Junttimaisinta mitä tiedät

  • 2 638 482
  • 13 571

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Kyllä se oikeasti tuntuu välillä hölmöltä huuhdella se pikku pisu sieltä pöntöstä usealla litralla puhdasta vettä, mutta senhän voi tietysti tehdä kiusatakseen viherpipertäjiä.

Mutta oikeastihan tuossa kuistilta kusemisessa on se nimenomainen, mainittukkin, kosteisen, viileän kesäillan tuulen hively kasseissa. Ai että.

Että silleen...
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Homoavioliittoja vastustavat äärikonservatiivit, kuten esimerkiksi nimimerkki Juicy sopii tähän listaukseen erinomaisen hyvin.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Homoavioliittoja vastustavat äärikonservatiivit, kuten esimerkiksi nimimerkki Juicy sopii tähän listaukseen erinomaisen hyvin.

Konservatiivisuudessa ei ole mitään junttimaista. Juntit ovat hyvin harvoin konservatiivejä. Usein ne voivat olla korpikommunisteja tai äärioikeistolaisia. Molemmat radikaaleja ja omasta näkökulmastaan edistyksellisiä aatteita.

Toki konservatiivit usein vastustavat homoavioliittoja koska kokevat vanhojen yhteiskunnallisten instituutioiden murtamisen vaaralliseksi ja lyhytnäköiseksi, yhteiskunnan perusteita rapauttavaksi.

Edistyksellisen mielestä taas muutos on kaiken perusta ja kaikki instituutiot ja perinteet vain odottavat murtamista ja uudelleen luomista. Edistyksellisen mielestä tämän vanhan rikkomisen seurauksena syntyy uutta ja parempaa kaikille. Konservatiivi katsoo, että kun vanha ja toimiva rikotaan niin mitään takeita uuden ja paremman synnystä ei ole. Joten parempi antaa olla.

Usein tähän sitten sotketaan uskonnollisuus, suvaitsevaisuus tai suvaitsemattomuus ynnä muu, joka ei siihen periaatteessa kuulu.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Keski-ikäinen, ikäkriisin omaava tuomitsemassa muiden junttimaisuuskommentteja

Jos meikäläistä tarkoitit niin ei mulla ikäkriisiä ole. Olemukseni vain luonnostaan säteilee nuoruuden vimmaa ja moni juurikin luulee noin. Juntti kylläkin olen ja sieltä pahimmasta päästä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Aiheeseen liittyvä video. Vitun Amerikan punaniskajuntit! Toivottavasti tämä ilmiö ei leviä Suomeen.

Onhan tuo toki junttia, mutta toimisi mukavana vastavoimana ituhippien seuraavan kerran keksiessä jonkun helvetin kadunvaltauksen, jossa retalejengi valtaa kadut ja estää muitten kansalaisten liikkumisen ajoneuvoillaan.

Tuollaiset pakokaasumobiilit siihen viereen pörisemään, niin jo alkaisivat maripaitaisen rastapään pilvenpolttoon tottuneet keuhkotkin vähän supistumaan ja typerimmät mielenosoitushuudot laantumaan. Jos "kaupunki kuuluu kaikille", niin silloin se kuuluu myös saastetta tupruttaville jättimaastureille. Lisäksi jättimaasturin etuna on se, että jos sillä sattuu vahingossa ajamaan punaviherhäirikön ylitse, niin sitä tuskin ajaessa edes huomaa. Pieni notkahdus ja rusahdus korkeintaan, ja maailma olisi pelastettu yksi yliajo kerrallaan.
 

VirG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Vaasan Sport, Arizona Coyotes
En tiedä, onko tämän vuoden kesäfestareiden juttu, vai onko sattunut tätä jo vuosikymmenien ajan, mutta...

Artistien esiintymisen aikana sattuneet biisien väliset tauot ja siinä yleisön käyttäytyminen saa minussa myötähäpeää aikaan. Yleisö alkaa hyvin väkisin väkertämään, ja suomalaisittain (verrattaessa maailman muita festareita, jossa ko. yhteislaulu on lähtenyt liikkeelle) hyvinkin vaimeasti tätä The Whitestripesin Seven Nation Armya...

Kyllä. Kyseinen ooo-o-oo -kohta on erittäin toimiva ja kiimaa nostattava kokemus urheilutapahtumissa, kun siinä on jotain järkeäkin. Mutta jääkööt sinne, ei festareilla enään tätä, kiitos.

Tämä tuli vaan mieleen, kun näin erään fb-kaverin postaamana videomateriaalia muuan David Guettan keikasta Turun Ruissalossa, jossa biisien välissä tämä ko. laulua lähdetään huonolla menestyksellä hoilaamaan...
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Bacardikolaa Suomipaita päällä Rodoksella partsilla ja naapurissa pariskunta Örebrosta. Kun olisin nuorempi niin hyppäisin tohon altaaseen huutaen Den glider in.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Ei kiasus, nyt löyty teeveestä tämän ketjun kamaa aidoimmillaan! Parasta aikaa pyörii kakkosella joku "soramonttuprinsessat"-niminen kulttuuripläjäys. Katsoin yhtä jaksoa jo vartin verran aiemman ja olin jo silloin todella vaivaantunut tästä punaniskameiningistä.

On teiniäitien synnytämiä teini-ikäisiä idioottipissiksiä, vittumarkoja, vajaa nelikymppistä vittuvittuteiniä, idioottimaisia tatskoja, fritsuja, lippalakkeja, ja pääosan sankarit harrastavat jokkisajoja. Katsokaa ihmeessä! Tämän ohjelman sankarit saavat Teuvo Hakkaraisen ja Matti Nykäsenkin vaikuttamaan joltain Nietzscheltä. Aivan huikeaa tykitystä, mutta jo kymmenessä minuutissa altistuu sellaiselle määrälle junttiutta että kannattaa varoa ettei lähde jälkeenpäin kauppareisulle ilman paitaa, lippalakki päässä ja bermudat jalassa.

Näissä parissa jaksossa mitä olen nähnyt niin aina välillä tämä pääjehu istuu tuolissa kun joku nahkagraffittitaiteilija töhertää jotain übersyvällistä petoeläin- tai liekkitatuointia tämän pellen käteen.
Näen jo sieluni silmin kuinka päätösjaksossa kaikki sarjan sankarit istuvat hyvin menneiden jokkiskisojen jälkeen jossain latokapakassa ja kertovat kukin vuorollaan parin pinnan mallasmyrryksessä, paikallisten heinähattujen ihaillessa vierestä, meille elämästä mitään tietämättömille spedeille että kuinka se maailma oikeesti makaa saatana!
 
Viimeksi muokattu:

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Onhan tuo toki junttia, mutta toimisi mukavana vastavoimana ituhippien seuraavan kerran keksiessä jonkun helvetin kadunvaltauksen, jossa retalejengi valtaa kadut ja estää muitten kansalaisten liikkumisen ajoneuvoillaan.
Tulisit joskus mukaan. Saattaisit viihtyä. Mikäs siinä on auringonpaisteessa kaljaa ottaessa ja nättejä hippityttöjä katsellessa. Soundikin soi ja ihan ilmatteeksi. Autot kiertävät mukavasti siinä vaihtoehtoista reittiä ja ehtivät varmasti ajoissa perille. ;) Siis oikein leppoisa tapahtuma, jossa kukaan ei rähise, ellei nyt sitten joku maasturimies nouse autostaan ulos mekkaloimaan.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kaiken lisäksi intistä puhutaan pelkästään kaljan äärellä, ei koskaan selvinpäin.

Höpö höpö. Intistä puhutaan myös selvinpäin, ja paljon puhutaankin. Tai sitten ei puhuta, vaan muodostan käsitykseni oman käsitykseni perusteella, jonka mukaan olen silloin tällöin selvin päin. Tämä selitys saattaa kärsiä todellisuusvajeesta.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Intistä puhutaan myös selvinpäin, ja paljon puhutaankin.

Kyllä meillä silloin tällöin puhutaan armeijasta. Pikkusisko, kummityttö ja pari serkkutyttöäkin on käynyt armeijan. Serkkutyttö on uunituore vänrikki. Eikä muistuta ollenkaan rekkakuskia. Ennenkaikkea "kauhutarinoita", jotka muuttuvat kalasaalismaisesti, vertaillaan pikku pieruissa.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei nyt kaikista maailman asioista junttimaisinta, mutta kyllähän nuo ihan itse tehdyt hiusvärjäykset jaksavat naurattaa. Etupäässä naisillä näitä näkee ja yleensä värit ovat joko tarkoituksella tai vain ymmärtämättömyyden vuoksi luonnottomia.

Mutta niinhän siinä yhdessä radiospotissakin sanotaan: "Kun itse tekee, saa sellaisen kuin tulee..."
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hölmöjä ne ainakin on...

Näin kertoo lähes lukutaitoinen H.Incandenza, joka juuri rekisteröidyn parisuhteensa kautta onnellisena etsii sijaiskohtua, jotta androgyynijälkeinen voisi jatkaa H.Incandenza ja hänen poikaystävänsä, joka on myös ylpeä vaalenpunaista nauhaa otsallaan pitävä sivari, perustamaa parturi-kampaamoa...

Sukupuolipoikkeavien ylläpitämät Salongit ovat mielestäni junttiskaalan kärjessä.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Öh, what?

Pakko myöntää, että lukutaidossa taitaa olla hieman häikkää kun en meinaa ymmärtää tuosta yhtään mitään.

Mutta jos tuossa annetaan ymmärtää, että olisin siviilipalvelushenkilö niin tämä ei pidä paikkaansa. Mutta itse muistan armeijassa ollessani (I/1999)ihmetelleeni kovasti, että mitä varten naisihmiset tulevat sinne kärvistelemään vapaaehtoisesti. Mutta tokihan siinä on varmasti taustalla halu saada pisteitä poliisikouluun jne. Maanpuolustuksellisesti kourallisesta naissotilaita ei juurikaan hyötyä ole. Tosin ei varmaan juurikaan miessotilaistakaan kun niitäkin on veli-venäläiseen verrattuna vain kourallinen.

Itse olisin sitä mieltä, että maanpuolustusvelvollisuus pitäisi tasa-arvon nimissä olla pakollinen myös naisille, jolloin he kävisivät normaalisti armeijan tai sitten siviilipalveluksen.

Mutta kyllähän se armeija-aika oli suurelta osalta ihan hömppää. Varsinaisen sotilaallisen kouluksen osuuden olisi voinut varmaan tiivistää pariin kuukauteen. Tehokkuutta voisi vähän lisätä. Ainakin mitä omiin muistikuviini tulee.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Itse menisin ainakin naisena armeijaan. Kauhea kasa puutteessa olevia korpisotilaita, joiden hormoonit hyrrää kovimmillaan. Toinen syy on se, että sais alistaa miehiä luvan kanssa. Ei ne nyt rekkiksiä ole, jotka armeijan käy. Oma alikersanttini oli todella kuuma pakkaus, joka oli puheiden mukaan antautuvainen, mutta nehän oli vaan niitä puheita.

Golffin pelaaminen on muuten aika junttimaista. Tai sanoisinko ennemmin, että aika tyttömäistä.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Jos ei muuten saa munaa, kannattaa harkita. Tai jos haluaa sitä tavanomaista enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös