Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Jukurien harjoitusottelut 2017

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Tuusa, 09.08.2017 klo 13.11.

 1. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurit pelaa ennen sarja-avausta kuusi harjoitusottelua. Tänään on vuorossa ensimmäinen, kun Varkaudessa pelataan Savon "Harjoitus" Derby KalPaa vastaan.

  Muut sarjaan valmistavat pelit:

  Pe 11.8. Jukurit - Lukko
  Ke 23.8. Eisbären Berlin - Jukurit (linkki Eisbären Berlinin sivulle)

  Saksan turnaus (linkki Einslöwenin sivulle)
  La 26.8. Dresden - Jukurit
  Su 27.8. Litvinov/Berlin - Jukurit

  To 31.8. Jukurit - KooKoo (Tanhuvaara)

  Varkaudessa KalPaa vastaan on Jukurien ykköskenttä muodossa Ritamäki-Asplund A)-Roine (C) ja puolustajina Pikkarainen-Jaatinen. Kolmosketju on mielenkiintoisessa muodossa; Vähätalo-Flinck-Kumpulainen. Juhana Aho aloittaa maalissa. Molempien joukkueiden kokoonpanot Liigan sivuilla: Kokoonpanot | Jukurit - KalPa 9.8.2017 | Liiga
   
 2. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Aho oli hyvä ja alivoima toimi. Ylivoima ja maalin tekeminen viime kauden tapaan vaikeaa. Jäähyjä otettiin myös liikaa.

  Tämä tulospalvelusta nähtynä. Miltäs se paikan päältä nähtynä näytti?
   
 3. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Aho, Kalliola, Henritius ja Piipponen oli ykkösnimet. Pikkaraisen peli oli myös lupauksia antavaa. Ihan hyvä esitys joukkueelta kauden ensimmäiseksi peliksi. Aho on mainittava vielä toistamiseen..pari aika jäätävää koppia. Maalivahtiasiat on kunnossa.
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Näyttää muuten pirun hyvältä Jukurien alivoima Lukkoa vastaan. Tässä tainnu vartti mennä ilman takaiskuja 4v5 ja hyvin harvassa olleet Lukon paikatkin. Purutkin näyttäis onnistuvan kun viime kaudella jäi monesti viivamieheen.
   
 5. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Eipä tuo ihan valmiilta näyttänyt, onneksi ei vielä tarvitsekaan. Auvista ja ottelun alun kolmosketjua olisi nähnyt mielellään enemmän ja Puppe on ilo silmälle. Pelityyli tosin sellainen ettei koko kautta pysy mitenkään ehjänä.

  Ja meiän Keni on opetellu kynämieheks, ens kauella vastustajat ihmeissään.
   
 6. Viath Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen jääkiekko, Predsin bandwagonissa
  Näkeeköhän noita Saksan matseja mistään?
   
 7. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ainakin tuolla Eisbärenin sivulla lukee, että keskiviikon ottelu esitettäisiin osoitteessa wetten.tv. Tosin erittäin lyhyellä saksallani en aivan varma ole tarkoittaako tuo, että ottelu on vedonlyönnin kohteena vai ihan nähtävissä tuolla.
   
 8. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jukureiden Fb:ssä oli, ettei tämän päivän ottelusta ole streemiä. Viikonlopun turnauksen otteluista on ymmärtääkseni lähetys.
   
 9. hil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Bromwich Albion, Liga NOS
  Tästä wetten.tv:stä en tullut ns. hullua hurskaammaksi, neuvokaa joku jos sieltä jotain löytyy, mutta livetulosten mukaan Jukurit johtaa 1. erän jälkeen Tallbergin maalilla 0-1. Kerrointen laatijat näyttvät pitävän Eisbäreniä selvänä suosikkina.
   
 10. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Facebook auki ja Joni Vesalaisen profiiliin.. live-video kolmannesta erästä alkaa. 2 erää on jo tullut livenä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2017 klo 21.10
 11. kiekkoliikkuu Jäsen

  Jukurit voitti tänään Dresdner Eislöwenin 1-3. Dresdenin maalivahti mahdollisen sen, ettei tulos ollut saksalaisten kannalta rumempi. Huomenna vastassa on turnauksen finaalissa HC Litvinov.
   
 12. paraspelaaja Jäsen

  Jukurien pelitapa alkavalla kaudella tulee olemaan kiekkokontrolliin, lyhytsyöttöpeliin sekä monipuoliseen hyökkäys- ja puolustuspelin rytmitykseen perustuva Meidän peli. Ja miksei olisi?

  Pelaamisen rakenne heikkoa saksalaisjoukkuetta vastaan oli ajankohtaan nähden kiitettävä - erityisesti hyökkäyssuuntaan. Viisikon ajoitukset hyökkäyksiinlähdöissä toimivat hyvin, kuten myös tarjonnat keskustaan. Montaa kertaa ei tarvinnut pelin puolen laitaan avata, tai jos avattiin, peli jatkui nopealla sivusuuntaisella syötöllä - usein ristipistolla. Kulmapelin pelitavallisesta rakenteesta ei kannata vielä vetää johtopäätöksiä: Jukurit hallitsi tilanteita paremman yksilötaidon turvin.

  Puolustussuuntaan Jukurit jatkaa trap-painoitteista pelaamistaan. Näennäisesti paineistavaa 1-2-2:sta ei nykytrendin mukaisesti juurikaan pelata - valinta tapahtuu punaviivaa puolustavan 0-5:n ja välittömän prässin välillä.

  Pettynyt olen lähinnä siihen, että hyvin pienen otannan perusteella Dufva näyttäisi edelleen peluuttavan PAPP:ssa miesvartiointia, siten, että laiturit uiskentelevat minne milloinkin ja pelaajalla ei ole valmiutta jättää omaa puolustettavaansa paikkauksen ajaksi. Jääräpään aineksia tuossa Dufvassa!
   
 13. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukurit hoiteli Litvinovin 3-1 (Ritamäki, Suhonen, Pikkarainen) ja otti samalla koko turnauksen voiton. Saksan turneella Jukurit pelasi kolme ottelua ja maaliero noissa oli 7-4. Vain neljä päästettyä on erittäin hyvä suoritus. Meillä huono puolustus? Vastustajista Eisbären ja Litvinov ovat kuitenkin ihan suht kovaa luokkaa. Eilinen Eislöwen jäi sen sijaan selvästi jälkeen. Litvinoviakin vastaan pelinhallinta oli Jukurien ja ei tuossa oikein ollut hätäpäivää missään kohti. Hyvä viikko Jukureilta. Ensi torstaina sitten saadaan taas Liigatuntumaa ja nähdään mihin tämänhetkinen taso riittää kovaa KooKoota vastaan.
   
 14. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Hyökkäyspelaaminen oli noissa kahdessa viimeisimmässä pelissä ajoittain jopa erittäin mallikasta. Koiviston ketju oli odotetusti joukkueen parhaimmistoa, mutta muistakin ketjuista löytyi ratkaisijoita. Kumpulainen ja Vähätalo pelasivat hyvin ja myös Ritamäki sekä Roine ansaitsevat maininnan.

  Puolustuspäässä ajoittain ongelmia aiheuttivat hitaat kiekolliset ratkaisut ja huonot syötöt. Kamppailupelaaminen oli hyvällä tasolla, mutta tosiaan nähtäväksi jää kuinka tuolla mies miestä vastaan-vartioinnilla tullaan pitkässä juoksussa menestymään.

  Suhonen pelasi kyllä erinomaisesti, mutta vaatii puolustavamman parin rinnalleen, jotta hänestä se paras saadaan irti. Kokkosen Mikko näytti myös osaamistaan ja Hank Pikkarainen: ei ole ollut mitenkään säihkyvä, mutta pakko myöntää, että tuollainen perussuoritustaso on kyllä korkeimmalla jukuripuolustajista. Kiekko liikkuu nopeasti omille, uskaltaa nostaa tarvittaessa peliä jalalla ja eilen sitten sai sen avausmaalinkin. Toivottavasti pystyy tämän tason pitämään runkosarjassakin, niin täyttää sen Makon jättämän aukon ainakin.

  Raju oli maalillaan odotetun hyvä ja Ahokin näytti jo aiemmin osaamistaan, joten tämä osasto vaikuttaisi olevan tikissään.
   
 15. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Nyt on kyllä pakko kysyä, että mistä kohtaa KooKoo on kova? KooKoolla on edelleen paljon pelaajia lasaretin puolella eikä joukkue ole ainakaan vielä juuri faneja puolelleen menestymisen johdosta harjoitusotteluissa.
   
 16. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Noista kahdesta viimeisimmästä pelistä jäi mieleen myös yli- ja alivoimapelaaminen. Jotkin palaset ovat napsahtaneet kohdilleen. Voi tietty olla, että omat aistimukseni ovat vain sumun seasta tullutta harhaa, mutta paremmalla mallilla on kuin viime vuonna.
   
 17. AVR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Itse en saksan pelejä ehtinyt seuraamaan laisinkaan, mutta tuloksellisestihan tuo meni mallikkaasti. Kalpa pelin Varkaudessa, sekä Lukko pelin Mikkelissä seuranneena vaikutti siltä että Keni olisi ottanut melkoisen askeleen eteenpäin luistelussa. Onko muilla samankaltaisia havaintoja harjoitusotteluiden perusteella? Pikkaraisen itseluottamus vaikutti myös olleen jo noissa peleissä hyvää luokkaa. Toivottavasti maali antaa vielä entisestään lisää potkua ja tekemisen halua!
   
 18. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Paljonko Tanhuvaaraan mahtuu väkeä katsomaan peliä? Pitääkö liput hommata etukäteen, vai saakohan vielä paikan päältä.
   
 19. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tanhuvaaran jäähallin nettisivujen mukaan hallissa on 390 istumapaikkaa. Ehkä ostaisin liput varalta ennakkoon, jos vain mahdollista.
   
 20. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  390 paikkaa.... Taidan jäädä kotiin.
   
 21. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  JSC:n heimobussiin mahtuu vielä muutama.. varma sisäänpääsy. 10€.
   
 22. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  KooKoota vastaan nousujohteinen peli. Avauserä täysin telineissä, mutta toinen ja kolmas erä olivat melko tasaisia. Ihan huippupaikkoja ei kummallakaan kovin montaa ollut, joten sikäli nuo torjuntalukematkaan eivät täysin pelin kuvan mukaisia ole. KooKoo kyllä ampui paljon, mutta vedot lähtivät usein kaukaa ja ilman maskia, joten olivat helppoja poimittavia Rajaniemelle.

  Ainoastaan oman pään kiekollisesta pelistä ja puolustajien pelin avaamisesta olen hieman huolissani. Suhonen-Kokkonen pari pelasi eilenkin hyvin ylöspäin, mutta muista ei sitten voi oikein sanoa samaa. Mielelläni yhden kiekollisemman pakin ottaisin tuohon vielä lisää.

  Kaksinkamppailupelistä puolustus selviää hyvin ja alivoimalle pitää myös jakaa kiitosta. Ainakin siinä kohtaa viime kauden ongelmakohtiin on kyllä puututtu ja niitä onnistuttu kehittämään. Peukku pystyyn myös sille, että takaa-ajoasemassakaan joukkue ei lannistunut, vaan peli taisteltiin tasoihin kahdesti.

  Ritamäeltä kaksi maalia ja hyvä peli muutenkin. Flinck oli vahva kaksinkamppailuissa ja alusti hienosti 2-2-tasoituksen. KooKoon puolelta mieleen jäi Liivik, joka on kyllä vahva jässikkä ja oli isosti mukana molemmissa KooKoon maaleissa.
   
 23. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Janne Ritamäki oli tosiaan eilen ja on ollut aikaisemmissakin peleissä ihan meidän ykköshyökkääjiä. Vahvaa vääntöä ja tuntuu, että vauhtia on tullut kesän aikana lisää. Lupaa hyvää. Budish näyttäisi ainakin minun mielestä pyrkivän laukomaan enemmän kuin viime kaudella. Tallberg-Koivisto-Budish tulee tekemään hyvät tehot. Puolustuksessa Mikko Kokkonen on nyt tosi vahvoilla, kun mietitään avauskokoonpanoa Liiga-avaukseen. Noilla esityksillä se kyllä kuuluu Mikolle. Maalilla Rajaniemi on jo totutun hyvä. Kiekot tarttuu hyvin ja ripareita ei pahemmin tipu. Eilen Kookoon ensimmäinen maali olisi pitänyt hylätä, kun Rajun päälle ajettiin, mutta nää on näitä.

  Kokonaisuutena voisi sanoa, että ilman isompia huolia voidaan Liigakauteen lähteä. Viikko vielä.