Jyp - Jokerit, 9.3. Hippos

  • 22 275
  • 205

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Re: Onnea Jokerit

Viestin lähetti Naughty_S
Uskaltaisin väittää, että tämä homma ratkesi aika pitkälle maalivahtipeliin.
Tämän illan osalta ei. Puolustukseen kylläkin.

Positiivista JYPin esityksessä oli kaksi maalia, joilla mentiin ottelussa johtoasemaan. Ensimmäinen johtoasema oli kyllä kosmeettinen, toista kesti sitten pitempään. Jokereiden tasoitus 2-2:een oli Metropolitin tahtomaali alkaen hyökkäyksen käynnistämisetsä päättyen hienoon ohjaukseen, josta Korhonen ei näyttänyt toipuvan, räpytteli siihen malliin silmiään. Jokereiden johtomaalia sitten edelsi erittäin heikot purkuyritykset ja näin tekopaikka siunaantui kuin itsestään.

Viimeiset viisi minuuttia kun Hauhtosen vitonen oli kestetty, olikin sitten yleisöltä hienoa kannustusta JYPille, mikä siivittikin useisiin hyökkäyksiin ja pari hyvää vetoa nähtiinkin. Immonen oli aika liekeissä mutta se ei riittänyt kun välillä piti käydä vähän vaihdossakin. Tenkanen on toinen hyvä veivaaja, Virtasen vedot oli lopussa hieman ponnettomia. Pakit ei viivalta jostain syystä pommittaneet.

Parempi joukkue jatkoon ja JYPin kausi paketissa. Mitä jäi käteen?
 

Vostrak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp .Färjestad.
Tässä otteluparissa tuli paremmuus selville ja ennakkosuosikki oli odotusten mukainen .
Paremman materiaalin porukka vei jatkopaikan ja selittelyt sikseen.

Tänään Jyppi sentään hävisi saappaat jalassa eikä millään lammas pelillä niinkuin sunnuntaina.
Jypin materiaali vaan oli heikompi ,ja tolla rosterilla ei kokenutta jokerilaumaa pystytty kaatamaan.
Voi vee ,,,, nyt on hjallis& jortsu yhtä hymyä miettikääpä sitä.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Jooh, tähän se sitten päättyi JYPin taival tämän kauden osalta. Saappaat jalassa taistellen kuitenkin kaaduttiin josta hatunnosto. Ei vaan riittänyt tällä(kään) kertaa.

Kauteen mahtui ala- ja ylämäkiä, mutta loppujen lopuksi kauden muutamasta viimeisestä ottelusta jää ihan positiivinen kuva. Muutama nuori otti askeleita eteenpäin, lähinnä nousevat nimet Immonen ja Tenkanen, mutta muutama pettymyskin mahtuu joukkoon, lähinnä Sillgrenin panos oli melko vaatimaton ja Filppula oli täysin onneton, paljon parempaa odotin. Virtanen pelasi loistokauden ja Uhlbäck nihkeän alun jälkeen oli hyvä apu joukkueelle. Korhonen rikkoi seuran sisäisen puolustajien piste-ennätyksen, josta iso hatunnosto.

Parempaa ei tällä kaudella ansaittu, keskitalven surkea jakso lähinnä sitten pudotti tuota runkosarjasijoitusta ja näin tuli heti todella kova mittari jo playoffin alkukierroksella joka sitten osoittautuikin liian kovaksi.

Eipä tässä, tietysti vähän vituttaakin, mutta kiitokset kuitenkin JYPille tästä kaudesta, mukaan mahtui todella hienojakin hetkiä. Onnittelut Jokereille jatkopaikasta ja onnea mitalijahtiin. Tästä eteenpäin allekirjoittanut alkaa seurailemaan A-nuorten jatkopelejä ja siinä sivussa tietysti liigan playoff-pelejä ennen kuin lähtee jääkiekkoilusta irtautumaan ensi syksyyn asti.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Ei pystynyt ottelun aikana kirjoittamaan juuri mitään, kun jännitti niin pirusti. (On muuten osaava ja hyvä parivaljakko tuo Tyni-Loikala.) Kaikesta päätellen siellä on pelattu hyvätasoinen pudotuspeli. Vähän säälittää Jypin puolesta, olisihan se kiva jos pääsisivät joskus pidemmällekin isompia (pelaajabudjetteja) kiusaamaan.

Ainakin joukkue taistelee. Se on jo hyvä merkki. Etukäteen ajateltuna Kärpillä on ylivoimainen materiaali kaikilla osa-alueilla - paitsi penkin takana. Tästä eteenpäin Jokereilla ei ole mitään hävittävää ja se toivottavasti näkyy pelissä. Vieläkö ne "ei käsiä" -kyltit ovat tallella?
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Vostrak
Voi vee ,,,, nyt on hjallis& jortsu yhtä hymyä miettikääpä sitä.

Ei taida vielä ainakaan Jortsulta hymy irrota.
Muistanpa, että tässä eräänä keväänä ei edes mestaruus saanut hymyä irtoamaan, ainakaan julkisesti.
 

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit,Jokerit,Jokerit

No niin, paikka 8parhaan joukkoon varmistettu ja ensimmäinen(mutta ei viimeinen) joukkue kesälomalla lähetetty.

Positiivista ottelussa oli se. että jäähyjä Jokerit ei ottannut kuin 3kpl. Peli oli muutenkin aika siisti, lukuun ottamatta Hauhtosen taklausta.

Tästä on hyvä jatkaa ja eiköhän ne Kärpätkin kaadu!
 

Zardoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karhu-Kissat
Viiden minuutin kirous

Joku täällä jo päivitteli Jokereiden YV:tä, mutta mikä ihmeen kirous on nimenomaan 5 min jäähyllä - muilla joukkueillakin - eli miksei maaleja synny... vai olenko katsonut liikaa vain Jokeri-otteluita.

Yleisin selitys on tietysti, että ja haetaan liikaa sitä varmaa maalipaikkaa. Jotenkin se vaan tuntuu oudolta, että lähdettäisiin vartavasten tuhlaamaan aikaa kun mahdollisuudet olisi useampaankin maaliin.

Kuka muistaa milloin viimeksi on tehty 2 maalia 5 min YV:llä?

Löytyisköhän jostain 5min YV tehokkuuslukuja?
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
FUCK!

Jyppi kaatu saappaat jalassa ja peli oli kaikkea sitä mitä minä odotan hyvältä jääkiekkopeliltä, eli tunnelmaa, tasainen ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Ainoa mikä tässä nyt vituttaa on se että väärä joukkue meni voittamaan.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Re: Viiden minuutin kirous

Viestin lähetti Zardoz
Joku täällä jo päivitteli Jokereiden YV:tä, mutta mikä ihmeen kirous on nimenomaan 5 min jäähyllä - muilla joukkueillakin - eli miksei maaleja synny... vai olenko katsonut liikaa vain Jokeri-otteluita.

Yleisin selitys on tietysti, että ja haetaan liikaa sitä varmaa maalipaikkaa. Jotenkin se vaan tuntuu oudolta, että lähdettäisiin vartavasten tuhlaamaan aikaa kun mahdollisuudet olisi useampaankin maaliin.

Kuka muistaa milloin viimeksi on tehty 2 maalia 5 min YV:llä?

Löytyisköhän jostain 5min YV tehokkuuslukuja?

Tota samaa on allekirjottanut miettinyt monta kertaa, kun muistais edes koska 5min yv:llä olis tehty maali (kai niitä on, mut en muista). Jotenkin vaan peli sekoaa, kun saadaan vitosen ylivoima kai se on pelaajilla alitajusta, että haetaan aina vaan parempaa tekopaikkaa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Vakio
Me ollaan nousukunnossa, mutta sehän ei ole kenellekään yllätys.
Joo, kyllähän Jokereilla on kova kiito päällä. Ensin varmistettiin runkosarjassa seitsemäs sija suvereenilla pelillä ja heti perään passitettiin yksi suurimmista mestarisuosikeista suoraan kahdessa pelissä rantapalloleikkeihin. Harvoin on Jokereiden kunto pelottanut näin paljon, se täytyy myöntää.

Tsemppiä vielä Jyväskylään, taistelitte hienosti itsenne jatkopeleihin. Ei ole mitään syytä painaa päätä pensaaseen, vaikka materia vei tällä kertaa voiton hengestä.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Huh. Olipahan ottelu. Tunnelmaa piisasi lähes täydessä Hippos-hallissa aivan ottelun loppuun saakka. Erityisesti Hauhtosen viitosen aikana puhaltanut vihellyskonsertti ja sitä seurannut ottelun loppuosa olivat yleisöltä loistavaa kannustusta. Vaikka Jyväskylästä ei ole paljoa tämän vuoden varsinaisiin playoffseihin annettavaa, niin toivottavasti jokaiseen halliin löytyisi Jyväskylän veroinen kotiyleisö. Ottelun päätyttyä "kiitos JYPPi"-huudot saivat sellaisen paatuneen kyynikon silmään kuin minä jopa kosteutta...Hippos-halli vuotaa, enhän minä raavas mies...myös joukkueen kiitos oli sanoisinko jopa koskettava.Kiitokset yleisölle, oli mahtava päättää kausi noin loistavaan kannustukseen! Uskoisin tunnelman välittyneen myös muualle Suomeen.

Ottelun lopputulos ei harvinaista kyllä vituta yhtään, toisin kuin Jaffa-hallissa. Jokerit oli sen maalin verran parempi. Käytti maalipaikat aika tehokkaasti hyödykseen, sanoisin että kunnollisia tekopaikkoja Joker...ai niin, Pelaajabudjetilla oli suunnilleen 5-7. JYPillä ehkäpä muutama enemmän. Tämä peli hävittiin taas kerran siihen, että omassa päässä riplataan kiekkoa liian kauan. OK, Korhonen on erinomainen kiekollinen pakki, mutta nyt tuli missaus. Tätä se kiekollinen pelitapa tuottaa joskus. Virhe tuli ikävään paikkaan...ehkäpä sitä roiskis-kiekkoa voisi jo harkita seuraaviin playoffseihin, jookos?

Häkkinen voipi ottaa molemmista maaleista ainakin piirun itselleen. Nikkilä ei ollut supertorjuja, mutta eipä hänen piikkiinsä voi maaleja pistää. Ykköskenttä oli JYPin syömähammas ja osansa se tänään tekikin. Mutta ei riittänyt. Joka tapauksessa taistelu oli tänään todella hienoa, eikä joukkueen tarvitse hävetä ottelun jälkeen. Jokereista jäi mieleen Metro, Metro ja Metro. Kovalla kahvalla miehen ehkä saisi kuriin, mutta kun ei nyky-JYP sellaista tarpeeksi harrasta. Mies sai huseerata ihan liian vapaasti...siis näin tuloskiekon kannalta. Tietenkin on lätkän kannalta hyvä, ettei äijän kyljessä ollut jatkuvasti yhtä haravamiestä. Hauhtosen typerä taklaus oli reagointi Tremblayta kohdanneeseen laitataklauksen, mikä jäi ilman vislausta. Mutta eipä mikään selitys, ulosajo silti yllätti kun muisteli sunnuntain vastaavaa(?) tilannetta.

Kesäloma alkoi ja samalla oma lomani SM-liigan jääkiekosta. No, tuleepa opintoihin keskityttyä edes hivenen paremmin. A-junnuissa matka jatkuu vielä, ehkäpä lievennän vieroitusoireita parilla junnupelillä? Onnittelut Jokereille, tämä peli osoitti että olitte tästä parista se vahvempi. Kiitokset vielä JYPille, kauden aikana sattui kaikenlaista mutta resursseihin nähden tulos oli ihan OK. Lisäksi kiitokset tämän kauden aikana fanimatkoilla olleille, hieno joukko koko sakki.

EDIT: kirjoitusvirheiden paikkausta
 
Viimeksi muokattu:

Tumba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK
Hienoa Pelaajabudjetti

Materia voitti Hengen, ja seuraavalla kierroksella Materia kohtaakin Hengen.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Näin se homma etenee. Hyvä, että saatiin pari itseluottamusta kohottavaa ja tärkeää voittoa alle ennen Kärppiä. Lepoa on nyt juuri sopivasti lauantaihin saakka.

Kiitokset Jypille hyvästä sparrauksesta.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti eh
Ei pystynyt ottelun aikana kirjoittamaan juuri mitään, kun jännitti niin pirusti. (On muuten osaava ja hyvä parivaljakko tuo Tyni-Loikala.) Kaikesta päätellen siellä on pelattu hyvätasoinen pudotuspeli. Vähän säälittää Jypin puolesta, olisihan se kiva jos pääsisivät joskus pidemmällekin isompia (pelaajabudjetteja) kiusaamaan.

Sitäpä tässä harmittelee melkein eniten, kun Tynin seuraavaan selostuskeikkaan on aikaa puolen vuoden verran...prkl. Kaiken maailman Anut ja Jutit koheltaa Maikkarissa ylämummoissaan kun olisi tarjolla mies, joka oikeasti ymmärtää lätkästä jotain. Vaikka varmasti Tynillä olisi vaikeaa, kun ei voisi hehkuttaa toista joukkuetta enemmän. On vähän kuin Mertsi, parhaimmillaan kun oma suosikki pelaa. Mutta luulisi, että noin pätevälle miehelle löytyisi ottajia?

Toivottavasti JM Loikala löytää itselleen uuden uran vaikkapa kommentaattorin tehtävistä lätkäuran loputtua liian aikaisin. Lisäksi miehellä on paljon parempi huumorintaju kuin Jutilla. Miehellä sanoakseni "leikkaa" nopeammin...
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Tärkeä voitto, ilman kahta suoraa voittoa Jypistä olisi ollut todella vaikeaa lähteä Ouluun.
Jyppi osoitti, että SM-liiga on ollut tasainen kun unohdetaan hetkeksi Saipa ja Pelikaanit eikä Ässienkää tarvitse yhtään hävetä.
Vielä kun jumbo kaksikolle ei olisi osunut täksi kaudeksi huonoja kausia olisi liiga ollut tosi tasainen.

Nyt ei enää puutu kuin vähintäin neljä ihmettä Kärppiä vastaan.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea narreille. Näinhän tässä pitikin käydä.
Nyt loppuu sitten suora kannustus minun puoleltani.......:-)

Joskaan Kärppien raivaaminen tieltä ei olisi hassumpi juttu, niin nähtäisiin sitte jossain vaiheessa ehkä Nordiksessa vielä tänä vuona. On meinaan kalavelkoja noin 4 munaa verran maksettavana.....:-)
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti Vakio
Me ollaan nousukunnossa, mutta sehän ei ole kenellekään yllätys.
Viestin lähetti Ossi
Joo, kyllähän Jokereilla on kova kiito päällä. Ensin varmistettiin runkosarjassa seitsemäs sija suvereenilla pelillä ja heti perään passitettiin yksi suurimmista mestarisuosikeista suoraan kahdessa pelissä rantapalloleikkeihin. Harvoin on Jokereiden kunto pelottanut näin paljon, se täytyy myöntää.

Tsemppiä vielä Jyväskylään, taistelitte hienosti itsenne jatkopeleihin. Ei ole mitään syytä painaa päätä pensaaseen, vaikka materia vei tällä kertaa voiton hengestä.
Kumpaa yhdyssanan kahdesta osasta et ymmärtänyt, nousu vai kunto? Joukkue pelasi tuloksellisesti umpisurkean runkosarjan lopun, joten mitä tämä kahden onnistuneen ottelun putki on jos ei nousukuntoa?

Viimeisen lauseen provo on sitä tuttua perunalaatua, joten en siitä viitsi edes loukkaantua tahi kyyneltä uhrata. Kusun vaan, että kuka jätkistä ei pelannut hyvällä hengellä? Kerro meille, jotka eivät otteluun päässeet, koska tämä luonnollisesti kiinnostaa.

Kiitokset JYP-faneille reiluista kommenteista ja hyvästä vastuksesta. Ens kaudella uudestaan.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nousukunnossa, kyllä. Ennen play offeja ei ollut vaihtoehtoja siinä, että mihin suuntaan lähdetään. "Pohjalta" noustaan. Jypin kausi ohi, mutta tuskin jäi yrityksestä kiinni. Yrittämistä Jokereilta, niin kuin Jortikka tuoreeltaan onkin sanonut.

Kiitos Jokerit ja Jyp.

"Tästä on hyvä jatkaa"
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Nyt on kyllä takki aivan tyhjä. JYP taisteli, mutta se ei tänään riittänyt. Kiitoksia JYP ja onnea Jokereille.
 

IceAce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hyvää LOMAA JYP !!!!

ilosia terveisiä Porista sinne Nykäskylään ! Hyvää kesälomaa ! Ässät ehkä olisi voinut hieman antaa Jokereille vastusta, mutta "JypHT" oli pelkkä vastaantulija.

Good Night
- IceAce -
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Koska Porissa play-offeja?

Joo, tähän sitten loppui JYPin riittäminen. Saappaat jalassa kaaduttiin toisessa osaottelussa, mutta Jokerit vain oli valmiimpi, nöyrempi ja puolusti tiukemmin. Kyllähän sen jossain täytyy näkyä kun penkin takana on useita mestaruuksia voittanut Jortikka - tosipeleissä miestä mitataan ja JYPin kokemattomuus tosipaikassa näkyi. Ratkaisuhetkillä ei löytynyt vastuunkantajia ja Jokerit teki kaikki maalinsa JYPin merkkausvirheistä.

Eipä tässä oikein muuta, ei kauheasti vitutakaan kun lopputulos oli kuitenkin etenkin sunnuntain jälkeen odotettu. A:n pelit jatkuvat välierissä ja jalkapallokausikin on jo alkamassa. Ei muuta kun ensi syksynä uudestaan, toki kevään ja kesän pelaajauutisia seuraillen. Toivottavasti mestaruus menisi Tampereelle ja kiertäisi länsirannikon kaukaa.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Playmaker
Kiitokset JYP-faneille reiluista kommenteista ja hyvästä vastuksesta. Ens kaudella uudestaan.
Ei se ole varmaan yhdestäkään Jyppifanista yhtään kiva olla hyvä hävijä, mutta jo se että päästiin "Säälipleijareihin" ja tapa millä tänään hävittiin oli sellainen että nuo toista kertaa Hippoksen jäälle (tällä kaudella) lentäneet rantapallot eivät niin kovin paljon vituttaneet.
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Re: Hyvää LOMAA JYP !!!!

Viestin lähetti IceAce
ilosia terveisiä Porista sinne Nykäskylään ! Hyvää kesälomaa ! Ässät ehkä olisi voinut hieman antaa Jokereille vastusta, mutta "JypHT" oli pelkkä vastaantulija.

Good Night
- IceAce -

Todella säälittävä provoiluyritys ,mutta jos se kerta noin paljon vielä itkettää se ässien putoaminen niin itke vaan ,josko ees vähän helpottais?

Se siitä sitten ,mutta itse asiaan eli peliin.
Tuomari hmmm... olikos siellä tuomaria? Ei ollut ,mutta timppa oli tullut armeliaasti paikalle. Tuo sokea lepakko ,jota joku "asiantuntija" eli anu on nimittänyt seuraavaksi Seppo Mäkeläksi.
Siis ennenkuin joku pellefani hyppii silmille sanottakoon tämä :timppa oli PASKA ,mutta ei me siihen hävitty.
Jokerit nyt vaan oli selkeästi parempi joukkue ja ansaitsi täysin voittonsa.
Häviö oli meille ihan oikein ,koska jos on 50-55 minuuttia pelistä jyrän alla ja alkaa pelaamaan vasta 55 minuutin kohdalla ei parempaan juuri pysty.
Eikä paikkojakaan jäänyt kuin yksi hyödyntämättä.
Erikseen vielä: olipa törkeää kusetusta tuo "tieto" Bobin pelaamisesta
Itselle oikeastaan ainoa syy tänään sen lisäksi ,että tiesin tulevani kauden viimeiseen kotiotteluun oli nähdä Bobi vielä kerran Jypin paidassa

Ainiin pelleille jahtionnea Portimon metsästykseen!
Nylkekää ne ,koska ihan sama kuka sen kannun vie kunhan ei pellet eikä portimot!
 

viba

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Re: Hyvää LOMAA JYP !!!!

Viestin lähetti IceAce
ilosia terveisiä Porista sinne Nykäskylään ! Hyvää kesälomaa ! Ässät ehkä olisi voinut hieman antaa Jokereille vastusta, mutta "JypHT" oli pelkkä vastaantulija.

Good Night
- IceAce -

Kyllä se tietenkin voi olla rankkaa, kun omasta joukkueesta ei ole play-offeihin. Jyväskylässä nähtiin kuitenkin play-offeja(sääli)
tänä vuonna, Porissa ehkä joskus harmaassa tulevaisuudessa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Playmaker
Kumpaa yhdyssanan kahdesta osasta et ymmärtänyt, nousu vai kunto? Joukkue pelasi tuloksellisesti umpisurkean runkosarjan lopun, joten mitä tämä kahden onnistuneen ottelun putki on jos ei nousukuntoa?

Viimeisen lauseen provo on sitä tuttua perunalaatua, joten en siitä viitsi edes loukkaantua tahi kyyneltä uhrata. Kusun vaan, että kuka jätkistä ei pelannut hyvällä hengellä? Kerro meille, jotka eivät otteluun päässeet, koska tämä luonnollisesti kiinnostaa.

Kiitokset JYP-faneille reiluista kommenteista ja hyvästä vastuksesta. Ens kaudella uudestaan.
Koska tykkään vastata kysymykseen kysymyksellä, teen sen taas. Kumpaa yhdyssanan kahdesta osasta et ymmärrä, huumorin vai taju? Minusta on nimittäin aika koomista, että Jokereiden nousukunto voidaan mitata kahdella voitolla JYPistä, ei millään pahalla JYPiä kohtaan. Minusta se on Jokereiden tasoiselle joukkueelle normaalisuoritus JYPin tasoista joukkuetta vastaan. Kaikki muu olisi alisuorittamista.

Ja tuo viimeinen lauseeni, johon viittasit, ei ole edes provo, vaan kannustava kommentti sympaattisen pikkukaupungin liigajoukkueen faneille. Siinä ei viitattu pätkääkään Jokereiden joukkuehenkeen tahi yritykseen, vaan ihan pelkästään David vs. Goljat -tyyppiseen asetelmaan. Enkä ole muuten edes ainoa, joka käyttää henki/materia-vertausta tästä otteluparista. Edelleen kaikella kunnioituksella JYPiä kohtaan, ykkösketjua lukuunottamatta JYPin materiaali on niitä ynnämuita, jotka kuitenkin kävivät kovalla tahdolla raivoisan taistelun viimeisestä paikasta Ässien kanssa. Vai olenko väärässä?

Jos joku sai sellaisen kuvan, että yritän jollain lailla mollata Jokereita, se ei pidä paikkaansa. Toivotankin Teille hyviä pelejä Kärppiä vastaan. Ihan vilpittömästi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös