa KalPassa. Ja ai niin, se nimimerkin kirjoitus kuntoon Zorba. Huvittavaa lapsellista pelleilyä.

Nyt menee kyllä offtopiciksi, mutta heitän tämän yhden viestin tähän ja lopetan aiheesta tässä ketjussa sen jälkeen.

Sen jälkeen, kun Jämtin otti kipeää Rossiterilta, on TPS -fanit (en yleistä) olleet nokkimassa ja huomauttelemassa koko ajan Rossiterista. Ja aivan varmaan suhtautumisessa Rossiteriin paistaa Jämtinin täräytys. Et maininnut viestissäsi mitään Jämtinistä, mutta aivan turha selittää, ettei Jämtinillä olisi jotain tekemistä mielipiteesi kanssa.

Sitten itse aiheeseen... Kalpan 0-2 voitto Jyväskylässä on kyllä jotain, mitä en itse muista milloin olisi tapahtunut. Loistavaa! Enpä olisi uskonut...
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Paljon onnea KalPa, kyseessä on suosikkijoukkueeni (siis tietenkin heti Ilveksen jälkeen) Pelicansin ohessa. Jotenkin on aina tullut oltua altavastaajaan puolella muutenkin elämässä.

Kapaselta hieno peli, 37 torjuntaa vieraissa ja vielä kärkikastin joukkuetta vastaan. 10 kappaletta kahden minuutin jäähyjä ja silti nolla päästettyä maalia. Erittäin toimivaa puolustuspeliä, jos joku vielä epäilee KalPan liigakelpoisuutta voinee tässä vaiheessa tarkistaa käsityksiään.
 

#17:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vostrak kirjoitti:
Pieni jännitys on kuitenki ilmassa saako kalpa kuparisen rikki .

Hyvin rikkoutui kuparinen, toisin kuin jypillä:)

Hyvä Kalpa!!
 

tiikeri

Jäsen
Onnea KalPalle voitosta, parempi joukkue voitti ehdottomasti. Oli todella kurinalaista puolustamista joukkueelta ja Kapanen viimeisenä lukkona maalilla. KalPa oli selvästi liukkaampi joukkue jäällä varsinkin avauserässä ja JYPillä oli suuria vaikeuksia päästä edes omalta alueelta pois. JYP oli aika pahasti jäässä ja kiekkoa hukattiin omalla alueella aivan liikaa. Ylivoimaakin kotijoukkueelle tarjoiltiin roppakaupalla, varsinkin kolmannessa erässä, mutta kun ei vaan maistunut. Hirvittävä määrä ohi laukauksia tai muuten vaan jäätymisiä selvissä maalipaikoissa.

Harmittava tappio, mutta osasihan tätä hieman haistella. Jossain vaiheessa se häviö tulee ja nyt niitä tappioita tulee todennäköisesti ainakin pari kolme putkeen. Toivottavasti olen väärässä.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olisikos tämä ollut se tilastotappio, heko heko.

Kalpalle lähtee täältäkin propsit, jos pitää jollekin hävitä niin olkoon se sitten Kalpa. Huomenna paremmalla asenteella Kärppien kaatoon!
 

Wings-

Jäsen
Olihan taistelu. Harmitta todella paljon, kun en ilennyt pyytäää töistä vapaata vieraspelimatkaan, kun olin alku viikolla saikulla. No kuitenkin itse asiaan.

Oikealta-asemalta tuli kuunneltua Juntusen Mikon selostusta. Omituista pelissä oli se, että Juntunenkaan ei haukkunut tuomaria juuri lainkaan. Lopun jäähysumassa tosin Levonenkin sai jo hieman kritiikiä. Yksi huvittavampia juttuja selostuksessa oli taustalla olevat Jyp fanit, joiden huutelut ja jutustelut selvästi kuuluivat eetteriin. Juntusen kommentit, että on tainut miehiltä kadota sanavarastosta verbit sai jo hyvät naurut aikaan. (sen verran reippaasti sukupuolielimiä tuli). Lopussa kommentti, että "Nyt vihdoin aloitteleva lääketieteen opiskelija anatomianluennolta päätti lähteä pois", sai totaalisen röhönaurun aikaan.

Kapasen peli oli ainakin selostuksen ja torjuntatilaston perusteella loistava. Nyt Ikku alkaa lunastaa niitä odotuksia joita miehen harteille on koko kesän ja syksyn ajan kasattu. 0-peli, kuka olisi uskonut. Itse kuvittelin, että koko kaudella ei Kalpan maalivahdeille tuke 0-peliä.

Jypin tappio heikomalle joukkueelle oli odotattevissa. Henk.koht luonnnollisesti tyytyväinen, että se tuli juuri Kalpalle. Uskon kuitenkin, että Jyp jatkaa tasaista porskuttamista keskikastissa.

Nyt vaan huomenna venyttämään voitto putkea Kisapuistoon Sputnikkien kustannuksella ja tiistaina sitten patapaidat tulee Niiralanmonttuun ottamaan kuokkaan Nickersonin ja Nielikäisen johdolla.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Karmeaa peliä JyPiltä. Ajatus oli hukassa koko ajan ja jos kiekkoa ei saada tyhjäänkään maaliin ei paljoa voi edes odottaa.
JyPin huonous ei kuitenkaan tarkoita, että vastustaja olisi ollut huono. KalPa pelasi 'perinteistä vieraskiekkoa' ja hyvin pelasikin.
Illan saldo: 0 maalia, 0 pistettä, 3 ukkoa sairastuvalle. Toivottavasti huomenna vältytään edes loukkaantumisilta. Muuta ei tämän illan perusteella uskalla edes toivoa.
 

Blue80

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Andrei kirjoitti:
Olisikos tämä ollut se tilastotappio, heko heko.

Kalpalle lähtee täältäkin propsit, jos pitää jollekin hävitä niin olkoon se sitten Kalpa. Huomenna paremmalla asenteella Kärppien kaatoon!

Heh, kiitoksia JYP-kannattajille kommenteista. Jos joku pitää voittaa niin olkoon se sitten J... Jokerit. Tsemppiä Ouluun!

nimim.
pienempien puolesta
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Tämä oli niitä otteluita, joita joukkueelle sattuu toisinaan. Yleensä JYP on ollut onnettaren suosikki, mutta ei tänään. Vaikka KalPa-fanit varmasti (aiheesta) hehkuttavat Kapasta, teki myös JYPin pelaajisto osansa tämän hypen pönkittämisestä. Yleensä noista paikoista on saatu sisään vähintään 2-3 maalia - mutta ei tänään. Pelaajatkin tekivät riittävän työmäärän, jonka riittää pisteeseen, mutta ei tänään. Yleensä tappion jälkeen **tuttaa, mutta tänään **tuttaa kahta kauheammin, kun avaimet pelin voittoon heitettiin lumihankeen...

KalPalle kunnia siitä, että liikkeellään se sai JYPin näyttämään paikoin todella huonolta joukkueelta. Kuten yllä on mainittu, niin tässä pelissä KalPa ei koheltanut itseään ulos pelistä, ja mailaa käytettiin jo selkeästi liigatason edellyttämällä tasolla. Viimeksi KalPa pelasi liian puhdasta kiekkoa, ja pelkäsi rikkoa. Nyt uskallettiin pistää pyöritys poikki, jos homma näytti liian uhkaavalta. Ja tietenkin - teki paikoista kaksi maalia.

Kuten sanottu, JYPille ei tänään kiekko pomppinut. Mutta toisaalta, ei kuulunut pomppiakaan. Jos ylivoimaa tarjotaan 9 kertaa, ja kiekkoa ei saada kertaakaan maaliin, niin jossain on vikaa. Ja tuo ongelma ei ole toistunut vain tässä ottelussa, vaan siitä on kärsitty toistuvasti. Viimeistään ylivoiman onnettomuus kolmannessa erässä ratkaisi tämän pelin. Tarttis teherä jotain...

Noh, huomenna on vain voitettavaa. Tämän viikon kolmas peli, ja vastassa ikuinen riesa Kärpät. KalPalle onnea voittoputken alkamisesta. Jos Kapanen saa vireensä kohdalleen, niin joukkue on vahvoilla. Mehän se Sinkun ansiosta jo tiedetään...
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Onnittelut vaan KalPalle ja KalPan kannattajille ansaitusta voitosta. KalPa luisteli JYPiltä jalat alta ja kun siihen lisätään Kapasen (ja tietenkin koko joukkueen) hyvä onni niin ei annettu paljoa meille mahdollisuuksia. Paremmalla tuurilla JYP olisi tehnyt muutaman maalin sillä kiekko pyöri Kapasen vartioiman maalin maaliviivalla useasti (tai ainakin hyvin lähellä sitä) mutta ei vaan saatu tönittyä sitä mitenkään. Sitten lisätään vielä Piispasen avopaikka minkä mies tuhrasi niin täytyy vaan sanoa ettei rouva Fortuna (tai kukaan perheestä sen puoleen) ei hymyillyt meille tänään. KalPalle sitäkin enemmän. Noh, tällä kertaa näin päin. Huomenna on uusi päivä.

Edit: Kolme äijää lasarettiin eivätkä kuulemma pelaa huomenna. Nyt vituttaakin jo paljon enemmän.
 
Viimeksi muokattu:

Ollius

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnittelut KalPalle. Jos jollekin joukkueelle tappio pitäisi luovuttaa, niin se on KalPa. Ei edes juurikaan harmita, saattaa tosin johtua perjantai-illasta johtuvista nautintoaineista. Ei jää paljon seliteltävää siitä, kumpi oli parempi.

KalPan faniryhmittymällä näytti olevan hauska meininki ja ääntä irtosi, se on aina hienoa. Onnittelut pisteistä, Kapanen oli loistava, vaikkakin JYPin hyökkääjät onnistuivat jäätymään täydellisesti aina ratkaisuhetkillä, mutta se ei ole mikään selitys, parempi voitti.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielestäni tämä oli ehdottomasti tämän kauden ensimmäinen, ja toivottavasti myös viimeinen, "ei mene mistään sisään" -peli JYP:lle. Kyllähän JYP:llä paikkoja oli ainakin muutamaan maaliin. Esimerkiksi "vahvistuksemme" Lawson hukkasi pari namupaikkaa. Kaiken kaikkiaankin JYP:llä oli nähdäkseni enemmän maalipaikkoja kuin vierailijoilla. Kapanen pelasi hyvin, mutta kyllähän JYP teki hänestä sankarin, ja lisäksi vedot suuntautuivat luvattoman usein kokonaan ohi maalin - hyvistäkin paikoista, esimerkiksi Hytösen laukaus 3-1 / 2-0 hyökkäyksessä.

Kaikki kunnia kuitenkin KalPalle, joka ansaitsi kyllä voittonsa, ja onnittelut siitä. Kuopiolaisten faniryhmä piti myös hyvin mekkalaa yllä, pointsit kotiin.

Toivotaan, ettei JYP:n kelkka tästä käänny, vaan palattaisiin pian taas voittojen tielle. Alatalo kertoi pelin jälkeen haastattelussa, että muutama ukko on ainakin seuraavasta pelistä poissa. Taisivat olla ainakin Jääskeläinen ja Tenkanen. Ei lupaa kovin hyvää, toivottavasti kenelläkään herroista ei mitään pahempia loukkaantumisia.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ollius kirjoitti:
KalPan faniryhmittymällä näytti olevan hauska meininki ja ääntä irtosi, se on aina hienoa.

Näinkö on? En itse kuulu tähän faniryhmään, vaan katson kotipelitkin toisaalla seisoen. Mutta muistan kuinka viime kaudella eräät Mestisseurojen kannattajat haukkuivat illasta toiseen faniryhmittymäämme. Kuullostaisi siltä, että oli kyse vain yleisestä KalPan mollaamisesta eikä siitä että faniryhmä oikeasti olisi huono.

Nyt harmittaa ettei kyyti järjestynyt, tämä ottelu olisi pitänyt nähdä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Huoh, oli kyllä turhauttava peli. Melkeen voi verrata viime kauden JYP - Pelican peliin, tosin sillon JYP sentäs sai yhden maalin.. Jos pelin parasta viihdettä on Riskan sekä Lahden taklaukset ja väliaikashowssa pyllylleen vetänyt tanssija niin tuntee kyllä tulleensa huijatuksi. Ei sillä, kyllähän niitä paikkoja oli, mutta niistä ei tunnetusti saa pisteitä, ei edes säälistä ja mulle on loppupelissä ihan sama kuinka hyvin joukkue pelaa, jos ne ei saa maaleja.

Sääliks käy Virtasen Anttia, kavereina on maalintekotaidoiltaan ihan onnettomia kavereita. Lawsonilla kiekko poltteli ihan jumalattomasti ja kyllä taas näki minkä takia kaverin maalisarake näyttää 1:tä. Piispasen one-timer oli tänään kyllä aivan älytön, vissiin rikkoi jonkun ennätyksen?
Ja juu, kyllä se Kapanenkin hyvin pelasi, mutta laadukkaammalla viimeistelyllä JYP olisi vienyt pelin kohtuu helposti, turhaan tehtiin Kimmosta sankari.

Pyydän nöyrästi anteeksi niiltä kaikilta jotka joutuivat kuuntelemaan minun kiroiluani B2-piippuhyllyllä, mulla ei vaan kestä hermot katella tuommosta nysväämistä :)
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huerzo kirjoitti:
, mutta ei tänään. Yleensä tappion jälkeen **tuttaa, mutta tänään **tuttaa kahta kauheammin, kun avaimet pelin voittoon heitettiin lumihankeen...
Vaikka KalPa pelasi erittäin hyvän vieraspelin, niin en pysty/kykene ymmärtämään miksi JYP hävisi pelin.
No...
Toisinaan sitä on kivaa ja toisinaan ei. Tänään oli sitten valitettavasti se EI.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, NFL, Roosters
Kuopioon onnittelut ja pisteet. Jotenkin ei kirpaise hävitä yhdelle pienemmistä seuroista kuin jollekin hieman isommalle porukalle.
Kapaselle propsit nollapelistä, vaikka kuinka JYP pelurit olisivatkin ampuneetkin päin seiniä ja ohi maalin.
Nollapeli on AINA nollapeli...

Oulussa huomenna paremmalla menestyksellä, eiks jeh ??
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Ollius kirjoitti:
KalPan faniryhmittymällä näytti olevan hauska meininki ja ääntä irtosi, se on aina hienoa.
Jep, taas meni kannustusvoitto Kuopioon selkein lukemin. Ääntä riitti koko ajan ja JYPin aikalisän aikana huudettu Apua Jyppi(?)-huuto nauratti väkisinkin, kiitos siitä.

Ei tuntunut JYPiltä onnistuvan tänään oikein mikään. Laukaukset menivät minne sattuu ja Piispasenkin oikeampi paikka olisi ollut vilttiketju. Ei oikein tiennyt, olisiko pitänyt itkeä vai nauraa, kun hyvin pelatun alivoiman jälkeen tämä eräs epäonnen soturi astelee jäälle ja häviää aloituksen puhtaasti. 0-2 ja KalPa kiitti. Kaiken huippuna toki nuo Tenkasen, Huczkowskin ja Jääskeläisen loukkaantumiset, mitkä eivät juuri pahempaan väliin voineet osua. Noh, josko Virpiö pääsisi huomenna pelaamaankin. Espoossahan hän oli mukana, mutta ei tainnut päästä kertaakaan käymään jäällä.

Onnittelut KalPalle, täysin ansaittu voitto.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Flou kirjoitti:
Pyydän nöyrästi anteeksi niiltä kaikilta jotka joutuivat kuuntelemaan minun kiroiluani B2-piippuhyllyllä, mulla ei vaan kestä hermot katella tuommosta nysväämistä :)

Olitko sattumoisin se kaveri jonka kiroilu kuului koko ajan Oikealta asemalta? Selostaja Juntunenkin pyyteli anteeksi "opiskelija nuorukaisen hirveää kielenkäyttöä". Kolmas erä tulikin kuunneltua netistä K.Tynin selostuksen kera. On se Tyni vain tuohon meidän Juntuseen verratuna helvetin hyvä selostaja. Asiallinen, terävä ja ei niin puolueellinen kuin Juntus Mikko. Onnitteli Kalpaa ja erityisesti Kapasta. Juntunen nyt ei pysy mukana ollenkaan.

KOLME pistettä Jyväskylästä. Aivan loistavaa. Kännit on sen kunniaksi otettava. Hyvä pojat. Takki auki huomenna Lappeenrantaan....
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
EHDOTTOMASTI KalPa ansaitsi voiton, siinä ei ole mitään sijaa mussutuksille! Olitte kaikessa parempia tänään. Tuolla pelillä voitatte myös jatkossa, siitä olen varma. Omia ei voi liiemmälti kehua, mutta painotan vielä, että Kalpa ei voittanut JYPin surkeuden ansiosta vaan oman hyvyytensä.

Nooh, huomenna uutta matoa koukkuun. Pitkässä juoksussa tappioita tulee väistämättä eteen. Huolettaa vaan tuo loukkaantumistilanne.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
0-2

Johan nuo lukemat kertoo kaiken tarpeellisen. KalPa oli tänään parempi, melko selkeästikin. Varsinainen murhenäytelmä ottelusta lopulta muotoutui kotijoukkueen kannattajille. KalPan avausmaalia ei voinut kuin ihailla. Kerrassaan upeaa syöttelyä, jonka päätteeksi kiekko JYPin verkkoon. Kimmo Kapanen oli tänään vireessä, se on varmasti hyvä merkki KalPalle jatkoa ajatellen. KalPan kannattajat pitivät ääntä taas kerran, todella hienosti. Kiitos siitä. Ottelun lopussa oli mukava jutella muutaman tutun vierasjoukkueen kannattajan kanssa. Tammikuun alussa sitten seuraavan kerran näissä merkeissä palataan asiaan.

Onnittelut KalPan joukkueelle ja kannattajille, ansaitsitte tänään voiton.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös