Jyp 2002 - 2003

  • 101 001
  • 1 062

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
No ei kai Sedlak ainakaan! Jos näin niin pulassa täytyy olla. Ei sm-liigaan kannata raahata mitään neloskentän rouhijoita viemään ulkomaalaispaikkaa, no luulen, että leikkiä laskit.

Tilanne näyttää kohtuullisen ok:lta tämän hetken valossa, siis mikäli kupla ja paavali on saletteja.

Se sentteri ja ykköspakki siis uupuu, ne on oltava, muutoin pleijarit on vaan unelmaa. Olisi, vaikka Ton olisi vielä mukana.

Kaikkinaiset laiturista huippusentteriksi höpötykset ja kokeilut on luokkaa iltalehden lööpit- paljon porua, vähän villoja.

Odotellaan...
 

Tenho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Juu. En jaksa uskoa, että Jyppi Sedlakkia takaisin ottaisi vaikkei mies huonosti pelannut. Ennemmin vaikka Slovenialaisista Zupanzic(??) tai Jan.

Onnittelut JypFabulle! 500. viesti...siis tähän ketjuun
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti FourForty
Villi arvaus: jos JYPin uusi tshekki pelaa MM-kisoissa, olisiko hän nelosketjussa viilettävä peluri, jyväskyläläisille jo hyvin tuttu mies - Zdenek Sedlak? Todella hyvin sujunut kausi alla Tshekin liigassa, kokeiltaisiinko uudestaan?
Samantien voitaisi kokeilla Radoslav Kropacia uudemman kerran. Radolla on allaan muikea kausi Havirovissa. Tai houkutellaan huonon kauden pelannut ja divariin tipunut Thomas Sjögren takaisin JYPiin. Saattaisi Kiviharjun ja muiden tommikovasmaiseti pelaavien elinikäennuste hieman lyhentyä ja saataisiin väriä JYPiin ja verta kentälle. Sedlakilla taisi olla samoja taipumuksia (case Virkkunen).

Mikä tämä huhu oikein on? Että JYPiin olisi tulossa joku MM-kisoissa viilettävä tshekkihyökkääjä? Empä oikein jaksa uskoa. Oma näin teoriapohjalta heitetty veikkaukseni olisi Michel Bros.
 
Viimeksi muokattu:

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
No niinpäs olikin! Tästä pitää ihan tsättäillä...lienee kyseessä jonkin sortin meriitti?

Mutta asiaakin. En jaksa ihan tältä istumalta tähän tsekkimaajoukkueen mies huhuun uskoa, jos sitä vertaa yleiseen Jyp pelaajapolitiikkaan, voihan sitä haaveilla tietenkin ja tässä vaiheessahan se on se Tonon korvaaja nimeltä Jagr, millanen sitten lienee, huono kausi änärissä ja tulee halvalla hakeen uutta nostetta uralle. Tärkee pointti sopparissa ei ollu raha, vaan se että pääsee pilkille jyväsjärvelle ja muutenkin kun vaajakoskikin on lähellä, toivottavasti pärjää ettei tarvi hävetä. Ja niitä hyymiöitä!
 

kkorpela

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hammarby IF
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
[BMikä tämä huhu oikein on? Että JYPiin olisi tulossa joku MM-kisoissa viilettävä tshekkihyökkääjä? Empä oikein jaksa uskoa. Oma näin teoriapohjalta heitetty veikkaukseni olisi Michel Bros. [/B]

En tiedä mitään Jypin aikeista, mutta tähän teoriapohjalta heittämääsi Michal Brosiin toteaisin sen verran, että häntä tuskin Suomessa nähdään. Sparta Praha hankki Brosin vuosi sitten Petra Vsetinin konkurssipesästä, ja muistaakseni miehen sopimus jatkuu ensi kaudellakin. Liksa & muut olot lienee hänellä myös sitä luokkaa, ettei siirto ole todennäköinen. Bros on kuitenkin ehdottomasti huippupelaaja, mielelläni näkisin ko. hyökkääjän joskus Kerhossakin...
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Minä taas väitän, että Bros on ollut jo monta vuotta Sparta Prahan vakiokalustoa, ei häntä mistään Vsetinistä ole todellakaan ostettu. Ja ennen tätä kautta mies ei ole mitään huipputehoja naputellut. Tällä kaudella valittiin pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi. Enemmän puolustava sentteri maajoukkueessa, mutta osaa myös hyökätä ja olisi liigassa ihan huippusentteri.
 

Kuznetsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Michal Bros

Michal Bros on pelannut viimeiset kolme kautta Sparta Prahasssa, joka osti miehen kesällä 1999 Vsetinistä. Bros on kuitenkin tehnyt itselle jo nimeä 1990-luvun puolivälistä lähtien pelatessaan Olomoucin joukkueessa. Maajoukkueeseen hän nousi ryminällä kaudella 1999-2000 ja oli voittamssa myös maailmanmestaruutta Pietarissa. Tämän jälkeen mies kuitenkin sairastui vakavasti ja koko ura oli vaakalaudalla. Mikäli muistan oikein hänen sairautensa liittyi jotenkin ruoka-aineisiin. Hän ei siis pystynyt syömään kuin jotain tarkasti määriteltyjä ruoka-aineita. Ymmärtääkseni sairautta ei ole kai vieläkään pystytty selvittämään ja mies ei sen vuoksi voi edelleenkään syödä kuin jotain tiettyjä kotitekoisia aterioita. Jokin ihmeellinen sisäelimiin liittynyt allergiasairaus Brosia ilmeisesti vaivaa. Mies teki tällä kaudella kuitenkin vahvan paluun takaisin huipulle ja pääsi myös maajoukkueeseen mukaan. Erinomainen pelaaja, joka on tosin maajoukkueessa aika pienessä roolissa. Bros on varmasti Lintumäenkin listoilla, mutta miestä tuskin kiinnostaa tuon sairauden vuoksi ulkomaat juuri nyt.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Michal Bros on puhunut siirtymisestään NHL:ään, mutta miehen varannut seura (San Jose) ei ole kovin tunnettu tshekkipelaajistaan.
Sparta Prahahan osti juuri pistepörssiykkösen Leskan, joten jotain linee tapahtumassa Spartan sentteriosastolla. Onko poislähtijä Bros, sitä en tiedä.
 

heka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Köpi
Michal Bros on puhunut siirtymisestään NHL:ään, mutta miehen varannut seura (San Jose) ei ole kovin tunnettu tshekkipelaajistaan.

Eihän tuo haittaa lainkaan Brossin tapauksessa ("San Jose ei ole kovin tunnettu tshekkipelaajistaan"), sillä Michal Brossin pelaajaoikeudet ovat siirtyneet jo kesällä 2000 San Joselta Minnesota Wildille.
 

torniain

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit
Niin, pitää toivoa hartaasti että kunnon ykkössentteri on tulossa joukkueeseen. Sitä tarvitaan ja siitä on pitkälti kiinni aikooko Jyppi ensi kaudella jatkaa pelejä runkosarjan jälkeen.
Laitureita ei pitäisi enää uusia olla tulossa jos paavali ja kupla iskevät (iskeneet) nimeä paperiin, mutta myös viides ulkomaalainen on tulossa melko varmasti sillä eihän tuo puolustus ole vielä koossa. Gladin tilalle haetaan pakosti joku Hyvä peruspakki joka on kooltansa sellainen joka osaa siirtää miehiä Leinosen ja kumppaneitten nenän edestä pois. Suomalaista siihen paikkaan ei enää tuskin löydy ja joukkueen pakistossa ei kovuutta vielä ole kummemmin.
Mielenkiinnolla olen katsellut mm-kisojen eri joukkueiden pakistoja.......... :cool:
 

Twist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät,
Dallas Stars
Gladin tilalle hyvä peruspakki olisi Kristian Taubert. Mies on vähintään yhtä vahva kuin Glad ja kiekollisena huomattavasti parempi, erittäin hyvä laukaus ja kohtuullisen edullinen.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti Twist
Gladin tilalle hyvä peruspakki olisi Kristian Taubert. Mies on vähintään yhtä vahva kuin Glad ja kiekollisena huomattavasti parempi, erittäin hyvä laukaus ja kohtuullisen edullinen.

Eikös ole Saipan mies?
 

torniain

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jukurit
No jos Taubert nostaisi tasoaan selvän asteen viimevuodesta niin sitten mutta mieluummin vaikka Willman joka alkoi Ässissä löytää perusvarmaa peliä.
Luulen kuitenkin että Nikolov ei ole ainoa ulkomaalainen pakki Jypissä ensi kautena. Rahaakin pitäisi olla tähän yhteen pakkiin vielä ihan kivasti (350000-450000mk).
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Ei tule ainakaan ulkomaalaista pakkia enää. Ehkä joku Mestiksestä tai vastaavalta tasolta.

Katselkaa mieluummin mielenkiinnolla niitä muitten joukkueitten hyökkäyskalustoja tuolla kisoissa, niin olette enemmän oikeilla jäljillä....:)
 

vsop

Jäsen
Mitä sitä tietojani piilottelen. Olen kuullut, että Chlubna ja Vostrak ovat ensi kaudella JYPin pelaajia. Sopimusteknisten asioiden takia hommaa ei vain julkisteta. Yksi hyökkääjä on tulossa sentteri(/laituri), samoin kiekollinen pakki, jos jostain löytyy. Siinä koko paletti. Korostan (Paavo M. Petäjä), että olen kuullut ja lopullinen vahvistus puuttuu.

Keitä jäi jäljelle: Siltavirta, Hirvonen, Hytönen ja JJääskeläinen. Tietojeni mukaan kenelläkään heistä ei ole sopimusta mihinkään päin. Cechistä ei myöskään mitään tietoa.
 

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Katselkaa mieluummin mielenkiinnolla niitä muitten joukkueitten hyökkäyskalustoja tuolla kisoissa, niin olette enemmän oikeilla jäljillä....:) [/B][/QUOTE]

Kerrohan nyt Kimmo heti kaiken mitä tiedät tulevista pelaajista!!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Puolustajista

Vsopin sanojen mukaan siis kiekollinen pakki tulossa? Tarvitaanko sitä? Toisaalta jos puolustaja tulee ulkomailta, ei sieltä kannata mitään peruspakkia tyyliin Glad hakea.
Hassinenhan sanoi, että Cechin aukko paikataan Marttisella + omilla junnuilla. Kiekolliseen peliin pystyvät myös Nikolov, Poikolainen, Loikala sekä Korhonen. Ennemmin kaipaisin JYP:n takalinjoille juuri kovaotteista, oman pään varmaa puolustajaa.
 

Littune

Jäsen
Jos saisin valita JYPiin uuden puolustajan, yrittäisin ainakin saada jo toisessa ketjussa kehumaani Slovakkia Dusan Miloa. Pienestä koostaan huolimatta kova pelaaja, ja veto on sellainen, ettei Hippoksella sitten Wortmanin ole niin kovaa laukovaa puolustajaa nähty. En tosin ole jaksanut kaivaa hänen sopimustilannettaan esiin, mutta viime vuonna hän pelasi Slovakian pääsarjassa, joten mahdollisuus Milon hankintaan voisi olla olemassa.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti kimmo
Katselkaa mieluummin mielenkiinnolla niitä muitten joukkueitten hyökkäyskalustoja tuolla kisoissa, niin olette enemmän oikeilla jäljillä....:)
Villi arvaus ilman mitään sisäpiirin tietoa: olisiko kaveri kenties Ondrej Kratena? Minähän huhuilin viime keväänä kiusakseni tuota kaveria JYPiin. Tsekistä ei oikein muu kaveri tulisi kyseeseen.

Slovakian joukkueesta voisi unelmoida Marek "David Moravec-look-a-like" Uramia tai Peter "JYPin lippis" Pucheria.
 

CtrlAltDel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Pucher ja lippis

Voisiko joku palautella minulle mieleen, mikä tuo Pucher&lippis juttu olikaan? Jotain hataria mielikuvia minulla tapahtuneesta on. Oliko homma niin, että joku oli luullut nähneensä Pucherin Jyväskylässä, mutta tyyppi olikin joku muu?

Mukava kaivella näitä vanhoja huhuja, kun uusista tulijoista ei ole mitään tietoa. Tilanne taitaa todellakin olla jyväskyläläisittäin vakava, jos sitä esillä olevien huhujen lukummäärä jotenkin ilmentää.
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Todellakin, kiekollista pakkia ollaan hakemassa, jos sellainen vain löytyy. Tässähän on tilaisuus mainostaa vähän.

Jo tässäkin ketjussa kehuttu Dusan Milo on aivan erinomainen kiekollinen puolustaja. Pelasi menneen kauden Slovakian pääsarjassa, eikä hinta varmastikaan vielä ole (hyvistä MM-esityksistä huolimatta) kovinkaan korkea.

Seuratkaa hänen esityksiään illan pelissä, vaikka mies ei välttämättä saakkaan paljoa peliaikaa, on hän silti aina vaarallinen ylivoimalla. Tosi kova pyssy.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
HC Plzenin nettisivut uutisoivat, että Pavel Vostrak on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen JYPin kanssa. Vahvat huhut siis vahvistuvat edelleen. Erikoisen jutusta tekee kuitenkin se, että Plzenin sivuilla mainitaan lähteeksi JYPin seurajohdon tiedotus asiasta JYPin nettisivuilla - tällaista ei kyllä ainakaan omiin silmiin ole osunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös