Jukureiden otteet Mestiksessä kaudella 2010–2011

  • 50 738
  • 153

Make

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jokipojat pitivät Jukureita lujilla mutta sarvipäät jatkoivat voittokulkuaan. Kahdeksan peräkkäisen voiton putki on jo kova sana, saako se jatkoa tänään se jää nähtäväksi. Uskon kyllä että saa, ellei sitten väsy ala jo painamaan Jukureita.
KooKoo voitti edellisen kohtaamisen, eli eiköhän makseta potut pottuina nyt kun peli kulkee.
Onnea vaan matkaan Pikkaraiselle ja pelaajille ja kiitos siitä mitä olette jo tähän mennessä meille tarjoilleet!!!


KOUVOLAN KUKKO TÄNÄÄN KYNITÄÄN
HÄVETTÄÄKÖ OLLA ALASTON,
MUUALLE KOHTELIAASTI KÄÄNNÄN PÄÄN
VAAN JUKURIT, KOVIA NE ON!!!!!
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Voittoputki senkuin jatkuu. Joukkue elää koko ajan, esim. tänään oli mukana ihan yllättäen Pentti Nöyränen ja Jarmo Jokila. Olli Korkeavuoren piti tänään pelata, mutta ei sitten pystynytkään pelaamaan. Tänään jotain uuttakin sairaslomalaista taisi tulla, joten mitenköhän kauan tätä kestää.. Toivotaan nyt ainakin, että flunssat on lusittu joukkueessa. Ennen kauden avausta mietin, että hyökkäyspuolella kalustoa riittää, mutta pakisto huutaa apua. Nurinniskoin meni nuo pähkäilyt. Näköjään ei kannattaisi miettiä etukäteen mitään. Oli miten oli, niin maalivahtipeli ainakin on kunnossa. Seppänen ja Tillanen ovat molemmat sarjan eliittiä.

9 peliä ilman tappioita on kova suoritus, mitä ei varmaan kukaan olisi uskonut kahden avaustappion jälkeen. Joukkue pelaa isolla J:llä joukkueena, siinä kai tuon salaisuus. "Tähdet" ei tämän päivän Jukureissa ole tähtiä (edes onko niitä), vaan kaikki pelaa sen yhden ja tärkeimmän eteen joka pelissä. Siinä kai se Pikkaraisen oppien salaisuus.
 

Make

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
No niin kukko on kynitty ja vielä "yksisarviset" sarvipäät sen tekivät ja tyylikkäästi, kouvostoliittolaisten sikailuista huolimatta. Yksisarviset tietysti sen vuoksi kun miehiä on sairastuvalla melkoisesti, ja KooKoon "rehdit" pelaajat yrittivät ja tekivätkin sairastuvasta vielä ahtaamman.

Jukurit saa Kalevankankaalle D Teamin ja kymmenes peräkkäinen voitto on huulilla riippuen tietysti ketä laatikkoon saadaan. Onhan Jukurit jo näyttäneet että tasoa piisaa ja peli kulkee melkein millä koostumuksella hyvänsä.


JUKURIT PUSKEE VAIKKA SARVELLA YHDELLÄ
JA JYVÄSKYLÄLÄISET PAKOON RYNTÄÄ,
TÄLLAISTA ON JÄÄKIEKKOKIN AINA VÄLILLÄ
JA PIKKARAISELLA KYLLÄ RIITTÄÄ KYSYNTÄÄ.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mitäs Kalevankankaalla tapahtui? Kertokaas joku.

Jukureilla taisi oli "välipäivä".

Kaiken hyvän lisäksi taisivat Piispanen ja Lindholm loukkaantua. Johan he kerkesivät muutamat vaihdot pelatakin loukkaantumisen jäljiltä. Kovalla kädellä koettelee Jukureita nämä sairaslomat.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Lindholm taitaa olla aika loukkaantumisherkkä. Mitenkäs se viimevuonna meni? Eikös Lindholm silloinkin ollut vähän niin ja näin pelikuntoinen.

Mitä tuo "välipäivä" tarkoitti pelillisesti? Tai mitä D-Team teki niin hyvin, että tehot olivat noin kovat? Ei kai Seppästä voida kaikista 4ensimmäisestä syyttää? Vai voidaako?
 

Sinkel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Jukureilla ei onnistunut yhtään mikään. Siis kaikki mikä voi mennä päin metsää niin meni Jukureilla. Oli vähän tuuria mukana, että tulos oli 2-6 olisi D-teamilla ollut enemmänkin paikkoja. Veikkkaan, että Miikan kausi oli lopullisesti siinä, Piispanen piteli (jalkaansa)? aika tuskaisen näköisesti. No paljon on tehtävä, että perjantaina voitto tulee ja toivottavasti tämä selkäsauna herätti joukkueen.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Surkee peli oli tänään Jukureilta. Mut aina ei voi onnistuu ja joskus pitää hävitä. Tulipahan kunnon opetus et asenteen pitää olla joka peliin kunnossa ja ylimielisellä asenteella ei voiteta yhtään pelii. Eiköhän pojat saanu tänään kunnon herätyksen ja Turussa nähdään taas uusi Jukurit.
 

Jomppa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Eilisessä pelissä D-Team onnistui kovalla erien alun paineella saamaan Jukurit aivan purjeeseen ja näyttämään viimeaikaisiin otteisiin verrattuna huonolta. Siellä oli Deellä mukana kovia jamppoja "farmin" puolelta, jotka käytännössä pelin ratkaisivat. Lähtö peliin oli Jukureiden näkökulmasta ehkä pahin mahdollinen, heti alivoimalle, josta vastustaja hieroi kiekon maalin aivan vastustamattomasti maalin. Seppäsellä ei mitään saumaa, kova maski maalilla ja kiekko alakulmaan. Ei ollut Seppäsen maali.

Toinen maali tuli kaameasta jättösyötöstä jukuripakilta ränniin, jossa olikin Deen kaveri kärkkymässä->syöttö taaksepäin maalin eteen yksin unohtuneelle ukolle ja kiekko reppuun. Hienoa. Siinäpä se sitten olikin. Kolmas oli maalin edestä sudittu ja sitten vaihdettiinkin veskaria. Ei kyllä sekään hirveästi auttanut.

Jukureilla meni syötöt minne sattuu, kiekkoja menetettiin, aloituksia hävittiin, ukkoja jäi merkkaamatta jne. Kyllä siellä yritettiin kovastikin ja muutama hyvännäköinen pyörityskin oli, mutta todellista hallintaa ei Jukureilta löytynyt.

Parempi joukkue voitti, siitä ei ollut epäselvyyttä missään vaiheessa peliä. Hyvää oikeastaan oli se, että peli loppui. Näitä tulee joskus, nyt oli Jukureitten vuoro ottaa huolella tukkaan, mutta toivotaan että perjantaiksi homma olisi taas raiteillaan.

Valitettavia hommia nuo loukkaantumiset, joita eilen taas tuli. Lindholmin tilanne näytti pahalta, tipahti ihan velttona alas ja jäi makaamaan. Koppiin mennessä valot olivat täysin pois päältä, ei tajunnut yhtään mitään. Toivottavasti ei ollut ns. lopullinen niitti. Piispanen sai kiekon koipeen ilmeisestikin, toivotaan ettei tullut pahempaa siitäkään.

Kuriositeettina mainittakoon erätauolla Risto Dufvan heitto: "onhan tää ihan hyvä peli," kun hänelle mainitsin, että en oikein viihdy ottelussa tänään. Ohimennen heitin tuon, niin jo tuli kuitti sieltä kuin apteekin hyllyltä. Ja päälle vielä naureskeli..Antoi D:n pojat kovia näyttöjä kyllä "farmivalmentajalleen.."

Tää on taputeltu, perjantaina Turkuun ja sieltä uusi voittoputki alulle. Eiköhän tämä palauttanut pojat taas maanpinnalle.
 

ahal

Jäsen
Jukurit vaan jatkaa jyräämistään, nyt KLaserin kustannuksella. Vieraille on nostettava hattua hyvästä yrityksestä, mutta eilinen peli + matka varmaan painoivat kintuissa. Parhaat mehut jäivät jo matkalle.

Jukurit on saanut nauttia vaihteeksi Jaskon avuista, ja kyllähän ne mestikseen ovat selkeän vahvat. Sillä tasolla kaveri on elementissään, mutta liigassa on vaikeampaa. Saa nähdä miten jatko sujuu ja missä sarjassa.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Vieraille on nostettava hattua hyvästä yrityksestä, mutta eilinen peli + matka varmaan painoivat kintuissa. Parhaat mehut jäivät matkalle.
Kyllähän Jukureilla oli pidempi matka tähän kotimatsiin Turusta, kuin laserilla syväkymistä. Hyvältä näyttää meno tällä hetkella Jukurileirissä. Toivottovasti suurempaa notkahdusta ei ole edes tulossa. Valmennus ja joukkueen pelikirja näyttää kyllä hyvältä tällä hetkellä.
Joulutauolle piikkipaikalta olisi hyvä tavoite syyskaudelle.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit vaan jatkaa jyräämistään, nyt KLaserin kustannuksella. Vieraille on nostettava hattua hyvästä yrityksestä, mutta eilinen peli + matka varmaan painoivat kintuissa. Parhaat mehut jäivät jo matkalle.

Matkustivat Jukuritkin tänään Turusta Mikkeliin. 350 km matkaa kotipeliin, ei ihan jokapäiväistä..

4:n tiukan pelin putki olisi yhtä vaille valmis ja hyvältä näyttää. 5 pinnan keula jo sarjataulukossa. D:n voitto Jukureista vaikuttaa näiden TuTo ja Laser-pelien jälkeen entistä enemmän "työtapaturmalta" tai vastaavalta. Laser ei oikeastaan missään vaiheessa pystynyt uhkaamaan Jukureiden voittoa, eikä raporttien perusteella TuTokaan eilen. Tänään Jukurit olisi hieman paremmalla viimeistelyllä tuhonnut Laserin jo avauserässä. Erä aivan täysin Jukureiden. Joukkueesta jos etsii tällä hetkellä onnistujia, niin kaikki pitäisi luetella. Koko joukkueen peli kulkee, nimenomaan joukkueena. Mainitaan nyt erikseen Markku Flinck, Antti Ojanen ja etenkin Sami Lähteenmäki. Lähteenmäellä on tällä hetkellä huima draivi päällä. Vielä kun Tomi Leivo palaa hyökkäykseen, niin.. Tuomo Jormakka jätti pelin tänään kesken toisessa erässä, kellään tietoa, mikä Tumelle tuli?
 

ahal

Jäsen
Matkustivat Jukuritkin tänään Turusta Mikkeliin. 350 km matkaa kotipeliin, ei ihan jokapäiväistä..

4:n tiukan pelin putki olisi yhtä vaille valmis ja hyvältä näyttää...
Sorry, my bad! Muistin väärin, että Oulusta olisivat körötelleet. Siinä tapauksessa vaaka kallistuu tietysti toiseen suuntaan. Tilastojen perusteella sarvipäät hallinneet likimain läpi matsin ja Seppäsellä vain hintsusti oikeita töitä, mutta silti mitaleille pääsi... Kuvaakohan em. valinnan vaikeutta, joku piti lopulta arpoa. Jaskolle 2+1, joista toinen tyhjiin, mutta oliko myös liikettä ja yritystä Tomaksella havaittavissa?

Netistä sai lukea, että Lehi on poissa luultavasti helmikuulle asti, ellei lopullisesti. Keppien kanssa konkkaa. Surullista jos näin pääsee käymään. Kolmas tuleminen olisi jo pieni ihme.

Edit. TuTon orastava nousu taisi tyssätä tällä kertaa ja mm. tämänpäiväinen viesti Valtista kertoo, että "onneksi on vielä huonompi joukkue sarjassa kuin KiVa..." Joten pisteet peruspelillä jäivät Vantaalle. Eilen oli tasoero selvä Turussa, eikä kaiketi ihan kaikkea tarvinnut likoon panna. KiVa taas oli eilen Heinolassa umpisurkea.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jaskoa tuntui välillä vähän liikaa kiekko miellyttävän, kun tahtonut muistaa lainata kaverille. Hyvä peli mieheltä kuitenkin. Jaskon maaleista eka oli maalinedusruuhkasta sutaisu ja toinen siis tyhjiin. Ei ainakaan mua haittaisi, vaikka jatkaisi täällä pidempäänkin.. Seppäsen palkintoa hieman ihmettelin itsekin, pari komeaa torjuntaa, mutta niinhän niitä on/pitää olla joka pelissä. Itse olisin "arponut" tuon palkinnon Lähteenmäelle. Tosiaan, Jukurit on niin tasainen ryhmä tällä hetkellä, että vaikea sieltä ketään selvästi muitten yläpuolelle nostaa.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Joukkue sarjan kärkipaikalla, joukkueella takana huima voittoputki, lauantaipeli, kärkipeli sarjan toisena olevaa joukkuetta vastaan, syyslomaviikko juuri alkanut...
Katsojamäärä 1216.

Sad but true.
 

FinJeevel_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, NHL, Liigakarsinnat
Kyllä muakin ihmetyttää nuo naurettavat katsojamäärät. Ottelutapahtuma on ihan ok ja joukkueen peli kulkee, mutta silti halliin ei tule kuin hikisesti yli 1000 katsojaa. Nyt ei enää ole mistään mainostamisesta tai muusta kiinni. Johtuuko sitten siitä että seurannat teksti-tv:ssä ja netissä ovat kehittyneet viime vuosina ja homeperseiset mikkeliläiset jäävät kotiin saunomaan, vetämään HK sinistä ja kyttäämään mustaa teksti-tv:n ruutua :)

Mutta tosiaan pääasia, että peli kulkee!
 

Make

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit pääsi ansaitsemalleen tauolle selkeässä johtoasemassa voittaessaan HeKin 5-2. HeKi johti matsia jo 2-0 ja tuli mieleen jo edellinen tappio D Teamia vastaan. Jukurit pelasi kuitenkin kärsivällisesti ja duuni palkittiin. Ei parasta Jukuria mutta upea nousu ja pisteet himaan.

JUKUREILLA RUNSAASTI ON NYT LUPPOAIKAA
OTTELUSUMAN JÄLKEEN HE SEN KYLLÄ ANSAITSEE,
TAUON AIKANA EI TARVITA MITÄÄN TAIKAA
SAMA TAHTI KYLLÄ MUILLE RIITTÄNEE.
 
Viimeksi muokattu:

ahal

Jäsen
Jukureiden vahvat otteet alkukaudesta ovat lisänneet entisestään myös valmentaja Pikkaraisen nostetta valmentajamarkkinoilla. Liigaseuratkin ovat jo kyselleet miehen perään. Meno alkaa muistuttaa KHL:ää, johtoportaat ovat entistä kärsimättömämpiä menestyksen suhteen. Toki KHL on siinäkin suhteessa ihan oma lukunsa, yksi ruma tappio saattaa aiheuttaa valkulle monon kuvan persuuksiin.

Mutta toivotaan, että JP on sanojensa mittainen mies ja viihtyy Mikkelissä vielä 1,5 vuotta. Nuori mies ehtii vuolla taaloja tai euroja vielä pitkän aikaa Jukureiden jälkeenkin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mutta toivotaan, että JP on sanojensa mittainen mies ja viihtyy Mikkelissä vielä 1,5 vuotta. Nuori mies ehtii vuolla taaloja tai euroja vielä pitkän aikaa Jukureiden jälkeenkin.

Juuri näin. Sekin riski olisi olemassa hätäilemällä liigavalmentajaksi menemällä, että siellä ei kaikki sujuisikaan niinkuin "elokuvissa". Äkkiä kovassa nosteessa oleva valmentajaura olisikin alamäessä.

Kova draivi on kyllä Jukureilla ollut, 13 viime pelistä 12 voittoa. Ihan tälläiseen alkuun en uskonut, vaikka luotto joukkueeseen on ollut kova alun tappioista huolimatta. Viime kauden pelaajista Antti Ojanen on ollut ehkä se positiivisin yllättäjä. Bejellä virtaa riittää, ja varsinkin karvauspelissä hän on ykkösnimi Jukureissa. Todella hienoja kiekonriistoja hyökkäyspäässä pelistä toiseen. Pisteitä ei valtavasti synny, mutta "näkymätön" työ on kullanarvoista joukkueelle. Suurin plussa Jukureilla on joukkueen tasaisuus. Jokainen kenttä pystyy peliä pyörittämään. Varsinaisia "tähtiä" ei joukkueessa ole. Sisäinen pistepörssikin osoittaa tasaisuuden: Lähteenmäki ja Flinck 13 p, Koivisto, Leivo ja Hakkarainen 12 p.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Suurin plussa Jukureilla on joukkueen tasaisuus. Jokainen kenttä pystyy peliä pyörittämään. Varsinaisia "tähtiä" ei joukkueessa ole. Sisäinen pistepörssikin osoittaa tasaisuuden: Lähteenmäki ja Flinck 13 p, Koivisto, Leivo ja Hakkarainen 12 p.

Kuulostaa niin kahden edellisen kauden Jokipojilta.
 

peeaa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
JUKURIT
se on joukkue peliä poijjaat

Ei auttanut vantaata tänään liiga-vahvistukset oli meinaa sen verran sekaisin viisikko pelaaminen.Numerot 4-2 ei vastaa oikein peli tapahtumia.Jukuri vei ja vantaa yritti repiä ja raapia mukana.Siitä nuo suuret jäähyminuutit.Ei voi muuta kuin ihailla tota Flinkin peli-älyä tollasia ukkoja ei oo montaa ollu jukuri nutussa.Ja Lähteenmäki piti nopeudellaan täysin pilkkanaan vantaan isoja nyrkki pukareita.Muistelen tässä ennen kauden alkua kun joku "asiantuntija"moitti jollain keskustelu palstalla ,että jukuri joukkueen on kasannut jääkiekosta mitään ymmärtämätön henkilö??Voisi tämä "tuppuralan tamminen "mennä hallille ja todeta että oli hitusen väärässä toimii meinaa sen verran hyvin tuo viisikko pelaaminen.Jos joukkue jaksaa tehdä töitä myös tulevissa peleissä nähtänee mikkelissä keväällä liiga karsintoja ,jossa vastassa on toivottavasti joku muu kuin Saipa.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Kyllähän Pikkarainen osaa Flinckiä peluuttaa. Vanha parivaljakko.

Ja Pikkarainen on Mestiksen kuumin valmentaja. Tätä sain ihastella viime vuonna Mehtimäellä. Ja edellisenäkin.

Kyllä teidän kelpaa siellä. Vielä kun raastatte hallin täyteen väkeä niin mitään ei puutu.
 

Jomppa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllä teidän kelpaa siellä. Vielä kun raastatte hallin täyteen väkeä niin mitään ei puutu.

Sepä se. Perhana vieköön, kun oikein ärsyttää tämä meininki! Nytkin peli oli todella hyvää viihdettä kaikin puolin. Jukureilta hienot 2 erää, kolmannessa K-Vantaa pääsi mukaan muutaman lepsun pelaamisen jälkeen. Vääntöjä, maaleja, voittoputkessa oleva kotijoukkue ja yleisöä reilu kourallinen. En tiedä mikä on ilmoitettu määrä, hallikuulutuksissa meni itseltä ohi. Silmämääräinen arvio paikalla oli < 1000 ihmistä. Näillä kait se on mentävä..

Mutta joukkueen otteet kyllä miellyttävät, kivahan se on voittavaa kiekkoa katsoa. Tänään 1-kenttä oli kyllä todella hyvä, Lähteenmäki erityisesti säväytti armottomalla työnteollaan. Vaikka on nuori kaveri, niin on kyllä hieno pelaaja. Muutama todella hieno karvaus taas ylhäällä, joilla tukki vastustajan hyökkäyksiinlähdöt yksin, maali, hyviä syöttöjä, illan näyttävimmät veivit, kiekonriistoja pari kipaletta-- aika kova saldo. Flinckin kanssa todella toimiva kaksikko, jota ketjun kolmantena tänään täydensi Hietaharju hyvin.

Kylläpä tätä soisi useammankin silmäparin näkevän, vaan kun ei tunnu kelpaavan sitten kirveelläkään. On se jotenkin säälittävää että kun tuote on erinomaisessa kunnossa, niin asiakkaat viis veisaavat koko hommasta. Mutta tätä tämä taitaa olla tällä hetkellä Mikkelissä ja jos minulla olisi tähän olemassa joku viisasten kivi, veisin het oitis sen Jukureiden toimistolle, että olkaat hyvät vaan.

Tällä kertaa tähän.
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
En tiedä mikä on ilmoitettu määrä, hallikuulutuksissa meni itseltä ohi. Silmämääräinen arvio paikalla oli < 1000 ihmistä. Näillä kait se on mentävä..

1200 on ilmoitettu lukema, ja neljännes-viidennes lienee yleisesti ilmaisia sisäänpääsyjä, joten maksaneita voisi olla 800-1000 paikkeilla. Vaikka hyvä playoff-kevät tasoittaa tilannetta, niin kallis kausi saattaa Jukureille tulla tätä menoa. Ei hyvä Mestiksellekään, tuotteelle voisi tehdä jotain kun kerran sarja on näin tasainen. Brändi tuntematon käsite ilmeisesti Mestiksen johdolle, puuhastelua! Tehkää nyt jotain, katsojakeskiarvo koko sarjassakin lienee alle 1000.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös