JYP - Kärpät 25.10. klo 18.30

  • 3 642
  • 53

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kärpät saapuu huomenna Hippoksen hornankattilaan, josta tähän mennessä on voiton ottanut vain Lahden Pelicans.
Kärppien käyrä on alkanut hieman nousta katastrofaalisen alkukauden jälkeen ja "Reksa" Ruotsalaisen tulon jälkeen petolauma on voittanut molemmat ottelunsa. JYP:llä sen sijaan on alla kaksi vierastappiota, mutta odotettavissa on huomenna se "koti-JYP", toivottavasti. Niin suuri ero on ollut koti- ja vieraspelien esityksillä.
Tunnelmaa varmasti Hippoksella huomenna on, kun Oulustakin saapuu faneja bussilasteittain.
Ennakkotunnelmat ja kommentit pelin jälkeen sitten tähän.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joo, Jyp-Kärpät -peli on kyllä todella mielenkiintoinen peli. Itse asiassa se on niin mielenkiintoinen peli, että tuskin ulkopuoliset edes sitä tajuavatkaan. Loistava homma, että SM-liiga on niin tasainen ja mielenkiintoinen, että jopa Jyp-Kärpät -peli on etukäteen todella mielenkiintoinen. Ai, että mikä tekee Jyp-Kärpät -pelin sitten niin mielenkiintoiseksi, että oikein korostaa pitää? Noh, sen tekee monikin asia. Jyp kävi kurittamassa 0-2 Kärppiä Oulussa, Jyp on aloittanut sarjan hyvin, ja on kotona hävinnyt ainoastaan yhden pelin. Joukkue on niin sanotusti myötätuulessa, joukkueessa on kolme hyvää tsekkiä jne. Kärppien otteita Jyväskylään lähtee seuraamaan 3 bussiautollista kaikista innokkaimpia Kärppäfaneja. Viimeksi kun Kärpät kävi vieraissa, tuli 3-0 turpaan Ässiltä. Kuulopuheiden perusteella Kärpät oli silloin vaisu; tällä kertaa joukkueen on esitettävä todella paljon parempia otteita kuin viimeksi Porin vierailulla. Eikä pelkästään Jyväskylään lähteneiden Kärppäfanien vuoksi, vaan ihan seurajohdon tekemien päätöksien uskottavuuden kannalta. Jypillä on kotivoitolla mahdollisuus realisoida Kärppien seurajohdon suorittama hienosäätö. Jos Kärpät ei voita Jypiä, on oululaisjengin palattava melkein takaisin lähtöruutuun, sillä Jyp on niin sanotusti Kärppien pakkoriistaa. Hurrikaanipaidoille on näytettävä, ettei pohjoisella pallonpuoliskolla hurrikaanit paljoa puhaltele, täällä pohjoinen puhuri puhaltaa kylmästi ja kirpeästi. Kärppien seurajohdon hienosäätö on kohdistunut etupäässä joukkueen puolustuspeliin. Huonoiten puolustamaan kyennyt hyökkääjä laitettiin kävelemään, maalivahtiosastoa tasapainottamaan hankittiin veijari Pohjois-Amerikasta, ja lopuksi auktoriteettia osoittamaan puolustajille seuran kirkkain kasvatti. Torstaina odotan Kärpiltä tiivistä viisikkopelaamista, kovaa asennetta, taistelua ja mustelmia, ja uhrautuvaa ja varmaa puolustuspelaamista. Paikalla vaivautuneiden kannattaa seurata, että miten Kärppäpuolustus toimii: seisooko puolustus paikallaan, toimiiko vastustan merkkaaminen, miten nopeasti pakit avaavat peliä, ja tukeeko puolustus Kärppähyökkäyksiä? Nämä seikat ovat aika pitkälle Reijo Ruotsalaisen käsialaa, omalla pelaajaurallaan Reijo oli huippu-ukko pelin jokaisella osa-alueella; tulevaisuudessa jää nähtäväksi, että onnistuuko hän valmentajaurallaan. Jyp varmaan kokeilee, että mistä on tämän päivän Kärpät tehty, ja tulee varmasti myllyttämään hurjasti ottelun alkuhetkistä lähtien. Kärppien on tämä kestettävä, ja käytettävä omat avautuneet maalipaikat hyväksi.
 

rtvaix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Heleppo

Joo ...

Jyp-Kärpät 5-3

Näin se tulee päättymään. Kärpät tekee yhden asian väärin: Ne ei ton taivaallista välitä yhdestä tsekistä ja se on virhe.
 
J

jb007

JYPin kokoonpanosta ei ole vielä tietoa, koska keskiviikko-illan harjoituksista puuttui osa pelaajista. Vasta nyt aamuharjoitukset ratkaisevat pelaavan kokoonpanon, kaikki pelaajat tiettävästi kunnossa ja Mikkonen todennäköisesti ei kuulu kokoonpanoon. Ottelusta tulee mielenkiintoinen ja veikkaan JYPin voittavan lukemin 4-3.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
"Paikallispeli"

Todellakin voidaan puhua pohjoisen Suomen paikallispelistä.
No joka tapauksessa ottelusta tulee jännittävä vääntö pisteistä, jotka ratkeavat muutamiin seikkoihin:

- Maalivahtipeli (molemmilla)
- Peter Ton
- Lievers - Potaichuk - Koskenkorva

Mikäli Kärpät pisteet Hippokselta haluaa, tarvii meidän ottaa Ton kiinni. Ja vastaavasti Kärppien hyökkäys tehot jo löytäneen ketjun jatkaa siitä mihin viime matsissa jäivät, mutta laajemalla hyökkäys materiaalilla liikkuva Kärpät saisi löytää ratkaisijoita myös akselilta Palsola-Joenväärä-Pirjetä. No joka tapauksessa illalla olemme jälleen viisaampia kuinka ottelussa kävi.
Veikkaukseni on 2-5 Kärpille.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jaa, oli tullut aiempaan viestiini asiavirhe. Viimeksi kun Kärpät kävi vieraissa, pöllytettiin me Pelikaaneja Lahdessa. Porin reissu oli Lahden reissua edeltävänä viikonloppuna. Mutta pointtini on, että Kärpät ei saa pelata yhtä löysästi kuin pelasivat Porissa, vaan Kärppien pitää pelata yhtä hyvä vieraspeli kuin mitä pelattiin Lahdessa. Ei tarvitse olla se kentän hallitsevampi joukkue, Kärpille riittää voittoon, että pelaa varmasti ja taistelee, sekä tekee niistä harvoista avautuvista maalipaikoista voittoon asti riittävät maalit. Varmuus ja taistelu, Tonia ei saa unohtaa (eikä ketään muutakaan Jypiläistä), mutta ennen kaikkea varmuus ja taistelu.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Kh
joukkueessa on kolme hyvää tsekkiä jne. .

Kolme..kenet nyt jätit laskuista? Cechin? Kyllä Plzenin mies on ainakin minun mielestäni vahvistus JYP:n pakistoon, vaikka välillä tuleekin niitä mokia. Mutta vastapainoksi mies on esittänyt ihan kelpo otteita. Tämä nyt ei ehkä kuulunut tähän ketjuun, mutta olkoot.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No joo, tarkennetaanpa hiukan. Eli Nikolov ja Ton ovat huippu-ukkoja; varmaan kaikki on tästä samaa mieltä. Kolmanneksi hyväksi tsekiksi laskin tämän Cechin, mutta onhan siellä tosiaan vielä neljäskin tsekki eli Chlubna. Cech ja Chlubna ei ole silleen minun mieleen jääneet, tosin Chlubna teki 0-2 -maalin silloin viimeksi Oulussa. Eli: Jypillä on neljä hyvää tsekkiä, joista kaksi on tosi hyviä. Nämä ovat ihan makuasioita.

Sekin on jonkin sortin makuasia, että voi väittää Kärppien voittavan illan pelin HYVÄLLÄ OMALLA PELILLÄ. Tässä vaiheessa Jypin kannattajat alkaa rykimään, mutta varmaan Kärppien kannattajat ovat kanssani samaa mieltä. Mielestäni Kärpillä on sen verta enemmän potentiaalia, että mikäli oululaiset saavat oman pelin kuntoon, niin Kärpät voittaa. Toki paperilla ei näitä pelejä voiteta, ja jäällä on vastakkain aina kaksi joukkuetta, ja Jypillä on hyvätkin mahdollisuudet voittaa, mutta uskon Kärppien kurssin olevan niin jyrkästi ylöspäin, että jos viime pelien otteet jatkuvat, niin Kärpät voittaa. (Tuntuu olevan uskonasioita.) Mutta Kärpät voittaa Jypin ainoastaan hyvällä omalla pelillä.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Olen täysin KH:n kanssa samaa mieltä. Ainoastaan joukkue on eri. Jos Jyp pelaa sitä peliä mitä se kotona on tällä kaudella esittänyt, jää Kärpät varmasti toiseksi. Nyt alkaa vihdoin löytyä se vanha kunnon luisteleva, taklaava ja aggressiivinen Jyp, joka napsii pisteitä ennen kaikkea kotona. Toivottavasti sitä näemme myös tänään.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Tj
Olen täysin KH:n kanssa samaa mieltä. Ainoastaan joukkue on eri. Jos Jyp pelaa sitä peliä mitä se kotona on tällä kaudella esittänyt, jää Kärpät varmasti toiseksi. Nyt alkaa vihdoin löytyä se vanha kunnon luisteleva, taklaava ja aggressiivinen Jyp, joka napsii pisteitä ennen kaikkea kotona. Toivottavasti sitä näemme myös tänään.

Hyvä, että Tj on kanssani samaa mieltä! Nyt on molemmilla selitykset valmiina, mikäli tappio tulee. "Ei saatu omaa peliä kunnolla käyntiin, ja sen vuoksi hävittiin." Ei se ole sen ihmeellisempää, turha tässä on kikkailla...
 
Ei enää väritön eikä mauton?

Niin, no ainakin on tsekkipoikia joita ei voi sanoa hajuttomiksi, värittömiksi eikä mauttomiksi. Ehkä JYP:n uusi strategia on hankkia pelaajia, jotka näkyvät.
Jo ensimmäisessä harjoituspelissä Chlubna vakuutti seurajohdon tekemällä maalin ja lentämällä ottelusta suihkuun.
Cech on vähän sellainen b-luokan Rodrigo Lavins, tosin ei taklaa yhtä lujaa. Cech pelaa suuremmalla itseluottamuksella kuin Jyrki Lumme taitoihin nähden - jos ei tule upeaa nappisyöttöä niin sitten hirveä hasardi. Ja onhan Martin hanakka heilumaan nyrkkien kanssa ja suojelemaan omaa maalivahtiaan.

Tänään taas vaikea peli mutta luotan että Kärppälauma nyljetään 4-2! Jypin pitäisi saada niitä maaleja tehtyä enemmän. Vain kerran tällä kaudella on saatu viisi (5) maalia.

T.
 
J

jb007

Nähtyäni joukkueen kokoonpanon ihmettelen miten Saarinen saa JYPin otteista yleensäkin mitään irti, joten Kärpät vie pisteet Ouluun.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Sitä minäkin ihmettelen, että miksi hitossa Saarisen JYPissä onnistumiset palkitaan pienemällä peliajalla ja otteiden surkeus oikeuttaa suurempaa peliaikaan? Tiistaina yössä olleet Pihlman, Hirvonen ja Glad ovat kasvattaneet tai pitäneet samana hierarkisen paikkansa joukkueessa. Chlubnasta ollaan saatu viimein jotain irti kun taitava Virtanen on pelannut hänen kanssaan, nyt sekin piti mennä rikkomaan. Kun silloin Hirvonen huseerasi laidalla, menivat Virtasen pelintekotaidot harakoille, kun ketjussa ei ollut yhtään kaveri jolla olisi pienintäkään maalintekovaistoa. No, nyt Virtanen on tipautettu kolmoseen ylivoiman ulkopuolelle ja tilalle nostettu Pihlman, joka ei saa läpiajosta edes laukausta aikaiseksi.

Hirvonen onkin oma lukunsa. Tiistaina kolme maalia hänen kenttäänsä vastaan. Ratkaisu: Hirvonen ykkösketjuun tuhoamaan senkin tehotilasto.

Gladin laiska pelaaminen saattoi maksaa JYPille tiistaina pisteet. Laskiko peliaika? Ei. Turha Cechiä siellä kolmosessa peluuttaa, jos Gladin avut ovat ylivoimassa tiistaisen kaltaista. Kakkos-pakkipari olisi minusta Cech-Loikala.

Materiaalin laajentaminen tarkoittaa Saarisen JYPissä sitä että lahjakkuudet laitetaan niin kauas toisistaan, että lahjattomat yksilöt välissä tuhoavat viimeisetkin innovatiiviset pelinrakentelu-ideat.

Saarisen JYP tulee tänään häviämään toisen kerran tällä kaudella kotonaan. Suurin syy ei ole Kärppien nousukäyrä, vaan Nega-Mikan kykenemättömyys uudistua. Tulosveikkaus 2-5.

Minun visioni kentistä:

1.Kenttä
Ton-Ahonen-Chubna
Nikolov-Poikolainen

2.Kenttä
Sillgren-Kärkkäinen-Virtanen
Loikala-Cech

3.Kenttä
Pihlman-Hauhtonen-Kulonen
Glad-Marttinen

4.Kenttä
T Jääskeläinen-Hytönen-T Mikkonen
Virolainen-Siltavirta

13.hyökkääjä: Hirvonen
Leinonen (Lehto)
 
Viimeksi muokattu:

Mosabacka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jypin ja Kärppien kurssierot

Illan pelia ajatellen on hyvä tarkastella erikseen Kärppien ja Jypin viime pelien otteita ja mitkä ovat ennakkoon asetetut suuntaviivat tai kurssikäyrät.

Jypin muutaman viime pelin perusteella kotona on mennyt kovaa. Tappara, Ässät, Hpk ja Saipa on joutunut hakemaan kompassilla suuntaa kotia kohti, mutta vieraspeleissä Jokerit, Hpk ja Pelicans ovat näyttäneet kaapin paikan perusteellisesti ja ainoastaan Hifk on onnistuttu kaatamaan sen omassa kotiluolassaan. Näin ollen ennakkoon ajateltuna Jyp voisi jatkaa sarjaa ja näyttää pelin jälkeen pohjoiseen suuntaa pyörityksen jälkeen. Mutta mitenkä se olikaan? Viime peleissä -vaikka tappiot ovat tulleet liigan kärkijoukkueita vastaan- ei oma peli ole ollut oikein uomissaan, eli todella hyvin aloittaneella joukkueella on ollut vähän vedenjakajan tapainen tilanne. Eli toisin sanoen tästä tasanteesta on mahdollisuus vain ylös tai alaspäin. (Tasapeli on tietenkin mahdollinen.) Mutta tarkastellaanpa pohjoisen teknologiapoikien ylpeyttä.

Kärpät ovat katastrofaalisen huonon alun jälkeen toipuneet hyvin, ottaneet pisteen sieltä ja toisen täältä, toisin sanoen ovat hyvässäkin nousujohdanteessa. Viimeiset neljä kotipeliä: niukka tappio Saipalle, reilu voitto Bluesista, tasapeli Hpk:n kanssa ja viimeisin peli 5-0 voitto Saipasta. Ja vieraspelit: Ilves ja Lukko käyty kaatamassa, Ässiltä turpiin ja riemastuttava Hpk-vierasvoitto. Pelaajistoa on hieman muokattu (lue: näytetty ovea ja tehty uusia sopimuksia) ja näin ollaan näennäisesti ainakin löydetty uutta ilmettä. Eli mitä tulikaan sanottua.

Kärpät ovat nousussa ja Jyp vedenjakajalla. Yhteenlaskettuna voidaan saada seuraavia asioita. Jos Jyp kaataa reilusti Kärpät, nousu voi muuttua tasanteeksi tai kääntyä laskuun ja Jypin tasanne siirtyä jälleen nousukiitoon. Jos Jyp kaataa vain niukasti Kärpät, niin nousut ja laskut ovat pienemmät tai jos tasapeli, kummankaan suuntaviivat eivät vaihda suuntaa. Mutta jos Kärpät vain pudistavat turkkiaan Jyp-puhurissa, eli hakevat pongot Ouluun tuliaisiksi, Jypin tasanne kääntyy laskuun ja Kärppäporukka saa nousuunsa suorastaan paraabelimaista plussaa.

Jyp on tämäniltaiseen kokoonpanoihinsa tehnyt muutoksia hajoittamalla Hirvonen - Chlubna - Virtanen -ketjun (www.jypht.fi), siten että Ahonen tämän ketjun keskukseksi, Virtanen kolmoseen ja Chlubna pysyy paikallaan. Tämän verran minä tiedän lähteiden perusteella, muutoksia kuitenkin on tehty.

Mutta tämän pienen tarkastelun jälkeen asiaan. Ehdotan lopputulokseksi Jypille 3-4 maalia ja Kärppälaumalle 2-3 maalia. Siinä vaihtoehdot jotka voivat päättyä tasapeliin tai Jypin niukkaan yhden tai kahden maalin voittoon.
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Sergei puhui pelkkää asiaa. Jooh, aika mielenkiintoisia ketjumuutoksia... Illan pelissä ykkösen sentterinä pelaa siis Tomi Hirvonen, jonka hyökkäyspään taidot on jo havaittu aiemminkin. Noh, eipä tuo Ahonenkaan nyt mikään sateentekijä ollut, mutta kuitenkin. Virtasen tiputtaminen kolmoseen oli mielestäni kaikkein järjettömin ratkaisu. Virtanen ja Chlubna ovat olleet viime peleissä ehkä paras parivaljakko, ja siitä Virtanen palkitaan tiputuksella kolmoseen. Huolestuttavinta Jypin tilanteessa on tällä hetkellä se, että joukkueessa ei ole oikeastaan yhtään kunnollista sentteriä. (Sergei: äläkä nyt tarjoa ratkaisuksi Voskaria... *hymiö*). Hirvonen on sentterien paras pistemies huikealla viidellä pisteellä, joka kertookin tilanteesta oikeastaan kaiken tarpeellisen. Ahonen on saanut jopa kolme pistettä, vaikka on pelannut kahdessa ensimmäisessä ketjussa käytännössä koko kauden, vaikkakin puolustavassa roolissa. Hauhtonen ja Hytönen ovat vielä ilman maaleja. Nyt Jypin pitäisi kaivella taskunpohjiaan, ja hankkia jostain uusi ykkössentteri.

Tämä onkin tietenkin helpommin sanottu kuin tehty, mutta nykyisellä kokoonpanolla tulee varmasti noutaja vielä jossain vaiheessa kautta. Nuoren joukkueen into on ollut laantumaan päin viime aikoina, ja mielessä pyörii jo aiempien vuosien limboilu syksyn edetessä. Illan ottelu on monella tavalla vedenjakaja kaudella, vaikka yhden ottelun perusteella ei voikaan vielä vetää kovin tarkkoja johtopäätöksiä. Joka tapauksessa voitto olisi saatava vaikka väkisin, mutta Kärpät on kovassa nousussa. Tulossa on varmasti tiukka matsi, jossa maaleilla ei mässäillä. Toivottavasti Hippoksen kotitaika jatkuu, sillä vieraspeleissä nykyinen Jyp ei tule saamaan pisteitä käytännössä lainkaan. Kotipeleistä olisi siis saatava voittoja ja paljon.

Mielenkiintoista on myös se, että maalissa aloittaa Tero Leinonen. Lehto onkin ollut hieman yössä viime peleissä, vaikka tappioista häntä ei voikaan syyttää. Ihan hyvä ratkaisu antaa Lehdolle lepoaikaa, toivottasti Leinonen kestää paineet tiukassa matsissa.
 

thomas#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät-Lippo-OLS-Tervarit-Etta-KÄRPÄT JA KÄRPÄT OU
mutta....
eipä oo kärpät hippoksella hävinnyt jypille pitkiiin aikoihiin......
Diskokselle kärsitty tappio v-1997. on läheisin.

Jyp-Kärpät 2-4
Thomasille 40-torjuntaa!
Lehto/se toinen 10....
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme

Eli tänään pelaa kauden ensimmäisen liigapelin Kärppien 18-vuotias Henrik Juntunen, joka aloitti liigauransa viime kaudella playoff-ottelusarjassa TPS:aa vastaan. Henkka hakee herkästi taklauksia, ja hänen osumia toivoo koko Kärppäkannattajakunta.

Eli nro. #37 Henrik Juntunen (188/85), Los Angeles Kings'in viime kesän varaus.
 

JPL

Jäsen
Juuri olin kirjoittelemassa itsekkin (kh) että seuratkaa Jyväskyläläiset tarkkaan tätä kaveria. Aloitti kauden aika huonosti A-junnuissa, mutta on parantanut peliään kuin sika juoksuaan. Pelasi kesän harjoituspeleissä todella aktiivista ja röyhkeää peliä. (Välillä jopa tyhmää) Takuuvarmasti, aina kun Henkka tulee jäälle, alkaa tapahtumaan!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Hieman kyllä minua ihmetyttää nämä kokoonpanot, ainakin JYP:n osalta. Miksi Saarinen hajoitti jälleen mainiosti (ainakin kotona) pelanneet ykkös - ja kakkosketjun. Toisaalta kakkosketjun peli oli Lahdessa aika hukassa, tuliko nimenomaan ketjulle -3. Jos oikein muistan, niin tuli. Pakkiparit taisivat olla välillä sekaisin silloin. Mutta Virtanen ja Chlubna ovat pelanneet hyvin yhteen, miksi hajalle? Olisiko ollut järkevää pudottaa Hirvonen kolmoseen ja nostaa vaikka Hauhtonen kakkoseen? Tosin se on täältä helppo sanoa. Hirvonen on pelannut juuri sillä tasolla, mitä minä odotin alkukauden, kun taas Pihlman on ollut todella iso pettymys. Ja nyt Saarinen nosti Pihlmanin kakkoseen Ahosen ja Chlubnan vierelle? Pikkusen kyllä hieman arveluttaa tälläinen kenttien sotkiminen.
Tosin kolme viime peliä ovat ollet heikkoja, vaikka SaiPa kaatuikin, joten ehkä Saarinen hakee hieman herätystä joukkueeseen.
N. kuuden tunnin päästä voimme sanoa, onnistuiko "Nega-Mika" vai ei.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Case-Virtanen: Lienee tuohon "Pikku-Antin" ja "Jihlavan Jyrän" muodostaman parivaljakon hajoittamiseen ollut syynä juuri tuo huono puolustuspään pelaaminen. Muutama näyttävä / jopa tehokas yhdistelmä on (lähinnä kotona) nähty, mutta viimeisissä kahdessa vieraspelissä on oma verkko heilunut liian tiiviiseen tahtiin. Virtanen on toki tehokkaimillaan silloin kun toisella laidalla viilettää samanmoinen hyökkäyspään peluri (esim. Ton tai Chlubna), mutta silloin sentterille jää kohtuuton vastuu puolustuspäähän. Nyt Antin ketjussa pelaavat siis Kulonen ja Hauhtonen. Joskohan vanhat divaripelurit löytäisivät toisensa ja tulosta sekä maaleja syntyisi?

Sitten case-Hirvonen: Aikanaanhan Hirvonen oli Ilveksessä nousemassa jopa maan kärkisentterien joukkoon. Mm. muuan Raimo Helminen vertaili keskenään Tomia ja Niko Kapasta. Ei liene epäselvää kumpi näistä on nykyään korkeammassa arvossa. JYPin kausinaan Tomin odotettiin lyövän itsensä läpi, pääsihän mies kauemmas paineita aiheuttaneelta kotiseudultaan. Paikkaa tarjottiin Tonon ja milloin kenenkin keskeltä, mutta eipä alkanut tulosta tulla ja pisteitä kuulua. Siitä asti JYP-fanit ovat leimanneet Hirven suureksi epäonnistujaksi. Tänään Hirvonen aloittaa siis toisen kerran tällä kaudella Sillgrenin ja Tonin välissä. Ensimmäinen kerta oli Pelicanseja vastaan kotosalla, ja mitenkäs siinä kävikään?

Kaiken kaikkiaan JYPin voitto tänään ei vaadi mitään ihmeellisyyksiä. Samanlaista pelaamista kuin kotona aiemminkin tällä kaudella lk. pelicans-peli. Ennen kaikkea tärkeää on tiivis ja nöyrä puolustuspelaaminen joka toi jo yhdet pisteet Kärpiltä syssymmällä. Mutta pitemmittä puheitta melua halliin ja pisteet kotijoukkueen plakkariin.....Pidetään JYP ykkösenä kotiotteluiden piste/peli-tilastossa!
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Musta87
Sm-liiga.fi väittää että Kärpillä on maalissa Antti Kangas, mahtaako olla tarua vai totta? Toinen veskarikin olisi Markus Korhonen, missä on Tim?

Totta se on niin kauan kuin toisin osoitetaan. Asiaan tulee varmuus viimeistään klo 18.30. Itse kyllä epäilen jonkin sortin fibaa; Tim Thomas pelaa Kinkun ex-pelinumerolla, ja toiseksi; jos Thomas ei ole joukkueen mukana, niin varmastikin Karhu pelaisi silloin maalilla. Että #31 Antti Kangas aloittaisi illan ottelun Kärppämaalilla, niin siihen en jaksa uskoa, en sitten millään, en millään, en millään...
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Sama lukee Ylen tekstarilla. Taitavat vaan olla unohtaneet vaihtaa Kankaan paikalle Thomasin nimen.

Ja varsinkin jos Thomas vielä pelaa Kankaan ex-numerolla kuten Kh totesi.
 

JPL

Jäsen
Eiköhän siellä ole vain numerosekaannus. #31 oli kangas, ja nyt kun sillä numerolla pelaa Thomas, liigan systeemit on sekaisin.
(Sama ollut aiemminkin tällä kaudella)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös