Jukurit 2005-2006

  • 95 961
  • 455
Tila
Viestiketju on suljettu.

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Noniin ja eikun pohtimaan ensi kautta! Itseäni ei pronssipeli kiinnosta pätkääkään, joten ensi kauden spekuloinnin voi hyvinkin aloittaa. Tämän kauden jengistä jatkosoppareita ainakin seuraaville:

Mikko Strömberg, Joni Tuominen, Markku Erholtz, Juha Salmu ja Esa Saksinen puolustuspelaajista. Varauksin myöskin Hämäläinen ja Vuorisaari.

Hyökkääjistä jatkopahvit ainakin kaikille muille paitsi Jani Väänäselle, Simo Romolle ja varauksin Antti Laaksolle (mikäli pelihalut ovat yhtä minimaaliset kuin kaudella 04-05).


Liigaan suunnistaa kuitenkin suuri määrä pelaajia. Strömberg, Tuominen, Koponen, Sipiläinen, Piiroinen ja Saksinen pelaavat suurella todennäköisyydellä ensi kaudella liigaa. Jotkut pelaajat saattavat puolestaan suunnata ulkomaille.

Spekulointi alkakoon.. Itse en jaksa tänään enempää asioita miettiä, kun vituttaa tuo Jukureiden ryssiminen..
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Toivoisin ensi kaudella seuraavanlaisia pelaajia:

- jotka osaavat pelata ylivoimaa.

- Painavat yli 70 kg luistimet jalassa.

- Ovat yli 170 cm pitkiä.

- Osaavat vetää suoraan syötöstä.

Jatkopahveista aika pitkälti samaa mieltä kuin Jugorov.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Pistäkää ne nettisivut kuntoon, siis jumalauta mitä chattiskeidaa siellä on..taso on syvältä! Ex-futisfoorumillakaan ei ole vajottu noin alas. Asialle ehkä tarttis tehdä jotain..kaiken maailman perkeleen timojuvanit siellä suoltaa uskomatonta paskaa.

Pelaajista muutama liigasoppari julkaistaneen pikapuolin..
 

pekki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ahmat 4ever, HPK, RoKi-79
Kuten jatkoajan uutisissakin jo lukee lähti Tuominen SaiPaan odotetusti..
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Enpähän kauheasti itke Tuomisen lähtöä. Toki hyvä pelaaja, mutta ei liigatasoa. Välillä melkoista hasardia Sport-sarjassakin.
Teron lähtö lienee jo varma (Jyp). Mikko jäänee Jukureihin, jos ei saa selvää ykkösveskarin paikkaa liigasta. Ulkomaille Mikko tuskin vielä suunnistaa, kun on vuosi opiskeluita jäljellä.

Tulijoita on taas paljon, niin kuin joka kevät, eiköhän RD osaa taas kerran valita sellaiset, joita joukkuepelaaminen kaipaa. Itsellä olisi toivelistalla kerrankin joku oikea väriläiskä joukkueeseen. Joku, joka todella herättäisi unisemmatkin katsojat.

No odotellaan, mitä tuleman pitää. Huhuissa on pyöriny todella mielenkiintoisia nimiä, liigastakin, mutta olkoon ne vielä huhuja.
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Tuominen lähti siis Lappeenrantaan ja toinenkin siirto julkistetaan muutaman päivän sisällä. Tämä siirto koskee Tero Koposta. JYP:stä puheenollen; JYP teki jatkosopimukset Tommi Nikkilän, J-P Hytösen ja Tuomas Mikkosen kanssa, joten ainakaan ketään heistä ei nähdä ensi kaudella Jukuripaidassa. Nikkilä olisi ollut mahdollinen mies korvaamaan Mikko Strömberg (mikäli Mikko Mikkelistä pois suuntaa), mutta JYP halusi näköjään pitää Tommin kakkosvahtina "Nykäskylässä".

Jukureista siis lähdössä/lähtenyt 1-4 puolustajaa, (1 maalivahti) ja 2-5 hyökkääjää, joten joukkueen runko pysynee taas kasassa. Saattaa toki olla, että muutama Jukureiden monivuotinen luottomies lopettaisi uransa. Esim. Hakkaraiselle se on mahdollista erinäisien loukkaantumisten johdosta.

MV

Jos Strömberg siirtyy ensi kaudeksi pois Mikkelistä, on RD:llä iso homma saada joku liigatason kassari tänne. Vaikka en kyllä yhtään ihmettelisi (Dufvan tuntien), vaikka ensi kausi pelattaisiin kaksikolla Tillanen - Lahikainen.

Puolustus

Puolustuksesta parhaat (Tuominen, Erholtz, Saksinen) lähtenevät muualle ensi kaudeksi. Ennenkaikkea "Eren" menetys olisi kova kolaus Jukuripuolustukselle. Tuominen ja Saksinen olivat tällä kaudella runkopuolustajia, mutta eivät Mestis-tasolla mitään superpakkeja. Erholtz oli ylivoimaisesti Jukureiden tasaisin ja varmin puolustaja, joka yritti välillä kovasti hyökkäyspäässäkin. Vuorisaarea voisi kauden 2004-2005 perusteella kutsua melkein jopa hyökkääjäksi, sillä Ville oli useastikin Jukureiden pelaajista syvimmällä vastustajanpäädyssä. Vuorisaarelle tuli Jukuri-puolustajista Hämäläisen kanssa eniten ns. "hazardisyöttöjä" vastustajalle.

Vuorisaari on kehityskelpoinen kaveri ja jos saa turhat harhasyötöt tms. pois ja keskittyy enemmän juuri puolustamiseen, voi hänestä tulla ensi kaudeksi Jukureiden parhaita pakkeja tai sitten jatkaa samalla tiellä kuin tällä kaudella ja jää 7:nneksi pakiksi. Salmu oli Jukureiden kovaotteisin puolustaja kaudella 2004-2005. Salmu sortui välillä turhaan kikkailuun ja otti liian paljon tyhmiä jäähyjä.

Ensi kautta ajatellen Salmulle kuitenkin ehdottomasti jatkopahvi. Riepposen ja Kallioisen aika on mielestäni Jukuripuolustuksessa ohi ja he saavat ruveta etsimään pelipaikkaa muualta.

Hyökkäys

Hyökkäyspäästä lähtenee ainakin yksi kentällinen miehiä pois vahvuudesta. Konkaripelaajien (Laakso, Kanerva, Hakkarainen) peli-into ensi kaudeksi ratkaisee suurelta osin sen minkälaiseksi Jukurihyökkäys muodostuu. Kenelläkään näistä konkareista ei ole asiaa liigakaukaloihin ja mikäli he eivät Jukureissa ensi kaudella jatka, on syynä suurella todennäköisyydellä joko uran lopetus tai siirtyminen ulkomaille. Ainakaan Kanervan tapauksessa en jälkimmäiseen vaihtoehtoon enää usko.

Jukureiden viime kauden paras hyökkäysvitja: Piiroinen - Koponen - Sipiläinen muuttuu ensi kaudeksi sataprosenttisesti. Koponen siirtyy JYP:iin ja Piiroisella ja Sipiläiselläkin on hyvät saumat löytää itsensä ensi kaudella liigajoukkueesta. Jos Jukurit saisi pidettyä edes jonkun näistä pelaajista niin se olisi erittäin hyvä juttu.

Jormakka, Silvander ja Laitinen ovat juuri siinä hilkulla, että mahtuisivatko johonkin liigaseuraan kolmos- tai neloskenttään. Etenkin Silvander voisi olla mahdollisesti ensi kaudella Kärppien mies (1+1-yhteenveto), mutta tiukkaa tulee Juhallakin olemaan jos aikoo liigaseuraan mahtua. Tämä kenttä voisi kokonaisuudessaan säilyä ensi kaudeksi. Laitinen oli Jukureiden parhaita hyökkääjiä playoffeissa ja Silvander puolestaan teki maaleja liukuhihnalta. Jormakka on Jukumaisen taistelun ruumiillistuma ja Jukureiden kannattajien suosikki.

Viime kauden suurin Jukuriyllättäjä Jesse Kiukas noussee ensi kaudeksi Jukureiden aivan vakiokokoonpanoon. Jesse esitti pelaamissaan peleissä niin loistavia otteita, että Dufvan on pakko palkita nuori mies vakipaikalla ensi kaudeksi. Tomi Lindforsille ilman muuta jatkopahvi ensi kaudeksi. Playoffeissa näki, että potentiaalia löytyy ja ensi kaudella voisi olla Lindforsin vuoro nousta parrasvaloihin. Myöskin Iivo Hokkaselle hyvin sujuneen kauden jälkeen jatkosopimus.

Väänänen ja Romo olivat selkeitä pettymyksiä enkä kummankaan heistä toivo pelaavan ensi kaudella Jukuripaidassa.


Eli pelaajia on tottakai hankittava ja toivomuslistalla olisi ilman muuta yksi/useampi isokokoinen pakki puolustuspäähän sekä ykkössentteri pyörittämään YV:tä ja viemään aloitukset sekä ehdottomasti yksi armoitettu maalintekijä!
 

manunited

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Tulevasta joukkueesta...

Joukkue varmasti tulee muuttumaan enemmän kuin viimekaudelle. Avainmiehiä lähtee useita testaamaan kykyjään liigassa. Isolla D:llä on siis kova työ saada laadukkaita pelaajia vanhojen tilalle.
Yksi kysymysmerkki on myös Mikkelin juniorikiekkoilijat. (HokkanenX2, Kiukas yms..) Onko heillä enää itressejä jäädä Mikkeliin tahkoamaan peliajantoivossa vain neloskentässä. Varmasti ottajia olisi, kysymys siis kuuluu, että ymmärretäänkö lähteä?
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Re: Tulevasta joukkueesta...

Viestin lähetti manunited
Onko heillä enää itressejä jäädä Mikkeliin tahkoamaan peliajantoivossa vain neloskentässä. Varmasti ottajia olisi, kysymys siis kuuluu, että ymmärretäänkö lähteä?

Öö, ok..?

Eivätköhän junnut saavat peliaikaa ihan Mikkelissäkin, jos sen vaan ansaitsevat. Jukureissa on ymmärretty juniorityön arvo ja tuloksia alkaa hiljalleen syntyä. A-juniorien nousu 1. divisioonaan oli hyvä alku.

Ja kuten todettua, Jukureilla neloskenttäkin saa minuutteja ihan hyvin..

Henri Hokkasen osalta tosin asenne mietityttää. Putoaminen takaisin A-junnujen rinkiin taisi olla kova isku, sillä paljoakaan ei mies töitä kentällä vaikuttanut tekevän. Hyvä debyyttipeli Mestiksessä tosin osoitti, että potentiaalia on. Toivottavasti laiskottelu ei pilaa kehitystä.

Iivo Hokkanen on pelaillut neloskentässä tasaisia minuutteja koko kauden. Rooli vaihtui sentterin paikalta laidalle, mutta luottoa on tullut jonkin verran. Voimaa ja uskallusta Iivo kaipaa enemmän. Nuorten peleistä tuttua energisyyttä ei olla aina Mestiksessä nähty. Ensi kaudella turha aristelu pois, niin hyvää tulee.

Jesse Kiukas on jo nyt noussut monen jukurikannattajan suosikiksi. Nuorukainen tuli, näki ja valloitti pelipaikan edustusjoukkueesta. A-junnujen peliä syksyllä katsoessa huomasin, että tällä kaverilla on yritystä ja asennetta. Pienestä koosta ja voiman puutteesta huolimatta uskalsi pelata täysillä ja taklaillakin. Tulevaisuuden uusi Niko Kantelinen?

Muita nimiä ei vielä ole tullut esiin edustustasolle asti, mutta kannattaa pitää mielessä vuonna 1987 syntynyt Joni Avikainen. B-junnu pärjäsi ikäluokkaa vanhempien seassa erinomaisesti. Anssi Laitista kannattaa myös pitää silmällä.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Re: Re: Tulevasta joukkueesta...

Viestin lähetti Wilzu

Jesse Kiukas on jo nyt noussut monen jukurikannattajan suosikiksi. Nuorukainen tuli, näki ja valloitti pelipaikan edustusjoukkueesta. A-junnujen peliä syksyllä katsoessa huomasin, että tällä kaverilla on yritystä ja asennetta. Pienestä koosta ja voiman puutteesta huolimatta uskalsi pelata täysillä ja taklaillakin. Tulevaisuuden uusi Niko Kantelinen?

Kiukas pelaa samalla asenteella kuin Mosse Ahvenainen. Painaa silmät viiruina ympäri kaukaloa ja haastaa härskisti isompansa.

Ahvenaiseen verrattuna erot löytyvät lähinnä koosta ja siitä, että Kiukas on Ahvenaista asteen taitavampi kiekon kanssa.

Kiukkaan ensimmäinen Mestis-maalikin oli osoitus nimenomaan miehen taistelutahdosta. Huomenna voisi jälleen TuToa vastaan tulla lisää maaleja.

Nyt vaan Kiukkaalle enemmän luottoa, sillä taistelu pitää myös palkita pelipaikalla. Pari vakiokokoonpanon dieseliä voisi ottaa oppia Kiukkaan asenteesta.
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Re: Re: Re: Tulevasta joukkueesta...

Viestin lähetti dali
Nyt vaan Kiukkaalle enemmän luottoa, sillä taistelu pitää myös palkita pelipaikalla. Pari vakiokokoonpanon dieseliä voisi ottaa oppia Kiukkaan asenteesta.

Totta. Kiukkaalla on asenne kohdillaan ja esim. koko Jukureiden ykköshyökkäysvitja voisi ottaa mallia Jessen asenteesta pelata hokia. Ensi kaudeksi Jukureiden olisi saatava vanhatkin konkarit kiinnostumaan enemmän pelaamisesta Mestiksessä ja Jukureissa tai sitten korvata nämä pelaajat liigan ylijäämillä tai jollain. Kanerva, Laakso, Väänänen ja Hakkarainen olivat Jukureiden ykkössurffaajat tällä kaudella. Toki kaikki heistä väläyttelivät osaamistaan, mutta useissa peleissä etenkin Laaksolla näytti olevan motivaationsa kanssa ongelmia.

Huhut ovat alkaneet jo kiertää tiuhaan tahtiin Jukureiden ensi kauden pelaajista. Kannattanee odottaa tuo lopullinen KooKoo-päätös ennenkuin voidaan tarkemmin spekuloida. JYP:stä tullee joku pelaaja korvaukseksi Koposesta ja yksi paluumuuttajakin olisi huhujen mukaan palaamassa sarvipäihin. Mutta näistä lisää sitten, kun tiedetään enemmän mm. KooKoosta jne.
 

manunited

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Kuinka paljon oikeasti saivat juniorit peliaikaa?? Se ei hirveästi vie Mikkeliläistä jääkiekkoa eteenpäin, että hankitaan korvaajia omille junnuille (Romo näin esimerkinä). Mielestäni Mikkelissä pitäisi luottaa enemmän omiin voimiin ja antaa myös vastuuta 1-3 kenttiin, vaikka menestystä ei tulisikaan totuttuun malliin. Junioreilla olisi tuolloin enemmän realismia päästä edustusjoukkueeseen joka kannustaisi harjoittelemaan. Toinen syy olisi varmasti se, että oman kylän poikia yleisö tulisi varmasti katsomaan...
Tuolloin myös talous pysyisi paremmin hanskassa.
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Kuoppaan ensin kuluvan kauden:

1. Kiitos rumpuryhmälle joka jaksoi koko kauden!
2. Kiitos Mikko Strömberille olit tänä vuonna Jukureiden paras
3. Kiitos Ristolle kokosit taas hyvän joukkueen loppusuoralla vain romahti

Ensin täytyy maistella tätä karvasta loppua ja aloittaa spekulaatiot tulevasta hieman myöhemmin........
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jortikka Jukureihin!

Näköjään Jukurit vastata todenteolla Dufvan lähtöön. Jortikkahan oli lähes varma TPS:n mies. Mitä Jukurit pystyi tarjoamaan enemmän, kuin Tepsi.
 
Aprillipilaa hei...

Eiköhän kyse ole Jatkoajan toimituksen aprillipilasta, liian hurjaa tekstiä ollakseen totta...
 

Gameface

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Jortikkako Jukureihin?

Miksei artikkelin kirjoittaja paljastanut itseään? Ei tollasta saa edes pilana heittää. Mikä ihme Jortikan saisi lähtemään Jukureihin? Ens kausi Tepsissä, siitähän on jo sovittu...
 

Steele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Florida Panthers
Aika hyvä aprillipila, havahduin vasta siihen kun sanottiin että Hannu Jortikka valmentaa Jukureita ensi kaudella.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Piru vie! Läpi meni minulla... hahah. Ehkä osin siksikin, että lukaisin uutisen melko ylimalkaisesti ja ekalla kerralla jäi maininta Jortikasta kokonaan välistä.

Hyvin tehty juttu. Minä kun luulin että ei mikään mene läpi.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jep aprillipilaahan tämä oli. Moni meni läpi. Itse en jaksanut uskoa tuota ennenkuin se olisi virallisesti ilmoitettu missään. Mutta kieltämättä olisi kova juttu, jos Jortikka Jukureihin tulisi. Mutta ei nyt sentään.
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Ketä tulossa?

Tässä voisi aloittaa nyt spekulaatiot siitä, ketä on tulossa ensi kaudeksi joukkueeseen? Ja ketkä puolestaan ovat lähdössä? Yksi lähtijä on 100% varma, muut vielä huhuasteella. Tulijoistakin on kuulunut ties minkälaista huhua, mutta niihin ei kannattane vielä luottaa.

Varmat lähtijät:

- Joni Tuominen --> SaiPa
- Tero Koponen --> JYP


Saattavat suunnata liigaan/ulkomaille:

- Mikko Strömberg
- Juha Salmu
- Olli Sipiläinen
- Samuli Piiroinen
- Juha Silvander
- Esa Saksinen


Suht. varmat jatkajat:

- Miro Laitinen
- Tuomo Jormakka
- Markku Erholtz
- H. Hokkanen
- Jesse Kiukas
- Iivo Hokkanen
- Tomi Lindfors
- Lasse Kanerva (ellei lopeta?)
- Mikko Hakkarainen ( = )
- Antti Laakso ( = )
- Kai Tillanen

Todennäköisesti eivät saa uutta sopparia:

- Simo Romo
- Esa Hämäläinen
- Kari Riepponen
- Ilkka Kallioinen
- Ville Vuorisaari
- Jani Väänänen


Rutkasti siis uutta verta joukkueeseen tarvittaisiin. JYP:stä, SaiPa:sta, Blues:sta tai Pelicanseista voi olla tulijoita. Myös HIFK:sta, mikäli huhut pitävät paikkaansa. Eräs kova paluumuuttaja on palaamassa ulkomailta Mikkeliin ja KooKoosta saattaisi tulla ainakin Kantelinen.

Mainitsemista liigaseuroista pelaajia joilla ei ole sopparia ja voisivat olla mahdollisia:

HIFK:

- Ville Varakas (D)
- Juha Fagerstedt (F)
- Mikko Laine (F)

Luttinen on siinä ja siinä, mutta lienee liian kova luu Mestikseen.


JYP:

- Petri Virolainen (D)
- Tuomo Laukkanen (F)

Myös viime kaudella pääasiassa A-Nuorissa pelannut Juha "Jarin veli" Jääskeläinen (F) voisi vuodeksi tulla Mikkeliin.


SaiPa:

- Pietari Kolhonen (F)
(- Juha Kuokkanen (G) )

Kerman (F), Nokelainen (F) ja Holma (F) ovat myöskin vielä ilman sopimusta. He taitavat kuitenkin olla liian kovia tänne, ainakin Nokelainen ja Kerman.


Pelicans:

Kaikki riippuu siitä miten Kaaneille käy. Mikäli jatkavat liigaa niin sieltä tuskin ketään tulee. Muutoin on mahdollisuuksia todella monia.


Blues:

- Tommi Pelkonen (D)
- Antti Pihlström (F)
- Matti Näätänen (F)

Lisäksi Tero Määttä voisi olla kiinnostava nimi mikäli ei liigaan sopparia saisi.


Jukureiden ensi kauden joukkueeseen vaikuttanee jonkin verran se jatkaako KooKoo vai ei. Sieltä olisi huhujen mukaan muutama avainpelaaja tulossa kohti Mikkeliä, mikäli KooKoo ei ensi kaudella pelaa.

Mälkiä, Virtala ja Kantelinen olisivat ainakin mielenkiintoisia nimiä.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tänään tiistaina ilmestyneessä Veikkaaja-lehdessä Dufva kertoo Jukureista lähtevän Tuomisen lisäksi 2-5 pelaajaa SM-liigaan.
Nämä pelaajat saattaisivat (minun mielestä) olla:

Tero Koponen JYP
Mikko Strömberg (SaiPa, Ässät, Ilves, ??)
Olli Sipiläinen (JYP?)
Esa Saksinen Pelicans

Muita lähtijöitä saattaa olla 3-5 pelaajaa. Vahvistuksiksi tarvitaan siis ainakin hyvätasoinen maalivahti, 2-3 pakkia ja 4-5 hyökkääjää.

Ensi kauden materiaaliin tulisi myös olla muutaman pelaajan verran leveämpi kuin mitä menneellä kaudella, jottei tämän kevään tapahtumat uusiutuisi. Jääkiekossa kuitenkin loukkaantumisia tapahtuu aina. Pelaajamateriaali tulisi olla jo kesällä riittävän laaja, sillä vahvistusten etsiminen kesken kauden ei välttämättä ole kovin hedelmällistä touhua.

Tulijoista Jugorov esittikin jo tukun mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Lisäisin tähän Petri Lehtosen, jolla ei ole vielä sopimusta ensi kaudeksi ja kelpaisi siis jälleen mieluusti tänne.

Eiköhän tässä lähiviikkoina huhuille saada vahvistusta.
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Viestin lähetti Jape
Tero Koponen JYP
Mikko Strömberg (SaiPa, Ässät, Ilves, ??)
Olli Sipiläinen (JYP?)
Esa Saksinen Pelicans

Muita lähtijöitä saattaa olla 3-5 pelaajaa. Vahvistuksiksi tarvitaan siis ainakin hyvätasoinen maalivahti, 2-3 pakkia ja 4-5 hyökkääjää.

Tulijoista Jugorov esittikin jo tukun mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Lisäisin tähän Petri Lehtosen, jolla ei ole vielä sopimusta ensi kaudeksi ja kelpaisi siis jälleen mieluusti tänne.

Mikko Strömbergin vaihtoehtoihin lisäisin vielä liigaan nousseen Kalevan Pallon. KalPa oli jo viime viikolla kysellyt Strömbergiä ensi kaudeksi riveihinsä. Huhut kertovat, että Mikolle olisi Kuopiossa luvassa ykkösmaalivahdin paikka. Kuivalainen lopettanee pelaajauransa ja keskittyy KalPan markkinointiin.

Sipiläinen, Saksinen ja Koponen ovat melkein varmasti ensi kaudella liigassa. Joukkueista ei paljoa uskalla vielä sanoa, paitsi että Koposen osalta se on JYP. Saksinen menisi todennäköisesti Pelicansiin, KalPaan, JYP:iin tai johonkin muuhun pienempään seuraan, kuten myös Sipiläinen. Piiroinen, Salmu ja Silvander voisivat myöskin pelata ensi kaudella liigaa.

Jukureilla voi olla aika hankalaa saada oikein iskukykyinen joukkue ensi kaudeksi. KalPa hankkii varmasti näitä "ylijäämiäkin" riveihinsä, kuten myös Pelicans. Myöskin kaikki muut Mestis-seurat ovat näiden pelaajien kintereillä, joten kilpailu pelaajista tulee olemaan tavallista kovempaa. Kuten olen jo aiemmin maininnut: Jukureiden ensi kauden joukkue riippuu paljon siitä, jatkaako KooKoo ensi kaudella Mestiksessä.

Petri Lehtonen olisi kova nimi Jukureiden ensi kauden rosteriin. Tiedä sitten, missä kunnossa "Lehi" Ranskassa vietetyn vuoden jälkeen on. Kantelinen ei ainakaan kovin hyvässä vireessä ollut. Pasi Järvinen voisi olla myöskin yksi vaihtoehto, mutta hänen tullessaan ei varmaankaan voisi puhua kovasta vahvistuksesta. Pasin kohdalla ura on laskusuunnassa ja Ranskassakaan eivät pelit tällä kaudella kovin hyvin luistaneet.

Mikäli KooKoo ei ensi kaudella pelaa niin mahdollisia Jukurikasvoja voisivat olla:

Virtala
Saarela
Kantelinen
Mälkiä
Nevalainen

Ei kuulostaisi ainakaan yhtään pahalta. Listassa kolmantena oleva on melko varmasti ensi kaudella Jukureiden mies, riippumatta KooKoon tilanteesta.

Mitenkäs olisi ulkomaalaispelaaja/pelaajat? Mielenkiintoa toisi varmasti lisää. Miinuspuolena voisi olla hinta, motivaation puute, kieli (mikäli joku slovakki tai tsekki esim.) ja se, että onko taitotaso oikeasti tarpeeksi kova Mestikseen. Sport teki mielestäni aika onnistuneet ulkomaalaishankinnat täksi kaudeksi. Ainakin Allen ja Dhaphale vastasivat hyvin heihin kohdistuneita odotuksia. Myöskin Fanduls oli hyvä, mutta häneltä Sport ja koko Mestis varmasti odotti enemmän.

Hermes puolestaan epäonnistui ulkomaalaistensa hankinnassa. Jasik ja Blanar eivät vakuuttaneet. Hokin Mocek oli mielestäni positiivinen yllätys ja hänen pelitapansa oli varmanoloista.

Ulkomaalaisten hankinnoista noin 50% osoittautuu flopiksi, 30% ovat joukkuetta auttavia, mutteivat kuitenkaan nouse pahemmin parrasvaloihin ja jäljelle jäävä 20% ovat tähtipelaajia ja sytyttäjiä.

Katsotaan nyt mitä saadaan, mutta ulkomaalaispelaaja olisi kiva nähdä Jukuripaidassa pitkästä aikaa.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Viestin lähetti jesse72
Pistäkää ne nettisivut kuntoon, siis jumalauta mitä chattiskeidaa siellä on..taso on syvältä! Ex-futisfoorumillakaan ei ole vajottu noin alas. Asialle ehkä tarttis tehdä jotain..kaiken maailman perkeleen timojuvanit siellä suoltaa uskomatonta paskaa.

Pelaajista muutama liigasoppari julkaistaneen pikapuolin..

Jukurit vaihtaa www palvelujen toimittajaa kevään/kesän aikana, hyvä juttu. Toivottavasti saadaan viimein asialliset sivut ja kunnon keskustelua myös sinne?

Tuominen siis SaiPaan ja Koponen Jyppiin nämä ovat olleet "julkisia salaisuuksia" jo jonkin aikaa.
Muista huhutuista Saksinen pelannee Lahdessa jos siellä liigaa pelataan. Strömbergillä, Sipiläisellä, Piiroisella ja Silvanderilla lienee myös perään kyselijöitä..

Katsellaan ja odotellaan, tosin niitä uusien pelaajien julkistamisia saataneen odotella vielä tovi? Jukurien ja Dufvan imu kuitenkin lienee vielä voimassa ja saadaan kunnon jengi myös kaudeksi 2005-2006..

Mainitaan vielä loppuun että yhden kauden Mikkelissä pelannut Ville Kiiskinen joutui lopettamaan uransa vammojen vuoksi.
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Jugorov

Mikäli KooKoo ei ensi kaudella pelaa niin mahdollisia Jukurikasvoja voisivat olla:

Virtala
Saarela
Kantelinen
Mälkiä
Nevalainen

Ei kuulostaisi ainakaan yhtään pahalta. Listassa kolmantena oleva on melko varmasti ensi kaudella Jukureiden mies, riippumatta KooKoon tilanteesta.


Vaikka KooKoo pelaisikin ensi kaudella mestistä niin pidän melkoisen varmana, ettei ainakaan Kantelista, Mälkiää ja Nevalaista enää nähdä Kouvolassa KooKoon peliasussa. Kantelinen oli hinta/laatusuhteeltaan sellainen pelaaja joka ei ilmeisesti missään suunnitelmissa kuulunut muutenkaan KooKoon jatkosuunnitelmiin. Toivottavasti Kantelinen saa taas hiukan parempaa aikaiseksi Mikkelissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös