Juniorimaajoukkueet kaudella 2009/2010

  • 162 741
  • 330

Ihmeilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Venäjä, Atlant, Ak Bars
Neljän maan turnaus, Pietari

Venäjän kokoonpano Pietarin neljän maan turnaukseen:


Goalkeepers
Alexander Pechursky (Pittsburgh Penguins), Metallurg Magnitogorsk
Alexander Zalivin, Dynamo Moscow

Defensemen
Pavel Lukin, Lokomotiv Yaroslavl
Nikita Pivtsakin, Avangard Omsk
Georgi Kostev, Neftekhimik Nizhnekamsk
Alexander Tarasov, HC MVD
Stepan Krivov, Lada Togliatti
Georgi Berdyukov, SKA St. Petersburg
Maxim Chudinov, Severstal Cherepovets
Dmitri Orlov (Washington Capitals), Metallurg Novokuznetsk

Forwards
Vyacheslav Kulemin, CSKA Moscow
Vladimir Tarasenko, Sibir Novosibirsk
Pavel Chernov, Atlant Mytischi
Maxim Trunev (Montreal Canadiens), Severstal Cherepovets
Andrei Ankudinov, Salavat Yulaev Ufa
Maxim Kitsyn, Metallurg Novokuznetsk
Petr Khokhryakov, Neftekhimik Nizhnekamsk
Georgy Guryanov, CSKA Moscow
Artem Tomilin, Krylya Sovetov
Evgeny Timkin, Avangard Omsk
Sergei Ostapchuk, Lokomotiv Yaroslavl
Evgeny Kuznetsov, Traktor Chelyabinsk


Lähde: russianprospects.com

Kovaotteinen puolustaja Jevgeni Timkin on listattu hyökkääjäksi. Hyökkäys näyttäisi olevan Venäjällä pelaavien osalta melkolailla Kirill Petrovia lukuunottamatta se paras mahdollinen, mutta osa pelaajista tulee putoamaan pois, kun parhaat pelaajat Pohjois-Amerikasta saapuvat.
En usko, että myöskään tämä 17-vuotias tähti, Jevgeni Kuznetsov mahtuu MM-rosteriin mukaan.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
93-syntyneet pelaavat Finnair turnauksessa perjantaista lähtien. Turnauksessa on 102 pelaajaa ja 6 joukkuetta jotka pelaavat yksinkertaisen sarjan. Joukkueiden kokoonpanot tulevat ilmestymään tänne.

No nyt jäi seuraaminen turnauksen osalta vähemmälle, mutta kirjoitetaan nyt edes jotain.

Finnair Pikkuleijonien turnauksen voittajaksi nousivat Jukit eikä ihme sillä olihan joukkueessa tulevaisuuden pelaajistoa muunmuassa Kimmo Meriläisen, Jake Jokelan sekä Jesse Lindstenin muodossa. Joukkue ei hävinnyt kertaakaan sillä se voitti ottelun kolmesti voittolaukauskilpailuissa ja kahdesti varsinaisella peliajalla.

Lopullinen sarjataulukko

1. Jukit, 5 ottelua, 2 voittoa, 3 voittoa jatkoajalla, 7 pistettä (Maalit: 19-9)
2. Kallet, 5 ottelua, 3 voittoa, 1 voitto jatkoajalla, 1 häviö 7 pistettä (Maalit: 16-8)
3. Tumpit, 5 ottelua, 3 voittoa, 2 häviötä jatkoajalla (Maalit: 14-11)
4. Ruoskat, 5 ottelua, 2 voittoa, 1 häviö jatkoajalla, 2 häviötä (Maalit: 10-11)
5. Jyrät, 5 ottelua, 1 voitto jatkoajalla, 4 häviötä (Maalit: 6-18)
6. Jarit, 5 ottelua, 2 häviötä jatkoajalla, 3 häviötä (Maalit: 5-14)


Koko turnauksen pistepörssin voitti Jesse Lindsten joka edusti siis voittajajoukkuetta, Jukeja. Maalipörssinkin voittanut Lindsten keräsi turnauksessa yhdeksän (7+2) tehopistettä.

Pistepörssin Top 10

1. Jesse Lindsten (TPS), Jukit: 7+2=9
2. Julius Rantaeskola (HIFK), Kallet: 5+3=8
3. Juho Kiiski (HIFK), TUmpit: 3+3=6
4. Samu Öystilä (Blues), Ruoskat: 3+2=5
5. Sami Salminen (HIFK), Kallet: 3+1=4
5. Mikko Sierman (KooKoo), Kallet: 3+1=4
5. Aleksi Salonen (JYP), Jukit: 3+1=4
8. Jesse Huhtala (Ässät), Tumpit: 2+2=4
8. Niko Väätäinen (HPK), Jukit: 2+2=4
8. Ville Järveläinen (HPK), Tumpit: 2+2=4


Draganin viestissä olevasta linkistä lisää tietoja ja muuta härpäkkää.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Ja tästä onkin nähtävissä eilen julkaistu kokoonpano U16 Pohjola turneeseen. Linkki siis ohjaa jääkiekkoliiton sivuille asiaa koskevaan uutiseen.
Vastataan toisella viestillä tätä turnausta koskevaan keskusteluun sillä muuten ensimmäinen viesti olisi venynyt ihan liian pitkäksi.

Suomi voitti turnauksen otteluvoitoin 2-1 kun se kaatoi Saksan ensin lukemin 5-3 ja 6-2 kun taas Saksa voitti ainoastaan kerran (4-1). Suomi peluutti turnauksessa kahta joukkuetta joten mitään sen suurempia pistepörssin juhlaa turnauksesta ei löytynyt ja voittajaksi selvityi Topi Nättinen joka iski tehopisteet 2+1 kahdessa ottelussa.

Ottelut ja suomalaiset maalintekijät alla.

23.10, Suomi 5 - 3 Saksa

1-2 Joni Nikko (Mikko Komulainen, Saku Laitinen)
2-2 Saku Salminen (Waltteri Selimgerei, Jurgens Casimir)
3-2 Ismo Nikkinen (Mikko Lehtonen, Jesse Paukku)
4-3 Ismo Nikkinen (Niklas Tikkanen, Jesse Paukku)
5-3 Waltteri Selimgerei (Miro-Pekka Saarelainen, Mikko Vainonen)

Joonas Toivonen 3+3+0=6 (Vaihtoon 3-3 tilanteessa)
Joonas Korpisalo 0+3+5=8

Awarded players:

Finland, Rasmus Ristolainen


24.10, Suomi 6 - 2 Saksa

1-0 Teemu Jalovaara (Markus Kojo, Nico Friman)
2-0 Rasmus Kulmala (Ville Vainikainen, Mikko Aronen)
3-1 Samu Markkula (Topi Nättinen, Oskari Lehtinen)
4-1 Ville Koskela
5-1 Topi Nättinen (Olli Määttä)
6-2 Jesse Kaskinen (Tuomas Koskinen, Niklas Kumpu), PPG

Henri Kiviaho 5+6+0=11 (Vaihtoon 5-1 tilanteessa)
Janne Juvonen 0+3+5=8

Awarded players:

Finland, Niklas Kumpu
Finland, Topi Nättinen


25.10, Suomi 1 - 4 Saksa

1-2 Miro-Pekka Saarelainen (Rasmus Ristolainen, Topi Nättinen)

Janne Juvonen 6+6+0=12 (Vaihtoon 0-1 tilanteessa)
Henri Kiviaho 0+5+3=8

Awarded players:

Finland, Olli Määttä
Finland, Miro-Pekka Saarelainen
 

Turisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Naisten lentopallomaajoukkue
Jaahas, Saksalta turpiin vikassa pelissä luvuin 1-4. Jos tämä olisi ollut alle 16-v. jalkapallomaaottelu, niin tuloksen ymmärtäisi mutta oli poikien maaottelu ja lajina jääkiekko........!

Toki kaksi ekaa peliä Suomi voitti, silti jokainen häviö Saksalle 16-20 v. maaotteluissa on liikaa.

Paremmin asioista perillä olevat voisivat vähän valaista -94 ikäluokan tasoa Suomessa ? Onko tähtiä, pelaako joku B-jun. SM-liigaa etc., onko pelaajamateriaali taattua suomalaista laatua ?
 

Stultus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan LämyAkat
Paremmin asioista perillä olevat voisivat vähän valaista -94 ikäluokan tasoa Suomessa ? Onko tähtiä, pelaako joku B-jun. SM-liigaa etc., onko pelaajamateriaali taattua suomalaista laatua ?

94-ikäluokka näyttää tällä hetkellä selvästi heikommalta, kuin -93 ja -95 ikäluokat. Näkemistäni ysinelosista yksikään ei ole suuremmalti vakuuttanut. -94 ikäluokan yksi lupaavimmista pelaajista taitaa olla Djurgårdens IF:n Kalle Torniainen, 10 peliä tehoilla 9+4=13 (J18 Elit - itälohko).
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Toki -94 näyttää heikommalta kuin -93 ja -95 ikäluokat, mutta kyllähän -94 ikäluokastakin löytyy pelaajia joilla on potentiaalia vaikka minne sfääreihin asti. Ei nyt mitään uusia Granlundeja ja Pulkkisia ole tulossa, mutta varmasti herroista kehittyy vähintään SM-Liigan tasolle kelpo pelimiehiä ja sitä kauttaa Ruotsiin etc. Esimerkiksi Torniainen tulee saamaan varmasti melkoisen korkean NHL-varauksen mikäli kehitys jatkuu vähänkään samanlaisena kuin nyt.

HIFK:n B-Nuorista löytyy esimerkiksi Miro-Pekka Saarelainen. 15-vuotias nuorukainen on päässyt pelaamaan B-nuorissa kauden aikana seitsemän ottelua ja tehnyt näissä kahdeksan (5+3) tehopistettä. Toinen pelaaja joka voitanee nostaa HIFK:n B-nuorista on hyökkääjä Sami Salmisen veli Saku Salminen. Veljensä tavoin kookas (188 / 80) Saku on viimeistellyt kauden seitsemässä B-Nuorten kamppailussa kolme maalia ja antanut yhden maaliin johtaneen syötön. Kolmas pelaaja on vielä B-Nuorissa debyyttiänsä odottava Mikko Vainonen joka omaa Suomalaisille harvinaista kokoa! 189 sentin ja 94 kilon mittainen ja painoinen Vainonen on ollut HIFK:n C-nuorten tärkeimpiä pelaajia kuluvalla kaudella ja hetkenä minä hyvänsä debyytti tapahtuu myös B-Nuorissa.

Sportista voitanee nostaa esille Draganinkin jo aiemmin ketjussa mainitsema Joni Nikko joka on lähtenyt B-nuoriin ennakkoluulottomasti ja noussut Sportin ehdottomasti tärkeimpien pelaajien joukkoon. Tehopisteitä kisälli on iskenyt 13 (5+8) kappaletta alkukauden yhdeksässä kamppailussa.

Tepsistä voitanee nostaa esille Rasmus Ristolainen jota olen aiemminkin hehkuttanut Jatkoajassa. Vielä 14-vuoden iässä oleva Ristolainen on pelannut kuluvalla kaudella jo niin A, B kuin myös C-Nuorten mukana ja jälki on ollut hyvää. A-Nuorissa kolme ottelua ei ole vielä riittänyt tehopisteiden avaamiseen, mutta B-Nuorissa niitäkin on siunaantunut tilille kolmen syöttöpisteen merkeissä kahdeksassa ottelussa. Ristolainen kävi auttamassa Tepsin C-Nuoret 24-0 voittoon taannoin ja keräsi ottelusta tilillensä viisi (1+4) tehopistettä.
Myös Oskari Lehtinen on syytä mainita. Pohjola-leirin All-Star kentälliseen männä vuonna valittu Lehtinen on noussut ailahtelevien TPS B-Nuorten tärkeimmistöön ja hän on joukkueen sisäisen pistepörssin neljäntenä kun tilille on karttunut kahdeksassa ottelussa seitsemän (5+2) tehopistettä. Dragankin jo mainitsi, että myös Lehtinen pelasi tuossa ottelussa jossa Ristolainen pelasi ja Ristolaisen tapaan myös Lehtinen loisti kentällä. Ainoastaan se ero, että Lehtinen keräsi 15 (8+7) tehopistettä tuossa ottelussa.
Myös Niklas Salo voitanee mainita, mutta toisaalta jos Salo ei koe kasvupyrähdystä (pituus / paino nyt: 160 / 53) niin hänen lienee turha haaveilla edes NHL-varauksesta. On kuitenkin myönnettävä, että Salo on ollut C-Nuorissa tällä kaudella pitelemätön ja vei melkoisen suvereenisti koko C-Nuorten alkukarsintojen pistepörssin itselleen tehden seitsemässä kamppailussa mukavahkot 34 (7+27) tehopistettä. Toivotaan, että Salo tuosta vielä venyisi.
 

Dragan

Jäsen
-94:sta tulee auttamatta mieleen kyllä jotenkin -89 ikäluokka. 95:sta sen sijaan voikin tosiaan odottaa hyvää, kuten joku tuossa jo aiemmin totesi. Itse en silti lähtisi huolestumaan minkään 4-1 tappion jälkeen, jos oikein ymmärsin tuossa pelissä oli aivan kokeilu porukka kuten toki muissakin matseissa, muttei mikään vahvin mahdollinen joukkue? Pojat kun pääsevät vielä pelaamaan yhteen niin hyvä siitä tulee.
 

Touho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Suomi, Minnesota
-94:sta tulee auttamatta mieleen kyllä jotenkin -89 ikäluokka. 95:sta sen sijaan voikin tosiaan odottaa hyvää, kuten joku tuossa jo aiemmin totesi. Itse en silti lähtisi huolestumaan minkään 4-1 tappion jälkeen, jos oikein ymmärsin tuossa pelissä oli aivan kokeilu porukka kuten toki muissakin matseissa, muttei mikään vahvin mahdollinen joukkue? Pojat kun pääsevät vielä pelaamaan yhteen niin hyvä siitä tulee.

Itse en ole ollut perillä 95- ikäluokasta, joten voisiko joku valaista tässä asiassa hieman?
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Maaottelutauko tietää hommia myös U17 maajoukkueelle sillä se kohtaa tauon aikana kolmen harjoitusottelun merkeissä Tshekin U17 maajoukkueen. 5.11 pelattava ottelu pelataan Mäntsälässä, 6.11 pelattava ottelua Matinkylässä ja 7.11 pelattava ottelua Laaksonlahdessa.

#1 Tuomas Saarela, Kärpät
#30 Richard Ullberg, HIFK

#2 Roni Rukajärvi, Kärpät
#3 Samuli Piipponen, HIFK
#4 Santeri Arousva, Ässät
#5 Patrik Parkkonen, HIFK
#8 Joonas Valkonen, Blues
#9 Niklas Nevalainen, Ässät
#26 Rasmus Ristolainen, TPS

#11 Jesper Kokkonen, Ilves
#11 Joel Armia, Ässät
#12 Henri Tamminen, Blues
#13 Ville Järveläinen, HPK
#14 Juho Kiiski, HIFK
#16 Heikki Liedes, HPK
#18 Jesse Lindsten, TPS
#19 Aleksi Niemitalo, Kärpät
#21 Teemu Henritius, Jokerit
#21 Sami Salminen, HIFK
#24 Julius Rantaeskola, HIFK
#25 Markus Granlund, HIFK
#27 Aleksi Rekonen, Jokerit​

Suomi saa siis turnaukseen jalkeille lähes parhaimman mahdollisen kokoonpanonsa sillä merkittäviä poissaolijoita näin äkkisilmäyksellä lienevät ainoastaan Miro Aaltonen, Kalle Torniainen, Sakari Mäki, Arttu Heikkinen sekä Miikka Salomäki.

http://www.finhockey.fi/taustasivut/artikkeliarkisto/?num=428522
 

Dragan

Jäsen
Osaatteko suositella ketä kannattaa tuosta joukosta erityisesti seurata?
Tuli ostettua liput tuohon Mäntsälän otteluun.

Suhteellisen hyvin tuosta porukasta pituudeltaan eroava iso hyökkääjä Sami Salminen. Muita mieleentulevia seurattavia on ainakin 94 puolustaja Rasmus Ristolainen, 93-ikäluokan parhaimmistoon tituleerattu pakki Santeri Arousva, nuorempi Granlund, (Markus), joka on ollut erittäin hyvässä vireessä nuorten sm-liigassa, Ilveksen Jesper Kokkonen jolla nyt ei ole tosin parinaan tutkapariaan Wileniusta ja HPK:n pieni ja väkkärä hyökkääjä Ville Järveläinen.

Siinä nyt sitten jotain nimiä seurattavaksi.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
U18

Myös U18 on liekeissä maaottelutauolla (tai noh.. U18, liekeissä...) sillä se pelaa ensin harjoitusottelun USA:ta vastaan ja osallistuu sen jälkeen neljän maan turnaukseen jossa mukana ovat Sveitsi, Ruotsi ja USA.

Ohjelma on siis seuraava:

4.11, Suomi - USA (Harjoitusottelu)

6.11, Suomi - Sveitsi (18:30), Luvia (Turnaus)
6.11, Ruotsi - USA (18:30), Säkylä (Turnaus)
7.11, Suomi - USA (15:00), Harjavalta (Turnaus)
7.11, Sveitsi - Ruotsi (18:30), Harjavalta (Turnaus)
8.11, Suomi - Ruotsi (14:30), Pori (Turnaus)
8.11, USA - Sveitsi (18:00), Pori (Turnaus)


Suomi lähettää turnaukseen seuraavanlaisen yhdistelmän:

#1 Sami Aittokallio, Ilves
#30 Riku Härmä, JYP

#2 Simo-Pekka Riikola, KalPa
#3 Roope Matilainen, Blues
#4 Miro Hovinen, Blues
#5 Olli-Pekka Viitaniemi, TPS
#8 Julius Nyqvist, HIFK
#22 Miihkali Teppo, HIFK
#29 Konsta Mäkinen, Ilves

#7 Miikka Salomäki, Kärpät
#9 Miro Aaltonen, Blues
#11 Timo Hiltunen, KalPa
#13 Petteri Halinen, Blues
#14 Roope Hämäläinen, SaiPa
#15 Mikael Salmivirta, HIFK
#16 Micke-Max Åsten, HIFK
#18 Joel Mustonen, Skellefteå AIK
#20 Jose Sneck, Jokerit
#21 Patrik Moisio, Ilves
#25 Teemu Rautiainen, HPK
#26 Olli Eiranto, Tappara
#28 Mika Partanen, HIFK​

Ihan on hyvä joukkue koottu, mutta enpä usko, että tuolla sentään Ruotsia tai USA:ta voitetaan. Heiltä kuitenkin lähetetään paikalle jälleen nimivahva nippu.

Jos nyt joku on paikalle eksymässä niin vinkkeinä sellaiset, että kannattaa seurata Suomen pelaajista erityisesti -93 kaksikkoa Salomäki & Aaltonen, tulevaa huippuvahtia Aittokalliota, puolustaja Hovista sekä vakuuttavaa peliä A-Nuorissa esittäneitä Eirantoa sekä Rautiaista.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Ruotsi tulee turnaukseen kakkosjoukkueella. Ykkösjoukkue on samaan aikaan Kanadassa turnauksessa.

Näinhän se on (sama juttu U20 turneessa), mutta silti ei kannata aliarvioida Ruotsin voimaa ja tehokkuutta sillä joukkueesta löytyy esimerkiksi 17-vuotias Sebastian Dyk joka on paukutellut ihan kovia tehoja Ruotsin SuperElitserienissä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Jotenkin odotin että tuohon U18 -maajoukkueeseen olisi edes pari Satakuntalaista kaveria valittu kun kerran täällä pelataan. Molemmissa seuroissa kun kuitenkin on pelaajia jotka tuonne voisivat mahtua (ainakin Fagerudd, Nieminen, Väkiparta ja Koski)... Noh, kaipa sitä silti isänpäivän kunniaksi voisi Suomen pelin käydä katsomassa.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
U18 neljän maan turnee alkaa vasta huomenna, mutta harjoitusottelu USA:ta vastaan päättyi ainakin positiivisesti sillä tuloksena oli 3-2 voitto!

0-1 Bill Arnold (Adam Clendining), PPG
1-1 Teemu Rautiainen, PPG
1-2 Matthew Nieto (Bryan Rust)
2-2 Micke-Max Åsten (Julius Nyqvist)
3-2 Julius Nyqvist

Sami Aittokallio 8+7+0=15 (Vaihtoon ajassa 31:32, tilanne 1-2)
Riku Härmä 0+5+10=15

Andy Iles 4+0+0=4 (Vaihtoon ajassa 20:00, tilanne 1-1)
Jack Campbell 0+7+7=14


Tässä alkaa oikeasti jo vituttamaan, että Rautiaisella ei riitä koko NHL-kaukaloihin sillä jos pituutta olisi sen 10 senttiä lisää niin NHL-varaus olisi täysin varma asia. Vaan kun ei yllä edes Nathan Gerben tai Brian Giontan mittoihin niin eipä taida näilläkään taidoilla päästä NHL-kaukaloihin pörräämään.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Yhdistetty U19/U20 joukkue aloitti sitten kolmen ottelun Sveitsi-putken reippaalla 8-3 voitolla. Mukavahkot lukemat etten sanoisi ja varmasti tämä pannaan merkille tulevia U20 kisoja ajatellen.

1-0 Toni Kluuskeri (Juhani Heiskanen, Kai Lehtinen)
2-0 Mikko Laine (Kai Lehtinen, Martin Tuominen), PPG
3-0 Ossi Ikonen (Joni Karjalainen, Samuli Virkkunen), SR
4-0 Toni Kluuskeri (Lauri Aaltonen)
5-0 Martin Tuominen (Mikko Nuutinen)
5-1 Ivan Incir (Inti Pestoni, Chris Baltisberger), PPG
5-2 Thomas Mettler (Thomas Fürrer, Fabien Boss)
6-2 Santeri Alatalo (Ossi Ikonen), PPG
7-2 Mikko Nuutinen (Martin Tuominen, Tony Vidgren), PPG
8-2 Joni Karjalainen (Ossi Ikonen), PPG
8-3 Killian Mottet (Chris Baltisberger, Thomas Mettler)

Rasmus Rinne 3+4+4=11

Remo Giovannini 16+9+11=36


Ilahduttavaa omiin silmiin, että kolme maalia meni TPS-miesten nimiin. Niin ja voihan Martin Tuomisen sekä Tony Vidgreninkin melkein laskea näihin kuuluvaksi *vink*. Hyvä tulos ja tästä on hyvä jatkaa tämän päiväiseen kamppailuun siinä missä muutkin nuorisoturnaukset käynnistyvät tänään.
 

rpeez

Jäsen
93-ikäluokan parhaimmistoon tituleerattu pakki Santeri Arousva, nuorempi Granlund, (Markus), joka on ollut erittäin hyvässä vireessä nuorten sm-liigassa, Ilveksen Jesper Kokkonen jolla nyt ei ole tosin parinaan tutkapariaan Wileniusta ja HPK:n pieni ja väkkärä hyökkääjä Ville Järveläinen.

Siinä nyt sitten jotain nimiä seurattavaksi.

Peli sitten pelattiin eilen ja päättyi Suomen voittoon 5-2.
Oikeat nimet annoit seurattavaksi, mieleen jäi erityisesti
- Arousva, oikein taitava sekä luistelu että kiekonkäsittely, hyvä itseluottamus ja kypsän oloinen pelaaja. En tiedä miksi, mutta tulee jotenkin Kimmo Timonen mieleen. Arousvasta kuulemma varmaan jatkossakin.
- Kokkonen oli näkyvä, taitava ja isokokoinen
- Ullberg piti mainiosti yllä maalivahtiemme mainetta
- Granlund teki ainakin yhden maalin
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Peli sitten pelattiin eilen ja päättyi Suomen voittoon 5-2.
Kiitos muistutuksesta! Meni itseltäni ihan ohitse.

0-1 David Brezina (Tomas Rousek)
1-1 Joel Armia (Markus Granlund, Ville Järveläinen)
2-1 Markus Granlund (Patrik Parkkonen), PPG
3-1 Jesper Kokkonen (Teemu Henritius)
4-1 Markus Granlund (Joel Armia), PPG SR
5-1 Joel Armia (Patrik Parkkonen)
5-2 Stanislav Erben (Milan Doudera, Petr Sidlik), PPG

Richard Ullberg 10+11+11=32

Jaroslav Pavelka 6+7+0=13 (Vaihtoon ajassa 29:22, tilanne 3-1)
Matej Machovsky 0+2+9=11


Armian sekä Granlundin menolle voidaan nostaa isoa peukkua. Vahvoja näyttöjä antavat kumpainenkin ja ehkäpä kumpikin pääsee vierailemaan myös U18 leireillä tällä kaudella?
 

Dragan

Jäsen
Suomi häviöllä vajaan kahden erän jälkeen USA:lle 0-2 U18 turneessa.. hyvältä ei näytä.

Joel Mustonen(?) loukkaantui eilen ja tilalle kutsuttiin Otto Paajanen, HPK:sta.
 

emz1

Jäsen
U20 hävisi Tsekille 4-1. Suomen ainoan maalin teki Mikael Aaltonen.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
U17 voitti Tshekin kolmesti (5-2, 6-5 ja., 5-3). Markus Granlund keräsi kunnioitettavat tehot 4+5=9. Joel Armia sai myös hyvin pisteitä tehden tehot 3+3. Puolustajista alaikäinen Rasmus Ristolainen keräsi myös neljä pistettä. Suomen maalivahditkin näyttivät onnistuneet tshekkien vastaavia paremmin ja sekä Richard Ullbergin, että Tuomas Saarelan torjuntaprosentti oli 90% hujakoilla.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Nuorempi Granlund on nyt sitten tällä kaudella pelannut kahdessa turnauksessa. Yhteensä tili on komistunut seitsemällä ottelulla, mutta miehen tehopistesaldo pistää hieman hieraisemaan silmiä: Seitsemän ottelua on tuottanut tilille peräti 17 (7+10) tehopistettä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös