Jukurit - Salamat ti 8.11.2005

  • 5 361
  • 42

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
osh kirjoitti:
Urheilun suola onkin yllätyksellisyydessä. Tänään se voisi olla siten, että Salamat on asemassa puskien takana, kun Jukurit vielä katselee taivaanrantaa.....

Näin tosiaan oli. Jukureilla oli ajatukset ihan jossain muualla kuin jääkiekko-ottelussa kotihallissa. Koko joukkue oli todella huono. Puolustajilta tuli ihmeellisiä hasardisyöttöjä suoraan Salamapelaajien lapaan tai sitten pitkäksi. Ei ole ennen tuollaista Kalevankankaalla nähty ja toivottavasti ei enää nähdäkään. Hyökkääjät taasen olivat nostaneet yksityisyritteliäisyyden kunniaan ja vuoron perään kuljetettiin kiekko Salamapuolustajille. Upeastihan se saatiin toimitettua perille...

Salamat ansaitsi täysin voittonsa. Joku kyseli Karo Koivusen pelaamisesta. KK:n jääaika oli varmasti 30 min. luokkaa. Olisi kiva tietää tarkka luku. Kokoajan sinikypärä jäällä tuntui olevan, ihme kyllä ilman pisteitä.

Tuomari Kososen toiminnasta ei tarvitse sanoa mitään, lukee vain Ville Niskasen jutun. Siinä on kaikki.

Outo oli myös RD:n kommentti Länsi-Savossa:
– Hallitsimme peliä näennäisesti, mutta Salamojen 1–1-maalin jälkeen oli jo selvä kumpi pelin voittaa, Dufva tiivisti pelin.

Eikö silloin pitäisi valmennusjohdon herätä ja tehdä jotain???? Salamat teki 3 maalia putkeen ja Jukurivalmentajat ei mitään!

Koko Länsi-Savon juttu: http://www.lansi-savo.fi
 
Viimeksi muokattu:

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Harvoin olen nähnyt noin onnetonta Jukurilaumaa kuin eilen, todella hengetön esitys. Pelin alku ja viimeisen erän kiri oli pieni lohtu.

- Tuomo Jormakka pelasi hyvin ja oli ilo kuunnella pitkästä aikaa Tumen maalibiisiä Apinamies..lisäksi Tume missasi kaksi hyvää paikaa. Antti Laakson luistin kulki myös liukkaasti, mutta se viimeistely..Pakeista Mikko Mäenpää teki todella komean maalin ja pelasi puolustajista ainoana omalla tasollaan. Esa Hämäläinen pelasi taas "äijälätkää" ja istui kaksi jäähyä, Essi alkaa olla alakerran "pelote". Simo Mälkiä oli aivan yössä ja pelin kruunasi 3-6 maali jonka Simo ohjasi tyhjiin.

- Jukureiden virheiden määrä oli karmea,1-1 maalissa kaksi pakkia Niinimäen perään maalin taakse ja Niinimäen syöttö maalille ja pam..1-2 maalissa Kantelinen menetti kiekon kohtalokkaasti ym ym..

- Ryhänen oli aivan kunkku ja Koivunen, L.Korhonen ja Uusitalo myös hyviä, ykkönen veti muuten aivan hirveät jäämäärät paljonkohan oli jätkien peliaika?
Ex-Jukurit Vuorisaari, Korhonen T ja Romo mukana mutta eivät tainneet pelata yhtään vaihtoa. Niinimäki pelasi omalla nilkkimäisellä tyylillään taas ärsyttävän hyvin.

- Kososesta en sano mitään, tasapuolisen paska ja ei onneksi peliä ratkaissut

JUKURIT

*** Antti Laakso
** Mikko Mäenpää
* Tuomo Jormakka

SALAMAT

*** Sami Ryhänen
** Lasse Korhonen
* Karo Koivunen
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Salamat oli tosiaan yllättävänkin hyvä. Jukurien vaisuus yllätti myös ja toinen peräkkäinen kotitappio runkosarjassa on tosiaan koettu vain kerran aiemmin. Tämä tapahtui ensimmäisellä Mestis-kaudella, kun Diskos vei 20.01.2001 pisteet lukemin 1-2 ja 31.01.2001 Hermes oli parempi luvuin 0-3.

Kosonen ei tosiaan häikäissyt tuomaroinnillaan ja lopussa jäi vielä jossittelun varaa. Salamat oli kuitenkin ottelussa parempi ja ansaitsi voittonsa.

Tästä on vaan noustava ja käännettävä kurssi. Seuraava kotimatsi Jukureilla on muuten 17.11. Hokkia vastaan ja siitä on sitten pisteet otettava paremmalla esityksellä tai aletaan pelkäämään jo yleisökatoa. Kun kerran vieraissa on viime aikoina kulkenut, niin Salamathan sitten kaatuu ensi viikolla Kirkkonummella!
 

Salama44

Jäsen
Castillo kirjoitti:
En tarkoittanut sitä, että Kosonen olisi tuomioillaan ratkaissut pelin. Lue koko teksti, niin ymmärrät, että käsittelin Kososen kautta myös muissa otteluissa ja Mestiksen tuomaristoa kokonaisuudessaan. Fakta on vain se, että Kososen näytöt viime otteluista ei ole edes heikkoa Mestis-tasoa.

Kommentti koski jutun kirjoittaaja Ville Niskasta, joka kirjoitti: "ottelu ratkesi kahteen viheltämättä jääneeseen rangaistukseen"

Jääkiekkoliiton etusivulla kerrotaan lyhyessä otteluraportissa Salamoiden historiallisesta voitosta mm. seuraavaa: "Salamien voitto perustui parempaan liikkeeseen, kurinalaisempaan peliin ja taktiikan tinkimättömään noudattamiseen. Jukurit ei saanut kovinkaan vaarallisia paikkoja maalintekoon."

Jos tuomari kahdella viheltämättä jättämällä jäähyllä pilasi kaikki Jukurien maalipaikat niin silloin joukkueella on ollut niitä ottelussa tosi vähän. En epäile kommenttejanne Kososesta tuomarina. Allekirjoitan jutun muuten täysin, mutta olen sitä mieltä että Salamat olisi voittanut tämän ottelun vaikka tuomarina olisi ollut kuinka hyvä tuomari tahansa. Kun katsoo Salamoiden jäähymääriä niin joukkueelle ei ole ongelma pelata tuomarilinjan mukaan. Jos jäähyjä olisi annettu herkemmin myös peli olisi muuttunut siinä suhteessa tarkemmaksi ja jos jäähy olisi kuitenkin tullut niin sen jälkeen olisi keskitytty hyvään alivoimapeliin. Se että Salamat saa jäähyn ei tarkoita sitä, että kiekko on automaattisesti Salamoiden maalissa ja olisihan Salamoillakin ollut mahdollisuus tehdä lisämaaleja jäähyistä huolimatta.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Salama44 kirjoitti:
Se että Jukurit saa jäähyn ei tarkoita sitä, että kiekko on automaattisesti Salamoiden maalissa .

Tarkoitat siis, että Jukurit olisi alivoimalla iskenyt heti maalin!?

Jukurit olisi eilen hävinnyt, vaikka vastassa olisi ollut Ala-Tölviön Kiekkoveljet, niin surkeita oltiin.
 

osh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat
pekutti kirjoitti:
Jukurit olisi eilen hävinnyt, vaikka vastassa olisi ollut Ala-Tölviön Kiekkoveljet, niin surkeita oltiin.


Nyt on kyllä pakko todeta, että ei Salamatkaan tainnut parastaan esittää. Niki Anderssonkin ihmetteli pelin tempoa, lepsuutta ja kummallisuutta.

Mutta hyvä nähdä, että Salamoiden pahin kuoppa taitaa olla takana päin. Tällä kehitystahdilla viikon päästä Joukkue voi taas olla omalle tasollaan. Sitä tarvitaankin, sillä Jukurien voisi kuvitella tulevan Kirkkonummelle oikein haastavalla asenteella.
 

Salama44

Jäsen
pekutti kirjoitti:
Tarkoitat siis, että Jukurit olisi alivoimalla iskenyt heti maalin!?

Jukurit olisi eilen hävinnyt, vaikka vastassa olisi ollut Ala-Tölviön Kiekkoveljet, niin surkeita oltiin.

Heh,heh, lipsahdus! Piti olla, että jos Salamat saa jäähyn...

Sportia vastaan olisi Kirkkonummella kuulemma Salamoiden 8 vuotias tyttöjuniorikin laittanut kiekon maaliin, Jukurit olisi hävinnyt eilen Ala-Tölviön Kiekkoveljille. Tämähän kertoo vain siitä että sarja on tasainen ja mielenkiintoinen kun kärkijoukkueet eivät ole täysin ylivoimaisia vaan niillekin tulee välillä näitä huonompia pelejä.
 

Salama44

Jäsen
osh kirjoitti:
Nyt on kyllä pakko todeta, että ei Salamatkaan tainnut parastaan esittää. Niki Anderssonkin ihmetteli pelin tempoa, lepsuutta ja kummallisuutta.

Mutta hyvä nähdä, että Salamoiden pahin kuoppa taitaa olla takana päin. Tällä kehitystahdilla viikon päästä Joukkue voi taas olla omalle tasollaan. Sitä tarvitaankin, sillä Jukurien voisi kuvitella tulevan Kirkkonummelle oikein haastavalla asenteella.

Niki totesi pelin jälkeen muistaakseni että tämä ei ollut vauhdiltaan ja tempoltaan kovin peli mitä on tällä kaudella pelattu, mutta se ei kuitenkaan vähennä tämän voiton arvoa. Salamoiden peliin Niki oli mielestäni melko tyytyväinen vaikka odottikin Jukureilta kovempaa panosta.

Kirkkonummen ottelusta ensi tiistaina tulee mielenkiintoinen, koska Jukurit tulee varmasti hakemaan revanssia. Salamat on kuitenkin hyvä kotijoukkue ja voitti viime kaudella molemmat kotiottelunsa runkosarjassa Jukureita vastaan. Play-off ottelussa Jukurit kuitenkin voitti Salamat myös Kirkkonummella, joten paljon on kiinni siitä löytyykö nyt samanlainen asenne kuin jos pelattaisiin pudotuspelejä ja olisi pakko tasoittaa ottelusarja. Siitä voi tulla kovempi ja parempitasoinen ottelu kuin mitä Mikkelissä nähtiin. En usko että Salamat sortuu kotiottelussaan mihinkään lepsuiluun niin kuin Jukurien sanottiin sortuneen omassa kotiottelussaan. Jukurit sytyttää kyllä aina Salamat Kirkkonummella.
 

pp lämäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
Hyvä niin

Jukurit sytyttää kyllä Salamat aina kotonaan,sehän on vain hieno asia ja saman ovat monet muiden joukkueidenkin kannattajat todenneet. On oikeastaan hienoa lukea sitä valtavaa hehkutusta ja ihmettelyä kun Jukurit hävisi toisen kotiottelunsa peräkkäin ja Suomalaisen Jaska ei pelannutkaan nollapeliä! Sehän kertoo vain sen että meitä pidetään yhtenä parhaista joukkueista,jota tietysti Jukurit ovatkin ja kaikki haluavat ottaa päänahan.Mutta matkalla kohti suurempia voittoja tulee väkisin välillä turpiin,mutta omiin uskotaan viimeiseen asti se on varma ja samaa mieltä ovat varmaan jokaisen muunkin joukkueen kannattajat omistaan, joten taistelu jatkukoon!
 

Salama44

Jäsen
pekutti kirjoitti:
Katsokaa ottelun maalikooste. Oikea nimi koosteelle olisi Jukureiden harharetket osa I
Tai nimeksi voisi antaa myös: Katsokaa miten Jukurit pelataan Kebab kioskille ja namutellaan upeita maaleja.

Hyvää syöttöpeliä Salamoilta! Ensimmäisessä maalissa todella upea syöttö selän taakse ja kiekko suoralla vedolla Suomalaisen selän taakse. Toisessa maalissa upea kiekon riisto, hyvä veto ja ripari sisään. Kolmannessa maalissa jälleen hyvää syöttöpeliä, jolla Jukureiden puolustus pelataan hajalle. Viidennessä maalissa Lasse Korhoselta upea veto suoraan aloituksesta ja Jaakko Suomalainen joutuu taas antautumaan. Tämän Lasse kyllä osaa! Kuudes maali on kuin kruunu koko Salamoiden upealle pelille kun Mikko Lepola lyö kiekon kentän toisesta päästä Jukureiden tyhjään maaliin. Se oli maali jota yksikään muu Mestisjoukkue ei ole vielä koskaan kyennyt tässä sarjassa Mikkelissä tekemään.

Maalit täytyy kuitenkin aina tehdä harhailee vastustaja sitten miten paljon tahansa. Maalissa oli sarjan paras maalivahti ja Salamat on näyttänyt sen ennenkin, että kiekkoja saadaan myös Liigamaalivahtien selän taakse.

Ollanpa sitä Jukureiden suhteen pessimistisiä kun harharetket on numeroitu. Kuinkahan monta osaa on tulossa?
 
Viimeksi muokattu:

pp lämäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
Yksi riitti meille

No joo montakohan harharetkeä tulossa,eiköhän ne harharetket kuitenkin ole Salamoille hyvin paljon tutumpia ja niitä on kyllä nähty tälläkin kaudella! Mutta meille riitti yksi ja se on jo unohdettu ajat sitten,täysillä valmistaudutaan seuraavaan koitokseen.Ps eikä tehnyt vieläkään vastustaja tyhjään maalin Mikkelissä pitihän sitä Jukuri pelaajan vähän "ohjata" !
 

pikku-ukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalajoen kiekkotietäjät
Olen sitä mieltä kylläkin että tappioita tulee Jukureille enemmänkin jos RD ei ala tekeen ketjumuutoksia,tällä tarkoitan sitä että pitäisi löytää sopivat pelaajat keskenään eikä tuijotella sitä kuka on kauimmin joukkueessa ollut.
Näillähän eväillä ei tule kuin hetkellinen tulos ja kausi on pitkä,tosipelit alkavat vasta myöhemmin ja niillä on merkitystä(tietysti runkosarjallakin).
Monet olisivat valmiita vaihtamaan koostumuksia mutta mites saataisi se tuon RD:n kaaliin.No seuraava peli odottaa ja senhän me varmasti voitamme ,ainaskin jokainen Jukuri sitä toivoo.
 

ventos

Jäsen
pikku-ukko kirjoitti:
Monet olisivat valmiita vaihtamaan koostumuksia mutta mites saataisi se tuon RD:n kaaliin.

On se ihme juttu, kun tulee parikertaa kuokkaan , niin ollaan vaatimassa, että pitäisi tehdä sitä ja tätä. Jukurit on piikki paikalla ja tulee olemaan sarjan loppuun asti. Joten lopeta valitus. Olisit kertonut näistä muutos ideoista silloin, kun oli voittoputki päällä?
 

Japa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat, Blues
pikku-ukko kirjoitti:
No seuraava peli odottaa ja senhän me varmasti voitamme ,ainaskin jokainen Jukuri sitä toivoo.
Noh katsotaan nyt ensin peli ja päätellään sitten. Palautan tässä nyt vielä viimekauden mieleen, jolloin Jukurit hävisivät kummankin runkosarjan pelinsä Kirkkonummella. Toki kaikki myös muistavat sen että playoffeissa homma ei enään mennytkään samalla tavalla. =)

Tiistaina 15.11 se sitten nähdään miten Salamat tällä kaudella pelaa kotonaan Jukureita vastaan.

HCSalamat Fan Clubin puolesta toivotan Jukurifanit tervetulleeksi suurella joukolla omiaan kannattamaan.
 

Salama44

Jäsen
pp lämäri kirjoitti:
Ps eikä tehnyt vieläkään vastustaja tyhjään maalin Mikkelissä pitihän sitä Jukuri pelaajan vähän "ohjata" !
Tyhjiin tehdyistä maaleista en tiedä, mutta kuudes maali samassa ottelussa on historiaa. Tuskin se kiekko sinne Jukurien tyhjäänkään maaliin olisi mennyt ilman Mikko Lepolan laukausta. Näin pitää juuri menetellä kun saa kiekon omassa kenttäpäässä haltuun ja vastustaja pelaa ilman maalivahtia. Heti nopea veto ylös ja mahdollisimman keskelle ei mitään aikailuja ja asetteluja, muuten tilanne on hetkessä ohi. Kiekon saa lyödä maaliin myös vastustajan mailan kautta.
 

Salama44

Jäsen
pikku-ukko kirjoitti:
No seuraava peli odottaa ja senhän me varmasti voitamme ,ainaskin jokainen Jukuri sitä toivoo.
Maailmassa ei mikään ole niin varmaa kuin epävarma. Kun katsoin teidän kotisivuilta tulosveikkauksia ennen Mikkelin ottelua niin keskiarvo taisi olla jotakin 5-1 Jukureille. Tosin veikkasin itsekin ennen ottelua samanlaista tulosta koska en uskonut että Salamat saa vielä tässä ottelussa peliään niin hyvään kuntoon. Sen kuitenkin tiesin että jos Salamat pelaa parasta peliään ja vaikka Jukurit olisi antanut kovemman vastuksenkin niin voittoon on silti mahdollisuudet. On tietenkin hyvä että fanit ovat uskollisia, mutta jotakin realismiakin pitää olla. Ei kaikkia otteluita voi voittaa vaikka onhan se iso käänne hävitä hyvän KooKoo ottelun jälkeen taas kotona. Salamat puolestaan oli hävinnyt aiemmin runsasmaalisen ottelun KooKoo:lle. Näin nämä pelit menee välillä ristiin, mutta se on vain mielenkiintoista tämän sarjan kannalta.

Kirkkonummen tulevan ottelun asetelmat ovat mielestäni fifty-fifty. Jukurit tulee nälkäisenä, sanoisinko kuitenkin haastajana hakemaan revanssia. Salamat puolestaan hyvänä kotijoukkueena pienessä kaukalossa makea voitto alla voisi olla jopa pieni ennakkosuosikki, mutta kun katsoo sarjataulukkoa ja Jukurien pelaajamateriaalia niin kotikenttäetu kyllä kutistuu minimiin. Salamoiden kannalta on keskeistä miten voitto pystytään käsittelemään. Tuoko se itseluottamusta vai paineita? Kuitenkaan tämä ei ole ensimmäinen kerta kun tällä kaudella on saatu ihastella tilastoja, joten uskon että se asia on tiedostettu eikä siitä tule ongelmaa.
 

aku ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JUKURIT ja Jokerit
Salama44 kirjoitti:
Kiekon saa lyödä maaliin myös vastustajan mailan kautta.

Minusta tuo roiskaisu näytti lähinnä purkukiekolta (toki yritti maalia kohti kun kerran se oli tyhjänä). Mutta onneksi Jukuripelaajat ovat vieraskoreita; autetaan kaveria kun ei sihti ole kohdillaan :) Antoihan Salamatkin Jukureille lahjamaalin kun mokke räpiköi kiekon omaan maaliin. Olipahan ottelu. Todellinen sählymatsi sanan varsinaisessa merkityksessä.

Kirkkonummella oleva seuraava ottelu ei tule olemaan sählymatsi. Se on tarkkaakin tarkempaa pelailua. Jukurit tekee sen tyypillisen maalin ensimmäisen 10 min sisään ja pitää ottelun näpeissä loppuun asti, 4-1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös