Junttimaisinta mitä tiedät

  • 2 636 470
  • 13 571

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
4 miljoonaa viestiä tässäkin ketjussa, enkä jaksa tarkistella liippaako edes liki, mutta julkisesti ilmoittamalla, ettei ole koskaan lukenut yhtäkään kirjaa??
Kunnon juntteilua saatana. Oikein paska valuu persvaossa Zetorin odottaessa uutta kylvöä. Hyi vittu.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
On junttimaisen epätasa-arvoista, että naisia ei koske asevelvollisuus. Syytä olisi koskea samalla periaatteella kuin miehilläkin, eli häkki heiluu jos ei mene armeijaan tai sivariin.

Sittenpähän tulisi vähän parempaa referenssiä armeijan käyneiden naistenkin osalta erilaisiin vertailuartikkeleihin, joissa korostetaan, että naiset ovat miehiä motivoituneempia armeijaan ja ovat niin hyvässä kunnossa ynnä muuta.

Totta helvetissä ovat, kun nyt armeijaan hakeutuu joko oman elämänsä extreme-urheilijoita joille armeija on jännittävä fyysinen ja henkinen haaste (jonka voi toki keskeyttää alkuvaiheessa jos ei huvitakaan enää leikkiä) tai sitten ihmisiä, joilla on kovasti jotain todistettavaa siitä, että naiset pärjäävät siinä missä miehetkin jne jne.

Tämän lisäksi armeijaan tulee oletettavasti myös näitä yllä mainittuja munahaukkoja sekä rekkiksiä, mutta uskoisin näiden olevan hieman vähemmistössä. Junttimaista se kuitenkin on mennä naisena armeijaan mistään muusta syystä kuin pakosta tai sitten hartaan vakaumuksellisesta halusta olla valmis tappamaan ja myös kuolemaan isänmaan puolesta. Siitähän touhussa viime kädessä on kyse eli ei armeijan tehtävä sodan aikana ole toimia minään extreme-urheiluna tai CV:n kartuttajana vaan pistää ryssää kylmäksi.

Jälkimmäistä vakaumusta eli valmiutta tappaa toisen maan kansalaisia omien rajojen suojelemiseksi on toki syytä kunnioittaa suuresti, onneksi edeltävät polvet tätä puuhaa tekivät riittävästi. Mutta sitä ei tarvitse kunnioittaa jos joillekin naisille armeija on jännää hupia ja rajojensa hakemista oman elämänsä kuntoprojektissa kun miehet joutuvat menemään vankilan uhalla asepalvelukseen, huvitti tai ei.

Jos olisi naisilla asevelvollisuus, niin oletettavasti enemmistö naisista valitsisi sivarin ja sehän olisi vain yhteiskunnalle hyödyksi, sillä erilaisia hoitoalan lisäkäsipareja tarvittaisiin nytkin mm. vanhustenhoidossa ja hoitajien apuna, ja sodan aikana olisi hyvä olla ns. Lotta Svärd -tason valmiudet mahdollisimman monella. Lotta-järjestöhän oli lähes korvaamaton Suomen viimeisimpien sotien aikana, sen saisi perustaa uudestaan.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Tangomarkkinat. Varsinaiset junttikaravaanareiden kokoontumisajot.

Eka mielikuva tangomarkkinoista mikä itselle tulee, on keski-ikäinen (tai sen ylittänyt), helvetin kovaa kälättävä naisporukka litkimässä viiniä/siideriä ja laulamassa karaokessa aikuista naista.

Kaunista.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Pikeepaita jossa on kaulukset ylhäällä. Ei ainoastaan junttimaista vaan myös aivan saatanan tyhmännäköistä. Ainakin täälläpäin asiaan liittyy myös Skoda Suberb, yleensä musta.
 
Ainakin meillä oli intissä vaan näitä rekkalesbon näköisiä naisia, pyöreäkasvoisia pulleroita joiden reisien väli pelotti siitä huolimatta ettei muita naisia saattanut nähdä pariin viikkoon. Toki niitä naisen näköisiä naisia sitten kaikista muista komppanioista löytyi, paitsi meidän. Sotilainahan ne (meidän naiset) olivat rankingissa piirun verran niiden puhevikaisten kynäniskojen yläpuolella, eivät saaneet juuri mitään aikaan mutta eivät toisaalta niin pahaa vahinkoakaan kuin nämä jälkeenjääneet miehenalut joille oli parasta antaa joku näennäinen homma sillä aikaa kun muut tekivät kaikki yksikön toiminnan kannalta oleelliset hommat.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Eka mielikuva tangomarkkinoista mikä itselle tulee, on keski-ikäinen (tai sen ylittänyt), helvetin kovaa kälättävä naisporukka litkimässä viiniä/siideriä ja laulamassa karaokessa aikuista naista.

Mulla taas tulee mustalaiset mieleen. Noissa kisoissa kyseinen kansanosa taitaa olla jopa yliedustettuna väestöön suhteutettuna; useammin tuolla on mustalaisia ollut kisaamassa kuin esimerkiksi afrikkalaisia tai aasialaisia. Ja tosiaan tämä nyt ilman mitään suurempia "värilaseja", moni tuolla kuulluista mustalaisista oikeasti on osannut laulaa ja ansainnut paikkansa.

Sen sijaan mua hämmentää eräs lämpimien säiden ilmiö: mieshenkilö ilman paitaa lähtee terassilta hirveässä kunnossa pyörällä. Tuossa jotenkin korostuu junttimaisuus ja epäesteettisyys yhdessä tapahtumassa. Periaatteessa tässä yhdistetään hyviä asioita ja saadaan kasaan mitä saadaan: rusketuksen ottaminen itsessään ei ole pahasta, pyöräily kohottaa kuntoa ja terdellä on kivaa. Aivan kuten vyölaukkukin periaatteessa voisi toimia housuja "ylläpitävänä" esineenä, kuljettaen samalla tavaroita ja näyttäen tyylikkäältä. Periaatteessa ja teoriassa.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Kumpi muuten on juntimpaa?
Se että keski-ikäinen mies ottaa aurinkoa kaljamaha paljaana. Vai se että joku salilla käyvä on paidatta rannalla, samalla kun näyttää että "Jou, mulla onkin sixpack"
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Intissä oli samassa tuvassa lapualainen tekakuski. Hauskaa murrettahan se siellä väänsi, mutta nyttemmin on kyllä tietynlainen junttius alkanut paistamaan läpi oikein kunnolla FB-päivitysten kautta. Milloin on "vallesmannilla" moottorisaha rikki, Harleyn jarrut rikki, terassi rakennettu tai kaverin paljuperäkärry (!) varastettu. Kaikki vedenpitävällä lapuanmurteella selostettu kuten myös kavereidensa kommentit päivityksiin.

En minä mitenkään pahalla, ahkera mies varmasti ja värkkäilee kotiansakin varsin ansiokkaan näköisesti. Kuitenkin tuollaiset maalaiselämän kommellukset vahvalla murteella ja asenteella selostustettuna täyttävät mielestäni junttimaisuuden kriteerit.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Pikeepaita jossa on kaulukset ylhäällä. Ei ainoastaan junttimaista vaan myös aivan saatanan tyhmännäköistä. Ainakin täälläpäin asiaan liittyy myös Skoda Suberb, yleensä musta.

Tämä. Luulin joskus että liittyi Eric Cantonaan mutta nyt en ole enään varma mistä ilmiö sai elämänsä.

En kyllä ole huomannut mitään riippuvaisuutta Skodiin tosin, vanhaa viisasta palstan nimimerkkiä lainaten urpous ei ole automerkistä riippuvainen.

Tosin Saab-kuskit ovat snadisti epäilyttäviä.
 

Rämekuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Altavastaajat
Eka mielikuva tangomarkkinoista mikä itselle tulee, on keski-ikäinen (tai sen ylittänyt), helvetin kovaa kälättävä naisporukka litkimässä viiniä/siideriä ja laulamassa karaokessa aikuista naista.

Seinäjoelle ei uskalla mennä, koska siellä ratkotaan sanaharkat nykyään puukkojen sijasta käsiasein. Mutta tämä kuvaus sopii myös Iskelmä- ja Suomipop-festareille. Kälättävä akkaporukka on ehkä aavistuksen nuorempaa, mutta varmasti äänekkäämpää. Lisätään vielä ylipaino ja terassilla poltettu naama niin paketti alkaa olla täydellinen. Ja aikuisen naisen tilalla/lisäksi kujilla hoilataan Kaija Koota. "Mä oon vapaa, kaunis rietas onnellinen, supernainen jeejeejee." Ei ehkä maailman junttimaisinta, mutta helvetin noloa ja ärsyttävää.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Tänään päiväretki vaimon ja pojan kanssa Korkeasaareen. Suht kaunis heinäkuinen lauantai ja heinäkengät olivat saapuneet sankoin joukoin isolle kirkolle.

Juntteilu alkoi jo jonossa kun takanamme ollut mahdollisesti heinävedeltä saapunut pariskunta pohti, josko kertoisivat poikansa olevan alle 4-vuotias, jolloin sisäänpääsy olisi ollut ilmainen. Poika oli arvioni mukaan noin kuusivuotias. Heidän puheistaans sain kuvan, että viime kesänä tämä mestarillisen ovela petos oli onnistunut. Päivän voittaja!

Hassun hauskoja printtipaitoja oli joka paikassa. Jokunen maailmanmatkaajakin oli saarelle eksynyt, "No, I don't need a f***ing suit, tuk tuk or massage. Thank you very much"-paita on iätön klassikko.

Olipa jännää. Pitääpä mennä ensi viikonloppuna vaikka Serenaan.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Tuurin oma "Tuuri Dance Party" kuulostaa hitusen juntihkolta. Tai oikeastaan kaikki Miljuuna-Vesan järjestämät "wannabe"-tapahtumat. Halutaan olla isoa ja komiaa niinkuin pohojammaalla tapana.

En tiedä miksi, mutta tässä rupesin miettimään kaikkia sen järjestämiä tapahtumia, ja ne haiskahtaa hieman muovisille.

Miljoona Koira, Miljoona Tuning, Miljoonarock, Miljoona Tivoli, Miljoonapilkki (ollut ainakin).. ja niinpoispäin. Enempää en halua eres miettiä. Sitä vyölaukkujen ja lemmenliiterien määrää..

Bisnesmiehiähän tuo Keskinen on kyllä, mutta silti nimienkin perusteella sellaisia tapahtumia että ei oikeen houkuttele.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Soittaa keikalta tai festareilta jonkin bändin esiintyessä ja kuvitella sen kuulostavan hyvältä siellä vastaajan puhelimessa. Tänään mulle kävi näin, mutta vielä junttimaisempaa on se, että sama kaveri lähetti kuvan jätöksistään bajamajasta, sitä junttimaisempaa ei voi olla. Jyväskylässä tapahtui kaikki äsken mainittu.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta tämä kuvaus sopii myös Iskelmä- ja Suomipop-festareille. Kälättävä akkaporukka on ehkä aavistuksen nuorempaa, mutta varmasti äänekkäämpää. Lisätään vielä ylipaino ja terassilla poltettu naama niin paketti alkaa olla täydellinen. Ja aikuisen naisen tilalla/lisäksi kujilla hoilataan Kaija Koota. "Mä oon vapaa, kaunis rietas onnellinen, supernainen jeejeejee." Ei ehkä maailman junttimaisinta, mutta helvetin noloa ja ärsyttävää.

Ja tuota possea yhdistää myös se, että kaupasta on tarttunut mukaan yhden koon liian pieniä vaatteita ja totta kai käsivarressa tai olkapäässä pitää olla huonosti tehty tribaalitatuointi. No, tasa-arvon nimissä - miehinen vertauskuva on nämä maalta busseilla Tallinnan risteilyille lähtevät äijäporukat ( hyvin usein heitä yhdistää autot/autoilu jollain tapaa), jotka eivät ole päivittäneet tietojaan Euroopan yhteiskunnallisesta kehityksestä sitten 80-luvun. Suomalaisilla ei ole eikä ole koskaan ollutkaan oikeutusta käyttäytyä ylimielisesti Virossa, Scania t-paidalla ei välttämättä saa pillua laivan karaokebaarista ja kädenvääntö ja jurrinen mölinä eivät ole muodissa miehisen yhteenkuuluvuuden heijasteina.

Ja pakko mainita Tangomarkkinat - samaa sarjaa Kultaisen harmoniikan ja Jukolan Viestin kanssa.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Suomalaisilla ei ole eikä ole koskaan ollutkaan oikeutusta käyttäytyä ylimielisesti Virossa, Scania t-paidalla ei välttämättä saa pillua laivan karaokebaarista ja kädenvääntö ja jurrinen mölinä eivät ole muodissa miehisen yhteenkuuluvuuden heijasteina.
Scaniasta ja V8-moottorin hehkutuksesta tuli mieleen yksi juttu vielä.

Rekkafestarilla oleminen Dimexit päällä. Vaikka onkin työhön liittyvät messut ja festarit kyseessä niin silti hieeman tyhmänoloista.

Kummasti myös moisessa tapahtumassa/tapahtumissa osalla porukasta lähtee tuo juopottelu aivan käsistä.. Peltopuskassa ollaan kusemassa ja kaveria halaillaan, sitten osa taas tanssii auton ympärillä ilman rihman kiertämää ja niinpoispäin.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Ja pakko mainita Tangomarkkinat - samaa sarjaa Kultaisen harmoniikan ja Jukolan Viestin kanssa.

En tajua mitä tuo Jukolan viesti tuossa tekee? Eikä tuo harmoniikkakaan äkkiä ajateltuna kuulu joukkoon? Mielikuva mikä minulle syntyy Tangomarkkinoista sisältää kännisiä, huonosti pukeutuneita keski-ikäisiä pariskuntia tai pieniä laumoja manneilla lisättynä. Kultaisesta harmoniikasta minulle tulee mieleen harmoniikkataiteelle omistautuneita perheitä tai vanhempaa väkeä, ei mikään känniörvellystapahtuma. Jukolan viesti on hieno urheilutapahtuma, jolla ei taas ole mitään tekemistä edellisten kanssa, mutta ehkä vähän enemmän harmoniikan soiton kanssa kuin tangon.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Junttius sai jälleen uudet vaatteet sateessa kun jengi meni palmegateen. Noloa ja erittäin junttia.
 

Mauri-Antero

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kyllä Dimexit päällä on aivan saatanan junttia ihan missä tahansa muuallakin, paitsi ehkä paloasemalla (paitsi jos vpk), lentotukialuksella, arktisen retkikunnan helikopterikuljettajalla, avaruussukkulan lähtötelinetyömaalla, jne.

Täällä maalaiskaupungissa tämä on valitettavan yleistä. Kirkas työtakki, paskaiset polvipehmuste housut ja turvakengät jalassa. Tiedän yhden tyypin, jolla en ole muuta pukeutumista nähnyt puoleen vuoteen. Kun viikonloppu koittaa, laitetaan tukka kuntoon, mutta muuten sama varustus.

Tää kulttuuri kulkee käsi kädessä niiden ihmisten kanssa, jotka perjantai- työpäivän jälkeen hakevat sen lavan Karjalaa tai Koffia.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Dimexien kanssa samaan sarjaan mennee tällainen Rautaruukin takki päällä baariin kulkeutuminen. Näinkin on Raahessa tunnettu tapahtuvan.

Linkki Kalevaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös