Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Jukurien fanikauppa ja -tuotteet

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Wiljami, 08.06.2016 klo 12.52.

 1. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Avataanpas nyt fanikaupalle (kivijalka- ja nettikauppa) sekä fanituotteille oma ketju kun tätä aihetta on puitu jo mm. kannattajakulttuuri- ja kausiketjuissa.

  Ja tuoreeltaan tuolta 16-17 kausiketjusta lainaukset:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei näy kaulahuivia nettikaupassa, en tiedä miksi. Ajattelin tosin kohta lähteä viime perjantaina torin laidalle avatusta fanikaupasta kysymään tuosta (ja vilkaisemaan tarjonnan muutenkin, jos olisi paremmin tuotteita kuin nettikaupassa).

  Tähän ketjuun voisi myös listata mielestäni toivomuksia fanituotteisiin (jos/kun näitä joku toimistolla lueskelee). Kannattajakulttuuriketjuun jo itse kirjoitin tästä, mutta sinikeltaisen flat capin (esimerkkikuva linkattuna) viikinkilogolla varustettuna hankkisin välittömästi kun sellainen myyntiin tulisi, kun tuollaisia tulee pidettyä päässä käytännössä koko se aika vuodesta kun ilman pipoa pärjää.

  Omasta puolestani Soft shell -takki ja kylmälaukku näin kesä-aikaan ehkä nettikaupan tuotteista kiinnostavimmat, toki hupparivarastoakin voisi päivittää.
   
 2. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  -New Era Cap
  -Muki
  -Kaulahuivi
  -Pelipaidat
  -Parkkikiekko
  -minipelipaita imukuppikiinnityksellä

  Nämä tuli n. kahden minuutin mietinnällä mieleen
   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2016 klo 13.35
 3. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  @HockeySpirit Olihan siellä monenlaista tuotetta ja kuulemma pitkin kesää tulossa lisää (esimerkiksi New Era Cap ilmeisesti jo tämän viikon lopulla, muitakin hattu- ja paitamalleja yms). Tällä kertaa sattui mukaan kylmälaukku ja logolla varustettu heijastin (heijastinta tuli kyseltyä monena syksynä hallin fanishopista kun melko pimeä katu Raviradantie kaamosaikaan), pitää käydä vilkaisemassa päivittyvää tuotevalikoimaa joskus tuonnempana jos jotain vaatettakin hankkisi.
   
 4. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Minkähän takia tuolla nettikaupassa on tarkalleen sama t-paita kahtena eri tuotteena? Ja tosiaan, kaulaliinan puuttuminen on iso lovi. No, ehkä se tästä korjaantuu. Pitäähän tuonne uusia tuotteita tulla ajan kanssa.
   
 5. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Fanikauppaan kannattaa jättää suoraan toiveita siitä minkälaista fanikamaa kaipailee. Varsinkin sellaisista tuotteista, mitä arvelisi muidenkin ostavan.
   
 6. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Ja itse asiassa osasin jopa toiveita jättää sinne. Tosin osa toiveistani oli sellaisia jotka olivat jo tilauslistalla (esimerkiksi putkihuivi). Oli kyllä mukavaa väkeä tuotteita kauppaamassa, mielellään tuonne palaa senkin puoleen uudelleen.
   
 7. Andi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Tappara
  Vihdoin viimeisinä lomapäivinä tuli eksyttyä Mikkeliin ja tuli katsastettua tuo fanituotekauppa torin laidalla. Onhan tuo nyt aihiona aivan loistavalla paikalla ja mikäli hommaa vaan jaksetaan kehittää niin luulisi kaupankin käyvän.

  Jotain shopin elävöittämiseksi vielä kaipaisikin. Ehkä näyttötaulu tai pari sinne seinille jossa pyörisi matsien koosteita ja huippuhetkiä männävuosilta ja mainoksia tulevista matseista? Nyt siellä oli kuitenkin lähes aavemaisen hiljaista kun edes musiikkia ei kuulunut. Myös myyntihenkilöstö oli hieman vaisua, mutta se saattoi johtua kyllä siitäkin että tuolla oli tunkkainen ilma ja ilmastoinnin kautta ei tuntunut apua tulevan.

  Tuotepuoli kannattaa myös käydä läpi jollain tasolla kun ne kauppaan tulevat. Ainakin päällimmäiseksi vauvojen yömyssyssä logo oli painettu vinoon ja ei näyttänyt kovin houkuttelevalta. Toinen miinus oli se että jo aiemmin kaipaamiani kaulahuiveja en löytänyt vieläkään kaupasta. Kuulemma on kuitenkin joskus tulossa?

  Negatiivinen ei ole tarkoitus olla, vaikka miinuksiakin tuossa löytyi, sillä uskoisin että tuollainen paikka kaupalle on yksi parhaista markkinointikeinoista Jukureille kunhan se alkaa kunnolla rullaamaan ja kauden alkukin lähenee.
   
 8. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Musiikin soittaminen shopissa lienee aika haasteellista/mahdotonta, kun samoissa tiloissa toimii myös Jukureiden toimistoväki. Uskoakseni Jukurit on kuitenkin hyvin avoin toteuttamiskelpoisille parannusehdotuksille ja toiveille shopin toimivuuteen/valikoimiin.
   
 9. Andi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Tappara
  Lainaus:
  En usko että olisi kovinkaan vaikeaa. Toki eihän sinne minkään musiikin takia kauppaan tullakaan. Lähinnä ajattelin vaan että jotenkin olisi tunnelman elävöittäminen paikallaan. En hoksannut että siellä on myös toimiston väki töissä vaikka joku avokonttori samassa tilassa näkyi olevankin. Jäi aiemmin vissiin mainitsematta että vaikka kaikkea haluamaa ei löytynyt niin sentään jotain tarttui matkaankin.
   
 10. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kyllä siellä tänään musiikki soi ja palvelukin oli varsin ystävällisistä. Joku taulu-tv media pläjäys viritys olisi kyllä hyvä.
   
 11. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Löytyykö Jukureiden fanituotevalikoimasta mukia? Ainakaan tuonne verkkoon moinen tuote ei ollut eksynyt. Ostaisin heti ekalla vieraspelireissulla pois kuljeksimasta.
   
 12. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Muistelen että olisi ollut jo alkukesästä mutta tuossa tunnin päästä käyn kausarinhakureissulla varmistamassa. Heijastinta voin kyllä suositella kannattajille kun vihdoin sen saa joukkueen logon muotoisena, Raviradantie on ainakin tähän asti ollut kaamoskaudella melko hämyisä paikoitellen.
   
 13. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Ei ainakaan vielä löydy kaupastakaan kuin take-away muki, mutta luulisi ilmestyvän valikoimiin ennen pitkää kun ovat muutenkin valikoimaa laajentaneet ja aiempina kausina fanituotteissa on ollut myös keraaminen muki.
   
 14. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onko tietoa noista keraamisista mukeista? Onkohan niitä tulossa.
   
 15. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Voisin melkein luvata, että jos tällainen perus Jukurilogolla varustettu valkoinen muki tulisi myyntiin, niin kauppa kävisi. Toinen asia, mitä venailen kaupan hyllylle on fanihuivi
   
 16. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kyllä olisi jo aika päivittää työpaikan mukit. Jukurilogolliset ei olisi hullummat.
   
 17. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Niitä huiveja venailee moni muukin. Piti tulla toissa viikolla, piti tulla viime viikolla, saa nähdä tuleeko ikinä. :/
   
 18. paraspelaaja Jäsen

  Aika hauskaa kyllä kieltämättä, että Jukurit Shopista (ainakin verkkoversiosta) löytyy mm. Jukurit-kylmälaukku, Jukurit-vauvasetti sekä takuuvarma hittituote Jukurit-piknikpeitto, mutta ei Jukurit-kaulahuivia kuitenkaan.

  Jos noita huiveja ei kerran ole tulossa, niin varmaan se on saavuttava seuraavaan peliin piknikpeitto olkapäillä.
   
 19. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Sen verran tiedän, että huiveja oli aiemmin jo tullut, mutta niissä oli ollut virhe ja nyt odotellaan korjattuja/uusia versioita. Laitan vielä tuosta mukista suoraa palautetta Shopille
   
 20. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Nyt näyttäisi huiveja olevan tarjolla Jukurit Shopissa. Harmi, ettei tuotteet ole tilattavissa verkkokaupasta...
   
 21. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Näyttää mukitkin olevan myynnissä. Ainakin Jukureiden naamakirjan mukaan.
   
 22. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tuote ei nyt suoraan ole Jukureiden fanituote.

  Löytyykö vielä mistään pöytälätkään jukurijoukkuetta?
   
 23. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Carlsonin leluosastolla ainakin oli. En tiedä onko vielä.
   
 24. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Oli vielä tänäänkin muutama paketti. Kiitokset vinkistä, joulu menee varmasti pöytälätkän parissa.
   
 25. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Tämäkään ei suoranaisesti Jukurien fanituote ole, mutta Jukuri shopissa myydään ja liittyy oleellisesti seuraa. Pitkään ja hartaasti kirjoitettu mikkelikiekon historiikki (tai siis sen ensimmäinen osa) on vihdoin julkaistu. Oheinen linkki Mikkelin kaupunkilehden nettiversioon, juttu kirjasta sivulla 10:
  Mikkelin Kaupunkilehti 49/2016

  Kirjasarjan nimi on "Mikkeli-kiekko paitsiosta parrasvaloihin" ja ensimmäinen opus "Kaikki alkoi Ilmariselta | 1- Erä 1955-1960" ja sen on kirjoittanut Jorma Julkunen.