Jukurit - Haukat la 14.1.2006

  • 5 019
  • 31

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Yksi Haukka-lippu heiluu varmasti Mikkelissäkin,eli suuntana on Savo viimevuotiseen tapaan.
Ja toimitukselle tiedoksi,että Peltosuo pelasi torstaina Turussa 3. erässä useita vaihtoja.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ottelun voittajasta ei ainakaan meikäläisen papereissa pitäisi olla epäselvyyttä. Haukat tosin on onnistunut Mikkelissä aina suhteellisen hyvin, eikä rökälenumeroita ole tainnut tilille tulla. Tälläkin kertaa lukemat pysynevät kohtuullisina, vaikka Jukurien peli näyttää nyt hyvältä.

Kotijoukkueen viime aikojen esityksistä voidaan tietysti alkaa luettelemaan pieniä miinuksia sieltä sun täältä, mutta kokonaisuutena Jukurit pelaa nyt sillä tasolla, että runkosarjan voitto on hyvin lähellä jos sama meno jatkuu. Lisäksi maalivahti Suomalainen on jälleen löytänyt huippuvireen, joten nollapelisaldo saattaa hyvinkin kasvaa huomenna.

Veikkaus on suonut kohteeseen järkyttävät kertoimet 1,10-6,30-14,50 joka vetää kyllä hetken hiljaiseksi. Jukurit ei sentään noin ylivoimainen ole, kun muistelee aiempia järvenpääläisten vierailuja. Toki vierasvoitto on aika utopiaa, mutta ei mahdottomalla puolella, sillä ei tästä niin kauaa ole, kun Jukurit olisi tosiaan ollut tiukoilla Haukkojakin vastaan kotona.

Toivotaan viihdyttävää peliä, eikä mitään Haukkojen totaalista puolustustaistelua. Jukurien heikko kohta voi olla epävarma puolustus, joka on toisinaan sortunut suorastaan kardinaalivirheisiin. Mikäli Haukat onnistuu käyttämään ne virheet (jos niitä tulee) hyväkseen, niin ottelusta voi tulla odotettua tasaisempi.
 

Afan

Jäsen
Tämä ottelu on kaiken järjen mukaan taputeltu jo etukäteen. Haukat pelaa kolmannen ottelunsa neljään päivään ja vastassa on vieraissa sarjakärki ilman profiilipelaajia Lehtistä ja Öhbergiä, joten se siitä. Syy siihen, että kirjoitan tämän viestin, on se, että Lehtisen ja Öhbergin nollatilien nollaus osuu oikeaan otteluun, sillä Haukoilla on jatkossa kuitenkin vielä täydet mahdollisuudet jopa karsintojen välttämiseen.

Kun katsoo TuTo-ottelun kymppien syitä, Öhbergillä syynä oli väärä varuste, ja Lehtinen heitti mailanpätkänsä, joten on vaikea kuvitella tahallista kymppitilin tyhjennystä, mutta on sitä oudompiakin tapauksia nähty.
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Afan kirjoitti:
Kun katsoo TuTo-ottelun kymppien syitä, Öhbergillä syynä oli väärä varuste, ja Lehtinen heitti mailanpätkänsä, joten on vaikea kuvitella tahallista kymppitilin tyhjennystä, mutta on sitä oudompiakin tapauksia nähty.

Molemmat tapaukset nähneenä voin todeta,että tapahtumat ja reaktiot olivat erinomaisen spontaaneja ja jopa oikeutettuja.Tarkoitushakuisuutta ei ole syytä epäiillä.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
En tiedä itkeäkö vai nauraisiko kun katsoo illan ottelun kokoonpanoja..

Haukoilla sitten 16 pelaajaa + maalivahdit Mikkelissä mukana. Jukurit taas lähtee tuttuun tyyliinsä neljällä ketjulla ja kaks hyökkääjää on vielä varaa istuttaa penkilläkin. Mikäli kotijoukkue ei sorru totaaliseen asennevammaan, niin tänään harjoitellaan maalintekoa oikein urakalla.

EDIT: Finhockeyn mukaan Haukkojen materiaali koostuu tänään peräti neljästä puolustajasta, huhhuh..
 

mac_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hautajaiset Kouvolassa 9.3.2006
Jape kirjoitti:
EDIT: Finhockeyn mukaan Haukkojen materiaali koostuu tänään peräti neljästä puolustajasta, huhhuh..

Tommi Sievers taitaa pelata pakkina näin ainakin uskon. Tulisipa tästä matsista viime kauden Kalpa-Haukat 5-4 päättyneen ottelun jonkinlainen kopio. Tosin taidan unelmoida. Silloin Haukoilla ei ollut kolmea kokonaista kentällistä mukana.

No toivotaan tiukkaa peliä näin yltiöoptimistinä.
 
Jape kirjoitti:
EDIT: Finhockeyn mukaan Haukkojen materiaali koostuu tänään peräti neljästä puolustajasta, huhhuh..

Mukana on tosiaan kolme vakiokaluston pakkia: Kiren, Suuronen ja J.Öhberg, joista viimeisenkin taso on vähän niin ja näin. TuTo-pelin tapaan Sievers tulee varmasti pelaamaan puolustajana, vaikka on hyökkääjäksi merkattukin. Ja viidentenä mukana Peltosuo, joka taisi pelata ensimmäiset kunnon mestisminuuttinsa viime pelin päätöserässä. Eli ei hyvältä näytä.
 

Rhinou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Jape kirjoitti:
Tälläkin kertaa lukemat pysynevät kohtuullisina, vaikka Jukurien peli näyttää nyt hyvältä.

Eipä hyvältä näytä, 22min 7-2 :D Ere vaihdettu Bobbaan jo toisessa pelissä peräkkäin. Ei hyvältä näytä ei, tosin eipä tästä pinnoja odotettukkaan. Toivottavasti nyt pysyvät edes yksinumeroisissa. Mielenkiinnolla odotetaan pelin nähneiden kommentteja.
 
Viimeksi muokattu:

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Toistaiseksi näyttää järvenpääläisittäin varsin lupaavalta: tilanne on vasta 15-2. Tästä noustaan vielä!

Totta puhuen tällainen selkäsauna tuntuu aika käsittämättömältä, vaikka selvää tappiota odotinkin. Lieneeköhän Mestis-historian kovimmat turpakäräjät kyseessä?

Tässä vaiheessa voi vain olla tyytyväinen, että fanimatka peruttiin osallistujapulan vuoksi. Toivotaan, että joukkueen alennustila on vain tilapäinen ja että kurssi kääntyy, kunhan avainjermut saadaan jälleen ruotuun. Karsintataistelun kannalta tällä taistolla ei onneksi ollut kovin ratkaisevaa merkitystä.
 

aku ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JUKURIT ja Jokerit
Ei hyvää päivää!

No olipahan ottelu. Koko surkuhupaisa peli kulminoitui Haukkojen 15-3 KAVENNUS (!) "maaliin", joku epämääräinen pomppukiekko meni kauhean ryysiksen läpi jotenkin ihmeen tavalla verkon perukoille. Haukka pelaajat eivät tulettaneet maalia ollenkaan vaan töllistelivät toisiaan hölmistyneinä. Koko loppuhuipennuksen kruunasi fanikatsomon hurjana raikuva HAUKAT!!! HAUKAT!!! Haukka pelaajat jopa taputtivat käsiään fanikatsomon suuntaan, ilmeisesti tajusivat tilanteen vitsikkyyden.

Mutta kyllä Haukoilla oli tuuriakin mukana. 15 päästettyä maalia oli hyvä suoritus, kun tarkastelee maalipaikkoja. Torjunnat jäivät maalivahdeilla (suht) vähäisiksi mutta kiekko lipui vähän väliä kriittisessä maalinteko paikassa, josta se jotenkin kummasti löysi tiensä väljemmille vesille.
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Mukavat jääpallo-lukemat saatiin tänään Mikkelissä aikaiseksi. 15-3 on tietääkseni Mestis-historian kovin selkäsauna ikinä. Haukat jaksoi pelata tänään n. 10 minuuttia ja sen jälkeen harjoiteltiin maalintekoa oikein urakalla Haukkojen päädyssä. Peli ei enää tilanteen 10-2-jälkeen muistuttanut yhtään jääkiekko-ottelua vaan jonkun jengin harjoituksia.

Haukkojen tehdessä 15-3-kavennuksen SarvisClubi alkoi huutaa "Haukat, Haukat"-huutoja taputusten ja rumpupärinän kera. Silloin alkoi suunpielet nousta korvia kohti itse kullakin.

Toivottavasti tälläisiä numeroita ei enää tällä kaudella nähdä. Olen minäkin sentään sen verran empaattinen ihminen, että alkoi säälittämään jo Haukkojen puolesta. Välillä toivoi jo että lopettaisivat jo sen maalinteon.

Tästä sitten seuraavaksi Hermeksen kimppuun. Edellisellä Mikkelin vierailulla Hermes otti pataansa 10-2. Mitenköhän sitten torstaina? *HYMIÖ*
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Rhinou kirjoitti:
Toivottavasti nyt pysyvät edes yksinumeroisissa. Mielenkiinnolla odotetaan pelin nähneiden kommentteja.
Eipä pysyneet ei..
Olipa huikea tulitus. Eka erä oli jo alusta asti yhteen maaliin pelaamista. Lindholmin läpiajo oli ansaittu maali Jukurien kardinaalimunauksesta, mut toinen Haukkojen maali Jaskan lipsahdus viivalta tulleesta vedosta. Jukurien maalit olivat nättejä ja varsinkin Laakso oli avauserän sankari tekemällä siistejä maaleja. Toisessa erässä Jukurit meni menojaan, eikä Haukoilla ollut yhtään paikkaa. Piiroinen oli erän tähti. Päätöserä oli myös yhtä juhlaa ja varsinkin Jormakan maali oli siisti. Haukkojen ainoa kunnon paikka tuotti tuloksen, mutta ei sitä Jaskan piikkiin voi laittaa. Toki siinä tilanteessa oli jo puolustuskin aika juhlatunnelmissa.

Olipahan huikeat lukemat. Taisi tulla Mestiksen maaliennätys ja Haukat oli kyllä ehdottomasti ainakin sarjaporrasta ellei kahta alempaa tasoa. Kapea materiaali näkyi yllättävänkin räikeästi. Jukurien asenne pysyi hyvänä loppuun asti viimeistä Haukkojen maalia lukuunottamatta. Saipahan jätkät tehotilastojaan uuteen uskoon.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Olipahan tiukka peli.

Kymppi rikki huudon jälkeen meni sormi suuhun, mitäs nyt huudetaan. Vastaus löytyi heti; "Mäyräkoira, mäyräkoira..."

Sekään ei riittänyt.

Eilen K-Vantaan bussikuski sai yhden tähden JA:n raportissa. Onkohan Haukoilla hyvä bussikuski...

Maaleja olisi voinut tulla vielä toinen mokoma lisää. Peliin ei oikein löydä sopivaa adjektiivia, tyrmäyskin on liian lievä ilmaus.
 
Aika tylyt lukemat tuli. Vitsinä heitin kaverille ennen peliä että päättyy 20-0. No ei ihan, vaikka ei se kaukana ollut. Ihme ettei Kiukas ja Laitinen saaneet peliaikaa. Nyt olisi ollut kuitenkin ihan hyvä tilaisuus. Kun peli oli aika äkkiä selvä. Muutama paikka haukoillakin oli. Joista nuo pari maalia tuli. Vähän sääliksi käy maalivahtia. Kun onhan se Bobba ihan söpö... *hymiö*
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tehopinnoista vielä sen verran, että Niemi keräsi 0+5, mutta ketjukaveri Sipiläinen tehoili vierellä kiikareilla! Viiteen pinnaan ylsi myös Laakso 2+3. Neljän pinnan miehiä onkin sitten useampia.
Erikoista oli myös se, ettei nelosketju tehnyt yhtään maalia, eikä kukaan heistä kerännyt yhtään pistettäkään. Suutarisella kyllä oli muutamia avopaikkoja..
 
Eläkeläiselle äsken soittelin, ja hän kertoi, että mm. Pasi Pieninkeroista oli peluutettu puolustajana. Tähän voi vain todeta, että onneksi ei ole sitä sentään tarvinnut nähdä.

Toisaalta, Turussa Bobba pelasi kyllä 10 minuuttia niin epävarmasti ja Kokkonen urakkaansa nähden hyvin, että lukemat olisivat varmasti olleet kohtuullisemmat, jos Heikki olisi hyvällä asenteella jaksanut jatkaa torjuntahommia poidempään. No, väliäkös tällä, maaliero ei tiettävästi kauden lopuksi tule mitään ratkaisemaan.

Kyllä uskon, luotan ja toivon, että Haukat esiintyy tiistaina paremmalla ilmeellä Forssassa, kunhan Lehtinen ja Öhberg kokoonpanoon palaavat.
 

Salama44

Jäsen
Jugorov kirjoitti:
Mukavat jääpallo-lukemat saatiin tänään Mikkelissä aikaiseksi. 15-3 on tietääkseni Mestis-historian kovin selkäsauna ikinä.
Olisi ollut ilman noita Haukkojen maaleja, sillä kaksi isompaakin tappiota löytyy:

6.12.2002 Ahmat-UJK 13-0 ja 31.1.2004 KalPa-Ahmat 13-0
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
Tommonen peli sotkee muuten mukavasti pistepörssejä. kaikki joukkueet eivät pääse pelaamaan noin huonoa ja vajaata joukkuetta vastaan.
Mutta ei se mitään tuosta pelistä ei ollut edes odotettavissa pisteitä haukoille, joten tarjosivat iloa sarviksille! Reiluja miehiä!
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Salama44 kirjoitti:
6.12.2002 Ahmat-UJK 13-0 ja 31.1.2004 KalPa-Ahmat 13-0
Tilastoja on siis kaiveltu. Jukurit ei siis rikkonut suurinta maalieroa Mestiksessä, mutta suurimman maalimäärän kylläkin. Edellinen Jukurien ennätys oli 3.11.2001 Jukurit-Diskos 12-1. Tuossa matsissa muuten muuan Petri Lehtonen iski tehot 3+2 ja joku Antti Laaksokin tais maalin tehdä. Miikka Männikkö ja Jari Korhonen tehoilivat myös Jukurien paidassa.

EDIT: Mestiksen maaliennätys tuli, mutta innokkaimmille ikijukurifaneille tiedoksi, että Jukurien kaikkien aikojen maalitehtailu jäi vielä matkan päähän. Kakkosdivariaikoina Mikkelissä vieraili jos jonkin sortin tähtiä ja lukemat olivat pahimmillaan jopa tämän päiväistä hurjempia.. Ne pelit kuuluvat kuitenkin jo historiaan ja 15 maalia nykyaikana on mieletön lukema näillä säännöillä.
 
Viimeksi muokattu:

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Haukkojen faniauto löysi sitten vihdoin kotiin.Päätän raporttini ottelusta tähän.
Forssaan ei tarvinne vaivautua,kun on nämä Turun ja Mikkelin karkelot kärsinyt.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureiden sivuilta, www.jukurit.fi , löytyy maalikooste. Kokoakaan ei näytä olevan kuin 38,5 Mt ja kestoa yli 8 minuuttia.......

Kuunnelkaa 15 - 3 -maalin jälkeisiä huutoja.
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
pekutti kirjoitti:
Jukureiden sivuilta, www.jukurit.fi , löytyy maalikooste. Kokoakaan ei näytä olevan kuin 38,5 Mt ja kestoa yli 8 minuuttia.......

Kuunnelkaa 15 - 3 -maalin jälkeisiä huutoja.

Heh.. No huudoista totean vain että kerrankin Kalevankankaalla kuuluu kannustusta..

Muutama ihan näppärä sommitelma on näköjään lauantai-illan ketsuppipullossa hallilla nähty. Tosiaan on tiukka paikka miettiä kannattaako nykyistä ykkösnyrkkiä hajottaa Kanervan paluun jälkeen. Mielestäni ei ainakaan noilla muutaman ottelun näytöillä. Lasse löytää maalijyvän toisessakin ketjussa jos on löytääkseen sen tällä kaudella.

Tällaisia karkeloita tuntuu tulevan aina pari-kolme kertaa kaudessa, ja eiköhän Mikkelin suunnalla ole kohta tämän kauden kiintiö täynnä. Tosin toivotaan ettei.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Melkoinen ilotulitus oli siis lauanataina Kalevankankaalla, moisia lukuja näki joskus silloin 90-luvun alun rupuvuosina ja Jukurit oli ottavana osapuolena..

- Jape jo mainitsi Sipin 0+0 tehoista ja myös nelosketju jäi vaille tehomerkintöjä, tosin Suutarisella oli muutama namupaikka mm Kovasen kanssa 2-1 hyökkäys josta Harri laukoi itse ja päin..viimeisessä erässä Hämäläinen pelasi kaverille hyvän paikan, vaan ei kelvannut. Hämäläinen jäi pakeista ainoana ilman tehoja, mutta ei ottanut myöskään sitä "pakollista" jäähyä ja on menettänyt mestiksen jäähypörssin piikkipaikan FPS:n Antti Uitolle.

- Ykkönen aivan pitelemätön ja paha on Lassen ottaa paikkaansa kun palaa. Jormakka on tuonut hyvin liikettä "pappaketjuun". Myös Piiroinen-Niemi-Sipiläinen on ollut loistava viime peleissä.

- Haukkoja kävi sääliksi ja veskareilla ei ollut mikään onnistunut ilta. Pelaajista Lindholm oli taas pirteä, pieni mies liikkuu hyvin ja tekee myös tehoja. Lindholmia vosi ajatella jopa Jukuripaitaan. Mies on muistaakseni muutaman vuoden takainen nuorten maajoukkue mies ja taisi kokeilla liigavauhtia Bluesissa. Numeroa myöten V-P Ketolamainen Luoma jäi myös mieleen.

- Muutama paha nukahdus kävi Jukureille 1-1 maaliin antoi Kovanen loistavan passin ja myös Haukkojen viimeinen maali menee puolustuksen piikkiin, tosin tuossa vaiheessa peli oli enää vain pelailua.

- Harmi ettei mennyt 20 rikki...

Jukurit
*** Antti Laakso
** Petri Lehtonen
* Mika Niemi

Haukat
*** Miikka Lindholm
** Matti Luoma
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös