Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

JYP ja KeuPa yhteistyö

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana david, 18.04.2017 klo 19.06.

 1. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  JYP ilmoitti tehneensä KeuPa HT:n kanssa yhteistyösopimuksen kaudelle 2017-2018. Tässä ketjussa keskustellaan kyseisen yhteistyön hedelmistä.
   
 2. JMA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hieno uutinen. Akatemian rasitteet poistuvat ja KeuPa tarjoaa pelkkää hedelmää tilalle. Myös A-nuoriin voi (thank god) alkaa pistämään paukkuja. A SM on hieno sarja ja koska muutkin nostaa sieltä aivan yhtäkkiä isoja helmiä (esim Ilveksen Koivula), niin miksipä ei JYP:kin. Ei se Mestis ole aina se edellytys liigakelpoiseen pelaajaan.

  Millainenhan sopimus Lukolla oli KeuPan kanssa? Eikös sen pitänyt jatkua vielä ensi kauden ajan?
   
 3. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Itselläni on tästä erinomainen fiilis. Nyt on aika uudistua myös tämän pelaajapolun osalta. Panostus A-junioreihin ja oman identiteetin omaava lähialueen mestisseura ovat hyviä liikkeitä.
   
 4. RaakaSamppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylän JYP, FC Barcelona & Ben Bloodin vlogit
  Tykkään! KeuPa on pienuudestaan huolimatta hyvin hoidettu organisaatio ja varmasti tämä JYPin kanssa tehty yhteistyösoppari auttaa taloudellisesti ja pelaajamateriaalellisesti eteenpäin (vaikka KeuPalla Lukon kanssa aikaisemmin soppari olikin). Ilman "farmijoukkuetta" olisi ensi kausi ollut varmasti vaikeampi.
   
 5. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Odotettu ratkaisu. Jännä nähdä miten Akatemian pelaajisto leviää ympäriinsä, varmaan jokunen kaveri siirtyy Keuruulle, osa varmaan jää Jyväskylään suomi-sarjaa pelaamaan.
   
 6. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Hyvä ja odotettu ratkaisu. Lopulta palvelee kumpaakin organisaatiota tämä ratkaisu paremmin kuin Akatemia -malli rajallisin resurssein toimivaa Jyppiä. Tuskin nuo kahden joukkueen pyörittämisen kustannukset tuosta olisivat ainakaan pienentyneet uuden hallin myötä vaan pikemminkin kiinteitten kustannusten nousun myötä Akatemia olisi vielä raskaampi taakka JYPille.

  Keskisuomalaisille kiekkoilijoille toki vähän ikävämpi, kun lähti aika monta pelipaikkaa pois toisen joukkueen lopettamisen myötä. Mielikuvallisesti toki pieni ja sympaattinen KeuPa pesee Akatemian mennen tullen. Jännä nähdä kuinka paljon noissa Jyväskylän peleissä on ihmisiä katsomassa KeuPaa.
   
 7. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Tässä vähän lisätietoa yhteistyösopimuksesta:

  Liiga JYP ja KeuPa HT yhteistyöhön - Suur-Keuruu

  Lukkokin on mukana kuvioissa ja KeuPa yrittää saada pelattua eri päivinä JYPin kanssa. Aika usein taisi olla kyllä Akatemiankin pelit samoina päivinä.
   
 8. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Siis kotipelejähän tuossa tarkoitetaan. Eikä niitä viime vuonna luonnollisesti ollut JYP:llä ja Akatemialla samana päivänä.
   
 9. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  No siitä ei kyllä jutussa mainita, mutta enemmän järkeähän siinä toki olisi. Mutta pitääkö ne sitten sovitella Lukonkin kanssa? JYPillä ja Akatemiallahan asia oli luonnollisesti eri, kun käyttivät samaa kotikenttää.
   
 10. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  No siis itse ymmärsin tuon niin että tuolla annettaisiin keskisuomalaisille kiekkofaneille mahdollisuus nähdä niin KeuPan kuin JYP:n kotiotteluita. Miksei esim. KeuPa voisi pelata kotiottelua sinä päivänä kun JYP pelaa vaikka Lappeenrannassa? Jos KeuPan ja JYP:n jokainen peli pitäisi olla eri päivinä, niin sehän vaatisi 110 eri pelipäivää perussarjassa.
   
 11. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Toivottavasti tästä yhteistyöstä JYP imee ensisijaisesti itseensä Maasalon Tanelin asenteen. Häikäisevä jätkä Keuruun kiekkohommissa. Vähän perspektiiviä siihen mitä yksilö voi organisaatiolle antaa. Jahka Valleniuksestakin kuullaan ensi kaudella enemmän kuin virkistysreissun merkeissä.
   
 12. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kuulostaa ainakin tuon Suurkeuruu artikkelin perusteella että järkevällä pohjalla yhteistyö ja otetaan molemmin puolin hyödyt toisilta. Toki tuo Lukon kanssa oleva sopimus varmaan näin ekalla kaudella hieman rajoittaa mutta yhteys on luotu.

  Jännä nähdä myös ketä lopulta Keuruulle jää Akatemiasta ja ketkä esim. Suomisarjaan suuntaa. Siitähän tuossa voi lopulta mielenkiintoinen tilanne muodostua jos useampi pelaaja jää Jyväskylään Suomisarjaan niin jompikumpi joukkue voi olla lähempänä viimekauteen nähden Suomisarjan kärkeä ja jopa päästä karsimaan noususta. Sekin on että kyllähän tuossa akatemiassa muutama mielenkiintoinen nimi varmasti JYPin kannalta on jos eivät tee liigasopimusta mutta jäävät KeuPaan pelaan. Esim. Kangaskorte, Walteri Lehtonen, Riku Pitkänen ym.. Voihan se olla että esim. kangaskorte on JYPin kolmosmaalivahti ensikaudella jos Ruusukin lähtee pois.
   
 13. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Jyväskylä ja Keuruu, JYP ja KeuPa. Ei huono, niinkuin eräs vetelä televisiossa sanoisi. Mielestäni huomattavasti "oikeamman" kuuloinen ja oloinen systeemi, kun Keuruulla on ihan oikea mestisjoukkue pitkillä perinteillä. Kovalla työllä nosti itsensä mestikseen.

  JYP voi hyötyä tästä erittäin paljon, koska KeuPa on ihan iskukykyinen porukka ja playoffittkaan ei ole vieras käsite. Kovatasoisempi joukkue siis kuin Akatemia. Se tietää laadukkaampaa työtä pelaajien parissa kaikilla osa-alueilla. Toki KeuPakin hyötyy aikalailla, kun saa liigatason pelaajia kokoonpanoon ja JYP on tunnetusti liigan eliittiä pelaajien kierrätyksessä.

  Kaikinpuolin hyvänkuuloinen diili! Välimatka on lyhyt ja mitä sillä välimatkalla muutenkaan, kun on hyvä syy matkustaa?
   
 14. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Lainaus:
  Jos KeuPan menestys pysyy samana niin tokihan tuo palvelee niitä pelaajia enempi, jotka tuolla pelaavaat. Saavat kovempia pelejä keväällä alleen kuin Akatemiassa, jonka kausi päättyi kuitenkin aika usein ihan runkosarjaan.

  Eipä tuo Jyväskylä-Keuruu väli paha ole. Etenkin, kun porukalla nuo pelaajat tuon matkan kulkevat. Yksinään moisen välin ajaminen päivästä toiseen voisi olla hieman ankeaa.
   
 15. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  https://www.keupaht.fi/uutiset/203-keupa-ht-vie-mestis-kotiottelun-jyvaskylaan-joulukuussa

  Eli joulukuussa olisi mestistä tarjolla Lähitapiola areenalla, ei näyttäisi olevan myöskään JYPillä matsia joten ehkä jos kohtuuhintaiset liput niin voi harkita jos hyvä tapahtuma siihen rinnalle saa.

  Se miksi varsinaisesti kuitenkin tähän ketjuun kirjoitan on että ainakin Erving on onnistunut hyvin alkukaudesta KeuPassa, ehkä jossain kohti aika kutsua ylöspäin? Laajuutta ei varmaan kuitenkaan koskaan voi liikaa olla, toki ymmärtää sen että pelaajan kehityksen kannalta ehkä parempi pelata isoa roolia mestistä ja ehkä siirtorajan jälkeen vasta enemmän antaa tuntumaa liigassa, mutta eiköhän yksittäisiin matseihin mies mene siinä missä Roki mies tai Alen.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2017 klo 14.13
 17. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  http://www.jypliiga.fi/2018/03/jyp-ja-keupa-jatkavat-yhteistyota-seuraavan-kahden-kauden-ajan/

  Eli yhteistyö jatkuu 2 seuraavaa kautta. Hyvä niin, kustannusrakenne on varmasti ihan erilainen kun Akatemian aikaan. Tosin puhetta taisi olla että JYPistä tulisi KeuPan ainoa farmiseura mutta tuon uutisen perusteella ilmeisesti yhteistyö jatkuu tämänkauden kaltaisena. Toisaalta sekin varmaan mahdollistaa että pienemmillä kuluilla pystyy yhteistyötäkin tekemään kun viedään vaan muutama paikka kokoonpanosta ja loppuja täyttää muidenkin joukkueiden pelaajat.
   
 18. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Vai olisikohan tuo tummennettu kohta kuitenkin toisinpäin ;)

  Jokseenkin enemmän toivoisin liikennettä seurojen välillä, mutta onhan tuota sentään jonkin verran jo hyödynnetty. Ehdottomasti positiivinen asia tämä yhteistyön jatkuminen kuitenkin on.
   
 19. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ilmeisesti Jokinen oli ainut liikenne tännepäin muutamaksi peliksi,´KeuPassa pelasi taas Tiainen 46ottelua, Erving 46, Aitola 49, Sund 20, Ratinen 10, Likola 10, Honka 7, Alen 6, Saari 1, Mustonen 2 , Jussi Nättinen 2 , Sinällään tulihan noita pelejä reservillekin, mutta jollain tapaa näkisin että nuoremmille olisi mestispelejä enemmänkin voinut tulla ja taas Tiainen, Erving, Aitola ehkä enemmän tännekin päöin, olihan noita loukkaantumisia ja otteluruuhkia.