JYP - Kärpät ti 27.1.2004 Hippoksella

  • 10 898
  • 104

J-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Me ollaan hävitty tää peli

Jotenkin odottelisin Hurrikaani paidoilta tänään sellaista tämän kauden normaaliesitystä, eli puolivaloilla pelailua, ylivoimalla pahoja virheitä josta seurauksen Kärppien läpiajoja, löysää maalinedustapeliä. Itse ajattelin raahautua katsomaan tätä loistavaa viihdettä Hippokselle tänään. Kärppien pelejä on yleensä mukava käydä katsomassa, vierasjoukkueen fanit jos sattuvat olemaan mukana pitävät ihan hyvää ääntä. Tänään hallissa tunnelma voi tosiaan olla hyvä täsä bonus-edusta johtuen.

Vieraspeleistä ei ole oikein tietoa miten on pelillisesti mennyt, kun tuo Alatalon poika on intoutunut kehumaan kauden aikana joukkueen ilmettä myös erittäin paskojen pelien jälkeen. Sillgrenin paluu on hieno asia, mies on erittäin tärkeä niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Aika paljon mennään varmaan UIV kentän varassa. JYP yrittää välttää virheitä viimeiseen asti, sen takia pelkäänkin että kun ei lähdetä pelaamalla aktiivista peliä voittamaan niin turpaan tulee että tukka lähtee. Kärppien luisteluvoima on kuitenkin se mihin JYPin pitäs vastata luistelulla eikä kyttäilyllä.

Veikkaus ottelun lopputuloksesta 2-6. JYP saa paljon jäähyjä roikkumisesta ja Kärpät rankaisee JYPiä kolme kertaa YV:llä, JYP pääsee kaksi kertaa YV:lle ja Kärpät rankaisee kummallakin kerralla läpiajosta. Et semmost jotenkin tuntuu et me ollaan hävitty tää peli.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kärppien peli ei jostakin syystä vakuuta, vaikka piikkiasemissa ollaan.
Mikäs pitäis olla noinniinku paremmin vielä, et se vakuuttais? Mun mielestä Kärppien peli on loistavaa, varsinkin kun Viuhkola on mukana. Kaikki osa-alueet pelaa mun mielestä. Ainoo mikä puuttuu on kiekollinen pakki. Mutta aina ei voi voittaa.
 

RolleX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut urheilua harjoittavat seurat.
Viestin lähetti Jeff
Mikäs pitäis olla noinniinku paremmin vielä, et se vakuuttais? Mun mielestä Kärppien peli on loistavaa, varsinkin kun Viuhkola on mukana. Kaikki osa-alueet pelaa mun mielestä. Ainoo mikä puuttuu on kiekollinen pakki. Mutta aina ei voi voittaa.

En näkis pakistossa paikattavaa, mutta sairas"kohtausten" varalta voisi yksi hyökkäävä Machulda tehdä hyvää. Voishan se ajaa jääkonetta jos ei loukkaantumisia ilmene.

Kärppien rosteri on tasapaksu ja sitä maistaa tänään Jypht oikeen isän kädestä. Tänään tullaan erittäin lujaa, sillä nyt on jokaisen annettava näyttöjä Karille, jotta säilyisi pelaavassa kokoonpanossa vielä vahvistuksen tultuakin...

Etenkin Haataja, Saarenheimo, Juntunen, Palsola, Jokinen, Pyörälä ja (Silvanderilta) on odotettavissa huimia suorituksia ;)
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Samaa mieltä Jeffin kanssa. Ajoittain on tullut otteluita joissa on näkynyt väsymys, muuten peli on ollut todella hyvää. Minusta Kärpillä on 6 kiekollista pakkia. Mm. Jokinen ja Tenkrat on tuon tuosta irti ylivoimissa läpi syötöillä, joita jakaa vuoron perään Mikkola, Lehtonen, Stepanek ja Lotvonen. Viime pelissä Jokinen ei saanut sisään, mutta 1-0 tuli, kun Silvander ohjasi Vallin kudin sisään. Ensimmäisestä Jyväskylän visiitistä jäi positiivisena mieleen Myllykosekn loistava avaus läpiajoon Palsolalle maaliin. Minusta tuo pakkien kiekollinen peli on suurin kohentunut tekijä viime kaudesta. Tältä sektoilta odotan apuja tänäänkin ratkaisu sektorille, sen parit on nyt ehjissä koostumuksissa.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Viestin lähetti Tepa
Minusta tuo pakkien kiekollinen peli on suurin kohentunut tekijä viime kaudesta. Tältä sektoilta odotan apuja tänäänkin ratkaisu sektorille, sen parit on nyt ehjissä koostumuksissa.

Jep, erityisesti #43:n rakastama Stepanek on edesauttanut tätä osastoa aika paljon nimenomaan komeilla avauksillaan, joita toki olisi lupa nähdä vielä useammin. Esim. Ässät-pelin pystäri Jokisen lapaan hyvänä esimerkkinä. Stepanekilla oli toki syyskauden loppupuolella aika heikko jakso ja varsinkin oman alueen kiekollinen peli oli toisinaan aika syvältä. Lotvosen rinnalla on kuitenkin homma toiminut ja puolustaahan mies on aina osannut.

Mutta mitäpä siitä. Mieshän on kuulemma sysipaska, josta pitäisi päästä pikimmiten eroon.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin otteet ovat (ilmeisesti) piristyneet etenkin pelillisesti, ja myös tuloksellisesti ainakin jossain määrin. Maalinteko tosin tuntuu olevan edelleen varsin tuskaista. Uusi sentterivahvistus tekisi terää... Puolustuspeli sen sijaan on toiminut viime peleissä hyvin, toivotaan että tänäänkin. Pistekkin olisi tästä pelistä hyvä suoritus, ja kyllähän siihen mahdollisuudet löytyy, ellei palata taas siihen puolivaloilla pelailuun. Toivottavasti ei. Erikoistilanteet tulevat varmasti myös olemaan ratkaisevassa osassa. Jotenkin pelottaa, että Kärpät rankaisee ylivoimilla turhan pahasti...

Veikataan kuitenkin optimistisesti 3-2 kotivoittoa.

Edit: Jaahas, Nikkilä taas maalissa. Toivottavasti ei hörpsäyttele niin kuin esim. Porissa Ässien toisen maalin...
 
Viimeksi muokattu:

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taisi jäädä Wellingin näkeminen tänään haaveeksi. Nimittäin Valtteri Tenkanen on ottanut Wellingin paikan kolmosketjun sentterinä. Onko kyseessä loukkaantuminen vai mikä, tarina ei kerro. Nikkilä jatkaa maalissa ja tuore isä Leinonen vahtii luukkua.

Edit: Wellingin poissaolon syyksi on varmistunut flunssa. Pelaa torstaina.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti RolleX
En näkis pakistossa paikattavaa, mutta sairas"kohtausten" varalta voisi yksi hyökkäävä Machulda tehdä hyvää. Voishan se ajaa jääkonetta jos ei loukkaantumisia ilmene.
Sori, ei ole rosterissa tilaa.

Mutta itse otteluun?
Ketjut näyttäisivät ihan hyvältä, kunhan niiden annetaan pelata. Ei samanlaista Ketjulotto? meininkiä, kuten Lukko-pelin 3. erä välillä oli. Spede on sentterinä varmasti riittävä Hirven ja Tenkien väliin, pitää vain poikien tottua toisiinsa jotta se yhteinen sävel löytyy. Harmi sinänsä, ettei Rinnettä päästä vieläkään ajamaan sisään. Kake on ottanut tietoisen riskin, jos Nikellä tulee väsy tai pipi, ei ole heittää kehiin maalivahtia jolla olisi tuntumaa joukkueen peliin! Ei hyvä.

Jyp ei ole ollut niin huono tänä vuonna, kuin se runkosarjan sijoituksen perusteella juuri nyt näyttää. Itse asiassa, odottaisin Jyp:n nousevan PlayOffseihin Ässien nenän edestä.

Kärpät liigan piikkipaikalla? Hippoksella ale? Ettei vain menisi 1x tuonne lätkävakion puoleen.

Dumarina Aleksi Rantala? Uusi tuttavuus ainakin allekirjoittaneelle...
 
Viimeksi muokattu:

tiikeri

Jäsen
JYP tänään:

Tero Leinonen, Maalivahti
Tommi Nikkilä, Maalivahti AK

1. kenttä

Jari Korhonen, Vasen puolustaja AK
Petri Virolainen, Oikea puolustaja AK
Jaakko Uhlbäck, Vasen laitahyökkääjä AK
Jarkko Immonen, Keskushyökkääjä AK
Antti Virtanen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

Tommi Kovanen, Vasen puolustaja
Jyri Marttinen, Oikea puolustaja
Tuomas Mikkonen, Vasen laitahyökkääjä
Janne Hauhtonen, Keskushyökkääjä
Carlo Grünn, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

Miika Huczkowski, Vasen puolustaja
Lauri Kinos, Oikea puolustaja
Tuomo Jääskeläinen, Vasen laitahyökkääjä
Valtteri Tenkanen, Keskushyökkääjä
Harri Sillgren, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

Kimmo Pikkarainen, Vasen puolustaja
Ilari Filppula, Hyökkääjä
Alexandre Tremblay, Vasen laitahyökkääjä
Juha-Pekka Hytönen, Keskushyökkääjä
Jari Jääskeläinen, Oikea laitahyökkääjä

Päätuomari: Aleksi Rantala
 
Viimeksi muokattu:

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti tiikeri
JYP tänään:
...
[clipeti clipeti]
...
Päätuomari: Aleksi Rantala

Jes, vihdoinkin on tehty kunnon hankinta. Kunnon kotituomaria tässä on jo kaipailtu, joten oman päätuomarin hankinta on loistojuttu.

Ja sitten vakavoidutaan: yllätyksekseni huomaan, että harmittelen J. Wellingin poissaoloa. JYPin puskista pommittaja kun olisi saanut Tenkit ynnä muut kiekkoa kuskaavat kärpät hieman varuilleen. Nyt on tyytyminen Ilari "Nielis-klooni" Filppulan laitoja kolisutteleviin pommeihin...prkl, pahalta näyttää kun edes "Lassie" ei ole mahtunut rosteriin mukaan. Tänään taitokiekkoon yritetään ilmeisesti vastata taitokiekolla, mutta mielestäni siinä haukataan kyllä liian iso pala, vaikka kotiyleisön edessä ollaankin.

Jokohan Tremblay olisi tänään vireessä? Toista ulkomaalaista jannua puolityhjää ulkomaalaiskiintiötä täyttämään on haettu, mutta huhut eivät ole ainakaan vielä realisoituneet toimiksi. Sellainen pätevä kiekollinen kakkosketjun sentteri - esimerkiksi Lieversin ominaisuuksilla varustettu - olisi paikallaan.

Kotiyleisöstä kun tuli puhe, niin mielestäni nuo Keskimaan sponssaamat ottelut ovat olleet tunnelmaltaan tavallista runkosarjan peliä huonompia, kun ottaa huomioon että yleisöä on normaalia enemmän. Se kiltisti sanottuna harmittaa, kun jengi ei lähde mukaan kannustukseen vaan on riehakas kuin nykyinen pääministerimme. Mutta "täytyy vain tehdä oma homma katsomossa niin hyvin kuin pystyy ja katsoa mihin se riittää".

Ai niin, otteluveikkaus. Optimistinen arvio 5-3 JYPille.

PS: Ja kiitokset meiningin rauhoittumisesta tämän ketjun osalta (toistaiseksi ;) ).
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Edellisellä kerralla Kärpät pääsi yllättämään kotijoukkueen taktisella puolella täydellisesti housut kintuissa perustamalla pelinsä kovaan puolustuspeliin ja vastaiskuihin. En tainnut olla ainoa joka hiero silmiään kun katsoi millä taktiikalla Kärpät oli viimeksi liikenteessä, sillä tuota taktiikka ei odottaisi Liigan kärkipään ja häntäpään joukkueiden kohtaamisissa kärkipään joukkueelta. Tällä kertaa vastaavaa ei tule onnistumaan! vaan Kärpät saa keksiä jotain muuta, jos haluaa pisteet Jyväskylästä viedä.

Mutta pahasti pelkään ettei tänäänkään Hippoksella nähdä mitään suurta kiekkoilunjuhlaa, vaan vähämaalinen koitos jonka Jyppi (toivottavasti!) voittaa. Ja jotta näin kävisi Jypin täytyy laskeaa puolustustaan vähän alemmaksi, koska Kärpät saatuaan kiekon kääntää tilanteen puolustuksesta hyökkäykseksi todella nopeasti. Ja ensimmäisen maali tulee ratkaisemaan todella paljon.

Huolimatta siitä että peliin myydään alennuslippuja, en usko että halli tulee täyteen. Jostakin kumman syystä nämä tiistaipelit eivät vedä yleisöä ja tunnelma ei ole ollut kovinkaan hyvä. Parhaitten asiaa kuvaa mitä kaverini sanoi:" Ensikaudella voisin vaikka maksaa kausikortistani ennemmän jos ei olisi näitä tiistaipelejä"
 
Viimeksi muokattu:

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Jaahas, taas Oululaiset yrittävät tulla kiusaamaan tätä pientä hurrikaania. Tosin jyväskyläläinen trombi on suurentunut ja alkaa pikku hiljaa tekemään tuhojaan hurrikaanin muodossa. Welling on ollut hyvä lisä JYPille. Viimeksi Porissa JYP taklasi paljon, mutta Welling on tänään sairaana poissa. Taklaako JYP jo ilman Jesseäkin vai tarvitaanko taklaavaan peliin Jessen esimerkkiä?

Nikkilä maalissa tänään. Toivottavasti pelaa paremmin mitä viimeksi Porissa. Nimittäin molemmat Ässien tekemät maalit voi pistää Nikin piikkiin. Tänään pitää pelata paljon paremmin jos edes piste saataisiin. Laajuuttakin pisteiden tekemiseen on saatu sillä itse Virolainen teki maalin löysällä rannevedolla Porissa. Bäckström ei tuskin päästä yhtä helposti ellei hänelle tule samanlaista peliä mitä kauden ensimmäisessä JYP-Kärpät ottelussa.

Itse uskon että tästä ottelusta tulee tiukka ja voi mennä jopa jatkoajalle. Kahden maalin erolla maksimissaan paremmuus ratkaistaan ja itse tietenkin toivon että se on JYPin hurrikaani joka nämä maalit tekee. Oululaisten voivotellessa oman pelin tasoaan.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kärpät

Niklas Bäckström, Maalivahti AK
Pekka Rinne, Maalivahti


1. kenttä


Mikko Lehtonen, Vasen puolustaja AK
Ilkka Mikkola, Oikea puolustaja AK

Petr Tenkrat, Vasen laitahyökkääjä AK
Mika Pyörälä, Keskushyökkääjä AK
Brad Smyth, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

Martin Stepanek, Vasen puolustaja
Kimmo Lotvonen, Oikea puolustaja

Jussi Jokinen, Vasen laitahyökkääjä
Brett Lievers, Keskushyökkääjä
Janne Pesonen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

Mikko Myllykoski, Vasen puolustaja
Ari Vallin, Oikea puolustaja

Juha Silvander, Vasen laitahyökkääjä
Sakari Palsola, Keskushyökkääjä
Juha-Pekka Haataja, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

Topi Jaakola, Vasen puolustaja
Oskari Korpikari, Oikea puolustaja

Mikko Alikoski, Vasen laitahyökkääjä
Pekka Saarenheimo, Keskushyökkääjä
Henrik Juntunen, Oikea laitahyökkääjä



Jaakola-Korpikari... saas nähdä miten nyt käy. Miksi Aaltonen ei pääse joukkueeseen, vaikka tilaa olisi nyt? Ennemmin Aaltonen Alikosken paikalla.

Illan tuomari on täysin tuntematon. Tietääkö kukaan miehestä mitään?
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Re: Kärpät

Viestin lähetti Jeff
Illan tuomari on täysin tuntematon. Tietääkö kukaan miehestä mitään?

Käsittääkseni Mestiksestä noussut tapaus. Olin syksyllä katsomassa ottelun JYP-Tappara, jonka Rantala tuomitsi. Tuomaria tuskin kannattaa yhden ottelun perusteella tuomita, mutta tuossa pelissä parantamisen varaa jäi selvästi. Molemmilta selviä rangaistuksia viheltämättä ja vastaavasti muutama kummallinen tuomio. Voisi sanoa, että kyseinen ottelu oli tyypillistä mestistuomarointia.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Mutta missä on Zerzei?

Sergein henkeviä kommentteja odotan tässä vesi kielellä. Missä luuraat? Onko sisu mennyt kaulaan? Otappa maila kauniiseen käteen ja koukkaa itsesi JYPpiläisittäin mukaan keskusteluun!
 

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: Mutta missä on Zerzei?

Viestin lähetti Black Adder
Sergein henkeviä kommentteja odotan tässä vesi kielellä. Missä luuraat? Onko sisu mennyt kaulaan? Otappa maila kauniiseen käteen ja koukkaa itsesi JYPpiläisittäin mukaan keskusteluun!

Kai sitä Sergeilläkin on elämä... On se kumma kun aletaan huutelemaan tuollaisia sieltä takaa.. Sergeillä on hyviä kirjoituksia, mutta en minä niitä päivystä täällä, ja ala huutelemaan perään..
 

Aces76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Liverpool, KaMa
Mutta missä Viuhkola?

Viuhkola ei pelannut viime matsissa eikä näytä olevan kehissä tänäänkään? Onko kaveri loukkaantunut vai mistä kyse?
 

Viima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pikulla on kyjessä joku lihas vamma/revähdys. Pelaa ilmeisesti torstaina.

Alikoski tekee sen avausmaalin sitten. Tai vaihtoehtoisesti Haataja tai Lieverssi.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Viestin lähetti tiikeri
JYP tänään:

3. kenttä

Miika Huczkowski, Vasen puolustaja
Lauri Kinos, Oikea puolustaja
Tuomo Jääskeläinen, Vasen laitahyökkääjä
Valtteri Tenkanen, Keskushyökkääjä
Harri Sillgren, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

Kimmo Pikkarainen, Vasen puolustaja
Ilari Filppula, Hyökkääjä
Alexandre Tremblay, Vasen laitahyökkääjä
Juha-Pekka Hytönen, Keskushyökkääjä
Jari Jääskeläinen, Oikea laitahyökkääjä

Päätuomari: Aleksi Rantala

SM-liiga.fi kertoo seuraavaa:

3. kenttä

Miika Huczkowski, Vasen puolustaja
Kimmo Pikkarainen, Oikea puolustaja
Tuomo Jääskeläinen, Vasen laitahyökkääjä
Valtteri Tenkanen, Keskushyökkääjä
Harri Sillgren, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

Lauri Kinos, Vasen puolustaja
Ilari Filppula, Hyökkääjä
Alexandre Tremblay, Vasen laitahyökkääjä
Juha-Pekka Hytönen, Keskushyökkääjä
Jari Jääskeläinen, Oikea laitahyökkääjä

Mikä on peluutus akselilla Kinos/Pikkarainen, nähdään ottelun kuluessa.
 

Turpeinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tappara. Sympatiat HPK:lle.
Jyp voittaa 8-1. Kärpiltä hermostuvat pelaajat, jonka johdosta Viuhkola, Lievers ja Bäckström ovat kaksi kautta pelikiellossa. TPS voittaa mestaruuden tämän johdosta Jypin tullessa toisena.
....Ja sit mä heräsin.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti Turpeinen
Kärpiltä hermostuvat pelaajat, jonka johdosta Viuhkola
... hermostuu ottelun kuunteluun kotiradiostaan, paiskaa radion seinään Kärppien ollessa 7-1 tappiolla, aiheuttaen tulipalon. Viuhkola saa vakavia palovammoja oikeaan poskeensa sekä myös oikeaan pakaraansa, ja on näin ollen vammoistaan johtuen sivussa loppukauden? *hymiö*

Onnea peliin, trombeille ja pikkupedoille.
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Strategian mukaan on mentävä, eli JYP 0,1 ja Kärpät 4,5,6.

Toisaalta, Kärpillä on vasta yksi tappio huonompia porukoita vastaan tässä kuussa, se oli tosin sitäkin nolompi. Tilastotappio on vaarana.

Toisaalta, jos Lotvonen malttaisi olla lämimättä kohti omaa börsää koko 60 minuuttia, saattaisi jäädä vaikka muna tuonne vastapuolen sarakkeeseen, mikä tietysti nostaa aina kertoimet mukaville kymmenluvuille.

Toisaalta, nollapeli on ollut ärsyttävän lähellä tässä viime matseissa. Viimeisellä kympillä on pitänyt löysäillä yksi omiin. Tulisiko se nyt viimein se nollapeli? Tuletuletuletule.

Toisaalta, Kärpiltä puuttuu Viuhkola. Toisaalta Kärppien peli ei ole yhden miehen harteilla. Kärppien peli on tällä hetkellä varsin mukavalla mallilla, vaikka perusnegatiiviset veijot tietysti löytävätkin siitä pelkkiä vikoja. Nimim. huonompiakin aikoja nähnyt. Ei se toki lähelläkään täydellistä ole, en minä sitä väitä.

Peli ei jännitä. Tulos vähäsen.
 

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jyp-Kärpät, osa 5/6

Jyp voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen, mutta sen jälkeen on tullut turpaan huolimatta ottelun sijainnista, Oulussa tai Jyväskylässä. Ottelusaldo on siis Kärppien eduksi 3-1.

Täytyy sanoa, että asetelmat ovat herkulliset Jypin osalta. Ainoastaan tai oikeastaan onneksi välittömästi antisuosikiksi noussut Jesse Welling ei pelaa tänä iltana Hippoksella. Jyp saa tänään (ensimmäisen kerran tällä kaudella?) pelata terveellä miehistöllä ja näin iskukyky on paras mahdollinen.

Drouin huolimatta flegmaattisuudesta tai tyhmistä jäähyistään saattaisi olla edelleen hyvä kaveri Sillgrenin rinnalla. Mutta ei itketä perään, kaveriin asetetut tavoitteet eivät ikinä täyttyneet.

Kärpät sen sijaan on kaartanut pikkupakkasessa bussinsa Hippoksen pihaan vajaamiehisenä. Antti Aarnio, jonka merkityksen vain Oululaiset ymmärtävät, on poissa. Hänen lisäkseen joku Jari Viuhkola on poissa, who cares. No ei nyt sentään, Viuhkolan poissaolo on todella merkittävä Kärppien pelille, mies on oikea maestro.

Huolimatta siitä, että Kärpät astuu vajaamiehisenä, tai on astunut jo kentälle, Kärppien materiaaliero on riittävän suuri tyrmätäkseen hurrikaanipaidat kotikentällään. Ainoastaan Kärppien asenteen jättäminen haisevaan it-keskukseen (tämä on totta, viimeisin omakohtainen kokemus on muutaman viikon takaa, hyi saasta mikä nenäkarvoja tuhoava vaikutus, sori vain :) ) tai Jypin huikea hurmostila voi aiheuttaa pisteiden jäämisen Jyväskylään.

Jypin tilanne on tukala. Tästä ottelusta piste olisi kullan arvoinen. Tulkoon vaikka jatkoaikatappio, kunhan piste. Tappio ei tapa, mutta taistelutta pisteitäkään ei tule antaa.

Mutta nyt otteluun.

edit: Tilanne 0-2, onneksi en ole paikan päällä tällaista katsomassa. Tyni esittää asian Jypin huonona tuurina, mutta se on selittelyä. Olettamani tappio tulossa. Ei pistetaistelua.

edit2: ainoa lohtu on tämänhetkinen Saipan johto Ässistä. Saisi voittaa ja viedä pisteet L-rantaan.

edit3: tai jos ei sittenkään. 1-2, sentään ykkösketju toimii ylivoimalla. Vielä ei suljeta radiota.
 
Viimeksi muokattu:
Muistutamme, että edelleenkään tämä ketju ei ole chattausta varten ottelun aikana.
Irc-kanavalla #jatkoaika voi chata rauhassa.

Väliaikatilanteiden laittaminen ketjuun sallitaan, jos viestissä on myös omia mielipiteitä jostain otteluun liittyvästä asiasta.


Moderaattorit
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
2.58 Petr Tenkrat 0-1 (Brad Smyth)
7.15 Pekka Saarenheimo 0-2 (Henrik Juntunen)

Kärpillä todella lupaava alku. Peli kuulostaa olevan muutenkin ihan hyvin hanskassa. Huikeita paikkoja tuntuu kärpillä olevan kokoajan ainaki stenkan selostuksesta päätellen. Pekka Saarenheimolle 9. maali eli jos tekisi 10. maalin, olisi jo 9. kärppäpelaaja 10 maalin kerhossa! Harmittavaa huomata, että tekemäni tulosveto 1,2 - 4,5,6 on mennyt vahingossa pelicans - hpk peliin.. voivoi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös