Jukurit - K-Vantaa Ti 22.2.2005

  • 2 810
  • 16

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit - K-Vantaa, 22.2.2005

Aina Jukureille vaikea K-Vantaa saapuu tiistaina Kalevankankaalle. Jukureilla kaksi tappiota tällä kaudella K-Vantaasta, joten pieniä kalavelkoja voisi pikkuhiljaa maksella oikein korkojen kanssa. Pisteet molemmille vielä tärkeät. Vantaa tarvitsee pojoja varmistaakseen pleijjaripaikan, Jukurit runkosarjan kakkostilan, joten panosta riittää. Piiroinen-Koponen-Silvander (toivottavasti tässä koostumuksessa) tekee kuitenkin tarvittavat maalit eli Jukurit voittaa 4 - 1.

Ps. Voisiko Väänänen TAAS onnistua maalinteossa?

edit. torstai tiistaiksi
 
Viimeksi muokattu:

Camembert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
TAAS!!!

Huomenna TAAS:
1. Vänä tekee maalin
2. Tero "Bad Boy" Koponen saa jäähyn
3. Jukurien ylivoima toimii kuin Sveitsiläinen kello
4. Jukurit voittaa KiVan
5. Yleisö löytää hallille
6. Minä kehun tuomaria...
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Re: TAAS!!!

Viestin lähetti Camembert
Huomenna TAAS:
1. Vänä tekee maalin
3. Jukurien ylivoima toimii kuin Sveitsiläinen kello

Nuo kaksi voivat hyvinkin käydä huomenna toteen. "Vänä" sai viime ottelussa viimein tehtyä sen avausmaalinsa ja suurtakin suurempi oranki tippui selästä. Minä uskon vakaasti, että huomenna on liekeissä Koposen kenttä höystettynä Silvanderilla sekä nelonen. Iivo on päässyt loistavaan vireeseen ja huomenna hyvä meno jatkuu?

Jukureiden YV näyttää viimein heräämisen merkkejä, kun viime ottelussa saatiin tehtyä 3 yv-maalia. Silvander - Koponen - Piiroinen on loistava yhdistelmä myös ylivoimalle.

Jukureilla on huomenna maalissa mitä todennäköisimmin Mikko "Ströbä" Strömberg joka on ollut joukkueen viimeiset 2 ottelua pelaamatta flunssan takia.

Vantaa on hankala vastus Jukureille jo senkin takia, että heille pisteet ovat elintärkeitä kamppailussa viimeisistä play-off-paikoista. Jukurit puolestaan on jo melkein varmasti tämän kauden Mestiksen runkosarjassa kakkonen. KalPaan on aivan liikaa eroa ja Hokkikin on turvallisen kaukana takana.
 

lampsu

Jäsen
Re: Jukurit - K-Vantaa, 22.2.2005

Viestin lähetti pekutti
Aina Jukureille vaikea K-Vantaa saapuu torstaina Kalevankankaalle.

Vai olisko tuo kuitennii tiistai. (sori).

Tulossa taas vaihteeksi tasainen kamppailu josta saattaa taas lähteä tasapelipiste Vantaalle. Koko pottia lohipaidat ei kuitenkaan korjaa, varsinkin jos Ströba vaappuu takaisin maalinsuulle.

Harmi ettei sarvipaidoista ole vantaalaisille ns. nujuamisvastusta, olisi mukava nähdä vähän "tunteikkaampaa" peliä, sillä vieraat ovat niitä pystyneet järjestämään. Kalevankankaalla sitä ei tulla RD:n aikakaudella kokemaan, ainakaan kotijoukkueelta...valitettavasti.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureilla on jälleen Ströbä mukana. Vain Sipiläinen puuttuu kokoonpanosta, jospa Sipekin olisi mukana jo loppuviikosta.

Jukurit

1 Mikko Strömberg Maalivahti

30 Kai Tillanen Maalivahti

Kenttä 1

8 Esa Saksinen Puolustaja

28 Joni Tuominen Puolustaja

9 Mikko Hakkarainen Hyökkääjä

12 Antti Laakso Hyökkääjä

24 Lasse Kanerva Hyökkääjä

Kenttä 2

7 Markku Erholtz Puolustaja

15 Esa Hämäläinen Puolustaja

14 Samuli Piiroinen Hyökkääjä

26 Juha Silvander Hyökkääjä

27 Tero Koponen Hyökkääjä

Kenttä 3

6 Juha Salmu Puolustaja

20 Ville Vuorisaari Puolustaja

13 Miro Laitinen Hyökkääjä

18 Tuomo Jormakka Hyökkääjä

19 Tomi Lindfors Hyökkääjä

Kenttä 4

5 Kari Riepponen Puolustaja

22 Ilkka Kallioinen Puolustaja

17 Iivo Hokkanen Hyökkääjä

23 Jani Väänänen Hyökkääjä

25 Simo Romo Hyökkääjä
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Huomioita tulevaan otteluun:

- VÄNÄ on liekeissä
- Jukurit rökittää KIVA:n kun on tärkeät pisteet jaossa
- Peli päättyy 4-1
- Silvander 2+0
 

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, TPS
Kiekko-Vantaa tänään:
30 Federico Bobba Maalivahti
39 Antti Niemi Maalivahti

Kenttä 1
5 Marko From Puolustaja
16 Jani Södö Puolustaja
14 Petteri Linnonmaa Hyökkääjä
25 Mikko Kainulainen Hyökkääjä
55 Janne Lehtinen Hyökkääjä

Kenttä 2
7 Antti Nyrhinen Puolustaja
11 Patrik Lostedt Puolustaja
4 Matias Loppi Hyökkääjä
9 Tuomas Nikoskelainen Hyökkääjä
13 Tuomo Jääskeläinen Hyökkääjä

Kenttä 3
8 Kimmo Pikkarainen Puolustaja
10 Petri Pitkäjärvi Hyökkääjä
12 Juha Koivisto Hyökkääjä
44 Olli Julkunen Hyökkääjä
94 Mikko Juutilainen Hyökkääjä

Kenttä 4
40 Jussi Erkkilä Puolustaja
19 Heikki Löfman Hyökkääjä
20 Riku Rahikainen Hyökkääjä
21 Iippo Suutarinen Hyökkääjä

Luoma edelleen sivussa, muuten odotettu miehistö. Taisteluilmettä saanut joukkue saattaa yllättää tänään, mutta kyllähän Jukurit suosikki on. Perinteisesti nää on ollu tasaisia, maalin tai kahden ero. Sanotaan 3-2ja. Pudotuspeleissä sitten tosissaan...

Jos Jukurit onnistuu maalinteossa niin olisin kiitollinen tiedosta että kuinka monta miinusta menee Lopin ketjulle.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
0-0 harvinainen tulos Kalevankankaalla, ei tule mieleen ulkomuistista vastaavaa tulosta. Viime kaudella Vantaata vastaan pelattiin vieraissa 0-0 pleijareissa, mutta jatkojalla voitto kotio.

Eipä ollut palkintoraati taaskaan ajan tasalla, kentän paras mies Antti Niemi jäi taas ilman palkintoa. Samoin kävi myös viimeksi kun Vantaa voitti 2-1. Muutamia havaintoja..

- Molemmat maalivahdit pelasivat todella hyvin. Erikosmaininta Strömbergille joka torjui todella jäätävästi Pitkäjärven läpiajon, tilanne sai alkunsa kun Jukurit pelasi taas kerran ylivoimaa ilman tulosta..

- Kanerva ja Väänänen taas kerran päätuhlarit maalipaikoissa. Lasse sai ekassa erässä mailan suuhun ja hampaita irtosi? Pelasi kuitenkin pelin loppuun.

- Vantaalta eritysesti Riku Rahikainen huitoi mailallaan kaikkea liikkuvaa, ei mikään ihme että ura Jukureissa jäi lyhyeksi..( ei mikään Dufvan tyylinen pelaaja).

- Jukureiden ylivoima ja viimeistely taas huolimatonta ja surkeaa.

- Vantaa on todella v-mäinen jengi Jukureille ja pahasti näyttää että pleijareissa kohdataan ( Parane pian Sipiläinen..)

- Viimeisessä erässä alkoi olla jo tunnelmaa pitkästä aikaa, yleisökin heräsi. Myös Vantaalta pieni ja sisukas sissiryhmä.

- Jukureiden parhaat Strömberg, Vuorisaari ja Silvander. Viimeisessä erässä taisivat kaikki hyökkäysketjut mennä uusiksi, esim Lasse pelasi Koposen ja Piiroisen kanssa ja Jormakka pelasi Laakson ja Hakkaraisen kanssa.

- Vantaan ja kentän kunkku Jukureiden kauhu Antti Niemi vaikka palkintoraati miestä syrjiikin. Kimmo Pikkarainen pelasi huikealla itseluottamuksella ja teki vaikutuksen. Loppi oli suht vaisu.
 
Viimeksi muokattu:

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Maalivahtien peli

Jukurit jatkoi taaperrustaan Kalevankankaalla. Maalinteko tuotti jälleen kerran suuria ongelmia ja nyt ei saatu aikaiseksi edes yhtä maalia. Molemmat maalivahdit olivat hurjassa vireessä. Etenkin K-Vantaan Niemi joutui venymään läpi ottelun hurjiinkin torjuntoihin. Strömbergillä jukurimaalissa oli vähemmän töitä, mutta silti Mikko torjui hienosti. Etenkin KiVan läpiajon torjunta oli jotain uskomatonta ja saikin Kalevankankaan yleisöltä raikuvat aploodit.

Esille on pakko nostaa se miten paljon vantaalaiset sohivat mailalla = kahvasivat. Kirjoitin viime Jokipojat ottelun jälkeen, etten ole vähäänaikaan nähnyt moista mailaviidakkoa; nyt olen! Mutta mikäli Vantaa olisi eri tavalla pelannut se oli todennäköisesti hävinnyt. Tämä pelityyli on kyllä todella syvältä ja verta tuli Jukuri-pelaajista moneen otteeseen.

Tuomari oli kohtalainen. Ensimmäisessä ja toisessa erässä linja oli aika hyvä, Sinkkonen otti koukut ja huitomiset pois kiitettävästi. Kolmannessa erässä puolestaan linja muuttui totaalisesti. Mitään ei otettu pois ja kentällä sai tehdä mitä halusi.
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Ihan samoilla mietteillä kuin Jessekin. Kyllä on taas kerran huikeet pleijarit edessä. Eka erä oli varovaista tunnustelua ja toisessa erässä oli jo tunnettakin pelissä. Jukureilla ei oo kauheesti aikaa enää saada yv:ä toimimaan, tänäänkin pelin olisi voinut ratkaista hyvällä yv:llä mutta ei toimi ei ei ei..... ainakin yv treeniä tarjottiin!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Aikuisten oikeesti ihmetyttää eilisen veikkausraadin jakamat tähdet

*** Juha Salmu
** Samuli Piiroinen
* Petri Pitkäjärvi

Siis jumalauta molemmat molarit pelaavat 0-pelin ja todella hyvin, mutta tähtiä ei irtoa. Antti Niemellä taisi olla 42 torjuntaa, olivatkohan nuo raatilaiset katsomassa peliä ollenkaan..? Ja kenttäpelaajista Juha Silvander ja Kimmo Pikkarainen olivat luokkaa parempia kuin palkitut..mutta makuja on monia.
 

JAgE

Jäsen
Viestin lähetti jesse72
Aikuisten oikeesti ihmetyttää eilisen veikkausraadin jakamat tähdet
Näistä Veikkaus-mitaleista on avauduttu aikasemminkin. Ainakin Jan Lehti otti asiaan kantaa 15.2. pelatun KiVa-Haukat -ottelun jälkeen.

Lehden kommentti Jatkoajan otteluraportista poimittuna: "Kyl mä sanon, että voi vittu, valitkaa (raatiin) joku ihminen, joka tajuaa jääkiekosta jotain. Tää on joka paikassa sama juttu..."
 

prefixcaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK, VPS
Tuleepa tosi mielenkiintoinen pleijaripari ekalle kierrokselle kun saadaan Juk- KVa vastakkain.

Maalejahan saattaa viiteen peliin venyvassa ottelusarjassa tulla jopa yhteensa 6, jos jompikumpi innostuu oikein takomaan viimeisessa pelissa.

:)
 

kohni

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Hyvä clippi, näitä vaan lisää jakoon matseista.

Tarkoituksena oli tehdä oikea ottelu/maalikooste, mutta eipä tuosta matsista ollut paljoa koostamista. Pätkittiin noita screenillä pyöritettyjä pätkiä peräkkäin. Kuva on aika tiukalla zoomilla kuvattua, jotta sieltä scriiniltä jotain erottaisikin. Äänet eivät tuohon hidastusjärjestelmään tallennu.

Seuraavassa kotipelissä Kalevankankaalla tukeudumme Urheilukanavan kuvaan, joten siitä ottelusta tuskin koostetta nettiin teemme. Katsotaan jos saisimme viimeisestä runkosarjan kotipelistä TuToa vastaan "oikean" koosteen väsättyä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös