Junnuista KalPan liigapelaajiksi

  • 133 501
  • 202

Slaninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Kävin lauantaina ensimmäistä kertaa elämässäni Iisalmessa ja Ipk:n pelissä. Istuin jäähyboksin vasemmalla puolella rivillä 2. Ipk teki kuusi maaliaan 1. Ja 3. erässä, en nähnyt niistä ainuttakaan. Oli kiva käydä, nyt tiedän millaista on Iisalmessa ja Ipk:n pelissä. Hallissa oli meininkiä kyllä. Kiva oli myös se tapa että pelaajia tuli pelin jälkeen käytävälle juttelemaan ihmisten kanssa. Liiga-pelaajat on aika kaukana kannattajista. Mutta ei ehkä tarvitse uudelleen mennä.. Toivon pääseväni Niiralan monttuun finaaleissa parin viikon päästä.
 

Uncle Ben

Jäsen
Stanley Cup on viimein saatu ratkottua ja NHL:n vuotuinen varaustilaisuus lähenee. Viime vuonna KalPan riveistä varauksen sai Juha Jatkola, toissa vuonna KalPasta ei varattu ketään.

Niilopekka Muhonen tippui keväällä hieman yllättäen U18 MM-kotikisojen joukkueesta. Sikäli kun taustalla ei mitään sen ihmeellisempää ole, niin hän lienee todennäköisin varauksen saaja tänä vuonna.

Joona Saarelainen on hyvä ja monipuolinen hyökkääjä. Varausta ajatellen häneltä ehkä vähän puuttuu sellainen yksittäinen, silmäänpistävä huippuominaisuus, eikä kokoakaan liiaksi ole, mutta varaukseen lienee silti mahdollisuudet.

Muhosen sijaan U18 kisoissa puolustajana KalPasta esiintyi Veikka Mononen. Hänen varauksensa lienee hyvin epätodennäköinen. Maalivahti Patrik Kerkola oli myös kisajoukkueessa mukana, mutta hän on varattavissa vasta ensi vuonna.

Taannoisen IS:n jutun mukaanhan jo pelkästä NHL-varauksesta maksetaan pieni korvaus sille seuralle, josta pelaaja varataan – ykköskierroksen varauksesta 35 000 dollaria ja muiden kierrosten varauksista 20 000 dollaria. Varauksiin siis liittyy myös tuollainen pieni talousnäkökulma, hyvin pieni kylläkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös