JYP-HPK 18.1. Hippoksen urheilukeskus

  • 9 511
  • 62

Roman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Tappara
Re: Re: Re: Jyskylä pähkinänkuoressa

Viestin lähetti Jomppa
Ja romanilta edelleen kaivataan selitystä janakkalalaisten liittämisestä blegiin. Asia selväksi tai tulee sotakirveestä (hyyyymiö).
Sotakirveet piiloon. Alussa oli vain niin lennokasta kirjoittelua Janakkalan poijjiilta etten malttanut olla höystämättä.

Niin juttuni liittyi tietenkin Espooseen. Tuohon radan varteen sijoittuneesta ja mootoritiestä ikävästi sivuun jääneeseen lähiöön. Aivan kuten Janakkalakin. Tai no kumpaakin lähiötä moottoritie sivuaa, mutta ei kuitenkaan "keskusta".

Tässä näin tiivistettynä. Tuo juttu oli alunperin huomattavasti pidempi, mutta jostain kumman syystä(jatkoajan ruuhka tai oman järjestelmäni tökkiminen) viestiä lähettäessä sattui jokin "buki" ja hommasta postittui vain tuo muutaman lauseen osa. Silloin oli jo hieman kiire enkä kerinnyt tuota uudelleen kirjoittelemaan.

Pahoittelen tapahtunutta ja viivästynyttä vastaustani. En tosin arvannut että selitystä täällä jo kaipailtiinkin.

Niin ja tuon lähiön suosikkijoukkuehan on Bleg. Eikö olekin Erva?
 

erpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: Ulkokuori pettää

Viestin lähetti ervatsalo


Kaikki Jyppiläiset ovat muuten sitten tervetulleita meuhkaamaan kanssamme pelinjälkeiskarkeloissa, joida pidetään luultavasti ainakin tässä mainetta niittäneessä "Night Catissa"

Täältä tähän

Minä kyllä veikkaan, että Suomirokkimesta jota tarkoitit on red neck. night cat on kuitenkin teinihelvetti isolla hoolla
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Re: Re: Ulkokuori pettää

Viestin lähetti erpe
Minä kyllä veikkaan, että Suomirokkimesta jota tarkoitit on red neck. night cat on kuitenkin teinihelvetti isolla hoolla
Juuh, Red Neck se ehdottomasti oli. En millään meinannut jostain syystä saada ko. paikan nimeä mieleeni, ja se kissapaikkakin ei tuntunut tutulta. Siis Red Neckkiin vaan jyväskyläläisetkin kiekkofanaatikotkin, vaikka punaisempana on luultavasti korvat karvaan tappion jälkeen. Toki viettänemme pienen juhlistushetken Hotelli Miltonissa pelin jälkeen, mutta väitän ainakin osan porukkaa saapuvan ko. ravitsemusliikkeeseen.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jaahans, nyt on pelien peli. Jos ei muuten niin ainakin katsomossa. Tervetuloa vaan kerholaiset Jyväskylään, koittakaahan käyttäytyä. :) Törmäilkäämme!

Tällä kertaa en edes yritä puhua pelistä juurikaan mitään, aion keskittyä vahvasti katsomofiilistelyyn. Toivottavaa tietenkin on, että JYP hoitaa homman kotiin. Jatkoaika olisi joka tapauksessa pahin painajainen, kun saunomisaikaa menisi hukkaan.

ps. Kerholaisille tiedoksi: Eric Perrin on jumala!
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Illalla se sitten taas jatkuu... Liigan kaksi aikamoista yllättäjää kohtaavat toisensa SM-liiganahinan merkeissä Jyväskylän Hippoksella.

Ototettavissa lienee vähintäänkin mielenkiintoinen, vähintään 60-minuuttinen aktiivista ja liikkuvaa nahistelua mustan kuminpalasen ympärillä.

JYP näytti jo viimeksi Rinkelinmäellä vieraillessaan olevansa ihan vakavasti otettava hokitiimi. Silti en tahdo uskoa sen pystyvän tarjoamaan illalla muuta kuin hyvää vastusta joka sekin olisi jo jotain.

Nimet Eric Perrin, Thomas Chlubna -ja olihan siellä pari muutakin, mitä nyt en vaan muista- herättävät toki kunnioitusta täälläkin suunnassa. Mutta kovin yksinäisiksi jäävät he Kerhon pikkuhiljaa kivikovaksi kehittyneen puolustuksen keskellä.

Kun katson JYPin puolustusta ja HPK:n hyökkäystä sekä lasken yhteen 1+1 niin saan ottelun lopputulokseksi 1-5. Se on sitä korkeampaa matematiikkaa se...

Jyväskylään on saapumassa huhujen mukaan Hämeenlinnan ympäristöstä vähintäänkin kunnioittettava määrä erilaista rytmiryhmää, itsekin yhteen sellaiseen myönnän ainakin vielä kuuluvani.

Neuvon vielä arvon rytmiryhmäläisiä muistamaan sen seikan että jos ja kun alatte ottamaan siellä linjuriautoissanne pohjia niin älkää hyvänen aika tehkö sitä selvinpäin.
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kaikki toivo JYP:n voitosta voidaan heittää viimeistään tänään. Maalissa aloittaa Juha "Hupsis" Pitkämäki, joka on kaukana voittavasta maalivahdista. Vielä kun otetaan huomioon pakkipula, alkaa pelottaa todella. Leinosen pelatessa olisin ennustanut voittoa 2-0-lukemin, mutta nyt luulen, että Kerho tulittaa ja katsomossa harmittaa isolla V:llä. Lukemiksi veikkaan 2-7, avausmaalin tekee puolesta kentästä Yli-Junnila ja 10 minuutin jälkeen peli on jo 0-3. Toivottavasti kristallipalloni antenni oli rikki.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
JYP tälle päivälle

Sillgren-Perrin-Chlubna
Pihlman-Immonen-Virtanen
Vostrak-Hauhtonen-Kulonen
Mustonen-Kärkkäinen-Jääskeläinen
Mikkonen

Vaarasuo-Poikolainen
Korhonen-Huczkowski
Nikolov-Virolainen

Pitkämäki
(Leinonen)

Lähteenä www.sm-liiga.fi

Ainoa yllätys on Pitkämäen aloittaminen maalilla. Nähtäväksi jää, pelaako Jussi loppuun asti. Mielestäni ihan hyvä veto sinänsä. Jos Pitkämäki pääsisi takaisin syksyn tasolleen jollain ihme konstilla. JYP tarvitsee kahta hyvässä vireessä olevaa maalivahtia tärkeisiin peleihin. Toivottavasti Pitkämäen peluuttamiseen ei ole syynä ns. luovutusmieliala. Tuskinpa. Toivotaan parasta, pieni pelko on kuitenkin persauksissa.
Pakkeja on se perinteiset kuusi, kun Huse palaa kehiin. Paluupaikka on pahin mahdollinen, hereillä on oltava heti alusta. Koskee muuten koko joukkuetta. Täysillä ja ennakkoluulottomasti kimppuun vaan. Vastus on kova, muttei mahdoton.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vai että pitkämäki veräjänvartijana. No, nyt annetaan hänelle (jälleen) tilaisuus näyttää taitonsa. Leinonen on jo osoittanut olevansa selkeä voittava maalivahti. Nyt olisi sitten Pitkä-Jussin vuoro. Toivotaan hyvää, tai paremminkin loistavaa peliä Pitkämäelle. Sitä nimittäin tarvitaan. Pahoin kuitenkin pelkään, että "hupsankeikkaa" astuu jossain vaiheessa kuvioihin...
 

Chello

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Glasgow Celtic
HPK tänään...

Lehterä-Santala-Somervuori
Tuulola-Strbak

Laakkonen-Kucharcik-Pardavy
Sicak-Aalto

Louhi-M.Kenig-Suutarinen
Heino-Korkeavuori

Mäkelä-Yli-Junnila-Sillanpää

Toivonen
Puurula


Toivonen tänään maalissa ja Miettinen puuttuu. Myöskään Eskelinen ei pelaa vielä, olkapäävamma. Laakkonen ja Pardavy syttyivät jälleen viime pelissä, kun saivat tutun Kucharcikin keskelle, tänäänkin varmaan pisteitä tulossa. Viime ottelussa loistanut 4.ketju jatkaa menoa tänään.

JYP:llä näemmä puolustuksessa vähän vajetta, siinä olisi paikka iskeä nyt. Ottelusta saattaa tulla tiukka tai sitten repeää käsistä ja Kerho vie. Veikkaukset 4-3 ja 2-6.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Re: JYP tälle päivälle

Viestin lähetti the great leo
Ainoa yllätys on Pitkämäen aloittaminen maalilla. Nähtäväksi jää, pelaako Jussi loppuun asti. Mielestäni ihan hyvä veto sinänsä. Jos Pitkämäki pääsisi takaisin syksyn tasolleen jollain ihme konstilla. JYP tarvitsee kahta hyvässä vireessä olevaa maalivahtia tärkeisiin peleihin. Toivottavasti Pitkämäen peluuttamiseen ei ole syynä ns. luovutusmieliala. Tuskinpa. Toivotaan parasta, pieni pelko on kuitenkin persauksissa.
Pakkeja on se perinteiset kuusi, kun Huse palaa kehiin. Paluupaikka on pahin mahdollinen, hereillä on oltava heti alusta. Koskee muuten koko joukkuetta. Täysillä ja ennakkoluulottomasti kimppuun vaan. Vastus on kova, muttei mahdoton. [/B]


Pitkämäen peluuttaminen on minusta epävarmoista otteista huolimatta ihan perusteltua. Jussi on kuitenkin osoittanut hyviä otteita, silloin kun tulee niitä kuteja, eli vastustaja hallitsee. Tänään varmasti tulee käymään niin. Ja kun ensi viikolla ovat edessä kotipelit SaiPaa sekä Ässiä vastaan, joissa Leinosen pitäisi olla selvä valinta. Toivottavasti Juha onnistuu. Vaikka itsekin olisin Leinosen maalinsuulle laittanut.
Huczkowski mukana, mutta kuudella pakilla mennään..pahalta näyttää.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Nil satis, Nisi optimum

Kuten merseysiden ykkösjoukkueen logokin julistaa ei Kerhonkaanpelissä enää kelpaa mikään muu kuin täydellisyys. Jos tänään menee enemmän kuin 0 omiin katson vanhan Black Horsen, nykyisen Boba Fett- miehistön olevan pahassa kriisissä. "Puolustus riittää nipin napin play-offseihin jossa noutaja tulee ensimmäisellä kierroksella" (lähde: Kuka tahansa pääkaupunkilainen kiekko"asiantuntija" alkusyksystä)

Ja sitten hämmentävä arvio illan pelistä, tällä kertaa hirvipaistin päälle asetetun silavan leimasta:

- 0-4

- Tero 1+1 (hymyä...)

- Toisella erätauolla punaviinin korkki katkeaa, se joudutaan tökkäämään pulloon sisälle. Joksin selostus unohtuu kolmannessa erässä.

- Hippoksella entisen HT:n ja Universumin herrojen kannattajat halailevat toisiaan veljellisesti. Iltapäivälehdistö kiinnostuu asiasta mutta unohtaa koko jutun kun Jokerien huoltajat julkaisevat pamfletin inhottavaa kyseenalaistamista vastustaakseen.

Ja näin. Nyt Kelsea-Mänjuu
edit: toisinpäin
 

Pepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kiri, MuurLe
Köpi ehti sanoa juuri sen, mitä olin sanomassa tilastojen laskemisen jälkeen. Tässä kuitenkin ne tilastot:

30-50 torjunnan pelit (tai 33-55 laukauksen)
Pitkämäki 293 torjuntaa, 16 maalia, torjuntaprosentti 94.8.

0-29 torjunnan pelit (tai 0-32 laukauksen)
Pitkämäki 166 torjuntaa, 24 maalia, torjuntaprosentti 87.4.

Tänään on erittäin suurella todennäköisyydellä kyseessä ensimmäisen kategorian peli.
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tiukka matsi tulossa ja lopputulosta en veikkaa, mutta Kerho voittaa neljällä (4) maalilla.
Jos koskaan niin tänään MAAILMANMESTARI Tero näyttää miksi hänet on Hämeenlinnaan hankittu. Loppusummerin kajahtaessa on Tertzi merkkauttanut vähintään tehot (1+1) ja lupasi jälleen yrittää myös sitä toista maalia. Valitettavasti lisääntynyt peliaika tuo myös kaksi (2) jäähyminuuttia ja tästä joukkuepelaaja jumalan armosta on pahoillaan.
Lyön myös vetoa itseni kanssa, että Mäkelän Tuukka tekee maalin, tai joutuu poistumaan tuomarin antaman virheellisen pelirangaistuksen takia ennen kolmatta (3) erää. Vetosummana on tarjota illan viinakset.

Jos kiusaatte minua, olen surullinen
 

Markku

Jäsen
Leinosella tulehdus polvessa, tästä syystä JYP peluuttaa Pitkämäkeä...

Veikkaan että HPK jatkaa voittokulkuaan ja lyö selvät numerot taululle eli 0-4. Puurula pelasi nollan edellisessä pelissä, ja tapana on nyt ollut että kun Hanski pelaa sen seuraavaan matsin niin päästää yhtä paljon kuin Puurula edellisessä eli tänään on 0-pelin aika. Laakkonen - Kucharcik - Pardavy ratkaisee, Miettinen edelleen poissa joten SMS on rikki ja LSS:n peli ei luista.
 

Sammy56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Dallas Stars, ManU
Eipä hätiä mitiä , kiekkopeli kestää vähintään sen 60 min, vielä on tiukka vääntä edessä ennen kuin tuomari puhaltaa kupari pilliinsä




ei muuta
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Jahas, kohta pari erää takana, ja Hippoksen taululla komeilevat lukemat 1-4. Oman tulosvedon (2-6) seuraaminen on suurin jännityksen aihe loppumatsin ajaksi. Myös yleisömäärä kiinnostaa.
Kyllä Kerho on pelottavan vahva. Seiska ja kasi paikka pleijareihin eivät ole kovin häävit, kun Kerho ja Jokerit jyräävät ekalla kierroksella. JYPille toivotaan sijoitusta 4-6.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jep, kuten arvata saattoi, niin tokihan Pitkämäki sen yhden hörppäyksen otti. Kolmannessa erässä ihan hyvä kiri, harmi vain ettei päästy rinnalle. No, HPK on kyllä varmaankin tällä hetkellä liigan paras joukkue, joten 3-5 eivät ole mitkään pahat lukemat. Sitten tiistaina todella tärkeä(vähintään) neljän pisteen peli Kärppiä vastaan.
 

Sammy56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Dallas Stars, ManU
jees, ti kärpän pyyntiin, heh. Arvasin että loppua kohti tuo ottelu muuttuu tiukemmaksi, noista pitkämäen hörppäyksistä en niin tiedä kommentoida, toki tiukassa väännössä se olisi eduksi torjua hyvin, mutta Leinosen ollessa maalissa tulos olisi ollut varmaan saman tapainen
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen näin nopeasti pelin jälkeen syväanalyysiin kykenemätön, joten pannaan nyt jotain irrallisia huomioita:

- Hauhtosen loukkaantumista ei huomannut katsomoon oikeastaan missään vaiheessa. Perriniä tunnuttiin vaan kuormitettavan lisää. Jos vaikka sairaalassa löydettäsiin se Hapan pelisilmä...

- Pitkämäki oli maalissa oikeastaan loppujen lopuksi ihan ok. Mutta milloinkas Pitkä-Jussi on viimeksi ottanut voiton? Siis lukuunottamatta Ipa-voittoa jatkoajalla. Ei noilla kopeilla olla ns. voittava molari.

- Pajunen oli jälleen aivan kuutamolla. Mahtaako piiparilla olla jotain hampaan kolossa Keski-Suomea kohtaan? Mistä muuten tuli Sillgrenin kymppi? Tuskin kapteeni sentään niin pahasti sanoi... taisi taas jäädä pajupilliltä tuo puheoikeuden antava "C" huomaamatta.

- Toivonen todella hörppäsi Pilen vedon. Siis niin omaan piikkinsä saa ottaa tuon. Paikkasi tosin torjumalla Kärkkäisen paikan hetki ennen loppua.

- Tuulola, Strbak ja Santala pelasivat varmasti lähemmäs 30 min.

- Hallissa ei taidettu tapella. Tupakkapaikalle sen sijaan vissiin väännettiin.

- HPK on tällä hetkellä liigan ylivoimainen ykkönen. Ah sitä liikkeen riemua ja harmoniaa. Ainoastaan mv-peli saattaa estää runkosarjan voiton tulon Hämeenlinnaan. Ainakaan tänään Toivonen ei varsinaisesti vaikuttanut liigaykkösen jatkuvasti voittavalta veskarilta. Toivotaan, että riittäisi kannuun saakka. Siis jos JYP ei ole sitä ennen tiellä...

- JYPin ei tarvitse kyllä pahemmin hävetä esitystään. Silti yv-pelin on parannuttava jos esim. kotiedusta halutaan edes jollain asteella taistella. Jo ylösvienti tuottaa suunnatonta tuskaa. Tämä havainto on tehty nyt muutaman viimeisen matsin perusteella. Kerran taidettiin kuvio saada kuntoon -> maali.

Minulla ei muuta...
 
Viimeksi muokattu:

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Silli sanoi näin: "Sokeeko sää oot?" ja tästä paukkui kymppi. Minusta ihan asiallinen kysymys Pajusen linjan huomioonottaen...
 

tiikeri

Jäsen
Onnea Kerholle voitosta. Täysin oikeaan osoitteeseen meni voitto, vaikka JYP pääsikin vikassa erässä aivan kantaan kiinni. Yllättävän hyvin JYP sai lyötyä kapuloita rattaisiin ja Pitkämäkikään ei varsinaisesti imuroinut yhtään maalia. Ehkä jokusen olisi voinut kopata, mutta maalivahtiin ei minun mielestä tänään kaaduttu. Vastustaja oli vaan yksinkertaisesti liian kova pala purtavaksi.

HPK:lta löytyy pari loistavaa ketjua ratkaisijoita ja puolustuskin on täyttä rautaa. Kun vielä maalivahtipelikin näyttää olevan aika hyvässä mallissa, niin ei ole hätäpäiviä HPK:lla runkosarjan voiton suhteen. Ja jos ei tuolla paketilla pelata keväällä finaaleissa, niin ei sitten millään.

Tältä viikolta JYPin saaliina hienosti 4 pistettä kolmesta kovasta pelistä, joten eipä harmi tämän päiväinen tappio oikeastaan yhtään. Hirmuisen kova pelitahti tästäkin eteenpäin on, joten saas nähdä miten äijien käy. Toivottavasti se kaivattu pakki saadaan jostain hommattua jo ensi viikoksi.
 

MissCool

Jäsen
Viestin lähetti Tj
Silli sanoi näin: "Sokeeko sää oot?" ja tästä paukkui kymppi.

Niin, sitä voi sitten miettiä tuliko tuo "sokeeko sä oot" ihan noin siistillä kielellä. Eipä sitä taida tuomareille montaa rumaa sanaa sanoa, kun kymppi kopsahtaa. Tiedä sitten, onko Silli näitä tyyppejä, mutta eikös sitä julkiseen mediaan aina vähän siistitä kielenkäyttöä? Mutta paha sanoa, kun ei tiedä aivan puolueetonta versiota.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ei kai tässä voi enää muuta sanoa, kuin että rutiinivoitto. Kerhon ei tarvinnut esittää mitään ihmeitä, vaikka lopussa hiukan jännittikin. Kaikki kunnia JYPille hienosta loppukiristä, mutta Kerho vei 50 minuuttia peliä niin selvästi, että pistekin olisi mairitellut isäntiä. Ei se peli mitään silmiä hivelevää ollut, mutta Kerhon keskialueen ylitys on kyllä kaunista katseltavaa. Siinä tekee töitä sekä miehet että kiekko. Kun syötöt napsahtelevat noin kauniisti lapaan liikkeessä olevalle miehelle, niin ei mikään ihme, että Kerho herättää kauhua vastustajien puolustuksessa.

Kumpikin molari imuroi vähintään yhden helpon, mutta vastapainoksi tuli hienoja pelastuksiakin. Varsinkin Tertzin ohjauksen Pitkämäki torjui uskomattoman hienosti. Pommikone Mäkelä keräsi runsaslukuisen Kerho-fanilauman sympatiat jo ensimmäisessä (vai toisessa?) vaihdossaan niittaamalla huolellisesti yksi kerrallaan suurinpiirtein koko JYP-viisikon. Pajunen oli hiukan vieraskorea (välttääkseen ilmaisua paska). Onneksi peli oli muuten siisti, ettei mopo karannut käsistä.

Tunnelma oli kyllä parhaita, mitä olen Rinkelinmäen lisäksi liigassa kokenut, turhaan ei ole Hipposta kehuttu. Ja muutenkin oli hauska reissu, eikä vähiten monipäisen palstaedustuksen ansiosta. Mielellään olisi jäänyt juhlimaan muiden sekaan, mutta se saatanan tipaton tammikuu ;) Parempi tuuri sitten ensi kerralla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös