Jyp 2002 - 2003

  • 101 005
  • 1 062

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Viestin lähetti jyp17
Kun nyt täällä kerran näistä asioista paljon tietäviä liikuskelee

Vanha viidakon sananlasku: "Ne, jotka asioista tietävät, eivät niistä puhu." Poisluk Slapshot.

Onko realistisia mahdollisuuksia nähdä Lius ensi kaudella JYP-paidassa?

Muistaakseni Joni totesi joskus, että jos Jyväskylään palaa niin sitten jatkamaan keskenjääneitä opintojaan liikuntatieteellisessä ja peliura liigassa jatkuisi mahdollisesti Turun suunnalla. Ainakin silloin Lius ei ollut kovin optimistinen Jypiin palaamisen suhteen. Minä en henkkoht laita ihan kaikista eniten painoa näille "Reksa näki Liuksen Hassisen kanssa" - jutuille joten eiköhän tämäkin asia tulla vielä havaitsemaan. Mahdollista, mutta IMO ei kovin todennäköistä.

Ja mitä tulee muuten pelaajaliikenteeseen, niin tässä on taas hauska seurata kun mitä erilaisempia spekulaatioita lentelee ja viime kädessä nimet ovat sitten taas ihan eri nimiä kuin millä on arvailtu. Ainakin viime kaudella näin oli, nähtäväksi jää onko nyt sitten netin kautta tietonsa metsästävä väki ollut paremmin asioista perillä.
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Jos tuolla ilmaisulla "ne jotka asioista tietävät, eivät niistä puhu" -tarkoitit minua, niin menipä ainakin osittain pieleen. Minulla ei ole mitään tarvetta salailla tietojani, ja ainakin JYPin ensi kauden kakkosmaalivahti on tiedossani. Hänen kanssaan on sopimus tehty, mutta mikään näissä asioissa ei ole 100% varmaa. Sopimus saattaa raueta ennen julkaisemistaan syystä tai toisesta. Toinen juttu on, että minä tiedän Tomas Chlubnalla olevan sopimus JYPiin, mutta sitä ei voida julkaista vielä. JYPin johto tiedostaa, että kausikorttimyynti ym. kärsii siitä, mutta kun tilanteelle ei mitään voi. En näe mitään syytä salailla tietojani jos minulla jotain tietoa on. Täällä on paljon tiedon janoisia JYP-faneja, jotka ovat iloisia, jos joku heille edes jotain kertoo. Itse en ole sen kummemmin missään sisäpiirissä, mutta voin kehaista minulla olevan hyvät kontaktit.
 

D2

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse toivoisin, että JYPillä on tosiaan "verkot vesillä" kunnollisen molarin hankkimiseksi. Leinonen pelasi alkukauden hyvin, mutta siltikään en oikein usko miehen olevan valmis ykkösmaalivahdiksi.
Ulkomaalainen kovatasoinen maalivahti ja tasaisen varma Leinonen olisivat loistava maalivahtipari ensi kauden JYPiin.

Toinen paikka, jonne odotan kovaa miestä on ykköskentän laita, jos nyt oletetaan, että Ton on lähdössä ja Chlubna jatkaa.
Tonin palkka on sen verran iso osa JYPin budjetista (n. 130 000 €oohia), että tuolla rahalla luulisi saava todella hyvän pelaajan.

Onko muuten JYPin ensi kauden pelaajabudjetista kuulunut minkäänlaista tietoa tai oletusta?
 

jyp17

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP.
Viestin lähetti D2

Toinen paikka, jonne odotan kovaa miestä on ykköskentän laita, jos nyt oletetaan, että Ton on lähdössä ja Chlubna jatkaa.
Tonin palkka on sen verran iso osa JYPin budjetista (n. 130 000 €oohia), että tuolla rahalla luulisi saava todella hyvän pelaajan.

Todella hyvän pelaajan-todella hyvän pelaajan.. Olihan Tonokin todella hyvä pelaaja.:cool:
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: Muutama asia

Viestin lähetti kimmo
Ensin JYP:n ikuisuusongelma:
Miten saada voittavista A-junnuista voittavia pelaajia myös miesten tasolle?

Niin, JYP:n ikuinen ongelma kiteytyy tuossa lauseessa. JYPin A-junnuista ei ole vuosiin tullut yksilötasolla loistavia tähtipelaajia, kuten esim. HIFK:ssa ja Kärpissä. Omat lahjakkaat junnut ovat taantuneet noustessaan miesten tasolle ja vaihtaneet sitten seuraa, jossa osaavan valmennuksen kautta saa itseluottamusta ja uskoa omiin taitoihinsa.

Tuomas Pihlmanista ei voida puhua poikkeuksena, odotin itse mieheltä paljon enemmän tällä kaudella, kuin mitä hän pystyi näyttämään. Ei hän onnistunut mitenkään erityisesti.
Muutenkin JYPin edustuksessa pelaavat ja sinne tyrkyllä olevat tuppaavat olemaan niin sanottuja joukkuepelaajia, raatajia ja likaisen työn tekijöitä (toivottavasti Viljanen on poikkeus). Sellaiset valitettavasti jäävät SM-liigaan kolmos- nelosketjun puurtajiksi, ikuisiksi lupauksiksi. Ja vaikka he C, B ja A-junnuissa voittaisivat joukkueena kaiken mahdollisen, miehissä kehitys tyssää kädettömyyteen ja kaavamaisuuteen, jonka he ovat oppineet.
Tulevaisuuden tähtipelaajat ovat jo aikaisessa vaiheessa täysin erilaisia, sillä heitä valmennetaan erilailla. He rikkovat pelin normaalin kaavan ja rytmin, ovat vaarallisia aina. Mailatekniikka, luistelu ja pelisilmä ovat erittäin hyvällä tasolla jo A-junnuissa, ja samalla konseptilla menestystä tulee myös miehissä. He mieluummin kaartavat taaksepäin keskialueella ja hakevat uutta paikkaa, kuin lyövät kiekon sokkona vastustajan kulmaan, kun pienikin paine tulee päälle. Tuomo Ruutu on hyvä esimerkki tästä, samoin Jussi Jokinen.

Mistä sitten johtuu, ettei JYPistä tule taitavia tähtipelaajia miesten tasolle.

No, jos C-junnuista lähtien ruvetaan kavereille opettamaan keskialueen sumputusta, ohjauspeliä, asetetaan joukkueen etu yksilön edelle ja yksilötaitoharjoittelu jää paljon, liian paljon vähemmälle, niin menestyviä yksilöitä on turha odottaa.
Mitä väliä on, voittaako joukkue C-junnuissa mestaruuden tai pääsee play-offeihin, jos sen peli on kaavamaista, jo junnuissa tylsää peliä, jossa ei ole mitään ideaa, ja joka tuhoaa junnujen luovuuden ja itsensä toteuttamisen ja ennen kaikkea itselle hauskan jääkiekon. Paljon tärkeämpää on mielestäni se, että joku/jotkut joukkueen junnuista menestyvät SM-taitokisoissa, jotka mittaavat junnujen henkilökohtaiset kiekkotaidot. Niitä väheksytään, mutta ne juuri ovat niitä nuorien kiekkoilijoiden mukavimpia hetkiä. Niiden kautta syntyy taitojääkiekko ja yksilöt kehittyvät. Tai ei suoranaisesti, mutta kuitenkin.
Mielestäni oikea tapa valmentaa junnuja on, että valmentaja antaa kavereille vapauksia kiekon kanssa, mahdollisuuden toteuttaa itseään ja ottaa riskejä, ja harjoitukset keskittyvät suurimmalta osaltaan yksilötaidon kehittämiseen. Sen kautta, että kiekkoilu on hauskaa ja sitä saa itse toteuttaa haluamallaan tavalla, junnu myös haluaa pelata aina uudestaan ja uudestaan. Sitä kautta syntyy myös voittamisen kulttuuri. Pelaamisen pitää olla hauskaa.
Tätä perään JYPinkin junnu-harjoittelussa. Ettei keskityttäisi niin siihen, että saako se vasen laituri nyt ohjattua sen vastustajan hyökkäyksen siihen haluttuun paikkaan keskialueella, vaan siihen että Tommi Töppönen saisi pakkina mahdollisuuden avata peliä, vaikka kuljettaa se vastustajan alueelle jos muuta mahdollisuutta ei ole. Mutta ei annettaisi Tommille ohjetta, että heti kun saat sen kiekon omassa päässä, niin roiskaise se täysillä pleksin kautta pois sieltä.

Yksilötaitojen kehittämistä ENEMMÄN JYPin junnuvalmennukseen.

Vai voitteko väittää vastaan.

Väittäisin tuntevani JYPin junnuvalmennuksen melko hyvin ja tekniikan opettamista ei olla missään vaiheessa jätetty vähemmälle kuin muissakaan seuroissa. On helppoa ajatella että junnukiekon kieltämättä tärkein tehtävä -kasvattaa uusia suomalaisia huippuja- toteutuu antamalla pojille mahdollisimman paljon vapauksia. "Pidä vain kiekkoa ja jos sen menetät älä välitä." Pelkkien vapauksien antaminen johtaisi kiekkokaukalossakin täydelliseen anarkiaan. Voisimme unohtaa puolustajien roolit kaikkien tahtoessa hyökätä ja kuljettaa kiekkoa. Taktisen näkemyksen kehittäminen ei ole mielestäni missään ristiriidassa ns.teknisen taidon hiomisen kanssa. Tästä esimerkkeinä ovat sekä loistavan taktisen että teknisen taidon omaavat T.Ruutu ja M.Koivu.
Aikaisempina vuosina (1980-luku) JYP-valmennus jossain tapauksissa keskittyi kenties liikaakin joukkuepelin hierontaan ja sitä kautta yksilöille ei sallittu vapauksia samaan tyyliin. Oliko ongelmana pikkuseurasyndrooma, jolloin menestystä (joukkueena) haettiin yksilöiden kustannuksella vai mikä, on mahdoton mennä sanomaan. Nykyisin on realiteetit (talous) ymmärretty ja sitä kautta tajuntaan on iskeytynyt junnujoukkueiden tärkein tehtävä. Sekä JYPin A:n Petri Mattila että B:n Pasi Kaukoranta ovat useasti todenneet joukkueidensa valmistavan ensisijaisesti pelaajia liigaan eikä voittamaan kultaa nuorissa. Osaksi tästä johtuen peliaikaa on jaettu tasaisesti mahdollisimman monille, sillä pelaamallahan sitä oppii. Ja pelitilanne on junioreille paras mahdollinen harjoitus.

Monestiko Kimmo olet käynyt seuraamassa JYP-nuorten harjoituksia? Kysyn tätä vain sillä että kerrot kuinka harjoitteita tulisi muuttaa yksilökeskeisempään suuntaan. Esimerkiksi JYPin b-ja c-nuorten joukkueet eivät suinkaan keskittyneet vain ja ainoastaan "keskialueen tukkimisen harjoitteluun", vaan harjoittelussa nimenomaisesti painotettiin yksilön kiekollista/luistelutekniikkaa, toki taktista puolta unohtamatta.

Kaikesta huolimatta juttusi pointi on totta :"nuorista ei ole hetkeen noussut pelaajia aivan liigahuipulle saakka". Mistä tämä sitten johtuu: Siitäkö että heitä valmennetaan väärin? Siitäkö ettei heille annetta mahdollisuutta tehdä luovia ratkaisuja kiekon kanssa? Opetetaanko heitä vain pitäämään oma kaistansa? Tuskin. Todellinen syy taitaa olla siinä että JYPin kokoisesta seurasta ei läheskään jokaiseen ikäluokkaan hakeudu pelaajaa, joka olisi valmis vastaamaan kivenkovan SM-liigan huipputasoon. Noustakseen suoraan junioreista pisteentekijöiden eturiviin tulisi kyseessä olla aivan suunnaton lahjakkuus. Tällaisia tuomoruutuja ja jonipitkäsiä ei aivan välttämättä joka kylään satu kuin "kerran sataan vuoteen". Jos katsotaan kylmästi tilastojenkin valossa, ei JYP-nuorista ole kovinkaan moni onnistunut tason koventuessa iskemään tehoja tauluun. Harjoittelusta tämä tuskin johtuu, jo Liikuntatieteellisen läsnäolo kaupungissa turvaa sen ettei valmennuksen taso ole muiden seurojen "isien" koutsaamista heikompaa.

PS. Unohtui tuosta 2.veskarista, mies on signattu sillä ajatuksella että Leiska pelaa ensi kaudella juuri niin paljon kuin haluaa/jaksaa.
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hmmm...

Ajatelkaa, jospa saisimme taas sellaisen porukan, jolla voi yltää aina välieriin asti.

Vostrak, Ton, Chlubna, Nikolov, Leinonen, Lius, Sillgren, Virtanen, Marttinen, Poikolainen, Pihlman, Hauhtonen, J. Jääskeläinen, Hytönen, Kärkkäinen, Glad, Virolainen, Loikala
+ ns. jokerit, jotka pitävät sisällään kokemusta, taitoa ja nuorta nälkää (Varvio, Viuhkola, Viljanen, Huczkowski)...

Meikäläinen kusisi viikon hunajaa ja varaisin hyvissä ajoin torilta myyntipaikan FINAL FOUR -lippiksille...

No niin, ei kestä enää pää. Lähden Kangasvuoreen antenniosastolle, see you later mates!:cool:
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti D2


Ei sitten muuta kuin nimi pöytään.

Jooh, niimpä. Ja muitaki nimii jos tievossa on. :)

Paljonkohan muuten lie kausikortti tulee maksamaan ensi kaudelle? Seisomakatsomoon siis, istumakatsomoon nyt on opiskelijalle aivan hullun kallis.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Shane
Sääli tuo Cechin lähtö, etenkin kun tuosta tekstistä sai sen käsityksen, että ketään uutta vahvistusta ei hänen tilalleen hankita.

Kuten siinä jutussa juuri mainittiin, luvassa on roolia Jyri Marttiselle sekä Miika Huczkowskille. Myös J-M Loikala saanee enemmän vastuuta yv:ssä, jos vaan jatkaa JYP:ssä (ja miksei?). Yksi puolustaja on tulossa ulkopuolelta, ehkä kaksikin, jos Jarkko Glad ei jää.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kysymystä tietäjille!

Tiedättekös mahdollisesti milloinka mahdollista virallista tiedotetta olisi tulollaan, vai meneekö niinkun viime vuonna jonnekin toukokuulle joukkueen julkistus?

Jos näin, lienee tyydyttävä näihin huhuiluihin ja arvauksiin, sääli kumminkin.

Toivottavasti pitää paikkansa, että Jypillä pitkästä aikaa olis mahdollista kasata jopa joukkue(kilpailukykyinen).

Eli huippusentteri, kiekollinen pakki ja mahdollisien lähtijöiden stuntit, siinä se ja pitkälle mennään.
 

vsop

Jäsen
JYPin sopimukselliset pelaajat (15 pelaajaa) 4.4.2002, nämä ovat faktaa

Maalivahdit

Tero Leinonen

Puolustajat

Tuomo Kortelainen
Miika Huczkowski
Pekka Poikolainen
Jyri Marttinen
Angel Nikolov
Petri Virolainen

Hyökkääjät

Janne Hauhtonen
Tuomas Pihlman
Antti Virtanen
Jouni Kulonen
Tuomas Mikkonen
Tuukka Liimatainen
Jaakko Viljanen
Harri Sillgren

JYPin sopimuksettomat pelaajat 4.4.2002

Puolustajat

Jarkko Glad
Jani-Matti Loikala

Hyökkääjät

Juha-Pekka Hytönen
Pekka Kärkkäinen
Tuomo Jääskeläinen
Jari Jääskeläinen
Tomi Hirvonen (huhut kertovat siirtymisestä, mutta...)
Petr Ton (tilanne auki?)
Tomas Chlubna (tilanne auki?)
Pavel Vostrak (tilanne auki?)

Varmat lähtijät

Maalivahdit

Mika Lehto --->Tappara

Puolustajat

Martin Cech ---> Tsekkeihin?
Sami Siltavirta ---> ei tietoa

Hyökkääjät

Olli Ahonen ---> Blues?

Tulijat

Ei mitään hajua!

Spekulointini (tämä ei ole kuin jutustelua)

Veikkaan kotimaisten pelaajien (pois luettuna Hirvonen) kanssa syntyvän sopimukset, Hirvosen lähdön paikkaa Kärkkäinen ja Viljanen kokeilee siipiään liigassa ja yhden huippusentterin tulo joukkueeseen. Tsekit jatkavat JYPissä, jos uusi sentteri on laadukas. Puolustuksessa Loikala jatkanee ja Gladin mahdollinen poistuminen avaa paikan uudelle kotimaiselle pakille. Tsekki-hyökkääjien sopimukset avaavat muiden pelaajien kesken käytävät neuvottelut.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Vsop kertoi varmat sopimukset, mutta sen verran lisätään, että tiedossani on kolme melko varmaa sopimusta ulkopuolelta tulevien kotimaisten pelaajien kanssa. eli ainakin 18 sopimusta lienee kasassa, olettaisin kuitenkin jopa 20-22 sopimusta.

Hirvonen lähtee (toivottavasti), samoin joku tshekkikolmikosta. Näin oletan.
 

jyp17

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP.
Viestin lähetti vsop
Puolustuksessa Loikala jatkanee ja Gladin mahdollinen poistuminen avaa paikan uudelle kotimaiselle pakille. Tsekki-hyökkääjien sopimukset avaavat muiden pelaajien kesken käytävät neuvottelut.

Oli miten oli, mutta Gladista pitäisin kiinni kyllä melkein millä hinnalla hyvänsä. Semmosia ukkoja tarttetaan jokaisessa joukkueessa. Täytyy kai Himoksessa mennä ja tehdä Gladin jalkaan ihmislukko.
Samoin molemmat Jääskeläiset pitäisin kyllä varsin mielelläni.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti jyp17
Täytyy kai Himoksessa mennä ja tehdä Gladin jalkaan ihmislukko.

Juu, teehän se. :) Tosiaan, erittäin tärkeä mies JYP:lle, tuollasta ukkoa joka joukkueeseen tarvitaan.

Niin, itse uskon edelleen vakaasti siihen, että Vostrak ja Chlubna jatkavat JYP:ssä. Tonosta en sitten sano juuta enkä jaata...
 

Shane

Jäsen
Viestin lähetti Köpi


Kuten siinä jutussa juuri mainittiin, luvassa on roolia Jyri Marttiselle sekä Miika Huczkowskille. Myös J-M Loikala saanee enemmän vastuuta yv:ssä, jos vaan jatkaa JYP:ssä (ja miksei?). Yksi puolustaja on tulossa ulkopuolelta, ehkä kaksikin, jos Jarkko Glad ei jää.

Niin no... tarkoitin kuitenkin lähinnä, ettei hankita uutta ulkomaalaisvahvistusta. Eivät Huczkowski, Marttinen tai muut "junnupakit" kuitenkaan täysin Cechiä korvaa.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Justiisa!

Ton sitten kärpissä, Holen puheet siis kertakaikkisen oudossa valossa?

Nyt olis syytä kuulla uutisia sieltä Jyp-toimistoltakin käsin!

Ehkä tavallaan parempikin toi Tonin lähtö ja onhan mahdollista, että Jyp ei jääny venttaan NHL-kortin kattelua, joten saattaa olla, että Kärpät jää vielä nuoleen näppejään, siis parempi tavallaan siksi, että näkemissäni peleissä Ton oli kertakaikkiaan liian dominoiva suhteessa joukkueeseen. Loistava pelimies, en kiellä, mutta joukkue siinä kärsi.

Siitä huolimatta Ton oli sen tason mies, että tiettyä levottomuutta on Jyp-fanien keskuudessa varmasti niin kauan kun jonkinlaiset kuviot asiasta saa päivänvalon...siis liekö Lius sentteriksi, vai vieläkö suurempi kala?
 

asap

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JoKP, sympatiat Jokereille
Nyt kun olen vähän aikaa kelannut tuota järkyttävää Ton-uutista, niin olisiko tilanne ollut seuraava.

Seurajohdolla kaksi vaihtoehtoa:
1. latoa viimeisetkin eurot pöytään ja pitää Tono maisemissa, ja tinkiä uusien tulijoiden ja mahdollisten jatkajien palkoissa. Riskinä se, että Petr-poika päättäisi käydä kokeilemassa änärissä -> liian suuri aukko paikattavaksi juuri ennen kauden alkua.

2. antaa Tonon mennä, ja käyttää vapautuneet rahavarat korvaajien hankintoihin hyvissä ajoin. Riski hankintojen epäonnistumisiin pienempi, koska aikaa ja rahaa enempi.


Pakko myöntää, olisin minäkin valinnut kahdesta em. vaihtoehdosta jälkimmäisen. Mutta edelleen, miksi valehdella?
 

heka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti asap
Mutta edelleen, miksi valehdella?

Hyvä kysymys, mutta kuka tietää, jos valehtelija olikin itse Petr Ton. Näin Tono olisi tehnyt lupauksen JYP:n seurajohdon kanssa, että Suomessa pelatessaan seura olisi JYP. Pelkkää oletusta, mutta saattaisi olla myös totta..

Mutta jos jotain hyvää alkaa etsimään tästä Tonon pois lähdöstä, niin onhan se totta että rahaa säästyy ja paljon. Holtarin mukaan samalla rahalla saadaan 3-4 kappaletta lupaavia junnuja, kuin 1 kappale Petr Tonia yhdelle kaudelle.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti heka

Holtarin mukaan samalla rahalla saadaan 3-4 kappaletta lupaavia junnuja, kuin 1 kappale Petr Tonia yhdelle kaudelle.

Minä olisin kuitenkin ottanut sen yhden Petr Tonin kuin 3-4 kpl Tomi Mustosta.

Tonin poislähtöön oltiin jo perillä olevien fanien taholta varauduttu, mutta kova oli luulo että mies palaisi kotimaahansa tai koettaisi NHL:n "jos maa on Suomi niin jadda jadda".

Kaiken tämän vitutuksen keskellä odotan valonpilkahdusta. Tonin menetys oli paineisku joka sammutti sen liekin jonka Pihlmanin jatkopaperi synnytti rinnassani - sen uskon mikä minulla seuraamme vielä muutama tunti sitten oli. Olo on tyhjä ja jotenkin voimaton; aivan kuin joku meille niin kovin rakas olisi meidät hyljännyt...
 

jyp17

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP.
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov

Olo on tyhjä ja jotenkin voimaton; aivan kuin joku meille niin kovin rakas olisi meidät hyljännyt...

Et arvaakkaan, miten oikeaan juuri osuit..
Tono? Meidän Tono? Missä meidän Tono? The God?
 

D2

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP maksaa tunnetusti junnuille sen verran heikkoa palkkaa, että Tonin palkalla pitäisi saada jo tosiaan tuo kaksi kentällistä. ;)

Mieluummin kyllä ottaisin kovan ykkössentterin ja mahdollisesti jonkun hyvän laitahyökkääjän.
 

asap

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JoKP, sympatiat Jokereille
Heka:
"Hyvä kysymys, mutta kuka tietää, jos valehtelija olikin itse Petr Ton. Näin Tono olisi tehnyt lupauksen JYP:n seurajohdon kanssa, että Suomessa pelatessaan seura olisi JYP. Pelkkää oletusta, mutta saattaisi olla myös totta.. "

Muistanko väärin joskus lukion tunnilla kuulleeni, että suomessa suullinen sopimus on yhtä sitova kuin kirjallinenkin. Käräjillekkö tiemme vie? Ei nyt kuitenkaan, mutta miksi ihmeessä Holtari puhui asioita, joista ei voinut olla varma? Jos enää mistään voi varma ollakkaan...
 

Tenho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Ei harmita kuin pikkuisen Tonon lähteminen, mutta se että kerrotaan että jos Suomessa niin....aargh.

Olo on todellakin voimaton. Ainoa positiivinen asia on että nyt Chlubnan on PAKKO jäädä ja Pile jäi, se oli todella mukava positiivinen yllätys.

No, mieluummin luovuin Tonosta kuin Chlubnasta, sanokaa minun sanoneen, sillä miehellä on sydäntä...sen näkee siitä hymystä, se ei ole Jarda "Rahat taskuun" Bednarin mollihymy. Se on kunnon virnistys.

Lähtönopeutta tulee ikävä.
Tonolle onnea Kärppiin ja vielä enemmän onnea rapakon taakse. Pitäisiköhän ruveta pommittamaan Columbuksen emaileja englanninkielisillä kirjeillä, jossa olen Columbus-fani ja kehun joka kerta eri nimellä Tonoa ja pyydän ottamaan joukkueeseen...

Ostetaan armoton tekijä. Rahaa löytyy.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös