Jukurit

  • 20 244
  • 224

TeeVee

Jäsen
Norja -> rahaa

Viestin lähetti Sumu
Taitaa Norjassa olla kovasti kruunuja tarjolla ! Kuulemma useampikin mestispelaaja olisi lähdössä Norjaan (n/)vuolemaan öljyä...Jos ei liigaan Suomessa niin sitten Norjassa. Hällforssin Okaa oltaisiin huhujen mukaan viemässä Kestin joukkueeseen Stavanger Oilersiin...saas nähdä mitä tapahtuu!

Tuskin kaikki pelaajat lähtevät viikinkejä metsästämään pelkkä rahan kiilto silmissään, Kanervakin sanoi, että enemmänkin häntä kiinnostaa kokemus pelata ulkomailla kuin raha.
 

ysiysi

Jäsen
Viestin lähetti vsop
Huhut vellovat Mikkelin torilla, ykkös- tai kakkosketjuksi on tulossa Jormakka- uusi sentteri - uusi laituri. Nimet jäivät tarkoituksella pois. Toteutuessaan Jukurit saisivat ihan kelvollisen ketjun kasaan. Dufvalla taitaa kuitenkin olla melkoiset neuvottelut toisen uuden pelaajan kanssa saadakseen hänet Jukureihin, nimittäin pelaaja on vielä mukana yllättävän korkealla olevien liigajoukkueiden papereissa. Jukureiden kannalla pelaajan tulo olisi hyvä, koska samalla muutama uusi sponsori haluaisi saada leiman kaverin pelipaitaan. Myös muutama muukin joukkue on kiinnostunut toisesta pelaajasta, joten veikkaanpa vain toisen pelaavan Jukureissa ensi kauden.

Jaahas.
Jos viime kauden hyökkääjistä vain pari-kolme jää niin eiköhäm sieltä tule ei vaan ykkös, vaan kakkos ja kolmosketjutkin uusia miehiä. Neuvottelutkin varmaan käynnissä monen miehen kanssa ja eiköhän Dufva taas houkuttele tänne kunnonjengin, mutta vsop:n huhut aika tyhjää täynnä.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Näyttää muuttoliikettä olevan enemmänkin Jyväskylästä sinne Mikkeliin. Varmana tulijana on nuori Diskos-vahti Ville Vähäsalo ja melko varma pitäisi olla J-P Hytösen siirto myös. Uusia sopmuksia julkaistaan viikolla 21. Taitaa tulla teille sinne Mikkeliin taas aika kova nippu ensi kaudeksi.:)
 

vsop

Jäsen
"ysiysille": Muut kirjoittelevat nimillä, jos ovat varmoja asiasta, minä en kirjoita ketä on tulossa Jukureihin, koska kyseessä on vasta alustava yhteydenotto. Tietoni ei ole huhua vaan spekulointia ko. nimien ( 2 pelaajaa) mahdollisuudesta olla Jormakan kanssa samassa ketjussa. Nimet tiedän tarkalleen ja asia on ollut aivan muista seikoista kiinni kuin "ysiysi" luulee. Minä en ole kirjoitellut kuin kahdesta pelaajasta, en enemmästä.
 
Rahikainen Jukureihin

Viime kaudella Ilveksessä, Kiekko-Vantaassa ja KJT:ssä pelannut hyökkääjä Riku Rahikainen siirtyy Jukuri miehistöön. Vuonna 1981 syntynyt Rahikainen pelaa rightilta ja tunnetaan ns. voimahyökkääjänä.
 

petsari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, JYP
Tämän päivän Länsi-Savossa oli juttua joukkueen uusista pelaajista. Vaikka joukkueen vaihtuvuus (=tehoista noin 70 %) on melkoinen, niin hyvä "nippu" tulossa taas kasaan. Jutun mukaan tulossa vielä 4 hyökkääjää ja yksi pakki, ja "se on siinä" ::)
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Sopimuspelaajat siis tällä hetkellä:

  1. Maalivahdit:

    Tommi Nikkilä
    Ville Vähäsalo
    Tapio Tarkiainen

    Puolustajat:

    Tommi Kovanen
    Ville Hyrkäs
    Esa Hämäläinen
    Pasi Järvinen
    Matti Kuusisto
    Jarkko Avikainen
    Kari Riepponen
    Tommi Kekäläinen
    Ilkka Kallioinen

    Keskushyökkääjät:

    Mikko Hakkarainen
    Marko Tauriainen
    J-P Hytönen
    Timo Korhonen

    Laitahyökkääjät:

    Antti Laakso
    Niko Kantelinen
    Tuomo Jormakka
    Riku Rahikainen
    O-P Siiskonen
    Perttu Ahvenainen
    Iivo Hokkanen
    Teemu Komulainen

    [/list=1]

    Tero Koponen (Sapko) on myös Jukureiden mies, jos Tuton kanssa päästään sopimukseen pelioikeuksista.
 
Viimeksi muokattu:

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Viestin lähetti viikinkikissa
Antti Laaksonen

Tuo nyt kai on sentään toiveajattelua, että NHL-pelaaja Antti Laaksonen tulisi Jukureihin :D Joo, tiedän, että tarkoitit Antti Laaksoa, mutta meneväthän nuo aika helposti sekaisin, kun molemmat ovat lisäksi forssalaislähtöisiä.
 
Viimeksi muokattu:

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuo Hytösen siirto Jukureihin on varmasti Mikkelissä aika kova juttu ja osoittaa taas, että JYP:n ja Jukureiden yhteistyö ei ole pelkkää riistämistä Mikkelistä Jyväskylään.

Hytösessä on potentiaalia. Nyt kun pääsee Mikkelissä isoon rooliin, olen varma siitä, että pisteitä kertyy melkoinen läjä. Jyväskylässä jäi vain niin vähäiselle peliajalle ja puolustavaan rooliin. Vahvuuksista sanoisin etenkin asenteen, joka miehellä on kova. On myös hyvä aloittaja ja vääntäjä. Muutoin sellainen all around - pelaaja, mutta jotain voi vielä putkahtaa esiin ison roolin myötä. Heikkoutena ehdottomasti mailapeli, joka kohdistuu kiekon pelaamisen sijasta liikaa vastustajan vyötärön kohdalle ronkkimiseen. Kahvaa siis melko lailla, pakko tunnustaa. Sen energian kun saatte kohdistettua pelaamiseen, hyvä tulee.

Minulle tästä siirrosta jää hyvä maku. Antaapa Hytösen rauhassa kehittyä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mutta mihinkäs mahtaa suunnata Jukurien markofrom, Kim Vähänen?
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Paikallisen ilmaisjakelulehden haastattelussa Dufva kertoo, että heillä on jo sopimus pe:na julkistettujen nimien lisäksi kolmen laitahyökkääjän kanssa, mutta heidän nimiä ei voida vielä julkistaa.
Syynä seurojen väliset neuvottelut pelaajaoikeuksista..
Toivottavasti/luultavasti ovat pelimiehiä, sillä hyökkäyskalusto vaikuttaa vielä kovin ohuelta.. Maalivahti/puolustaja -tilanne sen sijaan on ihan hyvällä mallilla.
 

vsop

Jäsen
Viestin lähetti ysiysi


Jaahas.
Jos viime kauden hyökkääjistä vain pari-kolme jää niin eiköhäm sieltä tule ei vaan ykkös, vaan kakkos ja kolmosketjutkin uusia miehiä. Neuvottelutkin varmaan käynnissä monen miehen kanssa ja eiköhän Dufva taas houkuttele tänne kunnonjengin, mutta vsop:n huhut aika tyhjää täynnä.

Nyt voisin kirjoittaa, keitä tuli Jukureihin, koska nimet näkyy olevan listoilla. Lisähankintojakin tuntuu olevan ja ja tietojeni mukaan neuvottelut ovat vielä aivan kesken, luultavasti ne ovat parin viikon sisällä. Että nimet jäävät edelleen minun tiedokseni.
 

Lotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes ja Lukko. Myös Ilves ja SaPKo.
Pari ukkoo muuttaa Mikkeliin meiltä.. Mut siinä on just näitä joita ei vielä mainita saa. Miksi Jukurit aina vie meijän parhaimmat äijät :( ??
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Melko varma tieto: Juha Salmu ja Juho Luoma pelaa Jukureissa ens kaudella myös ehkä Aku Joki-Erkkilä ja Kalle Mattila:mad: :confused: !!!!!:( :( :(
 

MyPa

Jäsen
Viestin lähetti Atchafalaya Bay
Antti Karhula tekee come-backin,varma tieto!

Mielenkiintoisia vaiheita viime vuosina Antti Karhulan uralla.
1999-2000 KooKoo
2000-2001 Jukurit
2001-2002 KooKoo
2002-2003 Jukurit
Pelaakohan Antti taas KooKoossa kaudella 2003-2004???
Nythän A.Karhulan ei saanut sopimusta KooKoon kanssa vaikka olisi halunnutkin. Ihme, että mies kuitenkin mahtuu Jukureihin.
 

TeeVee

Jäsen
Viestin lähetti MyPa

Ihme, että mies kuitenkin mahtuu Jukureihin.

Kuinka niin? Ilmeisesti Jukureilla on kysyntä Karhulan kaltaisille senttereille, KooKoolla ei.
 

MyPa

Jäsen
Viestin lähetti TeeVee


Kuinka niin? Ilmeisesti Jukureilla on kysyntä Karhulan kaltaisille senttereille, KooKoolla ei.

No ihmettelimpä vaan, koska Jukurit eivät ainakaan kirjoitusten perusteella olleet aiemmin täysin tyytyväisiä Karhulan panokseen.
Kehuivat jopa kun saivat KooKoolta Liukkosen Mikon ja menettivät silloin Karhulan KooKoohon. Ja nyt Karhulan ei sitten taas mahtunut KooKoohon, syyt ilmeisesti muualla kuin kaukalossa ja taas Jukureissa paikka aukenee. Itse en kylläkään mitenkään kiistä Karhulan taitoja, tulipahan vain mieleen koska kuulin että Jukurit on kasaamassa vieläkin kovempaa joukkuetta kuin viime kaudella ja todellisia huippuvahvistuksia on joukkueeseen kuulemma tulossa enemmän kuin on tarpeen.
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Karhula

Tarkkaa syytä Karhulan poislähtöön Jukureista ei ole tiedossa. Huhut kertoivat miehen välirikosta Dufvan kanssa. Antin pelillinen panoshan Jukureissa oli hyvä. Seilaaminen seurojen välillä viittaisi hieman vaikeaan luonteeseen. Pelimies ja vahvistaisi Jukureita, mutta onko välit joukkueen johtoon kunnossa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös