Juusto ensin vai viimeiseksi?

  • 5 380
  • 47

Kumpi ensin Juusto vai muut systeemit?


  • Äänestäjiä
    133
  • Poll closed .

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Juusto aina päällimmäiseksi, välillä tosin tullut laitettua kurkkuviipaleet yms siihen juuston päälle.

Enpä voisi kuvitella esim. lämpimissä voileivissä sitä juustoa sinne kinkun/yms. alle.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Juusto päällimmäiseksi.
Totta helvetissä. Eletään siis kakskeetykskakskeetyks eikä tätä saatanan hullua "leikkele päälle" -jengiä ole viäkään saatu leiritettyä! Mitä vittua, maailma?!! Muilla tilpehööreillä ei niin väliä, mutta lisukkeiden Jeesus eli juusto hallitsee ylimpänä. Vittu.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Juusto aina päällimmäiseksi, välillä tosin tullut laitettua kurkkuviipaleet yms siihen juuston päälle.

Enpä voisi kuvitella esim. lämpimissä voileivissä sitä juustoa sinne kinkun/yms. alle.
Juusto päällimmäiseksi.
Totta helvetissä. Eletään siis kakskeetykskakskeetyks eikä tätä saatanan hullua "leikkele päälle" -jengiä ole viäkään saatu leiritettyä! Mitä vittua, maailma?!! Muilla tilpehööreillä ei niin väliä, mutta lisukkeiden Jeesus eli juusto hallitsee ylimpänä. Vittu.

Menkää hoitoon ja nopeasti.

Näin yksinkertainen juttu ja olette ymmärtäneet päin vittua. Erityisesti ihmettelen Johnnya, joka näissä peruskysymyksissä on yleensä oikeassa, mutta nyt vetelee pöpelikköön huolella. Intervention paikka. Läheiset ovat takuulla huolissaan.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Tämähän nyt opetetaan alalla näin. Leipä, levite, salaatti, leikkele, juusto ja muut tilpehöörit. Olen puhunut.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Levite ja juusto kuuluu päällekkäin, jos molempia käyttää. Rasva tuo juuston maun aina paremmin esiin. Mahdolliset muut täytteet tulevat juuston päälle siten, että liha on aina päällimmäisenä. Näin rakenne pysyy hyvänä.
 

Luoto

Jäsen
Leipä, levite, juusto, salaatti, leikkele ja sitten muut lisukeet, esim. kurkku, tomaatti, kananmuna. Juusto päälimmäiseksi niin lisukkeet pursuaa kivasti sieltä välistä.
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Leipä, levite, leikkele(kinkku/metukka), juusto ja sen jälkeen muut höysteet kuten tomsku, kurkku de kurche, kananmuna, paprika ja maustekurkku. Pakko ei oo näitä kaikkia laittaa samaan syssyyn mut siinä ny jotain valikoimaa.
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Ei tähän ole yksiselitteistä vastausta. Jos on vaikka juusto + kurkku, niin juusto tietenkin alle. Jos taas juusto + paistettu kananmuna, niin muna alle ja juusto päälle. Kokkelin kanssa taas toisin päin.
 

Spire

Jäsen
Ihan sama, en koskaan edes ajattele järjestystä leipiä tehdessä. Ehkä kuitenkin vihannekset juuston päälle, leikkeleet taas juuston alle.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Näköjään enemmistö panee juuston alle, ja näin sen itsekin teen. En tiedä miksi. Varmaan mulle on pienenä tehty leivät näin, eli vanhempien syytä.

Ymmärrän kyllä, että sulatettaessa juusto tulee päälle, jotta se sitoo sen kaiken.

Mutta tehdäänpä niin, että mä alan kokeilemaan tätä nyt toisinpäin.

Koska mä voin.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt on unohdettu toinen polttava kysymys, eli mihin pizzassa juusto? Oikea järjestys on tietenkin ensin tomaattikastike, sitten juusto ja päälle muut täytteet. Jotkin kerettiläiset pistävät juuston muiden täytteiden päälle.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Nyt on unohdettu toinen polttava kysymys, eli mihin pizzassa juusto? Oikea järjestys on tietenkin ensin tomaattikastike, sitten juusto ja päälle muut täytteet. Jotkin kerettiläiset pistävät juuston muiden täytteiden päälle.
Ensin laitetaan juustoa. Sitten taikina. Lisätään juustoa. Tomaattikastike ja senkin päälle juustoa. Sitten kinkkua ja ananasta päälle. Vielä kerros juustoa.
 

Glove

Jäsen
Nyt on unohdettu toinen polttava kysymys, eli mihin pizzassa juusto? Oikea järjestys on tietenkin ensin tomaattikastike, sitten juusto ja päälle muut täytteet. Jotkin kerettiläiset pistävät juuston muiden täytteiden päälle.

Ensin laitetaan juustoa. Sitten taikina. Lisätään juustoa. Tomaattikastike ja senkin päälle juustoa. Sitten kinkkua ja ananasta päälle. Vielä kerros juustoa.

Kai se tuo ensimmäinen on ihan hyvä järjestys kun näyttävät sitä pizzerioissakin käyttävän. Mutta toisaalta tuo Ollakseni ehdottama järjestyskin on ihan hyvä. Menee ne ainekset mahassa kuitenkin sekaisin.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Juusto luonnollisesti päällimmäisenä, kaikki muu on silkkaa rienausta ja kerettiläisyyttä. Tietysti uunituore paahtis on sitten se poikkeus, kun liha eksyy juuston päälle.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitsassa ei juuston paikalla ole merkitystä, koska se sulaa sinne muutenkin.

Leivässä juusto tulee aina levitteen ja leikkeleen väliin.

Z-kirjaimet eivät kuulu pitsaan.

Ugh! Olen puhunut!
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Ensin hiukan voita, sitten sulatejuustoa, sitten leikkele, sitten juustoa ja päällimmäiseksi rehut.
Miksi kauppojen paistopisteiltä katosivat ruisleivät? Jotain ohuita pikku läpysköjä jostain saa, mutta limput ja reikäleivät ovat kadonneet. Olen tätä kysynytkin, mutta jotain epämääräistä jupinaa vain on vastattu, milloin ei ole sopivaa uunia tai taikinanvalmistajalla toimitusvaikeuksia.
Kyllä niillä kysyntää näytti olevan, joka päivä loppuivat kesken. Paikallinen pikkuleipomo toimittaa hyvää ruisleipää, mutta pieni limppu maksaa 5,5 euroa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös