Jukurien maalivahtitilanne

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
Samaa mieltä @5hole n kanssa.

Edellinen nollapeli Rajaniemeltä kaudelta 2016-2017. En jaksa sen tarkemmin kaivaa, mutta 2017-2019 on Rajulla pelattuna 100 peliä, joten nollapelistä on aikaa YLI 100 peliä.. Tuon sadan pelin aikana Aho on pelannut 26 (osa puolikkaita) peliä, joista kuitenkin 3 nollapeliä..

Aho ei varmasti ole saanut pelituntumaa päälle missään vaiheessa Jukureissa, joten paha arvostella tai arvioida oikeastaan mitenkään. Senverran ylivoimainen ykkönen on Raju ollut valmennuksen mielestä. Todellinen kilpailukin tuntuu puuttuvan?
Dufvan aikana varsinkin, mutta tuohan on RD:llä aina tapana ollutkin. Siihen tapaan oikeastaan vain kokenut kakkonen sopii hyvin ja Norjahan ensimmäisellä liigakaudella ne vähät pelit pelasikin ihan mukiinmenevästi.
Viime kauden alku näytti hyvälle kilpailun näkökannalta, mutta loukkaantuminen sotki pelituntuman ja rytmin selvästi. Periaatteessa vaihtoehtoina olisi ollut peluuttaa väkisin, tai lainata johonkin Mestis seuraan useamman pelin ajaksi.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tähän sarjaan Aho on kakkosena välttävä ja näen että toivoa on kehittyä(kuten viime syksy antoi viitteitä), mutta mielestäni Rajaniemi on ykkösveskarien joukossa ollut Jukureiden liigataipaleen ajan bottom 5 sijoilla. Jotenkin kehitys on jäänyt junnaamaan paikalleen, joten voisi tästä sormella osoitella myös maalivahtivalmennuksen suuntaan. Ongelmapisteet on edelleen samoja kuin Mikkeliin tullessakin, esim. Sijoittuminen yhtenä isoimpana ongelmana. Näkynyt helppoina etukulmasta lurahtamisina ja ylipelaamisena.
Lähtökohtaisesti Jukurit kuitenkin tarvitsisi sellaisen ykköskassarin, joka pystyy oikeasti paria väläytystä kaudessa useammin pitämään joukkuetta pystyssä. Toivottavasti Rajaniemi ottaisi askeleen tai kaksi eteenpäin, koska jos kympin sakkiin halutaan niin myös maalivahdilta vaaditaan niitä gamesavereitä.
Toki en pahastuisi vaikka Ahokin ottaisi ison buustin eteenpäin.
Pitkälti olen samoilla linjoilla. Heittäisin kyllä Rajun suuntaan vähän painetta onnistumiselle, sillä nyt on aika mennä eteenpäin tai sitten pitäisi muutoksia kokoonpanossa tapahtua jo kauden aikana. Toki maalivahtivalmennuskin voi katsoa peiliin jos samojen ongelmien kanssa painitaan vuodesta toiseen.
Näkisin kuitenkin, että tällä kaksikolla tämä kausi on viimeinen. Toinen voisi jatkaa, jos kehitystä on nähtävissä. Toivottavasti peliaikaa tulee myös Aholle ja saadaan aito kilpailu. Holtarin syksyn iso missio voisikin olla huippukassarin (koodinimi Dostál 2) löytäminen seuraavaksi kaudeksi.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Rajulta aika rautainen viikko. Hieman vaikeamman jakson jälkeen mies on löytänyt huikean vireen ja oli suuressa roolissa tämän viikon pisteiden keruussa.
Toivotaan että sama vire jatkuu myös tauon jälkeen, niin ei Jukurit ainakaan maalivahtipeliin kaadu!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: AVR

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Rajulta aika rautainen viikko. Hieman vaikeamman jakson jälkeen mies on löytänyt huikean vireen ja oli suuressa roolissa tämän viikon pisteiden keruussa.
Toivotaan että sama vire jatkuu myös tauon jälkeen, niin ei Jukurit ainakaan maalivahtipeliin kaadu!
Riskinä vaan ylirasitus jos joutuukin pelaamaan kauden kaikki pelit. Johonkin "valmiiksi hävittyyn" (ts. sellaiseen mistä ei ole pisteitä budjetoitu) matsiin voisi pistää ihan surutta Kaken kokeilemaan, tiedä vaikka olisi miten maaginen muuri ja nollaisi kärppätapparat. Toki tietämättä miten hajalla Aho on, voihan se olla että palaa pelikuntoon tauona jälkeen.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Eetu Randelin pelasi tänään Suomen u20 haastajajoukkueen maalilla. "Kaken" 38 torjuntaa takasi 2-1 voiton Tshekistä. Liigadebyytti lähenee päivä päivältä..

Ps. Suomen voittomaalin teki Henri Nikkanen. Toisen ketjun aihetta, mut .. ensi viikolla Weigelin paikalle?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös