Jukurit 2005-2006

  • 95 923
  • 455
Tila
Viestiketju on suljettu.

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Unto
Olen muuten ihan varma asiasta, nimimerkki Micon takaa löytyy se SAMA kuopiolainen jääkiekkokuuluttaja, joka kertoo milloin yleisön pitää taputtaa!!!!!!! Ai miccikö...noh kaveri kertoo selkeästi milloin kuopiolaisten tulee nauraa.........

Korvasienen satokausi alkaa olla pikkuhiljaa ohi, mutta muistapa ensi keväänä ryöpätä sienisaalis ennen ruoanlaittoa..

Pelaajamarkkinoiden tämänhetkiseen tilanteeseen nähden Jukurit on saanut hyviä pelimiehiä, joilla on potentiaalia parempaankin. Raviradantien päässä hoidetaan asiat sen verran hyvin, että kesällä voi keskittyä kaikessa rauhassa mikkeliläisen jalkapallon seuraamiseen (tähän mennessä jo kolmella eri sarjatasolla!). Siitä lähtien kun ensimmäiset jatkosopimukset tulivat, en ole ollut ollenkaan huolestunut sarvipäiden pelaajatilanteesta. Muu seuran toiminta - mm. nettisivut - tuntuu tosin olevan vähän harhateillä. No, syksyllä sitten.

Siteeraanpa hieman itseäni.

22.4. kirjoitin seuraavanlaisen vision:

Laakso-Lehtonen-Kanerva
Piiroinen-Pelaaja X-Olli Sipiläinen
Jormakka-Pelaaja Y-Kantelinen
Lindfors-Pelaaja Z-Kiukas

Lindström-Mälkiä
Erholtz-Pelaaja A
Kallioinen-Pelaaja B
Hämäläinen

Pelaaja X = Taitava sentteri, joka pystyy luomaan paikkoja Piiroiselle ja Sipiläiselle. Osaa pyörittää ylivoimaakin.

Pelaaja Y = Puolustavan duunin hoitava sentteri. Jos pystyy pelaamaan hyökkäyspäässä, niin hyvä.

Pelaaja Z = Monipuolinen nelossentteri, yleismies Jantunen, jonka voi heittää laatikkoon joka paikassa. (mallia Miro Laitinen)

Pelaaja A = Mitoiltaan n. 185cm/90 kg oleva peruspakki, joka osaa fyysisen pelin ja puolustamisen.

Pelaaja B = Liikkuva ja taitava pakki, joka pystyy pelaamaan ylivoimalla.


Tarjoaisin Pelaaja B:ksi Mikko Mäenpäätä, vaikka mies ei kiekollisilla ansioillaan ole mainetta vielä niittänytkään. Lämäriä kuitenkin kehutaan kovaksi ja antoihan mies itsestään kiekollisenakin ihan perusvarman vaikutelman. Myös ärhäkkä taklaaja, joten ehkä Kalevankankaallakin laidat paukkuvat..

Pelaaja Y = Janne Jaakkola. Jos on terve.

Harri Suutarinen ei kyllä istu ihan suoraan "hankintalistaani", mutta häntä voisi tarjota jopa kakkosketjun keskelle paremman vaihtoehdon puuttuessa. Laitahyökkääjistä on tarjontaa kyllä ihan mukavasti. Kantelinen saa todellakin olla kunnossa, jos meinaa mahtua pelaavaan kokoonpanoon.

Paria sentteriä ja yhtä pakkia vielä kaivataan. Risto Dufva vihjaili keskiviikon Länsi-Savossa yhden puolustajan sopimuksen olevan allekirjoitusta vaille valmis. Oliko kyse Mäenpäästä, vai onko Järvi-Suomen sydämeen tulossa vielä joku muu?
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Tosi hyviä vahvistuksia Suutarinen, Mäenpää ja Jaakkola. Sain ensimmäiseksi tiedon tuttavaltani joka sanoi, että Suutarinen, Mäenpää ja Jaakola olisivat uudet Jukurit. Mielessäni pyöri jo Topi Jaakola, että ompas Dufva saanut huippuäijän Mikkeliin. No.. hyvä kaappaushan tuo Jaakkolakin on. Toivottavasti toipuu vammastaan.

Suutarisesta tulee hyvä sentteri kakkos- tai kolmoskenttään. Mäenpään taidothan nähtiin jo viime kaudella eli loistava pelaaja hänkin.

Nyt vielä Virolainen tai Jokiraita puolustukseen tuomaan fyysisyyttä ja pari sentteriä niin avot. Paras Jukurimiehistö miesmuistiin!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viestin lähetti Micco!
Eikä siellä Mikkelissä tarvitse näitä juttuja niin tosissaan ottaa. Ajattelin vain olla kohtelias ja tehdä vastavierailun. Nimimerkki pekutti kertoo aina silloin tällöin meille tyhmille kuopiolaisille totuuden joukkueestamme. Vilpittömät, analyyttiset ja objektiiviset mielipiteet kertovat missä joukkueemme menee. Tein vain vastavierailun. En vain pystynyt puolenkaan siitä negatiivisyydestä, mihin pekutti pystyi. Enkä edes halunnut. Jukureiden joukkueesta ei aivan oikeasti noin paljoa kritisoitavaa löydy. Meidän tilanteemme taitaa olla niin paljon huonompi.


Rakas jäsen Micco!

Olet osunut asian ytimeen. "Kilpailu"henkihän pitää meidät fanit elossa, eikö vaan? Koko faniuden ydinhän on, että saa kehua ja kerskailla omilla, ja "haukkua" naapuria. Toki kaikki tuo pitää tapahtua hyvässä fanihengessä. Vieraillaan puolin ja toisin, vierailut näyttävät ainakin piristävän näitä JA:n ketjuja......
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Erittäin tervetulleet vahvistukset. Suutarisella on nyt todellinen näytön paikka. Toivottavasti miehelle tarjottavat saappaat ovat riittävän isot. Kolmossentterinä ei häntä kannata pitää.

Mäenpää tuo hyvän lisän puolustukseen. Nyt maalin edessä on annos enemmän kovuutta.

Jaakkola on kirjoittamaton kortti. Toivottavasti tulee rinkiin ja ottaa paikkansa. Yksi ylläri on hyvä pitää hihassa.

Kaiken kaikkiaan joukkue näyttää nyt todella hyvältä ja tasapainoiselta. Sentteriosasto on vielä vähän auki. Toivottavasti Laitisen lähtö ei tee odotettua isompaa aukkoa. Markkinatilanteeseen nähden Jukurit on todellakin onnistunut hankinnoissaan, kuten Micco totesi.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Dufvan sanoin joukkue on 1 puolustajaa ja 1-2 hyökkääjää vaille valmis.

Pakistoon tullee vahvistus SaiPasta ja lähinnä tulee mieleen nimet Juha Jokiraita ja Kalle Kaijonmaa ja myös Harri Tikkanen voisi tulla kysymykseen. Ville Vuorisaaren olisin ehdottomasti pitänyt Mikkelissä. Ville pelasi kuitenkin mielestäni hyvän kauden saaden ehkä turhan paljon kuraa niskaansa. Ajoittain kiekko pomppi ja lievä laiskuuskin vaivasi, mutta muutamat todella jäätävät suoritukset osoittivat että taitoa piisaa.

Hyökkääjistä Janne Lehtistä ja Matti Tiihosta on tarjottu keskusteluissa Mikkeliin. Lehtinen toisi tehoja ja Tiihonen olisi Miro Laitismainen työmyyrä joka kykenee myös ratkaisuihin. Hyökkääjä saattaa saapua vasta loppukesästä kunhan liigaseurat karsivat miehistöjään.

Odotellaan, enää reilut 2 kuukautta ja 10.8 Kouvolaan ja siitä muutama päivä ja onkin Marski-Cup..

Uusista pelaajista Suutarinen on lievä arvoitus, viime kaudella Hokissa oli ilmeisesti pieniä ongelmia motivaation kanssa, toivottavasti viihtyy Mikkelissä. Janne Jaakkola on myös kysymysmerkki, viime kausi meni täysin penkin alle loukkaantumisen takia. Toivottavasti pysyy terveenä ja pelaa hyvän kauden, Simo Romon korvannee kuitenkin kevyesti?
 
Viimeksi muokattu:

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Viestin lähetti jesse72
Pakistoon tullee vahvistus SaiPasta ja lähinnä tulee mieleen nimet Juha Jokiraita ja Kalle Kaijonmaa ja myös Harri Tikkanen voisi tulla kysymykseen.

Hyökkääjistä Janne Lehtistä ja Matti Tiihosta on tarjottu keskusteluissa Mikkeliin. Lehtinen toisi tehoja ja Tiihonen olisi Miro Laitismainen työmyyrä joka kykenee myös ratkaisuihin. Hyökkääjä saattaa saapua vasta loppukesästä kunhan liigaseurat karsivat miehistöjään.

Odotellaan, enää reilut 2 kuukautta ja 10.8 Kouvolaan ja siitä muutama päivä ja onkin Marski-Cup..

Jokiraita toisi pakistoon kokoa. Sitä sinne myös tarvitaan, sillä puolustajien keskipituus on vain 179cm ja keskiarvo painossa 83kg. Virolainen toisi myös järkelemäisellä koollaan Jukureihin uskottavuutta. Jos Jokiraidan ja Virolaisen väliltä pitäisi valita niin kokemuksen kautta valitsisin Virolaisen.

Tiihonen tuskin Mikkeliin tulee, sillä hänellä on voimassa oleva sopimus KalPan kanssa. Tuomo Litmanen voisi olla ennemminkin meidän miehemme. Lehtinen olisi toivelistalla se ykkösnimi. Katsotaan nyt tuleeko.

Marski-Cupia ja Jukurit-Jokerit-ottelua innolla odottaen..
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti jesse72
ja myös Harri Tikkanen voisi tulla kysymykseen.

Harri Tikkanen olisi hyvä lisä nykyiseen Jukureiden joukkueeseen.

Jaakko Suomalainen, Kaj Lindström, Simo Mälkiä, Kassa Kantelinen, Janne Jaakkola ja Harri Tikkanen. Siinä olisi Jukureissa 6 ex-KooKoolaista ja onhan Erholtz myös pelannut KooKoossa eli siis 7 ex-KooKoolaista.

Kyllähän tuo Jukurit alkaa vaikuttamaan melko mielenkiintoiselta joukkueelta. Nimilistaa kun katsoo tulee kyllä kieltämättä mieleen ennemmin KooKoo kuin Jukurit. No onneksi, ette sentään Luigi Liukkosta KooKoosta saaneet.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Heh, mä jo kuvittelin että Savoon on palannut rauha, kun Kalpa nousi. Mutta katin kontit; armotonta kuittailua kummankin seuran osioissa. Kuvittelisin tietäväni siihen syynkin, vaikkei kukaan asianomainen sitä takuulla tulekaan vahvistamaan: turhautuminen. Jukurifaneja ottaa koville se, että pelasi joukkue ensi kaudella miten tahansa, se ei voi näillä näkymin olla Savon paras. Kuopiossa taas tilanne on se, että vielä tällä hetkellä kasassa oleva liigajoukkue on kuitenkin vain erinomainen Mestis-porukka...

Mutta sitten asiaan. Minun kirjoissani Jukurit näyttää todella kovalta - siis kun puhutaan ensi kauden Mestis-jengeistä. Uusista nimistä Mäenpäätä en tunne riittävän hyvin kommentoidakseni.

Harri Suutarisen voisi kuvitella korvaavan Mikko Hakkaraisen, jos asenne vaan on kohdallaan. Periaatteessahan kyseessä on kova kaappaus Mestis-joukkueeseen, kun kuitenkin kyseessä on viime kaudella 23 pinnaa tehnyt keskushyökkääjä - ja liigaan tuntuvat nyt kelpaavan 27 pinnaa nakuttaneet laitahyökkääjätkin... Suutarisen kohdalle on kuitenkin viime talven tapahtumien jälkeen pakko piirtää kysymysmerkki.

Myös Jaakkola on loistava hankinta - siis jos pelaa. Olisi takuulla ottanut kovan harppauksen urallaan viime kaudella, jos epäonnelta olisi välttynyt. Olisi täällä tehnyt kakkossentterin tontiltaan arviolta 25-30 pinnaa, joten tasaisessa Jukurilaumassa voisi odotella tuollaista 20-25 pinnan pottia. Ja onhan hän jo ehtinyt antaa näyttöjäkin urallaan; kuitenkin tulokaskaudella 17 pinnaa ja vastuuta KiVassa jopa ykkössentterinä. Todella monipuolinen pelaaja, voisin kuvitella Koposen korvaavaksi kahden suunnan sentteriksi. Ei yhtä hyvä puolustamaan, mutta hyökkäyssuuntaan parempi.

Kyllä Jaakkola ja Suutarinen menevät ihan kepeästi kakkos-kolmoskenttiin. Siis jos pysyvät terveinä.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Matti Tiihosella on sopimus KalPan kanssa, mutta mahtuuko kokoonpanoon? Tiihosen asiaa voisi vaikkapa Micco! tai The Johtaja valaista. Tuomo Litmanen kelpaisi myös tänne kehittymään, KalPassa ei lienee jääaikaa luvassa?

TuToon mennyt Aki Keinänen oli ollut KalPan miehistä "ykköstoive".

"Taistelu" Pekutti-KalPa tuo väriä palstalle, mutta mitäköhän sanoisi Horizontal jos vielä saisi kirjoittaa "asiantuntevia" kommenttejaan..?
 
Viimeksi muokattu:

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Viestin lähetti Everton
Heh, mä jo kuvittelin että Savoon on palannut rauha

Uusista nimistä Mäenpäätä en tunne riittävän hyvin kommentoidakseni.

Ei kait me koskaan saada rauhaa rakennettua tänne...se on sitä ns. veljesrakkautta. Luulenpa vaan että kunhan KooKoo saa palikkansa kuntoon ja alkaa tapella jatkuvasti kärkisijoista niin eiköhän tuo sama vääntäminen ala sitten tälläkin akselilla.

Mäenpää vakuutti kyllä minutkin viimekaudella, en tiedä onko kova pisteitä tekemään, mutta maalineduspeliin olin enemmän kuin tyytyväinen. Huomaa että kaveri on pyörinyt liiga-joukkueessa, ts. kovuutta ja röyhkeyttä tarpeeksi, toivotaan ettei Risto nyt liikaa jarruttele. Kovaa pelaaminen tuo aina väkisin jäähyjäkin, joista Risto ei kyl silittele......
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viestin lähetti jesse72

"Taistelu" Pekutti-KalPa tuo väriä palstalle, mutta mitäköhän sanoisi Horizontal jos vielä saisi kirjoittaa "asiantuntevia" kommenttejaan..?

Tuleva Jukurijoukkue tuntuu jo aikas kovalta, ja siihen lisättynä pari/kolme jääkiekkoilijaa, niin ei hätiä mitiä...

Ah niin ihanaa olisi, jos KalPa ja Jukurit taas kohtaisivat.....no ehkä joskus...vaikka karsinnoissa..

Onnea KalPalle liigataipaleelle.

Ps. Horiz taisi kuolla virtuaalisesti...R.I.P.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Viestin lähetti pekutti
Tuleva Jukurijoukkue tuntuu jo aikas kovalta, ja siihen lisättynä pari/kolme jääkiekkoilijaa, niin ei hätiä mitiä...

Aika KooKoo-taustaiselta vaikuttaa tämän hetken Jukurit.
Jukureilla 19 sopimuspelaajaa tällä hetkellä ja näistä peräti 7 on pelannut aikaisemmin KooKoossa.

Jaakko Suomalainen, Markku Erholtz, Kaj Lindström, Simo Mälkiä, Tomi Lindfors, Janne Jaakkola, Niko Kantelinen tuohon vielä Harri Tikkanen kuten edellä on huhuttu niin eipä tule minullekkaan nimilistaa lukiessa mieleen ihan ensimmäiseksi Mikkeliläisjoukkue.

Se minua ihmetyttää, että pekutin ja kumppanien mielestä hankinnat vaikuttavat tässä vaiheessa kovilta. Suurin osa pelaajista kuitenkin tullut viime kauden häntäpään joukkue KooKoosta.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Viestin lähetti jesse72
Matti Tiihosella on sopimus KalPan kanssa, mutta mahtuuko kokoonpanoon? Tiihosen asiaa voisi vaikkapa Micco! tai The Johtaja valaista. Tuomo Litmanen kelpaisi myös tänne kehittymään, KalPassa ei lienee jääaikaa luvassa?

TuToon mennyt Aki Keinänen oli ollut KalPan miehistä "ykköstoive".

"Taistelu" Pekutti-KalPa tuo väriä palstalle, mutta mitäköhän sanoisi Horizontal jos vielä saisi kirjoittaa "asiantuntevia" kommenttejaan..?

Jukurit jahtasi Keinästä aktiivisesti aiemmin talvella. KalPalle tarjottiin vaihtoehtoa, jossa Keinänen olisi pelannut kevätkauden ja tulevan kauden Mikkelissä. KalPa ei tähän suostunut, Keni haluttiin pitää Kuopiossa pudotuspelejä silmällä pitäen. Tiettääkseni Jukurit oli myös nyt keväällä yhteyksissä. Olisihan Keni ollut Jukuri-hyökkäykselle iso vahvistus. Nyt kuitenkin mies päätyi TuToon, joka oli kaikkein aktiivisimmin nuorukaisen perässä.

Tuomo Litmasen tilanteesta ei ole mitään tietoa. Ei missään nimessä saa sopimusta tänne. Saa nähdä palaako kotiin ja SaPKoon. Joensuukin voi olla yksi varteenotettava vaihtoehto.

Tiihosen siirtymisestä Mikkeliin on puhuttu paljon. Mies jopa itse vahvasti vihjaili, että sopimusneuvottelut Mikkeliin ovat erittäin pitkällä. Tämä sen takia, että mies uskoo ja tietää jäävänsä ilman pelipaikkaa KalPassa. Nyt kuitenkin tämän asian tiimoilta on ollut erittäin hiljaista. Tiihonen treenaa nyt kesän KalPan kanssa. En millään jaksa uskoa, että Masa ensi kaudella KalPa-paidassa peliäkään pelaa. Uusi osoite löytynee syksymmällä akselilta Joensuu-Mikkeli. Mies itse ja tietyt piirit puhuivat jo huhtikuussa kuviosta Jukurit&Tiihonen lähes varmana, jotenkin tuntuu siltä, että kuvio on kuihtunut, kyllähän muussa tapauksessa Tiihosen sopimus olisi jo julkaistu. Voin toki olla pahasti väärässäkin. Voihan se olla, että Tiihonen siirtyy ensimmäisten harjoituspelien jälkeen Jukuri-nuttuun. Tiihonen olisi mielestäni vahvistus Jukuri-hyökkäykseen. Tasainen puurtaja, joka voi pelata paikalla kuin paikalla. Tekee nöyrästi töitä joukkueensa eteen. Luo hyvin tilaa ja aikaa ketjukavereilleen. Liigatasolle mies on vain liian heppoinen.
 

Punk Anderson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punaniskat
Onpa kunnioitusta herättävän kova joukkue tulossa Jukureille tulevalle kaudelle. Jos tuohon pakkaan vielä saa muutaman lisän, on melko varmasta mestisvoittajasta jo kysymys. Mutta miten pitemmällä aikavälillä vaikuttaa sir Uimalakin maajoukkuekomennukset? Meneekö pakka sekaisin?
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viestin lähetti Punk Anderson
Mutta miten pitemmällä aikavälillä vaikuttaa sir Uimalakin maajoukkuekomennukset? Meneekö pakka sekaisin?
Ainakin RD:n omien puheiden mukaan tämä nykyinen tilanne on parempi (myös Jukurien kannalta) aiempiin vuosiin verrattuna. Nuorten maajoukkueen valmentajana hän oli enemmän sidottu esim. pelaajien tarkkailuun ym. Lisäksi nuorten mukana tehty n. kolmen viikon mittainen leiri+MM-kisamatka joulun tienoolla tuntui raskaalta muiden turnausten lisäksi.
Onhan nykyisessäkin pestissä reissuhommia, mutta käsittääkseni a-maajoukkuetta pyörittää sen verran iso organisaatio, ettei siellä apuvalmentajana toimiminen taida ihan kokonaan erään mikkeliläisen Riston ajatuksia viedä..
 

JSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Näköjään nettisivut on toiminnassa jälleen. Ihan asiallisen näköset ja kotiotteluiden maalitkin on nähtävissä jatkossa. Hienoa!
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Viestin lähetti JSU
Näköjään nettisivut on toiminnassa jälleen. Ihan asiallisen näköset ja kotiotteluiden maalitkin on nähtävissä jatkossa. Hienoa!

Entisiin sivuihin verrattuna valovuoden edellä. Muistuttaa kyllä erehdyttävästi KalPan sivuja. Väritys vain erilainen. Nyt vaan kaikki Jatkoajan jukurihenkiset nimimerkit rekisteröitymään keskusteluun jotta saadaan keskustelua aikaiseksi.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Viestin lähetti Jugorov
Muistuttaa kyllä erehdyttävästi KalPan sivuja. Väritys vain erilainen.

Ei mitenkään yllättävää, sillä molempien sivustojen toteutuksesta vastaa näköjään sama taho, Interactive Partners Oy
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Viestin lähetti Rooster
Ei mitenkään yllättävää, sillä molempien sivustojen toteutuksesta vastaa näköjään sama taho, Interactive Partners Oy

Aika härskiä touhua, myydään kotisivujen suunnitelu ja muu sälä, joka kopioidaan sitten suoraan kalpan organisaatiolta :)
Eipähän tarvinnut hirveästi panostaa suunnitteluun ko. firmassa.
 

Bondarev

Jäsen
Viestin lähetti Jukka L
Aika härskiä touhua, myydään kotisivujen suunnitelu ja muu sälä, joka kopioidaan sitten suoraan kalpan organisaatiolta :)
Eipähän tarvinnut hirveästi panostaa suunnitteluun ko. firmassa.

Kyseinen firma käyttää tuota samaa "sapluunaa" lähes kaikkien asiakkaiden sivuilla. Eli luovuus on huipussaan :)
 
Joo yhdennäköisyys kalpan sivuihin on aika iso. Mutta silti parempi kuin entinen. Vielä näkyy hiukan kesken olevan, mutta eiköhän se siitä.
edit: Nuo pari kalpan kuvaa ja juttua myös vähän ihmetytti. Ja kun katsoo myös kups:in sivuja niin samalta näyttää myös.
 
Viimeksi muokattu:

Pingu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jukurit
Kyllä vaan parannusta entiseen on.
Pisti vaan silmään ottelut -kohdassa: "Kauden 2004-2005 KalPan otteluohjelma Mestiksessä."
Ja kuvagalleriasta löytyvät pari kuvaa viittaa enemmän Kuopion suuntaan.

Palautetta aioin laittaa, mutta erroria tuli takaisin, no kaitpa he huomaavat jossain vaiheessa.
Joka tapauksessa hyvältä näyttää.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Viestin lähetti Jukka L
Aika härskiä touhua, myydään kotisivujen suunnitelu ja muu sälä, joka kopioidaan sitten suoraan kalpan organisaatiolta :)
Eipähän tarvinnut hirveästi panostaa suunnitteluun ko. firmassa.

Ei niinkään KalPan organisaatiolta, vaan IP on käyttänyt tutusti samaa sovellukehystä jälleen kerran. Uskomatonta, mutta totta. Yhtiö kertoo olevansa Suomen johtava digimedia-alan yritys. Silti sen tuottamat nettisivut ovat aivan samasta puusta veistettyjä.

Konsepti on hyvä ja sivut ovat näyttävän näköiset. Persoonallisuutta pitäisi kuitenkin olla huomattavasti enemmän. Nyt kaikkien asiakkaiden sivut näyttävät samoilta. IP on muuten yksi KalPan pääsponsoreista.

Tässäpä linkkejä, huomaatteko pientäkään yhdennäköisyyttä? ;)
Tämä ei ole piikki todellaan Jukureiden suuntaan, vaan enemmänkin IP:n, joka ei jaksa sapluunaansa edes muokata.

http://www.ek.fi/
http://www.kups.fi/2005/index.php
http://imanager.ip-finland.com/pohjois-savo/
http://www.hippos.fi/hippos/
http://www.kalpa-hockey.fi
http://www.kuopioinfo.fi/finnish/index.php
http://imanager.ip-finland.com/puijon_hiihtoseura/index.php

Hyvä konsti tehdä rahaa. Onhan sivut näyttäviä ja toimivia, mutta persoonallisuuteen tulisi panostaa huomattavasti enemmän. Jukuri-sivut ovat ehkä kaikkien törkein kopio. Vain värit on vaihdettu KalPan vastaavista, KalPan pitäisi kuitenkin olla IP:n suuri yhteistyökumppani myös rahallisesti, niin rahat toki liikkuvat KalPan suuntaan. Tästä ei toki sovi syyttää mikkeliläisiä, IP ne KalPan sivut teki ja kopioi sen jälkeen samat Jukureille, vain värit vaihtaen.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks

t55m

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils
Nettisivut

Jukureiden uusien nettisivujen ulkoasu/rakenne on haettu tarkoituksella kyseiseltä toimittajalta, jotta mahdollisilta "uuden" rakenteen sivujen ongelmilta vältyttäisiin. Lisäksi vaakakupissa painoi sivujen ylläpidon helppous ja tottakai hinnalla ja toimitusajalla oli asiansa valintaa suoritettaessa.

Yhdennäköisyys KalPan sivujen suhteen johtuu esim. siitä, että kyseiset sivut ovat miellyttäneet Jukureiden sivuista päättäneiden silmää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös